![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
Hej!
Ja znowu wczoraj miałam moj atak bolu brzucha. Wczoraj rano zaczeło się od lekkiej zgagi, brzuch pobolewał juz w trakcie powrotu z pracy, ale myslałam, że mi przejdzie. No i się rozkreciło... ból znowu był nie do opanowania + wymioty ale to chyba z bólu, a TZ do 23 w pracy. Zadzwoniłam na pogotowie, ale pan dał mi tylko telefon do lekarza. Dzwonie pod wybrany numer a tam odzywa się kobieta, że lekarz jest na wyjeździe i poda mi komórke. W koncu dodzwoniłam się do lekarza, ktory oznajmił, że na pewno mam grype żoładkowa. Gdy mu wyjsniłam, że na pewno nie, to stwierdził przez tel zapalenie żołądka. Kazał mi jechac do apteki, ktora ma dyzur i zakupic sobie nospe i cos tam jeszcze. Maz pojechał kupil, Nospa chyba zadziała bo zasnełam o 2 w nocy, ale nie na długo bo o 4 pobudka i znowu boli, ale tym razem bol jest jakby przytepiony. Przed 9 mam wizyte u lekarza, nie musze mówic, że ledwo żyje, no i musiałam wziać wolne z pracy - bezsensu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Racja Iwka! ![]() A co do storczyka, to może... podlewam go raz w tygodniu i tak w sumie nie wiele. To znaczy nie stoi w wodzie. Wyzcytałam, że on nie wiele wody potrzebuje, ale może coś nie tak robię... Cytat:
Cytat:
Witajcie, Ale jestem wściekła, zasady działania mpk w moim mieście mnie osłabiają. Masz pieniądze, ok! Ale biletu nie kupisz! wrr! Zasypię ich jednogroszówkami!
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
India ale miałaś przeżycia! Mam nadzieję, że tym razem trafisz do kompetentnego lekarza. Mam dzis tyle roboty, że nie wiem w co ręce włożyć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że szybko się wyjaśni co ci dolega i będzie lepiej dzisiaj już ![]()
![]() |
#4596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
india mam nadzieję, że lekarz pomoże ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
jak dla mnie śmiesznie tak 250 ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję dziewczyny za pomoc ![]() Przedyskutujemy to jeszcze z mężem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4598 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no z tymi fryzjerami tak jest u nas tez jest taki "wirtuoz" który robi tylko to co chce... masakra.. ale mój jest o tyle fajny że się słucha, a jak mu pozwolisz to dopiero szaleje ale nie robi nic co jest nie fajne... mam nadzieje że w warszaffce sie nie zmanieruje.. ![]() Cytat:
![]() po co jej to skoro ona ekonomistka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() brawo za trafny wybór ![]() nooo i ja też zdecydowanie wolę przedszkole więc wiem co czujesz ![]() u mnie na studiach było zdziwienie.. plus w szkole na praktykach.. ale jak na dywanie tam mniej wolnego? jak można zawód rozpatrywać pod kategorie wolnego? idę do szkoły bo tam więcej wolnego? gratuluje podejścia.. rozumiem że ktoś może preferować starsze dzieci ale wolne.. jedna babka mnie rozwaliła mówiąc że pracuje z dziećmi bo wiedziała że szkół jest pełno to zawsze znajdzie jakąś blisko domu, bo weekendy wolne do max do 15, bo święta wolne bo wakacje ferie.. żyć nie umierać.. ![]() jak dobrze że była stara i jej mało do emerytury brakowało bo z takim podejsciem... Cytat:
daj znać co i jak.. Cytat:
![]() na chrzciny moja siostra dostała kwiażeczkę Opowiedz mi o Jezu.., i tam w formie zabawnych wierszyków jest co to jest miłość zaufanie dobroć itd, my dostawaliśmy kase i ciuchy, ew zabawkę w stylu czegoś interaktywnego "jabłuszko z robaczkiem etc.."
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Scio zapomniałam Ci pogratulować! Super, że złapałaś kontakt z dziećmi i że to jest to! ![]()
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
ja też nie lubię rosołu na drugi dzień i kurczaka pieczonego odgrzewanego
![]()
#4603 | |
Rozeznanie
|
hej hej
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() india życzę zdrowia - może to wyrostek?
![]() ![]() Edytowane przez celi25 Czas edycji: 2012-04-03 o 12:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie w grupie w ogóle była fantastyczna zbieranina różnych kierunków - była pielęgniarka, ekonomiści, chemik, etnolog, artysta plastyk, zootechnik ![]() A ja z kolei w kurczaku nie czuję różnicy ![]() Melduję, że wreszcie opróżniłam kosz na wyprane rzeczy - wszystko poprasowane i pochowane do szafek ![]() ![]() Celi kiedy idziesz na urlop? Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2012-04-03 o 13:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Zakorzenienie
|
Ja nadal ledwo żyję, bol brzucha sie zminił... ale przy kazdym ruchu czuje jakbym miała w srodku popekane i popalone. Lekarz wykluczył grype, no dla mnie to żadne odkrycie. Mówiła, że może dziać się cos niedobrego i ogólnie należe do bardzo wrazliwych osób jezeli chodzi o te czescie ciała- to akurat wiem. Zastanawiala sie nad wrzodami, musie sie dobrze obserwowac czy nie ma sladów krwi, nie jest tez pewna czy z wysrostkiem wszystko jest wporzadku. Jak to określiła ciezko jej stwierdzic podczas takiego badania. Dostałam skierowanie jak to okresliła do szpitala na gastroskopie. Powiedziała, ze jak bedzie sie cos działo to mam wzywac karatke i powinni mnie od razu przewieść na badania. Ciekawe
![]() ![]() ![]() Na razie mam odpoczwac, dostalam L4 do konca tygodnia. Szkoda tylko, że jestem taka obolała... a tu tzrba posprzatac do konca dom i przygotowac świEta. Na razie nie jestem w stanie tego zrobic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Zakorzenienie
|
India
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja do doniczkowych nie mam reki ![]() ![]() india - biedna ![]() Kurcze dziewczyn zaprosilismy w niedziele wieczorkiem znajomych i teraz mysle co do jedzeni zrobic. Na cieplo beda paszteciki z roznymi nadziniami. Salatka jarzynowa , wedlina ser no i ciasto .. cos malo tego nie? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
india przytulam
ja mam storczyki jak pierwsze pąki padły tak do dziś nic nie ma czyli rok czasu same liście i patyki
#4610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | ||
Zakorzenienie
|
otóz to
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
odpoczywaj!
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
gastroskopii współczuję ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na nasza polska sluzbe zrowia nie ma rady... jest jedna-nie chorowac! zycze wyrwalosci w leczeniu! na razie jest wielkie jajo ![]() czesc mialam dzis warsztaty z fundacji-ozdoby swiateczne-byla fajna zabawa zrobilismy m.in. to: http://www.urwiskowo.com.pl/2012/03/...oche-inny.html padam dzis na twarz... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
dziekuje za troskę
![]() Tym razem nie mogę odpuscic leczenia, moj podtswowy blad jest taki, że tych spraw zazwyczaj nie doprowadzam do konca. Przejmuje sie czyms tylko na chwilę a jak się poprawia to zapominam o wczesniejszych dolegliwosciach. Teraz mam nauczkę, że nie mozna niczego bagatelizowac, bo predzej czy pozniej wraca ze zdwojona siła. Przeciez na gastroskopie miala skirowanie z podobnymi podejrzeniami jakis czas temu,ale nigdzie nie bylo terminów bla bla, mi sie polepszylo i mi nie zalezało, a teraz... od poczatku ;/ Tez mam madzieje, ze szybko przejdzie, a najwazniejsze, że ustala od czego to. Sama lekarka powiedział, ze przed ciaza powinna byc wszystko zaleczone, bo o ile moje kwasy w nadmiarze dziecku nie zaszkodza, tak koniecznosc brania przeze mnie leków na pewno. Wiec czas brać sie za siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() India, zdrowiej Słonko! Odpoczywaj dużo! I zrób sobie koniecznie badanie na helikobakter. Robi się to z krwi i przez to badanie będzie wiadomo czy te Twoje bóle to czasem nie wrzodowe. Ściskam Cię mocno! Bajuś mam jeszcze do Ciebie pytanie. Chodzi mi o podlewanie tego mojego storczyka ![]() ![]() Kliwuś widziałam takie buty jak Ty chcesz! Lakierkowe, cieliste, na niskim obcasie w prima moda. Koszt ok 300zł. Witajcie, Byłam wczoraj na piwie z moim kolegą z liceum. Sprowadził się do krk w marcu i wygląda na to, że odnowimy kontakt, bo gadaliśmy, gadaliśmy i nagadać się nie mogliśmy ![]() ![]() ![]() ![]() Do tego dzisiaj słońce u mnie! ![]() ![]() ![]()
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2012-04-04 o 07:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Gucia ale zabalowałaś ![]() ![]() India dużo zdrówka dla Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Zakorzenienie
|
Tak wyszło
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.