Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-10, 13:11   #2671
magdalennne
Wtajemniczenie

Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
wiesz co, jeśli wam zależy na STOCKu, to teraz jest promocja w Eurocashu, my wczoraj płaciliśmy coś koło 19,98 zł za butelkę
Dzięki Nie wiedziałam nawet, że w Lublinie jest taki sklep Jutro się tam wybierzemy

A nad Stockiem się właśnie zastanawiamy... Bo ja nigdy nie piłam i nie wiem czy warto...
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 13:12   #2672
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Dzięki Nie wiedziałam nawet, że w Lublinie jest taki sklep Jutro się tam wybierzemy

A nad Stockiem się właśnie zastanawiamy... Bo ja nigdy nie piłam i nie wiem czy warto...
parę dziewczyn sie tutaj na temat stocka wypowiadało i raczej z tego co kojarzę każda była na tak ja również jestem na bardzo dobra wódka

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 13:20   #2673
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Hej Kochane
Życzę Wam miłego dnia (weekendu właściwie ), u mnie za oknem szaro buro i ponuro, więc postanowiłam iść spać

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 13:20   #2674
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dziewczyny w przypadku grypy żołądkowej, czy jakichkolwiek innych dolegliwości żołądkowych odpuśćcie sobie miętę, krople miętowe itp. bo mięta drażni żołądek, lepiej wypić dziurawiec lub rumianek.
Na wymioty są fajne krople Vomitusheel - homeopatyczne, ale ja uważam że działają są na bazie alkoholu więc po nicch się nie prowadzi, one są przeciwwymiotne i przeciw mdłością, sprawdziłam- u mnie działa.
A przy bólach żolądka- czysta wódka z pieprzem, albo gorzka żołądkowa. Ja kiedyś miałam częste problemy żołądkowe więc rekomenduje
No i zdrówka to najgorsze paskudztwo jakie można złapać.
PS. Pamiętajcie że zaraża się najczęściej drogą feralno- oralną czyli np przez wkłądanie brudnych dłoni do buzi- jak gdzieś był rotawirus to od razu zakażenie. Więc jak ktoś w domu jest chory to trzeba często myć ręce.

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
parę dziewczyn sie tutaj na temat stocka wypowiadało i raczej z tego co kojarzę każda była na tak ja również jestem na bardzo dobra wódka
aż muszę chyba spróbować tej wódki, bo u mnie w okolic to wyłącznie finlandię albo wyborową się pija.
Stary 2012-03-10, 13:21   #2675
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Czytałam te wypowiedzi i dlatego właśnie w ogóle zaczęliśmy się nad nią zastanawiać
Chyba zakupimy butelkę i zabierzemy na degustację do teściów
Stary 2012-03-10, 13:23   #2676
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Dziewczyny w przypadku grypy żołądkowej, czy jakichkolwiek innych dolegliwości żołądkowych odpuśćcie sobie miętę, krople miętowe itp. bo mięta drażni żołądek, lepiej wypić dziurawiec lub rumianek.
Na wymioty są fajne krople Vomitusheel - homeopatyczne, ale ja uważam że działają są na bazie alkoholu więc po nicch się nie prowadzi, one są przeciwwymiotne i przeciw mdłością, sprawdziłam- u mnie działa.
A przy bólach żolądka- czysta wódka z pieprzem, albo gorzka żołądkowa. Ja kiedyś miałam częste problemy żołądkowe więc rekomenduje
No i zdrówka to najgorsze paskudztwo jakie można złapać.
PS. Pamiętajcie że zaraża się najczęściej drogą feralno- oralną czyli np przez wkłądanie brudnych dłoni do buzi- jak gdzieś był rotawirus to od razu zakażenie. Więc jak ktoś w domu jest chory to trzeba często myć ręce.

aż muszę chyba spróbować tej wódki, bo u mnie w okolic to wyłącznie finlandię albo wyborową się pija.
Finlandia Wyborowa nie cierpię tej wódki

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Czytałam te wypowiedzi i dlatego właśnie w ogóle zaczęliśmy się nad nią zastanawiać
Chyba zakupimy butelkę i zabierzemy na degustację do teściów
heheh kupcie parę butelek różnych wódek i porównujcie my na takiej zasadzie wybraliśmy Nemiroffa

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-03-10, 13:28   #2677
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Finlandia Wyborowa nie cierpię tej wódki

Opowiedz o tym bom ciekawa o wyborową mi chodzi :P
Stary 2012-03-10, 13:36   #2678
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Opowiedz o tym bom ciekawa o wyborową mi chodzi :P
zraziłam się do niej bo w ogóle jakaś paląca jest jak dla mnie wolę wódki o łagodniejszym smaku, później jak już byłam lekko wcięta to smak był mi obojętny ale na następny dzień łeb to mnie tak bolał że myślałam że nie wytrzymie z resztą nie tylko mnie głowa bolała, wolę inne wódki a jak przed ostatnią imprezą sie dowiedziałam że ma byc wyborowa to nie piłam w ogóle co do wódki jestem bardzo wybredna bo nie cierpię palącej goryczy w gardle po wypiciu jedyna która mi smakuje z tych tańszych to Krupnik a potem to już Stock, ten Nemiroff którego będziemy miec na weselu, Sobieski jako taki jest chociaż kiedyś był lepszy Pałacowa też nie jest zła, Stumbras (ale to pijemy sobie od święta tak jak Finlandię bo koszytuje ponad 30zł za 0,5)

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2012-03-10 o 13:37
Stary 2012-03-10, 13:49   #2679
__Paulinka__
Zakorzenienie

Czesc

ale dzisiaj pospalismy do 12

i juz zaatwiliśmy autokar z kosciola na sale i TZ dzwonil do pani z poradni, powiedziala, ze w tydzien się uwiniemy z calą poradnią więc mamy zadzwonić w kwietniu jak przyjedziemy do Pl i od razu do niej przyjsc

najlepsze jest to, ze moj TZ sam mówi dzisiaj: Dobra, to dzisiaj dzwonię do babki od poradni i do facta o autokaru i naprawde tak zrobil hehe

Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
A dodatkowo to przez ostatni tydzień jak wróciliśmy jestem normalnie umierająca... mam zapalenie oskrzeli i mam wrażanie ze zaraz płuca wypluję Nie mam kompletnie na nic siły... prawda jest taka ze dopiero dziś miałam ochotę zatargać laptopa do wyrka i w ogóle popatrzeć co się dzieje w necie

W miarę swoich możliwości zagłębiam się w wasze stare pościki i nadrabiam zaległości wizażowe!
BUZIAKI KOCHANE
zdrówka!

Cytat:
a coż tu taki mały ruch od wczoraj???
przemówiłam tżtowi do rozsądku i wódka będzie stała u mnie
haa i tak trzymac

Cytat:
śliczny

Pożarłam się z TŻtem nie chcę go widzieć bo bym go rozszarpała!
moj też mnie wkurza jak mowi "póżniej" , "za chwile" ale jesli chodzi o jakąś kase to na szczescie jest to u Niego priorytetm.

Cytat:
Napisane przez agnes j Pokaż wiadomość
dzien dobry PM-ki!!!

wczoraj bylam z moim TZ pierwszy raz ogladac garnitury w SUSET SUITS(tam nic nie ma na moje oko) mam z tym problem!!! moj TZ jest bardzo szeroki w klacie ma 1,75 wzrostu, wszystko byloby pieknie tylko, przez to,ze od samego poczatku zwiazku "gwalcilam"go rzuceniem palenia. i mam za swoje!!!! po pol roku abstynencji pojawil mu sie mega brzuch!!! jestem pewna,ze do wrzesnia cos zgubi, ale ile, nie wiadomo!!! ogolnie przez ta jego klate, garnitury dobrze leza tylko na ramionach, reszta to porazka, nie wspomne o spodniach dla mojego "niskopiennego" ukochanego na koniec jednek olsnilo mnie,ze podobaja mi sie garniaki w stylu angilskim, z dwiema klapami z tylu, tylko nie wiem czy to odpowiedni garnitur w taki dzien???

kochane pomóżcie jaki garnitur na grubcia z dużą klatą? coby go wysmuklic??? czy szalec tez z kolorem na 29września?? a moze cos bardziej klasycznego???POMOCY!!!!

tutaj to chyba pozostaje tylko uszyć na miare...
Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Proszę Was bardzo o kciuki, bo zaraz jadę na mój ostatni (oby) w tym semestrze egzamin. Będzie on w formie ustnej i bardzo mi zależy żebym zdała.

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
A teraz parę słów o mojej sukni...
Pojechałam wczoraj sama, wzięłam aparat, pani krawcowa juz chce robić zdjęcia, a tu sie okazało, że bateria wyczerpana Sie wkurzyłam, bo 2 dni temu ładowałam, tylko moja genialna młodsza siostra pstrykała głupie foty i się wyczerpała. A ja nie sprawdziłam... tak więc zrobiłam fotki telefonem, ale brzydko wyszły. Miałam zostawic suknie w pracowni do kwietnia, ale stwierdziłam, że zabiorę ją do domu, bo muszę się Wam w niej pokazać Tak więc suknia jest już u mnie. Na poniedziałek postaram się zrobić zdjęcia. Mam nadzieję, że spodoba Wam sie moja wizja tej sukienki. Ja jestem zachwycona!!!
czekam na foootki

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja tylko na chwilkę, bo jestem dzisiaj w pracy. Przepraszam że wprowadzę pesymistyczny nastój.

Nie wiem co mam napisać,od wczoraj u mnie źle.
Mój dziadek ma 86 lat, po śmierci babci mieszka z nami. Od wczoraj jest z nim źle... i nie będzie lepiej. W domu paskudna atmosfera, ciężko. Rodzice podłamani, pomału widzę że nie radzą sobie z sytuacją. Nie ma pojęcia jak pomóc.

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

ja mam masakre dzień

rano wstała na zajęcia a tu kompletnie nie wiem skąd coś mnie trafiło i do wc poleciałam. 2 godziny tam siedzialam

grypa żołądkowa mnie złapała

ciagle tylko

musialam jakos pójsc na 2 pierwsze ćwiczenia - listy zawsze sa ale zmyłam sie po nich do domu, a mialam jeszcze 5 godzinny wyklad

ostatni i babka pewnie liste pusci i znowu bede miala przesrane

ja to zawsze mam pod górke, nie dość ze mam angine to jeszcze to

tz polecial do apteki i kupil mi tabletki. Chyba pomagaja po rano wzielam 1 i poki co mnie nie ciagnie do wc.

Jutro mam zajecia od 8 rano i same cwiczenia. Nie wiem co zrobie

pewnie mnie moja wspolokatorka zarazila - caly tydzien nic nie jadla, bolal ja brzuch, a wczoraj z nia w jej pokoju razem referat pisalam

a tak jestem glodna ze szok
a co zjem do od razu
oj biedna.... trzymaj sie
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 14:03   #2680
magdalennne
Wtajemniczenie

U nas w przedszkolu też grasowała jelitówka... Bałam się strasznie, że mnie też złapie, ale na szczęście się uchowałam Dziewczyny się wymęczyły, więc współczuję bardzo.
Stary 2012-03-10, 14:04   #2681
a u d r e y
Wtajemniczenie

To Ci powiem Madziul żem w szoku, bo u mnie chłopaki w weekend potrafią troche tej wódki wypić, ale nie piją nic innego jak Wyborową i rzadko kiedy łeb ich boli, chyba że szarpną litra na głowę, wtedy to by ich nawet bo najdroższej wódce świata bolała
Ale u mnie właśnie w okolicy się wyłącznie wyborową pije, w dyskotekach, pubach itp są głównie wyborowe i z nich robią driny.
No i chodzą słuchy że jest jedną z najlepszych wódek i najbardziej znana wódka PL na świecie..
Ale ja i tak wole Carlo Rossi Rosso
Stary 2012-03-10, 15:01   #2682
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
To Ci powiem Madziul żem w szoku, bo u mnie chłopaki w weekend potrafią troche tej wódki wypić, ale nie piją nic innego jak Wyborową i rzadko kiedy łeb ich boli, chyba że szarpną litra na głowę, wtedy to by ich nawet bo najdroższej wódce świata bolała
Ale u mnie właśnie w okolicy się wyłącznie wyborową pije, w dyskotekach, pubach itp są głównie wyborowe i z nich robią driny.
No i chodzą słuchy że jest jedną z najlepszych wódek i najbardziej znana wódka PL na świecie..
Ale ja i tak wole Carlo Rossi Rosso
A mnie podobnie jak Madzię Wyborowa nie przekonuje, chociaż jak ją ostatnio na weselu piłam, to mnie nie krzywiła, raczej wydawało mi się, że to woda a nie wódka, jakaś taka była nijaka.
Rosso też uwielbiam

A jak widać na dołączonym zdjęciu nie tylko z Wyborowej Polska słynie za granicą
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01357-crop.jpg (132,8 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg polskiewodki.jpg (198,3 KB, 51 załadowań)

Edytowane przez Cierpliwosc
Czas edycji: 2012-03-10 o 15:16 Powód: nie dodały się fotki:/
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 15:17   #2683
ladystar
Zakorzenienie

Maruda przytulam Cie mocno

Cytat:
Osz kurde... za miesiąc o tej porze to ja będę kroczyła z TŻtem do ołtarza...
Aaaa, stresuje sie

Cytat:
zraziłam się do niej bo w ogóle jakaś paląca jest jak dla mnie wolę wódki o łagodniejszym smaku, później jak już byłam lekko wcięta to smak był mi obojętny ale na następny dzień łeb to mnie tak bolał że myślałam że nie wytrzymie z resztą nie tylko mnie głowa bolała, wolę inne wódki a jak przed ostatnią imprezą sie dowiedziałam że ma byc wyborowa to nie piłam w ogóle co do wódki jestem bardzo wybredna bo nie cierpię palącej goryczy w gardle po wypiciu jedyna która mi smakuje z tych tańszych to Krupnik a potem to już Stock, ten Nemiroff którego będziemy miec na weselu, Sobieski jako taki jest chociaż kiedyś był lepszy Pałacowa też nie jest zła, Stumbras (ale to pijemy sobie od święta tak jak Finlandię bo koszytuje ponad 30zł za 0,5)
ja podziwiam wszystkich ktorzy odrozniaja dobra wodke od zlej, dla mnie to wszystko jedno tzn kazda jest zla, a kaca rzadko mam, bo juz na tyle poznalam swoj organizm, ze mam kilka rytuałów ktore robie przed snem po imprezie i rano wstaje jak nowo narodzona
My mamy finlandie, glownie dlatego ze TZ chcial, a ma niewiele fanaberii dot. naszego wesela (w przeciwienstwie do mnie) wiec zostala ona spelniona Dla mnie moglaby byc nawet jakas najtansza bo naprawde wszystko mi jedno

Cytat:
Czekam LADY na relację co wykombinujesz z sukienką
Audrey kochana MAM NAJPIEKNIEJSZA SUKNIE NA SWIECIE!!
i ty rowniez i wy wszystkie rowniez!!!
Ale jestem tak zakochana w swojej sukni ze ciesze sie chyba bardziej niz wtedy gdy ja zamowilam!! Normalnie WOW jest idealna
Jak sie troche uspokoje to zdam relacje

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 15:20   #2684
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
ja podziwiam wszystkich ktorzy odrozniaja dobra wodke od zlej, dla mnie to wszystko jedno tzn kazda jest zla, a kaca rzadko mam, bo juz na tyle poznalam swoj organizm, ze mam kilka rytuałów ktore robie przed snem po imprezie i rano wstaje jak nowo narodzona
My mamy finlandie, glownie dlatego ze TZ chcial, a ma niewiele fanaberii dot. naszego wesela (w przeciwienstwie do mnie) wiec zostala ona spelniona Dla mnie moglaby byc nawet jakas najtansza bo naprawde wszystko mi jedno

Ale jestem tak zakochana w swojej sukni ze ciesze sie chyba bardziej niz wtedy gdy ja zamowilam!! Normalnie WOW jest idealna
Zainteresowały mnie te Twoje sposoby na to, by nie mieć kaca
A radością z genialnego wyboru sukni zarażasz Czekam na dłuższą relację!!!
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 15:28   #2685
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra, zabieram się do roboty, bo mi spokoju nie dacie. Jak się ogarnę z obowiązkami to wbijam się w kiecę. Aaaaaaaaaaaaa!

i mamy dzisiaj miesiąc do ślubu, czaicie, MIESIĄC! To tylko 31 dni, albo i aż tyle dni! Nie mogę się doczekać

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Dzięki Ale ze mnie gapa! Już sobie zapisałam
Wow miesiąc tylko to już tuż tuż

Cytat:
Dziewczyny ja tylko na chwilkę, bo jestem dzisiaj w pracy. Przepraszam że wprowadzę pesymistyczny nastój.

Mój dziadek ma 86 lat, po śmierci babci mieszka z nami. Od wczoraj jest z nim źle... i nie będzie lepiej. W domu paskudna atmosfera, ciężko. Rodzice podłamani, pomału widzę że nie radzą sobie z sytuacją. Nie ma pojęcia jak pomóc.
Również miałam taką sytuację, ale dwa lata temu. Trzymaj się, bo wiem, że jest ciężko

Dziękuję za kciuki, ale niestety się nie przydadzą Profesor mnie jak i kilkanaście innych osób nie dopuścił do egzaminu dzisiejszego. Już wyjaśniam dlaczego. Oddawaliśmy mu wcześniej prace zaliczeniowe i do każdego tematu były przyporządkowane po 3 osoby. Kilka osób nie losowało pytań tylko sobie wybrało, bo im się spodobały. Jak nasz profesorek zobaczył, że ten sam temat ma więcej jak 3 osoby to od razu nie zaliczał wszystkim. No i ja miałam to nieszczęście, że jakiś debil dopisał się do mojego tematu Myślałam, że jednak dopuści nas do tego egzaminu, ale nie i chyba dopiero za 2 tygodnie do niego podejdziemy...

Z przyjemniejszych tematów. Przez to, że wróciłam wcześniej do domu umówiłam się z kucharką i o 17 jedziemy z mamą ustalać wstępne menu.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 15:32   #2686
Brydzia_
Zakorzenienie

mam pytanie do dziewczyn, które kupują napoje gazowane
jakie pojemności kupujecie i w jakiej cenie, bo nie mam zielonego pojęcia gdzie szukać tanio... w jakiejś hurtowni spożywczej ?
napoje niegazowane w dzbankach mamy bez ograniczeń tak samo woda niegazowana, natomiast napoje gazowane i wode musimy kupić sami... ile się liczy na osobę ? 30 czerwca więc pewnie dużo napoi zejdzie

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 15:36   #2687
agnes j
Raczkowanie

kochane powiedzcie, czy czasem mi nie odbilo na starosc )

chodzi mi o koscielny przymus zakrycia ramion.... zwykle bolerka do mnie nie przemawiaja.... dlatego kombinuje z koronka zakladana pod gorset,albo (co bardziej nietuzinkowe) z frakiem!!!!! oszalalam na punkcie fraku z kolekcji Kaii Śródki, oczywiscie nie stac mnie na wydanie na niego ok 1300zl, jezeli juz bede go szyla z ... no wlasnie, szyc czy nie???? pasuje do okolicznosci??? i wyroznienia sie od innych PMek?? pomózcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg the-frock.jpg (67,8 KB, 75 załadowań)
agnes j jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 16:00   #2688
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
kochane powiedzcie, czy czasem mi nie odbilo na starosc )

chodzi mi o koscielny przymus zakrycia ramion.... zwykle bolerka do mnie nie przemawiaja.... dlatego kombinuje z koronka zakladana pod gorset,albo (co bardziej nietuzinkowe) z frakiem!!!!! oszalalam na punkcie fraku z kolekcji Kaii Śródki, oczywiscie nie stac mnie na wydanie na niego ok 1300zl, jezeli juz bede go szyla z ... no wlasnie, szyc czy nie???? pasuje do okolicznosci??? i wyroznienia sie od innych PMek?? pomózcie
pomysł fajny, chociaż akurat ten model do mnie nie przemawia
to jest fajne
fraki_kai_srodki_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg

oczywiście w innych kolorach, nie wiem jaką masz sukienke ale plecy mogą fajnie wyglądać

Stary 2012-03-10, 16:04   #2689
Brydzia_
Zakorzenienie

dopiero na innym zdjęciu zobaczyłam tył tego co wkleiłaś fajne

mam pytanie... dziewczyny jakie przyssawki są potrzebne do zamocowania ozdób/kwiatków itp na aucie ?
mam do wyboru 20mm lub 37mm ? 20 to może za małe i nie będą się dobrze trzymać ?

Stary 2012-03-10, 16:21   #2690
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Hejka

Znowu pada

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość

a potem szukaj innej kwiaciarni
Ty sadystko Chociaż w sumie, jak ja bym tak miała z latać, to już większa część usługodawców by gryzła kwiatki od spodu
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
skorzystam z Twojej rady.
A później nagłówki w gazetach: PM 2012 zamordowała kwiaciarkę bo ta nie chciała jej zrobić bukietu z fioletowych goździków
Ale jaka sława... Okładka w fakcie. Szczyt marzeń
Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Dorka trudno doradzić, nie wiedząc jak wyglądasz w nich. Tak nie wiemy która sukienka by do Ciebie pasowała. Każda ma cos w sobie, ale myślę, że nie mamy co podpowiadać w tej sytuacji.

Wybaczcie, że tak nie na temat, ale mam kiepski humor a to mnie strasznie ubawiło http://moda.allegro.pl/graceland-z-n...190140023.html

Niepowtarzalne buty graceland z Niemiec !
FIRMA GRACELAND - JEDNA Z LEPSZYCH W SIECI DEICHMAN- Porównywana do ECCO KAZAR CZY VENEZIA
i te zdjęcie muchy do tego, w zupełnie innych butach.
Nie, no taki MUST HAVE że się nawet nie czaję ino bierę To co, że nie mój rozmiar i nie mój kolor, ale może będę wyglądać jak mucha Albo nie.... nie chciałabym tak wyglądać
Cytat:
właśnie się dowiedziałam że kolejna kumpela urodziła chyba najwyższy czas na mnie
U mnie też wysyp dzieciaczków wśród znajomych. Jak nie rodzą właśnie to z brzuszkami biegają. Jakaś epidemia
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 16:30   #2691
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
dopiero na innym zdjęciu zobaczyłam tył tego co wkleiłaś fajne

mam pytanie... dziewczyny jakie przyssawki są potrzebne do zamocowania ozdób/kwiatków itp na aucie ?
mam do wyboru 20mm lub 37mm ? 20 to może za małe i nie będą się dobrze trzymać ?
Bierz większe. Nie wiem jaką masz dekorację, ale 2omm to bardzo mało i mogą odpadać. Widziałam nawet na większych mocowane, więc lepiej nie ryzykuj.

A tak przy okazji samochodu to wymyśliłam dzisiaj, że chciałabym pojechać do ślubu garbusikiem i o dziwo nawet mój TŻ mi przytaknął, że fajny pomysł Ale tu pojawia się problem... Nie wiem skąd go wziąć... Nie chce wypożyczać auta do ślubu, bo 1500zł mi szkoda. Myślałam, że może w takiej normalnej wypożyczalni znajdę, ale na stronach firm nie ma. Oczywiście myślę tu już o nowej wersji tego samochodu. Może któraś PMka ze Śląska ma jakieś namiary?
Stary 2012-03-10, 16:32   #2692
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
U mnie też wysyp dzieciaczków wśród znajomych. Jak nie rodzą właśnie to z brzuszkami biegają. Jakaś epidemia
Epidemia
TŻ w tym roku będzie i mężem i wujkiem i chrzestnym, jeszcze mu się marzy jedna rola...
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 16:35   #2693
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Jadę dzisiaj na urodziny do brata TŻta, znowu będzie wyżerka

A tak poza tym wczoraj zakochałam się miłością, pierwszą, jedyną i nieodwołalną: love: a oto obiekt moich uczuć
(jak myślicie tak ozdoba na rączce to broszka)

Cytat:
śliczny

Pożarłam się z TŻtem nie chcę go widzieć bo bym go rozszarpała!
Tacy już są nasi TŻ jednego dnia chcemy ich rozszarpać, a kolejnego to zatulić/zacałować na śmierć

Cytat:

wczoraj bylam z moim TZ pierwszy raz ogladac garnitury w SUSET SUITS(tam nic nie ma na moje oko) mam z tym problem!!! moj TZ jest bardzo szeroki w klacie ma 1,75 wzrostu, wszystko byloby pieknie tylko, przez to,ze od samego poczatku zwiazku "gwalcilam"go rzuceniem palenia. i mam za swoje!!!! po pol roku abstynencji pojawil mu sie mega brzuch!!! jestem pewna,ze do wrzesnia cos zgubi, ale ile, nie wiadomo!!! ogolnie przez ta jego klate, garnitury dobrze leza tylko na ramionach, reszta to porazka, nie wspomne o spodniach dla mojego "niskopiennego" ukochanego na koniec jednek olsnilo mnie,ze podobaja mi sie garniaki w stylu angilskim, z dwiema klapami z tylu, tylko nie wiem czy to odpowiedni garnitur w taki dzien???

kochane pomóżcie jaki garnitur na grubcia z dużą klatą? coby go wysmuklic??? czy szalec tez z kolorem na 29września?? a moze cos bardziej klasycznego???POMOCY!!!!
Co by wysmuklić, to bym radziła coś w ciemniejszych kolorach, jeżeli chodzi o styl angielski... to mnie się od razu spodobały, tak samo mojemu TŻ, zresztą sam mówił, że lepiej się w nich czuje! I jak najbardziej pasuje na taki dzień... przynajmniej my kupiliśmy w takim stylu w kolorze czarnym i uważam, że TŻ wygląda szalenie elegancko
A prawda jest taka, że trzeba mierzyć, mierzyć, tak samo jak suknie ślubną! Aż w końcu trafi się ten w którym TŻ będzie wyglądał odpowiednio!

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Proszę Was bardzo o kciuki, bo zaraz jadę na mój ostatni (oby) w tym semestrze egzamin. Będzie on w formie ustnej i bardzo mi zależy żebym zdała.

Cytat:
D
i mamy dzisiaj miesiąc do ślubu, czaicie, MIESIĄC! To tylko 31 dni, albo i aż tyle dni! Nie mogę się doczekać
A ja zazdroszczę!!!

A i dziewczynki... dziękuję za wszelakie życzenie zdrowia! Przyda się bo już normalnie nie mam siły!

Edytowane przez anusia-girl
Czas edycji: 2012-03-10 o 16:37
anusia-girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 16:37   #2694
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Epidemia
TŻ w tym roku będzie i mężem i wujkiem i chrzestnym, jeszcze mu się marzy jedna rola...
Skądś to znam
Stary 2012-03-10, 16:40   #2695
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:

jakie pojemności kupujecie i w jakiej cenie, bo nie mam zielonego pojęcia gdzie szukać tanio... w jakiejś hurtowni spożywczej ?
napoje niegazowane w dzbankach mamy bez ograniczeń tak samo woda niegazowana, natomiast napoje gazowane i wode musimy kupić sami... ile się liczy na osobę ? 30 czerwca więc pewnie dużo napoi zejdzie
U nas da się kupić w transporterach napoje w hurtowni napojów i jeśli jest cały transporter, to można zwrócić. Myłśeliśmy o napojam 0,33, ale małe są, więc będą albo 0,5 lalbo 1 l

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
Skądś to znam
Tak, by między kuzynami nie było zbyt dużej różnicy wieku, max 2 lata, tak mu się marzy... A maluch już w brzuchu siostry TŻ...

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Napisane przez gosza_m

u mnie to tylko 11 dni więcej
Stary 2012-03-10, 16:55   #2696
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
A mnie podobnie jak Madzię Wyborowa nie przekonuje, chociaż jak ją ostatnio na weselu piłam, to mnie nie krzywiła, raczej wydawało mi się, że to woda a nie wódka, jakaś taka była nijaka.
Rosso też uwielbiam

A jak widać na dołączonym zdjęciu nie tylko z Wyborowej Polska słynie za granicą
mówię to ponieważ mój Tato mieszka w Austrii i wozi kolegom wyborową bo tam jest bardzo droga.

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

Wariatko jedna!! Zamiast powiedzieć czy zostałaś przy tamtej czy wzięłaś taką jak ja to mi tu pitu pitu piszesz jest zdjęcie? jest?

Cytat:

mnie to nie dotyczy, niestety nie pomogę...

Ale popołudnie miałam już lepsze Był u nas pan który będzie Nam kładł płytki w kuchni i panele w korytarzu, zdecydowaliśmy się zamiast mozaiki dać na ścianę szkło hartowane, pokazywał Nam jak wygladało to w domach które on wykończał, wyglada to super Jestem podjarana w poniedziałek jedziemy do kolegi wybrać płytki i panele i do końca marca przyjdą robotnicy czesze sie
Stary 2012-03-10, 16:55   #2697
agnes j
Raczkowanie

[QUOTE=anusia-girl;32840256]
Co by wysmuklić, to bym radziła coś w ciemniejszych kolorach, jeżeli chodzi o styl angielski... to mnie się od razu spodobały, tak samo mojemu TŻ, zresztą sam mówił, że lepiej się w nich czuje! I jak najbardziej pasuje na taki dzień... przynajmniej my kupiliśmy w takim stylu w kolorze czarnym i uważam, że TŻ wygląda szalenie elegancko
A prawda jest taka, że trzeba mierzyć, mierzyć, tak samo jak suknie ślubną! Aż w końcu trafi się ten w którym TŻ będzie wyglądał odpowiednio!

Dzięki za podpowiedz, oby Tylko TŻ, ktory nie lubi, mial do tego cierpliwosc ) a gdzie Wy kupiliscie garnitur???

[QUOTE=Brydzia_;32839827]dopiero na innym zdjęciu zobaczyłam tył tego co wkleiłaś fajne
świetnie, że i Tobie się podoba
agnes j jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 17:01   #2698
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Ale jaka sława... Okładka w fakcie. Szczyt marzeń
http://static.e-ogrodek.pl/gallery/1...b25dfe4dc4.jpg
Stary 2012-03-10, 17:13   #2699
(kicia)
Zakorzenienie

Hej laseczki ja dziś od rana zalatana jestem najpierw rano pojechałam po siostrę do lublina potem obiad spacer teraz mam chwilę wolnego

Wiktusiaczku Twoja suknia jest piękna. Ja mojej prawie rok nie widziałam ale w końcu się w nich zakochałyśmy

Gosza już nie mogę doczekać się fotek. A ślub już tuż tuż
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 17:27   #2700
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Bierz większe. Nie wiem jaką masz dekorację, ale 2omm to bardzo mało i mogą odpadać. Widziałam nawet na większych mocowane, więc lepiej nie ryzykuj.

A tak przy okazji samochodu to wymyśliłam dzisiaj, że chciałabym pojechać do ślubu garbusikiem i o dziwo nawet mój TŻ mi przytaknął, że fajny pomysł Ale tu pojawia się problem... Nie wiem skąd go wziąć... Nie chce wypożyczać auta do ślubu, bo 1500zł mi szkoda. Myślałam, że może w takiej normalnej wypożyczalni znajdę, ale na stronach firm nie ma. Oczywiście myślę tu już o nowej wersji tego samochodu. Może któraś PMka ze Śląska ma jakieś namiary?
no właśnie 20mm to bardzo małe 37 mi się wydaje duże... ale skoro mówisz że montują nawet na większych to luz

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
U nas da się kupić w transporterach napoje w hurtowni napojów i jeśli jest cały transporter, to można zwrócić. Myłśeliśmy o napojam 0,33, ale małe są, więc będą albo 0,5 lalbo 1 l

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Tak, by między kuzynami nie było zbyt dużej różnicy wieku, max 2 lata, tak mu się marzy... A maluch już w brzuchu siostry TŻ...

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

u mnie to tylko 11 dni więcej
[/COLOR]
ale w transporterach to chyba tylko takie w szklanych butelkach ?
musze się zorientować w cenach...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości