Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-13, 08:57   #3271
kindziulindzia
Zakorzenienie

Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Kindziu a nie myślałaś żeby napisać do artysty żeby Ci zrobiła na zamówienie bransoletkę do kompletu?
Bo widzę że do innych kompletów robi bransoletki, więc może to nie byłby problem
Np do tego: http://www.pakamera.pl/bizuteria-gro...i-nr602744.htm jest bransoletka: http://www.pakamera.pl/bransoletki-i...i-nr381982.htm
Mnie się zdarzyło pisać na Pakamerze żeby ktoś zrobił coś na zamówienie
nie wiedziałam, że tak można bo tą stronę odkryłam dzięki niutkowi kurna o wolałabym kolczyki i bransoletkę niż kolczyki i zawieszkę, napiszę do niego w domu czy by mogli tak zrobić

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
Kindziu - jest sliczna ta bizu... a moze napisz do artystki zapytanie czy i za ile dorobiłaby bransoletkę??
tak zrobię tylko, że teraz nie mam dostępu do poczty ciekawe ile robią taką biżuterię na zamówienie ewusia wiesz coś na ten temat?
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 09:01   #3272
Agis88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Myślałam o jakiejś tunice w kolorze czerwonym (typu nietoperz ale niezbyt długiej bo mała jestem i by mnie długa skróciła), czarne legginsy do tego i jakieś dodatki. Ogólnie pomysłów brak
Malwuś tani zestawik dla Ciebie na panieński:
tunika 30zl, leginsy 17 zl buty 25 zl (na licytacji) torebka 41zl. Ceny juz z przesyłką w sumie 113zl Kolczyki i bransoletki w granicach 10zl - 15 zl
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg malwus1.jpg (34,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg malwus 2.jpg (46,3 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg malwus3.jpg (79,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg malwus4.jpg (57,2 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg malwus5.jpg (33,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg malwus 6.jpg (20,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg malwus7.jpg (49,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg malwus 8.jpg (15,2 KB, 2 załadowań)

Edytowane przez Agis88
Czas edycji: 2012-03-13 o 09:17
Agis88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 09:04   #3273
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Gratulację!!!!!!!!!!!!!!! 1

Dzięki kochana!

Dziewczyny wiecie ile zgubiłam w pasie w ciagu 1,5 miesiaca???

z 72 doszłam do 64 a suknia juz jest poszerzana..chyba będą zwęzać znowu
jestem pod wrażeniem, ogromne gratulacje

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Chudzinka jak ja zawsze marzyłam o tym żeby mało ważyc a móc duzo jeść

Oto ona nie byłam za kryształkami, ceny na allegro mnie powalały, a za ten dałam 60 zł, także nie jakiś majątek. Niby to taki alakomplet, bo bransoletka trochę inna, choć świeci sie tak samo jak kolczyki, nie wiem czemu na zdjęciu tego nie widać. I musze jeszcze tylko zmienić zapięcie kolczyków.

Cytat:
Oraz mam dziś 50 dni do ślubu
ale ja Ci zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Tak jak obiecałam, miałam to zrobić jakoś wcześniej, ale nie mam aparatu- został w pracy, telefonem jakoś wychodzi słabo, zrobiłam kamerą w komputerze, więc wydaje mi się, że kolory są lekko przekłamane, jak tylko będę miała możliwość zrobienia lepszych zdjęć to wstawię...

Przedstawiam Wam własnoręcznie przeze mnie robione zaproszenie, na mój ślub.
bomba
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 09:10   #3274
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Kolejne pytanie: czy i gdzie wybieracie sie w podroz poslubna??
Początkowo mieliśmy jechać na przełomie maja/ czerwca do Portugalii (2 tygodnie z nastawieniem na zwiedzanie kraju, parę dni przeznaczylibyśmy na wypoczynek na cudownych południowych plażach).
Niestety teraz nam sie trochę sprawa z urlopem pokomplikowała, więc póki co odkładamy podróż, a wyjedziemy sobie na weekend w jakieś urokliwe miejsce.

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
laski...
W sobote przyjeżdżają do Nas rodzice TZ... Kiedys wspominałam ze juz od dawna mieli przyjechac, ale niestety nie byl to "najlepszy" czas...
Chyba umre
Mam nadzieje ze tesciowa nie wyskoczy z tymi zaproszeniami kolezanek, albo z jakimis osobistymi pytaniami bo sie wścieknę

a... i wkurzyłam sie na TZ. Na chwile obecna olewam sprawy weselne i jesli chce to zalatwiac niech to robi sam.. mi juz nie zalezy na weselu, jedynie na slubie..
Oby było dobrze!

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
A gdzie lecieć na przełomie lipca/sierpnia najlepiej? ( żeby też za gorąco nie było i żeby były ładne widoczki). Chodzi mi o sprawdzone Wasze miejsca
Do Skandynawii jeśli Ci na wysokich temperaturach nie zależy

Cytat:
Ja się witam przelotnie i chwalę się ze kupiłam wczoraj bieliznę (pas do pończoch pończochy, gatki oraz stanik do sukienki na drugi dzień - bo do sukni nie potrzebuję raczej stanika)
Oraz się chwalę że jadę odebrać dziś buty
Gratuluję zakupu i dni do ślubu

Cytat:

Bardzo ładne Gratuluję pomysłu

Ale najedzona jestem... w końcu musiałam skosztować ten nasz kołacz weselny. I powiem Wam bardzo smaczny wyszedł. Z serem bajka, z makiem też bardzo dobry, jabłka wyszły trochę kwaśne, ale ogólnie też jest smaczny! Po południu zabieramy się za robienie paczek i rozwożenie. Wtedy zrobię Wam fory jak to wygląda

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 09:24   #3275
nena1984
Zakorzenienie

hej
ale się wakacyjnie na wątku zrobiło - Majorka, Fuertaventura, Malediwy... rozmarzyłam się

Cytat:
My lecimy na tydzień na Fuertaventurę mamy polecony hotel, jest przystosowany dla ludzi "aktywnych" ma salki fitness, wypozyczalnie rowerów itd. pewnie sobie wynajmiemy samochód na miejscu żeby objechać wyspę
byłam będziecie bardzo zadowoleni z wyspy. A w jakiej będziecie miejscowości?

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 09:29   #3276
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Maruda- spóźnione ale szczere! Wszystkiego co najlepsze Kochana!

laski...
W sobote przyjeżdżają do Nas rodzice TZ... Kiedys wspominałam ze juz od dawna mieli przyjechac, ale niestety nie byl to "najlepszy" czas...
Chyba umre
Mam nadzieje ze tesciowa nie wyskoczy z tymi zaproszeniami kolezanek, albo z jakimis osobistymi pytaniami bo sie wścieknę

a... i wkurzyłam sie na TZ. Na chwile obecna olewam sprawy weselne i jesli chce to zalatwiac niech to robi sam.. mi juz nie zalezy na weselu, jedynie na slubie..

co do podrozy poslubnej na dzien dzisiejszy mysle o naszym polskim morzu. we wrzesniu mysle ze tlokow juz nie bedzie.. a gdzies dalej na razie nie planujemy nic.. aczkolwiek bardzo bym chciala
Melody 3mam ze owocne i spokojnie spotkanie z teściami

Cytat:
Tak jak obiecałam, miałam to zrobić jakoś wcześniej, ale nie mam aparatu- został w pracy, telefonem jakoś wychodzi słabo, zrobiłam kamerą w komputerze, więc wydaje mi się, że kolory są lekko przekłamane, jak tylko będę miała możliwość zrobienia lepszych zdjęć to wstawię...

śliczne!

Koszmarów ślubnych ciąg dalszy! Śniło mi się że mieliśmy wesele na obskurnej sali, wchodzę na sale a moja mama i teściowa ubierają stół młodych paluszkami i cukierkami bo jest pusty. Pod suknią mam bialy podkoszulek ze zmechaconymi rękawami bo było zimno, idę na kuchnie żeby ktoś mi dał jakiś bukiecik żeby postawić na stole mlodych i decyduje się zdjąć ten podkoszulek i to samo co w poprzednich 2 koszmarach tydzień temu: suknia spada mi z cyców aż do pępka, wołam mame, podnosi mi suknie do piersi a ona jest za krótka i już mi kostki widać potem film się urywa i siedzę z koleżanką z podstawówki i ona mi mówi że dziwne to wesele było, ze po mszy się ulotniłam i pojawiłam dopiero naa sali, ludzie nie składali życzeń, nie dali kwiatków i prezentów, a ja w ryk że nie mam nawet głupiego kompletu pościeli na pamiątke
Ojj bożeeeee jak to tak dalej pójdzie to ja zwariuje... I powiem Wam że jak próbuję w myślach to sobie wizualizować to na sam widok siebie i TŻta przed ołtarzem dostaje ścisku w żołądku... Tylko ja tam mam?

TENEBROSKO dzisiaj mamy 130 DDŚ
Stary 2012-03-13, 09:30   #3277
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Ja się witam przelotnie i chwalę się ze kupiłam wczoraj bieliznę (pas do pończoch pończochy, gatki oraz stanik do sukienki na drugi dzień - bo do sukni nie potrzebuję raczej stanika)
Oraz się chwalę że jadę odebrać dziś buty
Gratsy!! ja z bielizną to jescze jestem w lesie, a za dwa dni studniówka!!

Cytat:
Śliczne! Ilu zapraszacie gości? Tak sie zastanawiam, bo widze, ze nad jednym zaproszeniem musiałaś trochę posiedzieć, takie są ładne Ale za to goście będą mieli piękną pamiątkę Gratuluje zdolności manualnych :d ja takowych praktycznie nie posiadam
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 09:32   #3278
megan713
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
hej
ale się wakacyjnie na wątku zrobiło - Majorka, Fuertaventura, Malediwy... rozmarzyłam się

A wiesz że nie wiem;p Hotel mamy z polecenia mojego bossa http://www.magiclife.com/en/clubover...-imperial.html a Ty gdzie byłaś dokładnie? nam bardzo duzo ludzi Fuerte polecało... a braliście samochód albo wycieczki na sąsiednie wyspy?

Gosza ja nie ślązoczka i nie wiem o co kaman z tym kołaczem? ciasto roznosicie gościom przed ślubem? Ja słyszałam tylko o biciu garnków pod drzwiami panny młodej w dzień wesela. ale o kołaczach nie...

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 09:34   #3279
tenebrosa
Wtajemniczenie

Dzień dobrrry! Widze, że nikt się nie zachwycił Arturkiem tak jak my Szkoda, bo wypaśna ta papużka jest. Zawsze sobie na poprawę humoru oglądam i mnie rozbraja.

Cytat:
My w sumie będziemy mieć dwie podróże. W maju z okazji drugiej rocznicy zaręczyn wybieramy się na Majorkę, wiec to będzie taka podróż przedślubna: odpoczniemy po zapraszaniu gości, a przed największym szaleństwem na finiszu przygotowań. A podróż poślubną dostajemy w prezencie od mojej rodziny. Miejsce to dla nas niespodzianka, ale domyślam się, że może to być np. Ameryka Południowa.

Kasiu kuku, piękne alpejskie widoczki, lodowce, palmy, dobre wino i nie za gorąco - jeśli interesuje Cię taki zestaw wrażeń to zdecydowanie Szwajcaria

Cytat:

Jeeju... To ja swoich chyba nie wstawię, Twoje są takie za.je.biaszcze I takie artystyczne, brawo!
Stary 2012-03-13, 09:34   #3280
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba umre
Kochana w takim razie trzymamy sie razem w ten weekend, moi rodzice zaprosili rodzicow TZ na najblizsza niedziele. O ile mamy sie znaja, bo chodza czasem razem na fitness to nasi ojcowie nigdy nie widzieli sie na oczy, a oboje sa dosyc ciezkimi charakterami ale mam nadzieje ze bedzie dobrze

Cytat:
Witam
Witam bo my sie chyba jeszcze nie znamy
My jedziemy najpierw na kilka dni do (naszego!) Paryza , a dluzszy wyjazd zamierzamy znalezc z lasta, moze w okolicach pazdziernika dopiero.

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 09:47   #3281
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Koszmarów ślubnych ciąg dalszy!
Ah te koszmary! Mnie na szczęście nie nawiedzają często, ale ostatnio miałam tak rzeczywisty, że obudziłam się spłakana! Ślub mamy o 15, a w moim snie o 14.50 byłam jeszcze u fryzjerki, która kończyła mi fryzurę, a ta absolutnie nie wyglądała tak jak chciałam!! Co tego nie miałam jeszcze makijażu i siedziałam w dresie. Moja Mama zadzwoniła do księdza, żeby przesunąc ślub na 16 albo 17, ale ten sie nie zgodził!! Mam nadzieje, ze nic takiego sie nie wydazy, gdy w koncu nadejdzie Ten Dzien

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
A podróż poślubną dostajemy w prezencie od mojej rodziny. Miejsce to dla nas niespodzianka, ale domyślam się, że może to być np. Ameryka Południowa.
wow .. Ameryka Południowa! Super Moim marzeniem jest wejsc na Machu Picchu Jednak stwierdziłam, ze w podróży poślubnej chce miec biały piasek i przejrzysta wodę, wiec z ta wyprawa zaczekamy

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Witam bo my sie chyba jeszcze nie znamy
Witam
Stary 2012-03-13, 09:48   #3282
Anulka_p
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
Ja też nie pozwolę, żeby Tż męczył się w marynarce, zreszta dla mnie to nienormalne, żeby Pan młody chodził oblany potem tylko dlatego, że nie pasuje mu zdj ąć marynarki
Na mojej sali jest klimatyzacja mój TŻik do północy da radę w marynarce Byłam na ślubach gdzie Pan Młody całe wesele był w marynarce w lecie i przeżył. Nie uważam, że to jakaś straszna tragedia kiedy musi w ten jeden dzień wytrzymać.

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Przyszła moja sukienka na poprawiny jest super
Już się nią zachwycałam, ale nie mogę się powstrzymać. Jest przecudna

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
W sobotę byłam z Tż w sąsiednim województwie. Mieliśmy polatać trochę po sklepach, ale u Tż skończyło się na słomianym zapale Załatwił sprawy w dziekanacie i już chciał jechać (chociaż do dzisiaj twierdzi, że to ja chciałam). Ja za to w międzyczasie wpadłam do Tally weijl i kupiłam sobie koszulę i torebkę:
Piękna torebka. Gratuluję złowienia fajnych rzeczy

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
biała eustoma

a ja Wam pokażę, póki mi TŻ nie zagląda co zakupiłam na noc poślubną
Uuuu, seksi. Też musze pomyśleć o takiej koszulce.

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość

Pocztowe dziewczyny proszę o poradę
Mam przy okazji pytanie co do poczty

Przypomnijcie mi proszę, do kogo w tej kwestii się zgłosić. Jestem z wami od października, tylko teraz pytanie czy zasłużyłam sobie na dostęp do poczty. Wzbudziłam zaufanie?
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
znalazłam fajną sukienkę w top secret w sam raz na poprawiny aż chyba pojadę i ją zmierzę tylko czy ją znajdę w lublinie
Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Coś dla dla osób nie lubiących swoich teściowych
Padłam

Cytat:
Początkowo mieliśmy nigdzie nie jechać, ale ostatnio TŻ myśli o jakimś wypadzie chociaż na weekend. Nie wiemy jeszcze gdzie i czy na 100%, ale raczej gdzieś blisko. Może Praga.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 09:48   #3283
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
A wiesz że nie wiem;p Hotel mamy z polecenia mojego bossa http://www.magiclife.com/en/clubover...-imperial.html a Ty gdzie byłaś dokładnie? nam bardzo duzo ludzi Fuerte polecało... a braliście samochód albo wycieczki na sąsiednie wyspy?
my byliśmy na wybrzeżu Costa Calma na południu. Nie pamiętam dokładnie nazwy. Ale to zagłębie kitesurferów, trafiliśmy nawet na zawody. Plaża była cudowna, biały piasek i błękitna woda. Początkowo mieliśmy plan pożyczyć samochód na cały tydzień (byliśmy 2 tygodnie), ale po 3 dniach objechaliśmy dosłownie wszystko i nic nam nie zostało. Bardzo nam się podobało zachodnie wybrzeże - musicie zrobić sobie spacer tym wąziutkim przesmykiem znajdującym sie na wyspie (to tylko 3 km, które dzielą wschodnie wybrzeże od zachodniego) - pustki, zero ludzi, zarąbiste fale i przepiekne uformowane skały - serio, nigdzie takich nie widzialam. Na północy w Corralejo też było fajnie, ale to już bardziej turystyczne klimaty. Płynęliśmy na Lanzarote z Corralejo, jednodniowa wycieczka

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 09:51   #3284
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:

Gosza ja nie ślązoczka i nie wiem o co kaman z tym kołaczem? ciasto roznosicie gościom przed ślubem? Ja słyszałam tylko o biciu garnków pod drzwiami panny młodej w dzień wesela. ale o kołaczach nie...
W moim regionie na ok miesiąc do 2 tygodni przed ślubem rozdaje się rodzinie, znajomym, sąsiadom kołacz weselny. Jest to ciasto drożdżowe z serem, makiem lub jabłkami. My podajemy w takiej formie jak w załączniku, ale w większości regionu podaje się kołacz robiony na blachę ( http://pl.wikipedia.org/wiki/Ko%C5%8...5%9Bl%C4%85ski ). Pakujemy po parę takich "placków" na tacę w celofan, dodajemy bilecik z wierszykiem i roznosimy bliskim. W zamian za kołacz dostajemy prezenty (najczęściej w dniu ślubu).
Kołacz weselny jest u nas formą zawiadomienia o ślubie i pamięci nie tylko o osobach, które zapraszamy na wesele, ale również o tych znajomych, dalszej rodzinie, która na wesele już się nie załapie a jest nam bliska.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1070197.jpg (53,1 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1070198.jpg (77,5 KB, 22 załadowań)

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 09:58   #3285
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cześć laski

Mnie niestety na dniach czeka wizyta u gina i aż się boję co mi powie
Tak mnie zalało, że ruszyć się bardzo nie mogę bo cieknie i cieknie...

W weekend jedziemy do moich rodziców więc w następnym tygodniu będziemy już zamawiać zaproszenia, za 2 tyg wybieram się do krawcowej więc może od razu znajdę jakieś ślubne buty

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 09:58   #3286
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
W moim regionie na ok miesiąc do 2 tygodni przed ślubem rozdaje się rodzinie, znajomym, sąsiadom kołacz weselny. Jest to ciasto drożdżowe z serem, makiem lub jabłkami. My podajemy w takiej formie jak w załączniku, ale w większości regionu podaje się kołacz robiony na blachę ( http://pl.wikipedia.org/wiki/Ko%C5%8...5%9Bl%C4%85ski ). Pakujemy po parę takich "placków" na tacę w celofan, dodajemy bilecik z wierszykiem i roznosimy bliskim. W zamian za kołacz dostajemy prezenty (najczęściej w dniu ślubu).
Kołacz weselny jest u nas formą zawiadomienia o ślubie i pamięci nie tylko o osobach, które zapraszamy na wesele, ale również o tych znajomych, dalszej rodzinie, która na wesele już się nie załapie a jest nam bliska.
ale fajny zwyczaj

u mnie nawet nikt o tym nie słyszał

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 09:59   #3287
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Fajnyy zwyczaj ale chyba trochę męczący?
Bo raz jezdzic trzeba z zaproszeniami a pozniej z kołaczami

Zapraszam na mój blog
Stary 2012-03-13, 10:00   #3288
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć laski

Mnie niestety na dniach czeka wizyta u gina i aż się boję co mi powie
Tak mnie zalało, że ruszyć się bardzo nie mogę bo cieknie i cieknie...

W weekend jedziemy do moich rodziców więc w następnym tygodniu będziemy już zamawiać zaproszenia, za 2 tyg wybieram się do krawcowej więc może od razu znajdę jakieś ślubne buty
ja za tydzien we wtorek mam zklepana wizyte.
Tez sie bardzo boje bo to taka kontrol mojej nadżerki

mialam juz 3 zabiegi wypalania jej kwasem, gin mowil ze po 3 razie ma byc juz ok. Bardzo sie boje strasznie mnie to bolala, prawie na niego zwymiotowalam ostatnio

Mia i Tosia <3

Stary 2012-03-13, 10:09   #3289
asienka213
Wtajemniczenie

Witam z rana dziewczyny

zieloneziele zostalo 200 dds
kindzia piekna ta bizu, zapisalam sobie
melody trzymam kciuki, zeby znowu czegos nie wymyslily
kabriela zdolniacha z Ciebie, piekne zaproszenia
Co do podrozy to u nas narazie sie tylko Polska zapowiada, musimy za niedlugo do Pl jechac na 2 tyg- jak zalatwimy wszystko a zostanie pare dni to nad morze, potem na slub znowu na 2 tyg, moze dopiero w listopadzie wysoczymy gdzies na tydzien Ale mamy w maju dlugi weekend i chcemy sobie pojechac wlasnie do Szwajcarii

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 10:10   #3290
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
ja za tydzien we wtorek mam zklepana wizyte.
Tez sie bardzo boje bo to taka kontrol mojej nadżerki

mialam juz 3 zabiegi wypalania jej kwasem, gin mowil ze po 3 razie ma byc juz ok. Bardzo sie boje strasznie mnie to bolala, prawie na niego zwymiotowalam ostatnio
Ja w tamtym roku miałam nadżerkę ale zamrażał mi ją gin bo powiedział, że teraz odchodzi się od wypalania

A ja mam znowu problemy z @, bo za częste są

Zapraszam na mój blog
Stary 2012-03-13, 10:14   #3291
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość
Co do podrozy to u nas narazie sie tylko Polska zapowiada, musimy za niedlugo do Pl jechac na 2 tyg- jak zalatwimy wszystko a zostanie pare dni to nad morze, potem na slub znowu na 2 tyg, moze dopiero w listopadzie wysoczymy gdzies na tydzien Ale mamy w maju dlugi weekend i chcemy sobie pojechac wlasnie do Szwajcarii
A gdzie mieszkacie na codzien? I jak Wam idzie planowanie ślubu na odległość?

Cytat:
U mnie z kolei za rzadko się pojawia i za 3 tygodnie idę z tym do lekarza. Zawsze miałam jak w zegarku, a tak jakoś od pół roku co 2 miechy .. Muszę to sobie ustabilizować, żeby później problemów, np. z bobaskiem, nie było
Stary 2012-03-13, 10:15   #3292
Konto usunięte

Cytat:
Ja w tamtym roku miałam nadżerkę ale zamrażał mi ją gin bo powiedział, że teraz odchodzi się od wypalania

u Ciebie może to wina hormonów? Może tarczyca?

mi gin. na początku powiedział że mogę ją wymrozić lub wypalić, ale skoro jest malutka i mam IIstopień cytologi, to na razie możemy to obserwować co pół roku, bo po porodzie często się odnawiają a wypalanka czy też wymrażanie nie daje gwarancji że się nie odnowi więc wolę przez te 6tygodni używać z tżcikiem niż miałabym pościć aby się zagoiło
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 10:15   #3293
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agis88 Pokaż wiadomość
Malwuś tani zestawik dla Ciebie na panieński:
tunika 30zl, leginsy 17 zl buty 25 zl (na licytacji) torebka 41zl. Ceny juz z przesyłką w sumie 113zl Kolczyki i bransoletki w granicach 10zl - 15 zl
Dzięki za podpowiedź Co do butów to odpadają w ogóle bo na pierwszym pietrze w domu nie będziemy się tłukły w obcasach
Stary 2012-03-13, 10:18   #3294
KwasSolny
Raczkowanie

Dziewczyny, mam nadzieję, że to nie będzie reklama jeśli napiszę, że zajmuję się uświetlaniem ślubów grą na skrzypcach i w kwartecie smyczkowym na Dolnym Śląsku i jeśli ktoś byłby zainteresowany, nawet na "ostatnią chwilę", to piszcie na privie
KwasSolny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 10:18   #3295
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Może to stres? przemęczenie? Nie masz ostatnio za dużo na głowie? Mnie się zdarzyło mieć dwa okresy w jednym miesiącu i okazało się, że to właśnie stres był przyczyną.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 10:19   #3296
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie z kolei za rzadko się pojawia i za 3 tygodnie idę z tym do lekarza. Zawsze miałam jak w zegarku, a tak jakoś od pół roku co 2 miechy .. Muszę to sobie ustabilizować, żeby później problemów, np. z bobaskiem, nie było
Wlasnie mi sie spoznia juz 4 dzien.. A dawniej tez mialam na tip top, przewidujac nawet o której porze dnia dostane.. A teraz nie wiem co sie ze mna dzieje

Dzieki dziewczyny za kciuki, ale dopiero w sobote bede was prosila o pelna mobilizacje do trzymania ich za mnie
Przeciez jak tesciowna wypali z jakimis tekstami typu gdzie chcecie mieszkać, a czemu tak a nie inaczej, a przeciez po co kase na wynajem dawac to ja udusze

A i wlasnie. Oni przyjada wieczorem bo mam zajecia w week, myślicie ze zwykla herbata, ciasto, i jakies salatki wystarcza? Nie widzi mi sie robienia wykwintnej kolacji

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 10:21   #3297
Konto usunięte

Cytat:
Wlasnie mi sie spoznia juz 4 dzien.. A dawniej tez mialam na tip top, przewidujac nawet o której porze dnia dostane.. A teraz nie wiem co sie ze mna dzieje

Dzieki dziewczyny za kciuki, ale dopiero w sobote bede was prosila o pelna mobilizacje do trzymania ich za mnie
Przeciez jak tesciowna wypali z jakimis tekstami typu gdzie chcecie mieszkać, a czemu tak a nie inaczej, a przeciez po co kase na wynajem dawac to ja udusze

A i wlasnie. Oni przyjada wieczorem bo mam zajecia w week, myślicie ze zwykla herbata, ciasto, i jakies salatki wystarcza? Nie widzi mi sie robienia wykwintnej kolacji
melod_y Ty masz anielską cierpliwość do tej babki...
Wg. mnie nie ma co przesadzać z wystawną kolacją w końcu to rodzice, i pewnie jeszcze nie raz u Was będą gościć
Stary 2012-03-13, 10:22   #3298
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32892142]u Ciebie może to wina hormonów? Może tarczyca?

mi gin. na początku powiedział że mogę ją wymrozić lub wypalić, ale skoro jest malutka i mam IIstopień cytologi, to na razie możemy to obserwować co pół roku, bo po porodzie często się odnawiają a wypalanka czy też wymrażanie nie daje gwarancji że się nie odnowi więc wolę przez te 6tygodni używać z tżcikiem niż miałabym pościć aby się zagoiło[/QUOTE]

ja tez mialam II grupe, i nadzerke wielkosci 5 groszowki. Ale powiedzial ze po ciazy sie sama pewnie wygoi. No ale 3 zabiego mi zrobil. We wtorek sie okaze co dalej

Mia i Tosia <3

Stary 2012-03-13, 10:23   #3299
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:

moze bedzie bobasek

zmykam na budowe milego dnia

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 10:24   #3300
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
hej

też o tym myśle i nie moge sie doczekac

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2012-03-13 o 10:40
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości