|
|
#3661 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wędrujące albumy
jak napiszesz jaki temat i jakie wymiary kartki to mogę spróbować
Wybierz rodzinę, której podarujesz na święta paczkę z najpotrzebniejszymi rzeczami. Wykorzystaj szansę jaką daje Ci los. Może dzięki Tobie te święta będą dla kogoś lepsze od poprzednich? www.szlachetnapaczka.pl Preferencje Moje próby tworzenia -wątek wizażowy |
|
|
|
|
#3662 |
|
Zadomowienie
|
kliknij na link w podpisie "niewedraś'
|
|
#3663 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wybierz rodzinę, której podarujesz na święta paczkę z najpotrzebniejszymi rzeczami. Wykorzystaj szansę jaką daje Ci los. Może dzięki Tobie te święta będą dla kogoś lepsze od poprzednich? www.szlachetnapaczka.pl Preferencje Moje próby tworzenia -wątek wizażowy |
|
|
|
|
|
#3664 |
|
Zadomowienie
|
super
|
|
#3665 |
|
Osiołek z zakątka :)
|
Taaaaaa nieład..... ciekawe, kto go tam wsadził? Tego niełada oczywiście
![]() Ode mnie wyszedł absolutny porządek, ale Pagatulec musiał tam bobków nawklejać to i powstał twórczy nieład, co nijak pasuje do Igorka
|
|
|
|
|
#3666 |
|
Modermistrz bobkowy :D
|
|
|
|
#3667 |
|
Osiołek z zakątka :)
|
|
|
|
|
|
#3668 |
|
|
|
|
|
#3670 |
|
|
Tak,dzis po poludniu...więc to i tak jakby wyszedl w poniedzialek.
Nie mialam jak na pocztę się dostac...
|
|
|
#3671 |
|
Zadomowienie
|
ok, super
|
|
#3672 |
|
Wtajemniczenie
|
Wioluś, przepraszam, ale miałam ostatnio zapierdziel masakryczny. Postaram się niedługo go dokończyc (bo mam zaczęte,a le gdzies mi zniknęły dwie rzeczy, które chciałam wkleić. Musze chyba przeszukać schowki Nadii, bo nijak nie mogę ich znaleźć.
|
|
#3673 |
|
Zadomowienie
|
oki w porząsiu
|
|
#3674 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie. chciałabym na sierpniowe urodziny przyszłego teścia zrobić mu album z jego autorskimi zdjęciami. tylko sama nie dałabym rady i z chęcią utworzyłabym wędrasia. razem z albumem wysłałabym zdjęcia, które chciałabym w nim umieścić. pomożecie mi?
1. lawendax 2. IsadoraDeWitch kto jeszcze?
Wybierz rodzinę, której podarujesz na święta paczkę z najpotrzebniejszymi rzeczami. Wykorzystaj szansę jaką daje Ci los. Może dzięki Tobie te święta będą dla kogoś lepsze od poprzednich? www.szlachetnapaczka.pl Preferencje Moje próby tworzenia -wątek wizażowy Edytowane przez Biedroneczk4 Czas edycji: 2012-04-15 o 21:04 |
|
|
|
|
#3675 |
|
Zadomowienie
|
biedroneczka wchodzę w to..
joanwi czy dostałaś już mój album??
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
cudny jest ![]() ile mam czasu na wpis?? |
|
|
|
|
#3677 |
|
Zadomowienie
|
dwa tygodnie Ci starczą?
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
tak
ok, więc wysyłam w ostatnim tyg. kwietnia
|
|
|
|
|
#3679 |
|
Zadomowienie
|
![]() ok do dagus jej adres podam na PW
|
|
#3681 |
|
Raczkowanie
|
NIEWĘDRAŚ POCZTÓWKOWY Ostatnio ciągle kłuły mnie w oczy słowa "wędraś" i "niewędraś". W końcu stwierdziłam, że choć słowa głupiutko brzmią, to tak mnie drażnią, że muszę się dowiedzieć, o co chodzi. No i się dowiedziałam - dzięki Moniko_75!! Ku mojemu zdziwieniu pomysł spodobał mi się bardziej niż same słowa Dlaczego niewędraś pocztówkowy? - niewędraś, bo pocztówki jest łatwiej wysłać do Niemiec (gdzie mieszkam) niż przesyłać ciężkie albumy - pocztówkowy, bo zbieram pocztówki i to świetny sposób na powiększenie zbiorów ZASADY: - zależy mi na pocztówkach z Waszych miast, najlepiej takich, na których widać kilka ciekawych miejsc lub zabytków, ale jeśli będzie to tylko jeden obrazek, to też się nie pogniewam ![]() - format obojętny - przyjmę wszystkie: zwykłe, duże, wydłużone - wpis - jeśli to możliwe, to możecie mi napisać jakąś ciekawostkę o swoim mieście, coś o czym nie wszyscy wiedzą, a z czego Wasze miasto i jego mieszkańcy są dumni, albo jakąś legendę, a jeśli nic takiego nie przychodzi Wam do głowy, to wystarczą zwykłe pozdrowienia z... ![]() - proszę NIE wysyłać mi pocztówek z kwiatkami, zwierzaczkami itp. UCZESTNICZKI AnnaOstapiuk Biedroneczk4 ?? cocci milejdi magdaka13 Chętnie dołączę też do jakiegoś innego niewędrasia lub nawet kilku, ale koniecznie muszą to być niewędrasie, bo nie chcę nikogo ani też siebie narażać na co najmniej podwójne koszta wysyłki do i z Niemiec. Jeżeli mogę prosić, to proszę osoby, które chciałyby mnie wciągnąć do swoich niewędrasiów o wysłanie priva z linkiem do opisu pomysłu. Po prostu nie jestem w stanie przejrzeć tu ostatnich kilkudziesięciu stron, żeby coś sobie znaleźć - przykro mi. Nie obiecuję też, że wezmę udział we wszystkich akcjach, ale na pewno każdej osobie odpowiem na propozycję, nawet jeśli będę musiała odmówić. Może łatwiej będzie Wam się do mnie zgłosić, jeśli napiszę, co mnie interesuje i czym ewentualnie mogę służyć: - przepisami kulinarnymi dla dzieci i dorosłych - kuchnia ze wszystkich stron świata - informacjami o Harrym Potterze (hmm... w sumie też ciekawy pomysł na wędrasia lub niewędrasia) - wszystkim o backgammonie - pomysłami na wszelkiego rodzaju ozdoby, zdobienia, odnowienia (np. starych mebli), niezależnie od tego, czy będzie to z papieru, drewna, starej doniczki czy koszyczka itp. itd. i oczywiście również na niemal każdy temat ![]() - czymś związanym z podróżami - czymś związanym z książkami (fantastyka, kryminały, klasyka, książki dla dzieci i inne) - fotografią (raczej amatorsko) - pomysłami i informacjami o grach planszowych (głównie strategicznych i logicznych, ale też "rodzinnych"). Ale oczywiście proponować można i inne tematy. Pozdrawiam i czekam na chętnych ![]()
IsadoraDeWitch Odpisuj proszę u mnie - dziękuję! ---------- Książki Ciuchy itp. Wish Niewędraś Edytowane przez IsadoraDeWitch Czas edycji: 2012-07-04 o 17:53 |
|
|
|
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
Isadora, Twój pomysł jest świetny, chętnie bym wzięła w tym udział, aleee... Moja miejscowość nie jest uwieczniana na pocztówkach. Czy mogę taką pocztówkę wykonać dla Ciebie własnoręcznie?
Jeśli tak, to chętnie pod koniec maja bym się za to wzięła, wcześniej nie dam rady. I zapraszam do mojego niewędrasia |
|
|
|
|
#3683 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dopisz mnie do listy twórców Twojego niewędrasia - chętnie coś spróbuję stworzyć, choć nie gwarantuję, że będzie tak wypracowane, jak karta, którą już dostałaś ... no i poproszę o adres na privie
|
|
|
#3684 |
|
Wtajemniczenie
|
Isadora z chęcią wyślę Ci pocztówkę
tylko muszę na wypłatę poczekać, bo po świętach już się spłukałam... ale adresik możesz wysłać już teraz najprawdopodobniej zrobię tak jak Ania własną pocztówkę, bo rzadko się trafiają pocztówki z Zabłudowem... prędzej Białystok bym znalazła ![]() i zapraszam do mojego wędrasia
|
|
|
|
#3685 |
|
Raczkowanie
|
Eee... Białegostoku też jeszcze nie mam, więc się za niego na pewno nie obrażę
Adres i odpowiedź nt. Twojego wędrasia posłałam privem.
|
|
#3686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pocztówka ma być naklejona na bazę, ozdobiona [oskrapowana] i jakiś jurnaling? czy inaczej to ma być?
|
|
|
#3687 |
|
Wtajemniczenie
|
tu o zwykłą widokówkę chodzi.. albo kupujesz albo robisz sama ;p przynajmniej przez pw tak zrozumiałam.. i byle by było coś z twojej miejscowosci pokazane...
|
|
|
|
#3688 |
|
Zadomowienie
|
czyli dziewczyna chce po prostu dostać kartkę/widokówkę?
|
|
#3689 |
|
Wtajemniczenie
|
tak jakby...
|
|
|
|
#3690 |
|
Raczkowanie
|
Dokladnie tak - chce dostac tyle pocztowek ile sie da. Taka troche inna forma niewedrasia
![]() |
Nowe wątki na forum Papierowy zawrót głowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.