|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VIII
|
|
|
|
#2612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie wlasnie boje :P
|
|
|
|
#2614 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przynajmniej taki mam plan a zobaczymy jak to wyjdzie w praniu![]() Cytat:
i Wszystkiego NajlepszegoŻyczęCytat:
fajnie że idziesz do fryzjera napisz póżniej czy Jesteś zadowolona!![]() Cytat:
super Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2615 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2616 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Impreza ![]() Cytat:
Tzn nie wiem,może ja mam takie tylko wrażenie . Ja np. nie umiem dobrze wpiąć gondoli i spaceróki w naszej Captivie, dopiero jak mój mąż zrobił to troche mocniej to gondola/spacerówka "wskoczyła" na swoje miejsce. Ale podejrzewam,że to kwestia wprawy i szybko to opanuje Dodć mogę,że Captiva to wysoki wózek - w sklepie stało kilka modeli różnych marek i Captiva była najwyższa ( tzn miała najwyżej osadzoną gondole).
|
|
#2617 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Parówki - już wiem co kupię na drugie śniadanie!
|
|||
|
|
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2619 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też mnie ochota na parówki wzięła kupię sobie, bo zaraz idę do sklepu![]() a na obiad nie wiem dalej co zrobię. Wyciągnęłam z zamrażarki pierś z kuraka i chyba jakiś sos na leniwca z paczki zrobię i ryż
|
|
|
|
|
#2621 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
DOmyslam sie z emialas stresa![]() Cytat:
ja nie taka nerwowa jak mnie ktos obudzi itak sie duzo razy budz ebo co chwile mi nogi drentwieja i bolą wiec spooooooooooko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- ja parowki dzis tez kupilam ale tz wrocil z pracy bo mu sprzet padł i zrobilam jemu a sama zjadlam wlasnie buleczke z ziarenkami salata szyneczka i serkiem zoltym i herbatke zielona pije![]() i znowu 200 zł na naprawe piły...........
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do wpinania, oglądałam ten instruktaż i rzeczywiscie troche sie różnią sposobami wpinania ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ZUZgYG8oBLg |
|
|
|
|
#2624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego jestem wierna TAKO.Cytat:
|
||
|
|
|
#2625 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
materac nie jest taki zly, tylko ze ja leze zazwyczaj na 1 boku bo na plecach mi brzuch twardnieje, wiec staram sie unikac, do tego zeby pisac na lapie musze miec prawa reke wolna no i na lewym boku lepiej jakos przewod pokarm.dziala.Krwiaka bylo 250ml, potem zeszlo do 100, a teraz jak mnie badal to juz nic tam nie plywalo tak luzem, byla taka zwarta masa ciala czy czegos, wiec teoretycznie sie zorganizowal. No ale leci costam caly czas mimo wszystko. Z wypychaniem klopot tylko taki ze krwiak jest nad dzieckiem - to bylo glowne niebezpieczenstwo - kto kogo wypchnie. Teraz juz "tylko" moze wywolac przedwczesny porod swoja obecnoscia... tak ze niby nic sie nie dzieje co by swiadczylo ze cos jest nie tak w obecnej chwili. Ale mimo to ostatnio trace wole walki... Na razie jestem na nowym etapie bo mi zaczelo byc zal tego czasu - postanowilam sie pouczyc paru programow do pracy, i mam ochote na nauke na skrzypcach, ale pewnie nie uda mi sie zdobyc :P Ale czegos bym chciala sie pouczyc fajnego
|
|
|
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
musze sie za sebie wziac. I to pisze serio. Zero slodyczy i mniejsze porcje chleba, bo ja chporuje teraz na chleb!!!!!!1 pol bochenka jadam sama w ciagu dnia
wiec jak ja mam tak nie tyc..... Do tego mało pije wody...... znowu..... Dzis sie wzielam juz za siobeie rano poszlam na maisto z pol litrowa woda i cala juz wypiła. teraz zielona herbata i potem dalej woda. najgorsze jest to ze ja słodkie teraz kocham i jak tu sie odzwyczaic..... niby niejem codziennie ale czasami jak sie dorwe to za to nadrabiam w jednej chwili kilka dni niejedzenia![]() nie przeszkadzaja mi teraz te kg az tak..... ale wiem ze gdybym slodkie odstawiła, codzienie duzo piła i niejadla tyle tego chleba w dodatku bialego to bym nie tyla az w takim tempie
Ćwiczę Zapuszczam naturalki! Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2012-04-17 o 11:36 |
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tylko wkurzyła pielęgniarka w szpitalu ostatnio jak mi pobierała krew na ZD, bo nie mogła mi żyły znaleźć
Pokłuła mi obie ręce i dopiero kogoś innego zawołała żeby to zrobił... a zwykle nie ma u mnie problemu z pobraniem krwi. Ale bać to się nie boję, nie mdleję etc. ![]() Znaleźliśmy na gumtree fajną komodę 20 funtów, niedaleko od nas, ogłoszenie z wczoraj. Napisaliśmy wiadomość i czekamy na odpowiedź teraz. Jutro tż idzie do pracy, mam nadzieję, że jak coś to wieczorem będzie mógł odebrać
|
|
|
|
#2628 |
|
Rozeznanie
|
Muminek - gratki!
To ty juz na ostatnim zakrecie
|
|
|
|
#2629 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi też juz od dłuższego czasu , no cóż taki urok ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kciukaski za dzisiejsze wizyty |
|||
|
|
|
#2630 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() dzisiaj miaam masakryczna noc, dlugo nie mogam zasnac a jak juz m sié w koncu udao to spaam jakims polsnem, porazka. No i wstalam po 4 do wc i maly sie obudzil i z godzine nawalal mi w brzuch ![]() pogoda dzisiaj okropna, pada i jest zimno.. no i jeszcze musialam wstac rano na zajecia, strasznie mi sie nie chcialo ![]() Cytat:
Cytat:
Wydaje mi sie ze dobrze, ze w tej sytuacji bedziesz miala regularnie rogione ktg Cytat:
![]()
|
|
#2631 |
|
Zadomowienie
|
ja ostatnio kupiłam w biedronce parówki z szynki z Sokołowa... pyyyycha
|
|
|
|
#2632 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() oj tez jeestem w stanie kazda ilosc slodkiego zjesc nie wyobrazam sobie abstynencji... Ale masz racje z tym piciem - ostatnio zaczelam liczyc ile pije na dzien i wyszlo malutko... tak ze tez dzis pierwsze co to zrobilam sobie zapas do lozka :P---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- o-te z szynki sa o niebo lepsze od zwyklych. kiedys kupowalam tylko berlinki bo mi sie wydawaly najlepsze, ale jak zaczelam dzieciakom kupowac te jasne a potem zjadlam taka zwykla to roznica jest ogromna |
|
|
|
|
#2633 |
|
Zadomowienie
|
Matko, przerażacie mnie tymi 30 tygodniami
|
|
|
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czesto korzystam z neta w telefonie. Wiec tam takie pipidówki te avatarki ze mnie szlag trafial To se walłam czerwonego i czerwony podpis![]() slodkie to masakra dla mnie.....jak przed ciąza sie umialam opanowac i niejesc tak teraz co z tego ze niejem kilka dni jak potem nadrabiam
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=hanjah;33598583 A ja dziś na 13.40 idę do położnej Posłucham serduszka super, zazdroszcze ![]() ![]() dokadnie, czego to oni nie wymysla....
|
|
#2636 |
|
Zadomowienie
|
Prince,ja też ostatnio pochłaniam słodkie, lody, wszytko co się da. Dosłownie pochłaniam, jakbym jedzenia czasami nie wdziała...i odbija się to w kg. Pewnie na wizycie dostanie mi się opierdziel, ale ja nie potrafię się czasem opanować
|
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
Hania
ja na gumtree znalazlam swietne lozeczko u mnie w miescie i w sobote pisalam maila bylo wystawione 3 dni i nikt sie nie odezwal :/ Edytowane przez chce_byc_mama Czas edycji: 2012-04-17 o 11:45 |
|
|
|
#2638 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2639 |
|
Rozeznanie
|
nadalka - gratki
![]() chce byc mama - dobrze ze wszystko ok
Edytowane przez Ando Czas edycji: 2012-04-17 o 11:49 |
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
Ciastek ja tez slodycze pochlaniam tonami po prostu masakra. nie umiem sie opanowac w ogole
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.

Ja tam się pobierania krwi nie boję

Jadę też do fryzjera dzisiaj, cieszę się bardzo

. Ja np. nie umiem dobrze wpiąć gondoli i spaceróki w naszej Captivie, dopiero jak mój mąż zrobił to troche mocniej to gondola/spacerówka "wskoczyła" na swoje miejsce. Ale podejrzewam,że to kwestia wprawy i szybko to opanuje 
- już wiem co kupię na drugie śniadanie!

Trzymaj się dzielnie i narzekaj jak potrzebujesz, bo to przynosi ulgę a nam nie przeszkadza
i jak tu sie odzwyczaic..... niby niejem codziennie ale czasami jak sie dorwe to za to nadrabiam w jednej chwili kilka dni niejedzenia
Pokłuła mi obie ręce i dopiero kogoś innego zawołała żeby to zrobił... a zwykle nie ma u mnie problemu z pobraniem krwi. Ale bać to się nie boję, nie mdleję etc.