Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-25, 22:56   #3271
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine tak mam 49 jeszcze przed chwilą mierzyłam
Ale z tego co pamiętam, to Mureczka miała te takie "bułki" a zaraz poniżej nóżki chudziutkie jak patyczki, tylko w tym miejscu pewnie ma więcej cm, a trochę poniżej pewnie duużo mniej
Aha, chyba, że tak
Ty tez mierzysz tu przy samej pupie, tak? w najgrubszym miejscu? boże, ciekawe ile ja mam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 22:56   #3272
pipson
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Nie malam 2 dni dostepu do neta, ale napisalyscie! Musze wszystko ponadrabiac

U mnie z dietką wczoraj na bakier, bo u rodziców byłam, ale raczej się jakos bardzo nie objadłąm

Meedzik, sliczny pieso! Jak wybuchł kilka lat temu szał na nie w Polsce, to sobie mowilam "nie, nigdy nie bede chciala malego psa, do tego pewnie wredny" ale zycie sie potoczylo inaczej i biega nam po domu taki powtorek, ktorego absolutnie ubostwiam Drugich tak sympatycznych i slodkich psiaczkow nie ma

Ale mnie dziś glowa boli, a muszę się pouczyccc.
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 22:57   #3273
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość

no to już nie długo się zobaczycie A później kiedy znowu jedzie? ona tak juz zawsze będzie wyjeżdzał? czy tylko przez jakiś czas?
Później chyba 6 maja o ile pojedzie, a jesli tak to ostatni raz później się wyprowadzamy i będziemy już razem mieszkać
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 22:58   #3274
murka04
Zadomowienie

medzik masz rację na górze są szersze i to pewnie dlatego te 51cm
heroine tak jak mówi medzik chyba tu jest pies pogrzebany

Ja się kładę, może jeszcze obejrzę Gotowe w łóżku jak mi się bedzie chciało ładowarkę przenosić bo to sporo roboty Mam nadzieję że mi się ten kebab nie przyśni jednak Chociaż lepsze to niż pająki które mi się dziś śniły Jezu jak sobie pomyślę że niedługo powyłażą ze swoich kryjówek i będą nad moim oknem znów wisieć.. Niczego się tak nie boję jak tych potworów. No aż mnie paraliżuje jak je widzę!! Do tego tak często mi się śnią I to zawsze tak że jestem z nimi/nim w jednym pomieszczeniu i nie mogę z niego wyjść. Zawsze się budzę i muszę wstać bo się boję że po ścianie będą chodzić. Mogłyby wyginąć

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 22:59   #3275
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Monia interesa mam do Ciebie! podaj mi proszę jeśli możesz od jakiego sprzedawcy na All zamawiałaś ten tusz Max Facora bo chcę zamówić dzisiaj i zamawiam też podkład cóż, jak szaleć to szaleć i wyczyścić konto do zera

Tu masz link do wszystkich przedmiotów tego sprzedającego u którego tusz kupiłam

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=16609636

Ale jeśli mogę Ci coś jeszcze doradzić to moim zdaniem po dłuższym wypróbowaniu tego tuszu, uważam iż ten w czarnym opakowaniu jest lepszy czyli ten: http://allegro.pl/max-factor-false-l...218406965.html

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 23:00   #3276
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
ooooo mniam mniam pycha a buraczki to ja wręcz kocham
Ja też

Cytat:
No nie wytrzymam! Nie dość że rozmiarówka spodni do dupy to i mara też! gdzie Ty masz 51 cm????? Ja tyle mam!!! A Ty przy mnie to wyglądasz jak Oświęcim
No ja też nie mogę uwierzyć Mureczka nasza kit nam wciska
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-03-25, 23:04   #3277
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia hehe no szelki to miał najlepsze a taśma taka szeroka w kolorowe paseczki byliśmy w Kauflandzie, Netto i nigdzie nie mieli aż pojechaliśmy do Castoramy i tam wpadłam na pomysł kupienia sznurka jakiegoś albo taśmy, żeby mu się nie wżynała no i później Tż wpadł na pomysł, żeby na pewno mają tu zszywacz i zszyją nam tą taśmę no i babeczka nam pożyczyła i zszyliśmy i wtedy już mogliśmy spacerować do woli, bo nad jeziorem były różne psy, dużo było haskich i jeden luzem latał a mój Niko od razu do niego podbiegł, a tamten aż się najeżył, dobrze że Tż go złapał i wziął na ręce.
A dzień był naprawdę super
A co do spodni to żaden problem więc jak cos to śmiało pisz to kupię

No to mieliście przygodę z szelkami dobrze, że jednak udało Wam się ta taśmę chociaz kupić bo skoro tyle psów tam latało to faktycznie lepiej pieska mieć na smyczy
Ok jak nigdzie nie kupię to napiszę dzięki ale mam nadzieję że jednak gdzies dostanę..... zawsze lepiej przymierzyć przed kupnem

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
monia ciągle wszystko drożeje aż się zastanawiam jak tu ludzię będą żyć za kilka lat ostatnio byłam w markecie i kupiłam 3 papryki, 2 puszki kukurydzy, ryż i pierś z kurczaka - 30zł

ja nie wiem co sie tu dzieję,.... to jest chore, przeciez tu żyć się nie da normalnie. A na starość? jak będziemy miały po 800 zł emerytury i opłat z 1000 zł to jak tu żyć?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-25, 23:04   #3278
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heroine tak jak mówi medzik chyba tu jest pies pogrzebany

Ja się kładę, może jeszcze obejrzę Gotowe w łóżku jak mi się bedzie chciało ładowarkę przenosić bo to sporo roboty Mam nadzieję że mi się ten kebab nie przyśni jednak Chociaż lepsze to niż pająki które mi się dziś śniły Jezu jak sobie pomyślę że niedługo powyłażą ze swoich kryjówek i będą nad moim oknem znów wisieć.. Niczego się tak nie boję jak tych potworów. No aż mnie paraliżuje jak je widzę!! Do tego tak często mi się śnią I to zawsze tak że jestem z nimi/nim w jednym pomieszczeniu i nie mogę z niego wyjść. Zawsze się budzę i muszę wstać bo się boję że po ścianie będą chodzić. Mogłyby wyginąć
Co nie zmienia faktu, żeś chudzielec

Boże, też nienawidzę pająków boję się panicznie!

Cytat:
Tu masz link do wszystkich przedmiotów tego sprzedającego u którego tusz kupiłam

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=16609636

Ale jeśli mogę Ci coś jeszcze doradzić to moim zdaniem po dłuższym wypróbowaniu tego tuszu, uważam iż ten w czarnym opakowaniu jest lepszy czyli ten: http://allegro.pl/max-factor-false-l...218406965.html
Dziękuję
No to teraz mnie zagięłaś i mam dylemataaaa

A może lepszy ten Masterpiece Max? A miałaś może ten 2000 calorie?
Stary 2012-03-25, 23:11   #3279
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
murka
mnie dzisiaj zabiła cena jajek- 6 malych sztuk 5,55zł.... masakra. Ja to staram się zakupy robić z glową, ale...nie da sie czasem. A srodki chemiczne,to juz wgl rzeźnia

Uwielbiam stronkę mojeciuchy.pl niektóre uzywane na wymiane, albo po symboliczny cenach, fajna sprawa, jak mi sie ciuch znudzi to tam wrzucam, czasem kupiec bdzie, czasem cos sama upoluje;p
Jezu ja tez dzisiaj z podziwu wyjsc nie moglam, zaplacilam za 10 jajek 7zl i to w Biedronce Chyba czeka mnie emigracja z tego kraju

A tej stronki nie znam ale jak bede miala chwile to sie zagłebie bardziej
Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
nasz listonosz to samo swojego czasu- w okresie letnim jak z mamą wszystko praktycznie klupowałyśmy przez internet co by nie mówić- to oszczędność czasu i często pieniędzy, bo taniej zazwyczaj wychodzi a butki śliczne- takie klasyczne, ale niebanalne sama muszę sobie jakiś poszukać 'baletek' do śmigania... ale narazie priorytetem jest jakaś fajna sukienka
Hahaha mi to juz jest glupio mu drzwi otwierac, bo sie na mnie patrzy jak na idiotke i takimi oczami na mnie patrzy. Moja mama juz mu tłumaczyla ze my jestesmy rodzina pracujacą i nie mamy czasu na zakupy
Czasami jak jest do mnie kilka przesylek to zostawia na poczcie i nawet nie zachodzi bo mu sie niechce tachac tego wszytskiego

Cytat:
ja uwielbiam szpinak!!! troszkę czosnku, cytryny, przyprawy i jest pycha ostatnio robiłam pierogi ze szpinakiem i twarogiem- niebo w ustach!!! albo tez lubię zapiekankę ze szpinakiem i kurczakiem no ale co prawda to rpawda- smak szpinaku lezy w dodatkach, trzeba wiedzieć co fdodac i w jakich proporcjach. ale wszystko jest kwestią wprawy
Jezu ja tez uwielbiam szpinak
Ale pierogow jeszcze nigdy nie robilam, a Ty robisz ciasto z maki razowej czy normalnej? Da sie zagniesc w ogole z razowej? Bo u sumie jeszcze nie porbowalam
Cytat:
Ładniusie Ty wiesz, że ja podobne przymierzałam wczoraj w sklepie? może nawet takie same

U mnie już są a ekologiczne po 1,30
O widzisz! A ja nigdzie takich w sklepie nie widzialam

A co do jajek to oszaleli, ogolnie zauwazylam duze podwyzki chyba ze to tylko w B. bo tam mam najblizej i tam naczesciej chodze
Nie wiem o co kaman ale jakos to wszytsko mi sie nie podoba
Cytat:
Napisane przez zielonykotek Pokaż wiadomość
Śliczne baleriny!!! Ja niestety nie mam kasy, staram się oszczędzać chociaż tradycyjnie - nie mam się w co ubrać
Ja tez musze zaczac oszczedzac! Musze sobie nazbierac kase na wakacje a tutaj zaraz kwiecien bedzie, matko jakas nieogarnieta chodze ostatnio
Cytat:
Czekoladko ładne baleriny

Cytat:
Eldo Czekoladko ostatnio podawała przepis i mówiła, że niebo w gębie i mnie teraz kusi to wszystko było usmażone więc może być smaczne
Znaczy moze nie tyle usmazone co podgrzane, szpinak byl mrozony wiec wrzucilam go do rondelka zeby ladnie sie rozmrozil bo oczywiscie zapomnialam go wczesniej wyjac
Dodalam lyzke oliwy, chwile potrzymalam na wolnym ogniu, dobrze doprawilam i na sam koniec serek zaaplikowalam
Cytat:
aaa, smażone- to tego nie wiedziałam... faktycznie może być smaczne, bo wieśniak przy smażeniu robi się taki ciągnący jak spróbujesz to daj znać może się skusze, bo mam szpinak i wieśniaka, któremu za pare dni się kończy ważność- a z warzywkami lubię takiego bardzo świeżego więc ten byłby idealny do smażenia
Dokladnie pieknie sie ciagnie pozniej i jest to naprawde jak dla mnie super polaczenie
Cytat:
no całkiem fajne choć akurat nie w moim stylu ale na Tobie na pewno będą bosko wyglądały

Mój listonosz też już miał nie raz mnie dosyć czasami to dziennie po 3-4 paczki mi przynosił przez cały tydzien ale to jak pracowałam i miałam większego jobla na puncie allegro. Mówił, że wypowiedzenie chyba złoży bo nie ma juz siły codziennie na 3 piętro do mnie wchodzić
Dzieki Ja np. uwielbiam czarny kolor i niemalze wszytsko mam czarne ale nie lubie czarnych butow, uznaje tylko zimowe czarne, natomiast inne wszytskie musza byc jasne i generalnie zawsze w tonacji od bieli az po bez, zadnych innych nie przeboleje. Generalnie dla mnie mogłby istniec tylko bez, czern i biel, cala reszta gamy kolorystycznej w ogole mnie nie dotyczy

No a ja mieszkam na 10pietrze takze moj listonosz musial sie z winda zaprzyjaznic
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 23:12   #3280
murka04
Zadomowienie

monia no na serio! toć bym Wam nie kłamała!

Dość tego zrobię zdjęcie chyba następnym razem jak będę u Tż że jest te 51, no przyłożę centymetr i cyknę foto

Jednak nie obejrzę Gotowych bo za dużo roboty z przenoszeniem lapka A jakoś mnie brzuch boli i latam do kibelka ciągle, myślę że to przez płatki które zjadlam u Tż kiedyś tak miałam po płatkach więc pewnie jeszcze nie dane mi będzie zasnąć
No nic do jutra nie napiszcie za dużo! Choć już czuję że to Wasza noc będzie Dobranoc

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 23:24   #3281
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Już wrzucam zdjęcia
świetny jest strasznie mi sie podoba może kiedyś kupię sobie Yorka

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Cytat:
No po złotówce u mnie w warzywniaku a jeszcze z miesiąc temu były po 0,60 groszy i one są takie małe!
Co Ty mówisz???????? serio???? jezu

Dzięki MĘŻU że ja stąd wyjeżdżam

Cytat:
To ja! To ja! polecam, pychotka!

aaa nooooooo faktycznie To TY byłaś

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
No ja też nie mogę uwierzyć Mureczka nasza kit nam wciska
no chyba takkk, bo jakoś ciężko mi uwierzyć że jest inaczej

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-25, 23:26   #3282
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine tak mierzę w najgrubszym miejscu zawsze
Pipson dziękuję a ja to od zawsze chciałam mieć takiego małego psiaka choć mój i tak do małych nie należy, bo waży 4kg
Monia no masakra, już myślałam, że będziemy musieli do domu jechać, bo przecież nie zamknę psa w aucie ale jakoś wybrnęliśmy z tej sytuacji
Czekoladko a powiedz mi jeszcze czy serek wiejski odcedzałaś z tej wody co jest czy cały dałaś? bo chcę własnie, żeby tak mi się ciągnął fajnie jak piszecie no i jaki miałaś? Ten z Biedry?

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Monia kup kup, bo super pies i też się nie zgodzę z tym, że hałaśliwy i wredny bo to kochany pieszczoch jest
Stary 2012-03-25, 23:27   #3283
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję
No to teraz mnie zagięłaś i mam dylemataaaa

A może lepszy ten Masterpiece Max? A miałaś może ten 2000 calorie?
Miałam wszystkie jakie są z Max Factora 2000 calorie niema sylikonowej szczoteczki i jest taki sobie.
Masterpiece Max jest fajny ale nie wydłuża tak jak ten gruby

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-25, 23:27   #3284
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Czekoladko a powiedz mi jeszcze czy serek wiejski odcedzałaś z tej wody co jest czy cały dałaś? bo chcę własnie, żeby tak mi się ciągnął fajnie jak piszecie no i jaki miałaś? Ten z Biedry?
Kochana ja mialam serek wiejski chyba Piątnicy ze szczypiorkiem, tej smietanki nie odcedzilam bo nawet mi ona nie przeszkadzala ale Ty moze sobie odcedz bedziesz miala lepszy efekt ciagniecia
Wybacz za dwuznacznosc
Stary 2012-03-25, 23:28   #3285
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Później chyba 6 maja o ile pojedzie, a jesli tak to ostatni raz później się wyprowadzamy i będziemy już razem mieszkać
oooooo to miesiąc będzie teraz???? kurde super!!!! to się nacieszycie sobą
a gdzie planujecie zamieszkać ?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-25, 23:35   #3286
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Jezu ja tez dzisiaj z podziwu wyjsc nie moglam, zaplacilam za 10 jajek 7zl i to w Biedronce Chyba czeka mnie emigracja z tego kraju
No nie gadaj, że w Biedronce po 7 zeta jeszcze niedawno zdrożały z 5 na 6 złotych i co, nagle 7? szok

Cytat:
No nic do jutra nie napiszcie za dużo! Choć już czuję że to Wasza noc będzie Dobranoc
Ja będę w pracy więc co złego to nie ja sasasasa
śpij dobrze Kochana

Cytat:
Co Ty mówisz???????? serio???? jezu

Dzięki MĘŻU że ja stąd wyjeżdżam
Serio a myślałam, że w Biedronce przynajmniej będą tańsze... a tu guzik

Haha ciekawe po ile w Niemczech są jaja

Cytat:
aaa nooooooo faktycznie To TY byłaś
No

Cytat:
Miałam wszystkie jakie są z Max Factora 2000 calorie niema sylikonowej szczoteczki i jest taki sobie.
Masterpiece Max jest fajny ale nie wydłuża tak jak ten gruby
Dziękuję To zamawiam ten czarny Koniec kropka, bo nie zamówię nigdy z moimi przemyśleniami

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Monia!!! Ale wodoodporny czy zwykły?!
Stary 2012-03-25, 23:35   #3287
meeedzik
Zakorzenienie

Czeko zrobię to dla tego efektu
Heroine ja w Niemczech za jajka płaciłam chyba 1,19 e o ile dobrze pamiętam

Dobra ja też już spadam
Kolorowych
Stary 2012-03-25, 23:46   #3288
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:

Dobra ja też już spadam
Kolorowych
Za 10 sztuk?
Kolorowych!

Monia, sooory, że Cię tak męczę to jest ten sam:

http://allegro.pl/max-factor-tusz-fa...219308085.html
Stary 2012-03-25, 23:52   #3289
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Dzieki Ja np. uwielbiam czarny kolor i niemalze wszytsko mam czarne ale nie lubie czarnych butow, uznaje tylko zimowe czarne, natomiast inne wszytskie musza byc jasne i generalnie zawsze w tonacji od bieli az po bez, zadnych innych nie przeboleje. Generalnie dla mnie mogłby istniec tylko bez, czern i biel, cala reszta gamy kolorystycznej w ogole mnie nie dotyczy

No a ja mieszkam na 10pietrze takze moj listonosz musial sie z winda zaprzyjaznic

Kurde byłam dziś w Biedronce ale nie zwróciłam uwagi po ile są jajka, jak będę następnym razem to zlukam
Ja czarny kolorek ubóstwiam ale latem też staram się go nie nosić a zwłaszcza butów. Buty latem to też zazwyczaj białe, lub jakies inne jasne kolory czarne balerinki czy szpilki to tylko okazjonalnie (np. na jakąś nocną imprezkę czy wieczorny spacer).
Co do kolorów to lubię też fioletowe,czerwone i granatowe sweterki, bokserki akurat mogą mieć różne kolory, spodnie to zazwyczaj czarne i mogą być też czerwone, białe, błękitne( jeansy tylko) , granatowe.
Ooo to Twój listonosz to miał luksus jak windą sobie jeździł

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Cytat:

Monia, sooory, że Cię tak męczę to jest ten sam:

http://allegro.pl/max-factor-tusz-fa...219308085.html
wcale mnie nie meczysz
tak to jest ten sam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kupuj go

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:
Ty moze sobie odcedz bedziesz miala lepszy efekt ciagniecia
Wybacz za dwuznacznosc
dobre!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-25, 23:55   #3290
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Czeko zrobię to dla tego efektu
Hahahahah
Spoko pozniej napisz jak wrazenia

Cytat:
No nie gadaj, że w Biedronce po 7 zeta jeszcze niedawno zdrożały z 5 na 6 złotych i co, nagle 7? szok
No ostatnio to ja 4 z czyms placilam, nie wiem czy to tylko u mnie czy o co chodzi ale 6.99 zaplacilam za 10 sztuk tych L

Tak w ogole jutro mam wolne, ciekawe jaka bedzie pogoda bo mam ambitne plany!
Rano musze wstac i przyjac kolezanke na zabieg, pozniej musze przed 10 smignac do drugiej koleznaki. Nastepnie musze pojsc na poczte odebrac paczki! Pozniej musze pojsc do urzedu skarbowego, spowrotem musze zajsc do hurtowni bo zamowilam sobie farbe i musze ja odebrac, pod drodze mam fajne sklepy wiec zamierzam sie po nich wszytskich przejsc po czym wrocic na piechote do domu.
Pozniej chcialam sie wybrac na rekolekcje a wieczorem o 20.30 pojsc na fitness
Mam nadzieje ze wszytsko pojdzie po mojej mysli
Stary 2012-03-25, 23:57   #3291
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
monia no na serio! toć bym Wam nie kłamała!

no wiem, że nie kłamiesz ale to centymetr Ciebie kłamie!
Pewnie jakiś teściowa od rusków kupiła i dlatego taki niedokładny

gdzie tam nasza noc! Heroine do pracy rano idzie więc grzecznie teraz spać chodzi
dobranoc śpij dobrze

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-25, 23:58   #3292
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
wcale mnie nie meczysz
tak to jest ten sam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kupuj go
Dziękuję zamawiam! razem z podkładem i błyszczykiem
Stary 2012-03-26, 00:14   #3293
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Dobra ja też już spadam
Kolorowych
ale za 10 sztuk? ja się jutro męża zapytam ile płaci za jajka bo on ciągle je kupuje
kolorowych

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Cytat:
Monia no masakra, już myślałam, że będziemy musieli do domu jechać, bo przecież nie zamknę psa w aucie ale jakoś wybrnęliśmy z tej sytuacji

Monia kup kup, bo super pies i też się nie zgodzę z tym, że hałaśliwy i wredny bo to kochany pieszczoch jest
Nooo co dwie głowy to nie jedna więc dobrze że wpadliście na taki fajny plan z tą taśmą

Ja jak robiłam ten serek wiejski na teflonie z kurczakiem to go odcedziłam ale tylko trochę tak w połowie Moim zdaniem jak go całkiem odcedzisz z tej wody to będzie lepszy

no może kiedyś się zdecyduję na razie mam kota i za dużo podróży mnie czeka więc pies to za duże obciążenie by był. Ale jak się wszystko juz unormuje to pomyślę

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

Cytat:
Haha ciekawe po ile w Niemczech są jaja

Dziękuję To zamawiam ten czarny Koniec kropka, bo nie zamówię nigdy z moimi przemyśleniami

Monia!!! Ale wodoodporny czy zwykły?!
Jutro się męża zapytam po ile są jaja u Szwabów

No zamów zamów fajny jest ja po wypłacie też sobie go kupię ale w Niemczech już

Wodoodporny nieeeeeee, no bo go strasznie ciężko zmyć potem i nie daje takiego pięknego efektu jak ten normalny.
Ale nad jeziorko czy na basen warto mieć taki wodoodporny też także polecam kupić obydwa

Cytat:
Dziękuję zamawiam! razem z podkładem i błyszczykiem
a jaki podkład i błyszczyk zamawiasz?????

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-26, 00:49   #3294
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
gdzie tam nasza noc! Heroine do pracy rano idzie więc grzecznie teraz spać chodzi
Właśnie ja już powinnam spać a siedzę na wizażu i na allegro i kosmetyki zamawiam

Cytat:
Jutro się męża zapytam po ile są jaja u Szwabów

No zamów zamów fajny jest ja po wypłacie też sobie go kupię ale w Niemczech już

Wodoodporny nieeeeeee, no bo go strasznie ciężko zmyć potem i nie daje takiego pięknego efektu jak ten normalny.
Ale nad jeziorko czy na basen warto mieć taki wodoodporny też także polecam kupić obydwa

a jaki podkład i błyszczyk zamawiasz?????
No zapytaj ciekawam

Już zamówiłam ciekawe kiedy dostanę Kupiłam normalny z wodoodpornym trochę się wstrzymam

Podkładu używam z Revlonu a błyszczyk ten:

http://allegro.pl/show_item.php?item=2230010022

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ----------

No chyba spadam w końcu spać ludzie, o 5.40 mam pobudkę o 7 zaczynam pracę życzę sobie powodzenia we wstawaniu i w ogóle normalnego funkcjonowania

Śpijcie dobrze! Kolorowych!
Stary 2012-03-26, 00:57   #3295
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie ja już powinnam spać a siedzę na wizażu i na allegro i kosmetyki zamawiam
hihi ja wiem, że nas cięzko jest opuścić

Cytat:
Już zamówiłam ciekawe kiedy dostanę Kupiłam normalny z wodoodpornym trochę się wstrzymam

Podkładu używam z Revlonu a błyszczyk ten:

http://allegro.pl/show_item.php?item=2230010022
no pewnie w tym tygodniu paczuszka przyjedzie
Zastanawiałam się nad tym Revlonem ale koleżanka mi odradziła ponoć do cery tłustej nie sprawdza się.
Używam więc z Astora mattitude HD i jak narazie jest ok jestem w sumie z niego bardzo zadowolona.
A błyszczyk taki mam a dokładnie koloe sand crystal o ten : http://www.rossnet.pl/GalleryImages/...31_8178141.jpg

---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ----------

Cytat:

No chyba spadam w końcu spać ludzie, o 5.40 mam pobudkę o 7 zaczynam pracę życzę sobie powodzenia we wstawaniu i w ogóle normalnego funkcjonowania

Śpijcie dobrze! Kolorowych!

noo idź idź bo będziesz nie przytomna
o 5:40??? jezuuuuuuuuuuuuu współczuję też Ci życzę powodzenia

też spadam dobranoc, kolorowych snów wszystkim

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-26, 08:02   #3296
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Jezu ja tez uwielbiam szpinak
Ale pierogow jeszcze nigdy nie robilam, a Ty robisz ciasto z maki razowej czy normalnej? Da sie zagniesc w ogole z razowej? Bo u sumie jeszcze nie porbowalam
robię ze zwykłej, bo zazwyczaj robię ruskie dla rodzinki, a dla siebie kilka ze szpinakiem ale da się na pewno, bo któraś dziewczyna na innym wątku robiła pizza na razowej robiłam i wyszła

Edytowane przez Eldo_rado
Czas edycji: 2012-03-26 o 08:04
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 08:17   #3297
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
oooooo to miesiąc będzie teraz???? kurde super!!!! to się nacieszycie sobą
a gdzie planujecie zamieszkać ?
no miesiac ale zleci jak ostatnio A planuje Wrocław, Kraków albo Poznan zalezy gdzie sie dostane na studia Jeśli chodzi o miasto to wolałabym Wrocław bo mam najbliżej

A ja śmigam zaraz do szkoły na 1,5h i tak oto zaczyna mi sie kolejny weekend Także pozdrawiam wszystkich chodzących do piatku
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 09:30   #3298
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość

Zooska- to jak tam z tym fitnessem, gdzie kupilas karnet? a tak w ogole to jak mniej wiecej wyglada Twoj jadlospis? C
Hej, wiesz co, moja mama ma te karnety z pracy po niższej cenie, więc nie mam pojęcia co i jak. Ale ja chodzę na Ferio Gaj, super sprawa, naprawdę centrum ładne i nie takie małe. A z tego co wiem, to w każdej recepcji można karnet kupic, bądź jednorazowy bilet wejścia
Mój jadłospis....hm na pewno wege^^
Na śniadanie przeważnie jem (chyba że u kogoś śpie i takie tam) przetwory mleczne z muesli/otrębami/płatkami lub owsianka. bez kawy się nie obędzie
Na II śniadanie staram się jeśc warzywa, owoce, pić jogurty, maślanki, a jak nie zdążę tego kupić, a już zdycham na uczelni to niestety ale biegnę po bułkę słodką. Rzadko to się zdarza, ale jednak
Obiady to zależy, ostatnio w ciągu tygodnia mam zupy, a na weekend cos bardziej treściwego. Z Tż nie mamy jak gotować, więc wieczorkiem ugotuje zupę i tak na 2 dni. A jak nie to ryż i surówki, różne zapiekanki (wszystko z razowymi makaronami, ryżami itp.). Staram się unikać smażonego, ale niestety kotletów sojowych na parze nie zrobię, więc smażone raz w tygodniu raz na 1,5 tyg wpadnie, ale to na małej ilości tłuszczu i w dodatku smażę na oleju lnianym, który jest bardzo zdrowy Nieraz jem dużo mącznych, ale to pod koniec miesiąca zajadam się pierogami i kluskami, ale to wtedy mało ich jem i dopycham się jakąś surówką, no i staram się żeby nie były polane sosami, maselkiem itp.
Na podwieczorki nigdy nie mam pomyslu i wtedy robię sobie razową bułkę i tyle. Wiem, że pieczywo na noc to średni pomysł, ale w ciągu dnia naprawdę nie przełkne chleba, dopiero tak po 16/17 mnie ciągnie na bułeczkę To wtedy daję na nią wszystko co mam: serki, cebulę, sałatę, pomidora...jest taka wielka, aż się do buzi nie mieści;P
Z kolacją też mam prbl, więc serek wiejski z czymkolwiek (ostatnio polubilam z suszonymi śliwkami), serek homogenizowany, jakaś surówka, jajecznica, inne postacie jajek^^
Przy tym piję na spokojnie z 5/6 kubków herbaty, wodę z cytrynka na potęge(szczególnie na wieczór jak siadam do nauki, to bez dzbanka z wodą sie nie obędzie, biegam i sikam jak głupia i mam mnóstwo małych przerw w nauce)

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Oooo tak ciągnie się i smakuje jak żółty ser
*
Po wczorajszych opisach ciągnącego się serka wiejskiego i szpinaku musze je koniecznie dzisiaj zjeść:P Więc już mam coś na jutrzejszy obiad (bo dzisiaj jarzynowa wpadnie, tak wiosennie się zrobiło;P ) a jutro zapiekanka ze szpinakiem

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
Heroine tak mam 49 jeszcze przed chwilą mierzyłam
No teraz to na pewno kupuję agrafkę! 49 :O :O :O :O !!!!! Dziewczyno, toż to moje marzenie!!! ja mam 57cm...:/

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:
Hahahahah
Spoko pozniej napisz jak wrazenia

No ostatnio to ja 4 z czyms placilam, nie wiem czy to tylko u mnie czy o co chodzi ale 6.99 zaplacilam za 10 sztuk tych L

Tak w ogole jutro mam wolne, ciekawe jaka bedzie pogoda bo mam ambitne plany!
Rano musze wstac i przyjac kolezanke na zabieg, pozniej musze przed 10 smignac do drugiej koleznaki. Nastepnie musze pojsc na poczte odebrac paczki! Pozniej musze pojsc do urzedu skarbowego, spowrotem musze zajsc do hurtowni bo zamowilam sobie farbe i musze ja odebrac, pod drodze mam fajne sklepy wiec zamierzam sie po nich wszytskich przejsc po czym wrocic na piechote do domu.
Pozniej chcialam sie wybrac na rekolekcje a wieczorem o 20.30 pojsc na fitness
Mam nadzieje ze wszytsko pojdzie po mojej mysli
To rzeczywiście zabiegany dzień. Ja tez sobie taki ustaliłam, ale wstalam pół godz temu i nici z planu^^ Chciałabym na plac po buty iść, ale nauka wzywa

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 09:33   #3299
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
Widzę dziś nie mam dużo nadrabiania na wadze po weekendzie 48,3 kg i już czuję się grubo i brzuch mam wielki muszę się wziąć za siebie, bo ostatnio sobie poluzowałam i waga nie chce spaść poniżej 47,8 kg ciągle w takiej granicy, a dziś to przesadziła także weekend się skończył, trzeba zabrać du.pe w garść i wrócić do ćwiczeń no i ograniczać się trochę

Heroine, Monia no za 10 sztuk normalnych chyba M tyle płaciłam a były jeszcze jakieś BIO po 1,49 chyba. Ale to było wrzesień-listopad więc teraz nie wiem po ile są, mam nadzieję, że nie podrożały

Czeko dam znać Tż ma mi dziś kupić serek wiejski i szpinak, może nawet dziś to zrobię i jak dobre wyjdzie to na kolację zjem trochę i zostawię na jutro na obiad

Cocktail hehe to widzę długi weekend przed Tobą
a słyszałam, że w tym tygodniu ma być brzydka pogoda
Stary 2012-03-26, 09:41   #3300
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Hej laseczki
Widzę dziś nie mam dużo nadrabiania na wadze po weekendzie 48,3 kg i już czuję się grubo i brzuch mam wielki muszę się wziąć za siebie, bo ostatnio sobie poluzowałam i waga nie chce spaść poniżej 47,8 kg ciągle w takiej granicy, a dziś to przesadziła także weekend się skończył, trzeba zabrać du.pe w garść i wrócić do ćwiczeń no i ograniczać się trochę
takie coś to w 2 dni nadgonisz!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości