|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo
enjoy - proste, bawił się z Tobą, myślał mniejszą główką i było fajnie. Rano wstał, pomyślał większą główką i okazało się, że jakaś solidarność, by wypadało, żeby była i kumple i tamto sramto owamto i ma wyrzuty sumienia no i nie wie jak się zachować. No chłopiec -klasyka gatunku.
Ale dlaczego Tobie jest tak źle? Bo powiedział, że idzie spać? PS. Co sądzicie o tych BB creamach z Garniera? Dobre to jest?
|
|
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Źle mi, bo... nie wiem no, po prostu mi źle. Bo uwierzyłam, że jest tak jak mówił, a tutaj oczywiście okazało się coś innego. Ale dobrze wiedzieć już dzisiaj, niż jak miałaby być powtórka z rozrywki. Przeżyję, jak narazie tylko mnie ściska coś w środku na samą myśl
|
|
|
#3633 |
|
Nie depcze krokusów
|
Recenzje mają fatalne. Lepiej kupić na ebayu oryginalny BB z Azji.
Bo oni tak mają. Przecież nie powie Ci "fajnie było, ale wyp...". A może liczy na kolejną taką przygodę z Tobą albo że wkręci w to jeszcze M i potem zapytają Cię, który z nich był najlepszy... Kij im w oko.
|
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym razie - może i mi lepiej będzie z tą myślą, że zachował się jak dupek, niż jakby po prostu przestał się znowu odzywać ![]() Nigdy w życiu nie zbliżyłabym się do M - nie ciągnie mnie do niego to raz, dwa - nigdy nie dałabym w żaden sposób odczuć komuś, kto ma jakieś uczucia do mnie, że ma u mnie szansę, skoro jej nie ma. Nie jestem nimi - bo np eks i J mają chyba takie zachowanie we krwi
|
|
|
#3635 | |
|
Wtajemniczenie
|
Fubizka, buty są ekstra.
Ja trafiłam na piękne pastelowe, różowe szpile, ale na razie nie mam kasy ![]() http://www.eobuwie.com.pl/product-po...84-594-1G.html No i chyba ze względu na brak kasy (tj. fakt, że mieszkając sama, nie daję rady odłożyć nic), przeprowadzę się do rodzinnego miasta, a swoje mieszkanie wynajmę. I tak nie ma mnie cały dzień w chacie, więc w sumie jeden kij, gdzie śpię. Dzięki autowi natomiast nie urwie mi się kontakt ze światem. Zrobiłam już analizę zysków i strat z uwzględnieniem kosztów benzy. Wychodzi na to, że więcej zyskam. I może w końcu pojadę na wakacje ![]() Jest jeszcze druga opcja: na dniach poznaję ekstremalnie-bogatego chłopa, który będzie mnie utrzymywał, a swoją wypłatę będę mogła przeznaczyć jedynie na fatalaszki ![]() Kimi, wybrałabym sukienkę i torebkę ![]() Dzięki za rady dot. randkowego wyjścia. Chciałam lecieć na zakupy, żeby wyglądać ekstra, ale doszłam do wniosku, że pewnie i tak będzie klapa, więc nie będę się specjalnie wysilać. ---------- Dopisano o 01:50 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ---------- Cytat:
Enjoy, może już czas na dobre odseparować się od tych ludzi? Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2012-03-12 o 01:41 |
|
|
|
|
#3636 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Ja dopiero dzisiaj się dowiedziałam, co to mniej więcej jest BB Cream , bo te garniera są w promocji i sobie posmarowałam po łapie z testera, to wydawał mi się fajny. A że z tego korektora Garniera w podobnej stylistyce opakowania jestem mega zadowolona (aż postanowiłam walnąć mu recenzję ), to się zastanowiłam.Ale, jako że moja niechęć do kremów jest już naprawdę silnie zakorzeniona, to 100 razy się zastanawiam, zanim kupię jakiś krem ![]() Malla, a Ty używasz jakiegoś? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja nie lubię na takich wyjściach wyglądać na zbyt wystrojoną, niech facet nie myśli, że się dla niego mizdrzę 5h ![]() Ale jak Ty z takim nastawieniem tam idziesz, to on naprawdę może się przestraszyć Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3637 | |||||||||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Jak dzieci Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Uważaj co gadasz, mój kolega pyszczył w tym samym tonie i los złośliwiec pozwolił mu pokochać...bez wzajemności ![]() Cytat:
![]() :brzyda l: Ledwo chodzę, o wpakowaniu się do samochodu nie ma co myśleć, a pokonanie schodów jest porównywalne do wejścia na K2 ![]() A tak serio, to już nie wyrabiam z tęsknoty, zarówno psychicznie jak i fizycznie - za długo już. Jak pomyślę, że i tak skrócił wyjazd...że jeszcze by były 3 tygodnie, a nie niecały tydzień...brrrrrrrrrrr. Generalnie jestem niepłaczliwą osobą, ale skoro już zaliczyłam bliskie spotkanie z lodem i mam nogę we wszystkich kolorach, nomen omen, tęczy, to skorzystałam z okazji ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A neonowe kolory uwielbiam Aczkolwiek na dodatkach, trzeba umieć nosić neony na całej sobie.Cytat:
![]() To nie zapeszamy, ciii ![]() Cytat:
Ale po co Cię zjeżdżać? My Cię ostrzegałyśmy, prosiłyśmy o ostrożność, o patrzenie na tego faceta przez pryzmat jego towarzystwa, itd itp srutututu. Uwierzyłaś komu chciałaś, zrobiłaś jak uważałaś i tylko Ty poniesiesz konsekwencje. Szkoda, że są w tym wszystkim Twoje emocje, nie będzie Ci łatwo przejść nad tym do porządku dziennego, potraktować bezosobowo, jak dobry seks bez zobowiązań. Ja to się tylko zastanawiam jak daleko Cię kiedyś ta bezwarunkowa wiara w drugiego człowieka zaprowadzi... A właśnie, dobrze chociaż było?
|
|
|
#3638 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Mam dwa:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...functions.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...y-krem-bb.html Jestem zachwycona, mam krem i podkład w jednym, które wyglądają naturalnie, stapiają się ze skórą i w dodatku leczą ![]() Cytat:
|
|
|
#3639 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
No to już kwestia nazewnictwa, bo w moim przekonaniu przyjaźń jest możliwa tylko wtedy, kiedy nie ma żadnego pociągu fizycznego. Jeśli jest, to nie jest to przyjaźń, tylko podchody do tego, co być może się wydarzy, bo faaaaaaaaaaaaajnie by było
|
|
|
#3640 |
|
Zadomowienie
|
Ja z biura, więc tak na szybko.
Enjoy... Zawsze mogło być gorzej, wiesz? Wydaje mi się, że dla przykładu akcje powykręcane przez Niedoszłego jednak zasługują nadal na palmę pierwszeństwa . Zresztą kurczę, przecież wszystkie mówiłyśmy Ci, że ta znajomość to naprawdę zły pomysł. Wiecie co? Ja tak sobie nadal myślę, do porzygu wręcz... co zrobić z tym człowiekiem. Opcje są dwie: a) odezwie się. Jak się odezwie, to co robić? Cholera wie. Musi się naprawdę dobrze tłumaczyć... a ja i tak jakoś nie wierzę, że on jest do końca normalny. Zakładając, że nawet to prawda, że rzeczywiście nie dość, że ma w cholerę pracy to władował się w jakieś kłopoty, to nie jest to dla mnie usprawiedliwienie. Jak się ma kłopoty, to lubiąc kogoś i szanując chyba należy mu o tym powiedzieć? No bo co, wstydzi się?! Ja sama mam trochę durne podejście, bo owszem, nie lubię się przyznawać innym do tego, że mam problemy i zawsze staram się w miarę możliwości rozwiązać wszystko sama. Owszem, może rzeczywiście nie lubię o problamach rozmawiać, może rzeczywiście dystansuję się wtedy do ludzi i robię się odrobinę chłodna, ale do cholery!! Nie znikam! b) nie odezwie się. I tutaj kwestia co w takim razie robić? Odezwać się? Bo ja nie wiem, czy wytrzymam już tym razem, żeby się nie odezwać. I nie wiem, czy o☠☠☠☠☠☠☠ić go po prostu z góry na dół czy co? Zgłupiałam totalnie, a niby bardziej się nie dało .
|
|
|
|
#3641 |
|
Nie depcze krokusów
|
Elve - mnie nie rozjaśniają, a używam już rok
Przy czym i tak jestem bledziochem i się filtruję.Connff - będę powtarzać jak zdarta płyta: on się nie zmienił nagle, tylko znaliście się tak krótko, że w pewnym momencie naturalną koleją rzeczy było objawienie się tej jego specyficznej cechy. Postępuj tak, jakby był taki od samego początku.
|
|
#3642 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Ty o swoją bladość dbasz, ja jej nie lubię, bo wyglądam jakbym wstała z grobu.Dokładnie.
|
|
|
#3643 |
|
Nie depcze krokusów
|
Elve - a, to i tak mnie nie rozjaśniają
Ładnie się stapiają ze skórą, chociaż mam 2 różne odcienie, jeden jasny i różowy, a drugi ciemniejszy i ziemisty. Próbowałaś jakiś?Kotek rano zażyczył sobie mizianek. Packał mnie łapką, a jak otwierałam oczy, to zwalał się (on się nie kładzie, tylko zwala) na bok, kładł łeb na mojej ręce, podnosił łapki i mrucząco oczekiwał na drapanko Jak nie dostawał drapanka, to sam je uskuteczniał A jak wychodziłam z domu, to miauczał głośno
|
|
#3644 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Jak coś jest dziko polecane przez większość wizażu, to wiadomo że nie jest dla mnie ![]() Cytat:
|
|
|
#3645 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Nie wiem, jak ludzie mogą zostawiać w domach dzieci, tak ciężko było mi wyjść
|
|
|
#3646 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Czaję się na Lily Lolo, tylko muszę podjąć męską decyzję odnośnie odcienia
![]() Cytat:
|
|
|
#3647 |
|
Nie depcze krokusów
|
Wybór odcienia minerałów mnie przeraża...
|
|
#3648 |
|
po drugiej stronie szafy
|
No jest to hardkor, przypuszczam że zamówię próbki wszystkich jasnych odcieni
i koniecznie zielony korektor i sypki puder transparentny, ach jej
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
hmm co do mojej dziwnej relacji z nowym to nie mam neta w Kaliszu wiec relacji za bardzo nie bede zdawac.
Rozmawialismy wczoraj przez tel... dzis mamy na zywo ale nie wiem czy chce z nim rozmawiac.Moze zapije z kolezanka smutki
|
|
#3650 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Prawdę mówiąc, to jesienią odebrałam kryjący EDM, a ani razu go nie użyłam
|
|
|
#3651 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ze mną chyba też nie jest w porządku |
|
|
|
|
#3652 |
|
Nie depcze krokusów
|
Connff - jak chcesz się dowiedzieć, czy Cię chce, to musisz się odzywać pierwsza i wyciągać go za uszy z domu.
|
|
#3653 |
|
Zadomowienie
|
Jak widać nie do końca, bo przecież się odzywa czasami. Haha.
Twierdzisz, że on jest upośledzony emocjonalnie. Ok, rozumiem, można być... ale są chyba jakieś granice, no nie? Czyli powinnam się odezwać, czy nie? Jak to rozegrać? Nie mam pojęcia!! |
|
|
|
#3654 | |||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja generalnie kupuję ciuchy tanio, dużo w lumpeksach (ostatnio ze względu na bezrobocie w ogóle nie kupuję ciuchów, ten wypad na zakupy w piątek był pierwszym od października, bo akurat dostałam wypłatę i naprawdę potrzebowałam kilku elementów garderoby ). Zawsze znajdę coś fajnego w niskiej cenie. Ale jak mam jakiś wonder ciuch, wyjątkowy, oryginalny (nie zapinany blezerek ) i jest drogi, a mnie akurat stać, to kupuję. Nie zdarzyło mi się żałować. Natomiast nigdy nie kupuję w sklepach ciuchów typu bokserka, prosty t-shirt, zapinany sweterek, zwykły gładki sweterek itd. Zawsze z second handach albo na jakichś mega wyprzedażasz 90% ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
). Ale to nie znaczy, że dążę/dążyłam do czegokolwiek więcej z nimi. Po prostu ludzie to nie są istoty aseksualne dla mnie ![]() Conff - nie wiem, trudno stwierdzić o co mu w ogóle chodzi. Moja intuicja mówi mi, że to nie jest porządny człowiek i żeby dać sobie z nim spokój. Dodatkowo znając mój charakter, to zrobiłabym mu wjazd na chatę, powiedziała co o tym myślę i żądała wyjaśnień. Tylko i wyłącznie po to, żeby nie siedzieć później tygodniami i analizować dlaczego. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem co masz zrobić, wiem tylko co ja bym zrobiła, tak jak napisałam powyżej. Ale czuję, że cokolwiek nie zrobisz, to i tak będziesz później wkurzona... |
|||||||||||||
|
|
|
#3655 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Wiadomo, że jak jest wishlista, to nie ma że boli ![]() Ja do sh nie mam cierpliwości, sił ani ogólnie zdrowia - po kwadransie zaczynam łzawić i smarkać - za to moja mamuśka kocha i sporo rzeczy mi przytaszczyła W standardowych sklepach kupuję to, co mi w oko wpadnie (i na co pozwalają aktualne fundusze ofkoz), tak rzadko znajduję ciuchy na siebie pasujące, że nie wybrzydzam odnośnie rozpinanych sweterków ![]() Ale ja nie pisałam o Twoich, tylko o trendzie na grubaśne obcasy ![]() Cytat:
Nie mogłabym prosić o rady jak zaciągnąć kolesia do wyra, jeśli to owego radzącego bym do wyra chciała zaciągnąć ![]() Mam wielu apetycznych kolegów, ale przyjaciel nie ma dla mnie płci, nie może mieć po prostu.
|
|
|
#3656 |
|
Zadomowienie
|
O, dokładnie tak. Kumpli mogę mieć takich, co bym nawet na nich poleciała. Zresztą łojejku, przecież z jednym z nich nawet spałam. Ale przyjaciel?! W życiu. Nie ma takiej opcji. Wiecie co, pewnie to głupie, ale ja się teraz przy nim jakoś tak... nie wiem, niebezpiecznie czuję. I głupio, bo jakoś tak... oszukana. Wiecie, na zasadzie: heloł, chłopie, o co Ci chodzi, przecież się przyjaźniliśmy?!?
|
|
|
|
#3657 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja w ogóle nie wypłakuję się facetom na klacie. Raz mi się zdarzyło i same wiecie jaki był finał Moi kumple są przystojni lub też nie, atrakcyjni lub też nie itd. Ale ani jedno ani drugie nie znaczy, że na nich lecę/poleciałabym ![]() Dla mnie aseksualność, to jest coś o wiele bardziej zaawansowanego niż "nie lecę na niego". Aseksualność dla mnie jest wtedy, kiedy normalnie mam ciągle ochotę na seks, podchodzi do mnie ten koleś i od razu mi się odechciewa na najbliższe 3 dni Inaczej - nie tknęłabym kijem przez szmatę, brzydzi mnie sama myśl itd. I to wcale nie oznacza, że gość jest brzydki. Natomiast większość moich kumpli może się podobać, podobają mi się wizualnie, nie są dla mnie absolutnie aseksualni, ale z 99% bym nie chciała i nie mam ochoty, chociaż widzę ich atrakcyjność. Nie wiem czy dobrze napisałam różnice
|
|||
|
|
|
#3658 |
|
Zadomowienie
|
No teraz tak, aczkolwiek przedstawiłaś to na zasadzie obiektywnej aseksualności (taka poczwara, że bym się przez szmatę nie tknęła
) oraz aseksualności subiektywnej (jest przystojny, ale to mój przyjaciel, więc się go przez szmatę bym nie tknęła). Ogólnie wychodzi na to samo: bym się nie tknęła .
|
|
|
|
#3659 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Cytat:
![]() A mnie się podobają, do moich nowych dzwonów akurat ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Ja też ![]() Ale ja po prostu tak mam, że mój przyjaciel podoba się kobietom, w ogóle fajniutki jest, obiektywnie to się powinno ślinotoku dostawać na jego widok Nie dość, że naprawdę w porządku człowiek, to jeszcze BARDZO inteligentny...i w dodatku podobno przystojny i ma taki styl ubierania i w ogóle bycia, że o mamusiu...a mnie się słabo robi na myśl, że mogłabym z nim coś teges...no nie no, nie. I z jego strony jest tak samo, oboje na początku znajomości bardzo się ucieszyliśmy, że nie jesteśmy w stanie wyobrazić sobie siebie w jakiejkolwiek sytuacji intymnej.Spotykamy się, chlejemy wińsko na potęgę, śpimy jedno na drugim (no, teraz są ograniczenia, bo jestem w związku, a chłopaki się jeszcze nie znają), razem płaczemy i śmiejemy się, chodzimy do kina i na dobre obiady i prowadzimy dyskusje na mniej i bardziej abstrakcyjne tematy, ale NIGDY W ŻYCIU nie spojrzałam na niego jak kobieta na mężczyznę. I jesteśmy zgodni co do tego, że tylko dzięki temu możemy się naprawdę przyjaźnić.
|
|
|
#3660 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A niektórych nie i koniec. A przystojni są. W ogóle u mnie pociąg fizyczny chyba niewiele ma wspólnego z wyglądem danego osobnika, chyba decydujące są jakieś feromony albo inna czarna magia. ![]() Cytat:
Cytat:
O kurcze ![]() Cytat:
(po co spać na podłodze, skoro jest wielkie wyro?), mówię do nich "kochanie" odkąd nie jestem w związku. I też nigdy nic i po prostu nie, ale ja znam ich tak długo, tyle z nimi przeszłam, że to by było jakieś kazirodztwo ![]() Za to ostatnio jak położyłam się do jednego łóżka z kolegą widzianym dotąd 2 razy, to wiadomo, co było później Biologia i tyle |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:52.

, bo te garniera są w promocji i sobie posmarowałam po łapie z testera, to wydawał mi się fajny. A że z 

Załamka po prostu.

A jak wychodziłam z domu, to miauczał głośno