|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego mamusiowego wątku dobiega końca, zapraszam wiec do głosowania | |||
| Raczkuję coraz szybciej, mam zęby takie ostre, mamusiu popatrz tylko, jak ja cudownie rosnę. |
|
4 | 6,90% |
| Raczkuję i siadam, i zęby mam dwa i z nimi wyruszam na podbój świata! |
|
1 | 1,72% |
| Mam trzy zęby, chodze raczkiem, jestem dużym niemowlaczkiem. |
|
8 | 13,79% |
| U boku swej mamy, lecz już na czworakach, wyruszyć zamierzam na podbój Wszechświata. |
|
6 | 10,34% |
| Glutenu jedzenie i próby stawania to naszych bobasów codzienne zmagania. |
|
1 | 1,72% |
| Już za chwilę, za troszeczkę, zdmuchną dzieci na torciku pierwszą świeczkę. |
|
11 | 18,97% |
| Raczkowanie nam nie straszne, czekaj mamo jak ja chodzić zacznę! |
|
1 | 1,72% |
| Bose stópki, gołe główki i nie straszne nam docinki pani staruszki |
|
1 | 1,72% |
| Roczki świętujemy, mamy na krok nie odstępujemy-zębami gryziemy, w świat sami niedługo pójdziemy |
|
0 | 0% |
| Pierwsze piegi na małych noskach, ach jakże słoneczna jest ta wiosna |
|
1 | 1,72% |
| Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy-kuny |
|
11 | 18,97% |
| Mamo,mamo Ja już stoję i niczego się nie boję |
|
8 | 13,79% |
| Mam już ząbki, stoję ładnie i biorę to co popadnie. |
|
2 | 3,45% |
| Ząbki dają się we znaki, bo my fajne wakacyjne dzieciaki. |
|
0 | 0% |
| Żegnam zimę, witam wiosnę bo Ja szybko przecież rosnę. |
|
3 | 5,17% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
Bardzo bym chciala
Wiki troche podrosnie to zaczniemy myslec |
|
|
|
#1622 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
Cytat:
Teraz byłoby mi ciężko się ogarnąć Chciałabym też do pracy pójść i mieć później macierzyński itd. Tż nie bardzo chce mieć więcej dzieci... |
|
|
|
|
#1623 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() na jego szczęście nie Nietypowo jak na faceta-domyślił się co kupić STO LAT! mój też ![]() Patik, taki duży? ciekawe jakie bańki wyjdą ![]() ---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:19 ---------- BRUMEK, GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! Ty tak spokojnie o tym??? Cytat:
![]() Cytat:
nienawidzę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
smakowała bułeczka? Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:35 ---------- aż sprawdziłam o której napisane, mam nadzieję że nie wrabiasz nas na 1 kwietnia?
|
|
|
#1624 |
|
Rozeznanie
|
brumek???zart???
jesli nie to bardzo bardzo gratuluje |
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Mam nadzieję,że Brumku to nie żart...
|
#1626 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
Brumku prima aprilis? ![]() A u mnie za oknem biało. I to na pewno nie żart z mojej strony. To żart ze strony pogody
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
Teściowa rano włączyła msze z Łagiewnik a tam tak sypało...
|
#1628 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny ale łykacie jak młode pelikany, przeciesz brumek pisała jak juz był 1. kwietnia-PRIMA APRILIS
---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- no i witam się , śnieżnie ![]() my już od 6 nie śpimy, ale może odrobie to sobie w ciągu dnia
|
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę, że to wcale nie żart i Brumek zaciążył, znaczy się zaciążyła
|
|
|
|
#1630 |
|
Wtajemniczenie
|
wątpię brumek tak spokojnie by nie napisała
|
|
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
brum gratki
|
|
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Radek mi się od jakiegoś czasu poci. Kąpiemy go co drugi dzień i po kąpieli najbardziej, chociaż wieczorem kiedy kąpieli nie ma to też jest spocony.
Za mało witD? Czy wtedy nie pociłby się cały czas? |
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
No to mamy zagwostke, ae tez od razu luknęłam na date i sobie pomyślałam, ze 1 kwietnia
![]() Gardło mnie okropnie boli Właśnie wyjrzałam za okno - śnieg
|
|
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
Brumku jeśli o nie żart, to gratuluję ( ale na razie jeszcze wstrzymam się z euforią, bo dziś 1 kwietnia
)Dzień dobry! U nas biało
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
Kuny
|
|
|
|
#1636 |
|
Wtajemniczenie
|
Brumku 100% prima aprilis
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Brumek ale żarty się Ciebie trzymają
![]() ![]() Dzień dybry. Pogoda sobie też żarty zrobiła ![]() Pobudka o 6. Ale tż zajął się Sarą a ja dospałam do 8.30, teraz tż śpi. ![]() Lilii może za bardzo grzejesz i się poci po kąpaniu? jak by był brak wit D to chyba nie tylko w trakcie kąpieli by się pocił, co?
|
#1638 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli Brumek jest w ciąży to ja też.
![]() Niezłe żarty się Ciebie trzymają i już dzisiaj żadna nic lepszego raczej nie wymyśli. |
|
|
|
#1639 | |||||
|
Zadomowienie
|
Bry Kuny
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
hHAHAHA wie jak osiągnąć swoje ![]() bry bry sto lat!!! Cytat:
nie moje chrystusowe ![]() mój też w podskokach!!!! ![]() jak na dziś? Cytat:
czyżby jakiś żarcik? ![]() ktoś pytał o fasiok nie zacytowało fasiok=śmietnik ![]() aniu hmmmm nie przypominam sobie, czy pisałaś już że jestem boska, ale spokojnie możesz mi to powtarzać często ![]()
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1641 | |
|
Raczkowanie
|
Brumku na 100 % żarcik
Cytat:
A ja mam dzisiaj urodzinki, wierzycie czy nie??
|
|
#1642 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witam niedzielnie.
Rano przywital mnie snieg, na szczescie teraz po nim nie ma sladu, ale zimno ciagle niestety. Cytat:
I u nas chlebek robi furore! Cytat:
Cytat:
Jeszcze Ci podpowiem, ze sa do kupienia oryginalne palaki do zappa. Tylko troche drogie i mezowi sie nie widzi, ale jak cos to zakupie. Sa na all, ale w tym sklepie ciut taniej wychodza: http://www.bubumarket.pl/index.php?c...0&sort=default |
|||
|
|
|
#1643 | |||
|
Rozeznanie
|
Witamy!!!
czyli czekamy aż brumek wstanie ![]() Cytat:
Ewka nie pełazała tylko z dwa tyg raczkowała do tyłu ![]() Cytat:
niech Wam kółka lekkie bedąCytat:
Marzena_s dziękuje za linka przyjemnej niedzieli babeczki! |
|||
|
|
|
#1644 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1645 |
|
Rozeznanie
|
A to już bardziej prawdopodobne
Gdyby to nie okazał się żart to Wszystkiego najlepszego z okazji Twojego święta Brumek za pomysł na żarcik Witam! Mała poszła spać wczoraj o 20, miałam głupią nadzieję, że pośpi przez to dłużej. Ale nic to, o 5tej pobudka. Jechałyśmy rano odwieźć tżta na dworzec i jakaś masakra była po drodze. To była nasza druga wyprawa w nowym foteliku, Ala ewidentnie była śpiąca i myślałam, że jak tylko ruszymy to zaśnie. A ona weszła na tryb marudzenia zmęczeniowego. Jak jeszcze tż kierował a ja z tyłu z małą, to jakoś uszło, ale jak juz ja tylko prowadziłam to masakra. CHyba jeszcze nie wie, że na siedząco też da się zasnąć Zresztą w spacerówce tez tak jest, że muszę oparcie rozłożyć, gdy chce już spać bo inaczej ryk, marudzenie itp. Chyba będę wozić dwa foteliki i kiedy będzie czas na drzemkę, będę ją wkładać do nosidła, a gdy będzie aktywność to do siedzącego![]() Pogoda masakra!!!!!! W jednej chwili słońce, za chwilę grad, deszcz, zimno, wietrznie.Pogoda to sobie dopiero żarty stroi!!!!!!
|
|
|
|
#1646 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
2) przyjełam dziewczyna mnie ujeła swoim zdanie: na moje pytanie"dlaczego osoba o tak wysokich kwalifikacjach ubiega się o pracę na mniej wymagającym stanowisku" odpowiedziała: od kiedy jestem mamą moje priorytety uległy diametralne zmianie i jak tu nie przyjąc takiej mądrej babki 3) oj chiałabym tą zdziwioną minkę zobaczyć buła&Tymon=śliczny duet Cytat:
![]() widok musiał być megaśny ![]() Cytat:
a kiedy chrzciny dziś? Cytat:
2) och ten szejkowy Haniołek piżamowy dzień brzy niebiańsko telik wierze i pije Twoje zdrowie (w senie kawkę) Sto lat Kochana
|
|
#1647 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wierze Wszystkiego co najlepsze!!! |
|
|
|
#1648 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
U mnie dziś mają urodziny 3 osoby: moja Babcia i Dziadek (dodam, że małżeństwo) i mój brat. Akurat wszyscy sa w tym samym miejscu bo rodzice na świeta pojechali (wczoraj) do dziadków. Pewnie będą hucznie obchodzić urodziny. Jeszcze mój Tata miał 6 dni wcześniej więc impreza razy 4 Madzia wszystkiego najlepszego! Brumek gratulacje ale jak żartujesz to ![]() bo tak spokojnie byś o tym nie mówiła Nt. ciąży to dziś powiedziałam TŻ, że jakbym teraz była w ciąży to bym się cieszyła. Powiedział mi, że jeszcze otrząsnąć się po pierwszym nie może (wstawanie, kolki itp.) i z bananem mówi "to ja Cię więcej nie dotykam". Poinformowałam że używam plastrów bardziej ze względu na niego niż na siebie, bo rodzeństwo mało młodsze dla Julka by się przydało a nie potem dwóch takich jedynaków.Przepraszam, że tak się Wam "wylewam".
Juluś 20.07.11 Kornelia 04.02.2016 Będę powtarzać zawsze: bieda to stan umysłu. Edytowane przez Chelsea91 Czas edycji: 2012-04-01 o 11:11 |
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
madzia1k1 Wszystkiego najpiękniejszego!!!
|
|
|
|
#1650 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, klikniecie ??
![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- dołączam się do życzeń, 100 lat |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

Nietypowo jak na faceta-domyślił się co kupić 

do tego każdy wykonany tak samo czyli z zagęszczonego soku jabłkowego...
Więc nie kupuję.

zębole

niech Wam kółka lekkie bedą