|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
Cytat:
Nie wiedziałam nawet, że w Lublinie jest taki sklep Jutro się tam wybierzemy![]() A nad Stockiem się właśnie zastanawiamy... Bo ja nigdy nie piłam i nie wiem czy warto...
|
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2673 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kochane
Życzę Wam miłego dnia (weekendu właściwie ), u mnie za oknem szaro buro i ponuro, więc postanowiłam iść spać
|
|
|
|
#2674 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny w przypadku grypy żołądkowej, czy jakichkolwiek innych dolegliwości żołądkowych odpuśćcie sobie miętę, krople miętowe itp. bo mięta drażni żołądek, lepiej wypić dziurawiec lub rumianek.
Na wymioty są fajne krople Vomitusheel - homeopatyczne, ale ja uważam że działają są na bazie alkoholu więc po nicch się nie prowadzi, one są przeciwwymiotne i przeciw mdłością, sprawdziłam- u mnie działa.A przy bólach żolądka- czysta wódka z pieprzem, albo gorzka żołądkowa. Ja kiedyś miałam częste problemy żołądkowe więc rekomenduje ![]() No i zdrówka to najgorsze paskudztwo jakie można złapać.PS. Pamiętajcie że zaraża się najczęściej drogą feralno- oralną czyli np przez wkłądanie brudnych dłoni do buzi- jak gdzieś był rotawirus to od razu zakażenie. Więc jak ktoś w domu jest chory to trzeba często myć ręce. aż muszę chyba spróbować tej wódki, bo u mnie w okolic to wyłącznie finlandię albo wyborową się pija.
|
#2675 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba zakupimy butelkę i zabierzemy na degustację do teściów
|
|
#2676 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
my na takiej zasadzie wybraliśmy Nemiroffa
|
|
#2677 |
|
Wtajemniczenie
|
Opowiedz o tym bom ciekawa
o wyborową mi chodzi :P
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
zraziłam się do niej bo w ogóle jakaś paląca jest jak dla mnie wolę wódki o łagodniejszym smaku, później jak już byłam lekko wcięta to smak był mi obojętny ale na następny dzień
łeb to mnie tak bolał że myślałam że nie wytrzymie z resztą nie tylko mnie głowa bolała, wolę inne wódki a jak przed ostatnią imprezą sie dowiedziałam że ma byc wyborowa to nie piłam w ogóle Pałacowa też nie jest zła, Stumbras (ale to pijemy sobie od święta tak jak Finlandię bo koszytuje ponad 30zł za 0,5)
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2012-03-10 o 13:37 |
|
|
|
#2679 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() ale dzisiaj pospalismy do 12 ![]() i juz zaatwiliśmy autokar z kosciola na sale i TZ dzwonil do pani z poradni, powiedziala, ze w tydzien się uwiniemy z calą poradnią najlepsze jest to, ze moj TZ sam mówi dzisiaj: Dobra, to dzisiaj dzwonię do babki od poradni i do facta o autokaru i naprawde tak zrobil heheCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tutaj to chyba pozostaje tylko uszyć na miare... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2680 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas w przedszkolu też grasowała jelitówka... Bałam się strasznie, że mnie też złapie, ale na szczęście się uchowałam
Dziewczyny się wymęczyły, więc współczuję bardzo.
|
#2681 |
|
Wtajemniczenie
|
To Ci powiem Madziul żem w szoku, bo u mnie chłopaki w weekend potrafią troche tej wódki wypić, ale nie piją nic innego jak Wyborową i rzadko kiedy łeb ich boli, chyba że szarpną litra na głowę, wtedy to by ich nawet bo najdroższej wódce świata bolała
![]() Ale u mnie właśnie w okolicy się wyłącznie wyborową pije, w dyskotekach, pubach itp są głównie wyborowe i z nich robią driny. No i chodzą słuchy że jest jedną z najlepszych wódek i najbardziej znana wódka PL na świecie.. Ale ja i tak wole Carlo Rossi Rosso
|
#2682 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rosso też uwielbiam ![]() A jak widać na dołączonym zdjęciu nie tylko z Wyborowej Polska słynie za granicą
nikt nikomu nie byłby potrzebny." [ks. J.Twardowski] Edytowane przez Cierpliwosc Czas edycji: 2012-03-10 o 15:16 Powód: nie dodały się fotki:/ |
|
|
|
|
#2683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Maruda przytulam Cie mocno
Cytat:
![]() Cytat:
tzn kazda jest zla, a kaca rzadko mam, bo juz na tyle poznalam swoj organizm, ze mam kilka rytuałów ktore robie przed snem po imprezie i rano wstaje jak nowo narodzona My mamy finlandie, glownie dlatego ze TZ chcial, a ma niewiele fanaberii dot. naszego wesela (w przeciwienstwie do mnie) wiec zostala ona spelniona Dla mnie moglaby byc nawet jakas najtansza bo naprawde wszystko mi jedno Audrey kochana MAM NAJPIEKNIEJSZA SUKNIE NA SWIECIE!! i ty rowniez i wy wszystkie rowniez!!! Ale jestem tak zakochana w swojej sukni ze ciesze sie chyba bardziej niz wtedy gdy ja zamowilam!! Normalnie WOW Jak sie troche uspokoje to zdam relacje ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#2684 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A radością z genialnego wyboru sukni zarażasz ![]() ![]() Czekam na dłuższą relację!!!
|
|
|
#2685 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to już tuż tuż ![]() Cytat:
Dziękuję za kciuki, ale niestety się nie przydadzą Profesor mnie jak i kilkanaście innych osób nie dopuścił do egzaminu dzisiejszego. Już wyjaśniam dlaczego. Oddawaliśmy mu wcześniej prace zaliczeniowe i do każdego tematu były przyporządkowane po 3 osoby. Kilka osób nie losowało pytań tylko sobie wybrało, bo im się spodobały. Jak nasz profesorek zobaczył, że ten sam temat ma więcej jak 3 osoby to od razu nie zaliczał wszystkim. No i ja miałam to nieszczęście, że jakiś debil dopisał się do mojego tematu Z przyjemniejszych tematów. Przez to, że wróciłam wcześniej do domu umówiłam się z kucharką i o 17 jedziemy z mamą ustalać wstępne menu.
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanie do dziewczyn, które kupują napoje gazowane ![]() jakie pojemności kupujecie i w jakiej cenie, bo nie mam zielonego pojęcia gdzie szukać tanio... w jakiejś hurtowni spożywczej ? ![]() napoje niegazowane w dzbankach mamy bez ograniczeń tak samo woda niegazowana, natomiast napoje gazowane i wode musimy kupić sami... ile się liczy na osobę ? 30 czerwca więc pewnie dużo napoi zejdzie
|
|
#2687 |
|
Raczkowanie
|
kochane powiedzcie, czy czasem mi nie odbilo na starosc
)chodzi mi o koscielny przymus zakrycia ramion.... zwykle bolerka do mnie nie przemawiaja.... dlatego kombinuje z koronka zakladana pod gorset,albo (co bardziej nietuzinkowe) z frakiem!!!!! oszalalam na punkcie fraku z kolekcji Kaii Śródki i wyroznienia sie od innych PMek
|
|
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest fajne fraki_kai_srodki_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg oczywiście w innych kolorach, nie wiem jaką masz sukienke ale plecy mogą fajnie wyglądać
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
dopiero na innym zdjęciu zobaczyłam tył tego co wkleiłaś
fajne ![]() mam pytanie... dziewczyny jakie przyssawki są potrzebne do zamocowania ozdób/kwiatków itp na aucie ? mam do wyboru 20mm lub 37mm ? 20 to może za małe i nie będą się dobrze trzymać ?
|
|
#2690 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Znowu pada Ty sadystko Chociaż w sumie, jak ja bym tak miała z ![]() Cytat:
Cytat:
To co, że nie mój rozmiar i nie mój kolor, ale może będę wyglądać jak mucha Cytat:
|
|||
|
|
|
#2691 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak przy okazji samochodu to wymyśliłam dzisiaj, że chciałabym pojechać do ślubu garbusikiem i o dziwo nawet mój TŻ mi przytaknął, że fajny pomysł
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2693 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A prawda jest taka, że trzeba mierzyć, mierzyć, tak samo jak suknie ślubną! Aż w końcu trafi się ten w którym TŻ będzie wyglądał odpowiednio! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A ja zazdroszczę!!!A i dziewczynki... dziękuję za wszelakie życzenie zdrowia! Przyda się bo już normalnie nie mam siły!
Edytowane przez anusia-girl Czas edycji: 2012-03-10 o 16:37 |
||||||
|
|
|
#2694 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Tak, by między kuzynami nie było zbyt dużej różnicy wieku, max 2 lata, tak mu się marzy... A maluch już w brzuchu siostry TŻ... ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
u mnie to tylko 11 dni więcej |
||
|
|
|
#2696 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo tam jest bardzo droga.Cytat:
![]() Cytat:
Ale popołudnie miałam już lepsze Był u nas pan który będzie Nam kładł płytki w kuchni i panele w korytarzu, zdecydowaliśmy się zamiast mozaiki dać na ścianę szkło hartowane, pokazywał Nam jak wygladało to w domach które on wykończał, wyglada to super Jestem podjarana w poniedziałek jedziemy do kolegi wybrać płytki i panele i do końca marca przyjdą robotnicy
|
|
#2697 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=anusia-girl;32840256]
Co by wysmuklić, to bym radziła coś w ciemniejszych kolorach, jeżeli chodzi o styl angielski... A prawda jest taka, że trzeba mierzyć, mierzyć, tak samo jak suknie ślubną! Aż w końcu trafi się ten w którym TŻ będzie wyglądał odpowiednio! Dzięki za podpowiedz, oby Tylko TŻ, ktory nie lubi, mial do tego cierpliwosc ) a gdzie Wy kupiliscie garnitur???![]() [QUOTE=Brydzia_;32839827]dopiero na innym zdjęciu zobaczyłam tył tego co wkleiłaś fajne świetnie, że i Tobie się podoba ![]() |
|
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki ja dziś od rana zalatana jestem najpierw rano pojechałam po siostrę do lublina potem obiad spacer teraz mam chwilę wolnego
Wiktusiaczku Twoja suknia jest piękna. Ja mojej prawie rok nie widziałam ale w końcu się w nich zakochałyśmy Gosza już nie mogę doczekać się fotek. A ślub już tuż tuż
|
#2700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() musze się zorientować w cenach...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

Nie wiedziałam nawet, że w Lublinie jest taki sklep

), u mnie za oknem szaro buro i ponuro, więc postanowiłam iść spać
my na takiej zasadzie wybraliśmy Nemiroffa 

łeb to mnie tak bolał że myślałam że nie wytrzymie
Pałacowa też nie jest zła, Stumbras (ale to pijemy sobie od święta tak jak Finlandię bo koszytuje ponad 30zł za 0,5)
, bo zaraz jadę na mój ostatni (oby) w tym semestrze egzamin. Będzie on w formie ustnej i bardzo mi zależy żebym zdała.