Żonki 2009 cz. XXXII - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-18, 18:08   #3811
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
aleś ty spostrzegawcza

boskoooo
u nas wczoraj też imieniny miał tata i Patryk, w końcu w Irlandii święto ale my byliśmy uziemieni

uuu to faktycznie nie jest to takie proste....
mam nadzieję że jednak uda się wam coś wymyśleć, co spełni swe zadanie i nie odpadnie..

ależ ci zazdroszcze

oj.... mówisz ze można się bać

u nas noc spokojna, tzn budził się z napadami kaszlu ale nie było to takie jak ostatnio i sobie spokojnie poradziliśmy
Ciesze się, że noc spokojniejsza. Z nocy na noc podobno będzie lepiej

Ana wszystkiego najlepszego w dniu urodzin

Witajcie!

Byliśmy na baaaaardzo długim spacerku, a potem na kawce. Dzwonił też kuzyn męża, do którego jedziemy w przyszły weekend, bo już obmyślają plan co będziemy robić Fajnie, już się nie mogę doczekać! Jak zwykle mam stresa jak Marcelutka sobie poradzi. W ogóle to mimo że jestem raczej wyluzowaną mamą, to zawsze jak gdzies idziemy/jedziemy to się stresuję, czy mała nie będzie marudzić itp. I wcale nie chodzi mi o to, by moje dziecko było postrzegane jako idealne przez innych, daleka jestem od takiego myślenia, ale po prostu nie chcę nikomu robić kłopotu
Stary 2012-03-18, 18:27   #3812
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
India mnie się udało znaleźć jeszcze coś takiego, czyli inna forma tego co wkleiłaś. Tak jak piszesz musi być mega dużo szkła, żeby się ciemno jak w piwnicy nie zrobiło. Co do tego drugiego zdjęcia to oczywiście nie ma sensu u Was robić wiatrołapu, chodziło mi właśnie o same drzwi

Iwka komicznie musiała taka sytuacja wyglądać, ale czasem inaczej się nie

Cześć Rosi

Madzia tereaz relaks po całym dniu, nie oszczędzasz siebie i maluszka ciągle aktywna
Ania to własnie miało byc cos bardzo podobnego jak na drugim zdjęciu zobaczymy czy coś z tego wyjdzie

Ana wszystkiego najlepszego!: roza:
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 18:58   #3813
zaaaabcia
Zakorzenienie

Ja tylko na chwilke daje znac ze pokoj malego wymalowany Jesliktos ma ochote zobaczyc zapraszam do K.

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 19:07   #3814
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
India - a nie możecie tych drzwi na wymiar u stolarza zamówić wraz z framugą tak dużą żeby się tą wnęka wypełniła w całości? Wtedy wstawia się tak jak normalne drzwi, mocuje się framugę do ścian i sufitu.
Iwka poszła wymierzyć wnękę, jest wysoka na 3,7 m, szer. 1,25 m więc powieszchnia wychodzi całkiem spora
Stary 2012-03-18, 19:12   #3815
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość

Ana wszystkiego najlepszego w dniu urodzin

Byliśmy na baaaaardzo długim spacerku, a potem na kawce. Dzwonił też kuzyn męża, do którego jedziemy w przyszły weekend, bo już obmyślają plan co będziemy robić Fajnie, już się nie mogę doczekać! Jak zwykle mam stresa jak Marcelutka sobie poradzi. W ogóle to mimo że jestem raczej wyluzowaną mamą, to zawsze jak gdzies idziemy/jedziemy to się stresuję, czy mała nie będzie marudzić itp. I wcale nie chodzi mi o to, by moje dziecko było postrzegane jako idealne przez innych, daleka jestem od takiego myślenia, ale po prostu nie chcę nikomu robić kłopotu

a co do robienia kłopotu, to jak ktoś był u mnie z dzieckiem i ono marudziło, to jakoś nigdy nie brałam tego za kłopot to tak na pocieszenie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość

Ana wszystkiego najlepszego!: roza:
dziękuję
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 19:21   #3816
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Melduje, ze żyje.
O dwóch tygodni się praktykuje w przedszkolu i latam jak na skrzydłach tam. Smutno, ze ostatni tydzień przede mną
Do tej pory M. siedział z Agu na tacierzyńskim, teraz będzie z moją mam. Zobaczymy jak to wypali taka próba, przed tym, czy ogłabym do pracy iść.
Agata jest chora. Bierze bidul zastrzyki dwa razy dziennie w tą małą pupę (wcześniej miała anty w syropie, ale pluła), staje, raczkuje i mam 4 zęby wie dolne jedynki i wie górne dwójki - wampirek jeden.

Nie nadrobię, postara się byc na bierząco

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 19:30   #3817
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Aniu lubię być aktywna i czas szybciej leci i czuję się wtedy lepiej.
Aktywna mama to zdrowa mama, wiec jeśli możesz to trzeba korzystać.

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Nikt tu o mnie dzisiaj nie pamiętał... chlip, chlip

Byli u nas dziadkowie i teście... miły dzień prezentów też coś niecoś tylko żeby tak w ramach prezentu kaszel mi przeszedł to byłabym szczęśliwa!

(chyba mam deja vu )
100 lat
nie było Cię także nie było komu składać życzeń

Cytat:
(...)Witajcie!

Ktosiu myślę, że nie powinno być z Małą problemu chyba, że zmiana otoczenia i miejsca ją zestresuje, ale Marcyśka patrząc na zdjęcia to wesołe dziecie i nie będzie marnowała czasu na marudzenie
fajny weekend Wam się szykuje

Cytat:
Ania to własnie miało byc cos bardzo podobnego jak na drugim zdjęciu zobaczymy czy coś z tego wyjdzie (...)
To takich typowych drzwi musielibyście ościeżnice zamawiać, tak? dobrze myślę, żeby się miały czego trzymać.

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwilke daje znac ze pokoj malego wymalowany Jesliktos ma ochote zobaczyc zapraszam do K.
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Melduje, ze żyje.
O dwóch tygodni się praktykuje w przedszkolu i latam jak na skrzydłach tam. Smutno, ze ostatni tydzień przede mną
Do tej pory M. siedział z Agu na tacierzyńskim, teraz będzie z moją mam. Zobaczymy jak to wypali taka próba, przed tym, czy ogłabym do pracy iść.
Agata jest chora. Bierze bidul zastrzyki dwa razy dziennie w tą małą pupę (wcześniej miała anty w syropie, ale pluła), staje, raczkuje i mam 4 zęby wie dolne jedynki i wie górne dwójki - wampirek jeden.

Scio zdrowia dla Agatki

biorę się za wypisanie kartek świątecznych, ilość hurtowa

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-18, 19:46   #3818
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Aktywna mama to zdrowa mama, wiec jeśli możesz to trzeba korzystać.

100 lat

Ktosiu myślę, że nie powinno być z Małą problemu chyba, że zmiana otoczenia i miejsca ją zestresuje, ale Marcyśka patrząc na zdjęcia to wesołe dziecie i nie będzie marnowała czasu na marudzenie

To takich typowych drzwi musielibyście ościeżnice zamawiać, tak? dobrze myślę, żeby się miały czego trzymać.

Scio zdrowia dla Agatki

biorę się za wypisanie kartek świątecznych, ilość hurtowa
Aniu typowych drzwi tu się nie da zamontować, bo jak wczesniej moze zauważyłas wymiary wnęki są nietypowe i dosc spore rozwiązania jak wszystkoe bedzie miałobyc przymocowane ma nam przedstawic ta firma co była wszystko juz wymierzac
Stary 2012-03-18, 20:07   #3819
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:

a co do robienia kłopotu, to jak ktoś był u mnie z dzieckiem i ono marudziło, to jakoś nigdy nie brałam tego za kłopot to tak na pocieszenie

dziękuję
Dzięki, że to napisałaś. Ja też nigdy nie odbierałam marudzenia innych dzieci jako kłopot, ale jakoś tak się stresuję

Cytat:
(...)
(...)
Hmmm tak sobie myślę o tej zmianie otoczenia, generalnie my małej nie trzymamy pod kloszem i gdzie my tam ona Także już w różnych miejscach była i spała Zazwyczaj nie ma problemów z adaptacją, aczkolwiek nieraz nawet w domu potrafi walnąć arię przed snem. A ona niestety nie należy do dzieci, które dadzą się ululać choćby na rękach, jest bezsmoczkowa, więc to też w tym przypadku minus. Od jutra zaczynam przyzwyczajać ja do łóżeczka turystycznego (spała już w nim na wczasach ale zdążyła zapomnieć), żeby kojarzyło jej się bezpiecznie.
A weekend zapowiada się super! Uwielbiam tą rodzinę

Cytat:
Melduje, ze żyje.

Zdrówka dla Agatki! I witamy w klubie czterozębnych
Stary 2012-03-18, 21:28   #3820
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
była pani pediatra i niestety to jest tak jak pisała ania - choroba przewlekła i ataki się mogą powtarzać bardzo często..
teraz dostaliśmy kupe syropów plus inhalacje 5 dni ze sterydów w domu, a do przychodni mamy chodzić po inhalacje z adrenaliny bo tego nam podawać nie wolno.
wypożyczyliśmy nebulizator z apteki taki fajny dla dzieci w kształcie pingwina mam nadzieję że młody da się inhalować, no i mamy leki które mamy mieć zawsze w domu i jak się zacznie atak to zanim dojedzie karetka mamy mu robić inhalacje z tych leków, a jak nie mamy ich akurat przy sobie to musimy Pata zabrać do zimnego miejsca nawet wyjść w środku nocy na dwór, bo krtań wtedy się rozluźnia

ma całkowity zakaz picia ciepłych rzeczy jak już to chłodne plus temp. pokojowa, no i w mieszkaniu mamy mieć chłodno, najlepiej 17,18 max 19 stopni.

tak jak ani pisała z wiekiem napady będą coraz rzadsze, ale karetkę mamy wzywać zawsze nawet jak zaczniemy sami podawać mu te doraźne środki bo przy tym rzadko bo rzadko ale zdarza się ze się krtań zaciska i trzeba będzie intbować.. powiedziała że miała ze 3 takie przypadki w swojej karierze więc woli nam powiedzieć żebyśmy wrazie czego wiedzieli co robić..

rewelacyjnie k u r w a!
jejuuu byleby sie szybko wyleczylo i nie powtarzalo! kciuki dla Patryka za dzielne inhalacje! powodzenia w leczeniu!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Marta choroba przewlekła?? czyli to nie coś jednorazowego??

Katunia wrzuć przepis... ale mam ochotę na ciasteczka owsiane. Kiedys robiłam z przepisu teściowej ale kijowe mi wyszły, można było sobie zęby połamać
postaram sie jutro wrzucic
tz bardzo smakowaly-zniknely wszystkie

Cytat:
Dziewczyny co za dzien ... Bylam z mama wypozyczyc samochod bo jej jest w naprawie ( miala wypadek tydzien temu ).. No i podjechalismy do sklepu dzieciecego i ... babka wjechala w moj samochod Na szczescie ja bylam w srodku z mama przyszla do sklepu zapytac czy to moje auto bo wlasnie w nie uderzyla. Nie dzwonilismy na policje bo okazalo sie ze jej maz ma warsztat samochodowy pojechalismy no i maja mi dac wycene w poniedzialek Normlnie jak nie urok to sracz....a Dobrze ze mnie w aucie nie bylo ehhh ...
ojjjjj zabciu - dobrze ze tylko samochod uszkodzony!

Cytat:

mam ochote kupic te noże, co myslicie?

http://www.mydeal.pl/komplet_5_nozy_...kraj-6830.html
mi sie podobaja te noze!

Cytat:

Dobry sposób Mojej kuzynce tak włosy obcinali, bo na przytomnie się nie dało
czasem na dzieci nie ma innej rady, ale musialo to wygladac dosc komicznie haha
ja kiedys Tomowi paznokcie obcinalam na spiocha
a wlosy wczoraj w wannie ale z maga marudzeniem- zachowywal sie jakbym mu jakas bardzo wazna czesc jego zabierala

Cytat:
Melduje, ze żyje.

zdrowka dla Agatki!

czesc
Dzis piekne slonko u nas bylo wiec pol dnia spedzilismy na dworze. Bylismy u rodzicow bo maz w pracy.
A wczoraj byli u nas brat z dziewczyna-mala impreza tortillowa-brat zrobil z lososiem a ja z kurczakiem-objedlismy sie. A pilismy bardzo dobre drinki-pasoa-wodka,sok zurawinowy i pamaranczowy-Pyyyyyycha a wiecie co jest najsmieszniejsze-ta impreze miala zrobic dziewczyna brata bo oblewalismy jej obrone lica-a ze ona jest len to wyszlo ze impreza u nas....troche to smieszne ale niech bedzie... nastepnym razme to ja chce wyjsc gdzies z domu!
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 21:35   #3821
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
(...)
czasem na dzieci nie ma innej rady, ale musialo to wygladac dosc komicznie haha
ja kiedys Tomowi paznokcie obcinalam na spiocha
a wlosy wczoraj w wannie ale z maga marudzeniem- zachowywal sie jakbym mu jakas bardzo wazna czesc jego zabierala

zdrowka dla Agatki!

czesc
Dzis piekne slonko u nas bylo wiec pol dnia spedzilismy na dworze. Bylismy u rodzicow bo maz w pracy.
A wczoraj byli u nas brat z dziewczyna-mala impreza tortillowa-brat zrobil z lososiem a ja z kurczakiem-objedlismy sie. A pilismy bardzo dobre drinki-pasoa-wodka,sok zurawinowy i pamaranczowy-Pyyyyyycha a wiecie co jest najsmieszniejsze-ta impreze miala zrobic dziewczyna brata bo oblewalismy jej obrone lica-a ze ona jest len to wyszlo ze impreza u nas....troche to smieszne ale niech bedzie... nastepnym razme to ja chce wyjsc gdzies z domu!
Kasieńko co się dziwisz Tomkowej rozpaczy po włosach, jak Marcela ma żal o każdego babola wyciągniętego z nosa
A co dziewczyna brata taka leniwa?
Stary 2012-03-18, 22:06   #3822
Zakorzenienie

Cytat:
Kasieńko co się dziwisz Tomkowej rozpaczy po włosach, jak Marcela ma żal o każdego babola wyciągniętego z nosa
A co dziewczyna brata taka leniwa?
aj to tego z nosa Tom sie sam chetnie na szczescie pozbywa

aj no leniuszek z niej nieziemski...czasem wspolczuje bratu...
ja mialam mega ubaw jak sie z nimi umawialismy na ta impreze-bo to ona ja powinna zrobic...ale dobra u nas jest fajnie...ale ona nic nie przygotowala! brat ze mna w kuchni siedzial-smiech na sali
Stary 2012-03-19, 07:09   #3823
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:

ja mialam mega ubaw jak sie z nimi umawialismy na ta impreze-bo to ona ja powinna zrobic...ale dobra u nas jest fajnie...ale ona nic nie przygotowala! brat ze mna w kuchni siedzial-smiech na sali
Ehhh ciężki orzech do zgryzienia. Bo o ile rozumiem ich chęć wyjścia z domu (przed ślubem to mega frajda ) to chociaż mogła się na tyle poczuć, żeby Ci pomóc. Pozostaje liczyć, że jeszcze się dziewczyna rozkręci Bo inaczej współczuję bratu

Dzień dobry!
Stary 2012-03-19, 08:15   #3824
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 08:36   #3825
bzyczka1
Zakorzenienie

cześć dziewczyny

nie wiem co mam napisać ciężko mi się wbić ostatnio w temat...

Przez weekend mieliśmy cudowną pogodę, 20 stopni, słoneczko i bezwietrznie. Lila w body na krótki rękaw i bluzie na to a inne dzieci w kurtkach zimowych, czapkach i szalikach A dzisiaj za to zimno się zrobiło i mokro :/

Ana spóźnione ale szczere Wszystkiego dobrego kochana

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-19, 08:41   #3826
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Witam sie chorobowo poimprezowo

było co tu duzo mowić BOSKO
pogoda nam dopisała
Natula cała msze dokazywała
potem padła przy rosole w krzesełku do karmienia

wygladała BAJECZNIE
Żabciu dzieki kochana mąz sie nie mógła napatrzeć taki dumny chodził

aaaaaaaa i najważniesze prawie cay dzien wczoraj PRZECHODZIŁA na własnych nóżkach nie mogłam sie napatrzec tak cudnie chodzia w tej sukience z balonami w reku

a i kliwus balony zrobiły furore Natula nic innego nei chciała tylko balon albo i dwa

albo rowerek
bo dostała sliczny rowerek i az piszczala z radosci i podskakiwała w nim jak jezdziła
myslalam ze dzis pojdzimy na dwor ale pada
ide do k. nadrabiac i pisac relacje
Cytat:
Dziewczyny co za dzien ... Bylam z mama wypozyczyc samochod bo jej jest w naprawie ( miala wypadek tydzien temu ).. No i podjechalismy do sklepu dzieciecego i ... babka wjechala w moj samochod Na szczescie ja bylam w srodku z mama przyszla do sklepu zapytac czy to moje auto bo wlasnie w nie uderzyla. Nie dzwonilismy na policje bo okazalo sie ze jej maz ma warsztat samochodowy pojechalismy no i maja mi dac wycene w poniedzialek Normlnie jak nie urok to sracz....a Dobrze ze mnie w aucie nie bylo ehhh ...

dobrze ze wam sie nic nie stało, szczescie w nieszczesciu
auto rzecz nabyta wiem żal ale naprawi sie wyklepie a waszego zdrówka szkoda by było
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Podczytuje Was i.odpoczywam po dzisiejszym szalenstwie. jeszcze jutro i luz!
mnie tak po przygotowaniach i wczorajszych nowych szpilach łyski i stopy bola ze na koniec imprezy na boso chodziłam

Cytat:
no, najważniejsze jest to że przekonuje się do inhalacji....
wczoraj jeszcze na siłę mu robiliśmy, a dziś popłakiwał ale siedział dzielnie, nie ściągał maseczki tylko oddychał...
może się przekona...
dzielny chłopak
mam nadzieje ze to jednorazowy incydent i sie nei bedzie powtarzał buziaki dla zucha

Cytat:
India - a nie możecie tych drzwi na wymiar u stolarza zamówić wraz z framugą tak dużą żeby się tą wnęka wypełniła w całości? Wtedy wstawia się tak jak normalne drzwi, mocuje się framugę do ścian i sufitu. Ja mam w mieszkaniu drzwi które mają prawie 3 m, nie wiem jak wysoka jest ta wnęką u Ciebie. A jak jest wnęka za duża, to trzeba trochę ją zabudować - pewnie od góry

Dobry sposób Mojej kuzynce tak włosy obcinali, bo na przytomnie się nie dało
hahaha moja siedzi dzielnie na kolankach, w zeszłym tyg znow ja obcinaliscmy czocher mały

Cytat:
Melduje, ze żyje.

prawie jak na spowiedzi
zdrowka dla Agu

Cytat:

no bosko sie panna narobiła pewnie potem cały dzien odpoczywała

a ja chora z nosa cieknie gardło boli
tuśka robi zabawkowo zadyme na podłodze

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 09:04   #3827
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
100 lat

a byłam

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość

Dzisiaj odwiedziłam lidla i kupiłam sobie kalosze w kwiatki Polecam, fajne są
Dziewczyny chyrlam, ze masakra aż wstyd do pracy chodzić, no ale dyr mi zasugerowała, że nie można brać zwolnień... a właściwie powiedziała wprost.
Stary 2012-03-19, 09:07   #3828
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Ana spoźnione życzenia urodzinowe dużo usmiechu i słońca na codzień

Stary 2012-03-19, 09:18   #3829
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-19, 09:58   #3830
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
Ana spoźnione życzenia urodzinowe dużo usmiechu i słońca na codzień
dziękuję

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
dziękuję
Stary 2012-03-19, 10:08   #3831
celi25
Rozeznanie

cześć - ja miałam pracowity weekend - jeszcze dzisiaj mnie ręce bolą
Martucha mam nadzieję, że to tylko jednorazowy atak - życzę zdrówka dla synka

Żabcia dobrze że Was nie było w aucie Widziałam zdjęcia w k. - pokój zapowiada się

Anika fajnie że impreza się udała - u nas wczoraj już niestety pogoda się popsuła

Ana najlepsze spóźnione życzenia - teraz to życzę Ci przede wszystkim zdrowia - żebyś się już w końcu rozstała z tymi choróbskami

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 10:23   #3832
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

nie wiem co mam napisać ciężko mi się wbić ostatnio w temat...

Przez weekend mieliśmy cudowną pogodę, 20 stopni, słoneczko i bezwietrznie. Lila w body na krótki rękaw i bluzie na to a inne dzieci w kurtkach zimowych, czapkach i szalikach A dzisiaj za to zimno się zrobiło i mokro :/

W pierwsze ciepłe dni ludzie zawsze popadają ze skrajności w skrajność - jedni w bluzkach na ramiączkach, inni w kurtkach zimowych

Cytat:

pogoda nam dopisała

wygladała BAJECZNIE

aaaaaaaa i najważniesze prawie cay dzien wczoraj PRZECHODZIŁA na własnych nóżkach nie mogłam sie napatrzec tak cudnie chodzia w tej sukience z balonami w reku

a i kliwus balony zrobiły furore Natula nic innego nei chciała tylko balon albo i dwa

albo rowerek
bo dostała sliczny rowerek i az piszczala z radosci i podskakiwała w nim jak jezdziła

(...)
Dzisiaj rano o Tobie myślałam! Byłam ciekawa jak tam impreza. Ciesze się, że wszystko się udało
Dla Ciebie kochana zdrówka

Cytat:
(...)

Dzisiaj odwiedziłam lidla i kupiłam sobie kalosze w kwiatki Polecam, fajne są
Dziewczyny chyrlam, ze masakra aż wstyd do pracy chodzić, no ale dyr mi zasugerowała, że nie można brać zwolnień... a właściwie powiedziała wprost.
A dlaczego nie można brać zwolnień? Lepiej pozarażać pół przedszkola?
Stary 2012-03-19, 11:23   #3833
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
W pierwsze ciepłe dni ludzie zawsze popadają ze skrajności w skrajność - jedni w bluzkach na ramiączkach, inni w kurtkach zimowych

Dzisiaj rano o Tobie myślałam! Byłam ciekawa jak tam impreza. Ciesze się, że wszystko się udało
Dla Ciebie kochana zdrówka

A dlaczego nie można brać zwolnień? Lepiej pozarażać pół przedszkola?
wiecie gdzie szukac

Stary 2012-03-19, 11:39   #3834
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
mam nadzieje, że szybko się to zmieni! Bądź z nami!

i
Gucia

Cytat:
Mona ja się przyznaję, że jeszcze w życiu rosołu nie gotowałam
u nas był wczoraj facet od drzwi od tego nieby "wiatrołapu" co chcemy zabudować wnękę i oczytwiscie on twierdzi, że będzie raczej problem...
ja też nigdy nie gotowałam rosołu bleeee ...dla mnie to woda z tłuszczem i makaronem

poszukaj moze innego fachowca

Marta współczuję tej sytuacji z Patem, musieliscie się najść strachu mam nadzieję, że to tylko jednorazowa sytuacja. A skoro Pat ma oddychac chłodnym powietrzem to co lekarz razi latem? macie nawilżać powietrze?

Cytat:
Gold - jak tam malowanie mebli?
Ale za to kupiłam sobie sukienkę : http://www.newlook.com/shop/womens/d...ress_249186740 powiem nieskromnie że cudna jest i ma kieszenie
mebli jeszcze nie malowałam w sobotę myłam okna- zmachałam się trochę, kondycja mi siada wczoraj mnie natchnęło i pomalowałam lustro 150x50 cm (stare od babci) i po raz drugi ten kwietnik co przerabiam na wieszak (po poprzednim malowaniem gównianą farbą musiałam cały oczyścić rozpuszczalnikiem)

śliczna sukienka ja w sobotę szukałam torebki, która by pasowała do kakaowego trencza i kupiłam taką w Parfois

Cytat:
wygladała BAJECZNIE
pokażesz w klubie fotki ?

Ana, czy Ty miałaś urodzinki?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 83838AM__11328779442_72488.jpg (22,3 KB, 8 załadowań)

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 11:51   #3835
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Gucia

ja też nigdy nie gotowałam rosołu bleeee ...dla mnie to woda z tłuszczem i makaronem

poszukaj moze innego fachowca

Marta współczuję tej sytuacji z Patem, musieliscie się najść strachu mam nadzieję, że to tylko jednorazowa sytuacja. A skoro Pat ma oddychac chłodnym powietrzem to co lekarz razi latem? macie nawilżać powietrze?

mebli jeszcze nie malowałam w sobotę myłam okna- zmachałam się trochę, kondycja mi siada wczoraj mnie natchnęło i pomalowałam lustro 150x50 cm (stare od babci) i po raz drugi ten kwietnik co przerabiam na wieszak (po poprzednim malowaniem gównianą farbą musiałam cały oczyścić rozpuszczalnikiem)

śliczna sukienka ja w sobotę szukałam torebki, która by pasowała do kakaowego trencza i kupiłam taką w Parfois

pokażesz w klubie fotki ?

Ana, czy Ty miałaś urodzinki?
jasne śię ściągają

a ty mi sie!!!!! ani waż malować farbą!!!!!!

Stary 2012-03-19, 11:55   #3836
Zakorzenienie

Ana - spoznione ale gorace zyczenia urodzinowe przede wszystkim duuuzo zdrowka! malo wizyt po lekarzach. Szybkiego skonczenia budowy, potem cudnego bobasa. I zadowolenia z pracy i grzecznych dzieciakow! Sto lat!

Cytat:

pogoda nam dopisała

wygladała BAJECZNIE

albo rowerek

dobrze ze wam sie nic nie stało, szczescie w nieszczesciu
auto rzecz nabyta wiem żal ale naprawi sie wyklepie a waszego zdrówka szkoda by było

mnie tak po przygotowaniach i wczorajszych nowych szpilach łyski i stopy bola ze na koniec imprezy na boso chodziłam

dzielny chłopak
mam nadzieje ze to jednorazowy incydent i sie nei bedzie powtarzał buziaki dla zucha

hahaha moja siedzi dzielnie na kolankach, w zeszłym tyg znow ja obcinaliscmy czocher mały

prawie jak na spowiedzi
zdrowka dla Agu

no bosko sie panna narobiła pewnie potem cały dzien odpoczywała

a ja chora z nosa cieknie gardło boli
tuśka robi zabawkowo zadyme na podłodze
fajnie ze impreza udana
myslalismy wczoraj o was
ide do k. podgladac

a dziewczyna brata - no oczywiscie ze odpoczywala-spala do 12...a u mnie balagan do dzis

Bylismy na miescie kupic malemu buty bo bidok przy 17stopniach na dworze w zimoweych smigal. Mamy nowe fajne butki z ccc.
Dzis popoludniu idziemy na urodziny kuzyna tz i nie gotuje dzis obiadu wiec laba na calego
Stary 2012-03-19, 12:03   #3837
ktosia86
Zakorzenienie

Cześć Guciolku Jak Ci na urlopie? Byczysz się?
No i nie ma Guci

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2012-03-19 o 12:24
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 12:28   #3838
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

się byczy

Stary 2012-03-19, 13:09   #3839
śliweńka
Zakorzenienie

czy któraś robiła ciastka z ciasta francuskiego?co zrobić by jak rosły nie rozchodziły się jak są z nadzieniem bo ja laik z tym ciastem

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 13:13   #3840
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
czy któraś robiła ciastka z ciasta francuskiego?co zrobić by jak rosły nie rozchodziły się jak są z nadzieniem bo ja laik z tym ciastem
ja zawsze "sklejam" jajkiem albo przyciskam widelcem

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości