Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-08, 10:27   #3421
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Witam moje kochane, słodkie, urocze, seksowne i z pewnością odchudzone po wielkanocnym śniadaniu stado kurczątek, kogucików, króliczków i baranków, lovciam Was

w en magiczny dzień chciałabym Wam życzyć wszystkiego cudownego, wspaniałej energii zyciowej, mądrości, ciepła wewnętrznego oraz abyście miały fantastyczne sponaniczne życie!

uprawiajcie bezpieczny seks, własnie moj idol Henk z californication dowiedział się ze ma syfilis!

wiecie, że jeszcze nie miałam śniadania
poświęciłam się wysyłaniu smsow na siostrę i czuję, że zgłodnialam.
wstałam dziś o 7, aby zjeść najpierw owsiankę i żeby nie objeść się jajami .
już zgłodniałam

Tymczasem spadam bo przybyła reszta rodziny, na uroczyste śniadanie. ech. o czym ja z nimi mam gadać

buzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-04-08 o 10:28
aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-08, 10:40   #3422
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Nie nadroooobię Was

Chciałam się dołączyć do życzeń Śmietanki dla MP, nawet nie będę próbowała wymyślić lepszych

Ja już po śniadaniu, teraz oglądam fascynujący film o syrence na polsacie Potem do kościoła,w którym nie byłam wieki i rodzinny obiadek

Smacznych jajek dziewczyny

Edit: Bania napisz mi na pw jak mozna głosowac na Twoją siostrę :P

Edytowane przez moooniaaaa
Czas edycji: 2012-04-08 o 10:42
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-08, 12:12   #3423
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
buhahh! Maja Ostaszewska chyba tak miala wypowiadala sie u wojewodzkiego.
jakbym tak miala, to bylabym teraz galganem z asp i byloby magicznie
dokładnie o niej myślałam.
Podoba mi się w sumie ten pomysł, może dlatego że u mnie w domu jest odwrotnie inaczej
Cytat:
takiej analizy upalcowienia (^^) sie nie spodziewalam napewno powiem mu to, jak znowu zacznie gałganić cos o swoich palcach nie zdziw sie jak poprosze o fote
służę zdjęciem, ale ostrzegam, że to nie jest najpiękniejszy widok świata. Ale gdybym miała się przejmować jeszcze swoimi palcami u stóp, to byłabym już zupełnie dziwna
Cytat:
powiedzialam, ze chyba do platkow owsianych firmy halina dodaja jakis podejrzanych substancji psychotropowych, wiec to nie moja wina ze jestem jaka jestem bo z platkow nie zrezygnuje
o fak, ale słodziak z Twojej mamy , zarty sie jej trzymaja
już wiadomo czemu cały wizaż czci owsiankę!
No słodka jest, aż do zes*ania
Cytat:
zastanawiacie sie czasami jakimi ludźmi bylyby wasze zwierzeta?
ja wlasnie mysle jakimi ludzmi bylyby moje kotki
i jakim ojcem jest fredzio
Moja kotka byłaby łamaczką serc, patrząc na to co się dzieje każdej wiosny pod domem.
Puszczałaby się i tyle
Cytat:
no juz nie mówię o uprawianiu seksu, ale nawet mowienie o tym wywoluje powszechny bulwers. dla mnie seks kompletnie nie jest tematem tabu, wiec nie widze problemu w rozmawianiu o nim z rowiesnikami
raz rozmawialam o czyms tam ze znajomymi, ale jak to na imprezach, do stolika dosiedli sie jacys znajomi znajomych, zero aktywnosci podczas rozmowy, ciche picie drinka - zupelnie ich nie zauwazylam ale za to jak odeszli od stolika to obrobili mnie od stop do glow, i dla nich juz na zawsze pozostane pusta laska ktora gada o robieniu loda. brawo za umiejetne wyrywanie wypowiedzi z kontekstu, udzial w dyskusji i w gole, za swoja zaje. bistosc i takich sytuacji jest mnostwo, seks w polskim spoleczenstwie to ciche pukanko raz na tydzien + na jakas okazje. myslalam ze to sie troche zmienilo i unowoczesnilo, z biegiem lat, ale chyba niee
2. tak i chore podejscie, ze rodzina jest najwazniejsza, musi byc pelna i ladnie wygladac w kosciele i markecie na zakupach
3. hehe. nie wiem jakbym umiala funkcjonowac nie majac stalego partnera jednoczesnie nie uprawiajac seksu, zeby nie narazac sie na szykany ze strony naszego dobrego, chrzescijanskiego spoleczenstwa chyba zostalabym zrzedliwa wymagajaca nauczycielka przed 30stka , ktora organizuje szkolne eventy ktore wszyscy olewaja a ona sie wscieka ze wszyscy maja w d.pie jej poswiecenie dla polskiej oswiaty
Miałam dokładnie takie same sytuacje, że ktoś bulwersował się normalnymi rozmowami i mam opinię zboczeńca, niewiadomo czemu
Też nie rozumiem tego, że u nas seks jest jakimś chorym tematem tabu, czymś z założenia złym i okropnym. Mam taką ciocię, przy której raz rozmawiałyśmy z mamą o Seksie w wielkim mieście i się obraziła
Dla mnie to jest po prostu produkcja nieszczęśliwych, zakompleksionych ludzi którzy uważają, że naturalne jest bycie nieszczęśliwym "bo tak jest", a dużą rolę (moim zdaniem) niestety ma w tym kościół. Tłumi się osobowość, a zadawanie pytań jest czymś złym. Mam nadzieję, że jesli kiedykolwiek będę miała dzieci i rodzinę, będę inna.

Bo wiecie, nie mam nic przeciwko Kościołowi, jako instytucji która zajmuje się wiara ludzi którzy chca wierzyć, jako instytucji która naucza że najważniejsza w życiu jest miłóść. Ale nie znoszę tego zaścianku, który z Wiary zrobili ludzie. Cenię bardzo ludzi, którzy wierzą z sensem, ale niestety- za wielu nie znam.

(takie to przemyślenia po wyjściu z wielkanocnej mszy, na którą wyciągają mnie rodzice, bo przecież "nie wypada nie iść". Mentalność małego miasteczka jest strasznaaa )

Cytat:
chyba wiem ktore, w kazdym tesco jest teraz na przecenie haribo krysmys edyszyn z reniferkami na puszcze
Oooo takie moga być! Bo ja teraz przechodzę na dietę ludzi pierwotnych, więc mogłabym stwierdzić, że tak jak pierwotni polowali na zwierzęta, ja poluję na renifery!

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Bania, mam różowy diament
Ale z takim brzuchem nie chwalę się, że mam kolczyk, bo czasem zalewa go sadło i go po prostu nie widać

Moher to bardzo złe słowo, Jakbyś użyła go przy moim tacie to prawdopodobnie zostałabyś wydziedziczona
Łaaaa różowy diament Jesteś naszym skarbem
Ale jest za czy przeciwko, czy co?
Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Nie, wcale nie zgubiłam portfela i dokumentów w redakcji. Nie w ogóle naczelny by się nie skapnął po świętach Boże.. ja jestem taka tępa czy tylko udaję?! I teraz przed super mszą o 20 muszę jechać do T., bo wpadł po sprzęt do siedziby i mi go wziął Jestem beznadziejnym przypadkiem!
Śledziki
Czuję, że na tej czerwonej kanapie było ostrrrro, a Ty się nie chcesz przyznać, o!
Stary 2012-04-08, 12:12   #3424
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
MP słońce Ty nasze! Wszystkieeeeego najlepszego! Nie pozostaje nic innego jak dołączyć się do za☠☠☠istych życzeń od , bo lepszych i tak nikt nie wymyśli . Spełnienia marzeń! : cmok:
Dzięki Wam samoocena wystrzeliła mi w kosmos

Cytat:
wiedziałam, że jesteś moją bratnią duszą
No ba, wiadomo!
Ja się z Tobą podzielę moimi żelami, ok? Razem będziemy polowały!

Cytat:
W ogóle mam za dużo energii i bardzo żaluję, że nie mam bieżni, bo mam niesamowitą ochotę biegać i biegać i biegać! Kupi mi ktoś bieżnię i pokój, w której się zmieści?
Tak! urządzimy sobie taką wspólną, babską siłownię! Będzie bieżnia, sprzęty do ćwiczeń dla Sandej (właśnie, gdzie jest sandej!) filmiki z turbofire dla Agnes, siłownia będzie pod patronatem Ewy Chodakowskiej dla wszystkich ćwiczących z szejpem (ew. pod patronatem Karoli, jak już przejdzie ten kurs u niej), a w lodówce będzie dużo wina i tam będę ja
Cytat:
1. perwersja mojej wypowiedzi polega na tym, że umawianie się na wspólną święconkę dwóch facetów w wieku 25/28 lat zalatuje gejowatością. tydzien wczesniej dostal telefon od dwoch ciapowatych kumpli czy nie poszedlby z nimi na basen, co tez wieje gejem
xD
niech odczepia sie od mojego tza
O nie! oni na pewno poszli się tam zapisać do ministrantów
Wiecie że raz jeden gej podrywał mojego chłopaka? Czułam się strasznie, po raz pierwszy on miał większe powodzenie u facetów niż ja

Cytat:
a ja ogladam alicje w krainie czarow i jem tosty
nie widziałam alicji, warto?

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Przyszłam tylko pożyczyć wszystkim Zdrowych Wesołych , pogodnych i spokojnych świąt.
Wzajemnie!
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
BŚ TZ zobaczył post z tym kolesiem i sie obraził, że nie było tam jego zdjecia
MP, ale to tylko dlatego, że zdjęcia Twojego faceta w takiej pozie nie mam

Cytat:
Co do świąt: jak żył mój tata to czuło się te święta a bynajmniej powagę sytuacji. W wielki piątek był mega ścisły post (3 posiłki, takie żeby nie pasć). W wielk sobotę do 12 tez post, potem leciałam do kościoła ze święconką i wieczorem ewentaulnie mogliśmy do konapki dostać jakąś wędlinę.... A teraz.... W piątek zaliczyliśmy z TZ KFC
O kurcze, u mnie nigdy tak nie było, bardzo fajne podejście do Swiąt miał Twój Tata Ale widze, że teraz co roku jest luźniejsze podejście do postu itd. Za rok pewnie pojadę z rodzicami do KFC, jak na moim zapupiu otworzą

Mam ochotę założyć blogaska Mam dużo pierdół do powiedzenia i błędne przekonanie, że ktokolwiek chciałby je czytać

I jest śnieg!
Stary 2012-04-08, 12:15   #3425
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Witam moje kochane, słodkie, urocze, seksowne i z pewnością odchudzone po wielkanocnym śniadaniu stado kurczątek, kogucików, króliczków i baranków, lovciam Was

w en magiczny dzień chciałabym Wam życzyć wszystkiego cudownego, wspaniałej energii zyciowej, mądrości, ciepła wewnętrznego oraz abyście miały fantastyczne sponaniczne życie!

uprawiajcie bezpieczny seks, własnie moj idol Henk z californication dowiedział się ze ma syfilis!

wiecie, że jeszcze nie miałam śniadania
poświęciłam się wysyłaniu smsow na siostrę i czuję, że zgłodnialam.
wstałam dziś o 7, aby zjeść najpierw owsiankę i żeby nie objeść się jajami .
już zgłodniałam

Tymczasem spadam bo przybyła reszta rodziny, na uroczyste śniadanie. ech. o czym ja z nimi mam gadać

buzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Wzajemnieee
Jak to o czym, o seksie
O pamiętam, Syfilis to były dla niego ciężkie czasy

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Nie nadroooobię Was

Chciałam się dołączyć do życzeń Śmietanki dla MP, nawet nie będę próbowała wymyślić lepszych

Ja już po śniadaniu, teraz oglądam fascynujący film o syrence na polsacie Potem do kościoła,w którym nie byłam wieki i rodzinny obiadek
A ja już byłam w kościele! Tatuś mówi że spałam na stojąco, ale w to nie wierzę

Właśnie!
Gdzie jest agniesikk! i Sandej!

Trzasnęłam 3 posty, jeszcze kilka i ta strona jest moja
Stary 2012-04-08, 13:17   #3426
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już po śniadaniu, teraz oglądam fascynujący film o syrence na polsacie
Smacznych jajek dziewczyny

1. nasza dziewczyna! jakie to wzruszające, że oglądasz w to pochmurne wielkanocne święto uroczy film o syrence

2. ja mam @ : ( : ( a bu

3.
Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Moja kotka byłaby łamaczką serc, patrząc na to co się dzieje każdej wiosny pod domem.
Puszczałaby się i tyle

to zdecydowanie byłaby tą polską wersją american girl o której piszemy od czasu do czasu
moj gustaw by byl starym kawalerem bzykajacym na boku radosne malolaty, a fred bylby mlodocianym ojcem zlodziejaszkiem. od kiedy ma dzieci kompletnie sie nie myje i atakuje mi rece, gryzie mnie chyba ma kocia depresje, tak google klasyfikuja objawy jego kociej choroby umyslu
Cytat:
Miałam dokładnie takie same sytuacje, że ktoś bulwersował się normalnymi rozmowami i mam opinię zboczeńca, niewiadomo czemu
ja też bo wypowiadam słowo na S? bo mówię wzwód? xD

Cytat:
Tak! urządzimy sobie taką wspólną, babską siłownię! Będzie bieżnia, sprzęty do ćwiczeń dla Sandej (właśnie, gdzie jest sandej!) filmiki z turbofire dla Agnes, siłownia będzie pod patronatem Ewy Chodakowskiej dla wszystkich ćwiczących z szejpem (ew. pod patronatem Karoli, jak już przejdzie ten kurs u niej), a w lodówce będzie dużo wina i tam będę ja

żeby to uczcić i żeby każdy mógł sobie poćwiczyć przed oficjalnym otwarceim macie tu stronkę Ewy, skąd można sobie ściągnąć trening ! czujecie to, ten prezent jaki zrobiła internautkom z okazji dnia króliczka wielkanocnego
http://www.ewachodakowska.pl/galerie.php
Cytat:
O nie! oni na pewno poszli się tam zapisać do ministrantów
Wiecie że raz jeden gej podrywał mojego chłopaka? Czułam się strasznie, po raz pierwszy on miał większe powodzenie u facetów niż ja

nie widziałam alicji, warto?
1. trochę bym się zdziwiła, gdbym otworzyla drzwi naznaczone znakami K+M+B (oznaczacie? my nie ) odgarniając przy okazji tony grudniowo- styczniowego śniegu, do domu wpuszczajac mroźne zimowe powietrze, a za progiem zobaczyłabym mojego P. ubranego w sexy firankę i śpiewającego dzisiaj w betlejem nana na na hej! a za nim przez zaspy przedzieralby się kafar S. i cienkim glosem śpiewałby ciiiicha noc używajac do tego odpowiedniego układu choreograficznego polegającego na robieniu subtelnej fali rękoma! wzruszylam się
Cytat:
Mam ochotę założyć blogaska Mam dużo pierdół do powiedzenia i błędne przekonanie, że ktokolwiek chciałby je czytać

I jest śnieg!
1. ja tez chcę wszyscy mają a ja nie ale nie stac mnie na tyle ciuchów cierpię

Śmiatanka, myślę, że możesz śmiało zalożyć blogaska poświęconego erasmusowi i związkom na odległość, a jak już jesteś takim zbokiem, możesz otworzyć kącik spragnionego zboka dla osób których libido warto byłoby obniżyć jeśli nie chcą dopuścić się zdrady.
myślę że mialabys okazję zostać dobrą duszą Internetu i uratowałabyś mnóstwo związków

u mnie też jest śnieg ;( i pada, i swieci słońce, a teczy nie widac
Cytat:
A ja już byłam w kościele! Tatuś mówi że spałam na stojąco, ale w to nie wierzę

Trzasnęłam 3 posty, jeszcze kilka i ta strona jest moja
1. ja nie wiem kiedy ostatnio bylam z tatusiem w kosciele mamusia byla ostatnio na jakims slubie. wczoraj zapytala siostry czy ksiadz zbieral na tace xD

2. weszlam Ci w slowo ale i tak jestes krolowa strony

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-04-08 o 13:20
aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-08, 15:25   #3427
psyhe666
Zakorzenienie

Wprowadzam zmiany do swojego życia!
Od dziś, od teraz!
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-08, 15:33   #3428
bita smietana
Zakorzenienie

Królowa strony powraca

Cytat:

to zdecydowanie byłaby tą polską wersją american girl o której piszemy od czasu do czasu
moj gustaw by byl starym kawalerem bzykajacym na boku radosne malolaty, a fred bylby mlodocianym ojcem zlodziejaszkiem. od kiedy ma dzieci kompletnie sie nie myje i atakuje mi rece, gryzie mnie chyba ma kocia depresje, tak google klasyfikuja objawy jego kociej choroby umyslu
gustaw byłby hankiem z californication!
a fred nie wiem eeej, nie martw się depresją, zdaniem doktora google od 3 lat powinnam nie żyć, ale zegar śmierci daje mi jeszcze 17!
Fred to kobieta czy mężczyzna? Może ma dosyć bycia kura domową

Cytat:
ja też bo wypowiadam słowo na S? bo mówię wzwód? xD
przeczytałam "bo mam wzwód"

Cytat:

żeby to uczcić i żeby każdy mógł sobie poćwiczyć przed oficjalnym otwarceim macie tu stronkę Ewy, skąd można sobie ściągnąć trening ! czujecie to, ten prezent jaki zrobiła internautkom z okazji dnia króliczka wielkanocnego
http://www.ewachodakowska.pl/galerie.php
a to ten sam co w shape?

Cytat:
1. trochę bym się zdziwiła, gdbym otworzyla drzwi naznaczone znakami K+M+B (oznaczacie? my nie ) odgarniając przy okazji tony grudniowo- styczniowego śniegu, do domu wpuszczajac mroźne zimowe powietrze, a za progiem zobaczyłabym mojego P. ubranego w sexy firankę i śpiewającego dzisiaj w betlejem nana na na hej! a za nim przez zaspy przedzieralby się kafar S. i cienkim glosem śpiewałby ciiiicha noc używajac do tego odpowiedniego układu choreograficznego polegającego na robieniu subtelnej fali rękoma! wzruszylam się
ja oznaczam! mój brat jest ministrantem, twierdzi że na to dupy lecą W ogóle moja rodzina jest bardzo wierząca i mówią, że jestem wyrodna. Mama mówi że wdałam się w rodzinę ojca, ojciec że w rodzinę matki i nikt nie wpadł na to, że wychowali mnie na taką patologię

Wyobrazacie sobie dubstepową wersję pójdzmy wszyscy do stajenki?

Cytat:
Śmiatanka, myślę, że możesz śmiało zalożyć blogaska poświęconego erasmusowi i związkom na odległość, a jak już jesteś takim zbokiem, możesz otworzyć kącik spragnionego zboka dla osób których libido warto byłoby obniżyć jeśli nie chcą dopuścić się zdrady.
myślę że mialabys okazję zostać dobrą duszą Internetu i uratowałabyś mnóstwo związków
aż się wzruszyłam! chyba odkryłaś moje przeznaczenie A przyjedzie do mnie Kasia T? ona chyba też ma jakiś dziwny związek, bo jej Staszka nigdy nie widze na blogasku

Bedę robiła zdjęcia słoweńskich mężczyzn i oceniała ich w skali 1-10

Cytat:
weszlam Ci w slowo ale i tak jestes krolowa strony

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
Od dziś, od teraz!
jakie???
Stary 2012-04-08, 15:34   #3429
winyl
Zakorzenienie

Cytat:

Mi też, mi też
Cytat:
Dzięki Wam samoocena wystrzeliła mi w kosmos

No ba, wiadomo!
Ja się z Tobą podzielę moimi żelami, ok? Razem będziemy polowały!

I jest śnieg!
Ok!

Czekam na tą siłownię!

Ja bym czytała!
Cytat:
Od dziś, od teraz!
Brawo, brawo, ja od wczoraj .

Jak pójdę do x factora to pójdziecie ze mną z transparentami ? Chcę poznać Kubę!

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-08, 15:40   #3430
psyhe666
Zakorzenienie

Będę miła, uczynna, będę się dużo uśmiechać i stwarzać wokół siebie przyjazną aurę, a nie wiecznie z miną buldoga i agresją zaraz pod skórą

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Winyl, pewnie, że pójdziemy!
I wymyślimy jeszcze jakieś hasło które będziemy wykrzykiwać!!!!
so trójka maybe.

Stary 2012-04-08, 15:40   #3431
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też, mi też

Ok!

Czekam na tą siłownię!

Ja bym czytała!
Brawo, brawo, ja od wczoraj .

Jak pójdę do x factora to pójdziecie ze mną z transparentami ? Chcę poznać Kubę!
taaak!
będziemy Twoją oficjalną obstawą, nawet Rutkowski Patrol nam pozazdrości!

A idziesz?

Cytat:
Będę miła, uczynna, będę się dużo uśmiechać i stwarzać wokół siebie przyjazną aurę, a nie wiecznie z miną buldoga i agresją zaraz pod skórą
Nie wierzę że masz wieczną agresję!
Ale święta chyba obudziły w Tobie pokłady miłości
Stary 2012-04-08, 15:44   #3432
psyhe666
Zakorzenienie

BŚ, tutaj tylko jestem miła!
Ostatnio załączył mi się syndrom pępka świata, księżniczki, buntowniczki, rottweilera sąsiadów, buldoga i te pe
so trójka maybe.

Stary 2012-04-08, 15:50   #3433
winyl
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

I my w to mamy uwierzyć? Zacznij od uśmiechania się i pytania o samopoczucie koleżanki siostry .

Cytat:
Winyl, pewnie, że pójdziemy!
I wymyślimy jeszcze jakieś hasło które będziemy wykrzykiwać!!!!
O ja, ale suuuper

Cytat:
taaak!
będziemy Twoją oficjalną obstawą, nawet Rutkowski Patrol nam pozazdrości!

A idziesz?

Nie wierzę że masz wieczną agresję!
Ale święta chyba obudziły w Tobie pokłady miłości
Odkąd zapowiedzieli, że będzie w Polsce to rozważam taką opcję. No i stwierdziłam, że jak będzie następny casting to już nie będę wielorybem to mogę iść.
Tylko wiecie, ja nie umiem śpiewać , ale lubię!
No to super, będę miała z kim stać i pić w kolejce

XOXO
Stary 2012-04-08, 15:58   #3434
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:

I my w to mamy uwierzyć? Zacznij od uśmiechania się i pytania o samopoczucie koleżanki siostry .

Skąd wiedziałaś, że głownie o te wątek mi chodzi?

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Dziewczynyyyyyyyyyy, zacznijmy się prawdziwie odchudzać
so trójka maybe.

Stary 2012-04-08, 16:01   #3435
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
BŚ, tutaj tylko jestem miła!
Ostatnio załączył mi się syndrom pępka świata, księżniczki, buntowniczki, rottweilera sąsiadów, buldoga i te pe

A masz jakieś problemy? Czy to tak po prostu bez powodu?

Cytat:

O ja, ale suuuper

Odkąd zapowiedzieli, że będzie w Polsce to rozważam taką opcję. No i stwierdziłam, że jak będzie następny casting to już nie będę wielorybem to mogę iść.
Tylko wiecie, ja nie umiem śpiewać , ale lubię!
No to super, będę miała z kim stać i pić w kolejce
No to idziemy! Po alkoholu się śpiewa najlepiej
Super by było gdybyś poszła, jestem pewna że to ściema z tym nieumieniem- gdybyś nie umiała to być nie pisała o tym pomyśle, jestem tego pewna!
Można Cię gdzies posłuchać?

Ja już wiem, że masz w sobie faktor x!
Stary 2012-04-08, 16:02   #3436
psyhe666
Zakorzenienie

BŚ, właśnie bez powodu!
Koniec z tym
so trójka maybe.

Stary 2012-04-08, 16:02   #3437
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]Dziewczynyyyyyyyyyy, zacznijmy się prawdziwie odchudzać
No przecież piszę, że będę człowiekiem pierwotnym!
Stary 2012-04-08, 16:06   #3438
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
No przecież piszę, że będę człowiekiem pierwotnym!
Pierwotnym?
Z dzikusem mi się to kojarzy i z seksem dzikim
so trójka maybe.

Stary 2012-04-08, 16:14   #3439
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwotnym?
Z dzikusem mi się to kojarzy i z seksem dzikim

Dziki seks, polowanie na bawoły, zbieranie gumijagód i dieta
Stary 2012-04-08, 16:17   #3440
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:

Dziki seks, polowanie na bawoły, zbieranie gumijagód i dieta

Bo jak czytam co sobie je taka Aniabania to się usprawiedliwiam i też coś żrę
A później jest tak, że ona jest chuda, a ja w kolejny czwartek będę miała 1000 w udzie
so trójka maybe.

Stary 2012-04-08, 16:25   #3441
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:

Bo jak czytam co sobie je taka Aniabania to się usprawiedliwiam i też coś żrę
A później jest tak, że ona jest chuda, a ja w kolejny czwartek będę miała 1000 w udzie
Psyhe odkrywasz przede mną nowe możliwości Teraz jak będę się objadała słodyczami będę twierdziła, że to wina Annybanny, bo ona je a nie grubnie
Stary 2012-04-08, 17:24   #3442
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Psyhe odkrywasz przede mną nowe możliwości Teraz jak będę się objadała słodyczami będę twierdziła, że to wina Annybanny, bo ona je a nie grubnie

Poćwiczyłam 45min. na orbitreku

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

OMG, zobaczcie jej 5 ostatnich wpisów
http://nettenestea.com/
so trójka maybe.

Stary 2012-04-08, 17:59   #3443
karola_plm
Rozeznanie

łłaaaaaaaaaaaaaaa nie nadążam za Wami znowu!!!!

Cytat:
1. żartujesz?! o matko, to mega zazdrocha ile Ty zaoszczedzasz w ten sposob kasy
2. niecierpie tej pindy z fashiontoast i spoko, ze ma same markowe ciuchy ktore kosztowaly ja pewnie pierdyliardy $$$$, ale i tak dla mnie wyglada jak wsior xD trampki za dyche i rurki z przeceny rzadza
Noooo... co prawda bardzo rzadko je prostuję/kręcę/robię cokolwiek, aczkolwiek z suszary zawsze leci gorąc bo nigdy nie mam czasu dać im podeschnąć samym no i jak się nie wysuszę są płaskie.

A ja fashiontoast też jakoś nie ubóstwiam, ale sceneria na jej zdjęciach zawsze powala.

Cytat:
1. właśnie, a kupowalyście cos dla tzow? ja zupelnie nic, jak on ma cos dla mnie, to znowu zalicze wtope
A my zupełnie spontatnicznie skoczyliśmy wczoraj do sklepu i wyszliśmy z zajączkami. On dostał ode mnie jakiegoś 12-letniego Ballentines'a, a ja dostałam nowiusi piękniusi zestaw spodnie+top do ćwiczeń, bo moje stare spodnie wyglądają jakby je pies zeżarł i wyrzygał.

Cytat:
a właśnie miałam pytać was, co myslicie o sunbites?
Paprykooooooooooooooooooo owe Co prawda wiem, że nie fit, ale wczoraj wciągnęłam mnóstwo u znajomych. Pycha. W ogóle ustalmy dietowo, że tego weekendu nie było. Jutro jak sobie dam w kość to nie wstanę z podłogi... a muszę do pracy ((((

Cytat:
A białe rajstopki są niezwykle trendi i nawet Twoja idolka, Kasia T. je lansuje
Wczoraj widziałam jedną babę na święconce w białych rajtkach. I Kasie T. też, ja pier*ole, one powinny być ustawowo zabronione, bo nawet na patykach pani T. wyglądają okropnie. No kurna, pierwsze komunia i rajtki do śmieci. I zapomnij, że istniały.

Cytat:

OMG, zobaczcie jej 5 ostatnich wpisów
http://nettenestea.com/
To jest obleśne być aż tak idealnym. Do porzygu.

Wciągnęłam w ten weekend pół świata, leżę brzuchem do góry jak niemowlę i ledwo się ruszam. Wrrr. Jutro Cardio 3+Shape, to może jakoś odżyję. A wiecie, kto już za tydzień idzie na warsztaty z Ewką Ch.?????? AAAAAAAAAAAAAA jak się cieszę!!

Failure is only an option if you make it one.

Edytowane przez karola_plm
Czas edycji: 2012-04-08 o 18:34
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-08, 19:02   #3444
psyhe666
Zakorzenienie

Karola, białe rajstopki/pończochy jeszcze do ślubu się zakłada
Ja może i bym założyła

Moja nowa mobilizacja

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

BŚ, udało się
Jesteś ze mnie dumna?
so trójka maybe.

Stary 2012-04-08, 19:26   #3445
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Skąd wiedziałaś, że głownie o te wątek mi chodzi?

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Hahaha jakoś tak wyczułam .

Ok, zacznijmy! Te wakacje są moje!!
Cytat:
Cytat:
No to idziemy! Po alkoholu się śpiewa najlepiej
Super by było gdybyś poszła, jestem pewna że to ściema z tym nieumieniem- gdybyś nie umiała to być nie pisała o tym pomyśle, jestem tego pewna!
Można Cię gdzies posłuchać?

Ja już wiem, że masz w sobie faktor x!
No przecież mówię, że LUBIĘ, ale nie umiem, jeśli widziałaś chociaż jeden odcinek przesłuchań to powinnaś rozumieć, że wiele osób tak ma, a jeszcze więcej lubi i jest przekonane, że śpiewa pięknie, a rzeczywistość jest dosyć brutalna ...
W związku z powyższym, oczywiście, że nie można . No chyba że pójdziesz ze mną na karaoke .

A faktor x to wiadomo, że mam, w końcu jestem z tego wątku!

XOXO
Stary 2012-04-09, 09:49   #3446
psyhe666
Zakorzenienie

Winyl, te wakacje są nasze!

A to pocieszenie po świętach
http://szpileczki.com/?s=18142
so trójka maybe.

Stary 2012-04-09, 09:59   #3447
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
1. nasza dziewczyna! jakie to wzruszające, że oglądasz w to pochmurne wielkanocne święto uroczy film o syrence

2. ja mam @ : ( : ( a bu
A rano oglądałam Pana Tadeusza,fajnie nie?

@ to jakiś problem?

Cytat:
Od dziś, od teraz!
O jaaa ktoś Ci coś powiedział czy tak sama z siebie?

Cytat:
aż się wzruszyłam! chyba odkryłaś moje przeznaczenie A przyjedzie do mnie Kasia T? ona chyba też ma jakiś dziwny związek, bo jej Staszka nigdy nie widze na blogasku
Gdzie się podziała Zosia? Na zdjęciach są tylko jej palce

Cytat:
A nie będziesz się nas wstydziła?

Cytat:

O to to,ja chyba zaraz pójde poćwiczyć z Shapem
Stary 2012-04-09, 10:26   #3448
psyhe666
Zakorzenienie

Monia, nikt mi nic nie powiedział (ale myślę, że jakbym się nie ogarnęła w porę to na pewno by ktoś to zrobił ) Sama do tego doszłam
Młoda jestem i powinnam się cieszyć życiem, a nie być bucem

Ja później wskoczę na orbiego
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-04-09 o 10:35
Stary 2012-04-09, 10:40   #3449
moooniaaaa
Zakorzenienie

Psyche,z tej okazji może wyślesz świąteczne życzenia do koleżanki siostry?
Stary 2012-04-09, 10:53   #3450
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Psyche,z tej okazji może wyślesz świąteczne życzenia do koleżanki siostry?
...nie wymagaj już na samym początku aż tak wiele...

Ale, ale Jak ostatnio była to zamknęłam się w pokoju żeby mnie nie kusiło wyzłośliwianie się
Chciała ze dwa razy wejść zagadać, ale siostra jej ściemniła, że się pokłóciłyśmy i nie mam humoru

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Ohhhhhhhhhhhho, koniec dobroci
Siostra mnie wkurzyła, aż musiałam jej powiedzieć wypi**dalaj!
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-04-09 o 10:44
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości