|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.3
YYYYYYYYYY a ty myślisz że na kuchni w restauracjach itp ludzie pracują w gumowych rękawiczkach?
Czym się różni twój hamburger z mcdonalds od bułki z piekarni? To samo i tak to weźmiesz do buzi. Nie znam takich wymogów nie wydaje mi się żeby osoba wydająca takie rzeczy tak samo jak w cukierniu musiała nosić rękawiczki.
|
|
|
|
#3062 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez Sondrina Czas edycji: 2012-04-14 o 01:34 |
|
|
|
|
#3063 |
|
Konto usunięte
|
No to fakt jak pracowałam w lodziarni to były rękawiczki jednorazowe ale żebym w cukierni to widziała? Nigdy
|
|
|
|
#3064 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;33524904]Właśnie to jest najgorszy trend na wizażu. Czytam głównie forum o włosach i gdzieś ze 3/4 wątków, które kiedyś mnie interesowały, teraz są luźnym offtopem oscylującym wokół pierwotnego tematu. [/QUOTE]
Próbowałam z tym walczyć, tak jak i z manią zdrobnień. Bez rezultatu . A irytujące jest to nad wyraz . Parę dni temu zastanawiałam się nawet, czy przy każdym off-topowym poście nie zacząć klikać w "zły post". Może wówczas to obudzi moderatorów . Cytat:
|
|
|
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
Odnośnie używania określenia "TŻ" najbardziej rozbraja mnie, kiedy pojawia się to w kontekście "mój ex TŻ"...jak dla mnie jest tu pewien zgrzyt
|
|
|
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Albo kiedyś trafiłam na jakiś wątek, w którym było zaznaczone, że one nie przyjmują już nikogo nowego, bo mają stałe grono i absolutnie nie może się wypowiedzieć nikt nowy
Powtórzone to było chyba z 4 razy i jeszcze nie dosłownie tylko za jakimiś ukrytymi określeniami, których teraz nie przytoczę, bo sama bym w życiu tego nie wymyśliła ![]() A co by było gdybym jednak się wypowiedziała? Wygoniłyby mnie czy zignorowały? I jeszcze jedno mnie zastanawia. Skoro na wizażu jest tyle wątków dziewczyn o tym jak się podniecają swoimi związkami (te właśnie o TŻt-ówkach jak ktoś już wspomniał) to co one by zrobiły gdyby misiaczka zabrakło? Bo jak dla mnie to lekko śmieszne jest. Ok, wiadomo partner jest ważną osobą w życiu, ale jak dla mnie to takie wątki i dziwne rzeczy tam wypisywane kojarzą się z infantylnością. ![]() I skąd u tych wizażanek tyle czasu na pisanie w tych wątkach, skoro wciąż powstają kolejne części z dużą liczbą postów? ![]() I o czym wciąż można pisać?
|
#3067 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Apropo dziwnych praktyk na wizażu: zadziwiają mnie wątki na wyliczankach typu: Jakiego smsa ostatnio napisałaś?, Kto jest z Tobą w domu?, Co robiłaś zanim siadłaś do kompa?, Co będziesz robić jak wstaniesz od kompa? itd. Dziwię się ludziom, że nie szkoda im życia na udzielanie się w nich, zabijać nudę można na tysiąc innych, sensowniejszych sposobów. |
|
|
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3069 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Irytują mnie panie z dziećmi w wózkach. Ja rozumiem, że dziecko malutkie i trzeba w wózku wozić, bo tak wygodniej, niż cały czas na rękach. Ale wczoraj idę sobie chodnikiem, przede mną dwie panie z wózkami (Ojej, ty już? no pokaż ją/go!) i ustawiły wózki tak, że zataranowały cały chodnik, i trzeba było schodzić na ulicę, żeby ominąć wózeczki. Jakiś pan zwrócił uwagę, a jedna pani "o boże, urzekniesz pan!". Wózki głębokie, dla ścisłości. Na osiedlu mam sklepik. trzy osoby obok siebie się nie zmieszczą. I pani wjechała wózkiem, z mężem i jeszcze jednym dzieckiem, też małym, trzymanym za rękę przez ojca. No przejść się nie dało, i trzeba było czekać, aż pani z wózkiem zrobi zakupy, kupowała... zapałki. Wiecie o co chodzi, wchodzi się jedną stroną, wychodzi obok, nie da się podejść do kasy od razu, trzeba obejść dookoła sklepik. No ja nie rozumiem, nie można było zostawić dzieciaków z ojcem przed sklepem na te 2 minuty, tylko pchać się całą rodzinką? Przy okazji mi pani przejechała po stopie tym wózkiem, i nawet nie przeprosiła. Edytowane przez 201803111829 Czas edycji: 2012-04-14 o 11:50 |
|
|
|
|
#3070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też nie rozumiem tych dat. Ale wydaje mi się, że one mają bardziej charakter symboliczny, pewnie wtedy po prostu wydarzyło się coś ważnego, może facet pokazał, że mu zależy, może spędzili ze sobą fajne chwile i to był jakiś przełom.
|
|
#3071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3072 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3073 |
|
Konto usunięte
|
Rozumiem, że jeśli jesteś sama, to musisz wjechać, w sensie nie może ci nikt pomóc. Ale jeśli mąż/chłopak/narzeczony byłby z tobą, to mógłby zostać z maluszkiem na kilka minut, prawda? A nie wchodzić całą rodziną po jedną paczkę zapałek. Broń boże zostawić dziecko samo przed sklepem w wózku! A i taką panią znałam.. Tylko, że wtedy mieszkałam na wsi, gdzie było mało ludzi, i wszyscy się znali, więc raczej problemów z "kradzieżą" by nie było.
|
|
|
|
#3074 |
|
Konto usunięte
|
A mnie niezmiernie zdziwił ten wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=608460
Przecztałam część pierwszego posta i kilka następnych i zastanawiam się czy mieszkamy na tej samej planecie ![]()
Edytowane przez 0f0603ed06f411a5d3d78a7f01b50240947bf49a_602474279be1e Czas edycji: 2012-04-14 o 13:48 |
|
|
|
#3075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3076 |
|
Konto usunięte
|
Historia sprzed chwili, właśnie się dowiedziałam, jak cudownie jestem obgadywana ja i mój TŻ
Przez moje "koleżanki", w tym tą od smsów, chyba najaktywniej. Otóż ma on typowo damską urodę, jak zwiąże włosy (a ma takie do ramion, a do tego długą grzywkę) to wygląda jak taka 10 letnia dziewczynka. Z tego powodu dowiedziałam się że:1. jest pedałem (chyba gejem w domyśle) 2. pasujemy do siebie, bo oboje jesteśmy brzydcy 3. wygląda pedałkowato 4. Na pewno ma małego, bo wygląda jak dziewczyna 5. Jest satanistą, bo nosi glany 6. Na pewno się w końcu zabije na tym motorze, mnie zresztą też 7. Jest idiotą, bo nie chodzi do szkoły (był ciężko chory, choroba wyjęła mu prawie 5 miesięcy z życia, uczył się w domu, teraz już chodzi i się uczy) 8. Jest rodziną do dyrektora (bo jest, a ja to głupia powiedziałam tej od smsów, potem skończyłam znajomość, i wie już cała klasa), więc jeśli zda to będzie nie fair, i w ogóle Chyba tyle, ale spójrzcie, ile trzeba mieć tupetu, przyjaźnić się z kimś tyle, a potem tak obgadywać... |
|
|
|
#3077 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;33535132]A mnie niezmiernie zdziwił ten wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=608460
Przecztałam część pierwszego posta i kilka następnych i zastanawiam się czy mieszkamy na tej samej planecie ![]() [/QUOTE]o matko o czym to w ogóle jest? To chyba w jakimś innym języku
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie nie dziwią wątki społecznościowe, są od plot i zaznajamiania się z innymi użytkowniczkami. Mnie dziwią wątki na konkretny temat, które nie miały być czatem wybranych psiapsiółek, a nagle zamieniają się w wątek społecznościowy i posty kogoś "z zewnątrz" są już źle widziane. To mnie wkurza.
|
|
#3081 |
|
Rozeznanie
|
Irytuje mnie nadmierne używanie ikonki -
|
|
|
|
#3082 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko jak wchodzę na niektóre wątki - chociażby mgielka321 podała przykład, to nie wiem o czym one piszą
|
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie to nie dziwi jeśli wątek znajduje się na wizażowych społecznościach, natomiast na każdym innym pod forum to rzeczywiście trochę bez sensu
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
mnie to dziwi nawet na społecznościach. Forum jest publiczne i każdy ma prawo pisać tam gdzie mu się podoba.
|
|
|
|
#3086 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
A w czym przeszkadza? Jeżeli lubią pisać to niech to robią. Nie widzę w tym nic złego. Nie podoba się komuś jakiś dział to na niego nie wchodzi po prostu.
|
#3088 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
A jak założy podobny wątek, to usłyszy, że „przecież taki wątek już jest”
|
|
#3089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem że czasem cięzko się wypowiadać w zżytej społeczności ale od razu z góry "wynocha" ![]() Mnie denerwuje jak ktoś się umawia że przyjdzie/przyjedzie i nie zjawia się i nie zadzwoni ani nawet sms-a nie napisze że nie mogę czy coś. Takie lekceważenie kogoś.Dzisiaj kiedy wszyscy mamy telefony to po to one są żeby sie komunikować np. przyjadę albo nie przyjadę. |
|
|
|
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;33541439]Ja wręcz nie znoszę
Przykro slyszec, ze cos Ci odbiera ochote na dyskusje ![]() Co do watkow spolecznosciowych, to ciekawie bylo raz, jak byly podjazdy watku na watek
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.

Czym się różni twój hamburger z mcdonalds od bułki z piekarni? To samo i tak to weźmiesz do buzi. Nie znam takich wymogów 

o czym to w ogóle jest? To chyba w jakimś innym języku