![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kwietniowy kramik pachnący świeżością :)
Ok, zastanów się i czekam na decyzję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
maska, szampon, pomadka ?
![]()
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
![]() ja rezerwuje zestaw dla Ciebie. Edytowane przez palau Czas edycji: 2012-04-11 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Mi podoba się sporo rzeczy, oprócz cat deluxe nic nie widzisz?
![]() -próbki EL; Shiseido - The skincare night moisture recharge 5 ml Givenchy - Hydra Sparkle 2 x 5 ml Clarins - Multi Active night cream 5 ml Dior - Capture totale one essentials - serum 3 ml -serum TBS winogronowe; + popcorn + blondie (ok. połowa sampla) + barelly buff + china doll korektory pod oczy (undereye concealer) - abyssinian 1 - korat 1 podkłady w formule pampered: -chartreux 1 - manx 1 Lucy Minerals - Podkład mineralny w formule original - snow white:bisque w proporcji 1:1, wymieszane przez lucy minerals. Ubytek testowy -masełko do ust TBS; I jeszcze inne minerałki, tylko nie znam się na odcieniach innych firm, interesowały by mnie wszystkie podkłady o stopniu jasności tj Pixie 0 i 1 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
a za samą bluzkę chciałabyś się wymienić? i co ew. oddałabyś za nią.
![]()
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
A jest jakas realna szansa ze mamusi nie podpasuje i wroci na targowisko?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za wiśniową mgiełkę do ciała z the body shop ?
![]()
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
Ok, przemyślałam wszystko
![]() Moja propozycja: Za 4 próbki róży Meow (Racy, Cashmere, Fantasies, Cadillac): od Ciebie: 3 próbki podkładu AwGM (Love 3.0, Faith 2.5, Faith 3.0) Za olejek: od Ciebie: pędzel Lumiere Flat Top Za mgiełkę do twarzy: od Ciebie: różane masełko do rąk TBS, pędzelek Mini Lumiere + jeśli można mgiełkę Soap&Glory (sprawdzałam, że to mniejsza pojemność, niż w KWC ![]() Napisz,co o tym sądzisz, ewentualnie Twoją propozycję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
dziekowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
W ciuszkowym też nic Ci nie wpadło w oko?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
BAN stały
|
Słoniku-tak???
Ja Tobie: Miniaturka Lalique Le Parfum z kartonikiem olejek z ubytkiem 5 % psikadło z półproduktów kwas mlekowy NMF,ksas hialuronowy,d-pantenol,frakcja sojowa Ty mnie: CH 212 sexy (tam jest z 10 ml) odlewka Amber Elixir, jakiś pędzel do cieni/korektora próbki podkładów OPI hmm...?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
A ja?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
Drogi Słoniku
![]() Masło jest akurat w trakcie negocjacji. Szampon Hipp dostępny i mam jeszcze fajną silikonową formę do babeczek (wrzuciłam zdjęcie), jeśli byłabyś zainteresowana. Mi spodobała się woda Avene i kostka Lush. ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Rozumiem ![]() ![]()
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
ale mi się u Ciebie rzeczy podoba
![]() ![]() może coś u mnie za cokolwiek ![]() mgiełki tbs avene woda termalna nuxe suchy olejek alterra żel pod prysznic dove lotion mydełka tbs tbs serum do włosów masełka/balsamy do ust tbs
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Podaje wymiary sukienki, gdybyś była jeszcze zainteresowana
![]() długość: 80 cm szerokość na wysokości czarnego paska (rozciaga sie ![]() I nie sugeruj się proszę tą sukienką z allegro, która jest sprana i znoszona, ja miałam swoją tylko 2 razy ubraną, od tego czasu wisi sobie w szafie. Jej kolor jest żywy, nie ma plamek, materiał jest mięciutki, a nie sztywny i sprany.
![]() Edytowane przez Frutti Czas edycji: 2012-04-15 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
tego sie spodziwalam,choc cicha nadzieja byla. No ale.. niech sie Mamuni dobrze uzywa, a Ja w wolnej chwili przestudiuje twoje skarby.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za:
Avon - Paletka 4 cieni do powiek true colour smokey eyes, ubytek minimalny ? Jakbyś znalazła u mnie coś więcej to chciałabym jeszcze (poszukam poza wątkiem, jak nie ![]() Zdjęcie 7 maestro Zdjęcie 9 The Body Shop - Pędzel do podkładu nowy
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
Lush - Mogę odlać trochę kremu Creme anglaise - boski zapach
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,41049,creme-anglaise-krem-nawilzajacy-do-rak-i-ciala.html Lush - Kostka do masażu wiccy magic muscles - połowa, nowa w folii https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6182,wiccy-magic-muscles.html Lush - Kojące serum do twarzy full of grace, użyte parokrotnie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,47019,full-of-grace.html i ewentualnie Sephora - Pędzel ścięty do różu - używany, wyprany, stan bardzo dobry https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,16916,pinceau-blush-biseaute.html &next=1 zapraszam do obu wątków ![]() widze ze mamy podobny rozmiar butow/ciuchow, wiec bede kusic ![]() potem wstawie na ciuszkowy zdjecia tego co mam na wydanie i moze sobie cos wybierzesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
coś ode mnie za The Body Shop - White Musk edt women - 30 ml nowa i próbki LRP hydraphase intense legere i hydreane legere x 2?
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Hej, myślałaś nad naszą wymianą może?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Konto usunięte
|
Większe niż w termalnej
![]() Ok, więc zaczekam, gdyż miałam chętną na olejek, później ta osoba wolała mgiełkę i tak nie wiem, co trzymać dla ciebie w końcu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.