mamusie listopad-grudzień 2011 cz.2 - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-08, 15:16   #631
sozaa
Rozeznanie

Dot.: mamusie listopad-grudzień 2011 cz.2

My tez po spacerze, u nas pada, slabo ale jednak pada, deszcz ze sniegiem. Mala byla tak marudna, ze jak zobaczylam ze tata szykuje sie do wyjascia na spacer z psem to zaraz wpakowalam Anke do wozka i jazda z nimi Po spacrze mala sie natychmiast obudzila i ryk, nie wiem co w nia dzis wstapilo, chyba o ta kooope chodzi. Jadac do domu zasnela mi w fotliku wiec ostroznie wpakowalam ja do jej pokoiku otwarlam okno i jeszcze kima, a ja mam troche czasu dla siebie

Od mojego taty dostalysmy po kwiatku
sozaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 15:36   #632
owieczka86
Zadomowienie

basiula19 - nie wiem samo się tak porobiło hehe karmię tylko piersią tzn.tylko na noc daję mm więc może to Fifi ze mnie "wyciąga" te kilogramy a co rozstepów to ja mam na brzuchu takie brzydkie całą ciążę nic,dopiero pod koniec maleńkie się pojawiły a po porodzie tak wywaliły że masakra :/

pokszyfka
- ja na noc daję bebilon a w dzień to cyc

my po spacerku,jak narazie u nas ładna pogoda świeci śłoneczko i względnie ciepło
Dziewczyny mój Fifi marudny strasznie,ciągle łapki pcha do buzi lub grzechotki,mało je a przy jedzeniu zaczyna płakać i pchać łapcie do buźki,na górze na dziącełku widzę małą białą kropeczkę czy możliwe że to ząbek??? w nocy też marudny był prawie co godzinę się budził ale nie wiem czy ten słaby sen to ząbki idą czy wina pełni.
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 16:02   #633
basiula19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
spróbuję ja bym się bardziej bała, że się uzależni, u mojej koleżanki 2 dzieci i nadal suszara chodzi non stop żeby spały
a koleżanka swojego woziła autem wokół osiedla by zasnął

mój znowu jakiś wysypany lekko a prawie nic nie jem
ja kiedyś też miałam już dość małego bo skurczybyk nie spał cały dzień prawie jak wstał ok 7 to koło 17 sie wkurzyłam wsadziłam do auta i pojechałam sobie do paczkomatu paczke odebrać i przy okazji mały sie przespał heheh

Cytat:
Napisane przez pokszyfka Pokaż wiadomość
no właśnie coś w stronę nie mogę trafić ale dzięki

i teraz się zastanawiam czy mogę podawać NAN pro1, bo takie kupiliśmy, a w domu doczytałam "...przeznaczonym dla zdrowych niemowląt od urodzenia, które nie są karmione piersią."
ja daje małemu NAN pro 1 i wstyd sie przyznać nie wyczytałam nic takiego hehehe ale mały ma już 4 miesiące i ma sie dobrze także możesz spokojnie podać hehe

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
basiula19 - nie wiem samo się tak porobiło hehe karmię tylko piersią tzn.tylko na noc daję mm więc może to Fifi ze mnie "wyciąga" te kilogramy a co rozstepów to ja mam na brzuchu takie brzydkie całą ciążę nic,dopiero pod koniec maleńkie się pojawiły a po porodzie tak wywaliły że masakra :/

pokszyfka - ja na noc daję bebilon a w dzień to cyc

my po spacerku,jak narazie u nas ładna pogoda świeci śłoneczko i względnie ciepło
Dziewczyny mój Fifi marudny strasznie,ciągle łapki pcha do buzi lub grzechotki,mało je a przy jedzeniu zaczyna płakać i pchać łapcie do buźki,na górze na dziącełku widzę małą białą kropeczkę czy możliwe że to ząbek??? w nocy też marudny był prawie co godzinę się budził ale nie wiem czy ten słaby sen to ząbki idą czy wina pełni.
bardzo możliwe, że zaczyną ząbkować.............ja też karmie tylko cyckiem a po kąpaniu daje flache ale wypija jej 120 ml czasem nawet nie i w nocy wstaje raz koło 2:30 na jedzenie to dostaje cycka i śpi do 5-6 i znowu cyc i przez cały dzien tylko cyc i co dupa ze mnie nic nie wyciąga poza mlekiem od którego nadmiaru zrobiły mi sie rozstępy pod cyckami i na cyckach normalnie czuje sie jak pantera

a ja dostałam od męża czerwoną różebardzo mnie zaskoczył bo niczego sie nie spodziewałam od niego a on jest taki, że mi mówi to weź sobie coś wybierz jak ma mii prezent kupić a ja wole niespodzianke jak naprzykład dzisiaj bardzo bardzo miło mnie zaskoczył

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 16:09   #634
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość

pada snieg... mokry... fuuuu
u mnie tez...

my po szczepieniu. Przerwa do roczku teraz z kujkami Dzielna nawet nie zareagowala na igle w rączce

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 16:32   #635
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
Bardzo możliwe, że to ząbek

U nas w Lublinie trochę mroźno, ale byłyśmy na krótkim spacerku.

Dzisiaj tż mnie zaskoczył i zaprosił na kolacje z okazji DK Mała zostanie z ciocią, a my wyskoczymy na troszkę z domku. Także supcio
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 16:35   #636
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
[/COLOR]a ten smoczek siatkowy to po co jest???????
do ciamkania miekkich owocow jak banan gdy boisz sie ze ugryzie duzy kawalek i sie udlawi. dziecko ciamka a siatka nie pozwala duzym kawalkom przejsc

orientowalyscie sie juz w pierwszych kleikach ryzowych i kaszkach, ktore sa bez dodatku cukru?

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska

Edytowane przez wiolqn
Czas edycji: 2012-03-08 o 16:46
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 16:40   #637
dygotka8
Zakorzenienie

dziewczyny,a ile czasu macie otwarte mleko??na puszce jest napisane,żeby zuzyć do 3 tygodni-przestrzegacie tego czasu?

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 16:45   #638
owieczka86
Zadomowienie

basiula - nie martw się jeszcze spadnie Ci waga u mnie też dopiero nie dawno waga pokazała mniej mnie to martwią moje rozstępy
Mój dostaje 150ml mm zjada wszystko, i za jakieś 3-4 godziny znowu wstaje na jedzenie.

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
dziewczyny,a ile czasu macie otwarte mleko??na puszce jest napisane,żeby zuzyć do 3 tygodni-przestrzegacie tego czasu?
ja pierwszą puszkę miałam dłużej otwartą bo nie zauważyłam napisu na opakowaniu
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 16:48   #639
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Cytat:
a ja się czuję strasznie-taka zaniedbana,nawet odrobinę kobieco się nie czuję
dołka złapałam bo Dalia idzie na pazurki,Tuszka do kosmetyczki...Truscafka do gołębiewskiego(a ja a ja nigdzie
buuu ja tez chce sie upieknić

Cytat:
do mam dokarmiających mm.
jakimi mm dokarmiacie?
coś moje cycki zaczynają się buntować i nie wyrabiają z produkcją...

Bebilon dokarmiam na noc ok 60-90ml i spi do rana
i ta wielka paczka zeszła nam w ponad miesiąc trudno nie bede wyrzucac bo mineło 30 dni od otworzenia
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 17:01   #640
nettka_
Zadomowienie

My dzisiaj po szczepieniu to była masakra

Pediatra sprawdzała ciemiączko i tak ją szarpała ,że mała się przestraszyła i tak strasznie płakała i nie chciała się uspokoić a potem było kłucie i tak płakała;/ sama chciałam już płakać, żal mi jej było. Ta baba mnie tak wkurzyła zaczęła z tekstami lecieć co to za dziecko itd głupia kro...wa.

Miała szczęście ,że bardziej dzieckiem się przejęłam niż tą małpą!!! Następnym razem jej napyskuje! Trochę szacunku się należy do pacjenta

Paulinka waży 7510g klooooopsik
nettka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 17:18   #641
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
i teraz się zastanawiam czy mogę podawać NAN pro1, bo takie kupiliśmy, a w domu doczytałam "...przeznaczonym dla zdrowych niemowląt od urodzenia, które nie są karmione piersią."
Od miesiąca łączę nan pro-bądz gerber (ta sma firma prawie ten sam skład) z karmieniem piersia, Pediatra o tym wie. Dzis z nia rozmawialam na temat jedzenia, bo coraz mniej daje piersi, wiecej mm, jako pierwsze bedziemy wprowadzac kaszki-kleik na sniadanie i kolacje, pozniej mamy zaczac sloiczki i soczki. Ale w nocy chce zostac przy piersi- zobaczymy czy sie tak uda. A jak nie to juz w ogole odejdziemy od piersi.
Dziwne, ale ta wizja mnie cieszy...

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Stary 2012-03-08, 17:33   #642
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Wszystkiego najlepszego kobitki

Mam pytanko do mam karmiących wyłącznie piersią - kiedy macie zamiar rozszerzać dietę swoim maleństwom? Wiem, wiem - powtarzam się, ale nie jestem w stanie nadrobić. Mam nadzieję, ze mi to wybaczycie.

Uprzedzę, ze przez jakiś czas mogę się nie udzielać - piszę tak jakbym się ostatnio udzielała... Nie wiem jak Wy to robicie, ale ja nie wyrabiam. Poczytam mądre książki może to coś zmieni - tzn będę wiedzieć jak zmienić.
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 17:38   #643
fatal21
Wtajemniczenie

Witam
Najlepszego Kobietki
U Nas szczepienie odwołane bo najpierw bad moczu i posiew bo mała ostatnio niespokojna i jest w grupie ryzyka.Kollki wrociły i plesniawki sie pojawiły

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Ze wzgledu na dzien kobiet moja corka spała 2x30min
Stary 2012-03-08, 17:46   #644
mol_aa
Zadomowienie

nadrobilam Was moj Piotrus dzisiaj tez marudny. Nie chcial spac ciagle trzyma lapska w buzi. Slini sie jak buldog i jak tylko dotkne jego dziaselek to skrzeczy. Chyba cos zaczyna sie dziac z zabkami. chawa ja karmie tylko piersia i od 2tygodni maly codziennie dostaje jablko. Na poczatku bylo tylko po 2-3 lyzeczki a teraz 10 min.na dniach chce sprobowac z kleikiem tzn odciagne swoj pokarm zmieszam z kleikiem i zobaczymy czy malemu podejdzie. A probowalismy z marchewka, ale po niej Piotrek dostal wysypki :/
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 17:50   #645
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
nie Pierwsza puche mialam otwarta 2 miesiace. teraz kupuje kartoniki do przesypywania wiec idzie szybciej, mniejsza ilosc

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Edytowane przez Tincia
Czas edycji: 2012-03-08 o 17:53
Stary 2012-03-08, 17:55   #646
mol_aa
Zadomowienie

elf u nas dzisiaj nic nie pomaga jakis taki wredny dzien, a normalnie to maly lubi sie wyciszac przy suszarce lu wodospadzie ze strony easysleep.info (bez tego chyba bysmy zbankrutowali na pradzie :P)

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

To i ja sie pochwale. Tz mnie dzisiaj zaskoczyl od samego rana. Gdy sie kapalam ubral ladnie Piotrusia i czekal. A po kapieli czekali na mnie moi chlopcy z piekna bransoletka z LILOU a o 10 tz urwal sie na chwile z pracy i przywiozł 2 piekne bukiety tulipanow (jeden od tza a drugi od syncia
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 17:57   #647
basiula19
Zadomowienie

Cytat:
nie zwróciłam na to uwagi tzn ile czasu jest otwarte ale miałam szczelnie zawsze zamknięte w pojemniku i myśle, że szybciej idzie a daje tylko raz dziennie po kąpniu
Cytat:
Napisane przez Chawa Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego kobitki

Mam pytanko do mam karmiących wyłącznie piersią - kiedy macie zamiar rozszerzać dietę swoim maleństwom? Wiem, wiem - powtarzam się, ale nie jestem w stanie nadrobić. Mam nadzieję, ze mi to wybaczycie.

Uprzedzę, ze przez jakiś czas mogę się nie udzielać - piszę tak jakbym się ostatnio udzielała... Nie wiem jak Wy to robicie, ale ja nie wyrabiam. Poczytam mądre książki może to coś zmieni - tzn będę wiedzieć jak zmienić.
to ja sie moge podciągnąć bo mały dostaje po kąpaniu butelke tylko.......no dawałam mu już kilka razy jabłko....może jutro ugotuje dla niego pierwszą zupke heh o ile mi sie zachce i chyba od poniedziałku spróbuje dawać mu zupke raz dziennie na obiadek.....

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 17:59   #648
fatal21
Wtajemniczenie

Zosia wazy 6kg a w poniedziałek beda 3 mce
Stary 2012-03-08, 18:10   #649
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

mol_aa, basiula wielkie dzięki za odpowiedz, w takim razie jutro startujemy

fatal21 mój w 3-cim miesiącu też tyle ważył Współczuję kolek, Berniemu skończyły się całkiem niedawno. trochę się boję, że jak zacznę rozszerzać mu dietę to może mu się znów brzuś rozwojować.
Stary 2012-03-08, 18:35   #650
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
dalia
thx za kciuki
mój to taki chuderlaczek przy twojej niuni się wydaje... w ogóle to jakiś taki mało-ciałkowy na pierwszy rzut oka(w sumie na drugi rzut też )
aaa no i jak się młoda dzisiaj czuje? lepiej? nie ma wymiotów?

dzieki dziewczyny za info o woreczkach z canpola
aaa i chciałam dopytac, to wkładacie tam np. jabłuszko i jak ząbkuje to sobie sscie czy gryzie i to przynosi mu ulgę i dodatkowo witaminy w soczku? bo wiem , że dzwoni ale nei wiem w którym kosciele

nie... znaczy wymiotów nie ma, ale... placze od samiuskiego rana... znaczy od 10 ! juz nie mam sil...! placze, choc przewinieta, nakarmiona itd... tak placze ze zasypia ze zmeczenia, budzi sie i placze... czy to mogą byc zęby ??????? coś polecacie ?????

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
no właśnie coś w stronę nie mogę trafić ale dzięki

ja podaje NAN jak nie mam nic w cycolach...a dzis juz puuuusto... mloda zasnela z wycieńczenia 15 min. temu.... az strach ja budzic na kąpiel....

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
nie Pierwsza puche mialam otwarta 2 miesiace. teraz kupuje kartoniki do przesypywania wiec idzie szybciej, mniejsza ilosc

o fak !!! u mnie stoi po 2 miesiące ale co ja poradze ze nie wiem czy pani zje czy nie, a jednorazówek nie ma

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość

no to bardzo ładnie !!!!

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 19:23   #651
zmyslkobiety
Rozeznanie

GG do zmyslkobiety

Laski, nie poczytałam wiem nie wiem co u was. Zgłaszam sie tylko zeby sie pożalić umieram z bólu, wychdiozi mi ząb dodatkowa 4 miedzy stałą 4 i 5, dziś cały dzień szukałam kogos kto mnie uratuje "czytaj" jakoś to wyrwie, neistety nic nie załątwiłąm po kilku przychodniach w końcu umówili mnie na 28 marca a tak to terminy tak odległe ze szok, nie wiem czy tyle wytrzymam jak nie przestanie boleć (dostałam antybiotyk i mam brać przeciwbólowe)m to chyba bede musiała wziąc kredyt żeby isć załatwić to prywatnie, wiec prosze trzymajcie za mnei kciuki bo naprawde jest ciężko, nawet ucho mnie boli bo ból promienieje... Na szczęscie Niska była grzeczna, chyba czuje ze mamą coś nie tak. Mam ochote wyc...

http://www.suwaczki.com/tickers/relguay3w0a6i2sn.png

http://s2.pierwszezabki.pl/046/0462819b0.png?8210
zmyslkobiety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 19:42   #652
żabulka21
Rozeznanie

Hej

Mąż z okazji dnia kobiet i moich imienin wysłał mnie z koleżanką na zakupy (które oczywiscie fundował) było ekstra, dawno tak sie nie oderwałam.Super zajął sie dziećmi, nie dzwonil ani razu.

Fajnego mam męża
żabulka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 19:58   #653
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość
elf u nas dzisiaj nic nie pomaga jakis taki wredny dzien, a normalnie to maly lubi sie wyciszac przy suszarce lu wodospadzie ze strony easysleep.info (bez tego chyba bysmy zbankrutowali na pradzie :P)

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

To i ja sie pochwale. Tz mnie dzisiaj zaskoczyl od samego rana. Gdy sie kapalam ubral ladnie Piotrusia i czekal. A po kapieli czekali na mnie moi chlopcy z piekna bransoletka z LILOU a o 10 tz urwal sie na chwile z pracy i przywiozł 2 piekne bukiety tulipanow (jeden od tza a drugi od syncia
ooo z jaka zawieszka dostalas Lilou? Mi dzis Tz zamowil serce

Dostalam od Tzta i mlodego zloty wisiorek. Bardzo ladny nawet i jedna rozyczke (w koncu zrozumial, ze nie lubie kwiatow).

Co do mleczka u nas puszka idzie w ok 4dni

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
no to ladnie wazy panienka

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
Napisane przez zmyslkobiety Pokaż wiadomość
Laski, nie poczytałam wiem nie wiem co u was. Zgłaszam sie tylko zeby sie pożalić umieram z bólu, wychdiozi mi ząb dodatkowa 4 miedzy stałą 4 i 5, dziś cały dzień szukałam kogos kto mnie uratuje "czytaj" jakoś to wyrwie, neistety nic nie załątwiłąm po kilku przychodniach w końcu umówili mnie na 28 marca a tak to terminy tak odległe ze szok, nie wiem czy tyle wytrzymam jak nie przestanie boleć (dostałam antybiotyk i mam brać przeciwbólowe)m to chyba bede musiała wziąc kredyt żeby isć załatwić to prywatnie, wiec prosze trzymajcie za mnei kciuki bo naprawde jest ciężko, nawet ucho mnie boli bo ból promienieje... Na szczęscie Niska była grzeczna, chyba czuje ze mamą coś nie tak. Mam ochote wyc...
ojej wspolczuje. Powinnam sie wybrac do dentysty na przeglad ale sie boje

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
Napisane przez żabulka21 Pokaż wiadomość
Hej

Mąż z okazji dnia kobiet i moich imienin wysłał mnie z koleżanką na zakupy (które oczywiscie fundował) było ekstra, dawno tak sie nie oderwałam.Super zajął sie dziećmi, nie dzwonil ani razu.

Fajnego mam męża
super prezent!!! szczerze zazdroszcze moj by mi nie dal karty platniczej
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 20:00   #654
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Witam.Przez ten wizaż na fejsie tu mało zaglądam. Z okazji naszego święta spełnienia tych niespełnionych. Kompletnie nie wiem w co się ubrać na chrzciny pomocy
Olivka dziś dostała od tatusia tulipanka

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png

Edytowane przez joamic1
Czas edycji: 2012-03-08 o 20:02
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 20:05   #655
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
Witam.Przez ten wizaż na fejsie tu mało zaglądam. Z okazji naszego święta spełnienia tych niespełnionych. Kompletnie nie wiem w co się ubrać na chrzciny pomocy
Olivka dziś dostała od tatusia tulipanka
mamy ten sam problem - w co sie ubrac:/ ja chyba jakas kiecke zaloze.
czarna moze byc na chrzciny??
Stary 2012-03-08, 20:09   #656
ja_dalia
Wtajemniczenie

ja wiem ze google mama to zło!!! ale czytam o objawach skazy białkowej i tak mysle, czy młoda tego nie ma

krostki - czasem sie pojawiają, teraz ma wokoło ust, ale sama nie wiem czy to nie nadmiar sliny

ciemieniuszka - sa momenty ze ma pare plamek ale kuracja oliwkowa i po 1 dniu śladu nie ma

brzus - bog jeden wie co ją meczy ze tak placze... moze brzuc... chociaz nie jest twardy ani nic takiego... ale moze ja boli, moze ma wzdecia a to tez pasuje....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa.... zaraz zwariuje !!!!! z rana chyba dzwonie do poloznej...

Daniel Fasolek w drodze

Stary 2012-03-08, 20:13   #657
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
mamy ten sam problem - w co sie ubrac:/ ja chyba jakas kiecke zaloze.
czarna moze byc na chrzciny??
ja sama nie wiem mam jedną ale nie wiem czy w nią się wcisnę

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 20:13   #658
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość
ja wiem ze google mama to zło!!! ale czytam o objawach skazy białkowej i tak mysle, czy młoda tego nie ma

krostki - czasem sie pojawiają, teraz ma wokoło ust, ale sama nie wiem czy to nie nadmiar sliny

ciemieniuszka - sa momenty ze ma pare plamek ale kuracja oliwkowa i po 1 dniu śladu nie ma

brzus - bog jeden wie co ją meczy ze tak placze... moze brzuc... chociaz nie jest twardy ani nic takiego... ale moze ja boli, moze ma wzdecia a to tez pasuje....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa.... zaraz zwariuje !!!!! z rana chyba dzwonie do poloznej...
zadzwon jezeli to Cie uspokoi
ja nie googluje juz za wiele. Chyba ze szukam swatch'y kosmetykow
Stary 2012-03-08, 20:34   #659
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
zadzwon jezeli to Cie uspokoi
ja nie googluje juz za wiele. Chyba ze szukam swatch'y kosmetykow

nie no poprostu masakra !!!!! czasem wiem ze np moglam zjesc cos i wyskoczyly krostki... ale teraz juz szukam glębszego dna... bo jakos chce to dzisiejsze zachowanie wytlumaczyc... teraz od 18.20 spi... dostała sab simplex, bo jadlam dzis cebuli troszke - 3 plasterki, wiec pomyslalam ze to moze dzialac na brzus ... a i 3 plasterki ogorka konserwowego ... zła matka ze mnie

Daniel Fasolek w drodze

Stary 2012-03-08, 20:48   #660
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

mol_aa cały czas myślę o Twoim pomyśle z kaszką - jest tak rewelacyjny, że sama też to zastosuje. Mam nadzieję że moje wybredne dziecko zechce pić mleczko z kaszką z butli. bo jak nie to łyżeczka pójdzie w ruch - butlą by było szybciej

dalia może faktycznie tylko brzuszek ją bolał - współczuję. Mój na nowe produkty w mojej diecie też dość często reaguje rykiem.

Berni już się wyspał
Uciekam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości