|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012
skopiowalam i wrzucilam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mdlosci tez sie martwilam ze nie mam ale jak juz mialam to mi ochota na nei odeszla wiec sie modle zeby juz ich nei bylo-zreszta lekarz powiedzial ze mam sie cieszyc wiec sie ciesze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3543 |
Zakorzenienie
|
Wpadam na chwilkę .. mam nadzieję że wybaczycie że nie mam czasu was komentować .. Zwariowany dzien ..
![]() Dzieki za kciuki . mieszkanie wreszcie spelnilo moje oczekiwania ( czyt. da sie w nim mieszkać .. ![]() ![]() Czwartek USG a w piątek jedziemy do teściów...muszę jeszcze farbnąc moje włoski bo wyglądam dość nieciekawie .. troszkę się zaniedbałam . Kupiłam taką bez amoniaku. podobno można . dobrze slyszalam ??? jest tu jakas mamuśka farbowana ???
#3544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3545 |
Zakorzenienie
|
O super
![]() Czasem warto przypomniec, bo czesto dziewczyny nie zaglądają na pierwszy post ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- czyli można ? to fajnie ![]()
![]() |
#3547 |
Zakorzenienie
|
ja się farbuje tą farbą co zawsze, nie szukałam innej bez amoniaku, bo mi inne nie pasują
![]()
![]() |
#3548 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
![]() ale wiekszosc dziewczyn farbuje normalnymi i ejst ok. w koncu to wlosy to jak ma przeniknac |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3549 |
Zakorzenienie
|
Ja już też mam odrost, ale poczekam do 10 tygodnia, żeby nie narażac malucha
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3550 |
Zakorzenienie
|
to chyba chodzi o wdychanie .. tak mi sie wydaje ..
#3551 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a tak na pocieszenie-ciąża jest super-wyręczają cię, przepuszczają w kolejkach, uśmiechają się na twój widok, żadna kontrola drogowa nie straszna(nie można Cię denerwować przecież)rośnie brzuszek, są fajne ciuchy ciążowe, można jeść lody kilogramami i nikogo to nie dziwi ![]()
![]() |
#3552 |
Raczkowanie
|
![]() Czy wy też byscie tylko spały i spały? Wstałam dziś o 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Isia83 pamiętam swój pierwszy post na tym wątku, identyczna sytuacja jak twoja, moja kreska była jeszcze bladsza- mąż twierdził, że "tam nic nie ma", ale jest ![]() madzius90 biedna pewnie się stresowałaś. Teraz najważniejszy odpoczynek. Trzymaj się ![]() Mistiquue gratujuję udanej wizyty i maluszka ![]() ![]() DeKajka ja jeszcze nie farbowałam, ale umawiałam się na wizytę i nie omieszkałam pochalić się mojej fryzjerce-powwiedziała, że to nie problem da sie cos wykombinować, więc podejrzewam, ze też cos lagodniejszego mi nałoży. W pierwszej ciąży też farbowałam ![]() I witam nowe mamusie, niech przybędzie grudniówek to będzie mi raźniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3553 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3554 |
Zakorzenienie
|
No dokładnie
![]() Matko ale mnie mdli... Ide sie położyc, może mi przejdzie ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Zakorzenienie
|
mi nic na mdłości nie pomaga, mdli mnie całą dobę, potrafię się w nocy obudzić i
![]() ![]()
#3556 |
Zadomowienie
|
Z tym farbowaniem to rownież chodzi o świństwa (chemia), które się przedostają przez skórę głowy do krwioobiegu.
Mnie dzisiaj tez trochę mdli wieczorem.. Ale po soku malinowym na przeziębienie mi prawie przeszło ![]() Czarnamadonna, Ni nie mogę ![]() Mój Mąż wczoraj mnie własnie tak nazwał..."miśku przykro mi to mówić ale rano wygladasz jak nieszczęście z pryszczami" No a ja już 33 skończyłam wiec okres dojrzewania mam za sobą;-)
#3557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3558 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- moja kuzynka jest fryzjerka i termin ma za 3 dni i chodziła do pracy do swiąt czyli do 38tyg ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3559 |
Zadomowienie
|
Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi, podnioslyście mnie na duchu
![]() Postaram się jutro zdążyć gdzieś na betę. Powiedzcie mi, czy to badanie należy wykonać tylko rano i na czczo, czy jest to obojętne? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja jednak wczoraj zaliczyłam pierwsze rzyganko... okropieństwo! ![]() A ja nie mam pryszczy żadnych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Zakorzenienie
|
karolamankowa hehe ale sie usmialam
farbowanie ja juz farbowalam i bede nie chce wygladac strasznie chociaz juz taaak wygladam, ktoras pisala o ubraniu ja ciagek w getrach szerokiej tunice nie wymalowana wlosy zwiazane nie mam sily ciagle bym spala a dzis 1 sukces sciaglam malej pampers 1 raz sie zesikala a 2 juz do nocniczka zobaczymy co bedzie dalej i dzis juz nie wstala o 5 a o 6 |
![]() ![]() |
![]() |
#3563 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczynki,
Kurcze mi się chyba zaczęły mdłości:-((( A tak marzyłam ze mnie tym razem ominą... Ale nic to, trzeba przeżyć.. Mogę rzygać byle serduszko w środę było;-) Miłego dnia Wam życzę ![]()
#3564 |
Zakorzenienie
|
karolamankowa nie martw sie, za niedługo sie skończą. Ja też bym chciała żeby już sie skończyły
![]() Jade na uczelnie ![]() Papa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3565 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Hej Kochane Mamusie !
Zdrówko u mnie z dnia na dzień się poprawia ![]() ![]() No i o dziwo od rana mam dobre samopoczucie i nie mam nudności, no ale z rana mamusia przyniosła mi do łóżka zupkę mleczną więc to chyba jej zasługa ![]() Cytat:
No, ale taka niespodzianka co do płci jest nie do opisania ! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kochana myślę, że każdą z nas targają uczucia niepewności, zwątpienia, lęku. No, ale zobaczysz, że z każdą wizytą i podglądaniem Twojej małej iskierki będziesz ją kochac coraz mocniej i to matczyne uczucie całą Cię owładnie ! Wczoraj rozmawiałam z moją mamą o moim lękach a ona odpowiedziała, że jak urodziła moją siostrę miała 18 lat i również nie czuła się szczęśliwa będąc w ciąży. Żle się czuła i nie miała instyktu. No, ale jak urodziła moją siostrę i zobaczyła maleństwo pokochała ją jak nikogo innego na świecie. Nie było już lęku i strachu tylko wielkie szczęście ! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Myślę, że beta to tylko formalnośc, ale zrób jeżeli chcesz byc spokojniejsza ![]() Cytat:
![]() Słyszałam, że spokojnie można farbowac tymi bez amoniaku więc bez obaw ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3566 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A z synkiem muliło mnie od 4 tygodnia do porodu... Ale masz racje, trzeba mieć wiarę źe szybciutko mina ![]()
![]() |
#3567 |
Przyczajenie
|
Hej! Witam się i ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3568 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Dlaczego nie jesteś pewna? U lekarza byłaś?
![]() |
#3569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3570 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a mnie znowww taaak glowa boli ze szoook chyba nie zejde z kawy kurcze musze wypic taaka slabiuka bo zwariuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.