Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-22, 16:00   #2911
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cocktail strój jest świetny i mam nadzieję, że kiedyś nam się w nim pokażesz
Ciekawe w jakich cenach będą tam te duże maski
A widziałam jakieś nowe szampony i odżywki z jedwabiem w Intermarche, w takich dużych butlach ( chyba 900ml ) z dozownikiem za 9,90zł ciekawe czy fajne są.
Stary 2012-03-22, 16:05   #2912
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Cocktail strój jest świetny i mam nadzieję, że kiedyś nam się w nim pokażesz
Ciekawe w jakich cenach będą tam te duże maski
A widziałam jakieś nowe szampony i odżywki z jedwabiem w Intermarche, w takich dużych butlach ( chyba 900ml ) z dozownikiem za 9,90zł ciekawe czy fajne są.
Może do wakacji sie uda pokazac

O to ja nie byłam w inter i nie widziałam kurde mam smaka na chipsy
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 16:09   #2913
meeedzik
Zakorzenienie

No ja byłam ostatnio i oglądałam te odżywki, wydają się być fajne ale kurde nie wiem. Zapomniałam nazwę, żeby sprawdzić w necie :/
Ooo chipsy tez bym zjadła

A ja zrobiłam tą pastę jajeczną i zjadłam dwie kromki
Stary 2012-03-22, 16:11   #2914
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
No ja byłam ostatnio i oglądałam te odżywki, wydają się być fajne ale kurde nie wiem. Zapomniałam nazwę, żeby sprawdzić w necie :/
Ooo chipsy tez bym zjadła

A ja zrobiłam tą pastę jajeczną i zjadłam dwie kromki
Ja z dwojga złego wybrałam parówki takie cieniutkie Ale małą paczkę chipsów chyba kupię na wieczór, na aerobiku trochę spale to mam nadzieje ze nic mi nie bedzie
Stary 2012-03-22, 16:30   #2915
heroine86
Zakorzenienie

Helołłłłłłłłłłłł

Jestem ledwo żywa łeb mnie boli ale to chyba z niewyspania ogólnie w pracy było bardzo fajnie i przyjemnie nie orobiłam się, bo wiecie pierwszy dzień to taki na luzie poznawałam wszystkich dookoła, różne działy, jak kto pracuje najwięcej pomagałam w recepcji nawet odbierałam telefony oczywiście przekręciłam nazwę w słuchawce i facet się zaczął śmiać no ale wiecie, że ja przypał jestem ogólnie bardzo przyjemna atmosfera tam panuje zobaczymy jutro, może dziś był dzień dziecka dla nowo przybyłej no i już oczywiście byłam kuszona czekoladkami, ciasteczkami, cukierkami, babeczkami, drożdżówkami dzisiaj udało mi się odmówić, mówiąc, że nie mam ochoty, ale u nich tak podobno codziennie przecież to jakiś terror nie wiem jak ja to przeżyję na dodatek już mi powiedziały, że często zamawiają pizzę ludzie, ta praca to będzie wyzwanie, ale nie takie jakiego oczekiwałam Uffffffffffffff

Cytat:
Co do tego Vitapilu to ja znalazłam za 16,90 zł to jest ten sam?
http://allegro.pl/vitapil-z-biotyna-...211894592.html
widzę dużo osób go kupuje.
O to ten sam jaki taniiiiii chyba zamówię
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 16:32   #2916
heroine86
Zakorzenienie

pipsonka i gothiczka jeszcze się z Wami nie witałam

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
No witam heroine
Nareszcie jesteś Tak jakoś łyso beż Ciebie było. Tęskniłam za tasaczkiem bo miałam chwile załamania ale odeszły już w niepamięć
No cześć cześć dziękuję za ciepłe słowa cieszę się, że chwile załamania za Tobą w razie co, służę pomocą i tasaczkiem też

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
wrociiiłas tez Cie kochamy
i nie zostawiaj nas wiecej super, ze znalazlas staz, gratuluje!! o powodzenia pierwszego dnia
Dziękuję obiecuję już Was nie zostawiać na dłużej dzisiaj poszło dobrze w pracy

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
A ja dziś wstałam z synkiem o 11:30
Synuś po całej nocy miał suchą pieluszkę!!! a jak wstał to odrazu siusiu poszłam z nim i ładnie zrobił Kurde! nie sądziłam, że tak łatwo pójdzie mi oduczanie synka od pampersa
U nas piękna pogoda!!! Słońce w pełni, wiatru brak. Idziemy nie długo na dwór, a nawet i jedziemy do Kwidzyna Muszę synkowi buty kupić, jakies adidaski bo z tamtego roku już są za małe.
Popatrzę też sobie za kurtkami i butami a może gdzieś czerwone rurki upoluję bo na tym moim zadupiu nic tu nie ma w sklepach.
Zjadłam miseczkę płatków z mlekiem i zaraz będe się zbierała.
Już Ci zazdroszczę tej pory wstawania ja dzisiaj ledwo zwlokłam się o 7 a miałam budzik nastawiony na 6 no ale nie mogłam jakoś się migusiem ogarnęłam, ale teraz czuję się jak przemielony i wypluty flak

no no, brawa dla synka szybko się nauczy i zawsze to oszczędność, bo pampersy to takie drogie teraz będziesz mieć dla siebie na pampersy Ty w przeciwieństwie do synka nie możesz się "oduczyć" comiesięcznego odstawienia

u mnie też dzisiaj było pięknie aczkolwiek wiatr wymemłał mi włosy i przyklejały mi się do błyszczyka na ustach ale spacerek zaliczyłam po pracy, bo musiałam iść do UP zanieść dokumenty

udanych zakupów ja też się muszę na jakieś łowy wybrać, ale teraz nie będę miała kiedy... zresztą jak pomyślę o tych sklepach tutaj to mi się szczerze odechciewa... nic nie ma!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-03-22, 16:33   #2917
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja też wczoraj miałam kolokwium i zaliczenie praktyczne Dzisiaj następne koło był Reds żurawinowy to moja miłość Ale zastanawiam się czy moge sobie
pozwolić na diecie ?
I jak poszło? trzymam
to witaj w klubie zakochanych w reddsie ale tylko żurawinowym innego piwa, czy pseudopiwa nie lubię zapachu nawet nie trawię mój P. jak wypije piwo to nie chcę się z nim całować no na wymioty mnie zbiera, jak czuję tą woń

Cytat:
A najważniejsze dzisiaj na wadze 55,1 w sumie najwięcej miałam chyba 56,9 teraz także już trochę spadło Jeszcze dzisiaj aerobik
szalejesz 6 kg chcesz zrzucić? z czego? chyba z mózgu i włosów bo innej opcji nie widzę

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
ciekawe jak tam Heroine w nowej pracy mam nadzieję że się pochwali jak wróci
A dziękuję super było jeszcze mi się chce tam iść

Cytat:
Znalazłam taką maskę :
http://allegro.pl/pro-prosalon-nawil...162945227.html
ta jest kokosowa, jest jeszcze mleczna i waniliowa
ale zapaszki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-22, 16:37   #2918
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Hej kochane Przepraszam że Was tak zaniedbuję ostatnio trochę ale mam dużo na głowie Jeszcze tylko dziś się pouczę i upragniony weekend! A czas tak leci szybko, nawet nie wiem kiedy te 5dni mija i kolejny weekend. Zaraz święta, żarełko i zleci, maj, czerwiec i wakacje
Byłam dziś z Tż w mieście po trampki białe, no i oczywiście ich nie kupiłam bo zobaczyłam spodnie takie jak ma medzik tylko żółte A że nie miałam kasy na nie to Tż mi kupił je, ale już mu zapowiedziałam że szybko oddam Tylko najgorsze że teraz nie mam nadal trampek i muszę chodzić w starych adidasach czarnych Ale co tam, mam w końcu spodnie które są obcisłe i w udach i w łydkach Myślałam że nigdy mnie to nie spotka
Hej
Czas zapitala jak szalony dopiero przecież Boże Narodzenie było a tu drugie święta... ajjjj
gratuluję zakupków no i fotencję prosimy też poluję na trampeczki chcę szare, białe i czarne widziałam w Pepco promocja po 10 zł sztuka z atmosphere cieeeekawe czy jeszcze są

Cytat:
heroine super że wróciłaś smutno było bez Ciebie i Twoich wariactw! i gratuluję stażu, chwal się szybko jak tam po 1 dniu
Już jestem dziękuję na razie jestem zadowolona ze stażu mam nadzieję, że ten stan się utrzyma

Cytat:
Wrzucam zdjęcia, oczywiście samowyzwalacz się nie popisał
No no no, superowe! A ten strój zaj.e.bia.szczy!

Cytat:
Napisane przez zielonykotek Pokaż wiadomość
No jojo niestety, ale nawet nie piszę ile ważę, bo to regularna tragedia. W każdym razie skoro piszesz, że ważysz 58 kilo i uważasz że to dużo to jesteś w błędzie ;-D jak zobaczę tyle na wadze to chyba podskoczę z radości (mam prawie 10 kilo więcej). No ale staram się staram, chociaż ciężko mi idzie tak wpadłam zajrzeć co u Was slychać, ale weteranki jesteście, to wiadomo że walczycie dalej
Hej Ty też możesz być weteranką więc zostań z nami, pisz jak najczęściej to i motywacja i wola walki powrócą powodzenia życzę!

Cytat:
kurde mam smaka na chipsy
weź, ja też albo na popcorn z mikro i redd'sa też bym się napiła
Stary 2012-03-22, 16:53   #2919
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
I jak poszło? trzymam
to witaj w klubie zakochanych w reddsie ale tylko żurawinowym innego piwa, czy pseudopiwa nie lubię zapachu nawet nie trawię mój P. jak wypije piwo to nie chcę się z nim całować no na wymioty mnie zbiera, jak czuję tą woń

szalejesz 6 kg chcesz zrzucić? z czego? chyba z mózgu i włosów bo innej opcji nie widzę
Ja żurawinowego ubóstwiam, ale innym też nie pogardzę
haha dzieki z dup.y chce zrzucić

Cytat:
Hej
Czas zapitala jak szalony dopiero przecież Boże Narodzenie było a tu drugie święta... ajjjj
gratuluję zakupków no i fotencję prosimy też poluję na trampeczki chcę szare, białe i czarne widziałam w Pepco promocja po 10 zł sztuka z atmosphere cieeeekawe czy jeszcze są

No no no, superowe! A ten strój zaj.e.bia.szczy!

weź, ja też albo na popcorn z mikro i redd'sa też bym się napiła
Ja kupiłam w sklepie obuwniczym te tenisówki różowe z atmosphere :d potrzebuje jeszcze białych i czarnych, bo moje juz biedne
O nie popcorn maślany szkoda, że nie mam mikro musiałabym do brata jechać, bo mi mikro wywiózł z domu
Stary 2012-03-22, 17:27   #2920
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja żurawinowego ubóstwiam, ale innym też nie pogardzę
haha dzieki z dup.y chce zrzucić
A ja innych tak nie bardzo kiedyś nawet piłam jabłkowego, ale jak spróbowałam żurawinowego to przepadłam później już mi jabłkowy nie smakował

z du.py jasne chcesz mieć wklęsłą rozumiem

Cytat:
Ja kupiłam w sklepie obuwniczym te tenisówki różowe z atmosphere :d potrzebuje jeszcze białych i czarnych, bo moje juz biedne
O nie popcorn maślany szkoda, że nie mam mikro musiałabym do brata jechać, bo mi mikro wywiózł z domu
Właśnie widziałam w różnych kolorach tyle, że ja nie chcę kolorowych ale znając życie i moje szczęście to nie będzie już ani białych, ani szarych, ani czarnych

Mikro to dobry wynalazek
Stary 2012-03-22, 17:31   #2921
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
A ja innych tak nie bardzo kiedyś nawet piłam jabłkowego, ale jak spróbowałam żurawinowego to przepadłam później już mi jabłkowy nie smakował

z du.py jasne chcesz mieć wklęsłą rozumiem

Właśnie widziałam w różnych kolorach tyle, że ja nie chcę kolorowych ale znając życie i moje szczęście to nie będzie już ani białych, ani szarych, ani czarnych

Mikro to dobry wynalazek
Oj nawet jak schudnę to wklęsła nie będzie

U mnie właśnie są tylko zółte, pomarańczowe i różowe. Znaleźć białe i czarne graniczy z cudem ;/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-22, 17:56   #2922
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Oj nawet jak schudnę to wklęsła nie będzie

U mnie właśnie są tylko zółte, pomarańczowe i różowe. Znaleźć białe i czarne graniczy z cudem ;/
Jasne, teraz masz chudziutką dupcię

No obawiam się, że i u mnie tylko kolorowe zostały
Stary 2012-03-22, 18:18   #2923
monika01011986
Zakorzenienie

już jestem !
wyobraźcie sobie, że nic nie kupiłam nic a nic! no masakra jakaś! nic w tych sklepach nie ma butów w ogóle dla synka nie dostałam! byłam w trzech sklepach Adidasa i Nike i nic! żadnych butów dla dzieci tylko dla dorosłych !!! Wkurzyłam się na maksa!
W jednym sklepie przymierzyłam kurtkę skórę - taką samą jak mam ale o 2 rozmiary mniejszą czyli Mkę i wyobraźcie sobie że rękawy już za krótkie!!! a na długość do pępka mam!! Przymierzyłam też czerwone spodnie ale z bawełny bo jeansów nigdzie nie znalazłam, dobre były ale ten materiał to jakaś katastrofa była..... jestem zła ! Jutro jadę z mamą do Iławy na zakupy - może tam coś w końcu kupię. Tam jest Deichmann więc może buty dla synka jakieś ładne kupię, a jak nie to przez neta będę musiała zamówić. Jak sobie nic nie kupię to poczekam już i w Niemczech może coś fajnego znajdę.
Poza tym boli mnie gardło..... znowu!!!! mam nadzieję że nie wraca mi angina..... to w ogóle możliwe żeby tak szybko wróciła? po antybiotykach? pierwszy raz w zyciu miałam anginę więc nie znam się na tym
Synkowi na dwór ubrałam dziś pampersa i wyobraźcie sobie że jak byliśmy od godziny 15stej do 18stej poza domem to nawet kropelki nie zrobił w tego pampersa!!! Wróciliśmy do domku i dopiero powiedział że chce siusiu! A pampers całkowicie suchy! Jeju jak się cieszę, że sie pozbędę w końcu tych pampersów

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-03-22 o 18:20
monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 18:18   #2924
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Idę spalić trochę tłuszczyku, żeby później móc wciągnąć redsika
Stary 2012-03-22, 18:29   #2925
murka04
Zadomowienie

Cytat:

murka
tylko, że ja mam problem że mi sie ciuchy w szafie nie mieszczą. Mam tyle, że nawet nie jestem w stanie niektórych ubrać Mogłabym narobić tyle kombinacji że chyba przez pół roku nie zobaczyłybyście mnie w tym samym to jest straszne
A i koniecznie się pokaż w nowych spodniach

Wrzucam zdjęcia, oczywiście samowyzwalacz się nie popisał
To rzeczywiście podjeżdża pod zakupoholizm jak Ci się nie mieszczą w szafie! Ale zazdroszczę Ci bo ja wiecznie mam bidę w szafie i muszę się namęczyć żeby w tygodniu nie ubrać tego samego
Kurteczka super widziałam dziś taką samą A w stroju w wakacje będziesz prawdziwa sex bomba! Sweterki nie w moim stylu ale za to kolorowe i to lubię

Cytat:
Mureczko pokazuj się w spodniach
madziu wstawię Wam dopiero w sobotę zdjęcie tym razem naprawdę! daję słowo bo teraz to i tak moim telefonem nic nie będzie widać w domu, tylko żółte światło.

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:
Helołłłłłłłłłłłł

Jestem ledwo żywa łeb mnie boli ale to chyba z niewyspania ogólnie w pracy było bardzo fajnie i przyjemnie nie orobiłam się, bo wiecie pierwszy dzień to taki na luzie poznawałam wszystkich dookoła, różne działy, jak kto pracuje najwięcej pomagałam w recepcji nawet odbierałam telefony oczywiście przekręciłam nazwę w słuchawce i facet się zaczął śmiać no ale wiecie, że ja przypał jestem ogólnie bardzo przyjemna atmosfera tam panuje zobaczymy jutro, może dziś był dzień dziecka dla nowo przybyłej no i już oczywiście byłam kuszona czekoladkami, ciasteczkami, cukierkami, babeczkami, drożdżówkami dzisiaj udało mi się odmówić, mówiąc, że nie mam ochoty, ale u nich tak podobno codziennie przecież to jakiś terror nie wiem jak ja to przeżyję na dodatek już mi powiedziały, że często zamawiają pizzę ludzie, ta praca to będzie wyzwanie, ale nie takie jakiego oczekiwałam Uffffffffffffff
Fajnie że tak dobrze trafiłaś, myślę że skoro dziś była taka atmosfera to tak już będzie bo inaczej chcieliby Ci pokazać kto tam rządzi a nie kumplować się Tylko co Ty zrobisz z tymi ciastkami i pizzami? Na razie możesz się wykręcać postem np.

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 18:29   #2926
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Hej

Już jestem dziękuję na razie jestem zadowolona ze stażu mam nadzieję, że ten stan się utrzyma
Dokładnie nawet nie wiadomo kiedy ten czas leci.
Fotkę wrzucę w sobotę bo teraz to i tak nic nie będzie widać z telefonu W Pepco trampki są?? Ale takie skóro-podobne czy z materiału? Bo z materiału ja nie chcę

monia serio nic a nic nie znalazłaś?? Aż dziwne bo u mnie w mieście to teraz sporo na wiosnę wszystkiego jest. Ale może w tej Iławie coś znajdziesz
Ależ Ci się udał ten synek no nie dość że haker to i już wie że pampersy są dla dzieci tylko

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-03-22 o 18:33
Stary 2012-03-22, 18:43   #2927
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Hej

U mnie dzisiaj normalny, spokojny dzien. Mialam isc na silownie, bo myslalam zeby sie urwac z Historii USA ale jednak poszlam na zajecia a na silke to juz o 14 za pozno bo pelno ludzi i nie ma sprzetu. W sobote rano pojde
Zjadlam :
S: owsianka z mlekiem owocami i orzechami
IIS: kanapka z szynka i warzywami
Obiad: Stek z tunczyka z garstka frytek i kupa warzyw
P: klopsik mojej babci, pol ziemniaka malego i do tego surowka
K: Koktajl bialkowy

Pogoda piekna, cieplutko na dworze jest, wiosna przyszla w koncu!!!

Monia- nie chce Cie martwic ale to moze byc nawrot anginy , moja mama i TZ mieli po 3 nawroty...

Czyli mowicie, ze pani diet-a okazala sie oszustka bezczelna... ja pier... :/ ze tez ludzie nie maja wstydu... :/

Heroine- ciesze sie ze podoba Ci sie staz tylko bedziesz musiala uwazac na pokusy jedzeniowe

Coctail- zazdroszcze zakupkow ja musialam oddac jakis czas temu kurtke do reklamacji i teraz dali mi opcje zebym wymienila sobie ta kurtke na cos... ale w tym sklepie NIC nie ma :/ a kosztowala 200zl... kurde nooo! masakra jakas!

Zjadlabym sobie cos dobrego...jakas kanapeczke z szynka i warzywami, albo zrobilabym brokula z feta...ale juz zjadlam kolacje (((

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 18:48   #2928
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dziewczyn powiedzcie ktore butki ładniejsze
http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/...owe_pf101.html
czy te?
http://allegro.pl/malinowe-szpilka-p...212371285.html

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 19:05   #2929
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Obie pary piekne, tez mialabym problem. Te z allegro sa tansze i w budowie bardzo podobne do tych z DeeZee, ale pewnie wybralabym z DeeZee, bo kocham ten sklep <3

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-22, 19:07   #2930
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Obie pary piekne, tez mialabym problem. Te z allegro sa tansze i w budowie bardzo podobne do tych z DeeZee, ale pewnie wybralabym z DeeZee, bo kocham ten sklep <3
no ja wlasnie tez uwielbiam DeeZee, ale tu cena nizsza ...i nie moge sie zdecydowac

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 19:10   #2931
heroine86
Zakorzenienie

Monia, szkoda, że zakupy nieudane ale u mnie to samo nic w tych sklepach nie ma fajnego może jutro coś upolujesz

Cytat:
Idę spalić trochę tłuszczyku, żeby później móc wciągnąć redsika
sasasa

Cytat:
Fajnie że tak dobrze trafiłaś, myślę że skoro dziś była taka atmosfera to tak już będzie bo inaczej chcieliby Ci pokazać kto tam rządzi a nie kumplować się Tylko co Ty zrobisz z tymi ciastkami i pizzami? Na razie możesz się wykręcać postem np.
No w sumie tak oby
Te ciastka i pizze mnie przerażają

Cytat:
W Pepco trampki są?? Ale takie skóro-podobne czy z materiału? Bo z materiału ja nie chcę
No z materiału chyba widziałam tylko na zdjęciu ale za 10 zł to na pewno z materiału

Cytat:
Mi się te pierwsze bardziej podobają! Ale kurna, wysokie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Heroine- ciesze sie ze podoba Ci sie staz tylko bedziesz musiala uwazac na pokusy jedzeniowe
Będzie ciężko
Stary 2012-03-22, 19:28   #2932
monika01011986
Zakorzenienie

aaa zapomniałam Wam napisać że mam juz ten Vitapil z biotyną łyknęłam nawet jedną już co do ceny to przesada.... 34 zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! z tym, że kupowałam w najdroższej aptece w mieście więc może dlatego
Na pewno już więcej tam nie kupię......

Kąpię dzieci - niedługo będę!

Cytat:
mi się te drugie bardziej podobają

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 19:35   #2933
meeedzik
Zakorzenienie

A ja właśnie byłam w Pepco i widziałam te tenisówki własnie same kolorowe były, ale za to kupiłam torebkę taką przez ramię małą, kolor nude pierwsza moja taka, bo wszystkie to mam takie duże

Heroine cieszę się, że podobało Ci się na stażu no i nie zazdroszczę tylu pokus ja jak byłam w Niemczech to babki codziennie przynosiły do pracy jakieś słodkości itp i przytyłam ponad 2 kg w 2 miesiące

Murka w takim razie trzymam Cię za słowo i czekam do soboty no i na zdjęcie włosków z porównaniem do ostatnich zdjęć

Monia brawa dla synka cieszę się, że tak szybko się nauczył
Kurcze szkoda, że nic nie kupiłaś, no ale może jutro coś kupisz
A co do gardła bierz się już teraz za wodę utlenioną, żeby Cię bardziej nie rozbolało.

Agunia te z DeeZee ładniejsze

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Monia u mnie Vitapil po 37zł już miałam jej powiedzieć po ile jest na allegro

Cocktail haaa kupiłam chipsy dziś także nie jesteś smama
Stary 2012-03-22, 19:44   #2934
zelka9o
Zadomowienie

cześć Dziewuszki ja tylko napisze że żyje staram eis Was czytać na bieżąco chodź nie mam ostatnio wogole czasu ! Ponieważ rano pracuje potem po pracy dorabiam sobie w restauracji a wieczorami rolkiiii
. Miałam zrezygnować z forum bo mało już tu siedzę ale stwierdziłam nie ! będę rzadko pisać ale nie upuszczę Was

Heroine jezu jak ja Cie dawno tu nie wiedziałam ! Kupe laaat !

Moniaa cieszę się że Synek juz w pampersach prawie nie musi chodzić 1-sze majtki ale chyba przeżycie fajne dla Niego heh

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Kochana 1-sze są boskie ahh !
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 19:50   #2935
murka04
Zadomowienie

kamilon ja też zawsze po kolacji myślę sobie co ja bym zjadła tyle pyszności można zjeść a tu koniec, do śniadania trzeba czekać
agunia te 1 ładniejsze
monia a Ty chcesz mieć dłuższe włosy czy zadbać bardziej o nie po prostu? Bo Ty masz już długaśne!
medzik właśnie się zastanawiam czy jest sens wklejać włosy jak nie ma żadnej różnicy normalnie mam doła przez to w 1 miesiącu tak ładnie rosły a teraz

W ogóle powiem Wam że mam już dość tego ciągłego dbania o piękne ciało! No staram się ciągle ćwiczę miesiąc, a zapomnę się parę dni i znów galareta Może to przez to że tylko kręcę hh i brzuszki robię. Więc od dziś zaczynam Turbo Jam, na innym wątku widziałam zdjęcia dziewczyny po tych ćwiczeniach no marzenie. Już wczoraj zrobiłam takie próbne ćwiczenia żeby się oswoić a dziś mam takie zakwasy na nogach i plecach że masakra Dziś już zrobiłam kawałek takich prawdziwych, z układem. Ale dopiero w sobotę będę miała całość ściągniętą
Zobaczymy jak z tym mi pójdzie. Jak na razie to mi się podoba bo można trochę się poruszać, pogibać i wyładować

Stary 2012-03-22, 19:51   #2936
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine cieszę się, że podobało Ci się na stażu no i nie zazdroszczę tylu pokus ja jak byłam w Niemczech to babki codziennie przynosiły do pracy jakieś słodkości itp i przytyłam ponad 2 kg w 2 miesiące
Weź mnie nie strasz

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
cześć Dziewuszki ja tylko napisze że żyje staram eis Was czytać na bieżąco chodź nie mam ostatnio wogole czasu ! Ponieważ rano pracuje potem po pracy dorabiam sobie w restauracji a wieczorami rolkiiii
. Miałam zrezygnować z forum bo mało już tu siedzę ale stwierdziłam nie ! będę rzadko pisać ale nie upuszczę Was

Heroine jezu jak ja Cie dawno tu nie wiedziałam ! Kupe laaat !
No ja też Cię dawno tu nie widziałam! teraz wszystko jasne, jak Ci dodatkowa praca wskoczyła Ty pracusiu jeden nie opuszczaj nas a foteczki kiedy będą?
Stary 2012-03-22, 19:56   #2937
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Weź mnie nie strasz

No ja też Cię dawno tu nie widziałam! teraz wszystko jasne, jak Ci dodatkowa praca wskoczyła Ty pracusiu jeden nie opuszczaj nas a foteczki kiedy będą?
w przyszłym tygodniu bo nie wgrał jeszcze TŻ , a wpadła mi dodatkowa praca po 4 godzinny dziennie nie dużo ale zawsze to więcej pitaków po drugie wiosna to zaczynam sezon rowerowo-rolkowy
Stary 2012-03-22, 20:00   #2938
meeedzik
Zakorzenienie

Murka może tylko Ty nie widzisz różnicy w włosach, a tak naprawdę jest mi też się nie wydaje, żeby moje coś urosły zobaczę 5 kwietnia jak będę mierzyć, ale ja tego nie widzę

Heroine ja nie potrafiłam sobie odmówić w ogóle przyjęłam tam do siebie, że przytyję na pewno a jak wrócę to będę miała co zrzucać
Stary 2012-03-22, 20:11   #2939
murka04
Zadomowienie

medzik możeee.. chociaż się nie łudzę może to już nasza obsesja ja to codziennie po umyciu patrzę czy przypadkiem coś nie urosły. no i nawet tego 'coś' nie ma! Ale zobaczymy

Stary 2012-03-22, 20:20   #2940
zelka9o
Zadomowienie

Meedzik a co ile mierzysz długość włosów ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości