|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
|
|
|
|
#2432 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
|
|
#2433 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak chorego gardła nigdy nie miałam i do tego bóle mięsni, kości, zatok, uszu, szyi wszystko mnie boli! nawet dupa! Ale Ibuprom pomaga na szczęście i jakoś daję radę.... Mam nadzieję że jutro już będzie lepiej dzięki temu antybiotykowi. Ponoć on od razu działa - to jakiś nowoczesny lek. Odpocząć nie mam jak muszę się wszystkim zająć.... nikt tego za mnie nie zrobi No ale co mnie nie zabije to mnie wzmocni tak mówią Co do męża to on własnie taki jest..... gdy jest fajnie, wszystko sie super układa to zaraz musi się zrypać coś. Coś mu sie nie spodoba to zaraz afera. A nieraz jest potulny jak baranek, mogę go nawyzywac jak chcę a on nic nie powie. Dziwny typ. Dzwonił nie dawno i już jest super!!! Jak gdyby nic sie wczoraj nie stało. aahhh faceci! ja ich nigdy nie zrozumiem :P ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
nie raz widziałam jak dziewczyny tak chodziły i super to wygląda oczywiście dobrane w odpowiednim kolorze ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
hardcore widzę hehehehe
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
Monia fajna na kurteczka
podoba mi się i może też się na nią skuszę jak nic nie znajdę w przyszłą środę a Ty kiedy zamierzasz kupić?Fajnie, że z mężem już jest trochę lepiej na pewno się pogodzicie i będzie dobrze ![]() No i super, że już gardło przestaje Cię boleć ![]() Agunia haha weź nie przypominaj mi nawet A ja zjadłam całe mleczko w tubce tak po trochę od 17:30 aż całe poszło taką mam dziś ochotę na słodkie, że szok normalnie już czuję jak mi dupa rośnie W weekend jak będzie ciepło to idę w końcu na jakiś dłuugi spacer spalić trochę kalorii
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wykąpałam dzieci i zrobiłam im kolację. Oglądają bajki
Poszłam spróbować wydepilować sobie bikini i nogi. Jezuuuuuuuu!!! nie dałam rady!! co za okrutny ból pod pachami tak nie bolało! schowałam ten depilator i się załamałam :P ale może teraz przez tą chorobę taka czuła jestem.... spróbuję jeszcze po kąpieli ale to jak dzieci pójdą spać. Muszę głowę umyć dzisiaj koniecznie bo jutro muszę iść na pocztę - mój tusz przyszedł który zamówiłam na allegro ale mnie dzisiaj w domu nie było to listonosz awizo zostawił.
|
#2436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już raz miałam nie miłą niespodziankę.... własnie zastanawiam się czy ją kupić czy lepiej zainwestować w ekoskórę, bo ta moja jest za duża na mnie ale taka jak ta na allegro też by mi się przydała. Sama już nie wiem. W płaszczu już mi się za ciepło robi, a na skórę jeszcze za zimno.... Cytat:
W weekend ma być bardzo ciepło ponoć szczególnie na południu Polski bo u mnie to niby tylko 14 stopni. U mojego męża jest 22
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już czuję się jak z d.upy
|
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
Monia własnie ciekawe jaka jest w rzeczywistości, piszą że ładniejsza, ale wiesz jak to piszą, bo piszą
mi też by się przydała właśnie taka, mam dwie ekoskóry jedna uwaga... rozmiar XL a druga S ale ta Ska jest strasznie cieniutka i nadaje się chyba jedynie na chłodne letnie wieczory, bo na przedwiośnie to za cienka i krótka jest ![]() Agatko bidulko ![]() Monia no Twój mąż to widzę już ma prawie lato ale mu zazdroszczę pogody
|
#2440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale takie balerinki na koturnie to jak najbardziej, a jak nie masz to juz wiesz co możesz sobie kupić gdy pójdziesz na zakupy Cytat:
|
|
#2441 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
O nie żadnych butów |
||
|
|
|
#2442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko zastanawiam się czy warto ją teraz kupować, bo jak po Świętach mam jechać do Niemiec a tam tak ciepło, to jej nie ubiorę. A moja skóra to też rozmiar XL i wisi na mnie strasznie, dlatego chyba lepiej jak kupię sobie nową skórę ![]() Tez mu zazdroszczę tej pogody fajnie ma ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
![]() A Ty masz tyle butów ale balerinek na koturnie nie masz a siódma para w pokoju na pewno nie będzie za bardzo Ci przeszkadzała jedna para w tą czy tą :P---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- w ogóle to moje dzieci już od godziny śpią nie mam pojęcia co im sie stało - chyba mają dzien dobroci dla mamy także idę się kąpać nie długo wrócę!!!!
|
|
#2443 | ||
|
Zakorzenienie
|
Siema
Oglądałam z mężem mecz ![]() Monia, cieszę się, że już z gardłem lepiej fajnie, że udało Ci się z tym mieszkaniem widzisz, mężowi już przeszło :P mówiłam, że miał gorszy dzień i się po prostu na Tobie wyżył... a tu wszystko na Twojej głowie: dzieci, dom, pranie, gotowanie... no i jeszcze chora jesteś wszystko się skumulowało ale cieszę się, że już między Wami lepiej no i pogody to Mu zazdroszczę! kurteczka boska! ciekawe jak wygląda na żywo załamałaś mnie już totalnie z tym depilatorem więc żegnaj silku braunie Forever Agunia, ja też mam dzisiaj dzień paszteta ![]() Coctail, współczuję bólu Cytat:
ja to mam jedne balerinki, jedne na koturnie, adidasy na siłownię, czółenka na imprezy weselne, i botki na jesień (w których chodziłam w zimie bo ja lubię sportowe buty ![]() mimo, że niska jestem :Pchociaż jakieś szpile też by mi się przydały Cytat:
bo chora
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
Monia no dobrze chociaż, że można oddać
jak w Niemczech tak ciepło to będziesz miała na zimę akurat taką ![]() A co do butów to ja mam hopla na ich punkcie a wszystkich razem to będę miała z jakieś 25-30 par
|
#2445 |
|
Rozeznanie
|
Hej kochane ja na moment bo do 20 byłam na uczelni nadrobiłam was ale zmykam zaraz bo jutro na 9.
Moje menu: owsianka pierś pieczona + buraczki jabłko jabłko bułka z almette i dżemem + 30 min hh 8 min abs. Do jutra chudziny ![]() A Coctail jesteś śliczna i szczupla
|
#2446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
brawo za ćwiczenia śpij dobrze
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine
niektóre założone raz i leżą w szafce a najlepsze jest to, że większość butów mnie obciera i dlatego nie mogę w nich chodzić i zakładam je bardzo rzadko ![]() DObra ja spadam już do wyrka ![]() Dobranoc kruszynki i do jutra
|
#2448 |
|
Rozeznanie
|
Coctail- koturny nie pasuja do spodnicy?! Kochana, od 1,5 roku nosze koturny.., i od zawsze nosilam je do spodniczek i sukienek
tylko tak jak Monia mowi- trzeba je odpowiednio dobrac ![]() Monia- mowilam ze jakas epidemia anginy jest! Mojej mamie i TZowi non stop wraca bol gardla, tak z nikad :/ takze uwazaj na siebie Poza tym- super ze pogodzilas sie z mezuniem i ze wszystko ok Meedzik- ILE PAR ?! JA PIERNICZE masakra! ja mam ok 8-9 par i moj TZ ciagle mnie beszta za to ze kupie sobie od czasu do czasu jakies :P tylko w moim wypadku takich, ktore mi sie podobaja jest malo, wiec troche mu to przetlumaczylam tym argumentem ![]() Glodna jestem jak wilk, ostatni posilek zjadlam o 17 30 [troche bigosu i kromka chleba]. Nie bijcie wczesniej brzuch mnie bolal a potem nie bylam glodna, dopiero przed chwila cos tam burknelo, ale za pozno na obzeranie sie ;d
65- 63,3- 62,3- 61,3- 59,9- 59,3- 58,0----> 52 cel I: 55kg mż-wr Edytowane przez kamilon Czas edycji: 2012-03-14 o 23:23 |
|
|
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie też często obcierają buty szczególnie na obcasie a jak już włożę wkładkę to jest mega ścisk i ucisk ![]() Śpij dobrze Kochana do jutra! ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
a ja już wykąpielona
czyściutka i pachnąca Od 3 dni się nie kąpałam bo taka chora byłam! oczywiście myłam się tam i ówdzie ale to tak na szybkiego pod prysznicem tylko bo siły nie miałam na kąpiele. A dziś sobie poleżałam, umyłam włoski, nałożyłam odzywkę, ogoliłam nóżki i czuję się super! jeszcze się wybalsamuje przed spaniem Gardło dużo mniej już boli!! Boże co za ulga!!!! Za to zatoki mnie nachrzaniają ale ten antybiotyk też pewnie się z tym upora na dniach Muszę wypłukać gardełko i o 2 wziąć antybiotyk. W ogóle to podjęłam kolejną próbę depilacji.... nóg to nawet nie próbowałam bo ogoliłam je maszynką w wannie i tak już raczej pozostanie ale całe bikini sobie wydepilowałam!!!! Calusieńkie!!! nie wiem jak mi sie to udało zrobić na początku strasznie bolało ale zaciskałam zęby i jakoś się udało jedną stronę wydepilować. Potem drugą zaczęłam to znowu był szok i zawał ale po chwili jakoś lepiej już było. I tak o to pozbyłam się wszelkich włosków które w ogóle nie powinny w tym miejscu być.... ahh ta nasza wspaniała matka natura - kolejna gafa z jej strony. No nic. Mam nadzieję że szybko nie odrosną
|
#2451 | |||
|
Zakorzenienie
|
No własnie zastanawiałam się gdzie Ty się podziewasz
Ja czasami z męzem też mecze oglądałam ale w siatkówkę jak Polska grała on na szczęscie innych meczy nie ogląda A co za mecz oglądałaś? Cytat:
cieszę się jak głupia zjadłam normalnie jabłko i wypiłam jogurt pitny z Biedronki truskawkowy i nie bolało Też się cieszę że z mieszkaniem mam już załatwione wszystko jeden problem z głowy ![]() No własnie mąż miał może i gorszy dzień ale dlaczego się na mnie wyżywa szkoda że on tego nie rozumie. Mi też cięzko i to bardzo. Mam nadzieję ze w tych Niemczech będzie już ok, mi będzie lżej a on będzie miał nas to powinno być dobrze No u nas ponoć w weekend ma być bardzo ciepło na południu Polski 20 stopni widziałam w niedzielę A u mojego męża taka temperatura to nic nowego dzisiaj zapowiadali u niego 22 stopnie w cieniu. A na słońcu to mówił że chyba z 30 było albo i więcej. Tu masz mapkę http://www.tvnmeteo.pl/mapy/europa,3...burg,29,1.html Bruchsal jest 70 km od Stuttgardu na zachód czyli bliżej Francji tam jest jeszcze ciut cieplej dlatego w Stuttgardzie było 19 a u niego już 22 Cytat:
Cytat:
a na tych miejscach najbardziej mi zależało właśnie![]() Nooo kochane dzieci zlitowały sie nad biedną matką
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-03-15 o 01:24 |
|||
|
|
|
#2452 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale skórę muszę sobie najpierw koniecznie kupić ILE TY MASZ BUTÓW??? JEZU, zawału dostałam gdzie Ty je wszystkie trzymasz?????---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- Cytat:
mam nadzieję że to cholerstwo nie wróci już nigdy!! Dzięki będę uważać Też się cieszę nie lubie być z nim pokłócona tym bardziej że planujemy przeprowadzkę...... o 17:30????? a gdzie kolacja?? ja rozumiem że głodna nie byłaś, ale nie na tym to polega Ty masz jeść nawet jak nie jesteś głodna! żeby metabolizm nie zwalniał i pędził na pełnych obrotach Po takiej nocy jutro będziesz miała spowolniony metabolizm... i jedzenie już wolniej się będzie trawiło a ty nie będziesz chudła a możesz nawet przytyć odrobinę. Organizm zamiast trawić jedzenie zacznie robić zapasy na takie własnie głodówki. Także nie wolno!!!!!
|
|
#2453 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak bumerang ![]() Ja ogólnie meczy nie oglądam siedziałam z nim tylko grał Real Madryt z kimś tam, nawet nie wiem z kim Cytat:
Cytat:
kobieta ma zawsze gorzej, bo zajmuje się domem, dziećmi... wszystko praktycznie na naszych głowach mam nadzieję, że jak już będziecie razem to to się zmieni i będziecie sobie nawzajem pomagać i się wspierać no zobaczymy jak to będzie z tą pogodą bo u nas to nigdy nic nie wiadomo a Twojemu mężowi zazdroszczę toż to jeszcze trochę i opalać się będzie mógł! ![]() Cytat:
no jak w tych miejscach dałaś radę, to jesteś hardcorem http://www.youtube.com/watch?v=8nd5n5KVOUo
|
||||
|
|
|
#2454 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Coctail do tej twojej kiecki te buciki by cudnie wyglądały
: http://www.deezee.pl/category_pictur...fa538866fe.jpgFakt, że trochę wysokie, ale gdyby były niższe to idealne by były żeby nosić je na codzień Cytat:
Z kim ja bym pisała w nocy gdyby Cie nie było? ![]() to widzę, że bardzo mecz ciekawy i dokładnie go oglądałas skoro nie wiesz z kim grał Real Madryt Cytat:
też się cieszę no 2 dni nic nie jadłam.... teraz pewnie będe to nadrabiać antybiotyk super działa Cytat:
i jeszcze się golić musi!!!!!! Też mam taką nadzieję, że mój mąż się opamieta trochę. U nas to na prawdę gadają że np. upały a leje deszcz i jest zimno.... ile razy tak było. Mój mąz to juz ma buzie zjaraną, bo on od kilku dni pracuje na dachu, podłacza panele słoneczne i mówi że tak na buzi sie opalił że chłopaki się śmiali z niego że czerwony jak rak. Cytat:
dobra ja juz spadam idę wziąć antybiotyk i spać synek pewnie jutro szybciej wstanie jak dziś wcześniej poszedł spać. To uciekam siostro miłej nocki buziaki, śpij słodko
|
|
#2455 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() no ja też bym nie miała z kim pisać no jak Boga kocham, nie wiem z kim grał Real ![]() Cytat:
zważ się jutro o ile dobrą masz tą wagę ![]() Cytat:
niech choroba już sobie pójdzie dobranoc Kochana ![]() ![]()
|
||||
|
|
|
#2456 |
|
Rozeznanie
|
Monia- wiem wiem ze nie mozna... a uratuje mnie chociaz fakt, ze wczoraj jak po 17 30, zeby nie chodzic o pelnym zoladku wypilam troche napoju sojowego z biedronki?
![]() Teraz w ogole sie nie waze, bo mam okres ;d Ale dzisiaj zmierzylam talie i mam... 69cm!!!!!!!!! ZAczynalam od 77/8, pozniej bylo 75, pozniej 71 i teraz 69 !!!!! ale jestem szczesliwa!!! ![]() Milego dnia kobietki, lece na uczelnie
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
siemanko laseczki
dzień dobroci dla mamusi się zakończył i dziś od 7 dzieciaki biegały po domu z kotem na szczęście starszy synek poszedł już do przedszkola więc mam spokój i cisze bo młodszy synek siedzi i bajki ogląda. Zjadłam szklankę płatków z mlekiem i choć jeszcze boli przy połykaniu to już dużo mniej Rano wypłukałam gardło wodą utlenioną i widać już poprawe. Te czopy ropne znikają U mnie pogoda śliczna - już jest 10 stopni na termometrze. Słoneczko pięknie świeci! Chyba w końcu wiosna do nas przyjdzie
|
#2458 |
|
Raczkowanie
|
Cześć moje Świrki
![]() Ja w dalszym ciągu padaka, Synek znowu dał mocy Chciałabym żeby miał już z 1,5 roczku to by lżej było. Jest strasznie śmieszny, bo nie raczkuje tylko na siedząco porusza się szorując dupką po dywanie. Jak dla mnie nowość bo córunia raczkowała. Ubaw po pachy U mnie spadek wagi było 75 kg a dzisiaj jest 74,7 kg Wczorajsze jadło: I Musli II zupa ogórkowa III rybka z surówką + małe kiwi IV koktajl białkowy Tylko 4 posiłki bo zaczęłam od godziny 10:00 bo rano byliśmy z małą u lekarza i nie zdążyłam zjeść, dopiero jak wróciliśmy. Dzisiaj było już musli i kawka a potem zobaczymy ale pewnie będzie tak II jogurt naturalny z otrębami III zupa ogórkowa (jakoś faza mała na ogórową )IV pierś z kuciaka z surówką V von koktajlo białkowo Idę dzisiaj z dzieciakami na spacer bo słonecznie u mnie i wiatru nie ma. Do potem laseczki moje AAAAAAAA Moniś strasznie się cieszę, że już lepiej ! Wiem co to znaczy angina przy bawitku dzieci i obowiązkach domowych |
|
|
|
#2459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nooo to się dobrałyśmy idealnie Dobrze, że nie tylko ja spać w nocy nie mogę jak było miło to najważniejsze chu.j z tym meczem no staram sie opanować i nie pożerać wszystkiego jeszcze i tak nie mogę bo gardło przy twardszym jedzeniu boli. Paćki mogę wcinać i nic nie boli prawie ale dziś jak płatki jadłam to już trochę bolało bo tam rodzynki, owoce itd. Moja waga to się na śmietnik nadaje. Pokazała mi 59,4 tyle, że ja czuję się na 57 bo 3 dni praktycznie nic nie jadłam. Ale fakt faktem... dawno sie nie wypróżniałam.... ojj dawnooooo. No ale nie czuję aby mi się jakoś chciało nawet ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
troche napoju sojowego to nie posiłek także masz przerąbane u nas na całej linii Popraw Ty mi się Jak masz okres to nie ma sensu sie ważyć Nooo a z tą talią to pojechałaś!!! z 77 na 69!! Wow! super gratuluję!!! taka różnica!! no no no
|
|
#2460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojjj bidulko Ty nasza masz się z tym synusiem dałby chociaż raz mamusi przespać całą noc ... współczuję ![]() A to faktycznie nowość jak dupką szoruje po dywanie musi to świetnie wyglądać Super, że przyjaciółka Cie odwiedzi 60 km to jest kawałek i nie dziwię się że często się nie widujecie. Benzyna teraz też taka droga że lepiej samochód "przykryć kocem" i do garażu wstawić. Wyciagać go tylko w pilnych sytuacjach u nas w mieście jest taki dziadek który ma malucha ale maluch ten wygląda jak nowy z salonu!!! dziadek go cały tydzień w garażu trzyma przykryty kocem i wyciąga tylko w niedzielę jak do kościoła jedzie Super, że waga ładnie spada gratuluję strasznie się cieszę menu masz super!!! także waga musi spadać no i tyle roboty masz przy dzieciach to mnostwo kalorii spalisz Też bym poszła na spacerek ale nie wiem czy mogę przy anginie w sumie to kiepsko się jeszcze czuję żeby spacerować sobie :/ Ale i tak jest dużo lepiej niż wczoraj w dzień. Masz rację...Przy dzieciach to masakra chorować masz dzieci to świetnie to rozumiesz ![]() Dobra idę się położyć buziaki laseczki
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

Powinnaś leżeć w łóżku a nie sprzątać!! No ale kto inny to zrobi jak nie Ty, biedna jesteś nawet nie możesz za bardzo odpocząć
Dobrze że teraz już trochę lepiej to może prześpisz całą noc 

Bo jak nie to 
wszystko mnie boli! nawet dupa! Ale Ibuprom pomaga na szczęście i jakoś daję radę.... Mam nadzieję że jutro już będzie lepiej dzięki temu antybiotykowi. Ponoć on od razu działa - to jakiś nowoczesny lek. Odpocząć nie mam jak
tak po trochę od 17:30 aż całe poszło 

mi też by się przydała właśnie taka, mam dwie ekoskóry jedna uwaga... rozmiar XL 

nie mam pojęcia co im sie stało - chyba mają dzien dobroci dla mamy
ale cieszę się, że już między Wami lepiej 
śpij dobrze 
na początku strasznie bolało ale zaciskałam zęby i jakoś się udało jedną stronę wydepilować. Potem drugą zaczęłam to znowu był szok i zawał ale po chwili jakoś lepiej już było. I tak o to pozbyłam się wszelkich włosków które w ogóle nie powinny w tym miejscu być.... ahh ta nasza wspaniała matka natura - kolejna gafa z jej strony. No nic. Mam nadzieję że szybko nie odrosną
mam nadzieję, że jak już będziecie razem to to się zmieni 

Chciałabym żeby miał już z 1,5 roczku to by lżej było. Jest strasznie śmieszny, bo nie raczkuje tylko na siedząco porusza się szorując dupką po dywanie. Jak dla mnie nowość bo córunia raczkowała. Ubaw po pachy