Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-14, 12:14   #2341
niusia_87
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez niusia_87
http://kwejk.pl/obrazek/1092117/idea...a,weekend.html Katowice
Teraz nowe coś wisi na Skarbku, mniej więcej takie coś:
"Za tych, co świętują sylwestra w kwietniu"
Wiem, to od brata, będę dzisiaj, to sobie przeczytam dokładnie, a może nawet fotę strzelę

Smutśna mina mnie nie opuszcza, ta wyżej emotka, niech nikogo niech nie zmyli
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 12:18   #2342
DobraDusza88
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Pierwsze podobają mi się najbardziej

I drugi dzień nauk za nami Jeszcze tylko jutro, a później już poradnia
Stary 2012-04-14, 12:23   #2343
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Kochane moje, wiecie, że ja nie biżuteriowa i w ogóle się na tym nie znam. Ale że Teściowa się uparła, że chce mi zasponsorować biżuterię ślubną, to teraz nie mam wyjścia i muszę coś wybrać
Trafiłam dziś na coś takiego, jak Wam się podoba? Chętnie bym kupiła i naszyjnik i bransoletkę, ale nie możemy znaleźć bransoletki, TŻ napisał do tego sprzedawcy, zobaczymy, co odpisze...
To drugie z listkami też mi się strasznie podoba, ale na all aukcja już zakończona...
A na końcu coś, co mnie zachwyciło strasznie, ale raczej chyba takiego nie kupię... chociaż jest przeuroczy
Mi się podoba tylko ta koniczynka, jest urocza.

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Fotki moich kolczyków: Apart, ich cena 299 zł, ale dziś w Centrum Handlowym była "Noc rabatów" i 20% rabatu więc ich cena to 239 zł, ALE 2x100 zł bon jubilerski od TŻa i 19 zł dołożył Tatuś
cudne! Tylko ta cena
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 12:29   #2344
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
ślicznie

w ogóle Kasiu, nie gratulowałam Ci powrotu do grona przyszłych PMek więc teraz to robię

Dzień dobry
Nadrobiłam Was pobieżnie, nie mam czasu na nic ostatnio, a będzie jeszcze gorzej, najgorszy szykuje się najbliższy tydzień, bo przy obu projektach które robię chcą ze mnie wycisnąć wszystko co możliwe, żeby w ostatnim tygodniu przed ślubem już miała w miarę luźno o ile dożyję tego ostatniego tygodnia w takim układzie

Tak jak Wam wczoraj pisałam, ustaliliśmy wczoraj menu, ogólnie jestem zadowolona. Z noclegami tylko jest zamieszanie, ale mam nadzieję ze uda się je rozwiązać. Trzymajcie kciuki
Z atrakcji na weselu będziemy mieć jedną kolację w formie grilla więc oby była pogoda, bo fajnie będzie wyjść na ogródek. Poza tym pani nas namówiła na barmana kosztuje tylko 200 zł i będzie nam robił drinki przez całą noc musimy tylko się dowiedzieć jakie rodzaje alkoholi dokupić

Teraz czeka nas usadzanie gości, ale chyba jednak nie bezie tak źle jak się pierwotnie spodziewałam, bo goście w miarę ładnie nam się "mieszczą" przy stolikach (mamy okrągłe)

Pisałyście o perfumach. Ja jeszcze nie wiem czym będę pachnieć, to będzie trudna decyzja, bo jestem perfumoholiczką i mam ich baaaardzo dużo (chyba nie napiszę ile ) więc trudno będzie się zdecydować. Ja wolę perfumy ciężkie, takie dość trudne w odbiorze czasami, ale jakbym miała polecić Wam coś świeżego, miłego dla otoczenia to moi faworyci to:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...opium-edp.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...illes-edt.html
ewentualnie:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...kenzo-edt.html

Ciekawe jak tam Malwuś dziewczynki z jej okolic, jaką macie pogodę?
Bo u mnie pochmurno, ale słońce się przebija i dość ciepło, czyli nie jest źle, mam nadzieję ze u lubelskim nie pada
Dziękuję

Za kolejne sprawy! Ten gril świetna sprawa

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 12:36   #2345
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
jamee widzę że już podjęłaś decyzję ale i tak napisze że te pierwsze najładniejsze.

Dostałam dziś @i cierpię. Mam nadzieję że to oznacza że w dniu ślubu nie będę miała.

Malwuś - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

Ale jestem zła!!! Wstałam dziś rano i pojechałam na zakupy, oczywiście miałam pieniądze na ten cel przeznaczone i co ? I z ciuchów kupiłam aż białą zwykłą koszulkę jestem taka zła jak na zlość nic mi sie nie podobało a jak już to cena zabijała

Do tego robią mi się ciągle jakieś dziwne rzeczy albo oczy puchną, albo na rękąch jakieś wysypki ja mam dość
Stary 2012-04-14, 12:44   #2346
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
śliczne->pajęczynowe->pająki przynosą szcęście-> będziesz szczęśliwa w małżeństwie
O to ja nawet nie wiedziałam Dziękuję

Cytat:
śliczne

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
cudne! Tylko ta cena
Gdyby nie TŻ i rabat to nigdy bym ich nie kupiła...

Co to za dzień okresowy?? Ja też dostałam @ i czuję się jak balon pełny wody...
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 12:45   #2347
zubi89
Zakorzenienie

Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
Patiss i Malwus !!!!

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 12:47   #2348
fablous
Zakorzenienie

Jestem załamana szukaniem tego pasa.. . Te które mi się podobają są okropnie drogie. Znalazłam jeden ale bardzo delikatny i chyba nie będzie takiego efektu jaki bym chciała. Kolczyki zamówię te same co ma Nena, zauroczyły mnie . Co sądzicie o takim połączeniu? Wklejam dla przypomnienia moją suknię. Będzie bez tego kwiatka z boku.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jr302_329_440.jpg (12,2 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pas.jpg (65,4 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kolczyki.jpg (41,2 KB, 25 załadowań)

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 12:56   #2349
marylka80
Zadomowienie

Malwus kochana
To juz dzis twoj wielki dzionek To juz dzis twoj ukochany zobaczy cie w twojej pieknej sukni To juz dzis przysiegniecie sobie milosc i wiernosc...To juz dzis zalozycie obraczki...To juz dzis bedziecie mezem i zona To juz dzis zatanczycie pierwszy malzenski taniec I od dzis na zawsze bedziecie wspaniala rodzinka Zycze ci aby ten dzien byl taki jak sobie wymarzylas i cala reszta zycia byla tak samo piekna jak tan dzien

Cytat:

super garnitur, bardzo oryginalny
dziekuje Ewus Milo ze zauwazylas

A do cale reszty sie nie odzywam, i zarzucam focha...i juz wam zadnych fotek nigdy nie wkleje

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Jestem załamana szukaniem tego pasa.. . Te które mi się podobają są okropnie drogie. Znalazłam jeden ale bardzo delikatny i chyba nie będzie takiego efektu jaki bym chciała. Kolczyki zamówię te same co ma Nena, zauroczyły mnie . Co sądzicie o takim połączeniu? Wklejam dla przypomnienia moją suknię. Będzie bez tego kwiatka z boku.
Nie kochana, ten pas za cieniutki. W ogole go nie bedzie widac.
Kolczyki piekne, na pewno beda pasowac do sukienki.
Pogadaj z Nena ona na pewno ci pomoze z tym pasem.
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 12:58   #2350
klaudusk_a
Zakorzenienie

wpadłam tylko na chwilkę bo dziecko mnie odciąga od komputera

Malwus duuużo słońca w tym pięknym dniu, uśmiechu i radości oraz żeby wszystko szło po waszej myśli a życie u boku męża było słoooodkie jak landrynka

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 13:01   #2351
Alejka13
Zadomowienie

A mogę linka do tych kolczyków Neny i Fablous? I ja się okresuję ;( A kto mi powie, jak mogę przesunąć SKUTECZNIE i na 100 % @? Bo rutinoscorbin może się nie sprawdzić

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

A Malwusi i Patiss najlepsze życzenia na nowej drodze i czekamy niecierpliwie na relacje i zdjęcia
Alejka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 13:06   #2352
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość

Nie kochana, ten pas za cieniutki. W ogole go nie bedzie widac.
Kolczyki piekne, na pewno beda pasowac do sukienki.
Pogadaj z Nena ona na pewno ci pomoze z tym pasem.
Tego się właśnie obawiam, że w ogóle nie będzie go widać... Z tym, że ten wydaje się idealnie pasować do kolczyków.
Muszę jeszcze pogadać z paniami w salonie, może zaproponują mi coś ciekawego. Chyba przejadę się też do znajomej krawcowej bo słyszałam, że w hurtowniach krawieckich można dostać takie taśmy ozdobne.

Cytat:
Napisane przez Alejka13 Pokaż wiadomość
A mogę linka do tych kolczyków Neny i Fablous? I ja się okresuję ;( A kto mi powie, jak mogę przesunąć SKUTECZNIE i na 100 % @? Bo rutinoscorbin może się nie sprawdzić
Link od Neny
http://www.etsy.com/listing/86461055...at3_gallery_14

Stary 2012-04-14, 13:06   #2353
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość
Jamee jak dla mnie te trzecie Planujesz je założyć w dniu ślubu? Bo jak tak to może lepi białe cyrkonie, takie malutkie
Tak to są do ślubu. Kolczyki "główne" też mam we fiolecie i dlatego by dopełnić całości postawiłam też na fiolet w tych drugich kolczykach

Cytat:
Pas piękny ale zbyt delikatny do sukni

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 13:07   #2354
Alejka13
Zadomowienie

Dziękuję za linka
Stary 2012-04-14, 13:07   #2355
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Nena a Ty nie zamawiałaś na samym początku pasa z kryształami? Czy mnie już pamięć myli? Bo jeśli masz jakiś zbędny to ja bardzo chętnie odkupię
nie, chciaż marzył mi się taki co miała Chelsea Clinton do bardzo podobnej sukni Very. Ten, który wstawiłaś będzie moim zdaniem za cienki.
Ja mam czarny z dużą kryształową aplikacją (15 cm) i to jest dość dobre rozwiązanie, bo będzie widoczny, a nie wydałam na niego fortuny. Jego zdjecie jest w inspiracjach.
Może Ty też pomyśl nad czyms takim. Jeśli nie chcesz w kolorze, to może weź szarfę w kolorze sukni z tego typu aplikacją
Po pasy możesz też popytać w salonach z sukniami ślubnymi, chociaż nie wiem jak tam cenowo to wygląda

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 13:09   #2356
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
nie, chciaż marzył mi się taki co miała Chelsea Clinton do bardzo podobnej sukni Very. Ten, który wstawiłaś będzie moim zdaniem za cienki.
Ja mam czarny z dużą kryształową aplikacją (15 cm) i to jest dość dobre rozwiązanie, bo będzie widoczny, a nie wydałam na niego fortuny. Jego zdjecie jest w inspiracjach.
Może Ty też pomyśl nad czyms takim. Jeśli nie chcesz w kolorze, to może weź szarfę w kolorze sukni z tego typu aplikacją
Po pasy możesz też popytać w salonach z sukniami ślubnymi, chociaż nie wiem jak tam cenowo to wygląda
Suknię mam w kolorze śmietankowym i boję się, że nie trafię kolorystycznie z wyborem pasa z szarfą. Choć takie też mi się podobają
Edit: Ile kosztował Twój pas z szarfą?

Stary 2012-04-14, 13:11   #2357
Alejka13
Zadomowienie

A jak znajdziesz ten pas, to wrzuć fotki Lubię podziwiać Wasze cudeńka
Stary 2012-04-14, 13:12   #2358
niusia_87
Zakorzenienie

łapię się na tym, że non stop o czymś zapominam i mi się przypomina, to już musztarda po obiedzie
czy to z etgo gorącego czasu, czy oznaki jakieś choroby, np tej na a
Stary 2012-04-14, 13:16   #2359
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość

Malwuś - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

Ale jestem zła!!! Wstałam dziś rano i pojechałam na zakupy, oczywiście miałam pieniądze na ten cel przeznaczone i co ? I z ciuchów kupiłam aż białą zwykłą koszulkę jestem taka zła jak na zlość nic mi sie nie podobało a jak już to cena zabijała

Do tego robią mi się ciągle jakieś dziwne rzeczy albo oczy puchną, albo na rękąch jakieś wysypki ja mam dość
Do alergologa marsz. Testy zrobić. A zanim to to zakupić sobie doraźnie jakieś kropelki albo tabletki przeciwhistaminowe i pić calcium Jak nic jakiś rodzaj alergii Cię dopada, ale to już testy wykażą, a przynajmniej powinny.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 13:17   #2360
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Suknię mam w kolorze śmietankowym i boję się, że nie trafię kolorystycznie z wyborem pasa z szarfą. Choć takie też mi się podobają
Edit: Ile kosztował Twój pas z szarfą?
coś koło 250 zł. Niestety całe kryształowe były bardzo drogie, od 500 zł wzwyż.
no to może pójdź w kolor, np. delikatny pudrowy róż/beż i do tego bukiet przewiązany szarfą w takim samym kolorze?

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 13:18   #2361
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
łapię się na tym, że non stop o czymś zapominam i mi się przypomina, to już musztarda po obiedzie
czy to z etgo gorącego czasu, czy oznaki jakieś choroby, np tej na a
To zdecydowanie ten gorący okres Wyszalejesz się na panieńskim, a taki resecik się przyda, żeby powrócić do normalności.
Ja to na tydzień przed to chyba w ogóle się zabunkruję gdzieś, bo już teraz jestem tak zakręcona, że nie pamiętam po co poszłam do drugiego pokoju
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 13:19   #2362
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

A do cale reszty sie nie odzywam, i zarzucam focha...i juz wam zadnych fotek nigdy nie wkleje[COLOR="Silver"]

.
Kochana nie fochaj się ja dziś ledwo kontaktuje
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 13:36   #2363
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość

hmm ja szukam jakiś ładnych grzebieni do włosów macie jakieś pomysły na strony?? sklepy??

http://www.slubnestylizacje.pl/olsniewajace_srebro.html

Zlookaj sobie tę Dziewczynki chyba kiedyś wklejały, są dość rozsądne ceny

kasia_kuku Twoje inspiracje są superowe! zamawiałam próbkę zaproszenia z tej firmy , z której Ty masz Tylko z All, przyszły na czas i jakość była w porządku

nena1984 widziałam tylko jedno zdjatko Twojej fryzurki i make-upu i ciężko tu cokolwiek oceniać bo mało widać ALE grzebyczek pięknie się błyszczy i robi robotę Kolczyki są śliczne, mam bardzo podobne z Apartu. Ja też mam już dość długie włoski i specjalnie je zapuszczałam do ślubu<myslę że do września będą przed pas> i planuję je upiąć na bok <na dzień dzisiejszy of kors> co w tym stylu jak na zdjęciach na dole bo doszłam do wniosku że chiałabym je "uwolnic" na dzień slubu no i pokazać dawno nie miałam tak długich włosków ale też muszą być dość dobrze chycone co by się cały fryz nie rozczochrał po kilku tańcach

Chatko spośród naszyjników które wkleiłaś chyba najbardziej widzi mi sie ostatni- koniczynka. Nie pamiętam jaka masz suknię, nie znalazłam Twojego zestawienia na inspiracjach więc trudno sobie to wyobrazić i dopasować ale ogólnie to ta koniczynka jakoś najbardziej mi się podoba. Po kolorach wnioskuje że będzie motyw niebieski aaa to Ty robiłaś te drzewkowe zaproszenia i niebieskie, zielone koperty no no

Witkusiaczeku kolczyki są cudne b.dobry wybór
A i mam DKNY Be Delicoius, green apple i muszę powiedzieć że barrdzo je lubię, wspaniały zapach i b.dobrze się trzymają, te pink fresh blossom tez są ładne tylko troszkę słodsze

marylko80 ranyy to brzmi naprawdę rewelacyjnie, pływanie z orkami i inne A mi nie masz czego zazdrościć.. pogoda tutaj jest średnia, deszczyk bardzo często pada, a temperatura to waha się między -5 do 20 stopni C cały rok praktycznie, w wakacje tylko nie ma na minusie, blee
Dlatego też staram się dużo pracować, zarabiać pieniążki i jak najszybciej wracać do Pl A w Holandii chyba ciekawie się mieszka, tak mi sie przynajmniej kojarzy, te wszystkie parady wolności no i własnie te tulipanyy

kasia_kuku pierwszy bukiet uwielbiam piwonie, peonie!! a jak pachą mm

Paulinka bardzo ładne obrączki My lecimy na 8 dni w czerwcu i niestety bedziemy mieli dokładnie taki sam młyn jak Wy, planujemy zaprosić wszystkich gości 120 sztuk, zamówić fryzjera, kupic sukienkę na wesele w sierpniu, butki, garnityry dla Tżeta, papierkowe sprawy, obraczki i wiele innych, Boszzzz mission impossible
Ciesze się że udało się Wam wszystko załatwić Szerokiej drogi

fablous a czy w salonie, gdzie kupowałaś suknię nie ma opcji wypożyczenia pasa? Bo ja np. tak robię i płacę zaledwie kilkanaście zł za jego wypożyczenie. A może w jakimś innym salonie są takie opcje?

Zgadzam sie z dziewczynami, ten paseczek co wkleiłaś za cieniutki..
CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 13:39   #2364
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

i foty
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg włoski2.jpg (22,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg włoski.jpg (21,3 KB, 28 załadowań)
Stary 2012-04-14, 13:41   #2365
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Tak to są do ślubu. Kolczyki "główne" też mam we fiolecie i dlatego by dopełnić całości postawiłam też na fiolet w tych drugich kolczykach
a to jak tak to ok
Stary 2012-04-14, 13:48   #2366
fablous
Zakorzenienie

Cytat:

fablous a czy w salonie, gdzie kupowałaś suknię nie ma opcji wypożyczenia pasa? Bo ja np. tak robię i płacę zaledwie kilkanaście zł za jego wypożyczenie. A może w jakimś innym salonie są takie opcje?

Zgadzam sie z dziewczynami, ten paseczek co wkleiłaś za cieniutki..
To byłoby rewelacyjne rozwiązanie, muszę zapytać o to w salonie

Cytat:
i foty
świetna fryzurka, ale dość ryzykowna, takie loki mogą się nie utrzymać całą noc.

Stary 2012-04-14, 13:59   #2367
bluesky89
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Dziś mam wolne. Zaraz lecę na zakupy i biorę się za sprzątanie i obiad. Choć weny to ja nie mam dziś żadnej.

Malwuś, Kochana, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Oby wszystko poszło po Waszej myśli. Mnóstwo miłości i zrozumienia Wam życzę!
Stary 2012-04-14, 14:04   #2368
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
To zdecydowanie ten gorący okres Wyszalejesz się na panieńskim, a taki resecik się przyda, żeby powrócić do normalności.
Ja to na tydzień przed to chyba w ogóle się zabunkruję gdzieś, bo już teraz jestem tak zakręcona, że nie pamiętam po co poszłam do drugiego pokoju
Chyba sobie zaraz o a przeczytam, czy to jest dziedziczne, mój dziadek miał i jego brat również. Czytałam kiedyś artykuł o a jak młoda dziewczyna miała i po ciąży było jeszcze gorzej, szybko się posunęła.

Braciszek idzie do TŻ-a na wieczór, powiedział, że najdziwniejsza impreza na jaką idzie, nic nie wie, tylko datę. Dowiedział się przed obiadem na którą i gdzie

Za godzinę mam pociąg, trzeba by było zrobić coś z moimi niesfornymi włosami, potraktuję je prostownicą, dawno tego nie robiłam

Już mam nową fryzjerkę i makijażystkę. Odnalazłam moje stare zdjęcie fryzury co mi ta fryzjerka robiła i chcę tą samą
Stary 2012-04-14, 14:05   #2369
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
uważaj w CV na punkt: zainteresowania - moja koleżanka wpisała psychologia i na rozmowie zapytali ją o to jaką ostatnio książkę z psychologii przeczytała

przygotuj się też w miarę z podstawowego słownictwa używanego w branży do której startujesz - to chyba najistotniejsze - a tak to mogą zapytać o wszystko np możesz mieć do odpowiedzenia co byś zrobiła w stresowej sytuacji z klientem czy też co byś zrobiła gdyby ktoś zemdlał na pokładzie albo w ogóle dlaczego chcesz sie dostać do tej - firmy - jak pisze zależy od branży- od najbardziej prostych rzeczy do tych bardziej skomplikowanych
Dzięki Jeśli chodzi o CV to nie mam z tym problemu, wiem, że pisze się tylko to, co jest zgodne z prawdą, trochę tych rozmów już mam za sobą Chodziło mi o typowo pytania zadawane w Języku angielskim, bo taką rozmowę będę miała pierwszy raz w życiu

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Wszystko zależy od tego, jakie to stanowisko, jaka firma... Ja np. na rozmowie w szkole językowej na stanowisko recepcjonistki/asystentki byłam pytana o hobby, ogólnie, żebym coś o sobie powiedziała. Myślę, że po prostu chcieli się zorientować, czy swobodnie posługuję się językiem, bo to jest w mojej pracy bardzo ważne.
Ale każde stanowisko jest inne, to i rozmowy są inne.

Kochane moje, wiecie, że ja nie biżuteriowa i w ogóle się na tym nie znam. Ale że Teściowa się uparła, że chce mi zasponsorować biżuterię ślubną, to teraz nie mam wyjścia i muszę coś wybrać
Trafiłam dziś na coś takiego, jak Wam się podoba? Chętnie bym kupiła i naszyjnik i bransoletkę, ale nie możemy znaleźć bransoletki, TŻ napisał do tego sprzedawcy, zobaczymy, co odpisze...
To drugie z listkami też mi się strasznie podoba, ale na all aukcja już zakończona...
A na końcu coś, co mnie zachwyciło strasznie, ale raczej chyba takiego nie kupię... chociaż jest przeuroczy
Hm... niby pracownik biurowy w firmie produkcyjnej, ale Tż twierdzi, że to stanowisko to będziemy typowy customer service, więc kompletnie nie wiem czego się spodziewać - czy luźnej rozmowy, czy sprawdzenia mojej gramatyki przy mówieniu

Co do biżuterii - każda piękna. Najbardziej podoba mi się nr 3, ale tak jakoś chyba mniej mi pasuje do Twojego looku

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Fotki moich kolczyków: Apart, ich cena 299 zł, ale dziś w Centrum Handlowym była "Noc rabatów" i 20% rabatu więc ich cena to 239 zł, ALE 2x100 zł bon jubilerski od TŻa i 19 zł dołożył Tatuś
Śliczne Ale ja bym je skróciła o jedną łezkę. Nie są ciężkie ?

Cytat:

A w zalaczniku garniturek, tylko powiem nieskromnie ze na moim TZciku on znacznie lepiej lezy
Świetny

Wstałam dziś skoro świt - o 8:00 i pobiegłam na angielski. Potem z Mamą poszłam na zakupy, posiedzieliśmy z rodzicami, pogadaliśmy, usmażyłam naleśniki, a teraz chwila relaksu i chyba trzeba wziąć się za naukę...

Malwuś, wszystkiego najlepszego, pięknej uroczystości, cudownego wesela i świetnej pogody !

I think I wanna marry you...

Edytowane przez Dancing_Lady
Czas edycji: 2012-04-14 o 14:07
Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 14:28   #2370
magdalennne
Wtajemniczenie

Nie ma dzisiaj czasu na czytanie was Za pół godziny jedziemy na ślub i wesele kuzyna TŻta Fryzura zrobiona, zaraz się biorę za makijaż

Malwus wykorzystuję ostatnią chwilę, żeby złożyć ci życzenia, najwspanialszego ślubu i wesela, a potem samych szczęśliwych chwil u boku męża
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości