Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-12, 00:40   #3631
Fubizka
Zakorzenienie

Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo

enjoy - proste, bawił się z Tobą, myślał mniejszą główką i było fajnie. Rano wstał, pomyślał większą główką i okazało się, że jakaś solidarność, by wypadało, żeby była i kumple i tamto sramto owamto i ma wyrzuty sumienia no i nie wie jak się zachować. No chłopiec -klasyka gatunku.
Ale dlaczego Tobie jest tak źle? Bo powiedział, że idzie spać?

PS. Co sądzicie o tych BB creamach z Garniera? Dobre to jest?
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 00:52   #3632
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
enjoy - proste, bawił się z Tobą, myślał mniejszą główką i było fajnie. Rano wstał, pomyślał większą główką i okazało się, że jakaś solidarność, by wypadało, żeby była i kumple i tamto sramto owamto i ma wyrzuty sumienia no i nie wie jak się zachować. No chłopiec -klasyka gatunku.
Ale dlaczego Tobie jest tak źle? Bo powiedział, że idzie spać?
Bo mnie zbył, zamiast powiedzieć prosto z mostu, że nie chce kontaktu, to we wcześniejszych wiadomościach coś kręcił, a tu nagle okazało się, że jednak jest to samo co było. Oczywiście, że wie jak się zachować - nie kontaktować się ze mną - tylko dlaczego nie może mi tego powiedzieć? Przecież to jest jasne, że już się nie odezwie, a ta jego druga wiadomość to tylko potwierdza.
Źle mi, bo... nie wiem no, po prostu mi źle. Bo uwierzyłam, że jest tak jak mówił, a tutaj oczywiście okazało się coś innego. Ale dobrze wiedzieć już dzisiaj, niż jak miałaby być powtórka z rozrywki.
Przeżyję, jak narazie tylko mnie ściska coś w środku na samą myśl
Stary 2012-03-12, 00:57   #3633
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
PS. Co sądzicie o tych BB creamach z Garniera? Dobre to jest?
Recenzje mają fatalne. Lepiej kupić na ebayu oryginalny BB z Azji.
Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
Oczywiście, że wie jak się zachować - nie kontaktować się ze mną - tylko dlaczego nie może mi tego powiedzieć?
Bo oni tak mają. Przecież nie powie Ci "fajnie było, ale wyp...". A może liczy na kolejną taką przygodę z Tobą albo że wkręci w to jeszcze M i potem zapytają Cię, który z nich był najlepszy... Kij im w oko.
Stary 2012-03-12, 01:04   #3634
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Bo oni tak mają. Przecież nie powie Ci "fajnie było, ale wyp...". A może liczy na kolejną taką przygodę z Tobą albo że wkręci w to jeszcze M i potem zapytają Cię, który z nich był najlepszy... Kij im w oko.
Nie no nie sądzę, że aż tak źle jest z nimi
W każdym razie - może i mi lepiej będzie z tą myślą, że zachował się jak dupek, niż jakby po prostu przestał się znowu odzywać

Nigdy w życiu nie zbliżyłabym się do M - nie ciągnie mnie do niego to raz, dwa - nigdy nie dałabym w żaden sposób odczuć komuś, kto ma jakieś uczucia do mnie, że ma u mnie szansę, skoro jej nie ma. Nie jestem nimi - bo np eks i J mają chyba takie zachowanie we krwi
Stary 2012-03-12, 01:50   #3635
krolowazimy
Wtajemniczenie

Fubizka, buty są ekstra.
Ja trafiłam na piękne pastelowe, różowe szpile, ale na razie nie mam kasy

http://www.eobuwie.com.pl/product-po...84-594-1G.html

No i chyba ze względu na brak kasy (tj. fakt, że mieszkając sama, nie daję rady odłożyć nic), przeprowadzę się do rodzinnego miasta, a swoje mieszkanie wynajmę. I tak nie ma mnie cały dzień w chacie, więc w sumie jeden kij, gdzie śpię. Dzięki autowi natomiast nie urwie mi się kontakt ze światem.
Zrobiłam już analizę zysków i strat z uwzględnieniem kosztów benzy. Wychodzi na to, że więcej zyskam. I może w końcu pojadę na wakacje

Jest jeszcze druga opcja: na dniach poznaję ekstremalnie-bogatego chłopa, który będzie mnie utrzymywał, a swoją wypłatę będę mogła przeznaczyć jedynie na fatalaszki

Kimi, wybrałabym sukienkę i torebkę

Dzięki za rady dot. randkowego wyjścia.
Chciałam lecieć na zakupy, żeby wyglądać ekstra, ale doszłam do wniosku, że pewnie i tak będzie klapa, więc nie będę się specjalnie wysilać.

---------- Dopisano o 01:50 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ----------

Cytat:
Niestety się zgodzę.
Enjoy, może już czas na dobre odseparować się od tych ludzi?

Edytowane przez krolowazimy
Czas edycji: 2012-03-12 o 01:41
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 03:04   #3636
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Recenzje mają fatalne. Lepiej kupić na ebayu oryginalny BB z Azji.
Dzięki
Ja dopiero dzisiaj się dowiedziałam, co to mniej więcej jest BB Cream , bo te garniera są w promocji i sobie posmarowałam po łapie z testera, to wydawał mi się fajny. A że z tego korektora Garniera w podobnej stylistyce opakowania jestem mega zadowolona (aż postanowiłam walnąć mu recenzję ), to się zastanowiłam.
Ale, jako że moja niechęć do kremów jest już naprawdę silnie zakorzeniona, to 100 razy się zastanawiam, zanim kupię jakiś krem
Malla, a Ty używasz jakiegoś?
Cytat:
Dokładnie, szczególnie pogrubione. Enjoy, to jest facet, on Ci nie powie po seksie "nie chcę mieć z Tobą więcej żadnego kontaktu". I nic dziwnego, bo od większości dziewczyn dostałby za to po ryju
Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Fubizka, buty są ekstra.
Ja trafiłam na piękne pastelowe, różowe szpile, ale na razie nie mam kasy

http://www.eobuwie.com.pl/product-po...84-594-1G.html
Piękne

Cytat:
No i chyba ze względu na brak kasy (tj. fakt, że mieszkając sama, nie daję rady odłożyć nic), przeprowadzę się do rodzinnego miasta, a swoje mieszkanie wynajmę. I tak nie ma mnie cały dzień w chacie, więc w sumie jeden kij, gdzie śpię. Dzięki autowi natomiast nie urwie mi się kontakt ze światem.
Zrobiłam już analizę zysków i strat z uwzględnieniem kosztów benzy. Wychodzi na to, że więcej zyskam. I może w końcu pojadę na wakacje
A ile masz pokoi? Bo jak więcej, niż jeden, to może po prostu drugi komuś wynajmij?

Cytat:
Jest jeszcze druga opcja: na dniach poznaję ekstremalnie-bogatego chłopa, który będzie mnie utrzymywał, a swoją wypłatę będę mogła przeznaczyć jedynie na fatalaszki
W większości muzułmańskich krajów tak jest, bardzo mi się to podoba (moi kumple nie mogą się nadziwić jak to możliwe ). Kobieta może pracować, ale wypłatę może wydawać, jak to oni mówią, tylko "na perfumy". Jak musi kupować jedzenie, czy płacić za jakieś rachunki, to jest upokorzenie dla mężczyzny.

Cytat:
Dzięki za rady dot. randkowego wyjścia.
Chciałam lecieć na zakupy, żeby wyglądać ekstra, ale doszłam do wniosku, że pewnie i tak będzie klapa, więc nie będę się specjalnie wysilać.

Ja nie lubię na takich wyjściach wyglądać na zbyt wystrojoną, niech facet nie myśli, że się dla niego mizdrzę 5h
Ale jak Ty z takim nastawieniem tam idziesz, to on naprawdę może się przestraszyć

Cytat:
Enjoy, może już czas na dobre odseparować się od tych ludzi?
Enjoy się uparła, żeby sprawdzić, czy aby na pewno każdy jeden z nich jest ujem
Stary 2012-03-12, 08:08   #3637
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Hmm i on chyba na mnie strzelil focha..
Bo dzwonilam i wylaczyl komorke.. do 12 zazwyczaj spi ale jest 13.30.

A wczoraj nie pozarlismy sie..sprzeczka smsowa bardziej.

no nic..

Jak dzieci

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
Connff czytałam w Marsjanie i wenusjanki dochodzą do siebie po rozstaniu, że faceci tek reagują po rozstaniu. Rzucają sie w związek, gdzie angazują się maksymalnie, a potem nagle wycofują.
Nie tylko faceci tak mają...

Cytat:
Moja dobra znajoma jest z chłopakiem, który był jej wieloletnim przyjacielem.
Jakoś ciężko mi uwierzyć, że z ludzi dla siebie aseksualnych stali się obiektami pożądania...ale może to i możliwe.

Cytat:
Mam dylemat, czy kupić okropnie drogi sweterek w kolorze zgaszonego ciemego różu, prawie śliwki z carry, czy w tej samej cenie małą torebkę ala listonoszka reserved i szarą sukienkę z orsay.
No przecież to oczywiste, że jak za określoną kwotę masz do wyboru zakup jednej albo dwóch rzeczy, to wybierasz dwie

Cytat:
Napisane przez siala Pokaż wiadomość
boję się, że już nigdy nikogo nie pokocham, że już zawsze będę sama.
Uważaj co gadasz, mój kolega pyszczył w tym samym tonie i los złośliwiec pozwolił mu pokochać...bez wzajemności

Cytat:
Napisane przez Fubizka;
-elve - nie pamiętam, żeby kiedykolwiek w życiu zdarzyło mi się płakać z tęsknoty za facetem, z którym jestem. Płaczę tylko za eksami
Ale przecież ja płakałam z powodu zaliczenia gleby :brzyda l: Ledwo chodzę, o wpakowaniu się do samochodu nie ma co myśleć, a pokonanie schodów jest porównywalne do wejścia na K2

A tak serio, to już nie wyrabiam z tęsknoty, zarówno psychicznie jak i fizycznie - za długo już. Jak pomyślę, że i tak skrócił wyjazd...że jeszcze by były 3 tygodnie, a nie niecały tydzień...brrrrrrrrrrr.
Generalnie jestem niepłaczliwą osobą, ale skoro już zaliczyłam bliskie spotkanie z lodem i mam nogę we wszystkich kolorach, nomen omen, tęczy, to skorzystałam z okazji

Cytat:
Napisane przez Fubizka;
elve - Ty w jakiejś innej strefie klimatycznej mieszkasz?
Na geografii uczyli, że nie...

Cytat:
Napisane przez Fubizka;
Mnie nie stać, żeby kupować komuś prezent za kilka tysięcy złotych.
Miałabym DUŻY problem z przyjęciem prezentu za taką kasę...

Cytat:
Napisane przez Fubizka;
Obawiam się, że ff polega na czymś zupełnie innym. Nie każdy seks poza związkiem jest ff.
Zaiste.

Cytat:
A, no i kolejny nowy trend obuwniczy http://bi.gazeta.pl/im/2/8552/z85522...ly-pokryte.jpg Załamka po prostu.
O, buty dla mnie, może w takich bym się nie zabiła

A neonowe kolory uwielbiam Aczkolwiek na dodatkach, trzeba umieć nosić neony na całej sobie.

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
nad ziemia nie latam JEZCZE ale coraz bardziej mi zalezy. jest naprawde dobrze ... oby nie zapeszyć

To nie zapeszamy, ciii

Cytat:
ech, czy znajdzie się w końcu ktoś, kto uratuje honor facetów w moich oczach?
Same ich tak wychowałyśmy, cały nasz babski ród. Babcie, mamy, partnerki...

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
Proszę o kopy w dupę itd, bo wiem że zaraz mnie zjedziecie
Ale po co Cię zjeżdżać? My Cię ostrzegałyśmy, prosiłyśmy o ostrożność, o patrzenie na tego faceta przez pryzmat jego towarzystwa, itd itp srutututu. Uwierzyłaś komu chciałaś, zrobiłaś jak uważałaś i tylko Ty poniesiesz konsekwencje. Szkoda, że są w tym wszystkim Twoje emocje, nie będzie Ci łatwo przejść nad tym do porządku dziennego, potraktować bezosobowo, jak dobry seks bez zobowiązań.

Ja to się tylko zastanawiam jak daleko Cię kiedyś ta bezwarunkowa wiara w drugiego człowieka zaprowadzi...

A właśnie, dobrze chociaż było?
Stary 2012-03-12, 09:36   #3638
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Malla, a Ty używasz jakiegoś?
Mam dwa:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...functions.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...y-krem-bb.html
Jestem zachwycona, mam krem i podkład w jednym, które wyglądają naturalnie, stapiają się ze skórą i w dodatku leczą
Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Jakoś ciężko mi uwierzyć, że z ludzi dla siebie aseksualnych stali się obiektami pożądania...ale może to i możliwe.
Widocznie nie byli dla siebie aseksualni
Stary 2012-03-12, 09:43   #3639
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Jestem zachwycona, mam krem i podkład w jednym, które wyglądają naturalnie, stapiają się ze skórą i w dodatku leczą
One mają tylko jedną wadę według mnie - rozjaśniają skórę. Jestem bladzioch, bardzo z tym walczę i już teraz wystawiam ryjek do każdego promienia słońca, nie chcę się wybielać.

Cytat:
No to już kwestia nazewnictwa, bo w moim przekonaniu przyjaźń jest możliwa tylko wtedy, kiedy nie ma żadnego pociągu fizycznego. Jeśli jest, to nie jest to przyjaźń, tylko podchody do tego, co być może się wydarzy, bo faaaaaaaaaaaaajnie by było
Stary 2012-03-12, 09:56   #3640
Connff
Zadomowienie

Ja z biura, więc tak na szybko.

Enjoy... Zawsze mogło być gorzej, wiesz? Wydaje mi się, że dla przykładu akcje powykręcane przez Niedoszłego jednak zasługują nadal na palmę pierwszeństwa . Zresztą kurczę, przecież wszystkie mówiłyśmy Ci, że ta znajomość to naprawdę zły pomysł.

Wiecie co? Ja tak sobie nadal myślę, do porzygu wręcz... co zrobić z tym człowiekiem. Opcje są dwie:
a) odezwie się. Jak się odezwie, to co robić? Cholera wie. Musi się naprawdę dobrze tłumaczyć... a ja i tak jakoś nie wierzę, że on jest do końca normalny. Zakładając, że nawet to prawda, że rzeczywiście nie dość, że ma w cholerę pracy to władował się w jakieś kłopoty, to nie jest to dla mnie usprawiedliwienie. Jak się ma kłopoty, to lubiąc kogoś i szanując chyba należy mu o tym powiedzieć? No bo co, wstydzi się?! Ja sama mam trochę durne podejście, bo owszem, nie lubię się przyznawać innym do tego, że mam problemy i zawsze staram się w miarę możliwości rozwiązać wszystko sama. Owszem, może rzeczywiście nie lubię o problamach rozmawiać, może rzeczywiście dystansuję się wtedy do ludzi i robię się odrobinę chłodna, ale do cholery!! Nie znikam!
b) nie odezwie się. I tutaj kwestia co w takim razie robić? Odezwać się? Bo ja nie wiem, czy wytrzymam już tym razem, żeby się nie odezwać. I nie wiem, czy o☠☠☠☠☠☠☠ić go po prostu z góry na dół czy co?

Zgłupiałam totalnie, a niby bardziej się nie dało .
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 10:15   #3641
Malla
Nie depcze krokusów

Elve - mnie nie rozjaśniają, a używam już rok Przy czym i tak jestem bledziochem i się filtruję.

Connff - będę powtarzać jak zdarta płyta: on się nie zmienił nagle, tylko znaliście się tak krótko, że w pewnym momencie naturalną koleją rzeczy było objawienie się tej jego specyficznej cechy.

Postępuj tak, jakby był taki od samego początku.
Stary 2012-03-12, 10:18   #3642
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Elve - mnie nie rozjaśniają, a używam już rok Przy czym i tak jestem bledziochem i się filtruję.
Pisałam o optycznym rozjaśnianiu Ty o swoją bladość dbasz, ja jej nie lubię, bo wyglądam jakbym wstała z grobu.

Cytat:
Connff - będę powtarzać jak zdarta płyta: on się nie zmienił nagle, tylko znaliście się tak krótko, że w pewnym momencie naturalną koleją rzeczy było objawienie się tej jego specyficznej cechy.
Dokładnie.
Stary 2012-03-12, 10:25   #3643
Malla
Nie depcze krokusów

Elve - a, to i tak mnie nie rozjaśniają Ładnie się stapiają ze skórą, chociaż mam 2 różne odcienie, jeden jasny i różowy, a drugi ciemniejszy i ziemisty. Próbowałaś jakiś?

Kotek rano zażyczył sobie mizianek. Packał mnie łapką, a jak otwierałam oczy, to zwalał się (on się nie kładzie, tylko zwala) na bok, kładł łeb na mojej ręce, podnosił łapki i mrucząco oczekiwał na drapanko Jak nie dostawał drapanka, to sam je uskuteczniał A jak wychodziłam z domu, to miauczał głośno
Stary 2012-03-12, 10:36   #3644
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Elve - a, to i tak mnie nie rozjaśniają Ładnie się stapiają ze skórą, chociaż mam 2 różne odcienie, jeden jasny i różowy, a drugi ciemniejszy i ziemisty. Próbowałaś jakiś?
Próbowałam tych, które wkleiłaś - fioletowy jest robiony tylko w jednym odcieniu z tego co wiem - strasznie mnie wybielił, a o różowym w ogóle nie ma mowy, bo skóra mi po nim wyschła na wiór.

Jak coś jest dziko polecane przez większość wizażu, to wiadomo że nie jest dla mnie

Cytat:
Kotek rano zażyczył sobie mizianek. Packał mnie łapką, a jak otwierałam oczy, to zwalał się (on się nie kładzie, tylko zwala) na bok, kładł łeb na mojej ręce, podnosił łapki i mrucząco oczekiwał na drapanko Jak nie dostawał drapanka, to sam je uskuteczniał A jak wychodziłam z domu, to miauczał głośno
Jaaaaaaak rozkosznie poza tym smutnym pożegnaniem...
Stary 2012-03-12, 10:39   #3645
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Próbowałam tych, które wkleiłaś - fioletowy jest robiony tylko w jednym odcieniu z tego co wiem - strasznie mnie wybielił, a o różowym w ogóle nie ma mowy, bo skóra mi po nim wyschła na wiór.
buuu... no nic, są jeszcze minerały
Cytat:
Jaaaaaaak rozkosznie poza tym smutnym pożegnaniem...
Nie wiem, jak ludzie mogą zostawiać w domach dzieci, tak ciężko było mi wyjść
Stary 2012-03-12, 10:57   #3646
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
buuu... no nic, są jeszcze minerały
Czaję się na Lily Lolo, tylko muszę podjąć męską decyzję odnośnie odcienia

Cytat:
Nie wiem, jak ludzie mogą zostawiać w domach dzieci, tak ciężko było mi wyjść
Uciekają w podskokach i w nadziei, że w pracy uda im się odespać
Stary 2012-03-12, 10:59   #3647
Malla
Nie depcze krokusów

Wybór odcienia minerałów mnie przeraża...
Stary 2012-03-12, 11:24   #3648
elvegirl
po drugiej stronie szafy

No jest to hardkor, przypuszczam że zamówię próbki wszystkich jasnych odcieni i koniecznie zielony korektor i sypki puder transparentny, ach jej
Stary 2012-03-12, 12:08   #3649
ilo16na
Zakorzenienie

hmm co do mojej dziwnej relacji z nowym to nie mam neta w Kaliszu wiec relacji za bardzo nie bede zdawac.
Rozmawialismy wczoraj przez tel... dzis mamy na zywo ale nie wiem czy chce z nim rozmawiac.Moze zapije z kolezanka smutki

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 12:20   #3650
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
No jest to hardkor, przypuszczam że zamówię próbki wszystkich jasnych odcieni i koniecznie zielony korektor i sypki puder transparentny, ach jej
W EDM jest różnica w tych samych nazwach odcieni między formułami
Prawdę mówiąc, to jesienią odebrałam kryjący EDM, a ani razu go nie użyłam
Stary 2012-03-12, 12:47   #3651
Connff
Zadomowienie

Cytat:

Postępuj tak, jakby był taki od samego początku.
Masz na myśli to, że ucieka przed problemami? No... super. Ale widzisz, ja ze swoją misją naprawiania całego świata wcale bym się nie czuła tym zniechęcona. Zakładając, że on mnie chce, ALE jest psychiczny - pff, to dla mnie żaden problem.

No ze mną chyba też nie jest w porządku .
Stary 2012-03-12, 12:54   #3652
Malla
Nie depcze krokusów

Connff - jak chcesz się dowiedzieć, czy Cię chce, to musisz się odzywać pierwsza i wyciągać go za uszy z domu.
Stary 2012-03-12, 12:57   #3653
Connff
Zadomowienie

Jak widać nie do końca, bo przecież się odzywa czasami. Haha.

Twierdzisz, że on jest upośledzony emocjonalnie. Ok, rozumiem, można być... ale są chyba jakieś granice, no nie?

Czyli powinnam się odezwać, czy nie? Jak to rozegrać? Nie mam pojęcia!!
Stary 2012-03-12, 14:07   #3654
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Możliwe, mój eks był moim przyjacielem 2 lata przed rozpoczęciem związku i był dla mnie TOTALNIE aseksualny. Ale patrząc na jego zdjęcia z tego okresu, to się w ogóle nie dziwię
Cytat:

No przecież to oczywiste, że jak za określoną kwotę masz do wyboru zakup jednej albo dwóch rzeczy, to wybierasz dwie
Nie koniecznie Ja generalnie kupuję ciuchy tanio, dużo w lumpeksach (ostatnio ze względu na bezrobocie w ogóle nie kupuję ciuchów, ten wypad na zakupy w piątek był pierwszym od października, bo akurat dostałam wypłatę i naprawdę potrzebowałam kilku elementów garderoby ). Zawsze znajdę coś fajnego w niskiej cenie. Ale jak mam jakiś wonder ciuch, wyjątkowy, oryginalny (nie zapinany blezerek ) i jest drogi, a mnie akurat stać, to kupuję. Nie zdarzyło mi się żałować. Natomiast nigdy nie kupuję w sklepach ciuchów typu bokserka, prosty t-shirt, zapinany sweterek, zwykły gładki sweterek itd. Zawsze z second handach albo na jakichś mega wyprzedażasz 90%
Cytat:
Uważaj co gadasz, mój kolega pyszczył w tym samym tonie i los złośliwiec pozwolił mu pokochać...bez wzajemności
Boże uchroń

Cytat:
Ale przecież ja płakałam z powodu zaliczenia gleby :brzyda l:
No dobra, niech będzie Jak patrzę na załączone zdjęcie, to myślę, że powinnaś tam się poruszać w rakach i z czekanem

Cytat:
Na geografii uczyli, że nie...
Mnie też ale widać, że czas zmienić program edukacji

Cytat:
Miałabym DUŻY problem z przyjęciem prezentu za taką kasę...
Nawet nie wiesz jakie o to były jazdy... Już nie będę opisywać, ale on się oburzył, że przecież jesteśmy razem tyle lat, że wybierał to kilka miesięcy, musiał się naczytać, naszukać, poświęcił mnóstwo enegii itd itp. W końcu przyjęłam zaznaczając, że ta rzecz będzie NASZA a nie moja. I że jak się rozstaniemy, to mu to oddam. Ale tak mnie wkur...ił po rozstaniu, że stwierdziłam, że takiego wała
Cytat:
O, buty dla mnie, może w takich bym się nie zabiła
Są mega wygodne

Cytat:
Same ich tak wychowałyśmy, cały nasz babski ród. Babcie, mamy, partnerki...
To prawda

Cytat:
Mam dwa:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...functions.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...y-krem-bb.html
Zapisałam sobie i jak przyjdzie jakiś następny zastrzyk pieniędzy, to postaram się o próbki
Cytat:
Ej... Moi kumple nie są dla mnie aseksualni (przynajmniej nie wszyscy ). Ale to nie znaczy, że dążę/dążyłam do czegokolwiek więcej z nimi. Po prostu ludzie to nie są istoty aseksualne dla mnie

Conff - nie wiem, trudno stwierdzić o co mu w ogóle chodzi. Moja intuicja mówi mi, że to nie jest porządny człowiek i żeby dać sobie z nim spokój. Dodatkowo znając mój charakter, to zrobiłabym mu wjazd na chatę, powiedziała co o tym myślę i żądała wyjaśnień. Tylko i wyłącznie po to, żeby nie siedzieć później tygodniami i analizować dlaczego.

Cytat:
Pisałam o optycznym rozjaśnianiu Ty o swoją bladość dbasz, ja jej nie lubię, bo wyglądam jakbym wstała z grobu.
Ja tak samo, dlatego idę się opalić
Cytat:
Jak coś jest dziko polecane przez większość wizażu, to wiadomo że nie jest dla mnie
To masz lepiej, od razu wiesz co odrzucać. U mnie się sprawdza pół na pół, więc mam ruletkę
Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Twierdzisz, że on jest upośledzony emocjonalnie. Ok, rozumiem, można być... ale są chyba jakieś granice, no nie?
Oj nie ma, niestety
Nie wiem co masz zrobić, wiem tylko co ja bym zrobiła, tak jak napisałam powyżej. Ale czuję, że cokolwiek nie zrobisz, to i tak będziesz później wkurzona...
Stary 2012-03-12, 15:22   #3655
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Nie koniecznie Ja generalnie kupuję ciuchy tanio, dużo w lumpeksach (ostatnio ze względu na bezrobocie w ogóle nie kupuję ciuchów, ten wypad na zakupy w piątek był pierwszym od października, bo akurat dostałam wypłatę i naprawdę potrzebowałam kilku elementów garderoby ). Zawsze znajdę coś fajnego w niskiej cenie. Ale jak mam jakiś wonder ciuch, wyjątkowy, oryginalny (nie zapinany blezerek ) i jest drogi, a mnie akurat stać, to kupuję. Nie zdarzyło mi się żałować. Natomiast nigdy nie kupuję w sklepach ciuchów typu bokserka, prosty t-shirt, zapinany sweterek, zwykły gładki sweterek itd. Zawsze z second handach albo na jakichś mega wyprzedażasz 90%
Nie no, ja pisałam o przypadku, który podała kimi Wiadomo, że jak jest wishlista, to nie ma że boli

Ja do sh nie mam cierpliwości, sił ani ogólnie zdrowia - po kwadransie zaczynam łzawić i smarkać - za to moja mamuśka kocha i sporo rzeczy mi przytaszczyła
W standardowych sklepach kupuję to, co mi w oko wpadnie (i na co pozwalają aktualne fundusze ofkoz), tak rzadko znajduję ciuchy na siebie pasujące, że nie wybrzydzam odnośnie rozpinanych sweterków

Cytat:
Są mega wygodne
Ale ja nie pisałam o Twoich, tylko o trendzie na grubaśne obcasy

Cytat:
Ej... Moi kumple nie są dla mnie aseksualni (przynajmniej nie wszyscy ). Ale to nie znaczy, że dążę/dążyłam do czegokolwiek więcej z nimi. Po prostu ludzie to nie są istoty aseksualne dla mnie
Kumple to kumple, a przyjaciel to przyjaciel. Nie umiałabym się wypłakiwać w klatę odnośnie spraw damsko-męskich facetowi, na którego bym leciała, albo który by na mnie leciał.
Nie mogłabym prosić o rady jak zaciągnąć kolesia do wyra, jeśli to owego radzącego bym do wyra chciała zaciągnąć
Mam wielu apetycznych kolegów, ale przyjaciel nie ma dla mnie płci, nie może mieć po prostu.
Stary 2012-03-12, 15:30   #3656
Connff
Zadomowienie

O, dokładnie tak. Kumpli mogę mieć takich, co bym nawet na nich poleciała. Zresztą łojejku, przecież z jednym z nich nawet spałam. Ale przyjaciel?! W życiu. Nie ma takiej opcji. Wiecie co, pewnie to głupie, ale ja się teraz przy nim jakoś tak... nie wiem, niebezpiecznie czuję. I głupio, bo jakoś tak... oszukana. Wiecie, na zasadzie: heloł, chłopie, o co Ci chodzi, przecież się przyjaźniliśmy?!?
Stary 2012-03-12, 15:47   #3657
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja do sh nie mam cierpliwości, sił ani ogólnie zdrowia - po kwadransie zaczynam łzawić i smarkać - za to moja mamuśka kocha i sporo rzeczy mi przytaszczyła
W standardowych sklepach kupuję to, co mi w oko wpadnie (i na co pozwalają aktualne fundusze ofkoz), tak rzadko znajduję ciuchy na siebie pasujące, że nie wybrzydzam odnośnie rozpinanych sweterków
Bo do lumpa nie można iść po coś konkretnego, np "idę i kupię szarą sukienkę". Wtedy, przynajmniej mi, nigdy się nie udaje. Ja wchodzę, przelatuję wieszaki, coś mi się podoba - biorę, nie - wychodzę

Cytat:
Ale ja nie pisałam o Twoich, tylko o trendzie na grubaśne obcasy
W tych to ja bym z domu nie wyszła

Cytat:
Kumple to kumple, a przyjaciel to przyjaciel. Nie umiałabym się wypłakiwać w klatę odnośnie spraw damsko-męskich facetowi, na którego bym leciała, albo który by na mnie leciał.
Nie mogłabym prosić o rady jak zaciągnąć kolesia do wyra, jeśli to owego radzącego bym do wyra chciała zaciągnąć
Mam wielu apetycznych kolegów, ale przyjaciel nie ma dla mnie płci, nie może mieć po prostu.
W ogóle misunderstanding
Ja w ogóle nie wypłakuję się facetom na klacie. Raz mi się zdarzyło i same wiecie jaki był finał
Moi kumple są przystojni lub też nie, atrakcyjni lub też nie itd. Ale ani jedno ani drugie nie znaczy, że na nich lecę/poleciałabym
Dla mnie aseksualność, to jest coś o wiele bardziej zaawansowanego niż "nie lecę na niego". Aseksualność dla mnie jest wtedy, kiedy normalnie mam ciągle ochotę na seks, podchodzi do mnie ten koleś i od razu mi się odechciewa na najbliższe 3 dni
Inaczej - nie tknęłabym kijem przez szmatę, brzydzi mnie sama myśl itd. I to wcale nie oznacza, że gość jest brzydki.

Natomiast większość moich kumpli może się podobać, podobają mi się wizualnie, nie są dla mnie absolutnie aseksualni, ale z 99% bym nie chciała i nie mam ochoty, chociaż widzę ich atrakcyjność. Nie wiem czy dobrze napisałam różnice
Stary 2012-03-12, 16:03   #3658
Connff
Zadomowienie

No teraz tak, aczkolwiek przedstawiłaś to na zasadzie obiektywnej aseksualności (taka poczwara, że bym się przez szmatę nie tknęła ) oraz aseksualności subiektywnej (jest przystojny, ale to mój przyjaciel, więc się go przez szmatę bym nie tknęła). Ogólnie wychodzi na to samo: bym się nie tknęła .
Stary 2012-03-12, 16:21   #3659
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Wiecie co, pewnie to głupie, ale ja się teraz przy nim jakoś tak... nie wiem, niebezpiecznie czuję. I głupio, bo jakoś tak... oszukana. Wiecie, na zasadzie: heloł, chłopie, o co Ci chodzi, przecież się przyjaźniliśmy?!?
Wcale się nie dziwię, też bym tak się czuła.

Cytat:
Bo do lumpa nie można iść po coś konkretnego, np "idę i kupię szarą sukienkę".
Wiadomo. Ja mam problem, bo reaguję alergicznie na zapach lumpów. Tak jak napisałam, łzawię, smarkam. Potem to, co zaoszczędziłam na ciuchach, wydaję na leki

Cytat:
W tych to ja bym z domu nie wyszła
A mnie się podobają, do moich nowych dzwonów akurat

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
Ogólnie wychodzi na to samo: bym się nie tknęła .
Ja też

Ale ja po prostu tak mam, że mój przyjaciel podoba się kobietom, w ogóle fajniutki jest, obiektywnie to się powinno ślinotoku dostawać na jego widok Nie dość, że naprawdę w porządku człowiek, to jeszcze BARDZO inteligentny...i w dodatku podobno przystojny i ma taki styl ubierania i w ogóle bycia, że o mamusiu...a mnie się słabo robi na myśl, że mogłabym z nim coś teges...no nie no, nie. I z jego strony jest tak samo, oboje na początku znajomości bardzo się ucieszyliśmy, że nie jesteśmy w stanie wyobrazić sobie siebie w jakiejkolwiek sytuacji intymnej.

Spotykamy się, chlejemy wińsko na potęgę, śpimy jedno na drugim (no, teraz są ograniczenia, bo jestem w związku, a chłopaki się jeszcze nie znają), razem płaczemy i śmiejemy się, chodzimy do kina i na dobre obiady i prowadzimy dyskusje na mniej i bardziej abstrakcyjne tematy, ale NIGDY W ŻYCIU nie spojrzałam na niego jak kobieta na mężczyznę.
I jesteśmy zgodni co do tego, że tylko dzięki temu możemy się naprawdę przyjaźnić.
Stary 2012-03-12, 16:59   #3660
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
No teraz tak, aczkolwiek przedstawiłaś to na zasadzie obiektywnej aseksualności (taka poczwara, że bym się przez szmatę nie tknęła ) oraz aseksualności subiektywnej (jest przystojny, ale to mój przyjaciel, więc się go przez szmatę bym nie tknęła). Ogólnie wychodzi na to samo: bym się nie tknęła .
Ja niektórych swoich kolegów bym tknęła
A niektórych nie i koniec. A przystojni są. W ogóle u mnie pociąg fizyczny chyba niewiele ma wspólnego z wyglądem danego osobnika, chyba decydujące są jakieś feromony albo inna czarna magia.
Cytat:
Wiadomo. Ja mam problem, bo reaguję alergicznie na zapach lumpów. Tak jak napisałam, łzawię, smarkam. Potem to, co zaoszczędziłam na ciuchach, wydaję na leki
W tych fajniejszych sklepach już tak nie śmierdzi, właściwie w ogóle nie pachnie. Ale wciąż te ciuchy są odkażane czymś tam, może masz na to uczulenie?

Cytat:
A mnie się podobają, do moich nowych dzwonów akurat

O kurcze

Cytat:
Spotykamy się, chlejemy wińsko na potęgę, śpimy jedno na drugim (no, teraz są ograniczenia, bo jestem w związku, a chłopaki się jeszcze nie znają), razem płaczemy i śmiejemy się, chodzimy do kina i na dobre obiady i prowadzimy dyskusje na mniej i bardziej abstrakcyjne tematy, ale NIGDY W ŻYCIU nie spojrzałam na niego jak kobieta na mężczyznę.
Ja nie mam (już) przyjaciół płci męskiej, ale mam kilku baaaaardzo dobrych kumpli. Takich bardzo dobrych, jeden od przedszkola, reszta od szkoły. I też śpię z nimi w jednym wyrze, nie raz z kilkoma na raz (po co spać na podłodze, skoro jest wielkie wyro?), mówię do nich "kochanie" odkąd nie jestem w związku. I też nigdy nic i po prostu nie, ale ja znam ich tak długo, tyle z nimi przeszłam, że to by było jakieś kazirodztwo
Za to ostatnio jak położyłam się do jednego łóżka z kolegą widzianym dotąd 2 razy, to wiadomo, co było później Biologia i tyle
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości