|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
Cytat:
"Za tych, co świętują sylwestra w kwietniu" Wiem, to od brata, będę dzisiaj, to sobie przeczytam dokładnie, a może nawet fotę strzelę ![]() Smutśna mina mnie nie opuszcza, ta wyżej emotka, niech nikogo niech nie zmyli |
||
|
|
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
Cytat:
![]() I drugi dzień nauk za nami Jeszcze tylko jutro, a później już poradnia
|
|
#2343 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za kolejne sprawy! Ten gril świetna sprawa
|
|
#2345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Malwuś - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]() Ale jestem zła!!! Wstałam dziś rano i pojechałam na zakupy, oczywiście miałam pieniądze na ten cel przeznaczone i co ? I z ciuchów kupiłam aż białą zwykłą koszulkę ![]() a jak już to cena zabijałaDo tego robią mi się ciągle jakieś dziwne rzeczy albo oczy puchną, albo na rękąch jakieś wysypki ja mam dość
|
|
#2346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gdyby nie TŻ i rabat to nigdy bym ich nie kupiła... Co to za dzień okresowy?? Ja też dostałam @ i czuję się jak balon pełny wody...
|
|
|
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
Patiss i Malwus !!!!
|
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem załamana szukaniem tego pasa..
. Te które mi się podobają są okropnie drogie. Znalazłam jeden ale bardzo delikatny i chyba nie będzie takiego efektu jaki bym chciała. Kolczyki zamówię te same co ma Nena, zauroczyły mnie . Co sądzicie o takim połączeniu? Wklejam dla przypomnienia moją suknię. Będzie bez tego kwiatka z boku.
|
|
|
|
#2349 | |
|
Zadomowienie
|
Malwus kochana
![]() To juz dzis twoj wielki dzionek To juz dzis twoj ukochany zobaczy cie w twojej pieknej sukni To juz dzis przysiegniecie sobie milosc i wiernosc...To juz dzis zalozycie obraczki...To juz dzis bedziecie mezem i zona To juz dzis zatanczycie pierwszy malzenski taniec I od dzis na zawsze bedziecie wspaniala rodzinka Zycze ci aby ten dzien byl taki jak sobie wymarzylas i cala reszta zycia byla tak samo piekna jak tan dzien ![]() Milo ze zauwazylas ![]() A do cale reszty sie nie odzywam, i zarzucam focha...i juz wam zadnych fotek nigdy nie wkleje ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
Kolczyki piekne, na pewno beda pasowac do sukienki. Pogadaj z Nena ona na pewno ci pomoze z tym pasem. |
|
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam tylko na chwilkę bo dziecko mnie odciąga od komputera
Malwus duuużo słońca w tym pięknym dniu, uśmiechu i radości oraz żeby wszystko szło po waszej myśli a życie u boku męża było słoooodkie jak landrynka |
|
|
|
#2351 |
|
Zadomowienie
|
A mogę linka do tych kolczyków Neny i Fablous?
I ja się okresuję ;( A kto mi powie, jak mogę przesunąć SKUTECZNIE i na 100 % @? Bo rutinoscorbin może się nie sprawdzić---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- A Malwusi i Patiss najlepsze życzenia na nowej drodze i czekamy niecierpliwie na relacje i zdjęcia
|
#2352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę jeszcze pogadać z paniami w salonie, może zaproponują mi coś ciekawego. Chyba przejadę się też do znajomej krawcowej bo słyszałam, że w hurtowniach krawieckich można dostać takie taśmy ozdobne. Cytat:
![]() http://www.etsy.com/listing/86461055...at3_gallery_14 |
||
|
|
|
#2353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2354 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za linka
|
#2355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam czarny z dużą kryształową aplikacją (15 cm) i to jest dość dobre rozwiązanie, bo będzie widoczny, a nie wydałam na niego fortuny. Jego zdjecie jest w inspiracjach. Może Ty też pomyśl nad czyms takim. Jeśli nie chcesz w kolorze, to może weź szarfę w kolorze sukni z tego typu aplikacją ![]() Po pasy możesz też popytać w salonach z sukniami ślubnymi, chociaż nie wiem jak tam cenowo to wygląda
|
|
|
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: Ile kosztował Twój pas z szarfą? |
|
|
|
|
#2357 |
|
Zadomowienie
|
A jak znajdziesz ten pas, to wrzuć fotki
Lubię podziwiać Wasze cudeńka
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
łapię się na tym, że non stop o czymś zapominam i mi się przypomina, to już musztarda po obiedzie
czy to z etgo gorącego czasu, czy oznaki jakieś choroby, np tej na a
|
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to może pójdź w kolor, np. delikatny pudrowy róż/beż i do tego bukiet przewiązany szarfą w takim samym kolorze? |
|
|
|
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyszalejesz się na panieńskim, a taki resecik się przyda, żeby powrócić do normalności. Ja to na tydzień przed to chyba w ogóle się zabunkruję gdzieś, bo już teraz jestem tak zakręcona, że nie pamiętam po co poszłam do drugiego pokoju |
|
|
|
|
#2362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziś ledwo kontaktuje
|
|
#2363 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.slubnestylizacje.pl/olsniewajace_srebro.html Zlookaj sobie tę Dziewczynki chyba kiedyś wklejały, są dość rozsądne ceny kasia_kuku Twoje inspiracje są superowe! zamawiałam próbkę zaproszenia z tej firmy , z której Ty masz Tylko z All, przyszły na czas i jakość była w porządkunena1984 widziałam tylko jedno zdjatko Twojej fryzurki i make-upu i ciężko tu cokolwiek oceniać bo mało widać ALE grzebyczek pięknie się błyszczy i robi robotę dawno nie miałam tak długich włosków ale też muszą być dość dobrze chycone co by się cały fryz nie rozczochrał po kilku tańcach Chatko spośród naszyjników które wkleiłaś chyba najbardziej widzi mi sie ostatni- koniczynka. Nie pamiętam jaka masz suknię, nie znalazłam Twojego zestawienia na inspiracjach więc trudno sobie to wyobrazić i dopasować ale ogólnie to ta koniczynka jakoś najbardziej mi się podoba. Po kolorach wnioskuje że będzie motyw niebieski aaa to Ty robiłaś te drzewkowe zaproszenia i niebieskie, zielone koperty no no Witkusiaczeku kolczyki są cudne ![]() A i mam DKNY Be Delicoius, green apple i muszę powiedzieć że barrdzo je lubię, wspaniały zapach i b.dobrze się trzymają, te pink fresh blossom tez są ładne tylko troszkę słodsze marylko80 ranyy to brzmi naprawdę rewelacyjnie, pływanie z orkami i inne A mi nie masz czego zazdrościć.. pogoda tutaj jest średnia, deszczyk bardzo często pada, a temperatura to waha się między -5 do 20 stopni C cały rok praktycznie, w wakacje tylko nie ma na minusie, blee Dlatego też staram się dużo pracować, zarabiać pieniążki i jak najszybciej wracać do Pl A w Holandii chyba ciekawie się mieszka, tak mi sie przynajmniej kojarzy, te wszystkie parady wolności no i własnie te tulipanyy kasia_kuku pierwszy bukiet Paulinka bardzo ładne obrączki Ciesze się że udało się Wam wszystko załatwić Szerokiej drogi ![]() fablous a czy w salonie, gdzie kupowałaś suknię nie ma opcji wypożyczenia pasa? Bo ja np. tak robię i płacę zaledwie kilkanaście zł za jego wypożyczenie. A może w jakimś innym salonie są takie opcje? Zgadzam sie z dziewczynami, ten paseczek co wkleiłaś za cieniutki.. |
|
|
|
|
#2364 |
|
Raczkowanie
|
i foty
|
|
|
|
#2365 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() świetna fryzurka, ale dość ryzykowna, takie loki mogą się nie utrzymać całą noc. |
|
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dziś mam wolne. Zaraz lecę na zakupy i biorę się za sprzątanie i obiad. Choć weny to ja nie mam dziś żadnej. Malwuś, Kochana, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Oby wszystko poszło po Waszej myśli. Mnóstwo miłości i zrozumienia Wam życzę! |
|
|
|
#2368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Braciszek idzie do TŻ-a na wieczór, powiedział, że najdziwniejsza impreza na jaką idzie, nic nie wie, tylko datę. Dowiedział się przed obiadem na którą i gdzie Za godzinę mam pociąg, trzeba by było zrobić coś z moimi niesfornymi włosami, potraktuję je prostownicą, dawno tego nie robiłam Już mam nową fryzjerkę i makijażystkę. Odnalazłam moje stare zdjęcie fryzury co mi ta fryzjerka robiła i chcę tą samą |
|
|
|
|
#2369 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o CV to nie mam z tym problemu, wiem, że pisze się tylko to, co jest zgodne z prawdą, trochę tych rozmów już mam za sobą Chodziło mi o typowo pytania zadawane w Języku angielskim, bo taką rozmowę będę miała pierwszy raz w życiu![]() Cytat:
![]() Co do biżuterii - każda piękna. Najbardziej podoba mi się nr 3, ale tak jakoś chyba mniej mi pasuje do Twojego looku ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wstałam dziś skoro świt - o 8:00 Malwuś, wszystkiego najlepszego, pięknej uroczystości, cudownego wesela i świetnej pogody !
Edytowane przez Dancing_Lady Czas edycji: 2012-04-14 o 14:07 |
||||
|
|
|
#2370 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie ma dzisiaj czasu na czytanie was
Za pół godziny jedziemy na ślub i wesele kuzyna TŻta Fryzura zrobiona, zaraz się biorę za makijaż![]() Malwus wykorzystuję ostatnią chwilę, żeby złożyć ci życzenia, najwspanialszego ślubu i wesela, a potem samych szczęśliwych chwil u boku męża
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

1.09.2012
o ile dożyję tego ostatniego tygodnia w takim układzie
dziewczynki z jej okolic, jaką macie pogodę?
Za kolejne sprawy! Ten gril świetna sprawa