Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.3 - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-13, 16:54   #3031
natalkaa7522
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.3

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
o taak. Opowiadam przez 10 minut jakąś historię, a ta osoba nawet nie powie jednego słowa, tylko zaczyna "a wiesz, że Gosia bla bla bla.."
To jest okropne.

Cytat:
Napisane przez syklamen Pokaż wiadomość
Mnie zastanawia czemu kobiety mają tak duże parcie na ślub?
Ja też tego nie rozumiem.

Cytat:
Napisane przez tekila901 Pokaż wiadomość
doesn't matter, może być i dom jednorodzinny, a mogą sobie i cały blok wykupić. ważne, żeby chcieli się w końcu usamodzielnić, a nie pasożytować na rodzicach i mieszkać z nimi
Dokładnie.
Stary 2012-04-13, 16:55   #3032
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
Na takie coś odpowiadam "zależy kto pyta" . Nie wiem, czy to taki problem zadzwonić i powiedzieć "Dzień dobry, mówi X.Y (z Z). Czy zastałam panią Katarzynę?".
Akurat telefon nie był do mnie i w pierwszym odruchu myślałam, że to po prostu jakaś koleżanka... I dlatego nie zareagowałam. Rozłączyłam się mówiąc „nie, nie ma”.
A potem się okazało, że to nie koleżanka I już uświadomiłam ponownie dzowniącej pani, że powinna się najpierw przedstawić i powiedzieć w jakiej sprawie dzwoni
Stary 2012-04-13, 20:10   #3033
mc266
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tekila901 Pokaż wiadomość
natomiast nie uznaję małżeństwa ze względu na dziecko - wiecie, wpadka i "nie wypada, aby rodzice nie mieli ślubu".
ja również

mc266 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 20:14   #3034
uparta Marti
Zakorzenienie

wkur*&^&*ia mnie niezmiernie stawianie reklamówek/toreb na ławkę na przystanku wielka pani stoi ale ważne że torby 'siedzą'
Stary 2012-04-13, 20:37   #3035
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syklamen Pokaż wiadomość
Mnie zastanawia czemu kobiety mają tak duże parcie na ślub?

Nawet nie wiedziałam, że tutaj na wizażu jest tyle for poświęconych tematyce ślubnej. Jakieś zbiorowe wątki o dziwnie brzmiących, rymujących się nazwach Wątki dla zaręczonych, wątki dla zadroszczących zaręczonym pierścionka, a nawet wątki dla prawie narzeczonych

Co kto lubi, ale jestem lekko zdziwiona.
O to, mnie dziwi - bynajmniej nie tylko w tematach slubnych, bo na roznych forach na wizazu sa jakies slodkopierdzace rymy czestochowskie w tytule watku. Po co i na co to? Bo brzmi zenujace zwykle

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 20:42   #3036
reverse
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
O to, mnie dziwi - bynajmniej nie tylko w tematach slubnych, bo na roznych forach na wizazu sa jakies slodkopierdzace rymy czestochowskie w tytule watku. Po co i na co to? Bo brzmi zenujace zwykle
+ do tego sytuacja, gdy ktoś zadaje jakieś pytanie i zostaje odesłany do wizażowej wyszukiwarki, bo przecież już jest wątek na ten temat. Nieważne, że jest już setna część tego wątku i gdzieś od drugiej części wcale nie dotyczy tego tematu...

I jeszcze mnie dziwi, gdy ktoś zadaje w wątku pytanie (najlepszy jest wątek Allegro - atrakcje cenowe) i zaraz pada kilka odpowiedzi: "przecież o tym było kilka(naście) stron temu". Fajnie, tylko, że jak ktoś wrzuca zdjęcie swoich zakupów, to najczęściej nawet nie pisze o jaką rzecz chodzi... A przekopanie się przez kilkadziesiąt stron zajmuje mnóstwo czasu :/
reverse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 20:48   #3037
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reverse Pokaż wiadomość
+ do tego sytuacja, gdy ktoś zadaje jakieś pytanie i zostaje odesłany do wizażowej wyszukiwarki, bo przecież już jest wątek na ten temat. Nieważne, że jest już setna część tego wątku i gdzieś od drugiej części wcale nie dotyczy tego tematu...

I jeszcze mnie dziwi, gdy ktoś zadaje w wątku pytanie (najlepszy jest wątek Allegro - atrakcje cenowe) i zaraz pada kilka odpowiedzi: "przecież o tym było kilka(naście) stron temu". Fajnie, tylko, że jak ktoś wrzuca zdjęcie swoich zakupów, to najczęściej nawet nie pisze o jaką rzecz chodzi... A przekopanie się przez kilkadziesiąt stron zajmuje mnóstwo czasu :/
Dokładnie Zresztą pisałam o tym niedawno też

A o Częstochowie z tytułów wątków już chyba nawet cały wątek był
Stary 2012-04-13, 21:16   #3038
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez reverse Pokaż wiadomość
Właśnie to jest najgorszy trend na wizażu. Czytam głównie forum o włosach i gdzieś ze 3/4 wątków, które kiedyś mnie interesowały, teraz są luźnym offtopem oscylującym wokół pierwotnego tematu. Konkretne informacje mało kiedy się pojawiają. W dyskusjach uczestniczą ciągle te same osoby i często omawiają jakieś prywatne sprawy albo chwalą się zakupami. Ciężko się to czyta.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 21:22   #3039
Wyrak
Zakorzenienie

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;33524904]Właśnie to jest najgorszy trend na wizażu. Czytam głównie forum o włosach i gdzieś ze 3/4 wątków, które kiedyś mnie interesowały, teraz są luźnym offtopem oscylującym wokół pierwotnego tematu. Konkretne informacje mało kiedy się pojawiają. W dyskusjach uczestniczą ciągle te same osoby i często omawiają jakieś prywatne sprawy albo chwalą się zakupami. Ciężko się to czyta.[/QUOTE]

Exemplum - watek o wydatkach i oszczedzaniu na pracy/biznesie: pogadanki i ploteczki stalych bywalcow, na temat - 0 wpisow. Od tego sa chyba spolecznosci ?

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Stary 2012-04-13, 21:36   #3040
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yappa Pokaż wiadomość
Mnie dziwią ludzie, którzy mają problem z oddawaniem kasy, a jak już się upomnisz o swoje, to TY wychodzisz na sępa i Żyda
o tak też takich znam,jednak stare przysłowie mówi :"Chcesz narobić sobie wrogów ,pożycz komuś pieniądze"
Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Dziwi mnie, że ludzie potrafią zadzwonić do kogoś i się nie przedstawić Żeby jeszcze ktoś z rodziny czy ogólnie osoba prywatna. Ale gdzie tam, czasem się nie przedstawi ktoś, kto dzwoni w jakiejś oficjalnej sprawie
Dzisiaj usłyszałam w słuchawce: „Czy jest pani Katarzyna?” i koniec. Zero przedstawienia siebie, zero przedstawienia sprawy, z którą się dzwoni. Nic
albo jeszcze się ciebie zapyta "kto mówi?"
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 22:40   #3041
pannaleksandra
Wtajemniczenie

Mnie dziwi takie coś (przykład): "Jesteśmy razem od 25.03.2007r."- co się stało tego dnia? Facet zapytał "będziesz ze mną chodzić?" Może to ja jestem dziwna, ale myślałam, że takie rzeczy to bardziej w gimnazjum. Rozumiem jeśli chodzi o zaręczyny, tym bardziej ślub- oczywiste jest, że istnieje konkretna data, ale początek związku? Nie rozwija się z czasem, sam z siebie, a nie z jakiejś dziwnej umowy?

----

Ostatnio rozśmieszyło mnie określenie "TŻtówki" funkcjonujące na wizażu oczywiście, naprawdę brzmi dość...po prostu śmiesznie.
Prosto z wątku tżtówek:
xxx zakochana od 10 maja
xxx zakochana od 14 maja
xxx zakochana od 15 maja
xxx zakochana od 17 maja
xxx zakochana od 23 maja
xxx zakochana od 24 maja
xxx zakochana od 29 maja
xxx zakochana od 5 czerwca
xxx zakochana od 7 czerwca
xxx zakochana od 19 czerwca
xxx zakochana od 26 czerwca
xxx zakochana od 6 lipca
xxx zakochana od 26 listopada

Właśnie o coś takiego chodziło mi wyżej. Zakochana od 1 grudnia? To się nazywa miłość od pierwszego wejrzenia.

Edytowane przez pannaleksandra
Czas edycji: 2012-04-13 o 22:48
pannaleksandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 22:47   #3042
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez pannaleksandra Pokaż wiadomość
Mnie dziwi takie coś (przykład): "Jesteśmy razem od 25.03.2007r."- co się stało tego dnia? Facet zapytał "będziesz ze mną chodzić?" Może to ja jestem dziwna, ale myślałam, że takie rzeczy to bardziej w gimnazjum. Rozumiem jeśli chodzi o zaręczyny, tym bardziej ślub- oczywiste jest, że istnieje konkretna data, ale początek związku? Nie rozwija się z czasem, sam z siebie, a nie z jakiejś dziwnej umowy?
Ja tam wolę wiedzieć, że już oficjalnie jesteśmy razem. Przynajmniej nie ma zastanawiania się „czy dla niego to też związek”. Już ileś dziewczyn na Wizażu pisało, że one uznawały, że to związek, a tu nagle facet po miesiącu czy dwóch wypalił, że „przecież nie są razem”. Dlatego lepiej wszystko ustalić.
A to, że jest się oficjalnie od tego 25 marca, nie znaczy, że po tym dniu relacja się już nie rozwija, a związek nie dojrzewa
Stary 2012-04-13, 22:52   #3043
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 22:54   #3044
pannaleksandra
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tam wolę wiedzieć, że już oficjalnie jesteśmy razem. Przynajmniej nie ma zastanawiania się „czy dla niego to też związek”. Już ileś dziewczyn na Wizażu pisało, że one uznawały, że to związek, a tu nagle facet po miesiącu czy dwóch wypalił, że „przecież nie są razem”. Dlatego lepiej wszystko ustalić.
A to, że jest się oficjalnie od tego 25 marca, nie znaczy, że po tym dniu relacja się już nie rozwija, a związek nie dojrzewa
Rozumiem, ale jak to się odbywa? Przepraszam, ale naprawdę sobie tego nie wyobrażam, ustalacie, że od dzisiaj jesteście w związku? Pytam serio.

co do pogrubionego- nie o to mi chodziło. "rozwija się"- miałam na myśli, że z jakiejś innej relacji, zwykłej znajomości, spotykania się od czasu do czasu itp rozwija się w związek, bez żadnego uzgadniania.

Cytat:
Napisane przez mm444
Mnie w sumie to dziwi, ale niektórzy najwyraźniej w świecie się umawiają Ot tak - a co tam, że praktycznie się nie znają. I później mamy wątki na wizażu typu "mój chłopak mi się nie podoba" lub inne "mój chłopak mnie irytuje", albo opisy związku typu "jesteśmy parą już miesiąc, spotykamy się raz na dwa tygodnie" (aha, czyli widzieliście się dwa razy)

Edytowane przez pannaleksandra
Czas edycji: 2012-04-13 o 22:56
pannaleksandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 23:10   #3045
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez pannaleksandra Pokaż wiadomość
Rozumiem, ale jak to się odbywa? Przepraszam, ale naprawdę sobie tego nie wyobrażam, ustalacie, że od dzisiaj jesteście w związku? Pytam serio.
No u nas tak to właśnie wyglądało, że ustaliliśmy, że od teraz jesteśmy razem Ale była to konsekwencja tego, że od dawna nas do siebie ciągnęło, a podczas spotkania, na którym zostaliśmy razem, nie mogliśmy rąk przy sobie utrzymać No i nie było tak, że nagle ni z gruchy, ni z pietruchy się zaczyna związek — rozmów na temat ewentualnego związku, wymagań itd. było wcześniej kilka A sam fakt ustalenia, że jesteśmy oficjalnie parą, poprzedzony był ostatnimi ustaleniami związanymi z najważniejszymi kwestiami dotyczącymi związku

Edytowane przez Chatul
Czas edycji: 2012-04-13 o 23:12
Chatul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 23:13   #3046
Wyrak
Zakorzenienie

Jak juz przy takich sprawach jestesmy - to to cale okreslenie "TZ" to dla mnie o kant tylka rozbic.
Moze u wizazanki, ktora to wymyslila, to i byl towarzysz zycia, ale ogolne uzywanie tego okreslenia to smiech na sali
Jakby nie bylo partner/ka chlopak/dziewczyna chocby, udziwniac trzeba

Stary 2012-04-13, 23:17   #3047
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 23:17   #3048
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Jak juz przy takich sprawach jestesmy - to to cale okreslenie "TZ" to dla mnie o kant tylka rozbic.
Moze u wizazanki, ktora to wymyslila, to i byl towarzysz zycia, ale ogolne uzywanie tego okreslenia to smiech na sali
Jakby nie bylo partner/ka chlopak/dziewczyna chocby, udziwniac trzeba
Ogólne określenie Towarzysz Życia jest po to, by ludzie nie musieli się tłumaczyć z tego, czy to chłopak, czy to narzeczony, czy to mąż itd. Przynajmniej tak mi to kiedyś jakaś Wizażnka tłumaczyła.
I mnie się to określenie podoba Bo tak, to nie wiem jak miałabym pisać.
Chłopak? To tak jakby góra 15 lat miał. Mężczyzna? Zbyt nacechowane stylistycznie, „mój mężczyzna” się od razu z jakimiś telenowelami kojarzy. Partner? Nie w każdej sytuacji pasuje. Konkubent? To już w ogóle się źle kojarzy.
Dlatego określenie TŻ jest świetne moim zdaniem. Ostatnio się złapałam na tym, że brakuje mi go podczas rozmów z koleżankami
Stary 2012-04-13, 23:25   #3049
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Ogólne określenie Towarzysz Życia jest po to, by ludzie nie musieli się tłumaczyć z tego, czy to chłopak, czy to narzeczony, czy to mąż itd. Przynajmniej tak mi to kiedyś jakaś Wizażnka tłumaczyła.
I mnie się to określenie podoba Bo tak, to nie wiem jak miałabym pisać.
Chłopak? To tak jakby góra 15 lat miał. Mężczyzna? Zbyt nacechowane stylistycznie, „mój mężczyzna” się od razu z jakimiś telenowelami kojarzy. Partner? Nie w każdej sytuacji pasuje. Konkubent? To już w ogóle się źle kojarzy.
Dlatego określenie TŻ jest świetne moim zdaniem. Ostatnio się złapałam na tym, że brakuje mi go podczas rozmów z koleżankami
A z czego ktos ma sie tlumaczyc, ze ma chlopaka, czy narzeczonego ? Co jest swietnego w okreslaniu goscia z kilkumiesiecznego zwiazku "towarzyszem zycia" ?
No i na koniec - w jakiej sytuacji nie pasuje partner? Bo wg mnie jest zdecydowanie lepszy od takich tworow

Edytowane przez Wyrak
Czas edycji: 2012-04-13 o 23:26
Stary 2012-04-13, 23:32   #3050
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
A z czego ktos ma sie tlumaczyc, ze ma chlopaka, czy narzeczonego ?
Nie chodzi o to, że ma się tłumaczyć, tylko po prostu nie musi pisać o tym, czy np. jest w związku formalnym czy nieformalnym. Zwłaszcza, że o ile jeszcze „mąż” brzmi fajnie, „narzeczony” też, to „konkubent” ma już niefajny wydźwięk.

Cytat:
Co jest swietnego w okreslaniu goscia z kilkumiesiecznego zwiazku "towarzyszem zycia" ?
Dobre jest to, że jest to określenie uniwersalne.

Cytat:
No i na koniec - w jakiej sytuacji nie pasuje partner? Bo wg mnie jest zdecydowanie lepszy od takich tworow
Choćby na forum plotkowym: „Byłam dzisiaj z partnerem na pizzy”, „Jeździliśmy z partnerem na rowerach”, „mój partner powiedział mi dzisiaj, że...”. Brzmi to co najmniej dziwnie. No ale to moje odczucie
Stary 2012-04-13, 23:48   #3051
Konto usunięte

Słowo "konkubent" ma negatywny wydźwięk? Co jest w nim złego?
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 23:52   #3052
201604181004
Konto usunięte

Lisabeth dokładnie.
No mówię moim osobistym hitem jest zbiorowy temat o blondynek, numer trylion, matko boska przecież to jest jeden wielki bazar, dziewczyny mnie pewnie zjedzą no ale sory, to jest zamknięta grupa wizażowa fryzjerek które z każdym pytaniem wypalają "matko boska no nawet dziecko wie że..." "użyj wyszukiwarki" "to było klepane miliardy razy jesteś bezczelna" acha, tyle że wątków jest 15, każdy po 5 000 postów, z czego 90% to jakiś głupi offtop.
Cytat:
Exemplum - watek o wydatkach i oszczedzaniu na pracy/biznesie: pogadanki i ploteczki stalych bywalcow, na temat - 0 wpisow. Od tego sa chyba spolecznosci ?
tak, w teorii, ale oczywiście stałe bywalczynie plotkary nie mają ochoty się przenosić na społeczności a moderatorzy chyba udają ślepych i nie widzą że ten wątek to już dawno skupisko pewnej grupy która omawia sprawy prywatne i absolutnie nie jest to wątek z poradami czy coś w ten deseń
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 23:59   #3053
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
tak, w teorii, ale oczywiście stałe bywalczynie plotkary nie mają ochoty się przenosić na społeczności a moderatorzy chyba udają ślepych i nie widzą że ten wątek to już dawno skupisko pewnej grupy która omawia sprawy prywatne i absolutnie nie jest to wątek z poradami czy coś w ten deseń
Gorzej jak zdarzy się offtopująca moderatorka
Stary 2012-04-14, 00:01   #3054
libra777
Zakorzenienie

Tak też kiedyś wlazłam na ten wątek o oszczędzaniu i niczego ciekawego się nie dowiedziałam niestety

Dla mnie konkubent kojarzy się z jakimś menelem bijącym swoją konkubinę i jej dzieci z takim patolem z pod baru ,no sorry ale tak mi się kojarzy i już chyba raczej wolę tego "TŻ" niż partner czy tam konkubent chociaż mogłabym napisać też mąż ale to jakoś tak statecznie brzmi
ale namotałam
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 00:02   #3055
201604181004
Konto usunięte

No, niejedna jest taka

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Konkubent kojarzy mi się... ze związkiem ale osób takich dorosłych w wieku nie wiem ponad 40 lat...?
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 00:11   #3056
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
No, niejedna jest taka
Jest jeszcze problem, że te offtopy zawsze będą do obronienia przed moderatorem, bo np. przez stronę wątku na fryzjerskim toczy się dyskusja o zamawianiu paczek, gdzie najpierw zastanawiają się co zamówić, potem czekają, narzekają, że długo, potem dostają i jupi szczęście - no ale przecież było na temat, bo 1 z 5 zamówionych rzeczy była do włosów.
Stary 2012-04-14, 00:20   #3057
Chatul
ma zielone pojęcie

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;33528678]Słowo "konkubent" ma negatywny wydźwięk? Co jest w nim złego? [/QUOTE]

Nie ma niczego złego w słowie „konkubent”. Po prostu nie jest ono najlepiej odbierane przez społeczeństwo.
A mówienie „byłam z konkubentem na pizzy” już w ogóle brzmiałoby dziwnie.
Stary 2012-04-14, 00:28   #3058
Wyrak
Zakorzenienie

Chatul, stad mamy po polsku "partner"

Twoje argumenty mnie nie przekonuja - bo stwierdzenie "TZ jest okresleniem uniwersalnym" nie wynika z uniwersalnego zakresu znaczeniowego - towarzyszenie zyciu to towarzyszenie zyciu, a nie np. spotykanie sie, to nie to samo. Wynika z tego, ze (nieraz w absurdalny sposob), sie go na tym forum uniwersalnie uzywa. TZ jest rownie uniwersalny jak kazda inna zbitka

Z mojej strony tyle, bo nie chce mi sie droczyc o cos, co jest i tak subiektywne w odbiorze, przynajmniej do pewnego stopnia

Stary 2012-04-14, 00:47   #3059
Sondrina
BAN stały

Dzisiaj kupowałam bułki w piekarni i pani chciała mi je nabierać ręką, którą wydaje resztę. Poprosiłam ją o założenie rękawiczek, bo to niehigieniczne, to się dowiedziałam, że ona przecież umyła ręce po wizycie w toalecie
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 00:52   #3060
Chatul
ma zielone pojęcie

Dziwią mnie ludzie, którzy mają siłę pchać się do autobusu, a potem nie mają siły, by w nim stać Wczoraj jedna pani mnie próbowała staranować przed wejściem do autobusu

Dziwią mnie też ludzie, którzy do małego sklepu wchodzą grupami, mimo że zakupy robi tylko jedna osoba z grupy. W efekcie oczywiście, w sklepie trudno się poruszać, bo osób jest sporo, a miejsca mało. Bardzo irytujące jak ktoś sobie do takiego małego sklepu na pogaduchy przychodzi. Tak jakby osoby nierobiące zakupów nie mogły postać na dworze. Pogoda wczoraj była ładna

Cytat:
Chatul, stad mamy po polsku "partner"
Dobre i ładne określenie. Tylko nie w każdej sytuacji pasuje.
I masz rację, nie ma się tutaj co na siłę przekonywać. Mnie się określenie TŻ podoba, Tobie nie. I tyle

---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Dzisiaj kupowałam bułki w piekarni i pani chciała mi je nabierać ręką, którą wydaje resztę. Poprosiłam ją o założenie rękawiczek, bo to niehigieniczne, to się dowiedziałam, że ona przecież umyła ręce po wizycie w toalecie
O rany To jest koszmar.
Gorsze są chyba tylko te osoby, które najpierw sobie papieroska palą, a potem nakładają coś klientowi Oczywiście bez rękawiczek, bo po co. W takiej sytuacji zwykle rezygnuję z usługi, bo na co mi taki „zepsuty” towar
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości