|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#11101 |
BAN stały
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
sherry.b - musisz sobie to na spokojnie przemyśleć. Może i pieniądze nie są najważniejsze, ale też nie leżą sobie na ulicy.... najwyżej przełożysz sobie termin, a przynajmniej będziesz w pełni świadoma, że chcesz tej operacji i dobierzesz sobie dobrze rozmiar!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11102 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sherry a Ty z Krakowa jesteś? Jeśli tak to może umówiłabyś się do tej dr co ja mam mieć operację. Nie znam o niej opinii, ale może jakby Cię wymierzyła i zaproponowała implancik to wiedziałabyś czy faktycznie to niemożliwe. Tylko do niej umawiając się musiałabyś od razu podkreślić, że w dniu konsultacji chcesz mieć implant dobierany. W innym wypadku kazałaby przyjść na konsultacje do szpitala w którym też pracuje a tam żadnych przyrządów nie ma. Ja o tym nie wiedziałam i dlatego przed samą operacją będę wiedzieć.
#11103 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
no i taka jestem doinformowana ![]() ![]() ![]() zaraz porobię jakieś zdjęcia i coś wrzucę chyba ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
potem trafiłam tutaj i dziewczyny mi powiedziały, że absolutnie nie, bo nie będzie u mnie nic widać (76- pas, 108- biodra). no to pojechałam ponownie zawalczyć o więcej. no i sobie wywalczyłam... "330 to będzie max, ale to jeszcze na stole się okaże czy wejdzie bo gęsta tkanka, bo przed karmieniem..." i jak coś się chciałam odezwać to tylko "ale kotuś, to starczy" "kotuś, tyle wystarczy". dała mi te wkładki do przymiarki i: patrz jaki cyc będzie... no i w stosunku do mojej płaszczyzny- fakt, cyc był ![]() no i gryzłam się długo, długo. zmieniłam lekarza... i teraz oto siedzę przed Wami z okrągłymi wkładeczkami 425 od dr. Polaka ![]() i ja ciągle pytam: dało się? ![]() z tego co widzę, to masz dwa tygodnie. może jednak warto się skonsultować z kimś innym jeszcze, ile by dał i jak z tym fałdem. wydaje mi się, że lepiej się upewnić przed tak ogromnym wydatkiem i mieć pewność, że to jednak to a nie pluć sobie potem w brodę: mogły być większe/mniejsze, okrągłe/anatomy, wyżej/niżej... ![]() Edytowane przez tonia87 Czas edycji: 2012-04-04 o 09:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#11104 |
Zakorzenienie
|
Sherry,
ja też bym radziła konsultację u innego Dr ![]()
#11105 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez sherry.b Czas edycji: 2012-04-04 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#11106 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
No to chyba byłoby najlepsze rozwiązanie. Przynajmniej będzie pewność
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11107 |
Rozeznanie
|
skoro nie jesteś pewna to chyba warto się upewnić u kogoś innego
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- dziewczyny.. wrzuciłam zdjęcia..... niestety aparat mi się rozładował a mama gdzieś schowała ładowarkę i nie zrobiłam zdjęcia blizn. zaczynam się martwić. zerknijcie proszę na zdjęcia bo mam wrażenie, że implant mi się do zewnątrz przesuwa... na razie mam nadzieję, że to tylko wgniecione z pasa i za niedługo się rozpręży i zaokrągli jak prawy... |
![]() ![]() |
![]() |
#11108 |
Raczkowanie
|
Ja tez nie kombinowałam - miałam wątpliwości również - ale nie chodziłam po innych - zaufałam mojemu lekarzowi - i jestem zadowolona
#11109 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
![]() Znow mnie sie dzis cycki snily ![]() ![]() Ise a jak Ty sie kobietko czujesz ? Jak tam Twoje nabytki ? zadowolona?
#11110 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wieczorem mama ma mi zdjąć na chwilkę stanik i zerknąć na blizny to postaram się fotkę pstryknąć ale jakieś wielkie to one nie są :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11111 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie cycolinki
![]() Sny o cyckach mam od wchoraj ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pisałam do doktora odpisał mi że te implanty które bede miała mają wysoki profil i że beda dobre dla mnie i ze jezeli nie bede chciala anatomkow to okragle tez beda na mnie czekac. I co teraz ![]() Dziewczyny sie martwia że nie moga sie zdecydowac a ja od samego poczatku niezdecydowana jestem ![]()
![]() |
#11112 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Olivka nie tylko Ty tak masz ja niby juz wybralam ale dalej cos mi tam po glowie lazi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11113 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj bylamzla no jak kto woli z tym ze macrolane powieksza niewiele i wchlania sie po okolo 2 latach z tego co pamietam jak kiedys o tym czytalam ![]() ![]()
![]() |
#11114 |
Zakorzenienie
|
co więcej... zaczyna się wchłaniać znacznie szybciej, czego efektem są bruzdy, nierowne piersi, "wzgórki i doliny" ... a koszt... mówi sam za siebie - 9 tys. za 200 ml (te 200 ml są na obie piersi łącznie).
#11115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#11116 |
Raczkowanie
|
Ise, z każdym dniem będzie coraz lepiej.najgorsze za Tobą. jeszcze tylko parę dni! jak za luźne te ramiączka to może je zepnij z tyłu (zrób z nich X). a co lekarz na to? widział?
kurczę nakupiłam sportowych staników, ale mam wrażenie, że robią mi naleśniki i autostradę. ten pierwszy co dostałam z kliniki jest jednak najwygodniejszy. trzyma, zbliża i nie spłaszcza. i tylko ta taśma nad biustem mnie wpienia, bo nie można dekoltu założyć i tak chodzę w 3 bluzkach na krzyż, bo więcej pod szyję nie mam ![]() a dziś mój biust kończy 2 tygodnie ![]() ach kiedy kiedy skończy się ta faza pancerników. już bym sobie pośmigała w normalnym, albo i bez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#11118 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#11119 |
Raczkowanie
|
a dziś mój biust kończy 2 tygodnie
![]() ach kiedy kiedy skończy się ta faza pancerników. już bym sobie pośmigała w normalnym, albo i bez ![]() martus to wrzucaj foteczki 2 tygodniowek ![]()
![]() |
#11120 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dlatego ja akurat zdecydowałam się na implanty- robisz raz i masz spokój na 10-15 lat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11121 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11122 |
Raczkowanie
|
Tonia, widziałam. są super! wyszły tak dziewczęco
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11123 |
Raczkowanie
|
Wiem, że moje doświadczenie żelkowe nie jest zbyt długie, bo zaledwie to 4 tygodnie, ale moim skromnym zdaniem bardzo dużo zależy od budowy klatki piersiowej i grubości tkanki. Ja się najbardziej bałam buły z boku, bo to zdradza sztuczność cycka u szczupłej osoby (mam kościsty obojczyk, widoczne żebra i kości na ramionach) choćby nie wiem co od razu byłoby widać, więc to była moja zmora!!!!. A mimo, że mam zamontowane "kapciowate" allergany, to i tak wybrzuszenie jest i np. Tonia ze swoimi okrąglaskami ma bardziej anatomicznie z boczku wyglądające niż ja z moimi "plackowatymi" anatomami. Wiem, że one dojrzewają, u Toni 2 tygodnie dłużej...więc może dlatego. ...liczę, że to się zmieni jeszcze. Ja zawsze chciałam mieć cycki jak moja dobra koleżanka i tyle się ich naoglądałam, rozmiar super, duże, pełne C i śliczny naturalny spad, bez wybrzuszeń. Każdy lubi co innego i tyle......no ale to mówię tylko ja, bez odpowiedniej wiedzy i doświadczenia. Jak zobaczyłam się po operacji z tą bułą z boku to się załamałam.....ale zaraz jooasi mnie postawiła do pionu, że to obrzęk i zejdzie
![]() Buzia słoneczna z krk dla wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11124 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11125 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękne masz te piersi... wszystko dobrane idealnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11127 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11128 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11129 |
Raczkowanie
|
Przyjmiesz zaproszenie?
![]()
#11130 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.