Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-17, 20:36   #2611
zelka9o
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Meedzik fajne te spodnie mi się właśnie takie niebieski podobają !
Pozdrów Ja też
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 21:57   #2612
maminka83
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Ale tu cisza dzisiaj
A my z Tż zamówiliśmy pizze taką wielką o średnicy 60cm zjadłam 1,5 kawałka i zaraz pęknę

Cocktail zajechała cała i zdrowa i Was pozdrawia
Hej medziczek
Sto milionów razy miałam Ciebie pytać już. Schudłaś w sumie 18 kg, czyli tyle ile ja chcę zeszczupleć(mam za sobą 8,5 kg).Napisz mi w jakim czasie i czy miałaś jakieś dietowe wpadki czy tylko ja jestem taka beznadziejna. Nie wiem czy jestem zła na siebie. Raczej zwątpiona. Wczoraj i dzisiaj wieczorem porażka. Nażarłam się duuuuużo tłuszczu A tak się zarzekałam. Najgorsze jest to, że moje zacięcie jakoś zniknęło...

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

A Monisi nie ma i to teraz jak Jej potrzebuję

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Nie wspomnę o tasaczku heroinki

Edytowane przez maminka83
Czas edycji: 2012-03-17 o 21:52
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 22:42   #2613
monika01011986
Zakorzenienie

hej kochane
Przepraszam, że mnie nie było pół dnia ale byłam na spacerku do 17stej z synkiem a potem jak przyszłam do domu to tak mnie zamuliło że nie miałam siły pisać i się położyłam. Zasnęłam jakoś po 18stej i spałam do 21 z synkiem razem Potem gadałam z mężem na skypie bo chciał nas zobaczyć przez kamerę a potem poszłam się kąpać z synkiem no i siedzę teraz w ręczniku jeszcze nie ubrana
coś dzisiaj się dziwnie czuję.... jestem strasznie zmęczona i śpiąca. Nie wiem czy o nie przez te antybiotyki które biorę, jeszcze 3 dni muszę je brać.
Idę się ubrać i biorę się za odpisywanie choć pewnie i tak juz wszystkie śpicie albo imprezujecie gdzieś
W ogóle to dużo nie napisałyście ale u nas to juz chyba tradycja że w weekend mało piszemy nie ma co się dziwić - weekend jest po to żeby nie siedzieć w domu, zwłaszcza w taka piekną pogodę jak dzisiaj była!!! Chodziłam w samej tuniko-bluzie na długi rękaw i było mi tak ciepło że szok!!!! cudna pogoda

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 22:46   #2614
maminka83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hej kochane
Przepraszam, że mnie nie było pół dnia ale byłam na spacerku do 17stej z synkiem a potem jak przyszłam do domu to tak mnie zamuliło że nie miałam siły pisać i się położyłam. Zasnęłam jakoś po 18stej i spałam do 21 z synkiem razem Potem gadałam z mężem na skypie bo chciał nas zobaczyć przez kamerę a potem poszłam się kąpać z synkiem no i siedzę teraz w ręczniku jeszcze nie ubrana
coś dzisiaj się dziwnie czuję.... jestem strasznie zmęczona i śpiąca. Nie wiem czy o nie przez te antybiotyki które biorę, jeszcze 3 dni muszę je brać.
Idę się ubrać i biorę się za odpisywanie choć pewnie i tak juz wszystkie śpicie albo imprezujecie gdzieś
W ogóle to dużo nie napisałyście ale u nas to juz chyba tradycja że w weekend mało piszemy nie ma co się dziwić - weekend jest po to żeby nie siedzieć w domu, zwłaszcza w taka piekną pogodę jak dzisiaj była!!! Chodziłam w samej tuniko-bluzie na długi rękaw i było mi tak ciepło że szok!!!! cudna pogoda
Monisiek ja chwilkę byłam ale już uciekam bo malutki niedługo się pewnie znowu przebudzi. Niedawno płakał więc dałam mu mleczko i jak na razie usnął ale ja też muszę się położyć bo jutro zombi będę. Mam gorsze dni w diecie Może jutro będzie lepszy dzień. Buziaki Kochana, również dla Twoich pociech
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 23:27   #2615
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy jestem zła na siebie. Raczej zwątpiona. Wczoraj i dzisiaj wieczorem porażka. Nażarłam się duuuuużo tłuszczu A tak się zarzekałam. Najgorsze jest to, że moje zacięcie jakoś zniknęło...

Kochana moja
Nie denerwuj się pomyśl sobie tak - "najadałam się za dużo ale ok. Raz na jakiś czas mogę żeby nie zwariować ciągle na diecie. I tak sporo już schudłam więc jestem z siebie dumna i to będzie nagroda, a od poniedziałku zacznę na nowo i postaram się trzymać dietki aż do Świąt " Organizm dostał to czego się domagał i teraz będzie Ci łatwiej nie traktuj tego jako porażkę a jako zaspokojenie swoich potrzeb - przecież raz na jakiś czas możesz a na pewno nie było tak źle jak to opisujesz :P na bank nawet nie przytyjesz

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:51 ----------

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Hej laski czyżby wizaż wam wczoraj nie działał ? tak mało do nadrobienia
działał działał ale wiesz... wiosna, ciepełko + weekend = brak czasu na kompa

Cytat:
A ja wczoraj z Tż i jego kolegami pojechałam do baru miałam im pokierować ale Tż stwierdził że ma nowe opony jakieś cienkie i łatwo felgi po tym skrzywić a jechaliśmy przez masakryczną drogę po jednego gdzie było ograniczenie do 20 bo takie dziury więc ja w końcu z nimi piłam
no i wypiłam jedno piwko i 100 ml grejfrutowej lubelskiej a że już było późno to troszkę mnie ścieło bo byłam głodna Ale oni jedli w barze a ja nic potem parę chipsów skubnełam bo już było późno strasznie a ja taka głodna ale mimo wszystko jestem dumna Na wagę wejdę jutro bo dzisiaj po % to był by kłamliwy wynik. I w dodatku wczoraj się troszkę zaziębiłam
ahh te nasze piękne polskie drogi no ale przynajmniej napić się mogłaś hehe
Wiesz, że siedzieć taka głodna też nie powinnaś? mimo że późno no ale spać przecież nie szłaś więc 2,5 godziny przed snem możesz sobie śmiało coś zjeść, a jeśli jesteś głodna to nawet musisz. Mogłaś sobie nawet jakiegoś hamburgera bez kotleta zjeść i na prawdę nic by się nie stało a nawet by Ci to na dobre wyszło

Cytat:
Monia wyniki a 2 tygodnie ale powinno być w porządku wszystko Przypomniało mi się że kiedyś chwaliłaś pastę dla palących że świetnie wybiela zęby. Jaka to była i ile kosztuje ? Bo moje są zdrowe dbam o nie a są takie trochę żółte. A ja nie palę
A myślałam że Heroine pochwali się przed wyjazdem wagą
no to trzymam kciuki za wyniki
Co do pasty to Clinomyn dla palaczy ( tez nie palę fajek), myję nią już z miesiąc i mam bardzo bialutkie zęby, sama nadziwić się nie mogę Mam też Denivit ale nią rzadziej myję, choć również daje ładne rezultaty. Moja koleżanka ją stosuje i ma równiez piękne białe ząbki. A każda z tych past kosztuje ok. 8-10 zł w Rossmannie ja kupuję.

Też myślałam że Heroine się pochwali.... a tu dupa

---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Zgadza sie polskie dochody sa smiesznie niskie. Jak mnie tu znajomi pytali ile zarabialam, i mowilam im odpowiednik w koronach, to uwierzyc nie chcieli ze tak malo. Ja, np. zarabiam okolo 10 tysiecy koron miesiecznie, a to jest mniej wiecej 5 tysiecy PLN. Tyle ze wszystko proporcjonalnie wiecej kosztuje.
No własnie o to chodzi, że wszędzie - czy to Dania,czy Niemcy,Anglia,Szwecja,Nor wegia,Holandia,Szwajcaria itd
to zarobki są pięciokrotnie wyższe!!! Może i ceny są wyższe w sklepach ale nie wszystkie. Np. kosmetyki czy chemie masz tansze niż w Polsce!!
Jedzenie tez można kupić za przyzwoite pieniądze. W Niemczech dobry chleb kosztuje 1 euro a w Polsce przecież duży chleb w piekarni też kosztuje ok. 4 zł nawet. Są i tansze chleby np. w Biedronce ale w Niemczech tez można kupić taniej z tym, że ten tańszy akurat mojemu męzowi nie smakuje. Także nasze ceny wcale nie sa takie rewelacyjne jak na polskie zarobki U nas kobitka na kasie w Kauflandzie zarobi może z 1200 zł a tam kobitka w tym samym sklepie zarobi 1400 euro czyli 5750 zł

Cytat:
Moze zainteresuje Was bardziej naturalna pielegnacja? Ja mam tylko jeden krem gotowy, apteczny, Diroseal z Avene na naczynka, a reszta to naturalne oleje i mazidla. Do cery tlustej czy mieszanej, np. jest dobry olej z rozy pizmowej. Ja mam jeszcze olej z orzechow laskowych. I hydrolat rozany - najlepszy tonik do tlustej cery jaki mialam, swietnie zweza pory.
Sa sklepy internetowe - Mazidla, Zrob Sobie Krem, Biochemia Urody - tam mozna kupic surowce kosmetyczne i samemu sobie ukrecic kosmetyk na naturalnych produktach. Swietna sprawa.
A u mnie kiepsko, wczoraj poleglam i zezarlam pizze. Jakos nie moge utrzymac w ryzach apetytu. Teraz stanowczo dosc juz mam, jeszcze 4 kg mam do zrzucenia, nie ma wiecej wymowek, zabieram sie do roboty.
no faktycznie ciekawe te mazidła tyle że ja to nic nie mogę używać bo po wszystkim mam syfy może ewentualnie czysty spirytus by mi pomógł
JA też się biorę za siebie od poniedziałku, ostatnio za bardzo sobie pozwalam....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-18, 00:18   #2616
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia u mnie dziś też wiosna w pełni cały dzień jestem poza domem nawet dziś zjadłam loda akurat na moje bolące gardło i na wieczór kupiłam sobie desperadosa dużego
Kurde naprawdę dziś przepięknie było!! jeszcze jutro ma być tak ciepło
Ja też dziś zjadłam loda Takiego w kubeczku ale strasznie mdły był, chyba przestałam lubić lody :P
Widzę, że naturalnymi metodami leczysz sobie gardło mogłam też tak leczyć, to pewnie szybciej by mi przeszło a nie tam jakies antybiotyki łykałam w sumie to jeszcze łykam
To się pewnie uchlałaś tym Desperadosem hihihi

Cytat:
Ale tu cisza dzisiaj
A my z Tż zamówiliśmy pizze taką wielką o średnicy 60cm zjadłam 1,5 kawałka i zaraz pęknę

Cocktail zajechała cała i zdrowa i Was pozdrawia
ojj cisza cisza no ale w końcu mamy wiosnę to trzeba korzystać bo nie wiadomo kiedy znowu będzie tak ciepło
ooo pizza 60 cm to spora! nie dziwię się że prawie pękłaś po 1,5 kawałku taki mały brzusio masz to gdzie to ma się upchać?

Super że Coctail dojechała szczęśliwie dziękujemy i również ją pozdrów

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-18, 01:10   #2617
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Cześć Wczoraj wróciłam od Tż taka zmęczona że od razu poszłam spać o 22 więc nie odpisałam już A tego.. zjadłam u niego 20 pierogów ruskich
A to Cie wymęczył łobuz nooo
Ileeeee? 20? matko Święta! gdzies Ty to upchała?? ojjj musiały być pyszne

Cytat:
Co do tego co miałam Wam wczoraj napisać.. No więc tak. Jestem ze swoim Tż półtorej roku prawie i powiem Wam że czasem żałuję że nie miałam przed nim żadnego innego. Chciałabym wiedzieć jak to jest z innymi. Ale bardzo kocham mojego Tż i nie wyobrażam sobie że mogłabym go zdradzić, to by go zabiło. No ale przejdźmy do rzeczy. Od dawna podobał mi się jeden chłopak, to jest mój kolega jeszcze z dzieciństwa razem się wychowywaliśmy, ale później jakoś kontakt się urwał. Teraz widujemy się tylko czasem jak wpadam do jego siostry, która jest moją dobrą koleżanką. No i za każdym razem aż mnie w środku ściska jak sobie pomyślę że siedzi obok a ja nie mogę nic z tym zrobić, choć tak bardzo bym chciała. Najlepsze jest to że tak naprawdę nie wiem jaki on jest, tzn. zawsze jest uśmiechnięty, zagaduje mnie ale nie mogłabym powiedzieć jaki jest tak NAPRAWDĘ, chyba rozumiecie. Najgorsze jest to że przez niego wszystko zaczęło mnie w moim Tż drażnić - to jak je (wg mnie raczej pożera), jak nakłada sobie obiad, jak chodzi, jak rozmawia z innymi i to jak wygląda Ciągle porównuję go do tego chłopaka i nienawidzę siebie za to! Staram się jakoś opanować ale czasem nie wytrzymam i powiem mu żeby nie zachowywał się jakby nie jadł przez tydzień i wiem że mu jest strasznie przykro jak coś takiego palnę. A później mam takie wyrzuty sumienia i mówię sobie że koniec z tym. Wtedy znów dostrzegam jakie mam szczęście, jak o mnie dba, jak dobrze się z nim bawię i jaka bezpieczna się czuję kiedy mnie przytula.

Staram się w ogóle omijać tego chłopaka i dlatego już prawie wcale do nich nie chodzę ale mam korki z matmy w tym bloku gdzie oni mieszkają i chcąc nie chcąc czasem na niego wpadam. Albo przychodzi do mojej szkoły. Dlatego gdybym miała wybór to wolałabym przed Tż mieć chłopaka poważnego, może wtedy by mnie tak nie ciągnęło do niego.
Mureczko to jest tak że serca nie oszukasz... jeśli coś Cie ciagnie do tego drugiego chłopaka to prędzej czy później nie wytrzymasz, zwłaszcza, że Twój TŻ jest twoim pierwszym chłopakiem i niestety ciekawość "jak to jest z innym" może tu zwyciężyć. Oczywiście to wszytko zależy od Ciebie. Jesteś jeszcze bardzo młodziutka i przepraszam, że to powiem ale moim zdaniem Twój TŻ nie koniecznie będzie Twoim mężem.... bo za jakiś czas na prawdę możesz chcieć od życia czegoś więcej. Będziesz starsza i Twój mózg sam będzie chciał doświadczać nowych przygód, rzeczy. Może też być tak, że jednak zostaniesz ze swoim TŻ - nie twierdzę że to niemożliwe Pamiętam jak to ze mną było. Miałam 17ście lat i poznałam swojego pierwszego chłopaka Marcina. Zakochana po uszy byłam, mówiłam, że to będzie mój mąż że do końca życia będziemy razem...... ALE zaczęło mnie w nim kilka rzeczy drażnić ( tak jak Ciebie drażni w twoim TŻ), z czasem coraz bardziej... mówiłam sobie - po co mi on jak mogę mieć lepszego? jest tylu facetów na ziemi, no i też chciałam spróbować z innym A mogę Ci powiedzieć z ręką na sercu że ten Marcin to na prawde był anioł. Mimo wszystko zostawiłam go.. płakał za mną strasznie.... w moim bloku na ścianie powypisywał że mnie kocha że żyć nie może. Byłam twarda i zaczęłam korzystać z życia. Zaczęły się dyskoteki, chłopaki, było fajnie Potem zaczęłam się spotykać z moim obecnym mężem - Krzyśkiem (jakby kto nie wiedział jak się nazywa) i też dużo razem imprezowaliśmy, potem jakoś się rozstaliśmy..... miałam dwóch innych facetów i stwierdziłam że z żadnym mi tak dobrze nie było jak z Krzyśkiem ( głownie też w łóżku). Doszłam też do wniosku że aby iść z kimś do łóżka i aby było dobrze to faktycznie trzeba kogoś kochać. I wtedy zrozumiałam że nigdy nie pokocham innego faceta i wróciłam do Krzyśka. I wtedy postanowiliśmy zrobić sobie pierwsze dziecko no i sie udało... po 2 tygodniach w ciąży byłam Jak wszystkie wiecie mój mąż do ideałów nie należy..... mam z nim przeboje do dzisiaj niestety ale jak 4 lata temu się rozstaliśmy to nie potrafiłam być z kimś innym. Spotykałam się z jednym, potem z drugim (ale tylko spotykałam) i ciągle myślałam o Krzyśku.... porównywałam go do tych facetów i mimo wszystko oni do pięt mu nie dorastali..... i tak pewnie będzie z każdym kolejnym którego bym poznała nie będąc z moim męzem. Także ponieważ już to przerabiałam nie śpieszy mi się aby go zostawić i znaleźć sobie nowego faceta, mimo wszystko że kawał chama z niego czasami jest
Więc nie żałuję że odeszłam od Marcina bo dzięki temu sporo w życiu doświadczyłam, zobaczyłam i nikt mi tego nie odbierze No i dzięki tym wspomnieniom łatwiej mi teraz żyć, bo wiem co będzie gdy..... i jak będzie
Ale skoro Tobie póki co jest dobrze z Twoim TŻ to nie widzę sensu wymieniać go na inny model A to że Ciebie coś w nim denerwuje to wiesz.... mnie w moim mężu milion rzeczy denerwuje ale ma też sporo zalet które są dla mnie bardzo ważne.
W sumie to faceci do idioci i każdy będzie nas tak na prawdę czymś wkurzał

Cytat:
Ja posprzątałam i siedzę teraz sobie na tyłku Na 18 mam osiemnastkę koleżanki to sobie wypiję trochę i zjem, będzie 15 osób a to w domu jej będzie Wyobrażam sobie już co to będzie
ooo to pewnie fajna zabawa się szykuję nie schlej się za mocno tylko żebyś jutro nie umierała

---------- Dopisano o 02:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:56 ----------

Cytat:
Monisiek ja chwilkę byłam ale już uciekam bo malutki niedługo się pewnie znowu przebudzi. Niedawno płakał więc dałam mu mleczko i jak na razie usnął ale ja też muszę się położyć bo jutro zombi będę. Mam gorsze dni w diecie Może jutro będzie lepszy dzień. Buziaki Kochana, również dla Twoich pociech
Ty to koniecznie powinnaś odpocząć, wyspać się porządnie. Człowiek jak zmęczony to i zły i nic mu nie wychodzi. Ja to Ciebie podziwiam że tak szybko po porodzie zdecydowałaś się na dietę - ja bym nie miała siły. Więc duży ukłon dla Ciebie
Gorsze dni w diecie mogą się zdarzyć - w Twoim przypadku to nawet nie można Cie za to winić, zresztą i tak pięknie Ci z dietką idzie, sporo juz zgubiłaś i to się liczy kochana nie przejmuj się tymi gorszymi dniami, lada moment znajdziesz nowe siły i zaczniesz znowu dietkę. Najważniejsze aby na stałe się nie poddać Ja się już trzeci raz tak powaznie odchudzam ( w ciągu dwóch lat!) także od razu też chuda nie byłam moje dziecko miało prawie roczek gdy zaczęłam dopiero chudnąć... a gdy miało 2 latka dopiero wyglądałam jak człowiek. Ty jeszcze zdążysz schudnąć z 10 razy głowa do góry! nie martw się !!!

Staraj się tylko wysypiać jak najwięcej w miare możliwości oczywiście. Wtedy będziesz miała lepszy humor i więcej siły, no i kilogramy szybciej spadną
Dziękuję za buziaki Tobie i Twoim maluszkom również buziaczki przesyłam
śpij dobrze i aby mały nie budził się za często

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-18, 01:19   #2618
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Hej laseczki
Ja dziś w świetnym humorze, bo zakupy się udały do tego pogoda jest piękna, normalnie można chodzić na krótki rękaw miałam kupować kurtkę, ale stwierdziłam, że nie warto, ta co mam teraz jest dobra na taką pogodę, bo jest cienka a pogoda już śliczna, więc dopiero na jesień coś kupię
A kupiłam czerwone rurki to jest najlepszy zakup s koszulki takie zwykłe z krótkim, bokserkę jedną i czarne leginsy, takie górą poszerzane Najbardziej zadowolona jestem czerwonych rurek

ooo to super!! to jednak szybciej na zakupy się wybrałaś? bo pisałas coś o środzie wczesniej
Ja kurtkę musze kupić bo moja jest za duża... ubrałam ją dzisiaj to wisi mi w brzuchu i wygląda jakbym w ciązy była
Bokserki też musze sobie pokupować no i czerwone rurki

Cytat:
No i dodaję zdjęcie w nowych gadkach i bluzce
ze spodni jestem mega zadowolona
świetnie w nich wyglądasz pasują do Ciebie i ładnie leżą teraz czerwone szpile i na disco

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-18, 01:40   #2619
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Murka wiem o czym mówisz, też tak czasami miałam Jesteś młoda więc nic dziwnego, że Cię ciągnie do innych doświadczeń. Moim zdaniem powinniście się uczyć ze sobą żyć, zawsze będzie tak, że coś w sobie z Tż nie będzie nam pasować i właśnie miłość polega na tym, że powinno się akceptować tą drugą osobę taką jakim jest ale to powinno tak w sumie być że my spokojnie z jego wadami powinniśmy żyć a nie teraz całe życie się z tym męczyć bo patrzeć jak on je, jak się ubiera...w sumie da się to przecież zmienić Ja swojego Tż nauczyłam się lepiej ubierać (nie jestem w tym dobra ale teraz na pewno wyglądalepiej) jak ma jakąś koszulkę znoszoną to po prostu mówię mu i już, i on się za to nie gniewa bo nauczyłam go tego i Ty też powinnaś Jak nie zaczniesz od początku mówić mu wszystko to później za parę lat obrazi się śmiertelnie np. jak mu powiesz że źle mu w tej bluzce Naprawdę, musisz mu mówić Po to jest właśnie ten czas chodzenia żeby zobaczyć czy do siebie pasujecie, czy wytrzymasz z tą drugą osobą. Jesteś na początku związku bo co to jest 1,5 roku w takim czasie to są jeszcze motyle, taka wielka miłość później to się zaczyna taka miłość już na poważnie, zaczynają się plany i problemy a jak już przyjdzie ślub itd to te wady naprawdę zaczną ci przeszkadzać Też nie miałam nigdy chłopaka na poważnie ale jakieś tam całowanie było z innymi na dyskotekach itd ale do chodzenia mnie nie ciągnęło, nie chce się chwalić ale jeśli bym się tak z każdym zgodziła chodzić to bym ponad 15 chłopaków miała serio, ile mi miłość wyznawało ... młode lata ale do mojego obecnego Tż jakoś mnie tak ciągnęło naprawdę to chyba się czuje że to jest ten jedyny Najlepsze jest to że mi się z wyglądu za bardzo nie podobał ale jakoś wyszło że jesteśmy razem znaliśmy się już rok wcześnie zanim zaczęliśmy ze sobą chodzić, trzy razy prosił mnie o chodzenie w ciągu roku, za trzecim razem się zgodziłam a zbliżyliśmy się do siebie jak mu pomagałam zbliżyć się do innej dziewczyny zazwyczaj jak się z innym chłopakiem nie zgodziłam chodzić to kontakt się urywał ale z nim wyjątkowo się trzymał więc same widzicie, że to musiał być on ale powiem wam że bywało różnie, bo byłam młoda a już mi przyszedł ten jedyny i nie skorzystałam z życia ale pewnie gdybym zgodziła się z innymi chodzić to teraz nie myślałabym jak to by było z innymi dlatego bywało różnie ale nigdy się nie zdradziliśmy, nie zrobiliśmy sobie przykrości itd chociaż zawsze będę żałować że nigdy nie zrobiliśmy sobie przerwy od siebie chociaż miesiąc, żeby odpocząć, pomyśleć o życiu, czy to jest ten jedyny ( teraz i tak wiem że jest) ale dobrze by to zrobiło Na samą myśl o tym robiło się między nami lepiej ale wiecie, to wszystko było między nami przez to że byliśmy młodzi, ja 17 lat on 20, i nie skorzystaliśmy z życia dlatego jeśli mam Ci coś poradzić to jeśli czujesz że to ten jedyny to trzeba się nauczyć kochać jego wady ale też rozmawiać i powiedzieć mu po prostu z mostu co czujesz, co ci przeszkadza bo ty będziesz musiała z tym żyć, nie dasz rady tłumić tego w sobie całe życie Kiedyś w złości i tak mu to powiesz Nawet jeśli uważasz, że to ten jedyny to przerwa w razie problemów i tak by się Wam przydała, chociaż aby pomyśleć nad swoim życiem bo czas leci i go szkoda a może i on coś zrozumie Jeśli jesteście sobie przeznaczeni to będzie Was do siebie ciągnąć a nawet jeśli się ktoś pojawi i zaczniesz czuć, że cię do niego ciągnie to ie broń się przed tym Wydaje mi się, że powinnaś dać mu jakiś lekki niewinny sygnał i zobaczyć co on z tym zrobi, bo jego tez powinno do Ciebie ciągnąć, a może to on jest tym jedynym... życie jest trudne.... ale się rozpisałam
wow prawie jak jakaś książka
bardzo mądre słowa!! Zgadzam się ze wszystkim!!! super Milenko to napisałaś po raz kolejny zresztą
Ja Ci powiem, że mój mąż jak go poznałam to też mi sie nie podobał prawie wcale. Aaa najlepsze jest to że on całe życie mieszkał blok obok a nigdy sie nie znaliśmy i uwagi na siebie nie zwracaliśmy, dopiero gdy miałam 17 lat go poznałam tak oficjalnie haha i tylko dlatego że było kolegą mojego byłego chłopaka W ogóle to dziwna historia ale długo bym musiała o tym pisać. Powiem w skrócie że tego swojego byłego chłopaka zostawiłam też dlatego że mi się inny chłopak podobał - kolega mojego męża. A wyszło tak że z tym kolegą nie chciałam w koncu być i zaczęłam jeździć jako koleżanka na dyskoteki z moim obecnym mężem. I tak się zbliżyliśmy do siebie. Historia jak w serialu ale to tak w szybkim skrócie... ze szczegółami jest dosyć ciekawa i fajna ale nie mam siły dzis o tym pisać
Co do ubioru faceta to ja od razu mówiłam co mi się podoba a co nie. W tej chwili mąż ubiera tylko ciuchy które ja mu kupuję sama (bez niego). Znam rozmiary i jak coś mi się spodoba w sklepie to mu biorę. Także całą garderobę sama mu "stworzyłam" i on nie ma nic przeciwko tak się nauczył, że zanim wyjdzie gdzieś to i tak się zapyta czy dobrze jest ubrany także ciuchy to nie problem

Świetna jest ta Twoja historia poznania się z TŻ widać że tak po prostu musiało być i koniec super na prawdę

No dobra idę spać do jutra ślicznotki moje jak wstanę to się odezwę miłej niedzieli wszystkim!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-03-18 o 01:43
Stary 2012-03-18, 06:47   #2620
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Hej medziczek
Sto milionów razy miałam Ciebie pytać już. Schudłaś w sumie 18 kg, czyli tyle ile ja chcę zeszczupleć(mam za sobą 8,5 kg).Napisz mi w jakim czasie i czy miałaś jakieś dietowe wpadki czy tylko ja jestem taka beznadziejna. Nie wiem czy jestem zła na siebie. Raczej zwątpiona. Wczoraj i dzisiaj wieczorem porażka. Nażarłam się duuuuużo tłuszczu A tak się zarzekałam. Najgorsze jest to, że moje zacięcie jakoś zniknęło...

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Nie wspomnę o tasaczku heroinki
Maminka nie smutaj się rób swoje w kierunku diety a ona będzie pomału spadać czas i tak upłynie więc nie marnuj go na złe jedzenie tylko trzymaj się diety a jak czasami coś wpadnie złego to nic się przecież nie stanie Ja też raz na tydzień grzeszę a mimo to waga leci, wolno ale leci Przynajmniej nie wróci szybko i efektu jo-jo nie będzie bo jak wróci to dopiero będzie załamka i już na pewno nie zbierze się tle siły na ponowne odchudzanie a może Ty za mało jesz? przynajmniej na początku dnia a później Cię wieczorem ciągnie do jedzenia czegokolwiek i wtedy aby zaspokoić głód jesz to co najbardziej lubisz...

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

Cytat:
wow prawie jak jakaś książka
bardzo mądre słowa!! Zgadzam się ze wszystkim!!! super Milenko to napisałaś po raz kolejny zresztą
Ja Ci powiem, że mój mąż jak go poznałam to też mi sie nie podobał prawie wcale. Aaa najlepsze jest to że on całe życie mieszkał blok obok a nigdy sie nie znaliśmy i uwagi na siebie nie zwracaliśmy, dopiero gdy miałam 17 lat go poznałam tak oficjalnie haha i tylko dlatego że było kolegą mojego byłego chłopaka W ogóle to dziwna historia ale długo bym musiała o tym pisać. Powiem w skrócie że tego swojego byłego chłopaka zostawiłam też dlatego że mi się inny chłopak podobał - kolega mojego męża. A wyszło tak że z tym kolegą nie chciałam w koncu być i zaczęłam jeździć jako koleżanka na dyskoteki z moim obecnym mężem. I tak się zbliżyliśmy do siebie. Historia jak w serialu ale to tak w szybkim skrócie... ze szczegółami jest dosyć ciekawa i fajna ale nie mam siły dzis o tym pisać
Co do ubioru faceta to ja od razu mówiłam co mi się podoba a co nie. W tej chwili mąż ubiera tylko ciuchy które ja mu kupuję sama (bez niego). Znam rozmiary i jak coś mi się spodoba w sklepie to mu biorę. Także całą garderobę sama mu "stworzyłam" i on nie ma nic przeciwko tak się nauczył, że zanim wyjdzie gdzieś to i tak się zapyta czy dobrze jest ubrany także ciuchy to nie problem

Świetna jest ta Twoja historia poznania się z TŻ widać że tak po prostu musiało być i koniec super na prawdę

No dobra idę spać do jutra ślicznotki moje jak wstanę to się odezwę miłej niedzieli wszystkim!!!
To musisz nam opowiedzieć jak to było z Wami fajne są takie historie jak ludzie się poznają i dochodzą do wniosku że to właśnie ta osoba
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 08:10   #2621
artlove
Przyczajenie

Witam was poranku, muszę się pochwalić, że schudłam w pierwsze 2 dni diety już 1,4kg : ) W piątek byłam na siłowni, ćwiczyłam 15min na orbitreku, później obwodowo pośladki i nogi i na koniec 25min bieżni : )
Dzisiaj też możliwe, że się wybiorę, chociaż nie wiem, może po prostu aktywny wypoczynek na świeżym powietrzu, w końcu taka piękna pogoda jest buźka!
artlove jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-18, 08:34   #2622
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
U mnie dziś też piękna pogoda od rana słoneczko świeci i jest cieplutko, że okno mam otwarte

Maminka w sumie schudłam 18kg ale też nie od razu dopiero przy 53kg trafiłam na ten wątek, a wcześniej to sama walczyłam z kg
Zaczęłam się odchudzać jakieś 3-4 lata temu i startowałam z wagi 65kg. Moją główną dietką było ograniczanie jedzenia, wtedy nawet nie wiedziałam, że kolacje powinny być białkowe a na śniadanie najlepiej płatki jadłam po prostu to co wcześniej tylko, tłuste rzeczy zamieniałam na jakieś lekkie jedzonko, ziemniaki przestałam polewać tłuszczem i jadłam połowę porcji do tego ćwiczenia typu brzuszki i rowerek
Potyczek w diecie nie traktowałam jako porażek, bo tego nie można tak traktować Mierzyłam się i ważyłam co dwa tygodnie co mnie baaardzo motywowało, bo strasznie czekałam na dzień ważenia i mierzenia po tych 2 tyg zawsze był jakiś spadek co mnie motywowało.
W jakieś 8 miesięcy udało mi się schudnąć 9 kg i na tym zaprzestałam, bo byłam zadowolona z tego co udało mi się osiągnąć i z tego, że ważę 56 kg byłam bardzo dumna
Po około pół roku znów wróciłam do diety, bo zachciałam więcej no i znów zaczęłam ćwiczyć, do brzuszków i rowerku dołączyłam kręcenie hula hop, dziennie po 40-60 minut. Oczywiście podczas diety rezygnowałam z fast foodów, choć od czasu do czasu wpadł jakiś hamburger ( do teraz mi zostało, że w hamburgerze rezygnuję z kotleta i jem z samymi surówkami ) czy piwko no i słodycze starałam się ograniczać do minimum.
No i dwa lata temu do wakacji udało mi się schudnąć do 51kg. Do zimy zeszłego roku przytyłam 2-3 kg i znów zaczęłam walkę z kilogramami
No i końcem lutego trafiłam na ten wątek i tu już poznałam więcej zasad zdrowego odżywiania itp no i udało mi się schudnąć do 47-48 kg a teraz staram się to utrzymać.
Wierzę, że Tobie też się uda i trzymam kciuki. Pamiętaj, żeby nigdy się nie poddawać Sama widzisz ile mi to zajęło, a Ty ładnie trzymasz się dietki więc jeden wyskok na pewno nie zaszkodzi

Monia dziękuję a co do butów to mnie wszystkie obcierają i na imprezę muszę wybierać jakieś wygodne, albo brać na przebranie
Ja jednak wczoraj nie wypiłam tego piwa będę miała na przyszły weekend wolałam nie pić bo dalej mnie gardło pobolewa.

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Artlove cieszę się, że masz motywację i ćwiczysz tylko nie poddaj się jak pojawi się zastój i kg nie będą chciały tak ładnie spadać. Teraz szybko straciłaś te 1,4 kg bo najprawdopodobniej zeszła z Ciebie woda. No ale trzymam kciuki
Stary 2012-03-18, 09:31   #2623
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Hej kochane

Ja wkoncu naladowalam akumulatory Tak mi sie przynajmniej wydaje, wsypalam sie na maska !! A tego mi trzeba bylo

Ogolnie widze ze zagosciol temat facetow Czyli temat rzeka
Mi sie w tej kwestii tak zmienilo myslenie ze to szok. Jak sobie przypomne jakie ja mialam kiedys myslenie w tej kwestii I czym ja sie kierowalam Glupi czlowiek byl, bawil sie na calego, zmienial facetow z ladniejszego na jeszcze ladniejszego, tragedia jakas Zreszta to w pewnym sensie mocno uksztalotowalo moja psychike i podejscie do facetow, bo generalnie zawsze mialam co chcialam.
Dzisiaj juz jest inaczej a wlasciwie od jakis 3 lat jestem sama, w sensie takim ze zadnemu facetowi juz nie dalam i nie pozwolilam tak wejsc z butami w moje zycie. Wiadomo czlowiek poznaje ludzi gdzies tam sie z kims spotyka ale nigdy nie jest to nic powaznego. A dlatego ze moje wymagania przerosly mnie sama Jestem takim dobrym obserwatorem ze w tym momencie kazda sprawe ktora wyczuje i mi sie nie spodoba trakuje jak duzy minus i odrazu zrywam kontakt
Tak jest i nic na to nie poradze ze lubie ludzi sumiennych, pilnych, pracowitych i przedewszytskim z wysoka kultura osobista dla mnie to sa to tak wazne priorytety. Do tego sama mam wyzsze wyksztalcenie, dobra i stabilna prace, wiec nie moge wziasc sobie jakiegos dooopka za przeproszeniem bez niczego. Nawet minuty bym z nim nie przetrwala niestety w naszej polskiej mentalnosci trudno jest znalesc kogos takiego

Edytowane przez bialaczekoladka
Czas edycji: 2012-03-18 o 09:33
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 10:14   #2624
murka04
Zadomowienie

heeej! Żyję Ale była zabawa, niektórzy to się tak ponapijali że w brodziku leżeli w ogóle jakiś kosmos Też nie byłam święta ale o 1 już normalnie szłam obok Tż bo nocowałam u niego, a rano żadnego kaca nic Jako jedyna pewnie
Było tam tak pyszne jedzenie że myślałam że zjem wszystko kotlety z pieczarką, jajka faszerowane, karkówka, dewolaj.. Mam tylko nadzieję że zdjęcia nie trafią na fejsa bo na pewno nie wyglądałam dobrze

monia nie przepraszaj za to że mówisz prawdę dobrze wiem że nigdy nie wiadomo co nas czeka i jasne że bardzo chciałabym być z Tż już zawsze ale różnie to bywa nie da się nic przewidzieć A dziś w nocy i rano np. tak sobie pomyślałam że co to za problem znieść to co mnie w nim drażni skoro ma tyle zalet, np. w nocy 3 razy budziłam go tylko po to żeby zakomunikować mu że chcę siku, po czym szłam A on spokojnie się budził a rano się śmiał że jestem wariatką zamiast być zły że nie dałam mu pospać. Albo zrobił mi śniadanie do łóżka Chyba to że Wam napisałam to co czuję pomogło mi to zrozumieć
medzik też chce takie spodnie jezuuu! Oddawaj!

Wiecie jak u mnie wczoraj było ciepło w nocy?! Bez kurtki można było iść normalnie! Dzisiaj za to od rana szaro ale to już wiedziałam bo w nocy tak mnie nogi kręciły że nie mogłam wysiedzieć a nie miałam maści. Dopiero nad ranem przeszło. Głupie uczucie

Dobra idę zobaczę co dobrego w lodówce mam, dzisiaj sobie kupiłam orzeszki w posypce paprykowej z biedrony i zaszaleję sobie

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 10:35   #2625
meeedzik
Zakorzenienie

Murka super, że imprezka udana koniecznie wrzuć nam jakieś zdjęcia
No i cieszę się, że wygadanie się na wątku i nasze opowiadania Ci pomogły
A co do spodni to nie oddam bo już je uwielbiam, są takie wygodne jak nie wiem no i zapomniałam wczoraj napisać, że to rozmiar 26!!! a drugie co kupiłam to Ska

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-18, 11:30   #2626
bialaczekoladka
Zakorzenienie

medzik wlasnie zapomnialam o Twoich rurkach napisac ze sa super
ja mam identyczne rozowe takie prawie nonowe
super sa ale trzeba do nich miec taka figurke jak Ty
kiedys w nich smigalam jak mialam sto razy mniejsza doope teraz na bank bym nie weszla w nie! Pamietam reakcje mojego wowczasowego tz "no chyba nie masz zamiaru w nich wyjsc"
a ja i tak w nich smigalam

Czas edycji: 2012-03-18 o 12:41
Stary 2012-03-18, 12:01   #2627
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Hej Jestem już w domu Cała i zdrowa i jestem z siebie dumna Mój wujek był pewny, że jechałam z GPS a ja że taaa GPS to ja w głowie miałam Także moja pierwsza daleka trasa zakończona szczęśliwie

Medzik gdzie kupiłaś takie śliczne spodnie Ja sie czaje na miętowe ale jakoś żadne mnie nie urzekły na zakupach Kupiłam za to sweterek, koszulkę. I brat mi przywiózł spódniczkę i koszulkę, bo zawsze znajduje na necie co chce i mu wysyłam linki a on mi kupuje u siebie w sklepie

Jej u nas tak slicznie wyciągnę mame na spacer po obiedzie
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 12:14   #2628
meeedzik
Zakorzenienie

Czekoladko dziękuję a ja szukałam właśnie takich różowych oczo☠☠☠nych ale nie widziałam nigdzie też bym w takich śmigała a co !

Cocktail a ja je dorwałam u nas na nowym targu za 69zł przymierzałam też podobne w sklepie na kościuszki ale były mniej rozciągliwe i nie było mojego rozmiaru, a z takich były jeszcze atramentowe i były rozmiary no i babka mi spuściła na 65zł
Ja też po obiedzie wybieram się z Tż na spacer no i z psem teraz siedzę z maską na głowie
Stary 2012-03-18, 12:23   #2629
monika01011986
Zakorzenienie

hej kwiatuszki

Ja dzisiaj się super wyspałam!! po 12stej wstałam z synkiem Zjadłam już płatki i wstawiłam pranie. Idę zaraz się szykować na spacerek z synkiem piękna pogoda jest! choć wcześniej było tak pochmurno, że słonca nie widziałam nawet. Teraz dopiero wyszło i świeci ładnie
W ogóle to opryszczka mi chciała wyskoczyć! już mi się pojawiły dwa malutkie bąbelki i zaczęło swędzić, posmarowałam szybko Oxycortem i przeszło na szczęście ale te dwa bąbelki i tak są :/ a nie dawno miałam przecież opryche 25 marca mam dostać okres i już mnie cycki zaczęły boleć :/ także teraz będę puchła jak balon :/

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:

To musisz nam opowiedzieć jak to było z Wami fajne są takie historie jak ludzie się poznają i dochodzą do wniosku że to właśnie ta osoba
hehe no może kiedyś to strasznie długa i skomplikowana historia więc może kiedyś jak będe miała dużo czasu to napiszę

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez artlove Pokaż wiadomość
Witam was poranku, muszę się pochwalić, że schudłam w pierwsze 2 dni diety już 1,4kg : ) W piątek byłam na siłowni, ćwiczyłam 15min na orbitreku, później obwodowo pośladki i nogi i na koniec 25min bieżni : )
Dzisiaj też możliwe, że się wybiorę, chociaż nie wiem, może po prostu aktywny wypoczynek na świeżym powietrzu, w końcu taka piękna pogoda jest buźka!
no to gratuluję tak trzymaj!!
taka piękna pogoda to trzeba korzystać

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:

Monia dziękuję a co do butów to mnie wszystkie obcierają i na imprezę muszę wybierać jakieś wygodne, albo brać na przebranie
Ja jednak wczoraj nie wypiłam tego piwa będę miała na przyszły weekend wolałam nie pić bo dalej mnie gardło pobolewa.
no właśnie i to jest najgorsze w butach :/ dlaczego tyle butów obciera? powinni cos wymyślić żeby temu zapobiegać.
Długo Cie te gardło już boli, może lepiej do lekarza iść?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-18, 12:27   #2630
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Cocktail a ja je dorwałam u nas na nowym targu za 69zł przymierzałam też podobne w sklepie na kościuszki ale były mniej rozciągliwe i nie było mojego rozmiaru, a z takich były jeszcze atramentowe i były rozmiary no i babka mi spuściła na 65zł
Ja też po obiedzie wybieram się z Tż na spacer no i z psem teraz siedzę z maską na głowie
Ja mam takie różowo łososiowe nie wiem jak ten kolor określić A ja szukam miętowych
O to tanio kupiłaś ja widzialam fajne w zarze ale 169zł chyba ich pogięło
Stary 2012-03-18, 12:43   #2631
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja mam takie różowo łososiowe nie wiem jak ten kolor określić A ja szukam miętowych
O to tanio kupiłaś ja widzialam fajne w zarze ale 169zł chyba ich pogięło
nooo mietowe sa boskie

a tak w ogole jak masaze?
U mnie ok! Tylko musze przyznac ze 3 razy w tyg to dla mnie za duzo, moze zejde do dwoch razy na tydzien, Co myslisz
Stary 2012-03-18, 12:51   #2632
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Hej kochane

Ja wkoncu naladowalam akumulatory Tak mi sie przynajmniej wydaje, wsypalam sie na maska !! A tego mi trzeba bylo

Ogolnie widze ze zagosciol temat facetow Czyli temat rzeka
Mi sie w tej kwestii tak zmienilo myslenie ze to szok. Jak sobie przypomne jakie ja mialam kiedys myslenie w tej kwestii I czym ja sie kierowalam Glupi czlowiek byl, bawil sie na calego, zmienial facetow z ladniejszego na jeszcze ladniejszego, tragedia jakas Zreszta to w pewnym sensie mocno uksztalotowalo moja psychike i podejscie do facetow, bo generalnie zawsze mialam co chcialam.
Dzisiaj juz jest inaczej a wlasciwie od jakis 3 lat jestem sama, w sensie takim ze zadnemu facetowi juz nie dalam i nie pozwolilam tak wejsc z butami w moje zycie. Wiadomo czlowiek poznaje ludzi gdzies tam sie z kims spotyka ale nigdy nie jest to nic powaznego. A dlatego ze moje wymagania przerosly mnie sama Jestem takim dobrym obserwatorem ze w tym momencie kazda sprawe ktora wyczuje i mi sie nie spodoba trakuje jak duzy minus i odrazu zrywam kontakt
Tak jest i nic na to nie poradze ze lubie ludzi sumiennych, pilnych, pracowitych i przedewszytskim z wysoka kultura osobista dla mnie to sa to tak wazne priorytety. Do tego sama mam wyzsze wyksztalcenie, dobra i stabilna prace, wiec nie moge wziasc sobie jakiegos dooopka za przeproszeniem bez niczego. Nawet minuty bym z nim nie przetrwala niestety w naszej polskiej mentalnosci trudno jest znalesc kogos takiego
Czekoladko Ty to na prawdę masz wymagania obawiam się że możesz zostać starą panną bo w naszym kraju i w tych czasach tacy faceci juz wyginęli
A z pracą to wiesz jak jest - dziś ją masz a jutro możesz nie mieć więc to nie powinno być jakąś regułą.
Mój mąż pracował 8 lat w fabryce telewizorów, siedział sobie za biureczkiem przed kompem, miał umowę na stałe i świetne zarobki. Przyszedł "kryzys" i zwolnili 600 osób w tym mojego męża. Także u nas w kraju żadna praca nie jest na stałe
Wiadomo, że facet powinien mieć łeb na karku i starać się chociaż mieć pracę i utrzymać kobietę, dzieci. Najgorzej wkurzają mnie tacy którzy leżą w domu i nic nie robią, nawet pracy nie szukają a kobieta zapierdziela po kilkanaście godzin dziennie - to już jest przegięcie, moment bym takiego kopnęła w dupę.

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
heeej! Żyję Ale była zabawa, niektórzy to się tak ponapijali że w brodziku leżeli w ogóle jakiś kosmos Też nie byłam święta ale o 1 już normalnie szłam obok Tż bo nocowałam u niego, a rano żadnego kaca nic Jako jedyna pewnie
Było tam tak pyszne jedzenie że myślałam że zjem wszystko kotlety z pieczarką, jajka faszerowane, karkówka, dewolaj.. Mam tylko nadzieję że zdjęcia nie trafią na fejsa bo na pewno nie wyglądałam dobrze

monia nie przepraszaj za to że mówisz prawdę dobrze wiem że nigdy nie wiadomo co nas czeka i jasne że bardzo chciałabym być z Tż już zawsze ale różnie to bywa nie da się nic przewidzieć A dziś w nocy i rano np. tak sobie pomyślałam że co to za problem znieść to co mnie w nim drażni skoro ma tyle zalet, np. w nocy 3 razy budziłam go tylko po to żeby zakomunikować mu że chcę siku, po czym szłam A on spokojnie się budził a rano się śmiał że jestem wariatką zamiast być zły że nie dałam mu pospać. Albo zrobił mi śniadanie do łóżka Chyba to że Wam napisałam to co czuję pomogło mi to zrozumieć

noo to impreza udana widzę! jak w brodziku leżeli to na prawdę było ostro hahaha fajne są takie osiemnastki

No widzisz jaki ten Twój TŻ kochany Ja bym się wkurzyła jakby mąż mnie budził w nocy powiedzieć że idzie siku hahaha i pewnie na odwrót też by tak było

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-18, 12:52   #2633
zelka9o
Zadomowienie

aaa co za Piękna niedziela ! aż na rowerze byłam dziś wieczorkiem lecę do Londynu i zabieram ze Sobą rolki ! będę śmigać wieczorami po Londynie
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 12:52   #2634
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Hej Jestem już w domu Cała i zdrowa i jestem z siebie dumna Mój wujek był pewny, że jechałam z GPS a ja że taaa GPS to ja w głowie miałam Także moja pierwsza daleka trasa zakończona szczęśliwie
OOO jak dobrze super, że dojechałaś szczęsliwie
no i gratuluję pierwszej tak długiej trasy

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-18, 13:19   #2635
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
medzik wlasnie zapomnialam o Twoich rurkach napisac ze sa super
ja mam identyczne rozowe takie prawie nonowe
super sa ale trzeba do nich miec taka figurke jak Ty
kiedys w nich smigalam jak mialam sto razy mniejsza doope teraz na bank bym nie weszla w nie! Pamietam reakcje mojego wowczasowego tz "no chyba nie masz zamiaru w nich wyjsc"
a ja i tak w nich smigalam

no Medzik bardzo ładnie wyglada w nowych ciuchach ładnemu we wszystkim ładnie
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-03-18, 13:22   #2636
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Czekoladko Ty to na prawdę masz wymagania obawiam się że możesz zostać starą panną bo w naszym kraju i w tych czasach tacy faceci juz wyginęli
HAhaha no mam mam bardzo wygorowane
Staro panienstwa tez sie nie boje, bo wole byc sama niz z byle kim, mam taka zasade i bede sie tego trzymac. Mam mase kolezanek ktore maja parcie na szklo, byly same znalazl sie pierwszy lepszy dooopek bo inaczej tego nazwac nie moge, nic nie wart, len patentowany bez zadnych ambicji, zrobily sobie dzieciaki i siedza na doopie z nimi. Nie maja nic ani pieniedzy, ani pracy ani przyszlosci komornik im siedzi na gardle i tak zycja. To ja juz wole na serio byc stara panna spelniac sie zawodowo miec pieniadze otworzyc cos swojego, dorobic sie czegos niz miec darmozjada utrzymywac go, prac mu, gonic do roboty hahahah jezu masakra
Cytat:
A z pracą to wiesz jak jest - dziś ją masz a jutro możesz nie mieć więc to nie powinno być jakąś regułą.
Mój mąż pracował 8 lat w fabryce telewizorów, siedział sobie za biureczkiem przed kompem, miał umowę na stałe i świetne zarobki. Przyszedł "kryzys" i zwolnili 600 osób w tym mojego męża. Także u nas w kraju żadna praca nie jest na stałe
Pewnie ze to nie jest zadna regula. Tu nie chodzi o sama prace w sobie tylko o zaradnosc. Jezeli ktos ma stala prace okay jest dobrze ale wazne tez jest to tez cos zrobi jak ja straci. Czy usiadzie na tylku i bedzie czekal na zbawienie czy wezmie sie w garsc i znajdzie nastepna. Tutaj w role tez wchodzi branza w jakiej sie pracuje. I sam fakt jak ktos podchodzi do pracy i obowiazku. Np. dla mnie to bardzo wazne, dla mnie praca jest ogromnie wazna, stosunek do niej, bo to nie rzutuje tylko na sama prace ale i na cale zycie, jak ktos podchodzi do tematu.bo jezeli jest sie lekkoduchem to wiadomo ze gdzie by sie nie pracowalo i ile nie zarabialo sie dlugo nie popracuje, bo we wszytsko trzeba wlozyc bardzo duzo zaangazowania zeby sie utrzymac. Sama wiem to po sobie. Dlugo pracuje sie na dobra opinnie w pracy i autorytet wtedy dopiero mozna poczuc sie stabilinie.

Cytat:
Wiadomo, że facet powinien mieć łeb na karku i starać się chociaż mieć pracę i utrzymać kobietę, dzieci. Najgorzej wkurzają mnie tacy którzy leżą w domu i nic nie robią, nawet pracy nie szukają a kobieta zapierdziela po kilkanaście godzin dziennie - to już jest przegięcie, moment bym takiego kopnęła w dupę.
Dokladnie, to podstawa. Tymbardziej ze np u mnie w domu wszyscy to pracocholicy ojciec jest programista i informatykiem zaczynal 30lat temu i pracowal przy pierwszych komputerach, teraz juz nie pracuje na caly etat ale jak sie zamykal w swoim pokoju to kladl sie nad ranem i wstal o 6, cale zycie intensywnie pracowal. Matka tez jest taka mrowa ze az sie dziwie czy ja faktycznie mam ich geny bo az takiej korby nie mam. Bo ja pracuje tylko po 8-9h a oni spokojnie dochodza do 12 i to majac juz ponad 50lat. Zreszta oboje mowia ze w zyciu trzeba ciezko pracowac i u nas to jest norma i ja tez wymagam duzego wkladu we wspolne dobro- niestety.
Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
aaa co za Piękna niedziela ! aż na rowerze byłam dziś wieczorkiem lecę do Londynu i zabieram ze Sobą rolki ! będę śmigać wieczorami po Londynie
zazdraszczam

Czas edycji: 2012-03-18 o 13:45
Stary 2012-03-18, 13:27   #2637
Milena001
Zadomowienie

a ja właśnie jem jeżyki i białą czekoladkę hi

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cytat:
no tylko uważaj na siebie i szczęśliwej podróży życzę
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-03-18, 14:33   #2638
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Czekolada bedzie taka cwana jak ja i poszuka sobie faceta za granica. Polki maja dobra prase na szerokim swiecie.
U mnie dzisiaj calkiem dobrze, odeszly mnie apetyty na slodycze, i zbieram sie do walki. Jeszcze dzis sobie potrenuje. Kolejny tydzien zapowiada sie zwariowany, bede miala kupe roboty, ale postaram sie tu zagladac.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 15:14   #2639
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

no Medzik bardzo ładnie wyglada w nowych ciuchach ładnemu we wszystkim ładnie

Cytat:
Czekolada bedzie taka cwana jak ja i poszuka sobie faceta za granica. Polki maja dobra prase na szerokim swiecie.
U mnie dzisiaj calkiem dobrze, odeszly mnie apetyty na slodycze, i zbieram sie do walki. Jeszcze dzis sobie potrenuje. Kolejny tydzien zapowiada sie zwariowany, bede miala kupe roboty, ale postaram sie tu zagladac.
No narazie sie nie zanosi ale kto wie? Nie mowie nie
Stary 2012-03-18, 16:22   #2640
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
nooo mietowe sa boskie

a tak w ogole jak masaze?
U mnie ok! Tylko musze przyznac ze 3 razy w tyg to dla mnie za duzo, moze zejde do dwoch razy na tydzien, Co myslisz
Ja opuściłam poniedzialek, bo sapałam u koleżanki to wiadomo że nie masowałam a tak to pilnuje w poniedziałki, środe i piątki

Cytat:
O ja sama chciałam kupić ostatnio rolki to mam sie po głowie postukała Ale jeszcze sobie kupie

Cytat:
OOO jak dobrze super, że dojechałaś szczęsliwie
no i gratuluję pierwszej tak długiej trasy
Dziękuje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości