Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-01, 22:34   #4231
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja czekam na hybrydy
No to Ciebie też przypilnujemy I pamietaj o banieczkach
Zamowilas?
Ja nigdy nie mialam ale znajac moja plytke miekka jak cholera to pewnie ich zywtonosc miala gora dwa dni

Ja mam nadzieje ze mnie tez przypilnujecie

O banieczkach pamietam a jak, masaze robie w poniedzialki i piatki
Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Ja chyba też więc udzielam się tu i mam więcej motywacji

Uuu, szkoda

Trza się odpicować na jutro do pracy, tsooo nie?
Ja mam jutro wolne takze mam luzik ale za to do wtorku bede musiala na nowo pomalowac znajac zycie
A Ty ile masz ten staz pol roku?

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No w sumie racja inna kobieta to by pewnie dawno go kopnęła w dupsko no ale ja wierzę, że go jeszcze zmienię, bo ogólnie dobry tata z niego i pracowity facet. Mąz też nie najgorszy, czasami po prostu próbuje rządzić i to się kończy aferą bo ja się nie daję. Jest i tak dużo lepiej niż kiedyś, najwazniejsze, że dba o nas abyśmy mieli za co żyć i kocha nas - przynajmniej tak mówi Zobaczymy jak to będzie dalej, no w sumie to chyba w każdym związku są kłótnie, ja to chyba czasami za mocno wyolbrzymiam no i też mam niewyparzoną buzie....

Noooo dlatego ja fryzjerów omijam szerokim łukiem idę jak już muszę. A te młode laski to czasami na prawdę wredne potrafią być :/
Wlasnie Monia ja uwazam ze Ty masz fajnego meza, jest taki operatwny! Taki facet to skarb wszysko zalatwi, na rodzine zapracuje jeszcze z tym wyjazdem! Super poprostu, zazdraszczam

Cytat:
mam Hudosil krem do skory suchej
i ziaja kuracja lipidowa
Tego pierwszego to nie znam
Ziaje znam ale mnie nie powalila moze Tobie pomoze ,takze atakuj moze akurat
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 22:35   #4232
Aisza21
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Elodorado , dawaj zdjęcie w spodniach , na pewno wyglądasz super - ja bym musiala 10 kg zgubic,zeby w 36 wejść.

Do jutra laseczki wszystkie piękne! NIe piszcie za dużo!Pa!
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 22:37   #4233
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Elodorado , dawaj zdjęcie w spodniach , na pewno wyglądasz super - ja bym musiala 10 kg zgubic,zeby w 36 wejść.
nie mam narazie żadnego, bo ... nie nosze spodni moze w tygodniu coś cyknę.

mi do 36 brakuje.. .no przynajmniej tych 5-6kg
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 22:38   #4234
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Ja mam jutro wolne takze mam luzik ale za to do wtorku bede musiala na nowo pomalowac znajac zycie
A Ty ile masz ten staz pol roku?
No proszę, wolne jutro ma

Tak, pół roku

Cytat:
Do jutra laseczki wszystkie piękne! NIe piszcie za dużo!Pa!
nie licz na to ale spoko, obie będziemy nadrabiać potem pół nocy bo mnie jutro cały dzień nie ma, dopiero wieczorem zajrzę jak będę mieć siłę
śpij dobrze
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 22:39   #4235
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Co do akceptacji i Teżetów - Monika Nie wiem ,jak można byc tak płytkim człowiekiem i się rozstać z powodu wagi partnera I to jeszcze jak laska nosiła pod sercem Jego dziecko!! No jak dla mnie to świętość i powinien ją po stopach całować za to . O jak ja bym tego buraka dorwała ,to bym go tak zjechała ,że by nie spojrzał sobie w twarz
no własnie ten koleś jest bardzo płytki ale mega przystojny dlatego pewnie też wymagał od swojej kobiety bycia piękną - nawet w ciąży Najlepsze jest to że jak ona urodziła dziecko i po roku czasu schudła to on do niej wrócił byli troche ze sobą ale on ją zdradzał na każdym kroku. Facet ma ogromne branie u dziewczyn... na prawdę.
No i niby ze sobą nie są teraz ale ona na chwilę mieszka u niego bo mieszkanie które wynajmowała się spaliło i ON ją przygarnął - ahhh jak szlachetnie z jego strony

Cytat:
Ciąża - nie każda kobieta tyje 30 kg w ciąży. Ja np 15 kg , z czego 5 spadlo od razu po porodzie, reszta w ciagu roku - nie odchudzalam sie wtedy - sama spadła. Dość wiarygodnym żródłem są geny - jeżeli u ciebie w rodzinie kobiety nie przytyły dużo ,to jest wielce prawdopodobne ,ze u ciebie tak bedzie.
Poza tym tak jak Monia pisała - w ciąży się tego tak nie odbiera - tylko hormony sprawiają ,że włącza się syndrom wicia gniazda i się myśli tylko o dziecku. Po trzecie , nie dajmy się zwariować - nie tylko uroda w życiu jest wazna.
No to się powymądrzałam KOniec wywodu.
No pewnie, że nie każda nie które wcale nie tyją
Z tymi genami to się zgadzam w 100% ! już nawet pisałam o tym dziewczynom żeby zapytały swoje mamy czy tyły w ciąży to będą wiedziały czy one też przytyją

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 22:40   #4236
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Zamowilas?
Ja nigdy nie mialam ale znajac moja plytke miekka jak cholera to pewnie ich zywtonosc miala gora dwa dni

Ja mam nadzieje ze mnie tez przypilnujecie

O banieczkach pamietam a jak, masaze robie w poniedzialki i piatki

Tego pierwszego to nie znam
Ziaje znam ale mnie nie powalila moze Tobie pomoze ,takze atakuj moze akurat
No zamówiłam sobie ostatnio mi koleżanka zrobiła, ale durna myłam auto a nie założyłam rekawiczek i szlag je trafił ale ponad tydzien miałam. Teraz jak zrobie to bede juz uważać
Ja masuje dalej 3x w tyg
A ten pierwszy to sobie przypomniałam, że z tej samej firmy używałysmy do rąk był super ten wypróbuje jutro bo juz mam maść z witaminą A na twarzy

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...hud-salva.html jest super
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 22:42   #4237
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
bardzo brzydko Możemy Ci to odpuścić jeżeli obiecasz poprawę
Obiecuję !!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-01, 22:43   #4238
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość

haha ja w pull&bear to załamanie przechodzę tam pasuje na mnie 40 ! A normalnie nosze 36-38 zalezy jak leży
Stary 2012-04-01, 22:44   #4239
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
no własnie ten koleś jest bardzo płytki ale mega przystojny dlatego pewnie też wymagał od swojej kobiety bycia piękną - nawet w ciąży Najlepsze jest to że jak ona urodziła dziecko i po roku czasu schudła to on do niej wrócił byli troche ze sobą ale on ją zdradzał na każdym kroku. Facet ma ogromne branie u dziewczyn... na prawdę.
No i niby ze sobą nie są teraz ale ona na chwilę mieszka u niego bo mieszkanie które wynajmowała się spaliło i ON ją przygarnął - ahhh jak szlachetnie z jego strony
No nie gadaj co za frajer a on sam taki macho z kaloryferem na brzuchu?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-04-01, 22:47   #4240
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
OOO a jakie cwiczenia Twoja kolezanka wykonuje tymi hantlami?
Co do spania w staniku- jak sie spi w staniku a wczesniej nasmaruje kremem, to duzy biust staje sie bardziej jedrny ogolnie... i jak sie ma jeszcze dobrze dobrany stanik to moze zmalec (migracja tak zwana). Ja od kilku lat spie w biustonoszu, bo bez nie moge zasnac, bo czuje ze moje cycki rano beda zwisaly do kolan i od 2 lat biust zmniejszyl mi sie o 2 rozmiary. z 65J do 65H wiec polecam wielkobiusciastym spanie w dobrze dobranym staniku
Kurde no nie umiem tego fachowo nazwać jakie to ćwiczenia
no takie na klatkę piersiową, wymachuje rękoma w których trzyma hantle - do środka i na zewnątrz, z wyprostowanymi rękoma, z góry na dół... no takie wiesz...

Ooo nawet nie wiedziałam o tym staniku że tak to działa to faktycznie dobrze spać w nim jak ma się BIG CYC

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-01, 22:51   #4241
Klebsiella
Raczkowanie

Hey dziewczyny, miałam dziś tragiczny dzień, mnóstwo kalorii i zero ruchu.

Wszystko przez to, że wróciłam do domu, a tam jak zwykle czeka na mnie pyszne jedzenie i tym razem też 12 czekolad, które moja mama kupiła na święta... Zdołałam zjeść już 3 z nich, a reszta leży w szafce kilka metrów ode mnie i kusi... Jestem uzależniona od czekolady i nie potrafię nad tym zapanować, a jak już sobie odpuszczę, potem już z górki

Mój dzisiejszy jadłospis:
śn owsianka
2 śn baton musli
ob zupa krem warzywna + drugie danie: ziemniaki purre z kotletem i surówką
podwieczorek czekolada tiramisu
kolacja makaron z bigosem + kanapka z jajkiem i majonezem

Czyli jak widać dużo powyżej 1000kcal, myślę, że nawet chyba powyżej 2000kcal, początek dnia niezły, ale potem wielki obiad, czekolada itd itp
Nie chce mi się dokładnie szacować, bo od razu widać, że zawaliłam, sama czekolada to prawie 600kcal, kanapka z jakiem i majonezem ze 300, a cała reszta na pewno z 1000.

Nie mam za dużej wprawy w liczeniu kalorii, jak wy sobie z tym radzicie, znacie jakieś fajne kalkulatory kalorii? Zawsze wszystko ważycie? Ja zwykle nie gotuję sama, więc bardzo trudno mi oszacować kaloryczność posiłków przyrządzonych przez kogoś innego- jak sobie z tym radzicie?
Cel III - 60kg
Cel IV - 57kg
Cel ostateczny- 55kg

Never give up!
Klebsiella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 22:56   #4242
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klebsiella Pokaż wiadomość

Wszystko przez to, że wróciłam do domu, a tam jak zwykle czeka na mnie pyszne jedzenie i tym razem też 12 czekolad, które moja mama kupiła na święta... Zdołałam zjeść już 3 z nich, a reszta leży w szafce kilka metrów ode mnie i kusi... Jestem uzależniona od czekolady i nie potrafię nad tym zapanować, a jak już sobie odpuszczę, potem już z górki

śn owsianka
2 śn baton musli

Czyli jak widać dużo powyżej 1000kcal, myślę, że nawet chyba powyżej 2000kcal, początek dnia niezły, ale potem wielki obiad, czekolada itd itp
Nie chce mi się dokładnie szacować, bo od razu widać, że zawaliłam, sama czekolada to prawie 600kcal, kanapka z jakiem i majonezem ze 300, a cała reszta na pewno z 1000.

Nie mam za dużej wprawy w liczeniu kalorii, jak wy sobie z tym radzicie, znacie jakieś fajne kalkulatory kalorii? Zawsze wszystko ważycie? Ja zwykle nie gotuję sama, więc bardzo trudno mi oszacować kaloryczność posiłków przyrządzonych przez kogoś innego- jak sobie z tym radzicie?
Nieładnie za obżarstwo

Zjadłaś dzisiaj całą czekoladę? kolacja też nie za ciekawa jutro ma być lepiej!

Ja nie liczę skrupulatnie kalorii na oko wszystko
Stary 2012-04-01, 23:02   #4243
Klebsiella
Raczkowanie

Cytat:
Nieładnie za obżarstwo

Zjadłaś dzisiaj całą czekoladę? kolacja też nie za ciekawa jutro ma być lepiej!

Ja nie liczę skrupulatnie kalorii na oko wszystko
Heroine86 jutro przyrzekam poprawę, mam zamiar iść na siłkę na 1,5h i oddać te nieszczęsne czekolady pod pieczę mojego taty (niech je gdzieś zamknie i klucz nosi ze sobą) Nie chcę zasłużyć znowu na baty
Cel III - 60kg
Cel IV - 57kg
Cel ostateczny- 55kg

Never give up!
Klebsiella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 23:08   #4244
Acabar
Raczkowanie

Cytat:

śn owsianka
2 śn baton musli

Ja korzystam z tego.

Melduję, że dalej jestem z wami, miałam dziś sporo pracy, ale staram się teraz przynajmniej wszystko przeczytać ^^

Trzymam się diety, ale nie będę już zanudzać tym, co zjadłam
Acabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 23:18   #4245
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine86 jutro przyrzekam poprawę, mam zamiar iść na siłkę na 1,5h i oddać te nieszczęsne czekolady pod pieczę mojego taty (niech je gdzieś zamknie i klucz nosi ze sobą) Nie chcę zasłużyć znowu na baty
No ja myślę
Stary 2012-04-01, 23:41   #4246
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Monia a jak ja się cieszę, pierwszy raz odkąd dostałam pierwszy okres nie boli mnie brzuch To cudowne
Wiesz co ja wzięłam wtedy przed szkołą po 6 jak się obudziłam do łazienki i od razu wzięłam bo już czułam że się zaczyna ból. Ale mimo to było gorzej niż kiedykolwiek! Ale myślę że to dlatego że nie wzięłam do tego żadnej przeciwbólowej. Teraz będę od razu brała Buscopan+Ibum (ketonal spróbuję w ogóle odstawić, może Ibum wystarczy?) i zobaczę jak będzie. Oby to nie było tylko tym razem tak pięknie
No powiem mamie żeby kupiła Head&Sholders, bo strasznie mi się to nie podoba że sypie się coś Dobrze że tylko dzień po umyciu, to w szkole nie widać

Na prawde fajnie, że te leki Ci pomagają może kolejny okres już w ogóle nie będzie Cie bolał
Kup koniecznie ten szampon, bo bezsensu abyś codziennie głowe musiała myć

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

Niby tak...ale jest okropnie dziwnie. Mówię, niby jest ok, wszystko zostało wyczyszczone,ale jednak jak sie na siebie patrzymy to takie wszystko, mam wrażenie że na siłę. No i obiecaliśmy sobie, że jak cos takiego się znowu powtórzy, to się rozchodzimy!
uffff to dobrze, że się pogodziliście za kilka dni przejdzie mu całkowicie i będzie dobrze, zobaczysz ochłonie i zapomni najważniejsze, że już nie musisz się denerwować i w końcu się wyśpisz spokojnie

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia powiem Ci, że ja teraz też sobie nie wyobrażam, że miałabym być w ciąży i przytyć nie wiadomo ile i znów wyglądać jak pasztet nie wiem kiedy ja się na dziecko zdecyduję boję się tego przytycia jak cholera
Madziu pisałaś kiedys że Twoja mama mało przytyła w ciązy to Ty pewnie też malutko przytyjesz a może i wcale Zresztą teraz wiesz już co zrobić aby szybko schudnąć, więc moment sobie z kilogramami poradzisz
Jak będziesz się zdrowo odżywiać w ciąży i nie jeść śmieciowego jedzenia to też na pewno mniej przytyjesz

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-01, 23:46   #4247
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu pisałaś kiedys że Twoja mama mało przytyła w ciązy to Ty pewnie też malutko przytyjesz a może i wcale Zresztą teraz wiesz już co zrobić aby szybko schudnąć, więc moment sobie z kilogramami poradzisz
Jak będziesz się zdrowo odżywiać w ciąży i nie jeść śmieciowego jedzenia to też na pewno mniej przytyjesz
żeby się tak dało
Stary 2012-04-02, 00:12   #4248
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkie nowe duszyczki witam Też jestem nowa,ale powiem wam ,że się świetnie czuję tutaj - mam nadzieję ,że wy też na dobre zagościcie. Tylko musicie trzaskać postów na potęgę
ooo tak aby sie tu zadomowić to trzeba się udzielać

Cytat:
Porażki fryzjerskie - kiedyś zrobiłam sobie balejaż - nigdy więcej ! Kompletnie nie pasował do mojego typu urody -postarzył mnie o 10 lat.
Jakiś czas temu ,,mój" fryzjer namówił mnie na grzywkę króciusieńką- centymetrową !!!! Wygldałam jak obcy z innej planety - odrastała mi kilka miesięcy ,żeby sięgnąć do brwi!
Potem był bob - niby mi pasuje ,ale tęsknie za długimi , piękne były.
Co do farbowania, to ja mam ten etap za sobą - miałam różne kolory od pasemek po bakłażan, brązy różńiaste aż do gratanowej czerni. Teraz od 3 lat mam naturalne (średni brąz) i jak mi nie odwali ,to zacznę farbować ,dopiero jak mi siwe wyjdą. Mi się wydaje ,że jednak natura wie co robi i jeżeli ma się ładny ,mocny pigment ,to nie warto niszczyć wlosów.
jezuuu to się miałaś z tymi fryzjerami!! a z tą grzywką to masakra jakaś!! Że też dałas się namówić
Też jestem tego zdania że natura wie co robi i jak ktoś ma swój piękny i mocny kolor to nie powinien farbować ( ja mam brzydki - mysi). No ale jak to kobieta - wszystkiego chce spróbować

Cytat:
Monika, ale długie wlosy Zazdroszczę naprawdę - dużo urody takie włoski dodają .
A gdzie ty masz te rozstępy - widziałam zdjęcia w bikini i nic nie widać , jaka zebra Ja mam też rozstępy ,ale nie przejmuję się. Też już zbladły .
no a jeszcze 2 lata temu miałam do ramion a nawet i krótsze.... także w ciągu dwóch lat pięknie mi urosły i urody na prawdę dodają każdej kobiecie - to fakt.
Ja Wam porobię fotki i wrzucę to się za głowy złapiecie ile ja mam rozstępów.... Na zdjęciach nie widać bo nie są aż takie wyraźne te fotki.
Ja też się już nie przejmuję - przyzwyczaiłam się, i tak już nic z nimi nie zrobię.

Cytat:
Właśńie mam ten zielony Eveline i oczywiście tylko tubka zaczęta. Ten balsam to jakaś tortura. A on w ogóle działa przez to uczucie zimna ,czy to tylko taki pic na wodę fotomontaż?
Mnie ogólnie dziwi jak uczucie zimna ma pomóc w walce cellulitu?
Z tego co wyczytałam milion razy grudki tłuszczu najlepiej "rozpływają" się pod wpływem ciepła, przeciez nawet olej gdy jest zimny to jest gęsty a jak go podgrzejemy to jest jak woda taki rzadki.
No nie wiem już sama, ale ja jestem zdania że te rozgrzewające dadzą lepsze rezultaty.

Cytat:
Z zakupów ,to ja dziś kupilam 2 kolorowe bluzeczki z bufkami i sweetaśne okulary z kokardką. Mówię wam ,jaki lans
oooo poprosimy o zdjęcia

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Cytat:
Dziewczyny , na łupież to tylko Nizoral. Raz , 2 razy umyjesz i po kłopocie.

Okres właśńie dziś dostałam - najgorsze jest to ,że jutro idę 1 razy na fitness i się boję jak cholera ,że zacznie mnie brzuch boleć i nie dam rady. Co bólu ,to odkąd przeżyłam poród ,to nic mnie nie ruszy

też słyszałam że Nizoral dobry ale to przy takim poważnym łupieżu ponoć.
Bo jak ktoś ma taki leciutki to może wywołać skutek odwrotny od pożądanego.

Ja odkąd przezyłam dwa porody to tez mnie nic nie rusza..... nawet depilacja depilatorem pod pachami i bikini ale przyznam że nóg nie dałam rady wydepilować bo tak cholernie bolało!

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Cytat:
No masz rację na tygodniu tak nie kusi

No naprawdę pycha TŻ zeżarł już chyba z 6 sporych kawałków

Jestem już wypeelingowana, wybalsamowana i pachnąca niedługo chyba muszę iść spać, bo jutro od nowa polska ludowa; pobudka o 5.40
Nooo w tygodniu nie a w weekend jest masakra

oooo proszę to faktycznie dobre wyszło
No widzisz siostra! I co Ty byś beze mnie zrobiła?????

noo od jutra znowu... Rodacy do pracy.... ajj współczuję!

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Cytat:

Oj bido Ty jesteś sowa to posiedzisz do 4 to poogladasz
no w sumie racja ale najpierw musze Julie nadrobić a mam chyba z 11 odcinków jeszcze

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Cytat:
Ja dziś bigos jadlam - bigos dozwolony? Ile to ma kcal ,to nie mam pojecia
jezuuuuuu bigos jaką ja mam jazdę na bigos od paru dni to masakra!!!!!!!! no zwariuję chyba jak gdzieś nie zjem bigosu teraz na dniach !!! nie wiem co mi jest ale ja chcę bigos !!!

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Cytat:
Pyt do starszego pokolenia : jaki krem na zmarszczki?????
Już mi bliżej do 30stki niż 20stki ,ale nie mam pojęcia od jakiego kremu zacząć.
Na razie używam Vichy Thermal II od lat ,ale pewnie pora na coś mocniejszego.
Mam suchą skórę niestety , ona najszybciej się starzeje.
ja mam mega tłusta cerę więc zmarszczek się nie boję, ale za to kremów przeciwzmarszczkowych juz tak.... nie wyobrażam sobie takich rzeczy uzywać, ja chcę być wiecznie młoda

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

Cytat:

wstawiam buty

świetne!!! obydwie pary mi się podobają chciałabym takie nawet

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-02, 00:13   #4249
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Najlepiej się wygląda w tych markowych typu wrangler ,lee itp . Nie wiem, co one mają w sobie - pewnie są dobrze skrojone i materiał 1 klasa ,ale serio się w nich wygląda dużo lepiej niż w bazarowych pseudo jeansach, Takie dobre dla chudzinek.
Potwierdzam!! te firmowe mają coś w sobie Ja jak byłam grubsza to nosiłam z Westmana i na prawdę dużo szczuplej wyglądałam. Te bazarowe nie dają takiego efektu

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-02, 00:15   #4250
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo w tygodniu nie a w weekend jest masakra

oooo proszę to faktycznie dobre wyszło
No widzisz siostra! I co Ty byś beze mnie zrobiła?????

noo od jutra znowu... Rodacy do pracy.... ajj współczuję!
Dobrze, że jutro poniedziałek

No dobre! ale część zabieram jutro do pracy, mam nadzieję, że zjedzą część też zabiera TŻ w domu zostanie kilka kawałków dla TŻ-ta do kawy więc będę miała spokój
no nie wiem co ja bym bez Ciebie zrobiła

No do pracy ale pracuję tylko do środy do 12 potem mam wolne do wtorku sasasasa

Cytat:
jezuuuuuu bigos jaką ja mam jazdę na bigos od paru dni to masakra!!!!!!!! no zwariuję chyba jak gdzieś nie zjem bigosu teraz na dniach !!! nie wiem co mi jest ale ja chcę bigos !!!
zachcianki?
Stary 2012-04-02, 00:19   #4251
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieję, że JEŚLI WRESZCIE ZGUBIĘ TE 5KG to kupię sobie fajne spodnie w rozmiarze 36!!! i będę w nich śmigać
Eldo jak Ty zgubisz 5 kg i kupisz rozmiar 36 to teraz jakie musiałabyś kupić??? rozumiem, że Mkę???? a przecież to malutki rozmiar więc na bank byś cudnie wyglądała!!!! i na pewno nie grubo Przy rozmiarze M nie można przecież grubo wyglądać

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Cytat:
Dobrze, że jutro poniedziałek

No dobre! ale część zabieram jutro do pracy, mam nadzieję, że zjedzą część też zabiera TŻ w domu zostanie kilka kawałków dla TŻ-ta do kawy więc będę miała spokój
no nie wiem co ja bym bez Ciebie zrobiła
Ty lepiej nie zanoś do pracy bo będą ciągle potem chcieli żebyś im ciasta robiła i przynosiła
No własnie ja tez nie wiem widzisz jak to dobrze mieć siostrę ?

Cytat:
No do pracy ale pracuję tylko do środy do 12 potem mam wolne do wtorku sasasasa
oooo a czemu tak???????????

Cytat:
zachcianki?
heheh no jakoś tak wyszło :P ale w ciąży nie jestem

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

Cytat:
To mnie pocieszyłaś

Drożdżowe z jabłkami z polecenia Moni

taaaaaa Monia wie co dobre !!! ha !!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-02, 00:30   #4252
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ty lepiej nie zanoś do pracy bo będą ciągle potem chcieli żebyś im ciasta robiła i przynosiła
No własnie ja tez nie wiem widzisz jak to dobrze mieć siostrę ?
może masz i rację ale ja lubię piec

no dobrze! bardzo dobrze!

Cytat:
oooo a czemu tak???????????
ale, że co? to chyba dobrze, że mam wolne, nie? dali stażystce święty spokój przed Świętami

Cytat:
heheh no jakoś tak wyszło :P ale w ciąży nie jestem

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ----------

Chyba pora na mnie powinnam iść spać ciężko widzę moje zasypianie a jeszcze ciężej wstawanie

Więc dobranoc laseczki! Nie piszcie za dużo kolorowych!!!
Stary 2012-04-02, 01:25   #4253
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No nie gadaj co za frajer a on sam taki macho z kaloryferem na brzuchu?

noo niestety tak jest mega przystojny.... wysoki, czarny, ciemna karnacja, szczupły.... świetnie się ubiera. Bardzo dba o siebie. Miałam okazję go "poznać" kiedyś jak z mężem nie byłam a tej koleżanki jeszcze nie znałam..... ale to długi temat i wolę o tym nie pisac na forum. Ogólnie bajer to on ma nie zły i potrafi "zaczarować" kobietę. Teraz to on na mnie wrażenia już nie robi, bo go dobrze znam no i mam męża więc inni faceci mnie nie interere ale kiedyś przyznam, że zrobił. No i to jak potraktował tą moją koleżankę to masakra jakaś.... ale dziewczyna dała sobię radę sama bez niego

---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Acabar Pokaż wiadomość
Melduję, że dalej jestem z wami, miałam dziś sporo pracy, ale staram się teraz przynajmniej wszystko przeczytać ^^

Trzymam się diety, ale nie będę już zanudzać tym, co zjadłam
No czytania to dziś sporo jest..... nawaliłyśmy chyba z 15 stron i z 300 postów
Jestem na tym forum ponad rok ale tyle postów nigdy nie nastukałyśmy nigdy w 1 dzien !

pisz śmiało co tam zjadłaś chętnie poczytamy i w razie czego ochrzan damy

---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ----------

Cytat:
żeby się tak dało
ojjj żeby żeby w przyrodzie wszystko jest możliwe - nie słyszałas jeszcze o tym ??

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ----------

Cytat:

śn owsianka
2 śn baton musli

ojjj tu będzie więcej niż 2000 kalorii.... zależy jeszcze co to za kotlet był, ile było tego bigosu i makaronu, ile ziemniaków/purre. Ale ponad 2000 to na bank będzie.
ja kaloryczność różnych rzeczy mam już praktycznie opanowane na pamięć. Wiem ile co ma kalorii tak mniej więcej. Oczywiście nie wszystko znam na pamięć ale to co jem na co dzień czy jadłam kiedyś to znam.
Musisz powiedzieć mamie żeby schowała te czekolady gdzieś głęboko, bo inaczej będzie ciężko :/ bądź twarda

---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ----------

Cytat:

Eldorado no własnie! poprosimy o foteczki w legginsach mogą być

---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ----------

Cytat:

no więc w legginsach zrób fotki

no to teraz jak nosisz Mkę to nie ma opcji abyś grubo wyglądała!!!!!!!!!!!!!!!! !!! w spodniach byś pięknie wyglądała na pewno!

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ----------

Cytat:

Monia- wlosy

Wiecie ze NIGDY ale to nigdy nie mialam nawet 0,00001 ml farby na wlosach? a sa suche i zniszczone jak nie wiem ;/

Monia- wlasnie tez musze sprobowac tego serum z eveline... mam z perfekty jakies wyszxzuplajace ale ono chlodzace jest i mi zimno :/

może jak pofarbujesz to włosy odżyją ? ja po farbowaniu mam takie piękne i mięciutkie włosy że szok a to że wypadają to zalezy od farby. Mi najgorzej po Palette wypadały włosy.... garściami normalnie....
Garnier i Londa szybko się zmywają więc tez ich nie używam już.
Po Wellatonie farba trzyma się bardzooo długo a włosy mi nie wypadają ( ale to po farbie w kremie) bo jak ostatnio farbowałam Wellatonem w piance to włosy wypadały więc tych piankowych farb nie polecam.

Co do serum to ja nie wyobrażam sobie tego chłodzącego używać, zamarzłabym chyba a i tak ciągle mi zimno :P
Rozgrzewające są super, tyle że trochę parzą w tyłek i uda :P

---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ----------

Cytat:
Wlasnie Monia ja uwazam ze Ty masz fajnego meza, jest taki operatwny! Taki facet to skarb wszysko zalatwi, na rodzine zapracuje jeszcze z tym wyjazdem! Super poprostu, zazdraszczam
No to fakt.... on jest bardzo operatywny. Poszedłby nawet rowy kopać byleby nas utrzymać. Studia rzucił na ostatnim roku też głównie dlatego aby nam było lżej ( choć prosiłam go aby tego nie robił) i aby mógł dorabiać w weekendy jako elektryk. No i sam ten wyjazd za granicę to po prostu podziwiam go za to.... że tak zaryzykował, pojechał sam jak palec do obcego kraju... daleko od domu. Pamiętam jak go odwoziłam na stacje późno w nocy.... to było straszne płakaliśmy razem.... człowiek się w takich chwilach zastanawia czy się jeszcze zobaczy... to głupie ale tak jest.
No i na prawdę on jest taki, że o co bym go nie poprosiła to wszystko zrobi..... w środku nocy czasami mnie głowa bolała i nie miałam tabletek to wstawał i jechał do apteki choć miał na rano do pracy.... do sklepu zawsze mi poszedł jak cos potrzebowałam, no na prawdę co chciałam to robił i zawsze zrobi. Niema że mu sie nie chce. Nigdy mi tak nie odpowiedział chyba. Jest strasznie uczynny i pracowity. No ale ideałów na świecie nie ma więc ma tez i wady..... tyle że są to wady "jego ojca" bo go tak wychował. On sam w sobie nie jest wredny tyle, że jest nauczony być wrednym gdy ktoś mu nie idzie na rękę..... Jego tatuś wychował go tak, że to facet rządzi i kobieta ma się słuchać. Poza tym wychowali go trochę po staroświecku dlatego w dużo sprawach mamy zupełnie inne zdanie i podejście do zycia. Ale ja i tak juz go dużo zmieniłam.... próbuję go wychować po swojemu i teraz gdy będzie z dala od tatusia wiem że będzie mi łatwiej. On z natury nie jest złym człowiekiem bo juz nie raz widziałam jak płakał, wiem, że ma uczucia w przeciwienstwie do jego ojca.... Tyle że ojciec wpoił mu dużo złych cech i dlatego tak często się kłócimy, no ale każdy potrafi się wqrwić nawet ktoś o anielskim charakterze dlatego ja mimo wszystko go kocham choć czasami mi się wydaje że nie, bo gdy sie pokłócimy to go wręcz nienawidzę.....
ajj cięzko jest czasami, no ale jestesmy już 9 lat ze sobą ( z małymi przerwami) i mimo wszystko wydaje mi się że i tak nie jest źle, bo jak słyszę jak ludzie mają ciężko w swoich związkach to dopiero dostrzegam, że ja wcale nie jestem w złej sytuacji mimo tych wszystkich przykrości które mi zrobił. To jest wszystko tak skomplikowane że nawet dobrze opisać tego nie potrafię.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-02, 01:49   #4254
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
może masz i rację ale ja lubię piec

no dobrze! bardzo dobrze!
oooo ja piec nie lubię za bardzo ( w sumie to nigdy ciasta nie piekłem jeszcze ) ale za to bardzo lubię jeść ciasta i babeczki

nooo nawet bardzo bardzo bardzo dobrze!

Cytat:
ale, że co? to chyba dobrze, że mam wolne, nie? dali stażystce święty spokój przed Świętami
No fajnie fajnie ale czemu Ty masz wolne skoro oni pracują ? czy oni tez maja wolne?

Cytat:
Chyba pora na mnie powinnam iść spać ciężko widzę moje zasypianie a jeszcze ciężej wstawanie

Więc dobranoc laseczki! Nie piszcie za dużo kolorowych!!!
ja też juz spadam do wanny i do wyrka miałam Julie oglądać ale nie chce mi sie już!!!
Żeby Was nadrobić i po odpisywać to chyba z 4 godziny siedziałam aż do teraz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! no masakra dzisiaj jakaś!!!
Ale dobrze do końca tygodnia skończymy ten wątek to założe nowy i będę miała z głowy będę mogła spokojnie jechać do Niemiec

Dobra ide do wanny

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-04-02 o 03:20
Stary 2012-04-02, 03:19   #4255
monika01011986
Zakorzenienie

wyszłam z wanny i wlazłam jeszcze na chwilkę
kupiłam sobie przed chwilą legginsy... no nie wytrzymałam! tak mi się one podobają o te: http://allegro.pl/modne-legginsy-leg...188038840.html wzięłam rozmiar XS... mam nadzieję że nie będą za małe... niby rozciągają się o 8 cm nawet.... No i przede wszystkim na długość będą dobre bo mają 100 cm !!! więc powinny być idealne napisałam im, że do Świat muszą przyjść bo we wtorek wyjeżdzam! kase wpłaciłam przez PayU więc jutro mogą wysyłać mi paczuszke
Dobra idę do wyrka dobranoc

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-02, 07:14   #4256
Acabar
Raczkowanie

Pierwsze 0,5 kg poszło, hell yeah!
Acabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 08:18   #4257
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Eldo jak Ty zgubisz 5 kg i kupisz rozmiar 36 to teraz jakie musiałabyś kupić??? rozumiem, że Mkę???? a przecież to malutki rozmiar więc na bank byś cudnie wyglądała!!!! i na pewno nie grubo Przy rozmiarze M nie można przecież grubo wyglądać
noszę M/38 ale kurde- opinają się na udach strasznie i te buły są widoczne gdyby nie to to jeszcze nie było by tragedii... wiadomo- zależy jakie spodnie, bo jeszcze jak są mocno opięte i zbiorą co trzeba to jeszcze ujdzie
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 08:52   #4258
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
noszę M/38 ale kurde- opinają się na udach strasznie i te buły są widoczne gdyby nie to to jeszcze nie było by tragedii... wiadomo- zależy jakie spodnie, bo jeszcze jak są mocno opięte i zbiorą co trzeba to jeszcze ujdzie
ja tez mam czasami 38 i mnie nie załamuj kobieto. Jakbym sie tak miała przejmowac to bym chodziła w kieckach po kostki
Stary 2012-04-02, 09:02   #4259
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Acabar Pokaż wiadomość
Pierwsze 0,5 kg poszło, hell yeah!

Gratulacje

Ja musze przyznac ze wczoraj zgrzeszyłam chyba 4 batonikami :/
no i dzis kolejny wzrost o 0,2, ale juz sobue powiedziałam ze do świąt ma byc wzorowo musze zgubić 1kg bo na swietach wiadomo ze sie troszke nadrobi :P

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 09:25   #4260
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laski ;*
ale żeście się wczoraj naprodukowały 3 strony nadrabiania miałam
U mnie na wadze już więcej po weekendzie, bo 47,8 kg haha teraz mam co gubić
Pogoda paskudna kiedy w końcu będzie wiosna

Eldo dobrze, że mi napisałaś o tym, że może ktoś inny wpłacić wysłałam Tż przed pracą i już mam zapłacone, teraz tylko czekać na odbiór
Zielonykotek dziękuję ale gdzie tam chuda od razu taka akurat
Kamilon a spodnie kupiłam na targu za 65zł Twoje baleriny super i jak tanio
Aisza, Monia właśnie co do genów i tycia w ciąży. Moja mama przytyła w ciąży 8 kg po czym schudła jeszcze więcej jak przed ciążą nie odchudzając się wcale! Dwie siostry mojej mamy to samo, nie przytyły nawet 10kg także mam nadzieję, że ja też ( w razie gdybym kiedyś w ciąży była ) dużo nie przytyję
Eldo no coś Ty przecież rozmiar 38/M to jest mały rozmiar ja ważąc 50-53kg taki nosiłam, dopiero od niedawna kupuję 36/S. Pewnie Ty siebie postrzegasz dość krytycznie, a wcale źle nie wyglądasz w jeansach także czekamy na foteczkę, my tu ocenimy fachowym okiem a ja i tak jestem pewna, że super będziesz wyglądała w spodniach
Monia świetne te leginsy ale będziesz w nich laska pokaż się w nich koniecznie jak przyjdą
Ewelcia cieszę się, że podoba Ci się na naszym wątku masz rację tu jest taka fajna rodzinna atmosfera, że aż chce się siedzieć razem z dziewczynami
Klebsiella widzę już bacik był od dziewczyna także dziś proszę się poprawić
Acabar gratuluję spadku

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości