Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-31, 20:03   #3901
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

JEzuuu co za dzien?!
Fatalnie na calej lini nawet nie bede sie zaglebiac w szczegoly bo dopiero co ochlonelam!
Ale spokojnie w sumie nic konkretnego sie nie stalo, tak poprostu dzisiaj chodze mam ☠☠☠☠ixa i jestem ze wszytskiego niezadowolona
A dopiero co okres mi sie skonczyl! Pieknie

Dzisiaj wracajac z pracy bylam taka wsciekla ze jestem cala mokra przez ten deszcz ze stwierdzilam ze to byl moj ostatni raz! Musze kupic kalosze! Tylko teraz musie mi doradzic bo wysokie mi sie nie podobaja, chce miec takie krotkie troche powyzej kostke nie wiecej
Sa trzy opcje:
http://allegro.pl/hit-buty-gwiazd-ka...244787935.html
Tutaj wresja w panterke http://allegro.pl/kalosze-40-buty-gu...201422056.html
i te http://allegro.pl/kalosze-czarne-kro...230802503.html

Co o tym myslicie?
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 20:09   #3902
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
JEzuuu co za dzien?!
Fatalnie na calej lini nawet nie bede sie zaglebiac w szczegoly bo dopiero co ochlonelam!
Ale spokojnie w sumie nic konkretnego sie nie stalo, tak poprostu dzisiaj chodze mam ☠☠☠☠ixa i jestem ze wszytskiego niezadowolona

Dzisiaj wracajac z pracy bylam taka wsciekla ze jestem cala mokra przez ten deszcz ze stwierdzilam ze to byl moj ostatni raz! Musze kupic kalosze! Tylko teraz musie mi doradzic bo wysokie mi sie nie podobaja, chce miec takie krotkie troche powyzej kostke nie wiecej
Sa trzy opcje:

Co o tym myslicie?
Ja jestem wierna moim fuksjowym hunterom

Ale z tych 3 najładniejsze te beżowe
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 20:10   #3903
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
JEzuuu co za dzien?!

Sa trzy opcje:

Co o tym myslicie?
ja mysle ze te z kokardka :p mam takie tylko ze czarne i na szpilce i taka furore robia, ze kazda laska na ulicy sie oglada

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 20:20   #3904
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
JEzuuu co za dzien?!

Sa trzy opcje:

Co o tym myslicie?
Odpocznij Kochana

Mi najbardziej podobają się te beżowe
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 20:23   #3905
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
mam takie tylko ze czarne i na szpilce i taka furore robia, ze kazda laska na ulicy sie oglada
cyknęłabyś mi fotkę swoich kaloszy?
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 20:26   #3906
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja jestem wierna moim fuksjowym hunterom

Ale z tych 3 najładniejsze te beżowe
Jejku nie wiem jakie to sa
Masz jakas fotke? Czy cos bo ciekawa jestem

Mnie tez najbardziej bezowe wolaja
Cytat:
ja mysle ze te z kokardka :p mam takie tylko ze czarne i na szpilce i taka furore robia, ze kazda laska na ulicy sie oglada
Widze ze dwa glosy za bezowymi, tez mi sie najbardziej podobaja
A jakie Ty masz Wez sie pochwal

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Odpocznij Kochana

Mi najbardziej podobają się te beżowe
Odpoczne a jak! Zaraz sie poloze spac to odreaguje wszytskie zlosci
A jutro pomaluje wlosy i przestane czuc sie jak down
Juz 3 glosy za bezowymi mi tez sie one najbardziej podobaja, do tego sa wyzej za kostke to mi sie wlewac woda nie bedzie do srodka
A kolardke i tak odpierdziele bo pewnie mnie bedzie wkurzac
Stary 2012-03-31, 21:21   #3907
monika01011986
Zakorzenienie

farbuję włosy na średni brąz ciekawe jak to wyjdzie bo zawsze farbowałam na ciemny brąz i wychodziły czarne. Mam nadzieję że teraz będą brązowe.... Farbe na głowie już mam, teraz musze czekać 30-40 minut.
Ale mnie skóra na głowie szczypie

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Ja nie wiem Monia gdzie Ty uda masz grube?! Śliczna

Przez was, aż musiałam zrobić sobię pastę jajeczną dzisiaj!!!!! Zjadłam 2 małe kromki razowca z nią i pomidorem i przyprawamimeeeeeee eeeeeeeeeeeeega
no troszkę są.... nie jakoś strasznie ale są... mogłyby być chudsze z 3 cm chociaż.....
dziękuję

Widzę że ta pasta zaraźliwa jakaś jest hehehe

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Tż nie ma w domu caly dzień, więc mało zrobiłam, tak dla siebie. W ogóle dalej z nim jest do , od poniedziałku ciche dni, mam dość. Wczoraj i dzisiaj wybył, aj...pier***ole;(

Oj Monia, nie przejmuj się, szybko to zgubisz
Kurde ja Cie podziwiam, że Ty jeszcze nerwowo te ciche dni wytrzymujesz.... ja bym nie potrafiła wytrzymac dłużej niż 1-2 dni.
Jakby było to z mojej winy to bym łaziła za nim i musiałby mi wybaczyć :P
A jak by walnął focha od tak sobie za jakąś bzdure i tydzień by ze mną nie rozmawiał to była by taka wojna że moment by mu przeszło.
Próbowałaś z nim pogadać?

No mam nadzieję że szybko bardzo bym chciała.....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 21:38   #3908
Aisza21
Wtajemniczenie

Hej laseczki,

Nie nadążam za wami tradycyjnie, także wybaczcie mi ,że nie odpisuje na wszystkie posty;P

Monika, wyglądasz I D E A L N I E , także apeluję o zaprzestanie narzekania na swoją sylwetkę ,albo zacznę was zadręczać swoimi zdjęciami naprawdę grubych ud. Zakupki świetne, lubię takie basicowe ciuchy , do wszystkiego mozna je potem zestawić.

Kalosze to domyślam się takie :
http://allegro.pl/gumowe-botki-kalos...223504698.html
Szczerze ,to pierwszy raz takie widzę , a mi najbardziej się podobały te beżowe z kokardką , sweet.

Zjadłam dziś schaboszczaka ,do tego piję bro ,więc baty mi się należą jak nic.

Dziś kuchnię pomagałam malować mamie ,no i zrobiła taki wypaśny obiadek ,że nie mogłam się powstrzymać.

Meedzik gratuluję prawka !!!! Za pierwszym razem zdałaś????
Ja zdawałam w 8mcu ciąży i mąż zawsze mówi,że zdałam,bo egzaminator nie chciał ,zbym ze stresu zaczęła rodzić . Gada tak,bo średni ze mnie kierowca - tzw weekendowy.

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Zooska, sorki ,że wtrącę swoje 3 grosze ,bo nie jestem w temacie od początku , ale czy jest jakiś konkretny powód takiej atmosfery , czy po prostu już obojętność się wkradła w wasz związek. Powiem ci,że to jest najgorsze,bo jak ludzie się jeszcze kłócą,to znaczy ,że jest jeszcze tak iskra - a jak się olewają ,to przeważnie zanik uczuć .

Ja osobiście jestem choleryczką i zawsze doprowadzam do konfrontacji, nie zdzierżyłabym nawet 1 cichego dnia. Poza tym to oczyszcza atmosferę.

Edytowane przez Aisza21
Czas edycji: 2012-03-31 o 21:42
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 21:57   #3909
heroine86
Zakorzenienie

Obejrzałam "Bitwę na głosy" boziuuu, kocham Bednarka
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-03-31, 22:00   #3910
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Przykre to co piszesz że badania nic nie wykazały i tak brzuch Cię boli no ale musi być jakaś przyczyna!!! Jesu, szkoda mi Cię
brak słów mam ! chciałam dostać wolne bo mnie naprawdę okropnie boli brzuch to nie dostałam ! po pacy poszłam do lekarza idiota pojechał sobie na urlop ! a ja mam życ i męczyć się z strasznym bólem . Paranoja jakaś jest ! Chciałam zapisać sie do innego to 2 tyg czekania , najpierw to się wykończę niż tam dotrze za 2 tyg.

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
to kochamy go razem !
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 22:04   #3911
heroine86
Zakorzenienie

http://wikary.pl/?55328

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
brak słów mam ! chciałam dostać wolne bo mnie naprawdę okropnie boli brzuch to nie dostałam ! po pacy poszłam do lekarza idiota pojechał sobie na urlop ! a ja mam życ i męczyć się z strasznym bólem . Paranoja jakaś jest ! Chciałam zapisać sie do innego to 2 tyg czekania , najpierw to się wykończę niż tam dotrze za 2 tyg.
O ludzie współczuję Ci strasznie cóż za złośliwość losu... ;/ ale czemu nie dostałaś wolnego? musisz mieć na papierku od lekarza wypisane zwolnienie?

Cytat:
to kochamy go razem !
Stary 2012-03-31, 22:07   #3912
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
A to jednak nie rezygnujesz w tej drugiej pracy? Nie za ciężko Ci? Przecież nawet z TŻtem się nie widujesz bo Cie w domu nie ma cały dzień :/
Brzuch Cie boli a jeszcze tyle pracujesz!!! może to z przemęczenia? powinnaś odpocząć trochę! nie dobrze, że tak Cie boli.... no przecież jakaś przyczyna musi być!! Ci lekarze to jacyś niepoważni są....
Pracowałam tak bo chciałam zarobić wieciej by kupic sobie lepsze auto , ale wiem nie kosztem zdrowia . Właśnie nie z przemęczenia bo boli co 1-3 mies tak strasznie. Do tego Mój lekarz pojechał sobie na urlop .. także brak słów , człowiek się może tylko skończyć z bólu . Jak mnie tak będzie boleć to tej nocy TŻ na pogotowie zobaczymy co zrobią .

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
O ludzie współczuję Ci strasznie cóż za złośliwość losu... ;/ ale czemu nie dostałaś wolnego? musisz mieć na papierku od lekarza wypisane zwolnienie?
nieee powiedział że dużo pracy i nie dostane mimo że mnie brzuch boli to jak można pracować .. do tego On dziewczyn nie lubi bo jest gejem :P dlatego musze pracować chyba że bym miała zwolnienie lekarskie
Stary 2012-03-31, 22:15   #3913
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
nieee powiedział że dużo pracy i nie dostane mimo że mnie brzuch boli to jak można pracować .. do tego On dziewczyn nie lubi bo jest gejem :P dlatego musze pracować chyba że bym miała zwolnienie lekarskie
Kurcze, przykre biedna
Stary 2012-03-31, 22:19   #3914
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Hej laseczki,

Nie nadążam za wami tradycyjnie, także wybaczcie mi ,że nie odpisuje na wszystkie posty;P

Monika, wyglądasz I D E A L N I E , także apeluję o zaprzestanie narzekania na swoją sylwetkę ,albo zacznę was zadręczać swoimi zdjęciami naprawdę grubych ud. Zakupki świetne, lubię takie basicowe ciuchy , do wszystkiego mozna je potem zestawić.

Kalosze to domyślam się takie :
http://allegro.pl/gumowe-botki-kalos...223504698.html
Szczerze ,to pierwszy raz takie widzę , a mi najbardziej się podobały te beżowe z kokardką , sweet.

Zjadłam dziś schaboszczaka ,do tego piję bro ,więc baty mi się należą jak nic.

Dziś kuchnię pomagałam malować mamie ,no i zrobiła taki wypaśny obiadek ,że nie mogłam się powstrzymać.

Meedzik gratuluję prawka !!!! Za pierwszym razem zdałaś????
Ja zdawałam w 8mcu ciąży i mąż zawsze mówi,że zdałam,bo egzaminator nie chciał ,zbym ze stresu zaczęła rodzić . Gada tak,bo średni ze mnie kierowca - tzw weekendowy.

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Zooska, sorki ,że wtrącę swoje 3 grosze ,bo nie jestem w temacie od początku , ale czy jest jakiś konkretny powód takiej atmosfery , czy po prostu już obojętność się wkradła w wasz związek. Powiem ci,że to jest najgorsze,bo jak ludzie się jeszcze kłócą,to znaczy ,że jest jeszcze tak iskra - a jak się olewają ,to przeważnie zanik uczuć .

Ja osobiście jestem choleryczką i zawsze doprowadzam do konfrontacji, nie zdzierżyłabym nawet 1 cichego dnia. Poza tym to oczyszcza atmosferę.

tak, botki idealnie te same ja czesto nosze spodnice i sukienki, wiec mi te botki pasuja, a w plaskich wygladalabym smiesznie poza tym te na obcasie byly tez bezowe i biale z tego co pamietam

za piwo i schabowego

taaak kochana ja tez choleryczka- jak sie z TZem spieramy o cos to trwa to maksymalnie 2 godziny, bo ja powiem [wywarcze ] co mi "na sercu lezy", on bardziej skryty jest i dlugo przezywa takie klotnie, ale uczy sie ode mnie mowienia o co chodzi wprost i dochodzenia do jakiegos wniosku/kompromisu i owszem, klotnia raz na jakis czas oczyszcza atmosfere, a juz nie mowiac o seksie

mż-wr
Stary 2012-03-31, 22:19   #3915
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Kurcze, przykre biedna
zawsze sobie powtarzam wszystko zniosę to i ból brzucha też ! Więc tego sie trzymam za kilka dni przejdzie a póki co muszę jakoś żyć . Pomęczę się i za parę dni znów jak nowo narodzona
Stary 2012-03-31, 22:19   #3916
babciam
Raczkowanie

Witajcie kochane dawno mnie tu nie było,MADZIU kochana cieszę się że o mnie pamiętasz ,u mnie same smutne dni ,jakaś epidemia szpitalna.W srodę przywiozłam tate ze szpitala,dzisiaj wyszła córka po operacji ,a jutro wychodzi mój brat po kolejnej chemii ,dieta jest do kitu ,zajadam problemy i smutki ,ale aby do przodu .Gratuluję CI zdania prawka MONIA jak czytam to u Ciebie też same choroby, ale nie martw się ,musi się wszystko wyprostować ,i będzie ok.HEROINE ,,pytałaś o ciasto ,jeśli chcesz to mogę Ci dać przepis na pyszny jabłecznik,każdy się zajada,moje wnuki mówią że babcia robi najlepszy jabłecznik na świecie, Pozdrawiam wszystkie dziewczynki i witam nowe
babciam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 22:24   #3917
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Zooska- przykro mi z powodu klotni z TZem... nie jestem na biezaco, bo znajac zycie duzo postow mnie ominelo... rozmawialas z nim o tym ze sie prawie nie odzywacie? On zawsze tak ma, ze jak sie poklocicie to gdzies wychodzi i/lub sie nie odzywa? jak dlugo to trwa teraz? Przepraszam , ze tak wypytuje, jesli to problemem jest to nie odpowiadaj

Eldo- Aisza wstawila link do botkow, jeszcze raz wstawiam gdybys przeoczyla http://allegro.pl/gumowe-botki-kalos...223504698.html

mż-wr
Stary 2012-03-31, 22:32   #3918
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
zawsze sobie powtarzam wszystko zniosę to i ból brzucha też ! Więc tego sie trzymam za kilka dni przejdzie a póki co muszę jakoś żyć . Pomęczę się i za parę dni znów jak nowo narodzona
Twarda kobietka z Ciebie ale masz rację, trzeba być silnym

Cytat:
Napisane przez babciam Pokaż wiadomość
Witajcie kochane dawno mnie tu nie było,MADZIU kochana cieszę się że o mnie pamiętasz ,u mnie same smutne dni ,jakaś epidemia szpitalna.W srodę przywiozłam tate ze szpitala,dzisiaj wyszła córka po operacji ,a jutro wychodzi mój brat po kolejnej chemii ,dieta jest do kitu ,zajadam problemy i smutki
Witam Cię serdecznie
Przykro mi z powodu Twoich problemów i nie dziwię Ci, że nie masz głowy diety... nie poddawaj się i walcz trzymam by Ci się wszystko ułożyło by wszyscy byli zdrowi na święta

Cytat:
Napisane przez babciam Pokaż wiadomość
HEROINE ,,pytałaś o ciasto ,jeśli chcesz to mogę Ci dać przepis na pyszny jabłecznik,każdy się zajada,moje wnuki mówią że babcia robi najlepszy jabłecznik na świecie, Pozdrawiam wszystkie dziewczynki i witam nowe
Skoro tak wnuki mówią to na pewno mają rację więc poproszę przepisik
Stary 2012-03-31, 22:37   #3919
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Twarda kobietka z Ciebie ale masz rację, trzeba być silnym
dokładnie a ja sie nie poddam , i nie dam się żadnemu bólu !

Babciam to trzymaj się ! Mam nadzieję że wszystko sie ułoży !
Stary 2012-03-31, 22:44   #3920
monika01011986
Zakorzenienie

ja myślę że te sa najlepsze: http://allegro.pl/gumowe-botki-kalos...223504698.html ale z racji tego, że chodzisz 10 km do pracy to lepsze są płaskie więc mi sie podobają najbardziej te pierwsze - w kolorze nude choć czarne lepsze by były

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Kochana, nie załamuj się naprawdę wyglądasz super a jak zaczniesz ładnie jeść to zrzucisz to co Ci tam przeszkadza, zobaczysz
Ja wiem, że Wy mnie pocieszyć chcecie ja i tak będę miała doła dopóki nie ujrzę z powrotem 58 na wadze ...

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-31, 22:44   #3921
mysia_23
Przyczajenie

A te botki kalosze to japan style sa no nie?bo podobaja mi sie ale widzialam ze to japan wiec sie nie skusze raczej na nie a tak mi sie kalosze marza ale ja wybredna ogolne jestem
mysia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 22:48   #3922
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Kupnych nie jadłam, więc nie wiem jak smakują ale musisz spróbować kiedyś koniecznie nie jest trudne przyrządzenie szpinaku trzeba go po prostu dobrze doprawić wtedy jest miodzio

Lubisz czosnek?

Właśnie pożarłam 2 małe kanapeczki z tą pastą nie sądzę by mi się znudziła
Noooo tylko ja nawet szpinaku na oczy nigdy nie widziałam

Czosnku nie cierpię, ewentualnie sos czosnkowy zjem i to taki delikatny musi być....

A ja na kolację zjadłam 3 te malutkie kromeczki chlebka ciemnego Just Fit z Almette i plastrem szynki konserwowej

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-31, 22:53   #3923
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Matko jakbym o sobie czytala, ja mam to samo u mnie na swiezo zawsze jest knfrontacja, kompletenie nie potrafie tlumic w sobie emocji. Wylewam wszytsko i nieoszczedzam ani siebie ani innych
No coz tak jest, czasami odbieram to jako pozytyw ale zdarza sie i w druga strone...
Cytat:
tak, botki idealnie te same ja czesto nosze spodnice i sukienki, wiec mi te botki pasuja, a w plaskich wygladalabym smiesznie poza tym te na obcasie byly tez bezowe i biale z tego co pamietam

za piwo i schabowego

taaak kochana ja tez choleryczka- jak sie z TZem spieramy o cos to trwa to maksymalnie 2 godziny, bo ja powiem [wywarcze ] co mi "na sercu lezy", on bardziej skryty jest i dlugo przezywa takie klotnie, ale uczy sie ode mnie mowienia o co chodzi wprost i dochodzenia do jakiegos wniosku/kompromisu i owszem, klotnia raz na jakis czas oczyszcza atmosfere, a juz nie mowiac o seksie
Botki piekne! Widzialam juz je ale odrzucilam z racji obcasa, bo mam wszytsko na obcasie albo koturnie a teraz potrzebuje czegos praktycznego do smigania do pracy

Cytat:
ja myślę że te sa najlepsze: http://allegro.pl/gumowe-botki-kalos...223504698.html ale z racji tego, że chodzisz 10 km do pracy to lepsze są płaskie więc mi sie podobają najbardziej te pierwsze - w kolorze nude choć czarne lepsze by były

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------
Dokladnie! Takze biore nude
Stary 2012-03-31, 22:55   #3924
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Noooo tylko ja nawet szpinaku na oczy nigdy nie widziałam

Czosnku nie cierpię, ewentualnie sos czosnkowy zjem i to taki delikatny musi być....
no coś Ty? ehh, to jak czosnku nie lubisz to średnio widzę miłość do szpinaku
Stary 2012-03-31, 22:57   #3925
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
no coś Ty? ehh, to jak czosnku nie lubisz to średnio widzę miłość do szpinaku
nooo... bez szpinaku nie będzie żadnej miłości, nie ma szans
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 23:01   #3926
pipson
Zadomowienie

Cytat:

Zatrzymać to nie zatrzyma jedynie spowolnić może ALE
aby do tego nie dopuścić trzeba jeść regularnie co 3 godziny i nie dopuścić do tego aby w żołądku nie było jedzenia. Żołądek musi cały czas pracować to metabolizm się nie spowolni Dlatego trzeba jeść częściej ale mniej

uff, to kamien z serca Ja mam wlasnie problem z tym regularnym jedzeniem, ale staram się tego pilnować, muszę powiedziec, że coraz bardziej mi to wychodzi!
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 23:01   #3927
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Botki piekne! Widzialam juz je ale odrzucilam z racji obcasa, bo mam wszytsko na obcasie albo koturnie a teraz potrzebuje czegos praktycznego do smigania do pracy

Dokladnie! Takze biore nude
Wiem, wiem, tez mam wszystkie albo koturny albo obcasy wiec jutro jade poszukac balerinek, bo troche musze odpoczac od tych obcasow bierz nude! tylko wez sobie troche wiekszy rozmiar :P ja mam 37 normalnie, a te kalosze wzielam 38 i jak np na jesien chodzilam i bylo chlodno i zakladalam rajstopy i podkolanowki to byly takie akuart

mż-wr
Stary 2012-03-31, 23:08   #3928
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, wiem, tez mam wszystkie albo koturny albo obcasy wiec jutro jade poszukac balerinek, bo troche musze odpoczac od tych obcasow bierz nude! tylko wez sobie troche wiekszy rozmiar :P ja mam 37 normalnie, a te kalosze wzielam 38 i jak np na jesien chodzilam i bylo chlodno i zakladalam rajstopy i podkolanowki to byly takie akuart
Wlasnie wszyscy mi radza zebym wziela numer wieksze i tak zrobie
To moje pierwsze kalosze w akcie wielkiej desperacji mam nadzieje ze beda moim wybawieniem
A druga para tych na obcasie tez chodzi mi po glowie ale narazie kupie te nude
Stary 2012-03-31, 23:24   #3929
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
zdjecia super i Ty super na nich jestes kochaniutka :P
Macie obsesje z tymi udami! Na pewno nie jest zle tylko wymyslasz!!!
witaminki lykam- vitapil nie uzywam duzo kosmetykow w sumie- szampon, odzywka do splukiwania, pozniej bez splukiwania i rano jedwab. ale juz rezygnuje z jedwabiu i bede uzywala gliss kura tylko, bo stracilam zaufanie do jedwabi :/ paskudne scierwo :/

Kochaniutka zaloze sie ze jak tylko wyzdrowiejesz i jak bedzie juz ladnie to zgubisz te 5 kilo w mgnieniu oka
Dziękuję
no ja mam obsesje bo mi strasznie szybko tyją.... w sumie to jako pierwsze mi tyją więc cały tłuszcz idzie w uda własnie :/
No wcześniej miałam 49 cm w udzie a teraz.... 52 !!!!! ( przed chwilą mierzyłam) także tragedia....

Ja odkąd zaczęłam używać produktów Pantene to włosy zrobiły się piękne, mięciutkie i lśniące także polecam Jedwabiu nigdy w życiu nawet w ręku nie miałam i na włosach też nie

No ja mam nadzieję że będzie tak jak mówisz już nie musi być 5 kg ale chociaż 3 zadowolę się wagą 57 kg bo w sumie dobrze się czułam tyle ważąc.

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
Pracowałam tak bo chciałam zarobić wieciej by kupic sobie lepsze auto , ale wiem nie kosztem zdrowia . Właśnie nie z przemęczenia bo boli co 1-3 mies tak strasznie. Do tego Mój lekarz pojechał sobie na urlop .. także brak słów , człowiek się może tylko skończyć z bólu . Jak mnie tak będzie boleć to tej nocy TŻ na pogotowie zobaczymy co zrobią .
No ale w Londynie nie ma innych lekarzy??????
Współczuję

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Cytat:
A co on tam robi? bo ja tego nie oglądam... w sumie to nic nie oglądam w telewizji zawsze zapominam o wszystkim, albo synek bajki ogląda bo u siebie w pokoju nie lubi to do mnie przychodzi.....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-31, 23:24   #3930
sanderaM
Rozeznanie

Hej . Jeju dawno mnie nie było z dietą nie za dobrze ale od jutra poprawa ! Teraz lece spac bo padam
Medzik gratulacje
A Ty Heroine jutro się zważ !
Pozdrawiam wszystkie a teraz dobranoc i do jutra obiecuję . Bo jak nie pisze to zawalam diete

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości