Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-28, 12:13   #3541
paulownia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Nie wiem jak u Was (mężatek) było ale jakoś nie dociera do mnie ze ślub juz tak neidlugo. Zobaczymy po świętach jak będzie.
Ja sie jakos w ogole tym nie przejmowalam. Ominela mnie cala slubna goraczka i stres, wszystko na calkowitym luzie.
I wlasciwie nie czulam ze '' po slubie wszystko sie zmieni''. Nic sie nie zmienilo, nie czulam, ze nagle wszystko sie poprzestawia w moim zyciu, bo zalozylam obraczke na palec. Tzn. TZ mi ja zalozyl. Moje zycie poukladalo sie na spokojnie, wszystko wychodzi naturalnie, wspolne zycie na co dzien. Moze domyslacie sie, co probuje powiedziec, nie ma tego stresu - wiem, ze czasem dziewczyny mysla ''teraz jestem mezatka, mam obowiazki, musze sprostac zadaniom'' probuja ''odgrywac'' role idealnej zony. Ja nigdy tak do malzenstwa nie podchodzilam.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 12:38   #3542
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

hej ślicznotki
kurde jaka ja chora jestem żyć mi się już nie chcę, mam dość
W nocy gorączka, straszny ból szyi i tyłu głowy, ból gardła okropny,katar. Dlaczego ciągle to gówno wraca???? Płukałam gardło wodą utlenioną no ale tylko trochę pomaga, łykam Ibuprom bo z bólu szyi i kości bym nie wyrobiła. Zarejestrowałam się do lekarza ale dopiero na jutro była możliwość na 13:10. Także mam nadzieję że da mi coś porządnego i wyleczę się w koncu. W piątek jeszcze muszę na podpis do UP jechać no katastrofa!

Wczoraj poszłam spać jakoś po 1, wstaliśmy dziś z synkiem o 11:30.
Oczywiście synuś bez pampersa i rano znowu wstał i zawołał siusiu także wszystkie pampersy jakie mi zostały (cała nowa paczka) mogę komuś sprzedać albo oddać

Pogoda u mnie ładna, słoneczko świeci ale pewnie trochę wieje znając życie. Na dwór nie powinnam wychodzić ale chyba będę musiała odebrać synka z przedszkola :/

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Hej dziś na wadze 61,3 kg wróciłam na dobry tor bo weekendzie

Monia spodnie świetne, sama sobie coś kupie jak tylko już dojdę do swoich wymarzonych rozmiarów
nooo już nie długo i będzie piąteczka z przodu

No to już nie długo Milenko dużo Ci nie brakuje do idealnej wagi
Zacznij się rozglądać już za spodniami

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

Ja juz w pracy

Tak sie zastanawiam czy nie kupic sobie Therm Line 2 i spróbowac
Rozmawiałam wczoraj z pania z ateki i powiedziała mi ze to ze sie zle czułam pewnie było spowodowane tym, ze brałam therm line i piłam za duzo kawy dziennie ok 3-4 conajmniej, wiec nic dziwnego ze mnie telepało
Co o tym myslicie?
hej
Ja kiedyś brałam Therm Line Forte i zasypiałam na chodząco na mnie duża ilośc kofeiny działa w odwrotny sposób a kawy nie piłam wtedy prawie wcale!!! Także same te tabletki mają sporo w sobie kofeiny a jak Ty jeszcze kawe do tego piłaś i to nie jedną to nie dziwię się że Cie telepało Mnie by znowu nie dobudzili po takiej dawce

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
Spodnie super monia tylko szkoda, że moja JLo jest za duża jeszcze na takie
tak świetnie Ci z dietką idzie że moment i będziesz miała malutką pupeczkę Także cierpliwości

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Małe cudeńko Kawaler dla mojej małej
no szkoda że tak daleko od siebie mieszkamy mogłybyśmy ich zeswatać

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Dzień Dobry
Melduje się że u Mnie wszystko okey tylko jak wiecie nie mam czasu dużo bo rano praca i popołudniu praca ale jak znajdę czas to napisze Wam wieciej co u mnie
no napisz napisz będziemy czekać no i na zdjęcia czekamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 12:44   #3543
sanderaM
Rozeznanie

Hej
Ja wczoraj już nie weszłam bo uczyłam się na kolokwium z angielskiego i poszłam potem szybko spać bo zmęczona byłam. Teraz wróciłam do mieszkania zjadłam pokręciłam hh i muszę się spakować bo zajęcia do późna a potem do domu od razu Kolokwium poszło mi dobrze może nawet 5 będzie
Baletnico witaj ponownie
Heroine właśnie miałaś się zważyć
Stary 2012-03-28, 12:50   #3544
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Niestety nie W ogóle ze sobą nie rozmawiamy, ciągle się mijamy i unikamy. A mieszkamy razem, co jest dobijające
o kurde widzę że poważna sprawa.....
Może zagadaj do niego ? Powiedz mu że jeśli nadal będzie się obrażał to go zostawisz, bo Ty chcesz mieć prawdziwego faceta a nie małe dziecko w domu które wali fochy ja tak często mężowi mówiłam i działało
czasami mu się zdarzy obrazić jeszcze ale już coraz rzadziej.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-28, 12:55   #3545
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Niestety nie W ogóle ze sobą nie rozmawiamy, ciągle się mijamy i unikamy. A mieszkamy razem, co jest dobijające

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

O jejku, jejku, ile opowiadania będzie
Więc tak, miałam ogromne kłopoty, mnóstwo trądziku, zaskórniaków, blizn. Moja twarz wyglądała jak jedno wielkie pobojowisko. Nie przesadzam, cała byłam pokryta w wielkich czerwonych kropkach. Znalazłam świetną kosmetyczkę, do której chodziłam raz w miesiącu na oczyszczanie cery, robiłam tak przez 4 miesiące, potem raz na 3 miesiące przez rok, a potem kiedy mi sie chciało(przeważnie przed ważnymi uroczystościami ). W między czasie łykałam tabletki z pokrzywą i skrzypem. Robiłam mnóstwo domowych maseczek, naprawde mi pomagały, chodziłam po forach i powybierałam te najlepsze dla mojej skóry i robiłam je na serio systematycznie, jednak nic tak dobrze nie działa jak babcine i naturalne sposoby. Starałam się mieć co drugi dzień coś na twarzy. Peeling raz w tygodniu był obowiązkowy, robiłam go zawsze po domowej parówce-> gorąca woda z ziołami, łeb pod kołdrę i siedziałam tak nad garnkiem z 15minut Uzywałam też punktowo spirytusu kosmetycznego, chociaż się niby nie poleca, ale na mnie działał. Używałam też maści cynkowej bądź pasty (na noc) i nakładałam sobie punktowo maść Benzacne jak chodziłam sobie po domku,ale po tym musiałam dawac tony kremu nawilżającego, bo jest zabójczo wysuszający dla skóry. Cała walka zajęła mi prawie 2 lata... Ale było warto, teraz ją pielęgnuję normalnie. Beż żelu, toniku i kremu sie nie obędzie. Maseczki robię, ale kupne, raz na tydzień, peeling tak samo. Jak sobie przypomne to robię tą parówke właśnie, chociaż nie pamiętam kiedy ostatnio sobie cos takiego zafundowałam, a powinnam Teraz mam pojedyncze wypryski przed okresem i znikome blizny po mojej walce, ale naprawde malutkie, bo używałam Cepanu codziennie kilka razy dziennie na te blizny.
mam nadzieję, że pomogłam

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

O, o i jak? Bo ja też się zbieram, tak od 2 tygodni do kupna xD Ciężko?

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Ooo. To fajne rzeczy, bo mam często z tym prbl. Mogłabym przepis?
No jak tak będę robic przerwy to jest dobrze mięśnie ud czuje a to nie wielki wydatek 25 zł w sklepie sportowym dałam
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 13:00   #3546
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
no napisz napisz będziemy czekać no i na zdjęcia czekamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
pamiętam o zdjęciach i wgram . Póki co TŻ miał je wgrać ale ostatnio mieliśmy ciezkie strasznie dni praktycznie nie rozmawialiśmy ze Sobą i wogole ciągle kłótnie więc nie wspominałam mu o zdjęciach , ale powoli robie sie już coraz lepiej to będę mu mówić lub mu zabiorę kabel i aparat i sama wgram !
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 13:08   #3547
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Monia obejrzałam twój album i zbieram szczenę z podłogi jak ty schudłaś!!!
I to w rok , chylę czoła o guru odchudzania .
Mniemam ,ze po ciążach tak prztyłaś?
Wyglądasz przepięknie bezwstydny lachonie No jak można być taką laską?
I ty jeszcze się odchudzasz? Moim zdaniem wyglądasz idealnie, a może nawet ciut za chudo - jak ja bym tak wyglądała, to bym była przeszczęśliwa.
W ogóle masz taką wyrazistą urodę - do tego mocny makijaż , czarne wlosy. Mucha nie chucha.
Ja to delikatnie się maluję , włosów nie farbowałam z 5 lat , normalnie się poczułam jak szara mysz oglądając twe fotki. Ja nie lubię zbytnio zwracać na siebie uwagi ,raczej klasyczne ubrania, jak szaleństwo ,to w dodatkach - małomiasteczkowa mentalność. Ale dziękuję jeszcze raz wam dziewczyny za mile słowa o mnie i o synku

Zaraz wam poodpisuję, jak ochłonę i zjem śniadanie.
hehehehe ale się uśmiałam z tego bezwstydnego lachona
Dziękuję za komplementy bardzo mi miło
Ja po ciążach przytyłam niestety :/ ale przyznam się że przed ciążą miałam zawsze sporą dupe i grube uda. Góre miałam szczupłą.
No ja nadal się odchudzam ale juz tak na luzaku bardziej. Na więcej sobie pozwalam niz kiedyś. Chciałabym chociaż 57 ważyć to już bym może i zakonczyła dietę bo jak tyle ważyłam w tamte wakacje to było już na prawdę super a i tak mi każdy gadał że za chuda jestem. Póki co nie wiem ile ważę bo mam okres ( w sumie to już końcówka okresu) no i jestem teraz chora, wszystko mnie boli i czuję się jakby moje nogi 100 kilo ważyły..... Zważe się jutro ale ja zawsze gdy chora jestem to więcej ważę
Co do makijażu to ja uwielbiam tak mocniej sobie podkreślić oczy bez makijażu to nawet się z domu nie wychylam
też mieszkam w małym miasteczku 7 tyś ludzi tu mieszkało kiedyś teraz pewnie z 4-5 bo dużo za granice powyjeżdzało.

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

Aisza ja cały czas powtarzam naszej Moni, że jest mega laską i nie ma się już z czego odchudzać, a Ta narzeka i narzeka dla mnie jest i-d-e-a-l-n-a i ma piękną figurę nie wspominając też o urodzie, bo tego jej zazdroszczę już od hoho mówiłam nawet, że gdybym była facetem to bym się w niej zakochała
hehehehe ojjj Madziu Madziu Ty to szalona jesteś
Dziękuję Ci ślicznie ale przecież wiesz, że to samo ja mogę o Tobie powiedzieć mi się tylko moje uda nie podobają - tak samo jak Twoje uda Tobie a reszta jest ok Dla mnie Ty też jesteś idealna no ale sama wiesz jak to jest

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-28, 13:08   #3548
meeedzik
Zakorzenienie

Zelka no witamy właśnie widzę, że ostatnio mniej się udzielasz jak tylko będziesz miała czas to pisz do nas i koniecznie pokaż zdjęcia, bo my tu czekamy

Monia oj Ty bidaczko moja przyczepiło się to choróbsko i nie chce się od Ciebie odczepić mam nadzieję, że lekarz jutro przepisze Ci coś dobrego i wyleczysz się w końcu.
Stary 2012-03-28, 13:13   #3549
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
jestem i ja!! Czytam na bieżąco ale odp. nie mam sil. Mamy juz salon z jadalnia skończony Teraz tz zaczął sypialnie robićJ Ale wiecie jak to jest. Robi popołudniami po pracy. Jejku jak ja się cieszę ze on sam to Umei zrobić. Troszkę pieniążków zaoszczędziliśmy. Nie wiem jak u Was (mężatek) było ale jakoś nie dociera do mnie ze ślub juz tak neidlugo. Zobaczymy po świętach jak będzie.

Monia za ile kupilas te spodnie sliczne J
ooo no to teraz już z górki najważniejsze zrobione sypialnie to pewnie szybko skonczycie bo tam zawsze najmniej roboty
Także super, że nie długo już Twój ślub Ja się ślubem też troszkę denerwowałam ale nie dlatego że miałam zostać żoną ale bardziej całą tą ceremonią, weselem, gośćmi - żeby wszystko dobrze wypadło Bardziej byłam ciekawa jak to będzie wszystko wyglądało w ten dzien i się doczekać nie mogłam

Spodnie kosztowały 75 zł ale koleżanka mi sprzedała za 67

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-28, 13:16   #3550
meeedzik
Zakorzenienie

Monia oj wiem wiem kochana ja Ciebie postrzegam za idealną ( figurka i te sprawy ) a Ty tego nie widzisz i to samo jest ze mną a co do moich ud to już się chyba przyzwyczaiłam, że nigdy nie będą takie jak bym chciała teraz niby jest ok, ale jak założę strój to one znów pewnie będą mnie wkurzać, że nie są proporcjonalne i są duże
Stary 2012-03-28, 13:20   #3551
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Zelka no witamy właśnie widzę, że ostatnio mniej się udzielasz jak tylko będziesz miała czas to pisz do nas i koniecznie pokaż zdjęcia, bo my tu czekamy
wiem wiem obiecuje poprawić sie póki co nie wyrabiam i nie narzekam na brak czasu ale nie długo już sie zwolnie z dodatkowej pracy także będę mieć więcej czasu dla Was i dla Siebie
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 13:58   #3552
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Ja sie jakos w ogole tym nie przejmowalam. Ominela mnie cala slubna goraczka i stres, wszystko na calkowitym luzie.
I wlasciwie nie czulam ze '' po slubie wszystko sie zmieni''. Nic sie nie zmienilo, nie czulam, ze nagle wszystko sie poprzestawia w moim zyciu, bo zalozylam obraczke na palec. Tzn. TZ mi ja zalozyl. Moje zycie poukladalo sie na spokojnie, wszystko wychodzi naturalnie, wspolne zycie na co dzien. Moze domyslacie sie, co probuje powiedziec, nie ma tego stresu - wiem, ze czasem dziewczyny mysla ''teraz jestem mezatka, mam obowiazki, musze sprostac zadaniom'' probuja ''odgrywac'' role idealnej zony. Ja nigdy tak do malzenstwa nie podchodzilam.
ja mam i zawsze miałam też takie podejście a chyba i nawet gorsze bo mówiłam sobie że jakby co to zawsze mogę się rozwieść hehehe Ale rzeczywistość zmienia się gdy ma się dzieci... wtedy trzeba sprostać zadaniom bo nikt za nas tego nie zrobi, obowiązki stają się większe i tak na prawdę nie ma się czasu już dla siebie, życie całkowicie się zmienia, a przy dwójce dzieci to już w ogóle.... także ja się czasami już doczekać nie mogę aż dzieci mi podrosną i będę miała w koncu czas tylko dla siebie

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
pamiętam o zdjęciach i wgram . Póki co TŻ miał je wgrać ale ostatnio mieliśmy ciezkie strasznie dni praktycznie nie rozmawialiśmy ze Sobą i wogole ciągle kłótnie więc nie wspominałam mu o zdjęciach , ale powoli robie sie już coraz lepiej to będę mu mówić lub mu zabiorę kabel i aparat i sama wgram !
no to super, że jest coraz lepiej między Wami oby tak zostało
no więc czekamy na foteczki

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Hej
Ja wczoraj już nie weszłam bo uczyłam się na kolokwium z angielskiego i poszłam potem szybko spać bo zmęczona byłam. Teraz wróciłam do mieszkania zjadłam pokręciłam hh i muszę się spakować bo zajęcia do późna a potem do domu od razu Kolokwium poszło mi dobrze może nawet 5 będzie
wow to super!!! trzymam kciuki aby była ta piąteczka na pewno

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
Monia oj Ty bidaczko moja przyczepiło się to choróbsko i nie chce się od Ciebie odczepić mam nadzieję, że lekarz jutro przepisze Ci coś dobrego i wyleczysz się w końcu.
no na prawdę teraz to ja już biedna jestem żeby trzeci raz miec anginę w jednym miesiącu? to jest nienormalne...... i jeszcze ja sama z dziećmi jestem, muszę biegać i wszystko robić..... wykończę się kiedyś
Idę tym razem do innego lekarza - bardzo dobrego, on mi zawsze pomógł gdy byłam wcześniej na coś chora, bo ta moja lekarka rodzinna to na niczym się nie zna... co prawda ten Amoksiklav szybko mi pomógł ale co z tego jak choróbsko ciagle wraca

Cytat:
Monia oj wiem wiem kochana ja Ciebie postrzegam za idealną ( figurka i te sprawy ) a Ty tego nie widzisz i to samo jest ze mną a co do moich ud to już się chyba przyzwyczaiłam, że nigdy nie będą takie jak bym chciała teraz niby jest ok, ale jak założę strój to one znów pewnie będą mnie wkurzać, że nie są proporcjonalne i są duże
no właśnie o to chodzi
Ja się do moich ud nie przyzwyczaję bo wiem, że moge mieć chudsze skoro w tamtym roku miałam 49 cm a teraz mam 51-52. Muszę własnie zmierzyć dokładnie ile mam w udzie bo nie pamiętam. Dzieciaki mi gdzieś miarkę zapodziały i muszę poszukać....
wypiję kawkę i będę szukała tego centymetra i zdjęcia w spodniach musze porobić ale jeszcze baterie się ładują od wczoraj.... ta moja ładowarka to jest za.je.bista normalnie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-28, 15:03   #3553
meeedzik
Zakorzenienie

Monia mi w udach też waha się między 49-50 cm nie wiem od czego to zależy, bo zawsze mierzę w tym samym miejscu, a jak przytyję pół kilo to zaraz więcej w udzie mam także wszystko tam idzie

A Ty kochana naprawdę biedna jesteś dzieci jeszcze małe to nie rozumieją, że źle się czujesz i nie pomagają Ci w tym. Może jak troszkę podrosną to się to zmieni

Zelka w takim razie czekamy i cieszę się, że z Tż coraz lepiej
Stary 2012-03-28, 15:11   #3554
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Czesc Wam

Wczoraj mialam taki nawal nauki ze nawet nie mialam czasu Wam nic napisac
Z dietka ok, wczoraj mialam niesamowita ochote na slodycze, jeszcze bylam w tesco ale nie dalam sie! Moja mama kupila czekolade Lindla mleczna i tez nie zjadlam Dopiero rano do owsianki sobie dwie kostki pokroilam Chyba nie jest to jakis szczegolnie duzy grzech?

Wzielam dzisiaj moje psiaki na spacer, ale taki masakryczny wiatr jest, ze po 20minutach juz same wracaly do domu Pozniej zrobilam 8min ABS i 8min ARMS

Baletnico- a zdradzisz moze przepis na ten chlebek? Bo tez bym chciala upiec jakis zdrowy chleb, bo to co w sklepach nam serwuja to jest porazka

Monia
- synus slodziutki i spodnie niebieskie najlepsze <3 te czerwone oczywiscie tez, ale choruje za tym odcieniem niebieskiego
co do mojego Cocer SPaniela... wiesz to ze jest agresywna tez ma pewnie jakis zwiazek z tym ze ja ciagle oddawali... ale i tak ten pies sam w sobie, jako rasa, jest agresywny. Ludzie chcieli stworzyc odmiane idealna a wyszedl im maly terminator z usciskiem szczeki na kilka konkretnych ton teraz juz mniej wiecej sie z mama nauczylysmy jej zachowan i humorow, wiec jest duzo lepiej, ale jak ktos nie mial do takiego psa cierpliwosci to sie szczerze nie dziwie ze oddawali...

Co do Grycanek- no do najszczuplejszych nie naleza, ale maja swietne ciuchy i dodatki sa najlepiej ubrane wsrod polskich celebrytow, tylko faktycznie ta tusza "przyslania" ten fakt

Milenka- lecisz jak burza! No znow spadek !

A ja z tabletek zabieram sie za kupno antykatabolitow- bierze sie jedna tabletke przed snem, jedna 30min przed treningiem i 30min po treingu. Zapobiegaja spalaniu miesni, zamiast nich spala sie tluszcz. Dla mnie to bedzie bardzo przydatne na noc

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 15:46   #3555
monika01011986
Zakorzenienie

wrzucam fotki.... kolor spodni wyszedł jak neonowy różowy hehe w rzeczywistości nie jest aż tak jaskrawy, nie wiem czemu taki wyszedł na zdjęciach, może od lampy błyskowej?
Sory za białe szpilki ale nie mam innych muszę sobie kupić dopiero.
No i teraz zobaczycie o co mi chodzi i dlaczego chcę jeszcze zgubić te 4 kilo... moja dupa i uda wcale nie są takie chude :/ mam typowo kobiece kształty a wcale mi się to nie podoba.

100_8684.jpg

100_8685.jpg

100_8686.jpg

100_8689.jpg

100_8691.jpg

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-28, 15:55   #3556
pipson
Zadomowienie

Hej ja dziś póki co obwarzanek (oczywiscie zaspalam :/) wcielam na przekaske slonecznik i zjem zupkę grzybową z jednym malym gniazdkiem makaronu a wieczorem kanapeczka z ciemnego pieczywka Monia, kuruj sie! bedzie dobrze Przeleciałam dziś wszystkie sklepy i wyprzymierzałąm chyba tysiac ciuchow - ostatecznie stwierzam, ze musze zrezygnowac z kolorowych rurek, chociaz widzialam takie sliczne jak ma Monia, malinowe- niestety moje nogi wygladaja w nich jak serdele, a pupa jest spłaszczona i sie "rozlewa " na boki - to ie moja paranoja, nawet moj chlopak, ktory mnie nigdy nie krytykuje stwierdzil dyplomatycznie, że "cos tu mu nie pasi Albo te sklepy nie potrafia szyc, albo ja nie wiem co jest A tak chcialam malinowe albo zolciutkie Za to kupiłam sobie sliczne malinowo - rozowe balerinki i tshirt Teraz troche sprzatania, trening z joya, prysznic i naukaa
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 15:56   #3557
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia mi w udach też waha się między 49-50 cm nie wiem od czego to zależy, bo zawsze mierzę w tym samym miejscu, a jak przytyję pół kilo to zaraz więcej w udzie mam także wszystko tam idzie

A Ty kochana naprawdę biedna jesteś dzieci jeszcze małe to nie rozumieją, że źle się czujesz i nie pomagają Ci w tym. Może jak troszkę podrosną to się to zmieni
no to tak jak u mnie wszystko mi w uda idzie jak ważyłam 57 kg to miałam 49 cm a teraz ważę 59 i mam 3 cm więcej!

ten młodszy synek to jeszcze w miare grzeczny jest a ten starszy to już w ogóle mnie nie słucha i robi co chce. Dobrze, że go pół dnia nie ma to mam trochę spokoju teraz też u babci jest także do wieczora będzie leżej mi

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-28, 16:04   #3558
pipson
Zadomowienie

Cytat:
wrzucam fotki.... kolor spodni wyszedł jak neonowy różowy hehe w rzeczywistości nie jest aż tak jaskrawy, nie wiem czemu taki wyszedł na zdjęciach, może od lampy błyskowej?
Sory za białe szpilki ale nie mam innych muszę sobie kupić dopiero.
No i teraz zobaczycie o co mi chodzi i dlaczego chcę jeszcze zgubić te 4 kilo... moja dupa i uda wcale nie są takie chude :/ mam typowo kobiece kształty a wcale mi się to nie podoba.
\

Monia, ale masz zaje*scie szczuplutka talie!! Moge wiedziec, ile masz cm w talii? a co do rurek, to fakycznie neoonowe wyszly, ale widzę, że Tobie jest ladnie w zdecydowanych kolorach, wiec nawet jakby byly neonowe to by fajnie bylo
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 16:28   #3559
zooska
Zakorzenienie

monia laska z Ciebie niesamowita, a spodnie pieknie leza

Jak narazie moj jadlospis wyglada tak:
śń: otreby,5sliwej,garsc czokapikow i jogurt owocowy, kawa 3,2%mleka i łyżeczka cukru
IIśń: 2 male kromeczki razowca z serkiem szczypiorkowym i topionym,pomidorkiem i cebulka
Obiad:zupa krem groszkowa z kilkoma grzankami,niestety z jasnego pieczywa,tak z 2 kromka bedzie
przed chwila zjadlam serek naturalny homogenizowany z 5 sliwkami

Pilam duuuzo herbatki i wody jeszcze 10min brzuszka pocwicze dzisiaj. mialam isc na fitness,ale pojde jutro rano bo mam godz rektorskie,a dzisiaj sie spotkam z kolezanka

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 16:53   #3560
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Monia- synus slodziutki i spodnie niebieskie najlepsze <3 te czerwone oczywiscie tez, ale choruje za tym odcieniem niebieskiego
co do mojego Cocer SPaniela... wiesz to ze jest agresywna tez ma pewnie jakis zwiazek z tym ze ja ciagle oddawali... ale i tak ten pies sam w sobie, jako rasa, jest agresywny. Ludzie chcieli stworzyc odmiane idealna a wyszedl im maly terminator z usciskiem szczeki na kilka konkretnych ton teraz juz mniej wiecej sie z mama nauczylysmy jej zachowan i humorow, wiec jest duzo lepiej, ale jak ktos nie mial do takiego psa cierpliwosci to sie szczerze nie dziwie ze oddawali...
mi się też podobają te niebieskie, mam nadzieję że koleżanka mi takie przywiezie do swojego sklepu

Spaniele agresywne? no coś Ty Twój spanielek pewnie miał ciężkie dzieciństwo, może był bity czy coś i dlatego jest nie ufny wobec ludzi - to też zalezy od wychowania psa. A ogólnie jest to rasa bardzo łągodna. Mój spaniel był cudowny i można było z nim wszystko robić. Kilku moich znajomych też ma spaniele i zawsze zachwalają swoje pieski
Nawet w internecie wszędzie jest napisane że to łagodna rasa

tu kilka zdań na ich temat (skopiowałam z netu)

Spaniele charakteryzuje nade wszystko duża ruchliwość i wesołe, a jednocześnie łagodne usposobienie. Mają one predyspozycje do pracy w wodzie, wykazują umiejętność posługiwania się wiatrem i oszczekiwania gonionej zwierzyny, jak również wyjątkową wprost skłonność do jej przenoszenia po ubiciu lub zastrzeleniu. Te wrodzone cechy charakteru, oraz łatwość poddawania się tresurze o przydatności spanieli w użytkowaniu łowieckim jako płochaczy i psów aportujących drobna zwierzynę - tak podczas polowań w terenie suchym, jak i w wodzie.

Spaniele - psy o łagodnym charakterze, niewielkie - świetnie nadają się do hodowania w mieście. Jeśli jednak przejawiają wyraźnie użytkowe cechy, powinny być szczerzej wykorzystywane w łowiectwie. Cocker spaniele, jeśli będą hodowane powszechnie tylko jako psy pokojowe, mogą całkowicie zatracić wrodzone przecież walory psów myśliwskich.

- wspaniały charakter. Prawdziwy cocker jest ciągle w świetnym humorze, bez przerwy macha ogonem, jest zawsze gotów do spaceru i zabawy, potrafi stroić miny i umie rozweselić swojego ukochanego właściciela. Poza tym jest pieszczochem, uwielbia się przytulać i być głaskanym )

a tu masz na temat agresji u tych psów :

No cóż, najczęściej winę ponosi właściciel, który wzruszony słodkim spojrzeniem swojego ulubieńca zaniedbuje wpojenie mu elementarnych zasad posłuszeństwa i zapomina o konsekwentnym stawianiu mu wymagań. Cocker spaniel, jak każdy pies, potrzebuje stanowczego przewodnika i odpowiedniego ułożenia - nie zrzucajmy więc własnych uchybień na rzekomo agresywny charakter rasy.
Owszem, u cocker spanieli angielskich opisano chorobę zwaną jako rage syndrome. Są to niekontrolowane ataki agresji skierowane najczęściej przeciwko domownikom, często połączone z bronieniem miski, zabawki czy posłania. W tej chwli choroba ta występuje bardzo rzadko. Jej przyczyny nie są do końca poznane, ale zauważono następujące zależności:
- najczęściej dotknięte nią są cockery jednomaściste, głównie złote.
- psy cierpiące na tą chorobę zwykle pochodzą z PSEUDOHODOWLI: były źle żywione w szczenięctwie, zostały zbyt wcześnie (przed ukończeniem ośmiu tygodni) oddzielone od matki, nie miały wystarczającego kontaktu z człowiekiem.
JEŚLI MYŚLISZ O KUPNIE SPANIELA, ZNAJDŹ DOBRĄ HODOWLĘ.

co do ścisku szczęki to spaniele mają niewielki a na pewno nie kilka ton bo tyle to żaden pies nie ma, nawet amstaffy tu kilka przykladów :

Według badań przeprowadzonych przez National Geographic u niektórych ras psów największy uścisk szczęk należy do Owczarka anatolijskiego, gdzie przy wadze, która waha się między 50 – 65 kg jego siła ugryzienia wynosi 337 kg, kolejny to, Mastif jego zbadana siła wynosi ponad 252 kg, siła szczęk Rottweilera wynosi 149 kg przy masie ciała około 50 kg, Buldog amerykański waga ciała psa poddanego eksperymentowi wynosiła 21 kg, siła jego ścisku wyniosła 138 kg, Owczarek niemiecki – 108 kg, American Pit Bull Terrier – 107 kg, Owczarek holenderski – 104 kg, ostatni na liście znalazł się Owczarek belgijski – 88 kg.

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Hej ja dziś póki co obwarzanek (oczywiscie zaspalam :/) wcielam na przekaske slonecznik i zjem zupkę grzybową z jednym malym gniazdkiem makaronu a wieczorem kanapeczka z ciemnego pieczywka Monia, kuruj sie! bedzie dobrze Przeleciałam dziś wszystkie sklepy i wyprzymierzałąm chyba tysiac ciuchow - ostatecznie stwierzam, ze musze zrezygnowac z kolorowych rurek, chociaz widzialam takie sliczne jak ma Monia, malinowe- niestety moje nogi wygladaja w nich jak serdele, a pupa jest spłaszczona i sie "rozlewa " na boki - to ie moja paranoja, nawet moj chlopak, ktory mnie nigdy nie krytykuje stwierdzil dyplomatycznie, że "cos tu mu nie pasi Albo te sklepy nie potrafia szyc, albo ja nie wiem co jest A tak chcialam malinowe albo zolciutkie Za to kupiłam sobie sliczne malinowo - rozowe balerinki i tshirt Teraz troche sprzatania, trening z joya, prysznic i naukaa

Dzięki jutro idę do lekarza więc dostanę pewnie antybiotyki.
Co do spodni to na pewno były źle uszyte teraz to wszystko tak na odwal szyją, pochodź jeszcze po sklepach i poszukaj na pewno coś znajdziesz ładnego
ooooo pokaż balerinki też musze sobie kupić różowo malinowe do tych moich spodni

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
\

Monia, ale masz zaje*scie szczuplutka talie!! Moge wiedziec, ile masz cm w talii? a co do rurek, to fakycznie neoonowe wyszly, ale widzę, że Tobie jest ladnie w zdecydowanych kolorach, wiec nawet jakby byly neonowe to by fajnie bylo
Dziękuję w talii mam 65-66 górę mam szczupłą ale własnie dupa i uda już sa wyraźnie większe niż góra
Właśnie mi też się wydaję że wcale źle nie wyglądam w takich kolorowych spodniach dlatego chcę sobie kupić inne kolorki jeszcze a to że dupa i uda mam duże to już trudno... postaram się schudnąć....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-28, 17:02   #3561
Aisza21
Wtajemniczenie

No miałam zjeść śniadanie i nadrabiać ,ale się zabrałam za sprzatanie kuchni (takie świateczne) ,potem obiad , po malego do przedszkola i czas zleciał. A wy tak piszecie ,że nie idzie nadgonić. Teraz synek poszedł z tżtem na rower to mam chwilę.

Cytat:
Napisane przez _Baletnica_ Pokaż wiadomość
Aisza, rok temu z takim programem i z tym forum schudłam 15kg..w większości dzięki zasludze Moni, słuchajcie jej dziewczyny, bo ona zawsze dobrze radzi!
a poza tym dwa wesela, bardzo ważne dla Mnie..jedno już za 3 tyg. także motywacja się obudziła

zooska mój chleb jest z samych otrębów, jogurtów naturalnych i jajek..
i ładnie usprawnia Mi jelita ten chlebek..

Meedzik widzę, że osiągnełaś cel!! Wreszcie. Gratulacje
Mam taki zamiar Zazdroszczę wesela A chlebek jaki jest w smaku? Da się zjeść?

Cytat:
Napisane przez _Baletnica_ Pokaż wiadomość
Hej Kochana bylam z Toba myślami, bo naprawdę często myślalam o Tobie, Murce, Lajla, , Ani, Meedzik..tak bardzo chciałam wrócić, ale pracuje od rana do nocy i jak wracam to padam na pysk.

Z Tżtem wszystko ok, dalej pracuje w delegacji, ja nadal sama w Jowie dojeżdzam do pracy pociągiem 40km..W marcu pracowałam bardzo dużo, bo oszczędzam i potrzebuje kasy, a od kwietnia tylko 2dni w tyg. będę pracować.. A jak u Ciebie Monia? Wyjechałaś do Niemiec? Jak z mężem? Z teściami? teraz Was na pewno nie opuszczę..
MAMY MOTYWACJĘ, ZBLIŻA SIĘLATO,A Z LATEM WIĄŻE SIĘ BIKINI...A MY CHCEMY ŁADNIE WYGLĄDAC NA PLAŻY, TAK DZIEWCZYNY???!!!
Mieszkasz za granicą?
Właśńie mnie te bikini najbardziej przeraża. Już nawet zamieżałam sobie kupić strój jednoczęściowy ,ale powiedziałam sobie ,że co to to nie - schudnę i będę pięknie wyglądać w bikini. Zresztą ja nawet w ciąży popylałam w 2 cześciowym . A jaką widownię mialam wtedy

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Kochana ja widzę efekty, ale po aerobiku Sama oliwka to dodatek, ale wzeszłym roku jak masowałam to udo z 57 ma 54cm spadło Póki co teraz mam 54 też

Przesłodki jest Przypomina mi strasznie mojego kuzynka Ma już 10 lat a jak u niego jestem to sie tuli, albo siedzi obok i musi mnie za rękę trzymać

Monia a gdzie kupujesz ten CLA&green tea ile kosztuje i ile tabletek Głównie mi zależy żeby cellulit zniknął A Ty mówisz, że nie masz

Baletnico witamy z powrotem Jezu ja bym tylko chciała 6kg zbubić a Ty mi mówisz że 15 zleciałaś. Rygorystycznie przestrzegałaś diete i co ćwiczyłaś ?

Dziewczyny a ja znowu nie miałam internetu Później muszę nadrabiać i nie wiem o co chodzi tyle piszecie. Ale naskrobałam trochę pracy. Pisałam chyba z 3h i wiecie co mam tylko 5 stron! porażka ale co chwile z innej książki muszę czytać ;/

Fuj u Kuby Wojewódzkiego są Grycanki co za baby Toż to ja dziękuje i pokłony za moje 55,4kg

A Monia zapomniałam prześliczne spodnie !!! rozmiar 26 ? ja bym chyba musiała zszyć nogawki żeby chociaż jedną noge wciągnąć
Oglądałam te Grycanki - ta matka to jeszcze ujdzie ,ale juz jej córki to mega otyłe są. Moim zdaniem propaguja otyłość i niezdrowy tryb życia - po prostu chcą zrobić wokół siebie trochę szumu ,bo ja im nie wierzę ,że są zadowolone ze swoich ciał.

Cytat:
Hej laseczki u mnie dziś na wadze o 0,1 mniej jak wczoraj czyli 47,8 kg hehe teraz spada a w weekendzik nadrabiam i zataczam takie kółeczko

Milena, Tinek ja też chyba będę musiała kupić tą agrafkę fajnie mi się na niej ćwiczyło i uda były bardziej jędrne, a nie chcę na wakacje mieć flaków takich teraz na nogi nie robię żadnych ćwiczeń.

Paulownia kochana tylko nie przesadź ze stopniem trudności, bo uzyskasz odwrotny efekt, zamiast spadku i smukłej sylwetki rozbudowują Ci się mięśnie ja myślę, że lepiej zostać przy tej 2
To samo miałam jak jeździłam na rowerku, myślałam, że im trudniej się kręci tym lepiej a później gdzieś w necie wyczytałam, że lepiej więcej się na pedałować, bo wyższy stopień trudności jest na rozbudowanie mięśni i powiem Ci, że miałam już zarys i uda się powiększały.
O co chodzi z tymi masażami dziewczyny ? Takim zwykłym plastikowym masażerem się masujecie?
A rowerek masz na myśli stacjonarny? Też się zastanawiałam nad nim,bo mogę pożyczyć od cioci - jakie są twoje wrażenia odnosnie tego sprzętu ?

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

Ja juz w pracy

Tak sie zastanawiam czy nie kupic sobie Therm Line 2 i spróbowac
Rozmawiałam wczoraj z pania z ateki i powiedziała mi ze to ze sie zle czułam pewnie było spowodowane tym, ze brałam therm line i piłam za duzo kawy dziennie ok 3-4 conajmniej, wiec nic dziwnego ze mnie telepało
Co o tym myslicie?
Podłączam się do pytania o Therm Line . W ogóle jakie jeszcze środki odchudzające stosowałyście i czy w ogóle warto?????

Cytat:
Spodnie super monia tylko szkoda, że moja JLo jest za duża jeszcze na takie
Moja będzie zawsze za duża na takie
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 17:09   #3562
meeedzik
Zakorzenienie

Kamilon własnie ja też słyszałam, że Cocker spaniele są agresywne ostatnio nad jeziorem Niko podleciał to takiego, tyle że czarnego, a ja już byłam mokra ze strachu bo od razu przypomniało mi się, że to agresory są
ale na szczęście ten spotkany okazał się spokojny i merdał ogonkiem do mojego kurdupla i pani jego mówiła, że nie gryzie i jest łagodny a z wyglądu bardzo mi się podobają te psy kiedyś chorowałam na takiego tyle że rudego

Monia kocham Cię chudzinko Ty pięknie Ci w nich i bluzeczki też super
no a co do ud to ja mam to samo przytyję kilogram i od razu w uda mi idzie jakby w cycki ie mogło
Stary 2012-03-28, 17:09   #3563
Eldo_rado
amor vincit omnia

Therm Line nie bez powodu nazywany jest killerem wśród tabletek odchudzających... to że ktoś pioje kawę- owszem, pogłębia jest działanie tylko. mnóstwo osób skarży się na osłabienie, omdlenia, bóle głowy.. Therm Line to bardzo drastyczny środek, który wypłukuje wszystko czego nam trzeba, osłabiając organizm.. człowiek chudnie, bo mniej je, jest osłabiony, ale czy warto kosztem zdrowia? nie. jest wiele zdrowszych 'wpsomagaczy' typu jakieś tam Bio CLA, Błonnik itd- ale przy zdrowej diecie ruchu nie trzeba ... za to cierpliwości owszem
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 17:11   #3564
Aisza21
Wtajemniczenie

No nie dam rady wszystkim odpisać ,hehe .Do tego mam problemy z wielocytowaniem - wolę jakoś tak z pamięci pisać.

Monika , no jak dla mnie rewelacyjnie się prezentują na tobie te spodnie. Już sobie wyobrazam ,jakbym ja w takich wyglądała, o ile byłby dla mnie rozmiar w sklepie:/ W ogóle one takie trudne do noszenia ,trzeba mieć idealne kształty . Ten materiał to nie jest jeans ,prawda ?
Bozszee tak malutko masz w talii? Tyle co dziecko dosłownie.
Powiem ci,że budowę ciała ciężko zmienić i jak schudniesz nawet te 4 kilo ,to nie tylko uda ci się zmiejszą,ale góra pewnie także ,a ogólna sylwetka zostanie taka sama. Przynajmniej u mnie tak jest.
Dlatego ja przeważnie noszę zawsze dół ciemniejszy niż górę ,albo staram jakoś równoważyć proporcje np bufki, oversize itp. A teraz to w ogóle się nie wypowiadam ,bo co bym nie założyła,to tragedia.
Stary 2012-03-28, 17:12   #3565
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
monia laska z Ciebie niesamowita, a spodnie pieknie leza

Jak narazie moj jadlospis wyglada tak:
śń: otreby,5sliwej,garsc czokapikow i jogurt owocowy, kawa 3,2%mleka i łyżeczka cukru
IIśń: 2 male kromeczki razowca z serkiem szczypiorkowym i topionym,pomidorkiem i cebulka
Obiad:zupa krem groszkowa z kilkoma grzankami,niestety z jasnego pieczywa,tak z 2 kromka bedzie
przed chwila zjadlam serek naturalny homogenizowany z 5 sliwkami

Pilam duuuzo herbatki i wody jeszcze 10min brzuszka pocwicze dzisiaj. mialam isc na fitness,ale pojde jutro rano bo mam godz rektorskie,a dzisiaj sie spotkam z kolezanka
Dziękuję
Fajny jadłospis narobiłaś mi smaku na śliwki może jutro sobie kupię Póki co wcinam truskawki z serkiem homo waniliowym ledwo przełykam bo gardło napierdziela ale jakoś daje radę jeszcze
Miłego spotkania z koleżanką

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-28, 17:14   #3566
meeedzik
Zakorzenienie

Aisza ja się nie masuję niczym bo leń ze mnie do potęgi
A co do rowerku to ja jeździłam na stacjonarnym po 30 minut dziennie, ale tak mnie to męczyło, dosłownie mokra byłam i zrezygnowałam z tego ale na pewno nogi miałam po rowerku lepsze i takie jędrne także polecam
Stary 2012-03-28, 17:21   #3567
Aisza21
Wtajemniczenie

Meedzik , ja kiedyś na siłkę chodziłam i tam na rowerku przeważnie zaczynałam 15 min ,zeby sie rozruszać i pamietam ,ze tyle to juz bylo długo dla mnie. A zgubilas coś dzięki temu? Szukam jakiejś skutecznej formy treningu w domu ,bo biegać nie będę .

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Jeszcze mój jadłospis dzisiejszy:
1. Kawa z mlekiem i 3 kromeczki razowca z wędzoną piersią i pomidorem
2. Szklanka wyciskanego soku pomarańczowego
3.Sałatka : mieszanka salat+mozarella+pierść kuraka+pomidor+ogórek+pes tki slonecznika+sos vinegret
4. banan
5. ???? nie mam pomysłu - korci mnie by dokończyć sałatkę ,ale nie wiem czy to dozwolone 2 takie same posilki

Edytowane przez Aisza21
Czas edycji: 2012-03-28 o 17:23
Stary 2012-03-28, 17:26   #3568
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Kamilon własnie ja też słyszałam, że Cocker spaniele są agresywne ostatnio nad jeziorem Niko podleciał to takiego, tyle że czarnego, a ja już byłam mokra ze strachu bo od razu przypomniało mi się, że to agresory są
ale na szczęście ten spotkany okazał się spokojny i merdał ogonkiem do mojego kurdupla i pani jego mówiła, że nie gryzie i jest łagodny a z wyglądu bardzo mi się podobają te psy kiedyś chorowałam na takiego tyle że rudego

Monia kocham Cię chudzinko Ty pięknie Ci w nich i bluzeczki też super
no a co do ud to ja mam to samo przytyję kilogram i od razu w uda mi idzie jakby w cycki ie mogło

Ja nigdy nie słyszałam że Spaniele są agresywne, wręcz przeciwnie
Co innego jak pies został źle wychowany lub jest chory tak jak opisane jest w tym artykule który wkleiłam
Ja kiedyś sobie kupię znowu takiego rudego cudowne są te psy setery irlandzkie też mi się podobają te rude

No ja Cie też kocham
dziękuję ślicznie ale sama widzisz że moje uda i dupa na prawdę nie są wcale chude. Ja o tym doskonale wiem dlatego tak bym chciała jeszcze schudnać.....
właśnie ja tego nie rozumiem.... dlaczego tłuszcz musi iść w uda a nie w cycki?

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
Therm Line nie bez powodu nazywany jest killerem wśród tabletek odchudzających... to że ktoś pioje kawę- owszem, pogłębia jest działanie tylko. mnóstwo osób skarży się na osłabienie, omdlenia, bóle głowy.. Therm Line to bardzo drastyczny środek, który wypłukuje wszystko czego nam trzeba, osłabiając organizm.. człowiek chudnie, bo mniej je, jest osłabiony, ale czy warto kosztem zdrowia? nie. jest wiele zdrowszych 'wpsomagaczy' typu jakieś tam Bio CLA, Błonnik itd- ale przy zdrowej diecie ruchu nie trzeba ... za to cierpliwości owszem

dodam że jak przestaję się brać taki wspomagacz to wszystko wraca do normy czyli apetyt ze zdwojoną siłą i wtedy efekt jojo murowany.....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-28, 17:27   #3569
Aisza21
Wtajemniczenie

Cytat:
właśnie ja tego nie rozumiem.... dlaczego tłuszcz musi iść w uda a nie w cycki?
W cycki też idzie ,ale dopiero jak uda napełni
Stary 2012-03-28, 17:29   #3570
meeedzik
Zakorzenienie

Monia ja mam to samo, góra drobna a dół... brak słów chciałabym być bardziej proporcjonalna i mieć nawet więcej w talii, bo z mojej zadowolona nie jestem, bo mam wielka różnice między talią a brzuchem

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości