Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-17, 11:16   #4621
Agis88
Raczkowanie

Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Witam sie w ten piekny sloneczny sobotni poranek
Po wczorajszej jodze dzis oczywiscie jestem cala obolala

W koncu Was troche nadrobilam, trzymam kciuki za wszystkich potrzebujacych i gratuluje zakupow.

Wczoraj w nagrode za ciezki poranek pojechalam na zakupy, odebralam paczke z bershki i stalam sie posiadaczka mietowo - zielonego zestawu wiosennych ciuszkow i dodatkow Najbardziej jestem zadowolona z trawiastej sukienki ze zlotym zipem, jest taka wiosenna

Ja od kilku dni mysle intensywnie nad fryzura slubna i uwaga... WYMYSLILAM - beda jednak upiete, po przeanalizowaniu za i przeciw stwierdzilam ze ostatnio przez to ze staram sie nie uzywac prostownicy to na codzien nosze pofalowane, rozpuszczone wlosy, wiec troche bez sensu w dniu slubu miec takie same tylko odrobine ladniejsze, wiec bedzie koczek, albo taki luzny jak na pierwszych zdjeciach, albo bardziej okielznany jak na kolejnych, ale na pewno zlokalizowany na wysokosci uszu.

A rozpuszczone wlosy, moze pofalowane, moze wyprostowane (bo w takich czuje ze fryzura jest bardziej dopracowana ) beda na sesji w Paryzu
Dla mnie ostatnia i przedostatnia
Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Z odmestosem jest ekstra!
Moja ulubiona
Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
No nie wiem jakbyście przyjechali od pierwszej wizyty to myślę, że bez problemu, ale wydaje mi się, że jak się zaczęło w jednej poradni to trzeba skończyć tam bo później babka na drugie wizycie nie będzie wiedziała co Wam przekazała ta w tej pierwszej,

Tez takie będziemy mieć tylko raczej bez imion i daty.
my tez mielismy zrobić bez personalizacji ale cos nad odbilo
Agis88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 11:43   #4622
(kicia)
Zakorzenienie

jak na razie wiem że jedno zaproszenie doszło z tych co wysłałam i ciotka postara się być mam nadzieję że reszta też dotarła
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 11:56   #4623
fablous
Zakorzenienie

Witajcie w ten piękny dzień
Zaraz zabieram się za sprzątanie a wieczorkiem umówiłam się z koleżankami na mały baski wieczór, bardzo dawno się nie widziałyśmy

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 11:59   #4624
D0tk4
Zadomowienie

Dziękuję za kciuki i zyczenia powodzenia dla TZcika. Na pewno sie przydadza

właśnie kupiłam te słynne spinki I love my wife. Mam nadzieje, ze bedzimy zadowoleni
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 12:13   #4625
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Dziękuję za kciuki i zyczenia powodzenia dla TZcika. Na pewno sie przydadza

właśnie kupiłam te słynne spinki I love my wife. Mam nadzieje, ze bedzimy zadowoleni
Też je chciałam kupić. Napisałam maila do tego kolesia czy mogę je bezpośrednio od niego kupić bo ogłoszenie było w Krakowa, ale odpisał mi, że nie i wymienił koszty przesyłki. Jeszcze poczekam bo potrzebuję je na lipiec bo Tż dostanie je na rocznicę.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 12:49   #4626
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
ze spraw ślubnych to załatwiliśmy samochód będziemy jechać granatowym Chryslerem 300c (zdjęcie w załączniku.. - to nasze autko ślubne)... za 4 h. 350zł .. wydaje mi się że mało chce:P
dzisiaj jadę załatwić kwiaciarnie:P zaklepać termin właśnie idę się szykować i jadę:P
no a po świętach idę na polowanie sukni:P

Cytat:
Ja od kilku dni mysle intensywnie nad fryzura slubna i uwaga... WYMYSLILAM - beda jednak upiete, po przeanalizowaniu za i przeciw stwierdzilam ze ostatnio przez to ze staram sie nie uzywac prostownicy to na codzien nosze pofalowane, rozpuszczone wlosy, wiec troche bez sensu w dniu slubu miec takie same tylko odrobine ladniejsze, wiec bedzie koczek, albo taki luzny jak na pierwszych zdjeciach, albo bardziej okielznany jak na kolejnych, ale na pewno zlokalizowany na wysokosci uszu.
ja też tak myślałam...bo zawsze nosiłam rozpuszczone włosy, ale od kilku miesięcy (może od czerwca) noszę upięte i mam nadzieję, że wszyscy się zdziwią w dniu ślubu, jakie mam już długie. Tż ostatnio był w szoku że są one prawie do końca pasa. A jak zobaczy w ostatecznej fryzurze to padnie, bo on uwielbia długie włosy. Pewnie będzie mi gorąco, ale na ślubie wytrzymam, później ewentualnie koleżanka mi upnie w jakiegoś luźnego koczka.
Nie wiem tylko co robić z kolorem, teraz mam taką mleczną czekoladę, i nie chcę ich póki co farbować, ale przed ślubem na pewno to zrobię, choćby po to żeby odświeżyć kolor i nie wiem czy pomalować na zimny, gorzki brąz czy na cieplejszą czekoladę

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 13:21   #4627
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

ja też tak myślałam...bo zawsze nosiłam rozpuszczone włosy, ale od kilku miesięcy (może od czerwca) noszę upięte i mam nadzieję, że wszyscy się zdziwią w dniu ślubu, jakie mam już długie. Tż ostatnio był w szoku że są one prawie do końca pasa. A jak zobaczy w ostatecznej fryzurze to padnie, bo on uwielbia długie włosy. Pewnie będzie mi gorąco, ale na ślubie wytrzymam, później ewentualnie koleżanka mi upnie w jakiegoś luźnego koczka.
Nie wiem tylko co robić z kolorem, teraz mam taką mleczną czekoladę, i nie chcę ich póki co farbować, ale przed ślubem na pewno to zrobię, choćby po to żeby odświeżyć kolor i nie wiem czy pomalować na zimny, gorzki brąz czy na cieplejszą czekoladę
Ja również w tej chwili mam swój naturalny kolor, czekoladowy brąz jednak zawsze w lato włosy mi jaśnieją i kolor robi się nieco wypłowiały. Dlatego na pewno lekko przyciemnię, na tai właśnie gorzki, ciemny brąz

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 13:31   #4628
ona8686
Zakorzenienie

Obeszłam całe miasto, rozejrzałam sie w kwiaciarniach. Ale tiulu takiego jak potrzebowałam nie znalazłam. A najbardziej nie lubię tego jak ludzie próbują wcisnąć coś na siłe, że to piękne, że wszyscy to kupują, że ostanie już zostało..

O
Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
My dziś jedziemy do Torunia bo mój tż ma poprawkę - tez prosimy o kciuki bo biedaczek strasznie się denerwuje....

Miłego weekendu! A jaka pogoda piękna! a co tam założyłam balerinki
powodzenia

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki dawno mnie tu nie było ale to spowodowane tym że nie wiem czy pamiętacie ale pracuję już od 27 lutego od 6 rano i o 18-19 w domu dopiero jestem i już nie mam siły nawet wejść na kompa i was nadrabiać i cokolwiek napisać...

miałam wam napisać jak w pracy powiem że nawet całkiem fajnie całymi dniami jeżdżę samochodem odwiedzam klientów to kawki się napije to herbatki i jakoś tak leci .. przez tą prace wogóle nie mam czasu jeść ..cały dzień nic nie jem dopiero jak przyjadę do domku to coś tam łyknę i powiem wam że już 4kg mniej a tak bardzo chciałam schudnąć no i w końcu się udało:P i mam nadzieję że tak dalej będzie:P

ze spraw ślubnych to załatwiliśmy samochód będziemy jechać granatowym Chryslerem 300c (zdjęcie w załączniku.. - to nasze autko ślubne)... za 4 h. 350zł .. wydaje mi się że mało chce:P
dzisiaj jadę załatwić kwiaciarnie:P zaklepać termin właśnie idę się szykować i jadę:P
no a po świętach idę na polowanie sukni:P

a tak wogóle to 14 marca stuknęło już 199 ddś więc już doczekałam się tej jedyneczki z przodu
Fajnie że w pracy Ci sie podoba. Jednak ruch to ruch Tż jak znalazł prace gdzie się rusza i jest w niej 11 godzin to też mu brzuszek spadł
I za samochód

Cytat:
Napisane przez Agis88 Pokaż wiadomość
Z garniakiem tez u nas zastój bo Tżcik chce zrzucić trochę brzuszka... Wczoraj przyszły moje zawieszki bardzo mi się podobają także następna sprawa do przodu niestety zaproszenie nie jest za szałowe będę musiała jeszcze nad nim popracować ale napewno tu wrzucę na razie same zawieszki
gratuluje zakupu, choć ich nie widziałam

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Ja również w tej chwili mam swój naturalny kolor, czekoladowy brąz jednak zawsze w lato włosy mi jaśnieją i kolor robi się nieco wypłowiały. Dlatego na pewno lekko przyciemnię, na tai właśnie gorzki, ciemny brąz
U mnie też naturalny, już sie wyfarbowałam, a włosy przez to strasznie zniszczyłam. Jak na razie staram sie regenerować i jak na razie stosuje maskę już nie są takie wysuszone. Choć podobałam sie sobie w takich ciut jaśniejszym odcieniu

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2012-03-17 o 13:28
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 13:33   #4629
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

marze o takich!! ja zapuszczam od ubieglego sylwestra, gdzie mialam wlosy do brody, a teraz mam gdzies do lopatek, choc chcialabym zeby byly dluuuuzsze, no ale niestety w 1,5 roku do pasa nie urosna
Mi sie osobiscie ciepla czekolada podoba, ja obecnie uzywam co jakis czas farby loreal casting w kolorze praliny, ale glownie dlatego ze to kolor prawie identyczny z moim naturalnym i nie musze farbowac czesto, bo odrostow nie ma wcale, ale docelowo marzy mi sie odrobine jasniejszy kolor, moze cos w stylu tej pani na foto. Ale to oczywiscie dopiero po slubie, zamierzam rowniez zrobic sobie w koncu jakas fryzure, bo teraz przez to zapuszczanie mam na glowie samowole

Kusi mnie tez blond, ktory mialam 2 lata temu, ale TZ mowi ze woli ciemne Z reszta glownie przez ten blond musialam znacznie obciac wlosy bo byly okropnie zniszczone. Wrzuce na poczte moje foto w blondzie to ocenicie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2551231800_1_1_3.jpg (16,6 KB, 44 załadowań)

Edytowane przez ladystar
Czas edycji: 2012-03-17 o 13:35
ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 13:36   #4630
(kicia)
Zakorzenienie

TŻcik właśnie wrócił zje i ruszamy na spacer bo jest tak pięknie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 14:17   #4631
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cześć Laseczki

Wróciłam ze szkoły, bo się zapisałam na technika administracji i dalej się edukuję
Ale tam pięknie na dworze. Normalnie mogłam sobie śmigać w krótkim rękawku po podwórku.

Która wieczorkiem wbija do mnie na degustację wina... mam 8 różnych i nie zawaham się ich wszystkich dzisiaj skosztować

Miłego pięknego sobotniego popołudnia!!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 14:49   #4632
niusia_87
Zakorzenienie

Byłam w kwiaciarni i pani mi uzmysłowiła, że nie ma czerwonych cantedrskii (nie wiem czy tak to się pisze, czy to po jakieś odmianie jest, przepisałam nazwę z katalogu ), tylko purpurowe, a myśmy TŻ-owi kupili czerwony krawat.... więc myślę o czerwonych tulipanach ewentualnie piwoniach też czerwonych, kurczaczek, ale mi się podobają cantedrskii...

Co do pazurków, to jeszcze myślę, a u d r e y wysłałam link na PW, zdjęcia ze stronki słąbe, mam nadzieję, że a u d r e y mi coś doradzi

Kupiłam bieliznę na ślub, mama kręci nosem, że to stringi.

W ogóle mnie dzisiaj zjechała za wszystko. Zamówiłam makijażystkę i fryzjerkę dla siebie i dla niej, tylko byśmy musiały iść do niej do zakładu (jest w ciąży i woli robić w zakładzie, bo to zaraz przy jej domu), tam na miejscu są obie panie, które to robią, zamówiłam to od godziny 8:00 (Ślub jest o 12:00),ode mnie z domu jest to 2 km, auto jest; mama mnie opieprzyła, że co sobie myślę, że to one powinny przyjechać...

Kupiłam złe rajstopy, bo wg mamy powinny być białe.

Wszystko jest źle jak coś zrobię.

Od cioci dowiedziałam się, że jest na mnie obrażona moja mama, że im, tzn rodzicom, nie daliśmy zaproszeń, a oni współfinansują wesele i sama w grudniu, jeszcze jak zamawiałam zaproszenia, powiedziała, że bez sensu dawać mojemu bratu (w domyśle wg mnie, to i im)

Mam dość :beczy:

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość

czy Tż już ubrany i z głowy
Dzisaj zdobyłam skarpetki dla TŻ, była taka promocja to rajstopek

Spinki do mankietów będzie miał po moim dziadku, mój dziadek 1,5 roku temu zmarł. Myślę, że dziadek by się cieszył. Ciocia obiecała mi, że je odszuka

Edytowane przez niusia_87
Czas edycji: 2012-03-17 o 14:45
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 15:00   #4633
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Witam i łączę się w bólu ze studiującymi i pracującymi.
Na dodatek @ przylazła i umieram.
o 15 egzam, 2 godziny ma trwać a po nim jadę do Zary kupić buty ;D
mam nadzieję że mi się uda dorwać te które chce, a jak nie to zesłali Nam na szczęście zarę online

miłego dnia

Jestem cala upaprana w ziemi bo robimy kolo altanki, a za jakies 3 godziny przyjada rodzice TZ... jest mi az slabo ale z drugiej strony niesamowicie obojetne i nawet nei chce mi sie przebierac i myc

Trzymajcie kciuki aby wszystko bylo dobrze.

W prawdzie mamy znaja sie z widzenia ale oczywiscie "udaja" ze sie nie znaja Chce miec juz to spotkanie za soba.. beda wieczorem wiec ciasto inne slodkosci i slatka i zimne przekaski wystarcza... Nie chce mi sie juz z kolacja babrac a pewnie i tak chwilke tylko posiedza

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 15:05   #4634
malwus20
Wtajemniczenie

Hej

Dziś mój panieński a ja rano dostałam @ Jakoś przetrwam ale nie będę za dużo piła w tej sytuacji Pazurki mam już pomalowane na krwista czerwień

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Przyszła mi wczoraj księga gości i długopisy: księga nie jest idealna, całkiem inaczej ją sobie wyobrażałam pod względem wykonania, a spersonalizowane długopisy są ok
U kogo zamawiałaś długopisy? Można w ogóle po jednej czy parę sztuk a nie tak hurtowo 50 czy ileś tam bo jak zaglądałam na all to praktycznie wszędzie były w kompletach
Stary 2012-03-17, 15:10   #4635
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość

Jestem cala upaprana w ziemi bo robimy kolo altanki, a za jakies 3 godziny przyjada rodzice TZ... jest mi az slabo ale z drugiej strony niesamowicie obojetne i nawet nei chce mi sie przebierac i myc

W prawdzie mamy znaja sie z widzenia ale oczywiscie "udaja" ze sie nie znaja Chce miec juz to spotkanie za soba.. beda wieczorem wiec ciasto inne slodkosci i slatka i zimne przekaski wystarcza... Nie chce mi sie juz z kolacja babrac a pewnie i tak chwilke tylko posiedza
Trzymam kciuki !!!!

U mnie spotkanie jutro mama zarzadzila sprzatanie, mycie okien, pieczenie ciasta, robienie salatki jakby conajmniej prezydent mial przyjechac

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 15:15   #4636
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki !!!!

U mnie spotkanie jutro mama zarzadzila sprzatanie, mycie okien, pieczenie ciasta, robienie salatki jakby conajmniej prezydent mial przyjechac
noo masakra jakas Mnie sprzatanie ominęło bo wczoraj bylam na uczelni
Musiala to robic za mnie moja siostra

chyba zaczynam miec stresa....

Stary 2012-03-17, 15:46   #4637
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Byłam w kwiaciarni i pani mi uzmysłowiła, że nie ma czerwonych cantedrskii (nie wiem czy tak to się pisze, czy to po jakieś odmianie jest, przepisałam nazwę z katalogu ), tylko purpurowe, a myśmy TŻ-owi kupili czerwony krawat.... więc myślę o czerwonych tulipanach ewentualnie piwoniach też czerwonych, kurczaczek, ale mi się podobają cantedrskii...

W ogóle mnie dzisiaj zjechała za wszystko. Zamówiłam makijażystkę i fryzjerkę dla siebie i dla niej, tylko byśmy musiały iść do niej do zakładu (jest w ciąży i woli robić w zakładzie, bo to zaraz przy jej domu), tam na miejscu są obie panie, które to robią, zamówiłam to od godziny 8:00 (Ślub jest o 12:00),ode mnie z domu jest to 2 km, auto jest; mama mnie opieprzyła, że co sobie myślę, że to one powinny przyjechać...

Od cioci dowiedziałam się, że jest na mnie obrażona moja mama, że im, tzn rodzicom, nie daliśmy zaproszeń, a oni współfinansują wesele i sama w grudniu, jeszcze jak zamawiałam zaproszenia, powiedziała, że bez sensu dawać mojemu bratu (w domyśle wg mnie, to i im)

Mam dość :beczy:
Nie płakusiaj Mamuśki mają to do siebie, że uwielbiają przesadzać i szukać dziury w całym. A co z tego, że kupiłaś stringi. Przecież w kościele z gołym tyłkiem latać nie będziesz, mama ich ubierać nie będzie, więc uszy do góry. To Twoja doopka i Twoje galotki
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 15:53   #4638
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Nie płakusiaj Mamuśki mają to do siebie, że uwielbiają przesadzać i szukać dziury w całym. A co z tego, że kupiłaś stringi. Przecież w kościele z gołym tyłkiem latać nie będziesz, mama ich ubierać nie będzie, więc uszy do góry. To Twoja doopka i Twoje galotki
Słyszałam rozmowę, a raczej monolog mamy z tatą, najeżdżała na mnie jaką jestem złą córką, że jej nie słucham. Tata tylko brzdąknął, że miała (mama) ruszyć dupę i pójść ze mną, a nie tylko sama wszędzie chodzę.

Kazała i sobie zamówić farbowanie (tydzień przed) i fryzurę (w dniu ślubu) (zapomniałam napisać w poprzednim poście)

Dodam, że na czerwony krawat TŻ też kręciła nosem

Edytowane przez niusia_87
Czas edycji: 2012-03-17 o 15:57
Stary 2012-03-17, 16:14   #4639
madzia2306
Zakorzenienie

wiosna wiosna wiosna ach to ty!!
normalnie przepiękna pogoda

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 16:27   #4640
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Hej

Dziś mój panieński a ja rano dostałam @ Jakoś przetrwam ale nie będę za dużo piła w tej sytuacji Pazurki mam już pomalowane na krwista czerwień
Udanej zabawy!!!

Cytat:

Cytat:
Słyszałam rozmowę, a raczej monolog mamy z tatą, najeżdżała na mnie jaką jestem złą córką, że jej nie słucham. Tata tylko brzdąknął, że miała (mama) ruszyć dupę i pójść ze mną, a nie tylko sama wszędzie chodzę.

Kazała i sobie zamówić farbowanie (tydzień przed) i fryzurę (w dniu ślubu) (zapomniałam napisać w poprzednim poście)

Dodam, że na czerwony krawat TŻ też kręciła nosem
Kochana z mamami tak bywa. Raz sa gorsze, raz lepsze dni. Moja mama mojego sweterka nie chce na oczy widzieć, bo jak to sweter do sukni ślubnej A o zielonych butach już nie wspomnę. Ale nauczyłyśmy wszystko to co nam nie pasuje delikatnie obrócić w żart i zacząc rozmowę na inny, przyjemniejszy temat. Takim oto sposobem wiemy co nam się nawzajem nie podoba, ale przyjmujemy ten fakt do siebie i planujemy dalej. Z resztą teraz nie ma czasu na zmianę planów. Zostanie tak jak jest i musimy się z tym pogodzić

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 16:34   #4641
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Kochana z mamami tak bywa. Raz sa gorsze, raz lepsze dni. Moja mama mojego sweterka nie chce na oczy widzieć, bo jak to sweter do sukni ślubnej A o zielonych butach już nie wspomnę. Ale nauczyłyśmy wszystko to co nam nie pasuje delikatnie obrócić w żart i zacząc rozmowę na inny, przyjemniejszy temat. Takim oto sposobem wiemy co nam się nawzajem nie podoba, ale przyjmujemy ten fakt do siebie i planujemy dalej. Z resztą teraz nie ma czasu na zmianę planów. Zostanie tak jak jest i musimy się z tym pogodzić
TŻ się śmieje, że on nie da sobą rządzić i będę miała szlaban na przychodzenie do mamy
Stary 2012-03-17, 17:02   #4642
sloneczko740
Rozeznanie

byłam w kwiaciarni wszystko już zamówione i ustalone
zahaczyłam o dwa sklepy z sukniami pani chciała żebym już mierzyła ale jakoś nie miałam odwagi jeszcze ehm...
spodobały mi się 2 sukienki ale nie wiem nawet jak się nazywają więc nie pokaże...
jak wybiorę się następnym razem to zrobię fotki i wam pokażę
oki uciekam sprzątać bo wcześniej mi się nie chciało:P
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 17:09   #4643
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:

Mama sie nie przejmuj, choc łatwo tak mówić no ale każda z nas ma inny gust i pogląd na świat. Także jak nie chce z Tobą chodzić to rób i kupuj tak aby Tobie się podobało A i gratuluje załatwionych spraw

Cytat:
Oj nie bądź taka pewna Ja specjalnie zrobiłam spotkanie w niedziele, bo w poniedziałek do pracy a i tak siedzieli ponad 8 godzin...

Cytat:
Trzymam kciuki !!!!

Ja ostatnio pisałam, że u mnie tak samo było Także mamy chyba tak mają... co dla mnie było lekką przesada

Franuś

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2012-03-17 o 17:35
Stary 2012-03-17, 17:30   #4644
melod_y
Zakorzenienie

dzieki dziewczyny za kciuki...

masakra za godzine beda... serce mam w gardle

Stary 2012-03-17, 17:43   #4645
magdalennne
Wtajemniczenie

Witajcie dziewczyny

Jak cudownie się nam poskładały zajęcia, że skończyliśmy o 15 Po prostu nie mogłam sobie tego lepiej wymyślić

Aż z tej radości okna umyłam No jedno jeszcze zostało, ale już się za niego zabieram

A ze spotkaniami rodziców nigdy nic nie wiadomo... Moi prawie się przy wódce pokłócili, bo tata TŻ to taki typ wszystko wie najlepiej i będzie rządził innymi. Myślałam, że mój nie wytrzyma, ale dał radę
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 17:43   #4646
niusia_87
Zakorzenienie

zagadka muzyczna ---> Nossa nossa, piwo se przyniosa i je wypija som, som je wypija:P <--- jaka to melodia?

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Mama sie nie przejmuj, choc łatwo tak mówić no ale każda z nas ma inny gust i pogląd na świat. Także jak nie chce z Tobą chodzić to rób i kupuj tak aby Tobie się podobało A i gratuluje załatwionych spraw
Ona uważa, że za każdym razem jak chcę gdzieś iść, to mam ją ładnie poprosić, a najlepiej tydzień wcześniej ją o tym fakcie zamiaru poproszenia poinformować
Stary 2012-03-17, 17:45   #4647
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
zagadka muzyczna ---> Nossa nossa, piwo se przyniosa i je wypija som, som je wypija:P <--- jaka to melodia?

Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 18:03   #4648
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny

Jak cudownie się nam poskładały zajęcia, że skończyliśmy o 15 Po prostu nie mogłam sobie tego lepiej wymyślić

Aż z tej radości okna umyłam No jedno jeszcze zostało, ale już się za niego zabieram

A ze spotkaniami rodziców nigdy nic nie wiadomo... Moi prawie się przy wódce pokłócili, bo tata TŻ to taki typ wszystko wie najlepiej i będzie rządził innymi. Myślałam, że mój nie wytrzyma, ale dał radę
I bardzo dobrze, że humorek dopisuje A rodzice jak rodzice, zawsze jest obawa. Dobrze, że mam już to za sobą. Choć już sie umawiali na kolejne spotkania

Cytat:

Ona uważa, że za każdym razem jak chcę gdzieś iść, to mam ją ładnie poprosić, a najlepiej tydzień wcześniej ją o tym fakcie zamiaru poproszenia poinformować
Oo to nieładnie z jej strony, ja to sie zawsze jeszcze pytam czy zaproszenia nie wysłać... A nie możesz z nią po prostu porozmawiać?

Franuś
Stary 2012-03-17, 18:07   #4649
kasia_kuku
Zakorzenienie

Melduję, że żyję, ale urobiona jak wół jestem.
Odmaszeruje odespać.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 18:11   #4650
magdalennne
Wtajemniczenie

Umyłam ostatnie okno Do porządków TŻ się zgłosił, więc zobaczymy czy się weźmie za to. Generalnie ciężko z tym u niego, ale dzisiaj i tak mam dobry humor, więc się nie nastawiam
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości