|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V
Cytat:
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
to na tvnplayer możesz obejrzeć
|
#3213 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() U mnie słonecznie i mroźno, tak jak piszesz. ![]() Współczuję pleców, naprawdę Linka25, najbardziej mnie rozłożyły te zakupy. Mój na pewno by się postarał, jakby miał coś kupić, ale nie ma pojęcia co ile kosztuje. Z drugiej strony od 7 do 19 nie ma go w domu, to jedynie w weekend może się doszkalać. Poza tym, jakby miał kupić idealny schab, to musiałby najpierw kilka godzin spędzić w internecie na zbieraniu informacji po czym takowy poznać Za to kupił garnki fioletowe, żebym miała pod kolor kuchni ![]() Cytat:
a co do gaci, to niech przerzuca na drugą stronę |
|||||
|
|
|
#3214 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej laseczki
Nie nadrabiam nawet Blueberry cudne wiadomości Linka za połówkowe Ja zjadłam barszczyk i idę się położyć...oczywiście spać mi się chce ![]() I widzę, że macie dziś ostre podejście do swoich TŻ nic tylko byś Cie
Edytowane przez ewurka Czas edycji: 2012-03-07 o 14:24 |
|
|
|
#3215 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3216 | ||
|
Zakorzenienie
|
W ogóle to stęskniłam się za Wami. Po drodze zrobiłam chyba kilkanaście godzin zaległości - pierwszy raz odkąd jestem na wątku. Tak się cieszę, że póki co czuję się w miarę - choć kłuje mnie i kłuje.
Prince, dziękuję Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ubranka naprawdę cudne! My będziemy pracować nad czymś, bo już brzuszek i mój ból pleców nie pozwala na to, co by się chciało
|
||
|
|
|
#3217 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak to jest z tż - są kochani, ale jak nas wkurzą, to musimy trochę ponarzekać ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Mamusie
Dzisiaj na obiad zaś zjadłam kaszankę. W ciągu całego życia nie zjadłam tylu kaszanek co odkąd jestem w ciąży I jeszcze robię pomidorówkę - nasza ulubiona zupa. Jeśli już gotuję zupę to na ogół pomidorową. Ciekawe czy kiedyś nam się znudzi ![]() No i poza tym zaś mam opryszczkę Idę poczytać co tam naskrobałyście od wczoraj
|
|
|
|
#3219 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale co zrobić, oni są z marsa My swój pierwszy raz w ciaży mamy przed sobą kiedy mi moje libido wróci...Cytat:
|
|||
|
|
|
#3220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Norniczka
Dziekuję Zjem coś i popstrykam ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
To pokazuj, co żeś kupiła
|
||
|
|
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam
|
|
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
Zauwazylam, ze jak siedze w domu to caly czas szukam czegos do jedzenia... masakra jakas. Musze sie ograniczac
|
#3223 | |
|
Zadomowienie
|
Bardzo ładny kolorek
Cytat:
Czekamy na fotkę ![]() Ja dzisiaj mam wolne, a pogoda się spieprzyła To były pierwsze zdjęcia, bo brzuszek dopiero się pojawia. Ciekawe jaki będzie efekt końcowy?
|
|
|
|
|
#3224 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewuszki wklejam Wam linka do fajnej pościeli dla Dzidziolków
![]() i jednocześnie proszę o Waszą opinię-które wzory najlepsze-dla dziewczynki dla chłopca, bo sama nie umiem podjąć decyzji ![]() http://allegro.pl/ala-i-as-10el-serc...177192332.html
|
#3225 |
|
Zadomowienie
|
Ja już odebrałam wyniki i ogólnie są ok - nieznacznie tylko hemoglobina i hematokryt poniżej normy.
Zjadłam już obiadek ale brakuje mi takiej "kropeczki nad i" I tak się snuję po domu i myślę co zjeść.Niedługo będziemy się zbierać na badania bo przecież jeszcze trzeba dojechać te 40km do lekarza. A co do seksiku... Ja jestem wariat na tym punkcie i mój też i całe szczęście
|
|
|
|
#3226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karmeleek to super. A hemoglobina i hematokryt poniżej normy dla ciężarnych czy nieciężarnych? Bo ich normy dla ciężarnych są niższe
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2012-03-07 o 14:47 |
|
|
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
głowe mi zaraz rozsadzi
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
oj bidula
mnie też coś migrena próbuje łapać, uciszyłam ją apapem i kawą (już drugą dzisiaj, ale chyba lepiej wypić dwie kawy niż męczyć siebie i małą bólem :/ )
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pare bylo wzrow, ktore uszlyby w tloku dla mnie.. ale niektore, te zarowiaste, porazka... ogolnie nie wiem czy sie na takie cos zdecyduje, nie wiem czy wszystko jest potrzebne...
|
|
#3230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3231 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
moze ja tez wypije kawe.......
narazie jem zupke chunską jakos mi sie chciało.wyobrazacie sobie ze w aptece nie chciała babka przyjac recepty mojej recepty wypisanej w szpitalu ostatnio bo pdoobno lekarz napisał 4 tak ze jak by to była 2 przeprawiona a ze luteiny nie mam juz to musiałam opakowanie kupic bez recepty a w piatek jak pojde na usg to lekarz ma poprawic recepte i dac pieczatke
|
#3233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak chcesz dziecko ciasno owinąć do spania na przykład, to można użyć śpiworka albo kocyka po prostu
|
|
#3234 |
|
Rozeznanie
|
Blueberry mówił Ci coś gin żebyś nie spała na plecach bo masz lożysko na tylnej ścianie?? Pytam bo ja też mam na tylnej a jak byłam w 16 tc to mi powiedział że w związku z tym w późniejszym okresie nie mam spać na plecach tylko na boku. Nie wiem czy już czy miał na myśli dużo późniejszą ciążę. Nie zapytałam. W sumie dlaczego nie?? Bo dzidzia będzie wtedy uciskać to lożysko czy jak?? ktoś wie coś na ten temat??
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio jak jadlam zupke chinska to strasznie sobie poparzylam podniebienie, jeszcze wczoraj mialam problemy z gryzieniem niektorych rzeczy....
|
#3236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo tez mowil mi gin o tym, ale nie w zwiazku z łozyskiem a tez mam na tylnej scianie---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- tęsknie za tż
|
|
#3237 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hahahhah Cytat:
![]() Ja dziś głupia dźwigałam ponad 8 kg zakupów. Tak dużo było tylko przez chwilę, ale jednak. Chciałam wszystko załatwić za jednym razem, bo byłam z córką, która ma brzydki kaszel. No ale mogłam sobie darować te wielkie trociny. Wybijcie mi z głowy takie dźwiganie, tak na przyszłość co... Spotkałam dziś kolegę z pracy, który powiedział mi, że udało mi się z tą ciążą, bo nienajlepiej w pracy się dzieje. Też się cieszę z takiego obrotu sprawy i tego wcale nie ukrywam .Która oprócz mnie, jutro ma jeszcze wizytę? Bo wiem, że kilka nas będzie. |
||
|
|
|
#3238 |
|
Rozeznanie
|
Idę do sklepu, muszę głowę umyć a szampon mi się skończył. Pasowałoby trochę posprzątać ale zostawię to dla TŻ, nic nie zamierzam robić póki mi ten ból nie przejdzie.
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w koncu![]() z tego co pamietam to jeszcze ajka ma wizyte i jeszcze ktos... ale nie moge sobie przypomniec niestety kto
|
|
#3240 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i fajnie taki folder... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No i nie dźwigaj tyle ![]() za wizytę |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.

Popstrykam później fotki i zrobię skan twarzyczki mojego maluszka - co prawda w 2D, ale coś tam widać

No i mój mąż też jak mu obiad nie smakuję to potrafi pójść na kebaba..

niech sobie połazi w pogniecionych koszulach do pracy to inaczej zaśpiewa

dosc, ze pozno usnelam, obudzilam sie jak tz wychodzil do pracy zjadlam sniadanie i po 9 znowu zasnelam i obudzilam sie przed 13

kiedy mi moje libido wróci...