Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-16, 20:23   #3541
marti86
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012

skopiowalam i wrzucilam

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 20:40   #3542
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolla12 Pokaż wiadomość
Witam NOWE MAMUSIE
Ale Nas teraz przybywa!

W piątek mam wizytę i usg i nie wiem dlaczego,strasznie się denerwuję.Z drugiej strony cieszę się,że zobaczę moją kruszynkę.

Coś jest ze mną dziwnego,jak mnie mdliło i było mi słabo to marzyłam,żeby to się skończył,a teraz gdy drugi dzień czuję się dobrze,to martwię się,że coś jest nie tak.Czy Wy też tak macie?
tak ja tak mialam i mam-jesli przez minute nie bolą mnei piersi to je sciskam aż zabola;D
mdlosci tez sie martwilam ze nie mam ale jak juz mialam to mi ochota na nei odeszla wiec sie modle zeby juz ich nei bylo-zreszta lekarz powiedzial ze mam sie cieszyc wiec sie ciesze
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 20:41   #3543
DeKajka
Zakorzenienie

Wpadam na chwilkę .. mam nadzieję że wybaczycie że nie mam czasu was komentować .. Zwariowany dzien ..
Dzieki za kciuki . mieszkanie wreszcie spelnilo moje oczekiwania ( czyt. da sie w nim mieszkać .. ) Jutro do pracy , po południu kolejne dwa do oglądania i jutro podejmujemy już decyzję gdzie się przeprowadzamy ..uff

Czwartek USG a w piątek jedziemy do teściów...muszę jeszcze farbnąc moje włoski bo wyglądam dość nieciekawie .. troszkę się zaniedbałam . Kupiłam taką bez amoniaku. podobno można . dobrze slyszalam ??? jest tu jakas mamuśka farbowana ???

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 20:45   #3544
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Wpadam na chwilkę .. mam nadzieję że wybaczycie że nie mam czasu was komentować .. Zwariowany dzien ..
Dzieki za kciuki . mieszkanie wreszcie spelnilo moje oczekiwania ( czyt. da sie w nim mieszkać .. ) Jutro do pracy , po południu kolejne dwa do oglądania i jutro podejmujemy już decyzję gdzie się przeprowadzamy ..uff

Czwartek USG a w piątek jedziemy do teściów...muszę jeszcze farbnąc moje włoski bo wyglądam dość nieciekawie .. troszkę się zaniedbałam . Kupiłam taką bez amoniaku. podobno można . dobrze slyszalam ??? jest tu jakas mamuśka farbowana ???
tak ja jestem farbowalam meisiac temu farbą bez amoniaku
Stary 2012-04-16, 20:45   #3545
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
skopiowalam i wrzucilam
O super
Czasem warto przypomniec, bo czesto dziewczyny nie zaglądają na pierwszy post
Stary 2012-04-16, 20:47   #3546
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość

Dziewczynki,
Jakie macie tętno w ciąży, mierzycie?
Ja mierze, bo w pierwszej ciąży miałam nadciśnienie no i dzisiaj zauważyłam wysoki jak na mnie puls tzn 80.
A zawsze miałam maks do 60.???
Ty się kochana przejmujesz tętnem 80 a ja zawsze miałam coś koło 100 ..

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
tak ja jestem farbowalam meisiac temu farbą bez amoniaku
czyli można ? to fajnie

Na pamiątkę ...

Stary 2012-04-16, 20:50   #3547
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
jest tu jakas mamuśka farbowana ???
ja się farbuje tą farbą co zawsze, nie szukałam innej bez amoniaku, bo mi inne nie pasują
Stary 2012-04-16, 20:51   #3548
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Ty się kochana przejmujesz tętnem 80 a ja zawsze miałam coś koło 100 ..

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

czyli można ? to fajnie
mozna mozna, pytalam lekarza, poza tym moje znajome, siostra cala ciaze farbowaly i ok tez niedlugo znowu pofarbuje bo mam siwe

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
ja się farbuje tą farbą co zawsze, nie szukałam innej bez amoniaku, bo mi inne nie pasują
ja zawsze farbowalam bez amoniaku przed ciazą tez bo mam uczulenie))
ale wiekszosc dziewczyn farbuje normalnymi i ejst ok. w koncu to wlosy to jak ma przeniknac
Stary 2012-04-16, 20:54   #3549
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Ja już też mam odrost, ale poczekam do 10 tygodnia, żeby nie narażac malucha Bo ja farbuje takimi z amoniakiem
Stary 2012-04-16, 21:01   #3550
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość

ja zawsze farbowalam bez amoniaku przed ciazą tez bo mam uczulenie))
ale wiekszosc dziewczyn farbuje normalnymi i ejst ok. w koncu to wlosy to jak ma przeniknac
to chyba chodzi o wdychanie .. tak mi sie wydaje ..

Na pamiątkę ...

Stary 2012-04-16, 21:02   #3551
wieka22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cecilia89 Pokaż wiadomość
wieka22 - może dlatego, że ta ciąża była nieplanowana. Mam wsparcie ze strony TŻ-a, rodziny, ale jakaś smutna chodzę A chciałabym umieć cieszyć się z tego dziecka...
wiesz co, bo to nawet jak jest ciąża planowana to też czasem są takie chwile-strach, przerażenie że traci się część wolności, że nic nie będzie tak samo itp...i faktycznie życie po porodzie wygląda inaczej, ale jak się zobaczy tą kruszynkę i słyszy się jej gagagaguuguuu to człowiek się rozpływa i nic się więcej nie liczy

a tak na pocieszenie-ciąża jest super-wyręczają cię, przepuszczają w kolejkach, uśmiechają się na twój widok, żadna kontrola drogowa nie straszna(nie można Cię denerwować przecież)rośnie brzuszek, są fajne ciuchy ciążowe, można jeść lody kilogramami i nikogo to nie dziwi

coming soon lipiec'2016
wieka22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-16, 21:09   #3552
MoOoNiA
Raczkowanie

Witam
Czy wy też byscie tylko spały i spały? Wstałam dziś o 12 pokreciłam się trochę i jak mała wróciła z przedszkola to o 15 się położyłyśmy na godzinkę i przed chwilą znowu się obudziłam z drzemki co mi wcale nie przeszkodzi zasnąc na noc do tego zero energii. W pierwszej ciąży to pamiętam jak pracowałam, robiąc nadgodziny ( nielegalne) i do tego jeszcze miałam siły na studia dzienne. Moje dziecko będzie bardzo leniwe jak tak dalej pójdzie, a ja będe wygldać jak pączek od tego braku ruchu.

Isia83 pamiętam swój pierwszy post na tym wątku, identyczna sytuacja jak twoja, moja kreska była jeszcze bladsza- mąż twierdził, że "tam nic nie ma", ale jest

madzius90 biedna pewnie się stresowałaś. Teraz najważniejszy odpoczynek. Trzymaj się

Mistiquue gratujuję udanej wizyty i maluszka ja idę za tydzień w środę i już nie mogę się doczekać mojego serduszka będzie to koniec 8 tygodnia więc na pewno będe miała się czym chwalić

DeKajka ja jeszcze nie farbowałam, ale umawiałam się na wizytę i nie omieszkałam pochalić się mojej fryzjerce-powwiedziała, że to nie problem da sie cos wykombinować, więc podejrzewam, ze też cos lagodniejszego mi nałoży. W pierwszej ciąży też farbowałam

I witam nowe mamusie, niech przybędzie grudniówek to będzie mi raźniej bo później to wszytskie urodzą, pójdą na odchowalnie a ja zostanę

Majeczka
04.12.2012 r

MoOoNiA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 21:17   #3553
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoOoNiA Pokaż wiadomość
Witam
Czy wy też byscie tylko spały i spały? Wstałam dziś o 12 pokreciłam się trochę i jak mała wróciła z przedszkola to o 15 się położyłyśmy na godzinkę i przed chwilą znowu się obudziłam z drzemki co mi wcale nie przeszkodzi zasnąc na noc do tego zero energii. W pierwszej ciąży to pamiętam jak pracowałam, robiąc nadgodziny ( nielegalne) i do tego jeszcze miałam siły na studia dzienne. Moje dziecko będzie bardzo leniwe jak tak dalej pójdzie, a ja będe wygldać jak pączek od tego braku ruchu.

Isia83 pamiętam swój pierwszy post na tym wątku, identyczna sytuacja jak twoja, moja kreska była jeszcze bladsza- mąż twierdził, że "tam nic nie ma", ale jest

madzius90 biedna pewnie się stresowałaś. Teraz najważniejszy odpoczynek. Trzymaj się

Mistiquue gratujuję udanej wizyty i maluszka ja idę za tydzień w środę i już nie mogę się doczekać mojego serduszka będzie to koniec 8 tygodnia więc na pewno będe miała się czym chwalić

DeKajka ja jeszcze nie farbowałam, ale umawiałam się na wizytę i nie omieszkałam pochalić się mojej fryzjerce-powwiedziała, że to nie problem da sie cos wykombinować, więc podejrzewam, ze też cos lagodniejszego mi nałoży. W pierwszej ciąży też farbowałam

I witam nowe mamusie, niech przybędzie grudniówek to będzie mi raźniej bo później to wszytskie urodzą, pójdą na odchowalnie a ja zostanę
ja mysle ze ciezko bedzie opuscic ten wątek pewnie tu po porodach bedziemy wstawiac zdjecia maluszkow))

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
nie wiem

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
o zanidbaniu nic nie mow...ja sie przestalam malowac, noze trampki ciuchy jakies nie ten teges, mam siwe odrosty, jedyne co to w koncu obcielam wlosy wiec fryzure chociaz mam łądna bo tak to wygladam jak sierotka z pryszczami
Stary 2012-04-16, 21:19   #3554
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
No dokładnie

Matko ale mnie mdli... Ide sie położyc, może mi przejdzie

Dobranoc
Stary 2012-04-16, 21:23   #3555
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Matko ale mnie mdli... Ide sie położyc, może mi przejdzie
mi nic na mdłości nie pomaga, mdli mnie całą dobę, potrafię się w nocy obudzić i nie pocieszajcie, że zaraz przejdzie, bo z Klaudią mdliło mnie do końca 5 miesiąca
Stary 2012-04-16, 21:31   #3556
karolamankowa
Zadomowienie

Z tym farbowaniem to rownież chodzi o świństwa (chemia), które się przedostają przez skórę głowy do krwioobiegu.

Mnie dzisiaj tez trochę mdli wieczorem..
Ale po soku malinowym na przeziębienie mi prawie przeszło

Czarnamadonna,
Ni nie mogę))
Mój Mąż wczoraj mnie własnie tak nazwał..."miśku przykro mi to mówić ale rano wygladasz jak nieszczęście z pryszczami"
No a ja już 33 skończyłam wiec okres dojrzewania mam za sobą;-)
Stary 2012-04-16, 21:42   #3557
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Z tym farbowaniem to rownież chodzi o świństwa (chemia), które się przedostają przez skórę głowy do krwioobiegu.

Czarnamadonna,
Ni nie mogę))
Mój Mąż wczoraj mnie własnie tak nazwał..."miśku przykro mi to mówić ale rano wygladasz jak nieszczęście z pryszczami"
hehehe no ja mam 30 wiec też) tym bardziej ze nigdy nei mailam pryszczy, wrecz bylam dumna z tego a tu zonk,teraz takie sensacje na buzi
Stary 2012-04-16, 21:56   #3558
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Isia83 Pokaż wiadomość
Witam, drogie Panie

przepraszam, że tu wbijam do Was na bezczelnego, ale muszę się poradzić... nie chcialam pisać w żadnym wątku "staraczkowym" bo takich tu jest conajmniej 4. A jeśli Bóg da to i tak będę tu z Wami posiadywać

Ad rem:

ostatni okres zaczął mi się 17.03.2012. Około 31.03.2012 miałam owulację (piszę około, bo to dopiero pierwszy cykl, kiedy zaczęłam baczniej obserwować śluz i mierzyć temperaturę, więc tak na 100 proc to jeszcze nie jestem pewna). Między 10 a 12 dniem po owu mialam delikatne różowe plamienia (oczywiście wkręcilam już sobie, że to implantacyjne), od około 2 tyg. boli- ciągnie mnie w dole brzucha, jakiś czas temu przez 2, 3 dni kłuło mnie w prawym jajniku. Dziś mam już 30 dzień cyklu, ale nie wiem, czy to u mnie oznacza spóźniający się okres, bo dopiero od ok. pół roku mam cykle w miarę regularne - co 29 - 32 dni, a przedtem miałam znaacznie dłuższe. No ale już nie wytrzymałam dzisiaj i przed chwilą zrobiłam test... Wynik niewiele mi rozjaśnił, bo widzę tylko bladziutką kreseczkę... a może jej wcale nie ma i tylko po prostu chcę ją widzieć...
Z tego stresu i niepewności, zrobiłam zdjęcie (w takim stanie test był po ok. 4 minutach). Załączam Wam je, jeśli mnie nie uznacie za wariatkę, to napiszcie, proszę, czy to może oznaczać ciążę, czy mam się raczej nie nakręcać?
Nie wiem też czy jutro albo pojutrze zrobić drugiego sikańca, tym razem z rana, czy od razu iść na betę... mętlik, mętlik...
przepraszam za zaśmiecanie wątku, jak co... pozdrawiam Was wszystkie!
no to gratuluje bedziesz mama)

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:

ja od 2 lat mam uczulenie na farbe jak nie byłam wciazy to ryzykowalam mimo spuchnietych oczow;] a teraz sie boje zeby dzieciatko nie zranic...

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
moja kuzynka jest fryzjerka i termin ma za 3 dni i chodziła do pracy do swiąt czyli do 38tyg farbowała wlosy urzywala lakierow i poki co jest wszystko OK
Stary 2012-04-16, 22:04   #3559
Isia83
Zadomowienie

Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi, podnioslyście mnie na duchu

Postaram się jutro zdążyć gdzieś na betę. Powiedzcie mi, czy to badanie należy wykonać tylko rano i na czczo, czy jest to obojętne?

Nasz dzien - 02.07.2011

Było cudownie...
kilka zdjęć...

Isia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 22:05   #3560
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:

Czarnamadonna,
Ni nie mogę))
o kurcze) hehehe;]]] to mój mi dzis do mnie powiedzial: "moje małe kochane Yetti;/ "
Stary 2012-04-17, 06:46   #3561
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Hej
Ja jednak wczoraj zaliczyłam pierwsze rzyganko... okropieństwo!
A ja nie mam pryszczy żadnych nic mi nie wyskakuje. Odpukac, żeby sie nie przypałętały
Stary 2012-04-17, 06:55   #3562
weronika23
Zakorzenienie

karolamankowa hehe ale sie usmialam
farbowanie ja juz farbowalam i bede nie chce wygladac strasznie chociaz juz taaak wygladam, ktoras pisala o ubraniu ja ciagek w getrach szerokiej tunice nie wymalowana wlosy zwiazane nie mam sily ciagle bym spala

a dzis 1 sukces sciaglam malej pampers 1 raz sie zesikala a 2 juz do nocniczka zobaczymy co bedzie dalej i dzis juz nie wstala o 5 a o 6
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 07:05   #3563
karolamankowa
Zadomowienie

Cześć Dziewczynki,
Kurcze mi się chyba zaczęły mdłości:-(((
A tak marzyłam ze mnie tym razem ominą...
Ale nic to, trzeba przeżyć.. Mogę rzygać byle serduszko w środę było;-)
Miłego dnia Wam życzę
Stary 2012-04-17, 07:19   #3564
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

karolamankowa nie martw sie, za niedługo sie skończą. Ja też bym chciała żeby już sie skończyły
Jade na uczelnie

Papa
Stary 2012-04-17, 07:24   #3565
kaaamila1
Zakorzenienie

Hej Kochane Mamusie !

Zdrówko u mnie z dnia na dzień się poprawia Już chce piątek, bo mam wizytę i będę podglądac maluszka

No i o dziwo od rana mam dobre samopoczucie i nie mam nudności, no ale z rana mamusia przyniosła mi do łóżka zupkę mleczną więc to chyba jej zasługa

Cytat:
Napisane przez wieka22 Pokaż wiadomość

my nie chcieliśmy znać płci przy 1 dziecku
za to rodzina i znajomi pękali ze złości, bo oni muszą wiedzieć i kropkaszwagierka próbowała nawet przekupić mojego męża...a my w zaparte chcieliśmy mieć niespodziankę
Podziwiam za taką wytrwałośc ! Ja jestem niecierpliwa i już nie mogę się doczekac kiedy maluch się pięknie rozkraczy i poznam jego płec.

No, ale taka niespodzianka co do płci jest nie do opisania !

Cytat:
Wyniki idealne.. wszystko w normie .. Teraz lecę , mieszkanko czeka ..

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
Kobitki jestem
Wychodzilam do playa i w drzwiach spotkalam kolege ktory pracuje z moim tz przyszedl mnie odwiedzic (jest na urlopie w pl ). Zapytal gdzie ide-powiedzialam a on na to ze mam nic nie kupowac on mi zaraz przywiezie bo ma blueconnecta na doladowania i potrzebuje go tylko jak zjezdza do ostródy a ze dzis wylatuje do norwegii i w pl bedzie dopiero w sierpniu to mi zostawi
takze jutro nadrabiam bo dzis juz uciekam do domku

caluje
To super No to teraz będziesz na bieżąco

Cytat:
Napisane przez Cecilia89 Pokaż wiadomość
Ja chyba jakaś nienormalna jestem. Nie potrafię cieszyć się z tej ciąży

Kochana myślę, że każdą z nas targają uczucia niepewności, zwątpienia, lęku. No, ale zobaczysz, że z każdą wizytą i podglądaniem Twojej małej iskierki będziesz ją kochac coraz mocniej i to matczyne uczucie całą Cię owładnie !

Wczoraj rozmawiałam z moją mamą o moim lękach a ona odpowiedziała, że jak urodziła moją siostrę miała 18 lat i również nie czuła się szczęśliwa będąc w ciąży. Żle się czuła i nie miała instyktu. No, ale jak urodziła moją siostrę i zobaczyła maleństwo pokochała ją jak nikogo innego na świecie. Nie było już lęku i strachu tylko wielkie szczęście !

Cytat:
Napisane przez Yonia12 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!

I ja dołączam do tutejszego grona mam listopadowo-grudniowych.
Z mężem planowaliśmy sie starać dopiero po Świętach, a tu się okazało, że już!
Test zrobiłam 8 kwietnia 2012 (34 dc) - 2 mocne kreski. W zeszłym tygodniu byłam u ginekologa i potwierdził.

Cieszę się bardzo
Witamy

Cytat:
Napisane przez martaj9 Pokaż wiadomość
Juz jestem po rozmowie z szefówką. Wiadomość o ciąży przyjęła z uśmiechem i z pewnego rodzaju wsparciem. Myślałam,że będzie gorzej. Jak wszystko będzie ok to zostaje w pracy do konca lipca.
Gratuluje udanej rozmowy ! Kamień z serca, prawda ?

Cytat:
Napisane przez Isia83 Pokaż wiadomość
Witam, drogie Panie

przepraszam, że tu wbijam do Was na bezczelnego, ale muszę się poradzić... nie chcialam pisać w żadnym wątku "staraczkowym" bo takich tu jest conajmniej 4. A jeśli Bóg da to i tak będę tu z Wami posiadywać

Ad rem:

ostatni okres zaczął mi się 17.03.2012. Około 31.03.2012 miałam owulację (piszę około, bo to dopiero pierwszy cykl, kiedy zaczęłam baczniej obserwować śluz i mierzyć temperaturę, więc tak na 100 proc to jeszcze nie jestem pewna). Między 10 a 12 dniem po owu mialam delikatne różowe plamienia (oczywiście wkręcilam już sobie, że to implantacyjne), od około 2 tyg. boli- ciągnie mnie w dole brzucha, jakiś czas temu przez 2, 3 dni kłuło mnie w prawym jajniku. Dziś mam już 30 dzień cyklu, ale nie wiem, czy to u mnie oznacza spóźniający się okres, bo dopiero od ok. pół roku mam cykle w miarę regularne - co 29 - 32 dni, a przedtem miałam znaacznie dłuższe. No ale już nie wytrzymałam dzisiaj i przed chwilą zrobiłam test... Wynik niewiele mi rozjaśnił, bo widzę tylko bladziutką kreseczkę... a może jej wcale nie ma i tylko po prostu chcę ją widzieć...
Z tego stresu i niepewności, zrobiłam zdjęcie (w takim stanie test był po ok. 4 minutach). Załączam Wam je, jeśli mnie nie uznacie za wariatkę, to napiszcie, proszę, czy to może oznaczać ciążę, czy mam się raczej nie nakręcać?
Nie wiem też czy jutro albo pojutrze zrobić drugiego sikańca, tym razem z rana, czy od razu iść na betę... mętlik, mętlik...
przepraszam za zaśmiecanie wątku, jak co... pozdrawiam Was wszystkie!
Ja myśle, że skokojnie możemy Ci gratulowac ! Krecha jest widoczna ! Ja również taką miałam a teraz leci mi 10 tydzień ciąży

Myślę, że beta to tylko formalnośc, ale zrób jeżeli chcesz byc spokojniejsza

Cytat:

Ja na szczęście farbowałam włosy w tym cyklu co zaciążyłam Teraz je pofarbuje jak skończę pierwszy trymestr.

Słyszałam, że spokojnie można farbowac tymi bez amoniaku więc bez obaw

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
mi nic na mdłości nie pomaga, mdli mnie całą dobę, potrafię się w nocy obudzić i nie pocieszajcie, że zaraz przejdzie, bo z Klaudią mdliło mnie do końca 5 miesiąca
No ładnie..a ja myślałam, że z końcem I trymestru takie dolegliwości odchodzą w zapomnienie..

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
a dzis 1 sukces sciaglam malej pampers 1 raz sie zesikala a 2 juz do nocniczka zobaczymy co bedzie dalej i dzis juz nie wstala o 5 a o 6
Brawo dla malutkiej

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 07:32   #3566
karolamankowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
karolamankowa nie martw sie, za niedługo sie skończą. Ja też bym chciała żeby już sie skończyły
Jade na uczelnie

Papa
No ale dotąd całkiem mnie omijały, wiec byłam pełna nadziei
A z synkiem muliło mnie od 4 tygodnia do porodu...
Ale masz racje, trzeba mieć wiarę źe szybciutko mina
Stary 2012-04-17, 07:34   #3567
gab26
Przyczajenie

Hej! Witam się i ja Zwlekałam z dołączeniem do Was, póki nie będę pewna. Dwie kreseczki zobaczyłam 01.04, a termin mam na 09.12.
gab26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 07:50   #3568
martaj9
Rozeznanie

Cytat:
Cześć Dziewczynki,
Kurcze mi się chyba zaczęły mdłości:-(((
A tak marzyłam ze mnie tym razem ominą...
Ale nic to, trzeba przeżyć.. Mogę rzygać byle serduszko w środę było;-)
Miłego dnia Wam życzę
Karola! Widzę, że ty tez masz takie same obawy jak ja przed usg. Tez czekam na serduszko. Będę jutro trzymać kciuki, żeby było. Daj znac jak już będziesz po.

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Cytat:
Napisane przez gab26 Pokaż wiadomość
Hej! Witam się i ja Zwlekałam z dołączeniem do Was, póki nie będę pewna. Dwie kreseczki zobaczyłam 01.04, a termin mam na 09.12.
Dlaczego nie jesteś pewna? U lekarza byłaś?

19.11.2012 Moje szczęście- Mikołajek
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 07:55   #3569
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
No ładnie..a ja myślałam, że z końcem I trymestru takie dolegliwości odchodzą w zapomnienie..
z reguły odchodzą
Stary 2012-04-17, 08:17   #3570
weronika23
Zakorzenienie

dziewczyny a mnie znowww taaak glowa boli ze szoook chyba nie zejde z kawy kurcze musze wypic taaka slabiuka bo zwariuje
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości