Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-07, 23:44   #1951
sanderaM
Rozeznanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Hej
Ja was nadrobiłam i padam do 20 na uczelni musiałam w mieszkaniu posprzątać i w dodatku @ dostałam więc idę spać do jutra Z dietą ok ale nie poćwiczyłam nie dałam rady
Stary 2012-03-07, 23:52   #1952
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Hej
Ja was nadrobiłam i padam do 20 na uczelni musiałam w mieszkaniu posprzątać i w dodatku @ dostałam więc idę spać do jutra Z dietą ok ale nie poćwiczyłam nie dałam rady
Śpij smacznie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 00:19   #1953
monika01011986
Zakorzenienie

no wylazłam już wanny wyszorowałam się cała i włosy umyłam 2 razy i odzywkę nałożyłam też 2 razy Kocham te odżywki z Pantene boskie są!!! a w ogóle to są też maski z Pantene i serum ale nie kupiłam bo były 2 rodzaje i nie wiem który lepszy musze w necie poczytać o tym i wtedy kupię Noo i kupiłam to : https://polki.pl/uroda_wlosy_galeria...r_01_page_no=9 spryskałam włosy ale póki są mokre to nie ujrzę rezultatów Jutro będę wiedziała czy ta jest lepsza czy ta Fructisa którą używałam do tej pory
po tej kąpieli tak zgłodniałam że zjadłam białka z dwóch jajek które wyciągnęłam z żurku popiłam zieloną herbatą (z maliną) i już nie jestem głodna Troszkę lepiej się czuję aaaa i przed kąpielą znowu sie troche załatwiłam więc już mi lżej Ale ogólnie i tak jakaś przywalona jestem :/ idę chyba zaraz pod kołdrę pooglądać tv a potem spać ale najpierw Wam po odpisuję

Siostra czekasz na mnie? czy uciekłaś spać?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 00:25   #1954
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Siostra czekasz na mnie? czy uciekłaś spać?
Jestem jeszcze oglądam moje horrory
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-03-08, 00:32   #1955
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Obyś tylko chora nie była! Trzymaj się i weź coś zapobiegawczo

Ja to dzisiaj cały dzień na kibelek latam już mnie boli

No dzieciaki dały w końcu spokój mamie

Smaczny jadłospis dziś miałaś a co to za sałatka? gotowa jakaś?
no oby oby Dziękuję póki co się trzymam i chętnie wypiłabym coś zapobiegawczego ale na wirusa to raczej nie ma lekarstwa Na wszelkie wypadek wypiję w koncu ten Coldrex bo wczoraj zapomniałam....
No to dobrze, że tyle do kibelka latasz!! prawidłowo
Ja dziś tez dwa razy byłam ale az takich rewelacji nie było żeby mnie dupa bolała
Dzieciaki chyba mają dziś wieczór dobroci dla mamy w szoku jestem że ten młodszy tak szybko zasnął oby tylko spał do rana
Jadłospis taki sobie jadłam co miałam w lodówce no i ten żurek dziś ugotowałam także będzie na jutro jeszcze uwielbiam żurek a cała szklanka ma tylko 60 kcal ( bez jajek oczywiście). Jutro mam zamiar najeść się śledzi mam taką jazdę na śledzie że szok
A w lodówce mam w occie i drugie w śmietanie fakt, że troche kaloryczne ale spróbuje zjeść tyle, żeby nie przesadzić
Sałatka gotowa z firmy Lisner w takim małym plastikowym pojemniczku. Pyszna była choć z majonezem którego trzeba unikać na diecie niestety..... ale raz na ruski rok nie zaszkodzi chyba malutko jej było

---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ----------

Cytat:
Jestem jeszcze oglądam moje horrory
Ty jak zwykle a potem koszmary masz w nocy !
A jak się czujesz? lepiej? mąż wyleczył? Jutro na siłke śmigasz?

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Wlasnie Monia zdrowkaaa bo jak sie zarazilas to na serio wspolczuje

Tak w ogole jutro moj wielki dzien, bede miala ten pokaz i ciekawa jestem jak wypadne
Trzymajcie tam za mnie ostro kciuki
Dziękuję ślicznie ja już się boję tego wirusa..... to co przeszły moje dzieciaki i teraz przechodzi teściowa to masakra.... nie wyobrażam sobie tego! Oby mnie nie dorwało to dziadostwo!

Ooo to trzymam mocno kciuki i życze powodzenia!!!!
śpij dobrze

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-08, 00:38   #1956
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Ty to zawsze coś wynajdziesz fajnego

---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

Cytat:
Wiesz co ja mu zrobilam za to ostra jazde! I na tym sie skonczylo, po tym fakcie mam juz naucze zeby nie byc dobra dla tego gnojka bo on i tak tego nie doceni a jeszcze wszytsko zmarnuje. Jest u mnie skreslony i to nie tylko z tego powodu, takze stalo sie trudno a teraz mam go gleboko gdzies. Pozatym my oboje jestesmy skorpionami i jak mamy wojne to nawet szyby w domu leca!! Nikt mnie tak nie potrafi wqrwic jak on! Masakra jakas! My jak sie ze soba zmierzymy to jest istne pielko w domu potrafia talerze i doniczki latac i to wcale nie koloryzuje fakt z zycia wziety
nooo to ostro widzę!!! nie chciałabym być z Wami podczas Waszej kłótni jeszcze talerzem w łeb bym oberwała
A ja zawsze chciałam mieć brata hihihi dobrze, że nie mam

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-08, 00:38   #1957
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
no oby oby Dziękuję póki co się trzymam i chętnie wypiłabym coś zapobiegawczego ale na wirusa to raczej nie ma lekarstwa Na wszelkie wypadek wypiję w koncu ten Coldrex bo wczoraj zapomniałam....
No to dobrze, że tyle do kibelka latasz!! prawidłowo
Ja dziś tez dwa razy byłam ale az takich rewelacji nie było żeby mnie dupa bolała
Dzieciaki chyba mają dziś wieczór dobroci dla mamy w szoku jestem że ten młodszy tak szybko zasnął oby tylko spał do rana
Jadłospis taki sobie jadłam co miałam w lodówce no i ten żurek dziś ugotowałam także będzie na jutro jeszcze uwielbiam żurek a cała szklanka ma tylko 60 kcal ( bez jajek oczywiście). Jutro mam zamiar najeść się śledzi mam taką jazdę na śledzie że szok
A w lodówce mam w occie i drugie w śmietanie fakt, że troche kaloryczne ale spróbuje zjeść tyle, żeby nie przesadzić
Sałatka gotowa z firmy Lisner w takim małym plastikowym pojemniczku. Pyszna była choć z majonezem którego trzeba unikać na diecie niestety..... ale raz na ruski rok nie zaszkodzi chyba malutko jej było
Wypij wypij Coldrex jak masz

Tak latam do kibelka nie wiem z jakiego powodu do tego brzuch mnie boli, nie wiem czy czegoś nie zeżarłam nieświeżego ehh jak nie urok to sraczka

A ten żurek to z torebki, tak? Śledzi ja nie lubię
Ale sałateczka mnie zaintrygowała zjadłabym coś takiego można by samemu zrobić z jogurtem jadłam kiedyś taką sałatkę: brokuł, pierś z kurczaka, jajka, kukurydza i cebula chyba bardzo smaczna była!

Cytat:
Ty jak zwykle a potem koszmary masz w nocy !
A jak się czujesz? lepiej? mąż wyleczył? Jutro na siłke śmigasz?
Hehe moje horrory to takie niegroźne
Mąż wyleczył prawie że ale chyba jutro jeszcze odpuszczę siłownię zostanę jeszcze jutro w domu... wolę się do końca wyleczyć niż doprawić się całkiem... pójdę w piątek na bank
Stary 2012-03-08, 00:44   #1958
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beciunia7 Pokaż wiadomość
Od jutra będę grzeczna ,nie będę takich długich przerw robiła.Czy mogłybyście mi ustalić jakiś jadłospis ?Kupiłam dziś musli ,płatki owsiane,chlebek razowy i od jutra działam ..Tak sobie myślę czy czasem nie powinnam do innego działu wstąpić.Ja mam 20kilo do stracenia ,pewnie nie pasuję do Was. Moja waga tydzień temu miałam 90kilodziś mam już 88kilo.
no wiesz co!!!!!! nawet tak nie mów!!! ja jak zaczynałam dietę to też ważyłam prawie 90 kilo bo 85 . My po prostu już długo na diecie jesteśmy i dlatego schudłyśmy, Ty również schudniesz a kto Ci lepiej pomoże jak nie my????? my się się znamy trochę Na prawde lepiej trafić nie mogłaś!!!!! A my się cieszymy że tu jesteś i chcemy Ci bardzo pomóc

---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ----------

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Jeju jestem taka zmęczona, że nawet ramiona mnie bolą! Co za straszny tydzień mam tyle roboty pomocy! Nauczyłam się dziś na tego niemca, napisałam speecha na angielski, przeczytałam streszczenie Zbrodni i kary, byłam na korkach i tak mnie już głowa rozbolała że nic nie kumałam Zaraz biorę się za WOS, bo w piątek pewnie znów mnie zapyta 4 raz, a jutro nie ogarnę wszystkiego bo tyle samo do nauki albo i jeszcze więcej Już mogłyby być święta trochę luzu by było. Także dobrej nocki Wam życzę kochane

PS. Dziś jeszcze nie ćwiczyłam ale pokręcę później jeszcze jak się skończę uczyć
no nie dziwię się.... tyle nauki a co to przed maturą będzie!!! Mureczki z miesiąc nie ujrzymy bo będzie tak wkuwała
Masz rację - ucz się ja żałuję że się lepiej nie uczyłam w ogólniaku i tak olewałam trochę szkołe..... no ale najważniejsze że ją skonczyłam jakos tam Święta juz nie długo a pomyśl że za 3,5 miesiąca wakacje
śpij smacznie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-08, 00:55   #1959
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Wypij wypij Coldrex jak masz

Tak latam do kibelka nie wiem z jakiego powodu do tego brzuch mnie boli, nie wiem czy czegoś nie zeżarłam nieświeżego ehh jak nie urok to sraczka
Mam Coldrex - cały zapas 10 saszetek
A może przed okresem masz rozwolnienie? Ja zawsze mam :/
albo faktycznie coś zjadłaś, tylko co?

w ogóle to mój synek wstał zrobiłam mu picie i lezy bajki ogląda.... pewnie teraz będzie czekał az ja pójdę spać a mi się wcale nie chce

Cytat:
A ten żurek to z torebki, tak? Śledzi ja nie lubię
Ale sałateczka mnie zaintrygowała zjadłabym coś takiego można by samemu zrobić z jogurtem jadłam kiedyś taką sałatkę: brokuł, pierś z kurczaka, jajka, kukurydza i cebula chyba bardzo smaczna była!
żurek z Knorra z torebki rozrabiam z wodą, zagotowuje i dorzucam jajka pycha!!!! jak mąz był to mu białą kiełbaske jeszcze wrzucałam ale jak go nie ma to nie musze
No tą sałateczkę to tez musze sobie sama zrobić brokuły, kukurydze i jogurt naturalny z jakimiś przyprawami albo majonez Light ale odrobinkę tylko zapomniałam właśnie kupić jak byłam w Carrefourze! noo i pierś też można dodać

Cytat:
Hehe moje horrory to takie niegroźne
Mąż wyleczył prawie że ale chyba jutro jeszcze odpuszczę siłownię zostanę jeszcze jutro w domu... wolę się do końca wyleczyć niż doprawić się całkiem... pójdę w piątek na bank
No to dobrze, że już Ci lepiej mąż widać że się starał skoro prawie zdrowa jesteś
Masz rację ! siedź w domu i wylecz się do konca

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-08, 01:04   #1960
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
A może przed okresem masz rozwolnienie? Ja zawsze mam :/
albo faktycznie coś zjadłaś, tylko co?

w ogóle to mój synek wstał zrobiłam mu picie i lezy bajki ogląda.... pewnie teraz będzie czekał az ja pójdę spać a mi się wcale nie chce
No właśnie okres to dopiero za jakiś tydzień powinnam dostać już sama nie wiem mój organizm szaleje ostatnio

wstał? z niego to niezły agent jest bajki w środku nocy oglądać a z kotem?

Cytat:
żurek z Knorra z torebki rozrabiam z wodą, zagotowuje i dorzucam jajka pycha!!!! jak mąz był to mu białą kiełbaske jeszcze wrzucałam ale jak go nie ma to nie musze
No tą sałateczkę to tez musze sobie sama zrobić brokuły, kukurydze i jogurt naturalny z jakimiś przyprawami albo majonez Light ale odrobinkę tylko zapomniałam właśnie kupić jak byłam w Carrefourze! noo i pierś też można dodać
Ogólnie nie przepadam za żurkiem ale tego z Knorra nie próbowałam ja mam ochotę na barszcz ukraiński boziu, uwielbiam! no i wieki nie jadłam
Stary 2012-03-08, 01:10   #1961
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Zazdroszcza i tyle. Ehhh ludzie to sa nienormalni czasem...

Bleee masakra tak :/ u mnie w rodzinie tez sie tak je, ale z moja mama lamiemy te zasady i np babcie nauczylysmy gotowac troche lzej
no zazdroszczą! i to strasznie widać! ale żeby zaraz być nie miłym dla kogoś bo jest w czymś lepszy? głupota i egoizm :/

Babci na dobre to wyjdzie w jej wieku też musi uważać na to co je nawet jeśli jest szczupła. Cholesterol tylko czeka żeby np. odkładać się w żyłach i spowodować zator i zawał serca, także trzeba uważać Moja ciocia tak właśnie miała.... reanimowali ją bo juz nie żyła ale na szczęscie udało się przywrócić prace serca i przeżyła. Na diecie do końca życia musi być.

Cytat:
Co do TZa i jego telefonu- glupio strasznie, jescze gdyy to jeszcze byl na sama karte, ze przepadnie i kij z tym, ale jak masz jeszcze za niego placic a nie mozesz pojsc do plusa (czy gdzie tam masz), podac numer i powiedziec ze Ci ukradli telefon i chcesz duplikat karty, zeby mozna bylo korzystac z tego numeru i zebys nie wydawala pieniedzy niepotrzebnie!
Duplikat karty mąż dostanie bez problemu, ale telefonu szkoda on był nowy... Samsung Galaxy mini jeszcze 2 lata na gwarancji.....
no i trzeba będzie kupić jakiś drugi telefon żeby włożyć gdzieś tą karte - duplikat. Najgorsze że ja go wzięłam w mixie i mam jeszcze 20 doładowań po 50 zł

Cytat:
Jeju jak sie ciesze ze to ja jestem psuja w naszym zwiazku, TZ jak ma telefon od 2 lat to nadal wyglada jak nowy z ciuchami to samo, z zegarkiem itp... a mi to wiecznie sie cos psuje
No a u nas odwrotnie.... :/

---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ----------

Cytat:
No właśnie okres to dopiero za jakiś tydzień powinnam dostać już sama nie wiem mój organizm szaleje ostatnio

wstał? z niego to niezły agent jest bajki w środku nocy oglądać a z kotem?
No to pewnie zjadłas coś nie tak, albo to jakiś wirus Cie zaatakował skoro ogólnie chora jesteś. Dziwna sprawa, ale mam nadzieję że bęzie juz tylko lepiej

wstał leży i bajki ogląda :/ kot leży obok niego ale śpi

Cytat:
Ogólnie nie przepadam za żurkiem ale tego z Knorra nie próbowałam ja mam ochotę na barszcz ukraiński boziu, uwielbiam! no i wieki nie jadłam
Ja tylko lubie ten z Knorra, inne mi nie smakują i dodaję jeszcze odrobinę soli do niego to wtedy jest pyszny!
Barszczu ukrainskiego akurat ja nie bardzo lubię ale tez wieki nie jadłam!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-08, 01:16   #1962
heroine86
Zakorzenienie

Monia, szkoda tego telefonu... mój TŻ ma Samsunga Galaxy
teraz musisz kupować te doładowania...
Stary 2012-03-08, 01:25   #1963
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Jezu to masz przygody. No faceci jacyś nieogarnięci mój tż też ciągle coś psuje. Kupiłam mu koszulke tak mi sie podobała to co z nią zrobił najpierw chciał wyprasować przy czym żelazko połozył na łóżku i sie tak przetopiło z tego materiału i się nie kapnął i ciach na koszulkę żelazkiem, ok jakoś udało mi się to zeskrobać nie było ani śladu, po czym tak ją wyprał ze sie skurczyła Dostał kubek to kot mu zwalił i się pobił, a pytam czemu stoi na półce jak on jest do picia a nie oglądania to mu szkoda było No porażka . Nie wspomnę o perfumach które dostał pod choinkę już rozbite no ale to wybaczam bo sama przypadkiem stłukłam perfumy od niego
No to widzę, że mój mąż nie jest jedyny taką sierotą- trochę mnie pocieszyłaś
Dobrze, że tą koszulkę dało się odratować Kubka szkoda a perfum to już w ogóle Mi mąż wytłukł wszystkie ramki do zdjęć w domu i z 10 szklanek ciągle jakieś straty przez niego miałam!
Faceci to na prawdę jacyś nieogarnięci!

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ale wiesz ja jej nie przetłumaczę, że jadłam obiad pół godziny temu to ona mi rosołu nalewa
Mój samochód to chyba na ostatniej zmianie składaliByle szybko byle złożyć
Pewnie jak z nocnej zmiany schodzili nad ranem to na szybkiego i na śpiąco prawie że szkoda, że taki Ci sie trafił mam nadzieję że już się nie będzie psuł więcej

A babci to za żadne skarby się nie da przetłumaczyć! One mają już zakodowane że aby być zdrowym trzeba dużo jeść

---------- Dopisano o 01:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
hej laseczki
Nie pisałam, bo miałam troche spraw na głowie, firma sie przenosiła , nadrabiałam spotkania ze znajomymi i jakos czas leciał
Ale juz bede na bieżąco
Stesknilam sie za naszym wątkiem i za Wami

Dietka jakos idzie zaczelam pic duzo wody i kupiłam karnet na siłownie teraz codziennie przed praca bede smigac na godzinke
No własnie zauważyłam że Cie coś nie ma ostatnio ale super, że juz jesteś
Super, że z dietką jakoś Ci idzie jak zaczniesz jeszcze na siłownię chodzić to pewnie moment kilogramy zlecą

---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ----------

Cytat:
Monia, szkoda tego telefonu... mój TŻ ma Samsunga Galaxy
teraz musisz kupować te doładowania...

Szkoda bo był fajny i duży , miał dobry aparat i mąż nim zdjęcia ciagle robił tam w Niemczech żeby mi pokazać miasto itp. A teraz dupa no i jeszcze trzeba płacić za niego jedynie dobre że z tym 50 zł które wpłacam pobierają mi 49 zł za to żebym miała do meża za darmo do Niemiec, bo bez mixa czy abonamentu nie miałabym takiej mozliwości.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-08, 01:28   #1964
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda bo był fajny i duży , miał dobry aparat i mąż nim zdjęcia ciagle robił tam w Niemczech żeby mi pokazać miasto itp. A teraz dupa no i jeszcze trzeba płacić za niego jedynie dobre że z tym 50 zł które wpłacam pobierają mi 49 zł za to żebym miała do meża za darmo do Niemiec, bo bez mixa czy abonamentu nie miałabym takiej mozliwości.
Ehh zawsze to jakiś plus...
Stary 2012-03-08, 01:34   #1965
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia oj to szkoda, że spadł mu ten telefon ale faceci to tacy są i nic nie poradzisz
Mój Tż tak samo jak brat Czekoladki kupił karnet na siłownie przed świętami i tylko raz był! A jak go prosiłam, żeby na mnie przepisał, że ja przez ten miesiąc będę chodzić to się nie zgodził i nie przepisał tez mnie to wkur... ! Albo kupił dobie jakąś odżywkę, bo miał ćwiczyć na masę no i oczywiście wypił parę razy a teraz odżywka leży i to 3 wiaderka bo to jakaś w proszku białkowa ! Na a do tego ciężarki, też nakupował, bo miał ćwiczyć, a nie ćwiczy brak słów po prostu!
No ale że akurat musiał wpaść tak że poleciał do kanalizacji???? To trzeba mieć pecha....
Twój TŻ widać że z realizowaniem własnych planów ma mały problem hehe no ale zawsze może mu sie poprzestawiać w głowce i zacznie ćwiczyć a mąż telefonu już nie odzyska No ale pocieszyłyście mnie że przynajmniej nie tylko ja wyrzucam pieniądze w błoto

---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ----------

Cytat:
Ehh zawsze to jakiś plus...
No dobre i to..... ale wiem jedno - nigdy mu już nie kupię żadnego drogiego prezentu!!! nigdy! !

Synuś siedzi koło mnie i prosi mnie abym poszła z nim spać no to idę poleże i się telefonem pobawię a on pójdzie spać
także uciekam juz siostrzyczko - synuś wzywa!
Do jutra śpij dobrze

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-08, 01:38   #1966
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Synuś siedzi koło mnie i prosi mnie abym poszła z nim spać no to idę poleże i się telefonem pobawię a on pójdzie spać
także uciekam juz siostrzyczko - synuś wzywa!
Do jutra śpij dobrze
No jak synuś prosi to nie ma wyjścia ucałuj Go od cioci Heroinki

Śpijcie zdrowo Do jutra!!!
Stary 2012-03-08, 07:33   #1967
Gosia2011
Rozeznanie

Hej kobietki dzisiaj nasze święto, więc baby! Wszystkiego najlepszego w tym wyjątkowym dniu ))
ja mam niby dzień kobiet w sobotę.. bo dzisiaj Tż na 15 a ja do 15 w pracy powiedział, że sobie odbijemy!

Echś jeszcze troszkę i wiosna... zanim ona nadejdzie chcę zrzucić z 3kg żeby z brzucha 3D zrobił się brzuch 2D żeby tak nie odstawał!
Laseczki pisałyście o Plotkarze... uj ! Blair&Dan porażka no ich razem to nawet sobie nie wyobrażałam..

Cytat:
Od jutra będę grzeczna ,nie będę takich długich przerw robiła.Czy mogłybyście mi ustalić jakiś jadłospis ?Kupiłam dziś musli ,płatki owsiane,chlebek razowy i od jutra działam ..Tak sobie myślę czy czasem nie powinnam do innego działu wstąpić.Ja mam 20kilo do stracenia ,pewnie nie pasuję do Was. Moja waga tydzień temu miałam 90kilodziś mam już 88kilo.
Hej nie marudź ja też mam 8 z przodu niestety

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 08:26   #1968
maminka83
Raczkowanie

Dzień dobry kobietki : roza:
Z okazji naszego dnia Życzę Wam wszystkim i sobie żebyśmy duuuuuużo schudły

Ja dzisiaj wlazłam na wagę a tam 75,2 kg ! Znowu spadek o 0,3 kg Czyli w ciągu paru dni 2kg mniej. Aż się boję pomyśleć jaki zastój będę miała

A teraz zacznę nadrabiać to co napisałyście bo wczoraj w dzień nie miałam jak a wieczorem TŻ okupywał kompa i ani się było dpochać
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 09:16   #1969
sanderaM
Rozeznanie

Siemanko kobietki
Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta
Ja już wstałam zjadłam owsianke i zaraz zrobię 8 min abs i do szkoły trzeba będzie się ogarnąć A jeszcze muszę zajść do biedronki bo podpaski mi się skończyły Dzisiaj po szkole jadę do koleżanki będziemy się integrować więc % trochę wpadnie i coś niezdrowego ale postaram się żeby było tego mało
A więc wejdę dopiero jutro nie napiszcie za dużo
Stary 2012-03-08, 09:45   #1970
maminka83
Raczkowanie

Cytat:
Cześć Kochana Myślę, że idealnie pasujesz jeżeli tylko masz zamiar jeść 5 zdrowych posiłków Ja mam schudnąć 18 kg z czego spadło mi 8,5 kg a w sumie to nawe 14,5 kg bo 6 kg zbijałam dwa razy

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Moniś a ta Lactulose to nie jest na receptę bo mój synuś jak miał parę miesięcy i zaparcia to mi lekarz kazał podawać żeby się skupształ częściej ?? Ja kupowałam ją na receptę ?? A jeśli chodzi o wypróżnianie to znam ten ból. Teraz się troszkę ruszyło ale od końca stycznia przez cały luty to normalnie byłam 4 razy w toalecie z czego 3 razy po czopku i nic nie pomagało a nie mogłam zaszaleć bo jeszcze karmiłam a niestety nie pomyślałam o tej Lactulose Teraz mogę zaszaleć z jakimiś wspomagaczami chociaż jak wprowadziłam troszkę więcej błonnika to jest lepiej
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 10:02   #1971
zooska
Zakorzenienie

Dzień dobry wszystkim : roza:Z okazji naszego dnia życzę samych spadków na wadzę, jedzenia ile wlezie bez przytycia, a jak już to tylko w cycki. Jędrnych dup**k moje kochane

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Wczoraj na noc zjadłam 5 śliwek z serkiem wiejskim zamiast z pomidorem. I mnie dzisiaj ładnie przeczyściło Czemu nie może byc tak codziennie?!
Dzisiaj wpadła owsianka truskawkowa (taka instant, wczoraj wieczorem w sklepie nie mieli już zwyklych płatków, więc zaopatrzyłam się w jedno cudo chemiczne) no i kawka z mlekiem 3,2% i łyżeczką cukru. Zaraz pokrzywkę sobie zrobię.
monika01011986 też masz bzika na punkcie włosów
Osobiście nie cierpię linii Pantin^^Mam wrażenie, że zostawia siano, nie włosy. A na Fructisa reagowały cudnie, butelka się skończyła, kupiłam nową, a na nową nic już Przyzwyczaiły się i koniec Kuruj sie tam! Masz się nie dać chorobie!

Juuuuupi dzisiaj w nocy do Szwecji Popołudniu w piątek zwiedzanie Gdyni, a noc na promie

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Na dzisiaj na 17 zaplanowałam iść na fitness na Shape

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 10:08   #1972
heroine86
Zakorzenienie

Dzisiaj dzień kobiet więc cycki w górę
i odrzuć z twarzy gradową chmurę,
niech żyje cellulit i kurze łapki,
bo i tak jesteśmy fajowe babki!

Kochane wszystkiego najlepszego z okazji Naszego Święta!!!!!
Stary 2012-03-08, 10:12   #1973
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
Wpadam na chwilkę, żeby się przywitać i życzyć Wam wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta

Później wpadnę, bo teraz idę z mamą pierożki lepić
Stary 2012-03-08, 10:14   #1974
heroine86
Zakorzenienie

Dziękuję Wam kobietki za życzonka

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj wlazłam na wagę a tam 75,2 kg ! Znowu spadek o 0,3 kg Czyli w ciągu paru dni 2kg mniej. Aż się boję pomyśleć jaki zastój będę miała
No leeeeecisz jak burza!!!! Gratulacjoooneee!!!!!
Stary 2012-03-08, 10:16   #1975
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Czekoladko, trzymam mocno! poradzisz sobie świetnie
Dobranoc Kochana
Cytat:
n

Dziękuję ślicznie ja już się boję tego wirusa..... to co przeszły moje dzieciaki i teraz przechodzi teściowa to masakra.... nie wyobrażam sobie tego! Oby mnie nie dorwało to dziadostwo!

Ooo to trzymam mocno kciuki i życze powodzenia!!!!
śpij dobrze
Dziekuje kochane jestescie !!!!!

JA rowniez Wam kochane Zycze Wszytskiego Co NAJLEPSZE !!!!

Zmykam..
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 10:26   #1976
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej laseczki
Wpadam na chwilkę, żeby się przywitać i życzyć Wam wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta

Później wpadnę, bo teraz idę z mamą pierożki lepić
Dziękuję

Pierożki?! Ruskie, again?

Cytat:
Dziekuje kochane jestescie !!!!!

JA rowniez Wam kochane Zycze Wszytskiego Co NAJLEPSZE !!!!

Zmykam..
to jeszcze raz

miłego dnia Kochana
Stary 2012-03-08, 10:33   #1977
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję

Pierożki?! Ruskie, again?

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

to jeszcze raz:

miłego dnia Kochana
Mnie sie przejadły, bo w czasie kryzysu pieniężnego mama Tżeta zrobiła nam 5 worków tych piergów. Pyszne!!!Ale jedzone codziennie przez 1,5tyg... xD

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Dzisiaj na obiad zaszaleje z naleśnikami

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 10:39   #1978
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Mnie sie przejadły, bo w czasie kryzysu pieniężnego mama Tżeta zrobiła nam 5 worków tych piergów. Pyszne!!!Ale jedzone codziennie przez 1,5tyg... xD
No jedzone prze 1,5 tyg to mogły się znudzić

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Dzisiaj na obiad zaszaleje z naleśnikami
Następna kusicielka a z czym? z jabłkami?
Stary 2012-03-08, 11:05   #1979
_domii_
Przyczajenie

Cześć dziewczyny! Tak czytam Wasze forum i szukam motywacji dla siebie-od początku roku staram się zdrowo odżywiać,stosować jakąś dietę,ćwiczyć...Przez niecałe pół roku przytyłam 7kg.. Czy mogę się przyłączyć do Was? Będzie mi łatwiej się zmotywować i trzymać postanowień... Domi
_domii_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 11:11   #1980
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _domii_ Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Tak czytam Wasze forum i szukam motywacji dla siebie-od początku roku staram się zdrowo odżywiać,stosować jakąś dietę,ćwiczyć...Przez niecałe pół roku przytyłam 7kg.. Czy mogę się przyłączyć do Was? Będzie mi łatwiej się zmotywować i trzymać postanowień... Domi
Jasne witamy tylko powiedz coś więcej o sobie ile masz wzrostu, ile ważysz aktualnie, czym się zajmujesz, itp.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości