|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
Cytat:
---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
ewusia wiesz coś na ten temat?
|
|
#3272 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tunika 30zl, leginsy 17 zl buty 25 zl (na licytacji) torebka 41zl. Ceny juz z przesyłką w sumie 113zl Kolczyki i bransoletki w granicach 10zl - 15 zl
Edytowane przez Agis88 Czas edycji: 2012-03-13 o 09:17 |
|
|
|
|
#3273 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale ja Ci zazdroszczę![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3274 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Początkowo mieliśmy jechać na przełomie maja/ czerwca do Portugalii (2 tygodnie z nastawieniem na zwiedzanie kraju, parę dni przeznaczylibyśmy na wypoczynek na cudownych południowych plażach). Niestety teraz nam sie trochę sprawa z urlopem pokomplikowała, więc póki co odkładamy podróż, a wyjedziemy sobie na weekend w jakieś urokliwe miejsce. Cytat:
Oby było dobrze!Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale najedzona jestem... w końcu musiałam skosztować ten nasz kołacz weselny. I powiem Wam bardzo smaczny wyszedł. Z serem bajka, z makiem też bardzo dobry, jabłka wyszły trochę kwaśne, ale ogólnie też jest smaczny! Po południu zabieramy się za robienie paczek i rozwożenie. Wtedy zrobię Wam fory jak to wygląda
|
|
#3275 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
ale się wakacyjnie na wątku zrobiło - Majorka, Fuertaventura, Malediwy... rozmarzyłam się ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3276 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ze owocne i spokojnie spotkanie z teściami Cytat:
śliczne!Koszmarów ślubnych ciąg dalszy! Śniło mi się że mieliśmy wesele na obskurnej sali, wchodzę na sale a moja mama i teściowa ubierają stół młodych paluszkami i cukierkami bo jest pusty. Pod suknią mam bialy podkoszulek ze zmechaconymi rękawami bo było zimno, idę na kuchnie żeby ktoś mi dał jakiś bukiecik żeby postawić na stole mlodych i decyduje się zdjąć ten podkoszulek i to samo co w poprzednich 2 koszmarach tydzień temu: suknia spada mi z cyców aż do pępka, wołam mame, podnosi mi suknie do piersi a ona jest za krótka i już mi kostki widać potem film się urywa i siedzę z koleżanką z podstawówki i ona mi mówi że dziwne to wesele było, ze po mszy się ulotniłam i pojawiłam dopiero naa sali, ludzie nie składali życzeń, nie dali kwiatków i prezentów, a ja w ryk że nie mam nawet głupiego kompletu pościeli na pamiątke Ojj bożeeeee jak to tak dalej pójdzie to ja zwariuje... I powiem Wam że jak próbuję w myślach to sobie wizualizować to na sam widok siebie i TŻta przed ołtarzem dostaje ścisku w żołądku... Tylko ja tam mam? ![]() TENEBROSKO dzisiaj mamy 130 DDŚ
|
|
#3277 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale za to goście będą mieli piękną pamiątkę Gratuluje zdolności manualnych :d ja takowych praktycznie nie posiadam
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3278 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.magiclife.com/en/clubover...-imperial.html a Ty gdzie byłaś dokładnie? nam bardzo duzo ludzi Fuerte polecało... a braliście samochód albo wycieczki na sąsiednie wyspy? Gosza ja nie ślązoczka i nie wiem o co kaman z tym kołaczem? ciasto roznosicie gościom przed ślubem? Ja słyszałam tylko o biciu garnków pod drzwiami panny młodej w dzień wesela. ale o kołaczach nie...
|
|
#3279 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobrrry! Widze, że nikt się nie zachwycił Arturkiem tak jak my
Szkoda, bo wypaśna ta papużka jest. Zawsze sobie na poprawę humoru oglądam i mnie rozbraja.My w sumie będziemy mieć dwie podróże. W maju z okazji drugiej rocznicy zaręczyn wybieramy się na Majorkę, wiec to będzie taka podróż przedślubna: odpoczniemy po zapraszaniu gości, a przed największym szaleństwem na finiszu przygotowań. A podróż poślubną dostajemy w prezencie od mojej rodziny. Miejsce to dla nas niespodzianka, ale domyślam się, że może to być np. Ameryka Południowa. Kasiu kuku, piękne alpejskie widoczki, lodowce, palmy, dobre wino i nie za gorąco - jeśli interesuje Cię taki zestaw wrażeń to zdecydowanie Szwajcaria ![]() Cytat:
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam nadzieje ze bedzie dobrze Witam My jedziemy najpierw na kilka dni do (naszego!) Paryza
|
|
#3281 | |
|
Zadomowienie
|
Ah te koszmary! Mnie na szczęście nie nawiedzają często, ale ostatnio miałam tak rzeczywisty, że obudziłam się spłakana! Ślub mamy o 15, a w moim snie o 14.50 byłam jeszcze u fryzjerki, która kończyła mi fryzurę, a ta absolutnie nie wyglądała tak jak chciałam!!
![]() Cytat:
Moim marzeniem jest wejsc na Machu Picchu Jednak stwierdziłam, ze w podróży poślubnej chce miec biały piasek i przejrzysta wodę, wiec z ta wyprawa zaczekamy ![]() Witam |
|
|
|
|
#3282 | ||||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Byłam na ślubach gdzie Pan Młody całe wesele był w marynarce w lecie i przeżył. Nie uważam, że to jakaś straszna tragedia kiedy musi w ten jeden dzień wytrzymać. Już się nią zachwycałam, ale nie mogę się powstrzymać. Jest przecudna Cytat:
![]() Cytat:
Przypomnijcie mi proszę, do kogo w tej kwestii się zgłosić. Jestem z wami od października, tylko teraz pytanie czy zasłużyłam sobie na dostęp do poczty. Wzbudziłam zaufanie? ![]() Cytat:
Początkowo mieliśmy nigdzie nie jechać, ale ostatnio TŻ myśli o jakimś wypadzie chociaż na weekend. Nie wiemy jeszcze gdzie i czy na 100%, ale raczej gdzieś blisko. Może Praga. |
||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
#3283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kołacz weselny jest u nas formą zawiadomienia o ślubie i pamięci nie tylko o osobach, które zapraszamy na wesele, ale również o tych znajomych, dalszej rodzinie, która na wesele już się nie załapie a jest nam bliska.
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laski
![]() Mnie niestety na dniach czeka wizyta u gina i aż się boję co mi powie Tak mnie zalało, że ruszyć się bardzo nie mogę bo cieknie i cieknie... W weekend jedziemy do moich rodziców więc w następnym tygodniu będziemy już zamawiać zaproszenia, za 2 tyg wybieram się do krawcowej więc może od razu znajdę jakieś ślubne buty |
|
|
|
#3286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie nawet nikt o tym nie słyszał
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo raz jezdzic trzeba z zaproszeniami a pozniej z kołaczami |
|
|
|
|
#3288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez sie bardzo boje bo to taka kontrol mojej nadżerki ![]() mialam juz 3 zabiegi wypalania jej kwasem, gin mowil ze po 3 razie ma byc juz ok. Bardzo sie boje strasznie mnie to bolala, prawie na niego zwymiotowalam ostatnio
|
|
#3289 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam z rana dziewczyny
zieloneziele zostalo 200 dds kindzia piekna ta bizu, zapisalam sobie ![]() melody trzymam kciuki, zeby znowu czegos nie wymyslily ![]() kabriela zdolniacha z Ciebie, piekne zaproszenia Co do podrozy to u nas narazie sie tylko Polska zapowiada, musimy za niedlugo do Pl jechac na 2 tyg- jak zalatwimy wszystko a zostanie pare dni to nad morze, potem na slub znowu na 2 tyg, moze dopiero w listopadzie wysoczymy gdzies na tydzien Ale mamy w maju dlugi weekend i chcemy sobie pojechac wlasnie do Szwajcarii
|
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam znowu problemy z @, bo za częste są |
|
|
|
|
#3291 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie z kolei za rzadko się pojawia i za 3 tygodnie idę z tym do lekarza. Zawsze miałam jak w zegarku, a tak jakoś od pół roku co 2 miechy .. Muszę to sobie ustabilizować, żeby później problemów, np. z bobaskiem, nie było
|
|
|
|
|
#3292 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mi gin. na początku powiedział że mogę ją wymrozić lub wypalić, ale skoro jest malutka i mam IIstopień cytologi, to na razie możemy to obserwować co pół roku, bo po porodzie często się odnawiają a wypalanka czy też wymrażanie nie daje gwarancji że się nie odnowi więc wolę przez te 6tygodni używać z tżcikiem niż miałabym pościć aby się zagoiło
|
|
|
|
|
#3293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do butów to odpadają w ogóle bo na pierwszym pietrze w domu nie będziemy się tłukły w obcasach
|
|
|
#3294 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam nadzieję, że to nie będzie reklama jeśli napiszę, że zajmuję się uświetlaniem ślubów grą na skrzypcach i w kwartecie smyczkowym na Dolnym Śląsku i jeśli ktoś byłby zainteresowany, nawet na "ostatnią chwilę", to piszcie na privie
|
|
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
Może to stres? przemęczenie? Nie masz ostatnio za dużo na głowie? Mnie się zdarzyło mieć dwa okresy w jednym miesiącu i okazało się, że to właśnie stres był przyczyną.
|
|
|
|
#3296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dawniej tez mialam na tip top, przewidujac nawet o której porze dnia dostane.. A teraz nie wiem co sie ze mna dzieje ![]() Dzieki dziewczyny za kciuki, ale dopiero w sobote bede was prosila o pelna mobilizacje do trzymania ich za mnie ![]() Przeciez jak tesciowna wypali z jakimis tekstami typu gdzie chcecie mieszkać, a czemu tak a nie inaczej, a przeciez po co kase na wynajem dawac to ja udusze A i wlasnie. Oni przyjada wieczorem bo mam zajecia w week, myślicie ze zwykla herbata, ciasto, i jakies salatki wystarcza? Nie widzi mi sie robienia wykwintnej kolacji
|
|
#3297 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wg. mnie nie ma co przesadzać z wystawną kolacją w końcu to rodzice, i pewnie jeszcze nie raz u Was będą gościć |
|
|
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32892142]u Ciebie może to wina hormonów? Może tarczyca?
mi gin. na początku powiedział że mogę ją wymrozić lub wypalić, ale skoro jest malutka i mam IIstopień cytologi, to na razie możemy to obserwować co pół roku, bo po porodzie często się odnawiają a wypalanka czy też wymrażanie nie daje gwarancji że się nie odnowi więc wolę przez te 6tygodni używać z tżcikiem niż miałabym pościć aby się zagoiło [/QUOTE]ja tez mialam II grupe, i nadzerke wielkosci 5 groszowki. Ale powiedzial ze po ciazy sie sama pewnie wygoi. No ale 3 zabiego mi zrobil. We wtorek sie okaze co dalej
|
#3299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zmykam na budowe milego dnia
|
|
#3300 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2012-03-13 o 10:40 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.

ewusia wiesz coś na ten temat?
26.11.2011
19.05.2012 

Kolczyki i bransoletki w granicach 10zl - 15 zl

Oby było dobrze!
( żeby też za gorąco nie było i żeby były ładne widoczki). Chodzi mi o sprawdzone Wasze miejsca
pończochy, gatki oraz stanik do sukienki na drugi dzień - bo do sukni nie potrzebuję raczej stanika) 

Szkoda, bo wypaśna ta papużka jest. Zawsze sobie na poprawę humoru oglądam i mnie rozbraja.