|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Witam moje kochane, słodkie, urocze, seksowne i z pewnością odchudzone po wielkanocnym śniadaniu stado kurczątek, kogucików, króliczków i baranków, lovciam Was
![]() w en magiczny dzień chciałabym Wam życzyć wszystkiego cudownego, wspaniałej energii zyciowej, mądrości, ciepła wewnętrznego oraz abyście miały fantastyczne sponaniczne życie! uprawiajcie bezpieczny seks, własnie moj idol Henk z californication dowiedział się ze ma syfilis! ![]() wiecie, że jeszcze nie miałam śniadania ![]() poświęciłam się wysyłaniu smsow na siostrę i czuję, że zgłodnialam. wstałam dziś o 7, aby zjeść najpierw owsiankę i żeby nie objeść się jajami . już zgłodniałam ![]() Tymczasem spadam bo przybyła reszta rodziny, na uroczyste śniadanie. ech. o czym ja z nimi mam gadać ![]() buzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-04-08 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3422 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Nie nadroooobię Was
![]() Chciałam się dołączyć do życzeń Śmietanki dla MP, nawet nie będę próbowała wymyślić lepszych ![]() ![]() Ja już po śniadaniu, teraz oglądam fascynujący film o syrence na polsacie ![]() ![]() Smacznych jajek dziewczyny ![]() ![]() Edit: Bania napisz mi na pw jak mozna głosowac na Twoją siostrę :P Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2012-04-08 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3423 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podoba mi się w sumie ten pomysł, może dlatego że u mnie w domu jest odwrotnie inaczej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No słodka jest, aż do zes*ania ![]() Cytat:
Puszczałaby się i tyle ![]() Cytat:
![]() Też nie rozumiem tego, że u nas seks jest jakimś chorym tematem tabu, czymś z założenia złym i okropnym. Mam taką ciocię, przy której raz rozmawiałyśmy z mamą o Seksie w wielkim mieście i się obraziła ![]() Dla mnie to jest po prostu produkcja nieszczęśliwych, zakompleksionych ludzi którzy uważają, że naturalne jest bycie nieszczęśliwym "bo tak jest", a dużą rolę (moim zdaniem) niestety ma w tym kościół. Tłumi się osobowość, a zadawanie pytań jest czymś złym. Mam nadzieję, że jesli kiedykolwiek będę miała dzieci i rodzinę, będę inna. Bo wiecie, nie mam nic przeciwko Kościołowi, jako instytucji która zajmuje się wiara ludzi którzy chca wierzyć, jako instytucji która naucza że najważniejsza w życiu jest miłóść. Ale nie znoszę tego zaścianku, który z Wiary zrobili ludzie. Cenię bardzo ludzi, którzy wierzą z sensem, ale niestety- za wielu nie znam. ![]() (takie to przemyślenia po wyjściu z wielkanocnej mszy, na którą wyciągają mnie rodzice, bo przecież "nie wypada nie iść". Mentalność małego miasteczka jest strasznaaa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale jest za czy przeciwko, czy co? ![]() Cytat:
![]() Czuję, że na tej czerwonej kanapie było ostrrrro, a Ty się nie chcesz przyznać, o! ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3424 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja się z Tobą podzielę moimi żelami, ok? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiecie że raz jeden gej podrywał mojego chłopaka? ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mam ochotę założyć blogaska ![]() ![]() I jest śnieg! ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3425 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak to o czym, o seksie ![]() O pamiętam, Syfilis to były dla niego ciężkie czasy ![]() Cytat:
![]() Właśnie! Gdzie jest agniesikk! i Sandej! Trzasnęłam 3 posty, jeszcze kilka i ta strona jest moja ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3426 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() ![]() ![]() 3. ![]() Cytat:
![]() to zdecydowanie byłaby tą polską wersją american girl o której piszemy od czasu do czasu ![]() moj gustaw by byl starym kawalerem bzykajacym na boku radosne malolaty, a fred bylby mlodocianym ojcem zlodziejaszkiem. od kiedy ma dzieci kompletnie sie nie myje i atakuje mi rece, gryzie mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() żeby to uczcić i żeby każdy mógł sobie poćwiczyć przed oficjalnym otwarceim macie tu stronkę Ewy, skąd można sobie ściągnąć trening ! ![]() ![]() http://www.ewachodakowska.pl/galerie.php Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Śmiatanka, myślę, że możesz śmiało zalożyć blogaska poświęconego erasmusowi i związkom na odległość, a jak już jesteś takim zbokiem, możesz otworzyć kącik spragnionego zboka dla osób których libido warto byłoby obniżyć jeśli nie chcą dopuścić się zdrady. myślę że mialabys okazję zostać dobrą duszą Internetu i uratowałabyś mnóstwo związków ![]() u mnie też jest śnieg ;( i pada, i swieci słońce, a teczy nie widac ![]() Cytat:
![]() 2. weszlam Ci w slowo ![]() ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-04-08 o 13:20 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3427 |
Zakorzenienie
|
Wprowadzam zmiany do swojego życia!
![]() Od dziś, od teraz! ![]()
![]() |
![]() |
#3428 | ||||||
Zakorzenienie
|
Królowa strony powraca
![]() Cytat:
a fred nie wiem ![]() Fred to kobieta czy mężczyzna? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wyobrazacie sobie dubstepową wersję pójdzmy wszyscy do stajenki? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Bedę robiła zdjęcia słoweńskich mężczyzn i oceniała ich w skali 1-10 ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- jakie??? |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3429 | |
Zakorzenienie
|
Mi też, mi też
![]() ![]() Cytat:
![]() Czekam na tą siłownię! ![]() Ja bym czytała! ![]() ![]() ![]() ![]() Jak pójdę do x factora to pójdziecie ze mną z transparentami ? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3430 |
Zakorzenienie
|
Będę miła, uczynna, będę się dużo uśmiechać i stwarzać wokół siebie przyjazną aurę, a nie wiecznie z miną buldoga i agresją zaraz pod skórą
![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Winyl, pewnie, że pójdziemy! ![]() I wymyślimy jeszcze jakieś hasło które będziemy wykrzykiwać!!!! ![]()
![]() |
![]() |
#3431 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
będziemy Twoją oficjalną obstawą, nawet Rutkowski Patrol nam pozazdrości! A idziesz? ![]() Cytat:
Ale święta chyba obudziły w Tobie pokłady miłości ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3432 |
Zakorzenienie
|
BŚ, tutaj tylko jestem miła!
![]() Ostatnio załączył mi się syndrom pępka świata, księżniczki, buntowniczki, rottweilera sąsiadów, buldoga i te pe ![]()
![]() |
![]() |
#3433 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I my w to mamy uwierzyć? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tylko wiecie, ja nie umiem śpiewać ![]() ![]() ![]() ![]() No to super, będę miała z kim stać i pić w kolejce ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Dziewczynyyyyyyyyyy, zacznijmy się prawdziwie odchudzać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3435 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A masz jakieś problemy? Czy to tak po prostu bez powodu? ![]() Cytat:
![]() Super by było gdybyś poszła, jestem pewna że to ściema z tym nieumieniem- gdybyś nie umiała to być nie pisała o tym pomyśle, jestem tego pewna! Można Cię gdzies posłuchać? Ja już wiem, że masz w sobie faktor x! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3436 |
Zakorzenienie
|
BŚ, właśnie bez powodu!
Koniec z tym ![]()
![]() |
![]() |
#3437 |
Zakorzenienie
|
No przecież piszę, że będę człowiekiem pierwotnym!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3438 |
Zakorzenienie
|
Pierwotnym?
![]() Z dzikusem mi się to kojarzy i z seksem dzikim ![]()
![]() |
![]() |
#3439 |
Zakorzenienie
|
![]() Dziki seks, polowanie na bawoły, zbieranie gumijagód i dieta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3440 |
Zakorzenienie
|
![]() Bo jak czytam co sobie je taka Aniabania to się usprawiedliwiam i też coś żrę ![]() A później jest tak, że ona jest chuda, a ja w kolejny czwartek będę miała 1000 w udzie ![]()
![]() |
![]() |
#3441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poćwiczyłam 45min. na orbitreku ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- OMG, zobaczcie jej 5 ostatnich wpisów ![]() http://nettenestea.com/ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3443 | ||||
Rozeznanie
|
łłaaaaaaaaaaaaaaa nie nadążam za Wami znowu!!!!
Cytat:
A ja fashiontoast też jakoś nie ubóstwiam, ale sceneria na jej zdjęciach zawsze powala. ![]() Cytat:
Paprykooooooooooooooooooo owe ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Wciągnęłam w ten weekend pół świata, leżę brzuchem do góry jak niemowlę i ledwo się ruszam. Wrrr. Jutro Cardio 3+Shape, to może jakoś odżyję. A wiecie, kto już za tydzień idzie na warsztaty z Ewką Ch.?????? AAAAAAAAAAAAAA jak się cieszę!! ![]()
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2012-04-08 o 18:34 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3444 |
Zakorzenienie
|
Karola, białe rajstopki/pończochy jeszcze do ślubu się zakłada
![]() ![]() Ja może i bym założyła ![]() Moja nowa mobilizacja ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- BŚ, udało się ![]() Jesteś ze mnie dumna? ![]()
![]() |
![]() |
#3445 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ok, zacznijmy! Te wakacje są moje!! ![]() ![]() Cytat:
![]() W związku z powyższym, oczywiście, że nie można ![]() ![]() A faktor x to wiadomo, że mam, w końcu jestem z tego wątku! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3446 |
Zakorzenienie
|
Winyl, te wakacje są nasze!
![]() A to pocieszenie po świętach ![]() http://szpileczki.com/?s=18142 ![]()
![]() |
![]() |
#3447 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() @ to jakiś problem? ![]() O jaaa ktoś Ci coś powiedział czy tak sama z siebie? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() O to to,ja chyba zaraz pójde poćwiczyć z Shapem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3448 |
Zakorzenienie
|
Monia, nikt mi nic nie powiedział
![]() ![]() ![]() Młoda jestem i powinnam się cieszyć życiem, a nie być bucem ![]() ![]() Ja później wskoczę na orbiego ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-04-09 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3449 |
Zakorzenienie
|
Psyche,z tej okazji może wyślesz świąteczne życzenia do koleżanki siostry?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale, ale ![]() ![]() Chciała ze dwa razy wejść zagadać, ale siostra jej ściemniła, że się pokłóciłyśmy i nie mam humoru ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Ohhhhhhhhhhhho, koniec dobroci ![]() Siostra mnie wkurzyła, aż musiałam jej powiedzieć wypi**dalaj! ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-04-09 o 10:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.