|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Ja nigdy nie mialam ale znajac moja plytke miekka jak cholera to pewnie ich zywtonosc miala gora dwa dni Ja mam nadzieje ze mnie tez przypilnujecie ![]() O banieczkach pamietam a jak, masaze robie w poniedzialki i piatki ![]() Cytat:
![]() A Ty ile masz ten staz pol roku? Cytat:
![]() Tego pierwszego to nie znam ![]() Ziaje znam ale mnie nie powalila moze Tobie pomoze ,takze atakuj moze akurat
|
|||
|
|
|
#4232 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Elodorado , dawaj zdjęcie w spodniach , na pewno wyglądasz super - ja bym musiala 10 kg zgubic,zeby w 36 wejść.
Do jutra laseczki wszystkie piękne! NIe piszcie za dużo!Pa! |
|
|
|
#4233 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#4234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, pół roku jak będę mieć siłę śpij dobrze
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#4235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze jest to że jak ona urodziła dziecko i po roku czasu schudła to on do niej wrócił No i niby ze sobą nie są teraz ale ona na chwilę mieszka u niego bo mieszkanie które wynajmowała się spaliło i ON ją przygarnął - ahhh jak szlachetnie z jego strony Cytat:
nie które wcale nie tyją Z tymi genami to się zgadzam w 100% ! już nawet pisałam o tym dziewczynom żeby zapytały swoje mamy czy tyły w ciąży to będą wiedziały czy one też przytyją
|
|
#4236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ponad tydzien miałam. Teraz jak zrobie to bede juz uważać ![]() Ja masuje dalej 3x w tyg ![]() A ten pierwszy to sobie przypomniałam, że z tej samej firmy używałysmy do rąk był super ten wypróbuje jutro bo juz mam maść z witaminą A na twarzy ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...hud-salva.html jest super
|
|
|
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecuję !!!!
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#4240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no takie na klatkę piersiową, wymachuje rękoma w których trzyma hantle - do środka i na zewnątrz, z wyprostowanymi rękoma, z góry na dół... no takie wiesz... Ooo nawet nie wiedziałam o tym staniku że tak to działa to faktycznie dobrze spać w nim jak ma się BIG CYC
|
|
#4241 |
|
Raczkowanie
|
Hey dziewczyny, miałam dziś tragiczny dzień, mnóstwo kalorii i zero ruchu.
Wszystko przez to, że wróciłam do domu, a tam jak zwykle czeka na mnie pyszne jedzenie i tym razem też 12 czekolad, które moja mama kupiła na święta... Zdołałam zjeść już 3 z nich, a reszta leży w szafce kilka metrów ode mnie i kusi... Jestem uzależniona od czekolady i nie potrafię nad tym zapanować, a jak już sobie odpuszczę, potem już z górki Mój dzisiejszy jadłospis: śn owsianka 2 śn baton musli ob zupa krem warzywna + drugie danie: ziemniaki purre z kotletem i surówką podwieczorek czekolada tiramisu kolacja makaron z bigosem + kanapka z jajkiem i majonezem Czyli jak widać dużo powyżej 1000kcal, myślę, że nawet chyba powyżej 2000kcal, początek dnia niezły, ale potem wielki obiad, czekolada itd itp Nie chce mi się dokładnie szacować, bo od razu widać, że zawaliłam, sama czekolada to prawie 600kcal, kanapka z jakiem i majonezem ze 300, a cała reszta na pewno z 1000. Nie mam za dużej wprawy w liczeniu kalorii, jak wy sobie z tym radzicie, znacie jakieś fajne kalkulatory kalorii? Zawsze wszystko ważycie? Ja zwykle nie gotuję sama, więc bardzo trudno mi oszacować kaloryczność posiłków przyrządzonych przez kogoś innego- jak sobie z tym radzicie?
|
|
#4242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za obżarstwo Zjadłaś dzisiaj całą czekoladę? kolacja też nie za ciekawa jutro ma być lepiej! ![]() Ja nie liczę skrupulatnie kalorii
|
|
|
|
|
#4243 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) Nie chcę zasłużyć znowu na baty
|
|
|
#4244 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Melduję, że dalej jestem z wami, miałam dziś sporo pracy, ale staram się teraz przynajmniej wszystko przeczytać ^^ Trzymam się diety, ale nie będę już zanudzać tym, co zjadłam
|
|
|
|
|
#4245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4246 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na prawde fajnie, że te leki Ci pomagają może kolejny okres już w ogóle nie będzie Cie bolał Kup koniecznie ten szampon, bo bezsensu abyś codziennie głowe musiała myć ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
za kilka dni przejdzie mu całkowicie i będzie dobrze, zobaczysz ochłonie i zapomni najważniejsze, że już nie musisz się denerwować i w końcu się wyśpisz spokojnie ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
Zresztą teraz wiesz już co zrobić aby szybko schudnąć, więc moment sobie z kilogramami poradzisz Jak będziesz się zdrowo odżywiać w ciąży i nie jeść śmieciowego jedzenia to też na pewno mniej przytyjesz
|
|
#4247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4248 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo tak aby sie tu zadomowić to trzeba się udzielać Cytat:
Też jestem tego zdania że natura wie co robi i jak ktoś ma swój piękny i mocny kolor to nie powinien farbować ( ja mam brzydki - mysi). No ale jak to kobieta - wszystkiego chce spróbować Cytat:
Ja Wam porobię fotki i wrzucę to się za głowy złapiecie ile ja mam rozstępów.... Na zdjęciach nie widać bo nie są aż takie wyraźne te fotki. Ja też się już nie przejmuję - przyzwyczaiłam się, i tak już nic z nimi nie zrobię. Cytat:
Z tego co wyczytałam milion razy grudki tłuszczu najlepiej "rozpływają" się pod wpływem ciepła, przeciez nawet olej gdy jest zimny to jest gęsty a jak go podgrzejemy to jest jak woda taki rzadki. No nie wiem już sama, ale ja jestem zdania że te rozgrzewające dadzą lepsze rezultaty. Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
też słyszałam że Nizoral dobry ale to przy takim poważnym łupieżu ponoć. Bo jak ktoś ma taki leciutki to może wywołać skutek odwrotny od pożądanego. ![]() Ja odkąd przezyłam dwa porody to tez mnie nic nie rusza..... nawet depilacja depilatorem pod pachami i bikini ale przyznam że nóg nie dałam rady wydepilować bo tak cholernie bolało!---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Cytat:
oooo proszę to faktycznie dobre wyszło ![]() No widzisz siostra! I co Ty byś beze mnie zrobiła????? noo od jutra znowu... Rodacy do pracy.... ajj współczuję! ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- no w sumie racja ale najpierw musze Julie nadrobić a mam chyba z 11 odcinków jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- świetne!!! obydwie pary mi się podobają chciałabym takie nawet
|
|
#4249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak byłam grubsza to nosiłam z Westmana i na prawdę dużo szczuplej wyglądałam. Te bazarowe nie dają takiego efektu
|
|
#4250 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dobre! ale część zabieram jutro do pracy, mam nadzieję, że zjedzą część też zabiera TŻ w domu zostanie kilka kawałków dla TŻ-ta do kawy więc będę miała spokój ![]() no nie wiem co ja bym bez Ciebie zrobiła ![]() No do pracy ale pracuję tylko do środy do 12 potem mam wolne do wtorku sasasasa ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4251 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy rozmiarze M nie można przecież grubo wyglądać ![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Cytat:
No własnie ja tez nie wiem widzisz jak to dobrze mieć siostrę ? ![]() Cytat:
heheh no jakoś tak wyszło :P ale w ciąży nie jestem ![]() ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- taaaaaa Monia wie co dobre !!! ha !!!
|
|
#4252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no dobrze! bardzo dobrze! ![]() ale, że co? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Chyba pora na mnie powinnam iść spać ciężko widzę moje zasypianie Więc dobranoc laseczki! Nie piszcie za dużo ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4253 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noo niestety tak jest mega przystojny.... wysoki, czarny, ciemna karnacja, szczupły.... świetnie się ubiera. Bardzo dba o siebie. Miałam okazję go "poznać" kiedyś jak z mężem nie byłam a tej koleżanki jeszcze nie znałam..... ale to długi temat i wolę o tym nie pisac na forum. Ogólnie bajer to on ma nie zły i potrafi "zaczarować" kobietę. Teraz to on na mnie wrażenia już nie robi, bo go dobrze znam no i mam męża więc inni faceci mnie nie interere ale kiedyś przyznam, że zrobił. No i to jak potraktował tą moją koleżankę to masakra jakaś.... ale dziewczyna dała sobię radę sama bez niego ![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Cytat:
i z 300 postów Jestem na tym forum ponad rok ale tyle postów nigdy nie nastukałyśmy nigdy w 1 dzien ! pisz śmiało co tam zjadłaś chętnie poczytamy i w razie czego ochrzan damy ![]() ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- ojjj żeby żeby w przyrodzie wszystko jest możliwe - nie słyszałas jeszcze o tym ??![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Cytat:
ojjj tu będzie więcej niż 2000 kalorii.... zależy jeszcze co to za kotlet był, ile było tego bigosu i makaronu, ile ziemniaków/purre. Ale ponad 2000 to na bank będzie. ja kaloryczność różnych rzeczy mam już praktycznie opanowane na pamięć. Wiem ile co ma kalorii tak mniej więcej. Oczywiście nie wszystko znam na pamięć ale to co jem na co dzień czy jadłam kiedyś to znam. Musisz powiedzieć mamie żeby schowała te czekolady gdzieś głęboko, bo inaczej będzie ciężko :/ bądź twarda ![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- Cytat:
Eldorado no własnie! poprosimy o foteczki w legginsach mogą być ![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Cytat:
no to teraz jak nosisz Mkę to nie ma opcji abyś grubo wyglądała!!!!!!!!!!!!!!!! !!! w spodniach byś pięknie wyglądała na pewno! ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- Cytat:
może jak pofarbujesz to włosy odżyją ? ja po farbowaniu mam takie piękne i mięciutkie włosy że szok a to że wypadają to zalezy od farby. Mi najgorzej po Palette wypadały włosy.... garściami normalnie.... Garnier i Londa szybko się zmywają więc tez ich nie używam już. Po Wellatonie farba trzyma się bardzooo długo a włosy mi nie wypadają ( ale to po farbie w kremie) bo jak ostatnio farbowałam Wellatonem w piance to włosy wypadały więc tych piankowych farb nie polecam. Co do serum to ja nie wyobrażam sobie tego chłodzącego używać, zamarzłabym chyba a i tak ciągle mi zimno :P Rozgrzewające są super, tyle że trochę parzą w tyłek i uda :P ---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- Cytat:
płakaliśmy razem.... człowiek się w takich chwilach zastanawia czy się jeszcze zobaczy... to głupie ale tak jest. No i na prawdę on jest taki, że o co bym go nie poprosiła to wszystko zrobi..... w środku nocy czasami mnie głowa bolała i nie miałam tabletek to wstawał i jechał do apteki choć miał na rano do pracy.... do sklepu zawsze mi poszedł jak cos potrzebowałam, no na prawdę co chciałam to robił i zawsze zrobi. Niema że mu sie nie chce. Nigdy mi tak nie odpowiedział chyba. Jest strasznie uczynny i pracowity. No ale ideałów na świecie nie ma więc ma tez i wady..... tyle że są to wady "jego ojca" bo go tak wychował. On sam w sobie nie jest wredny tyle, że jest nauczony być wrednym gdy ktoś mu nie idzie na rękę..... Jego tatuś wychował go tak, że to facet rządzi i kobieta ma się słuchać. Poza tym wychowali go trochę po staroświecku dlatego w dużo sprawach mamy zupełnie inne zdanie i podejście do zycia. Ale ja i tak juz go dużo zmieniłam.... próbuję go wychować po swojemu i teraz gdy będzie z dala od tatusia wiem że będzie mi łatwiej. On z natury nie jest złym człowiekiem bo juz nie raz widziałam jak płakał, wiem, że ma uczucia w przeciwienstwie do jego ojca.... Tyle że ojciec wpoił mu dużo złych cech i dlatego tak często się kłócimy, no ale każdy potrafi się wqrwić nawet ktoś o anielskim charakterze dlatego ja mimo wszystko go kocham choć czasami mi się wydaje że nie, bo gdy sie pokłócimy to go wręcz nienawidzę..... ajj cięzko jest czasami, no ale jestesmy już 9 lat ze sobą ( z małymi przerwami) i mimo wszystko wydaje mi się że i tak nie jest źle, bo jak słyszę jak ludzie mają ciężko w swoich związkach to dopiero dostrzegam, że ja wcale nie jestem w złej sytuacji mimo tych wszystkich przykrości które mi zrobił. To jest wszystko tak skomplikowane że nawet dobrze opisać tego nie potrafię.
|
|
#4254 | ||
|
Zakorzenienie
|
oooo ja piec nie lubię za bardzo ( w sumie to nigdy ciasta nie piekłem jeszcze
) ale za to bardzo lubię jeść ciasta i babeczki nooo nawet bardzo bardzo bardzo dobrze! ![]() Cytat:
czy oni tez maja wolne? Cytat:
miałam Julie oglądać ale nie chce mi sie już!!!Żeby Was nadrobić i po odpisywać to chyba z 4 godziny siedziałam aż do teraz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! no masakra dzisiaj jakaś!!! ![]() Ale dobrze do końca tygodnia skończymy ten wątek to założe nowy i będę miała z głowy będę mogła spokojnie jechać do Niemiec Dobra ide do wanny
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-04-02 o 03:20 |
||
|
|
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
wyszłam z wanny i wlazłam jeszcze na chwilkę
kupiłam sobie przed chwilą legginsy... no nie wytrzymałam! tak mi się one podobają napisałam im, że do Świat muszą przyjść bo we wtorek wyjeżdzam! kase wpłaciłam przez PayU więc jutro mogą wysyłać mi paczuszke Dobra idę do wyrka dobranoc
|
#4256 |
|
Raczkowanie
|
Pierwsze 0,5 kg poszło, hell yeah!
|
|
|
|
#4257 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez mam czasami 38 i mnie nie załamuj kobieto. Jakbym sie tak miała przejmowac to bym chodziła w kieckach po kostki
|
|
|
|
|
#4259 |
|
Zadomowienie
|
Gratulacje ![]() Ja musze przyznac ze wczoraj zgrzeszyłam chyba 4 batonikami :/ no i dzis kolejny wzrost o 0,2, ale juz sobue powiedziałam ze do świąt ma byc wzorowo musze zgubić 1kg bo na swietach wiadomo ze sie troszke nadrobi :P
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski ;*
ale żeście się wczoraj naprodukowały 3 strony nadrabiania miałam ![]() U mnie na wadze już więcej po weekendzie, bo 47,8 kg haha teraz mam co gubić ![]() Pogoda paskudna kiedy w końcu będzie wiosna Eldo dobrze, że mi napisałaś o tym, że może ktoś inny wpłacić wysłałam Tż przed pracą i już mam zapłacone, teraz tylko czekać na odbiór Zielonykotek dziękuję ale gdzie tam chuda od razu taka akurat ![]() Kamilon a spodnie kupiłam na targu za 65zł Twoje baleriny super i jak tanio Aisza, Monia właśnie co do genów i tycia w ciąży. Moja mama przytyła w ciąży 8 kg po czym schudła jeszcze więcej jak przed ciążą nie odchudzając się wcale! Dwie siostry mojej mamy to samo, nie przytyły nawet 10kg także mam nadzieję, że ja też ( w razie gdybym kiedyś w ciąży była ) dużo nie przytyję ![]() Eldo no coś Ty przecież rozmiar 38/M to jest mały rozmiar ja ważąc 50-53kg taki nosiłam, dopiero od niedawna kupuję 36/S. Pewnie Ty siebie postrzegasz dość krytycznie, a wcale źle nie wyglądasz w jeansach także czekamy na foteczkę, my tu ocenimy fachowym okiem a ja i tak jestem pewna, że super będziesz wyglądała w spodniach ![]() Monia świetne te leginsy pokaż się w nich koniecznie jak przyjdą ![]() Ewelcia cieszę się, że podoba Ci się na naszym wątku masz rację tu jest taka fajna rodzinna atmosfera, że aż chce się siedzieć razem z dziewczynami ![]() Klebsiella widzę już bacik był od dziewczyna także dziś proszę się poprawić ![]() Acabar gratuluję spadku
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:00.

I pamietaj o banieczkach 

Zobaczymy jak to będzie dalej, no w sumie to chyba w każdym związku są kłótnie, ja to chyba czasami za mocno wyolbrzymiam no i też mam niewyparzoną buzie....

Najlepsze jest to że jak ona urodziła dziecko i po roku czasu schudła to on do niej wrócił
bardzo brzydko 

za obżarstwo
To cudowne 

ale część zabieram jutro do pracy, mam nadzieję, że zjedzą 
no jakoś tak wyszło :P ale w ciąży nie jestem
powinnam iść spać
jest mega przystojny.... wysoki, czarny, ciemna karnacja, szczupły.... świetnie się ubiera. Bardzo dba o siebie. Miałam okazję go "poznać" kiedyś jak z mężem nie byłam a tej koleżanki jeszcze nie znałam.....
ale to długi temat i wolę o tym nie pisac na forum. Ogólnie bajer to on ma nie zły i potrafi "zaczarować" kobietę. Teraz to on na mnie wrażenia już nie robi, bo go dobrze znam no i mam męża więc inni faceci mnie nie interere ale kiedyś przyznam, że zrobił. No i to jak potraktował tą moją koleżankę to masakra jakaś.... ale dziewczyna dała sobię radę sama bez niego