|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
Cytat:
Moja ulubiona ![]() Cytat:
my tez mielismy zrobić bez personalizacji ale cos nad odbilo
|
||
|
|
|
#4622 |
|
Zakorzenienie
|
jak na razie wiem że jedno zaproszenie doszło z tych co wysłałam i ciotka postara się być
mam nadzieję że reszta też dotarła
|
#4623 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w ten piękny dzień
Zaraz zabieram się za sprzątanie a wieczorkiem umówiłam się z koleżankami na mały baski wieczór, bardzo dawno się nie widziałyśmy
|
|
|
|
#4624 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za kciuki i zyczenia powodzenia dla TZcika. Na pewno sie przydadza
![]() właśnie kupiłam te słynne spinki I love my wife. Mam nadzieje, ze bedzimy zadowoleni
|
|
|
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
Też je chciałam kupić. Napisałam maila do tego kolesia czy mogę je bezpośrednio od niego kupić bo ogłoszenie było w Krakowa, ale odpisał mi, że nie i wymienił koszty przesyłki. Jeszcze poczekam bo potrzebuję je na lipiec bo Tż dostanie je na rocznicę.
|
#4626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem tylko co robić z kolorem, teraz mam taką mleczną czekoladę, i nie chcę ich póki co farbować, ale przed ślubem na pewno to zrobię, choćby po to żeby odświeżyć kolor i nie wiem czy pomalować na zimny, gorzki brąz czy na cieplejszą czekoladę
|
||
|
|
|
#4627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4628 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Obeszłam całe miasto, rozejrzałam sie w kwiaciarniach. Ale tiulu takiego jak potrzebowałam nie znalazłam. A najbardziej nie lubię tego jak ludzie próbują wcisnąć coś na siłe, że to piękne, że wszyscy to kupują, że ostanie już zostało..
O Cytat:
powodzeniaCytat:
Tż jak znalazł prace gdzie się rusza i jest w niej 11 godzin to też mu brzuszek spadł ![]() I za samochódCytat:
gratuluje zakupu, choć ich nie widziałam ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2012-03-17 o 13:28 |
||||
|
|
|
#4629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w 1,5 roku do pasa nie urosna ![]() Mi sie osobiscie ciepla czekolada podoba, ja obecnie uzywam co jakis czas farby loreal casting w kolorze praliny, ale glownie dlatego ze to kolor prawie identyczny z moim naturalnym i nie musze farbowac czesto, bo odrostow nie ma wcale, ale docelowo marzy mi sie odrobine jasniejszy kolor, moze cos w stylu tej pani na foto. Ale to oczywiscie dopiero po slubie, zamierzam rowniez zrobic sobie w koncu jakas fryzure, bo teraz przez to zapuszczanie mam na glowie samowole ![]() Kusi mnie tez blond, ktory mialam 2 lata temu, ale TZ mowi ze woli ciemne Z reszta glownie przez ten blond musialam znacznie obciac wlosy bo byly okropnie zniszczone. Wrzuce na poczte moje foto w blondzie to ocenicie
07.07.2012 JA+ON 25.04.2015 ONA Edytowane przez ladystar Czas edycji: 2012-03-17 o 13:35 |
|
|
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
TŻcik właśnie wrócił zje i ruszamy na spacer bo jest tak pięknie
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laseczki
Wróciłam ze szkoły, bo się zapisałam na technika administracji i dalej się edukuję ![]() Ale tam pięknie na dworze. Normalnie mogłam sobie śmigać w krótkim rękawku po podwórku. Która wieczorkiem wbija do mnie na degustację wina... mam 8 różnych i nie zawaham się ich wszystkich dzisiaj skosztować ![]() Miłego pięknego sobotniego popołudnia!!
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w kwiaciarni i pani mi uzmysłowiła, że nie ma czerwonych cantedrskii (nie wiem czy tak to się pisze, czy to po jakieś odmianie jest, przepisałam nazwę z katalogu
Co do pazurków, to jeszcze myślę, a u d r e y wysłałam link na PW, zdjęcia ze stronki słąbe, mam nadzieję, że a u d r e y mi coś doradzi Kupiłam bieliznę na ślub, mama kręci nosem, że to stringi. W ogóle mnie dzisiaj zjechała za wszystko. Zamówiłam makijażystkę i fryzjerkę dla siebie i dla niej, tylko byśmy musiały iść do niej do zakładu (jest w ciąży i woli robić w zakładzie, bo to zaraz przy jej domu), tam na miejscu są obie panie, które to robią, zamówiłam to od godziny 8:00 (Ślub jest o 12:00),ode mnie z domu jest to 2 km, auto jest; mama mnie opieprzyła, że co sobie myślę, że to one powinny przyjechać... Kupiłam złe rajstopy, bo wg mamy powinny być białe. Wszystko jest źle jak coś zrobię. Od cioci dowiedziałam się, że jest na mnie obrażona moja mama, że im, tzn rodzicom, nie daliśmy zaproszeń, a oni współfinansują wesele i sama w grudniu, jeszcze jak zamawiałam zaproszenia, powiedziała, że bez sensu dawać mojemu bratu (w domyśle wg mnie, to i im) Mam dość :beczy: ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Dzisaj zdobyłam skarpetki dla TŻ, była taka promocja to rajstopek Spinki do mankietów będzie miał po moim dziadku, mój dziadek 1,5 roku temu zmarł. Myślę, że dziadek by się cieszył. Ciocia obiecała mi, że je odszuka Edytowane przez niusia_87 Czas edycji: 2012-03-17 o 14:45 |
|
|
|
#4633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem cala upaprana w ziemi bo robimy kolo altanki, a za jakies 3 godziny przyjada rodzice TZ... jest mi az slabo ale z drugiej strony niesamowicie obojetne i nawet nei chce mi sie przebierac i myc ![]() Trzymajcie kciuki aby wszystko bylo dobrze. W prawdzie mamy znaja sie z widzenia ale oczywiscie "udaja" ze sie nie znaja Chce miec juz to spotkanie za soba.. beda wieczorem wiec ciasto inne slodkosci i slatka i zimne przekaski wystarcza... Nie chce mi sie juz z kolacja babrac a pewnie i tak chwilke tylko posiedza
|
|
#4634 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Dziś mój panieński a ja rano dostałam @ Pazurki mam już pomalowane na krwista czerwień Cytat:
|
|
|
#4635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie spotkanie jutro mama zarzadzila sprzatanie, mycie okien, pieczenie ciasta, robienie salatki jakby conajmniej prezydent mial przyjechac
|
|
#4636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie sprzatanie ominęło bo wczoraj bylam na uczelni ![]() Musiala to robic za mnie moja siostra ![]() chyba zaczynam miec stresa....
|
|
#4637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamuśki mają to do siebie, że uwielbiają przesadzać i szukać dziury w całym. A co z tego, że kupiłaś stringi. Przecież w kościele z gołym tyłkiem latać nie będziesz, mama ich ubierać nie będzie, więc uszy do góry. To Twoja doopka i Twoje galotki
|
|
|
|
|
#4638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kazała i sobie zamówić farbowanie (tydzień przed) i fryzurę (w dniu ślubu) (zapomniałam napisać w poprzednim poście) Dodam, że na czerwony krawat TŻ też kręciła nosem Edytowane przez niusia_87 Czas edycji: 2012-03-17 o 15:57 |
|
|
|
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
wiosna wiosna wiosna ach to ty!!
normalnie przepiękna pogoda
|
#4640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A o zielonych butach już nie wspomnę. Ale nauczyłyśmy wszystko to co nam nie pasuje delikatnie obrócić w żart i zacząc rozmowę na inny, przyjemniejszy temat. Takim oto sposobem wiemy co nam się nawzajem nie podoba, ale przyjmujemy ten fakt do siebie i planujemy dalej. Z resztą teraz nie ma czasu na zmianę planów. Zostanie tak jak jest i musimy się z tym pogodzić
|
|
#4641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4642 |
|
Rozeznanie
|
byłam w kwiaciarni wszystko już zamówione i ustalone
![]() zahaczyłam o dwa sklepy z sukniami pani chciała żebym już mierzyła ale jakoś nie miałam odwagi jeszcze ehm... ![]() spodobały mi się 2 sukienki ale nie wiem nawet jak się nazywają więc nie pokaże... jak wybiorę się następnym razem to zrobię fotki i wam pokażę oki uciekam sprzątać bo wcześniej mi się nie chciało:P |
|
|
|
#4643 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale każda z nas ma inny gust i pogląd na świat. Także jak nie chce z Tobą chodzić to rób i kupuj tak aby Tobie się podobało ![]() Cytat:
Ja specjalnie zrobiłam spotkanie w niedziele, bo w poniedziałek do pracy a i tak siedzieli ponad 8 godzin... Cytat:
Także mamy chyba tak mają... co dla mnie było lekką przesada
Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2012-03-17 o 17:35 |
|||
|
|
|
#4644 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny za kciuki...
masakra za godzine beda... serce mam w gardle
|
#4645 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Jak cudownie się nam poskładały zajęcia, że skończyliśmy o 15 Aż z tej radości okna umyłam No jedno jeszcze zostało, ale już się za niego zabieram![]() A ze spotkaniami rodziców nigdy nic nie wiadomo... Moi prawie się przy wódce pokłócili, bo tata TŻ to taki typ wszystko wie najlepiej i będzie rządził innymi. Myślałam, że mój nie wytrzyma, ale dał radę
|
#4646 | |
|
Zakorzenienie
|
zagadka muzyczna ---> Nossa nossa, piwo se przyniosa i je wypija som, som je wypija:P <--- jaka to melodia?
Cytat:
|
|
|
|
|
#4647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A rodzice jak rodzice, zawsze jest obawa. Dobrze, że mam już to za sobą. Choć już sie umawiali na kolejne spotkania ![]() Oo to nieładnie z jej strony, ja to sie zawsze jeszcze pytam czy zaproszenia nie wysłać... A nie możesz z nią po prostu porozmawiać? |
|
|
|
|
#4649 |
|
Zakorzenienie
|
Odmaszeruje odespać.
|
#4650 |
|
Wtajemniczenie
|
Umyłam ostatnie okno
Do porządków TŻ się zgłosił, więc zobaczymy czy się weźmie za to. Generalnie ciężko z tym u niego, ale dzisiaj i tak mam dobry humor, więc się nie nastawiam
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

i gratuluje zakupow.
) beda na sesji w Paryzu 

Chce miec juz to spotkanie za soba.. beda wieczorem wiec ciasto inne slodkosci i slatka i zimne przekaski wystarcza... Nie chce mi sie juz z kolacja babrac a pewnie i tak chwilke tylko posiedza
Pazurki mam już pomalowane na krwista czerwień
mama zarzadzila sprzatanie, mycie okien, pieczenie ciasta, robienie salatki jakby conajmniej prezydent mial przyjechac 
Mamuśki mają to do siebie, że uwielbiają przesadzać i szukać dziury w całym. A co z tego, że kupiłaś stringi. Przecież w kościele z gołym tyłkiem latać nie będziesz, mama ich ubierać nie będzie, więc uszy do góry.