Powiększanie piersi cz.7 - Strona 371 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-04, 08:37   #11101
korinka
BAN stały

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

sherry.b - musisz sobie to na spokojnie przemyśleć. Może i pieniądze nie są najważniejsze, ale też nie leżą sobie na ulicy.... najwyżej przełożysz sobie termin, a przynajmniej będziesz w pełni świadoma, że chcesz tej operacji i dobierzesz sobie dobrze rozmiar!!
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 08:45   #11102
kicia_nh
Zadomowienie

sherry.b 18.04 - 15
Andzikus 23.04 - 20
issabel1 24.04 - 21
ania1919 27.04 - 24
beatabo 02.05 - 29
MILENKA2012 09.05 - 36
kicia_nh 11.07 - 99
Olivkaa200 12.07 - 100

Sherry a Ty z Krakowa jesteś? Jeśli tak to może umówiłabyś się do tej dr co ja mam mieć operację. Nie znam o niej opinii, ale może jakby Cię wymierzyła i zaproponowała implancik to wiedziałabyś czy faktycznie to niemożliwe. Tylko do niej umawiając się musiałabyś od razu podkreślić, że w dniu konsultacji chcesz mieć implant dobierany. W innym wypadku kazałaby przyjść na konsultacje do szpitala w którym też pracuje a tam żadnych przyrządów nie ma. Ja o tym nie wiedziałam i dlatego przed samą operacją będę wiedzieć.

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 09:06   #11103
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
oj jak nic Pan dr chce Cię zobaczyć.
No nic - ten tydzień odpada, a potem dopiero 16. Przemyślisz sprawę przez święta

ja Ci dam maść .
Odpadły wszystkie strupk?- no to teraz trzy tygodnie czekamy!!!

ja Ci dam masowanie, wazelinę i oliwkę .

no i taka jestem doinformowana pytałam kiedy mogę to tylko: nie teraz. zamiast jasno powiedzieć, jak Ty

zaraz porobię jakieś zdjęcia i coś wrzucę chyba

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Napisane przez sherry.b Pokaż wiadomość
Kasprzyk mi daje 270 lub 290.
Natomiast dwóch pozostałych lekarzy dawało max 255
A mi się marzy 350, więc jakby Kasprzyk dorzucił tak w granicach 310 lub 320 to byłabym najszczęśliwsza na świecie, ale powiedział, że NIE MA SZANS.
ja miałam taką sytuację z moją poprzednią lekarką. na konsultacji usłyszałam: będą anatomiczne- bo ja tylko na takich pracuję, 295cc.
potem trafiłam tutaj i dziewczyny mi powiedziały, że absolutnie nie, bo nie będzie u mnie nic widać (76- pas, 108- biodra). no to pojechałam ponownie zawalczyć o więcej. no i sobie wywalczyłam... "330 to będzie max, ale to jeszcze na stole się okaże czy wejdzie bo gęsta tkanka, bo przed karmieniem..." i jak coś się chciałam odezwać to tylko "ale kotuś, to starczy" "kotuś, tyle wystarczy". dała mi te wkładki do przymiarki i: patrz jaki cyc będzie... no i w stosunku do mojej płaszczyzny- fakt, cyc był
no i gryzłam się długo, długo. zmieniłam lekarza... i teraz oto siedzę przed Wami z okrągłymi wkładeczkami 425 od dr. Polaka

i ja ciągle pytam: dało się?

z tego co widzę, to masz dwa tygodnie. może jednak warto się skonsultować z kimś innym jeszcze, ile by dał i jak z tym fałdem. wydaje mi się, że lepiej się upewnić przed tak ogromnym wydatkiem i mieć pewność, że to jednak to a nie pluć sobie potem w brodę: mogły być większe/mniejsze, okrągłe/anatomy, wyżej/niżej...

Edytowane przez tonia87
Czas edycji: 2012-04-04 o 09:11
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 09:26   #11104
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Sherry,
ja też bym radziła konsultację u innego Dr

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 09:28   #11105
sherry.b
Raczkowanie

nigdzie się nie wybieram

Edytowane przez sherry.b
Czas edycji: 2012-04-04 o 09:32
sherry.b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 09:42   #11106
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

No to chyba byłoby najlepsze rozwiązanie. Przynajmniej będzie pewność
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 10:49   #11107
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
nigdzie się nie wybieram
skoro nie jesteś pewna to chyba warto się upewnić u kogoś innego

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

dziewczyny.. wrzuciłam zdjęcia..... niestety aparat mi się rozładował a mama gdzieś schowała ładowarkę i nie zrobiłam zdjęcia blizn.

zaczynam się martwić. zerknijcie proszę na zdjęcia bo mam wrażenie, że implant mi się do zewnątrz przesuwa... na razie mam nadzieję, że to tylko wgniecione z pasa i za niedługo się rozpręży i zaokrągli jak prawy...
Stary 2012-04-04, 10:52   #11108
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
nigdzie się nie wybieram
Ja tez nie kombinowałam - miałam wątpliwości również - ale nie chodziłam po innych - zaufałam mojemu lekarzowi - i jestem zadowolona
Stary 2012-04-04, 10:53   #11109
issabel1
Raczkowanie

Witam dziewczyny
Znow mnie sie dzis cycki snily Od dzisiaj rowniutkie 3 tyg eh.. ten czas leci

Ise a jak Ty sie kobietko czujesz ? Jak tam Twoje nabytki ? zadowolona?
Stary 2012-04-04, 11:13   #11110
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny
Znow mnie sie dzis cycki snily Od dzisiaj rowniutkie 3 tyg eh.. ten czas leci

Ise a jak Ty sie kobietko czujesz ? Jak tam Twoje nabytki ? zadowolona?
Hej ja na razie sama nie wiem... mam kryzys jakiś! boli, piecze, spać się nie da... zaraz potem niby okay... no mam od wczoraj stanik założony ale jak pisałam nie wiem czy on dobry jest bo jak siedzę to luźne są ramiączka mimo maksymalnego pomniejszenia ich... co sądzicie??

wieczorem mama ma mi zdjąć na chwilkę stanik i zerknąć na blizny to postaram się fotkę pstryknąć ale jakieś wielkie to one nie są :P
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 11:19   #11111
Olivkaa200
Zakorzenienie

Witajcie cycolinki
Sny o cyckach mam od wchorajDzis snilo mi sie ze doktor wlozyl mi jeden taki drugi taki implant i ze jeden mialam az pod brodaSkąd taki głupoty to ja nie wiem

Cytat:
A Ty co znowu wymyślasz jakie płąskie ? no nie przy takiech pojemnościach Olivko. Pogadaj jeszcze o tej dłuższej wkładeczce to w ogóle będzie super jeśli się uda
Mya ja juz sama nie wiem co wymyslamboje sie ze beda płaskie straszliwieee. Ale jezeli mowisz że nie beda to jestem spokojniejsza
Pisałam do doktora odpisał mi że te implanty które bede miała mają wysoki profil i że beda dobre dla mnie i ze jezeli nie bede chciala anatomkow to okragle tez beda na mnie czekac. I co teraz

Dziewczyny sie martwia że nie moga sie zdecydowac a ja od samego poczatku niezdecydowana jestem

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-04, 11:25   #11112
issabel1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Hej ja na razie sama nie wiem... mam kryzys jakiś! boli, piecze, spać się nie da... zaraz potem niby okay... no mam od wczoraj stanik założony ale jak pisałam nie wiem czy on dobry jest bo jak siedzę to luźne są ramiączka mimo maksymalnego pomniejszenia ich... co sądzicie??

wieczorem mama ma mi zdjąć na chwilkę stanik i zerknąć na blizny to postaram się fotkę pstryknąć ale jakieś wielkie to one nie są :P
Ja sie na tym nie znam bo jak sama wiesz mnie to dopiero czeka No juz sie foteczki doczekac nie moge na pewno sa sliczne no niby ten 1 tydzien najgorszy dasz rade dzielna dziewczynka z ciebie

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Olivka nie tylko Ty tak masz ja niby juz wybralam ale dalej cos mi tam po glowie lazi a moze jeszcze cos innego dziewczyny to juz mnie beda mialy pewnie dosyc za moje marudzenie no ale coz to nie farbowanie wlosow czy inne takie wiec trzeba dobrze wsio przemyslec wiec Mya i Jooasi znow bede miala kilka pytanek znaczy mam jeszcze jeden implancik na oku ale nie wiem czy bedzie oki
Stary 2012-04-04, 11:48   #11113
issabel1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bylamzla Pokaż wiadomość
Ja szczerze mówiąc też ostatnio zaczęłam się zastanawiać nad powiększaniem piersi i jak tak trochę poczytałam, to nie wiem czy nie zdecyduję się na zabieg u dr Kołodziejczaka z Bellisany. Wyczytałam, że oferują zabiegi macrolane, który jest stworzony na bazie kwasu hialuronowego. Panicznie boję się operacji, implanty mnie przerażają, więc myślę, że to będzie chyba najlepsze rozwiązanie.

Witaj bylamzla no jak kto woli z tym ze macrolane powieksza niewiele i wchlania sie po okolo 2 latach z tego co pamietam jak kiedys o tym czytalam a kosztuje praktycznie tyle samo
Stary 2012-04-04, 11:56   #11114
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Witaj bylamzla no jak kto woli z tym ze macrolane powieksza niewiele i wchlania sie po okolo 2 latach z tego co pamietam jak kiedys o tym czytalam a kosztuje praktycznie tyle samo
co więcej... zaczyna się wchłaniać znacznie szybciej, czego efektem są bruzdy, nierowne piersi, "wzgórki i doliny" ... a koszt... mówi sam za siebie - 9 tys. za 200 ml (te 200 ml są na obie piersi łącznie).

Stary 2012-04-04, 11:58   #11115
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Olivka nie tylko Ty tak masz ja niby juz wybralam ale dalej cos mi tam po glowie lazi a moze jeszcze cos innego dziewczyny to juz mnie beda mialy pewnie dosyc za moje marudzenie no ale coz to nie farbowanie wlosow czy inne takie wiec trzeba dobrze wsio przemyslec wiec Mya i Jooasi znow bede miala kilka pytanek znaczy mam jeszcze jeden implancik na oku ale nie wiem czy bedzie oki
Dziewczyny nasze zawsze pomocne ja zaraz bedzie 10 miesiecy jak siedze i im marudze i nie pogoniły mnie

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-04-04, 11:59   #11116
_martus_
Raczkowanie

Ise, z każdym dniem będzie coraz lepiej.najgorsze za Tobą. jeszcze tylko parę dni! jak za luźne te ramiączka to może je zepnij z tyłu (zrób z nich X). a co lekarz na to? widział?

kurczę nakupiłam sportowych staników, ale mam wrażenie, że robią mi naleśniki i autostradę. ten pierwszy co dostałam z kliniki jest jednak najwygodniejszy. trzyma, zbliża i nie spłaszcza. i tylko ta taśma nad biustem mnie wpienia, bo nie można dekoltu założyć i tak chodzę w 3 bluzkach na krzyż, bo więcej pod szyję nie mam

a dziś mój biust kończy 2 tygodnie
ach kiedy kiedy skończy się ta faza pancerników. już bym sobie pośmigała w normalnym, albo i bez
_martus_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 12:01   #11117
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Ja szczerze mówiąc też ostatnio zaczęłam się zastanawiać nad powiększaniem piersi i jak tak trochę poczytałam, to nie wiem czy nie zdecyduję się na zabieg u dr Kołodziejczaka z Bellisany. Wyczytałam, że oferują zabiegi macrolane, który jest stworzony na bazie kwasu hialuronowego. Panicznie boję się operacji, implanty mnie przerażają, więc myślę, że to będzie chyba najlepsze rozwiązanie.
Witaj A można wiedzieć dlaczego implanty Cie przerażają? To ze operacji sie boisz zrozumiałe ale każda z nas bała sie w jakims stopniu operacji Na poczatku myslalam tez nad tym kwasem ale jak dla mnie to pieniadze wyrzucone w błoto(bez urazy oczywiscie)

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-04-04, 12:07   #11118
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość

Znalazlam fajny stroj dla cycolinek na wielkanoc Mozna sie fajnie dla TZ przebrac
bajerancki
Cytat:

Nie ma żadnej wyższości.
Ot po prostu z porównania wynika, że mentory mają inny kształt . Co nie znaczy, że każdy takiego pełnego kształu pragnie I nie każdy potrzebuje bo np. ma dużą własną pierś.
Mi akurat barkowało objęości w piersi- i dla mnie lepszego rozwiązania nie było.
Z obserwacji wiem też, że najczęstszą bolączką po operacjach przy anatomkch jest właśnie pierś ginąca w staniku. I potem dziewczynki kombinują ze stanikami, żeby miski były jak najpłytsze żeby tej piersi choć troszkę było widać. I często wymieniają je na okrąglaski . I same siebie winią że chciały anatomki a wyszły z tego piersi inne niż się spodziewały bo puste na górze i cycka dalej nie widać. I oczywiście przyczyną jest anatomek- a nie zły dobór modelu anatomka.
I jedyne co mogę zrobić to o tym powiedzieć .
Sama ten temat przerobiłam i widziałm nie raz jak inne przerabiały
Mya ja też nie chcę piersi ginących w staniku...a pisałaś, że dla mnie to na pewno anatomy. Wiem, że będą naturalniej wyglądały, ale widziałam też okrągłe, o których bym nie powiedziała, że są okrągłe

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość

dziewczyny.. wrzuciłam zdjęcia..... niestety aparat mi się rozładował a mama gdzieś schowała ładowarkę i nie zrobiłam zdjęcia blizn.
jakie kształtne ładne będą jeszcze piękniejsze

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
nie mogę się doczekac
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 12:08   #11119
issabel1
Raczkowanie

a dziś mój biust kończy 2 tygodnie
ach kiedy kiedy skończy się ta faza pancerników. już bym sobie pośmigała w normalnym, albo i bez [/QUOTE]

martus to wrzucaj foteczki 2 tygodniowek
Stary 2012-04-04, 12:09   #11120
_martus_
Raczkowanie

Cytat:
Wyczytałam, że oferują zabiegi macrolane, który jest stworzony na bazie kwasu hialuronowego. Panicznie boję się operacji, implanty mnie przerażają, więc myślę, że to będzie chyba najlepsze rozwiązanie.
a ja bym się nie zdecydowała na taką ilość kwasu hialurowego. raz, ze jakoś mnie nie przekonują nowinki- nie lubię być królikiem doświadczalnym. dwa, że kwas lubi się grudkować- w ustach mam 1,5ml i czasem czuję grudki. co dopiero w biuście, w który trzeba by chyba wpompować z kilkaset ml? już raz miałam grudkę w biuście- co przeżyłam, to moje i za więcej dziękuję a trzy- kwas się stopniowo wchłania. czy się będzie wchłaniał proporcjonalnie/równo/estetycznie- tego raczej nikt nie zagwarantuje. a po czwarte mój organizm wchłania kwas znacznie szybciej niż obiecują w reklamach.
dlatego ja akurat zdecydowałam się na implanty- robisz raz i masz spokój na 10-15 lat.
Stary 2012-04-04, 12:13   #11121
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
skoro nie jesteś pewna to chyba warto się upewnić u kogoś innego

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

zaczynam się martwić. zerknijcie proszę na zdjęcia bo mam wrażenie, że implant mi się do zewnątrz przesuwa... na razie mam nadzieję, że to tylko wgniecione z pasa i za niedługo się rozpręży i zaokrągli jak prawy...
Toniu widzialam foteczki i Twoje panienki ladnie sie przemieniaja Powolutku dojda do siebie A ta lewa piers to prawie u wszystkich polakowych dziewczyn jest dziwna Nic sie nie martw, musisz poczekac bo polakowe lewe cycki sa leniwe strasznie
Stary 2012-04-04, 12:22   #11122
_martus_
Raczkowanie

Tonia, widziałam. są super! wyszły tak dziewczęco masz jeszcze czas, dojdą do siebie! choć prawdę mówiąc ja uważam, ze się czepiasz są super!
Stary 2012-04-04, 12:40   #11123
mune
Raczkowanie

Wiem, że moje doświadczenie żelkowe nie jest zbyt długie, bo zaledwie to 4 tygodnie, ale moim skromnym zdaniem bardzo dużo zależy od budowy klatki piersiowej i grubości tkanki. Ja się najbardziej bałam buły z boku, bo to zdradza sztuczność cycka u szczupłej osoby (mam kościsty obojczyk, widoczne żebra i kości na ramionach) choćby nie wiem co od razu byłoby widać, więc to była moja zmora!!!!. A mimo, że mam zamontowane "kapciowate" allergany, to i tak wybrzuszenie jest i np. Tonia ze swoimi okrąglaskami ma bardziej anatomicznie z boczku wyglądające niż ja z moimi "plackowatymi" anatomami. Wiem, że one dojrzewają, u Toni 2 tygodnie dłużej...więc może dlatego. ...liczę, że to się zmieni jeszcze. Ja zawsze chciałam mieć cycki jak moja dobra koleżanka i tyle się ich naoglądałam, rozmiar super, duże, pełne C i śliczny naturalny spad, bez wybrzuszeń. Każdy lubi co innego i tyle......no ale to mówię tylko ja, bez odpowiedniej wiedzy i doświadczenia. Jak zobaczyłam się po operacji z tą bułą z boku to się załamałam.....ale zaraz jooasi mnie postawiła do pionu, że to obrzęk i zejdzie uffff

Buzia słoneczna z krk dla wszystkich
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 12:41   #11124
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
dziewczyny dobrze piszą. nie dość, że cena jak implantu to efekt na max 2 lata. a jak się wchłania to też nierówno więc może to różnie wyglądać
Stary 2012-04-04, 12:52   #11125
_martus_
Raczkowanie

Cytat:
martus to wrzucaj foteczki 2 tygodniowek
mówisz- masz
wrzuciłam do albumu moje 2-tygodniówki
nadal są nierówne, ale - daję im czas. zresztą. a zresztą- nawet jeśli miałoby tak zostać, to i tak nie zamieniłabym na to, co było przed
Stary 2012-04-04, 13:01   #11126
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez _martus_ Pokaż wiadomość
mówisz- masz
nadal są nierówne, ale - daję im czas. zresztą. a zresztą- nawet jeśli miałoby tak zostać, to i tak nie zamieniłabym na to, co było przed
a ja dopiero odwiedziłam Twoje albumiki...
piękne masz te piersi... wszystko dobrane idealnie

Stary 2012-04-04, 13:03   #11127
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _martus_ Pokaż wiadomość
mówisz- masz
jakie one duże
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 13:14   #11128
_martus_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
jakie one duże
no właśnie cholera jasna!!
na szczęście w ubraniu nie wyglądają tak ogromnie, dopinam w sukienki w moim starym rozmiarze i mam nadzieję, że tak zostanie
Stary 2012-04-04, 13:17   #11129
siwa124
Raczkowanie

Przyjmiesz zaproszenie?
Stary 2012-04-04, 13:23   #11130
_martus_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
Przyjmiesz zaproszenie?
już
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości