Powiększanie piersi cz.7 - Strona 408 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-19, 17:42   #12211
izzi42
Raczkowanie

Smile Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
izzi tak dobrze pamiętasz Strasznie mi się spodobał ale będę pytac o większą wkładeczkę
Ptaj pytaj, bo ja miałam kawałek swojeggo cycka, a Ty racze nie, o ile pamiętam bez urazy, Mune wzieła większe i sa fajne

pozdrowionka
izzi42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 17:44   #12212
201711291009
Konto usunięte

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Milenko jest dokładnie jak piszesz, cycek rozkłada się jak placek, musiałabyś mieć dużo swojej twardej, zbitej piersi żeby dała objętość do implantu zobacz ile ja miałam wyjściówki w takiej ocenie to pewnie z 300 i powinnam mieć teraz 600cc a co mam najelepiej widać po dzisiejszych zdjęciach, które specjalnie dl Ciebie i Ilove zamieściłam
joasi ajj
Cytat:
Napisane przez izzi42 Pokaż wiadomość
Ptaj pytaj, bo ja miałam kawałek swojeggo cycka, a Ty racze nie, o ile pamiętam bez urazy, Mune wzieła większe i sa fajne
izzi nie obrażam się wcale ja coś tam mam, ale w kształcie rakiet jak to swiniaczek pisze w całą dłoń mi się cycek mieści
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 17:47   #12213
_martus_
Raczkowanie

Ilove, ja mam cięcie na otoczkach (całe otoczki miałam wycinane). na początku była masakra- wygląd tragiczny, teraz już wygląda tak, że nawet gdyby miało tak zostać, to bym nie marudziła. od paru dni stosuję maść na blizny i z dnia na dzień widzę różnicę. dodam jeszcze, że mam tendencje do bliznowców, więc tym bardziej się bałam co to będzie. niepotrzebnie
Stary 2012-04-19, 17:50   #12214
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Milenko jest dokładnie jak piszesz, cycek rozkłada się jak placek, musiałabyś mieć dużo swojej twardej, zbitej piersi żeby dała objętość do implantu zobacz ile ja miałam wyjściówki w takiej ocenie to pewnie z 300 i powinnam mieć teraz 600cc a co mam najelepiej widać po dzisiejszych zdjęciach, które specjalnie dl Ciebie i Ilove zamieściłam
Joasi, dzięki wielkie tak też myślałam
a komantarz do Twoich zdjęć napisałam stronę wcześniej mam nadzieję że przeczytałaś
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 17:50   #12215
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katarsis87 Pokaż wiadomość
Jestem załamana
Chyba się poryczę bo już nie widzę wyjścia.
Operacje miałam 3 miesiące temu zdjęcia wrzuciłam do albumu.
3 dni temu zauważyłam, że jedną pierś mam bardziej wypełnioną, później wrzucę zdjęcie.
Mam jeszcze nadzieję, że to przez to, że np może mięsień się rozluźnił i że druga pierś zrobi się też taka pełna, ale czuję się coraz gorzej psychicznie... nie wiem co dalej zrobić.
Wieczorkiem przypomne sobie dokładnie co i jak jest u Ciebie. Zdjątka masz w albumiku?
Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
cisza kobieto... ja mam dopiero cielska a cycki małe :/ Muszę schudnać Znowu zamiast chudnać to sie upasłam
no cielska tyle że aż trudno je objąć wzrokiem.
A panienki widać jak należy- i wcale ich na wierzchu nie miałaś! kochana są superaśne! Co dopiero latem jak tylko bluzeczką je okryjesz.

Cytat:
Mya no właśnie Doktorek powiedział, że będzie cięcie wokół otoczki i przecinanie gruczołu. Brr A jak się goją cięcia na otoczce? Bo pokazał mi zdjęcie to jak to było świeże to był strasznie nieprzyjemny widok I jakoś tak mam wrażenie, że po tym są blizny znacznie bardziej widoczne niż pod piersią... Jak się mylę to proszę mnie
Czyli pytac o 325 tak? Z 370 sobie dac spokój? Bo nie chcę jakichś małych ale też żeby mnie nie przeciążały i ktoś jak je zobaczy to żeby od razu nie powiedział ooo powiększyłaś sobie cycki!
Jeśli wynegocjuję 325 to będziemy miały z milenką takie same
Tak, tak- pytaj o 325, to już fajowe panienki będą Cięcie na otoczce jeśli jest koniecznością - no to co innego zrobić? Widocznie tylko w ten sposób Pan dr widzi możliwość by tą deformację zlikwidować. Ja zawsze odradzam takie cięcie- no ale u Ciebie to jest inna sprawa.
Wieczorkiem jeszcze raz przestudiujej te tabelki Twoje i popatrze na wyjścióweczkę Rozstaw brodawek przypomnij .

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
ilovesleeping na kiedy masz termin? Ja w tamtym roku właśnie u tego lekarza byłam i on mi odradziłale mimo to wrażenie po konsultacji bardzo pozytywne i gdyby tylko zechciał to z pełnym zaufaniem oddałabym się w jego ręce.

Olivkaa dziękuję za odp. fajnie, że ktoś naocznie widział jego dzieła i może to potwierdzić, ja wiem, że różnie może wyjśc i różnie może być dlatego ważne jest dla mnie jak lekarz zachowuje się w razie komplikacji. Pierwszą wizytę mam umówioną na początek maja i jeśli nie będzie żadnych przeciwwskazań to hmmm... może się okazać, że w czerwcu będę miała zabieg. Pani przez tel. powiedziała mi, że około miesiąc czeka się na termin
hihi- no popatrz ale traf bo ilove też ma taką deformację, widocznie się lekarz przez rok poduczył troszkę
Myslę, że na prawdę pownnaś poznać kilka opini Nie ma co się spieszyć w Twoim przypadku- i chyba Ty takiego parcia nie masz na szczęście. Powiększanie z plastyką nie jest już taką łątwą sprawą- i niestety nieudany zabieg może zosatwić trwałe i nieodwracalne skutki.
Dobrze by było gdyby jakiś z lekarzy do których idziesz miał praktykę z deformacjami piersi .

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-04-19 o 17:54
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 17:52   #12216
MILENKA2012
Raczkowanie

Izzi ale Mune jest większa od Ilove i ode mnie więc w naszym przypadku większe to raczej 325 MAX
Stary 2012-04-19, 17:58   #12217
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _martus_ Pokaż wiadomość
Ilove, ja mam cięcie na otoczkach (całe otoczki miałam wycinane). na początku była masakra- wygląd tragiczny, teraz już wygląda tak, że nawet gdyby miało tak zostać, to bym nie marudziła. od paru dni stosuję maść na blizny i z dnia na dzień widzę różnicę. dodam jeszcze, że mam tendencje do bliznowców, więc tym bardziej się bałam co to będzie. niepotrzebnie
martus no właśnie weszłam do Ciebie i widziałam...brr aż się tego boję po 2 tyg już widac było różnicę między tym co było po tygodniu. A po 3 tyg nie widziałam jak wyglądają bo nie było zdjątek

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Tak, tak- pytaj o 325, to już fajowe panienki będą Cięcie na otoczce jeśli jest koniecznością - no to co innego zrobić? Widocznie tylko w ten sposób Pan dr widzi możliwość by tą deformację zlikwidować. Ja zawsze odradzam takie cięcie- no ale u Ciebie to jest inna sprawa.
Wieczorkiem jeszcze raz przestudiujej te tabelki Twoje i popatrze na wyjścióweczkę Rozstaw brodawek przypomnij .
Mya będę wdzięczna
A rozstaw to 20cm. Pod piersiami 71cm.
I jeszcze mam prośbę... Pokażesz mi jakieś zdjęcie jak te moje nowe piersi by mniej więcej mogły wyglądac przy tym 325? Wiem, że na pewno nie identyczny kształt itd ale żebym mogła miec jakieś rozeznanie na wielkośc po operacji...
Stary 2012-04-19, 17:58   #12218
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Mya ja też zakotwiczyłam się na anatomkach MX325g tych co Ilove ale boję się że ich projekcja 5,7 plus moja wyjściówka to może być too much pytanie: czy naturalny cycek na implanicie rozkłada się jak placek (tak bardziej się spłaszcza) czy pozostaje w takim kształcie jak teraz jest ułożony? nie wiem czy to co napisałam jest jasne
Nie kochana- te wrtości się nie dodają tak matematycznie Tkanka się rozciągnie i rozłoży (zresztą po to jest najczęściej nacinana) nic się nie zsumuje- tego jestem pewna

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 17:58   #12219
belseno
Zadomowienie

MyaDiva bardzo, bardzo dziękuję za odpowiedz.Kurcze...to sporo tych poszkodowanych dziewczyn a ja się dopiero w tamtym roku dowiedziałam, że coś takiego mam.Kiedyś jak byłam bardzo młodziutką dziewczyną lekarz ogólny mnie opierniczył, że co ja zrobiłam! jak mogłam doprowadzić piersi do takiego stanu a mi było tak wstyd echhhh konował... tak jakbym miała na to jakiś wpływ - ale wiem to dopiero teraz. W każdym razie czas skończyć z kompleksami. Mieszkam w woj. swietokrzyskim wiec brałam pod uwagę Kraków ok. 130km. albo Warszawe ok. 180km. Jeśli możesz mi jeszcze kogoś polecić w tych okolicach to pisz a co do tych 2 lekarzy to pójdę w takim razie na obie konsultacje. Pisałam jeszcze do dr Szczyta ale on ma takie odległe terminy, że teraz jak wiem, że coś można zrobić to kolejnego roku już nie chce czekać.
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 18:06   #12220
jooasi
Wtajemniczenie

Ilove ja z pytaniem Mya tu napisała o promienistym cięciu gruczołu, czy dopytałaś doktora czy po takiej "masakrze" na nim można później karmić piersią?? czy ta kwestia jest teraz nieistotna dla Ciebie. wiem, że czasem nawet przy zwykłym montażu przez otoczke występują problemy mleczne bo kanaliki są pocięte i gruczoł pobliźniony. ja taka matka polka i dla mnie to ważna sprawa

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-04-19 o 18:03
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 18:06   #12221
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Nie kochana- te wrtości się nie dodają tak matematycznie Tkanka się rozciągnie i rozłoży (zresztą po to jest najczęściej nacinana) nic się nie zsumuje- tego jestem pewna
dzięki Mya, super że tak jest bo inaczej to wyszłyby mi spore balony
Stary 2012-04-19, 18:11   #12222
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Ostatnio już częściej zaglądam Kontroluje sytuacje
widze, widze, kontrola ostra i skuteczna

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Joasi, dzięki wielkie tak też myślałam
a komantarz do Twoich zdjęć napisałam stronę wcześniej mam nadzieję że przeczytałaś
Milenko przeczytałam i dziękuję bardzo Tobie i wszystkim dziewczynkom za ciepłe słowa
Stary 2012-04-19, 18:12   #12223
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Ilove ja z pytaniem Mya tu napisała o promienistym cięciu gruczołu, czy dopytałaś doktora czy po takiej "masakrze" na nim można później karmić piersią?? czy ta kwestia jest teraz nieistotna dla Ciebie. wiem, że czasem nawet przy zwykłym montażu przez otoczke występują problemy mleczne bo kanaliki są pocięte i gruczoł pobliźniony. ja taka matka polka i dla mnie to ważna sprawa
joasi właśnie zapomniałam o to zapytac. Ja taka zestresowana i jednocześnie szczęśliwa byłam, że teraz sobie dopiero przypominam o co miałam pytac hehe
Ale myślałam właśnie o tym jak wróciłam. Nagle sobie pomyślałam "kurczę przecież gdzieś czytałam, że później moga byc problemy z karmieniem"...No ale...teraz jakoś o tym nie myślę...Wychodzę z założenia, że nie wszystkie mamy karmią piersią...Podobno karmiąc piersią dziecko się lepiej rozwija itd, no ale...to chyba nie jest takie obowiązkowe? Nie wiem sama...Ale chyba w moim wypadku innej możliwości nie ma.
Stary 2012-04-19, 18:18   #12224
jooasi
Wtajemniczenie

Ilove pewnie, że nie jest obowiązkowe to na szczęście tylko nasz wybór tylko dobrze, mieć wiedze na ten temat przed operacją i pewność, że tak się właśnie chce żeby potem smutków nie było
Stary 2012-04-19, 18:22   #12225
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Ilove pewnie, że nie jest obowiązkowe to na szczęście tylko nasz wybór tylko dobrze, mieć wiedze na ten temat przed operacją i pewność, że tak się właśnie chce żeby potem smutków nie było
joasi wiesz teraz sobie tak myślę, ale znam siebie i wiem jednak, że jak przyjdzie co do czego to będzie mi smutno. Coś za coś Ojj, będzie dobrze
Ale TZ nie powiem bo nie wiem czy by się zgodził w takim razie
Stary 2012-04-19, 18:23   #12226
jooasi
Wtajemniczenie

Ilove jakby co to własną piersią Cie poratuje
Stary 2012-04-19, 18:26   #12227
belseno
Zadomowienie

Cytat:
belseno jeszcze nie mam terminu ustalonego, ale jak z nim rozmawiałam to powiedziałam o lipcu. Chciałam na sierpień, ale wyjeżdża. I czemu odradził? Mi pokazywał zdjęcia kobiet i miał już takie pacjentki. No i ja następna do kolekcji. Wiadomo, że inaczej to będzie robił niż innym dziewczynom, ale nie mówił, że to jest niewykonalne
Powiedział, że u mnie w jednej piersi odległość pod spodem od sutka do tułowia jest zbyt mała, żeby tam coś włożyć, że zagięcie, które jest pod piersią weszłoby na pierś i to by szpeciło, że wyglądałoby jak bym miała 2 piersi albo musiałby przesunąć sutek ale nie ma sposobu na zasłonięcie dziury po nim
Stary 2012-04-19, 18:33   #12228
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Ilove jakby co to własną piersią Cie poratuje
joasi chyba tak by musiało byc
Cytat:
Powiedział, że u mnie w jednej piersi odległość pod spodem od sutka do tułowia jest zbyt mała, żeby tam coś włożyć, że zagięcie, które jest pod piersią weszłoby na pierś i to by szpeciło, że wyglądałoby jak bym miała 2 piersi albo musiałby przesunąć sutek ale nie ma sposobu na zasłonięcie dziury po nim
belseno ojj za bardzo się nie znam na tym ale może teraz idź do niego i zobaczymy co powie
Stary 2012-04-19, 18:41   #12229
belseno
Zadomowienie

Olivkaa nie wiem czy ja mogę cokolwiek chcieć szczególnie, że jeszcze do niedawna myślałam, że u mnie to się nic nie da zrobić. Jeśli uda się sprawić, że nie będą płaskimi woreczkami to już będę szczęśliwa - zobaczę co mi na konsultacji powiedzą i jeśli będę miała jakiś wybór to wówczas zaszaleję
Stary 2012-04-19, 18:45   #12230
martkka sz
Raczkowanie

o qurcze!
buziam Was wszystkie!
ja wrocilam po tygodniu swiat i bezustannego obzarstwa. mam oprocz wiekszego tylka i brzucha TAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKIIIE EEE zaleglosci! ! !
Stary 2012-04-19, 18:49   #12231
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
wychodzi na to, że mogłam spokojnie zrobić ten zabieg w tamtym roku [...] - a był to dobry moment bo miałam rekonwalescencje z ręką i siedzialam w domu i na wakacje nigdzie nie wyjeżdżałam buuu...
Ja mam podobnie. Gdybym wczesniej sie obudzila bylabym juz rok po operacji. W zeszlym roku przez kilka miesiecy byl u mnie w pracy remont i nic sie szczegolnego nie dzialo. Zoperowalabym sie 10 razy nie musialabym sie bujac z urlopami, zwolnieniami...
Pierwszym lekarzem, do ktorego trafilam byl wlasnie dr Broma. Proponowal mi okraglaczki ok 400 ml. Ale dla mnie byl jakos zbyt szybki w decyzjach i zdecydowanie mnie wtedy przestraszyl. Juz nie poszlam do niego na powtorna konsultacje. Zreszta upieral sie na okraglaczkach a ja od samego pocztaku chcialam anatomki.

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-04-19 o 18:51
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 18:55   #12232
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez martkka sz Pokaż wiadomość
o qurcze!
buziam Was wszystkie!
ja wrocilam po tygodniu swiat i bezustannego obzarstwa. mam oprocz wiekszego tylka i brzucha TAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKIIIE EEE zaleglosci! ! !
oo martka to już zacznij żebyś skończyła do jutra
Stary 2012-04-19, 19:23   #12233
anika75
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny jak obiecałam, fotki całej mojej sylwetki, żeby nie było, że mam wielkie piersi i na takie namawiam dla przypomnienia wymiarki 169cm i 58kg, (jak widać bioderka wciąz dominują mimo, że teoretycznie obwody są takie same to dupe mam płaską i szeroką) implacik znacie. w ubraniu mam tyle co wcześniej z ogąbczonym stanikiem czy w dopasowanej koszuli czy luźnej bluzce, dużych dekoltów nigdy nie nosiłam i nadal się na nie skuszam, nie ma szans zeby ktoś się zorientował. zamieszczam na pulpicie żeby wszyskie zainteresowane mogły zobaczyć i żeby nie było, że opowiadam farmazony przy okazji pochwalam się nowym komplecikiem w wiosennych barwach Esotiq
O kurde, jakbym siebie widziała . Tylko ja niższa jestem o 2 cm i chudsza o 2 kg, reszta idealnie się zgadza . Prócz cycków oczywiście

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Cytat:
Napisane przez martkka sz Pokaż wiadomość
o qurcze!
buziam Was wszystkie!
Oj kochana, tyłek i brzuch to pestka, w porównaniu z zaległościami
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 19:37   #12234
martkka sz
Raczkowanie

no ja laski....!zapodam streszczeniem ( byc moza ktoras tez ma zaleglosci z ostatnich dni) cycki, diety, cycki,zeby madrosci, znowu cycki, czasem jakis stanik i juz tylko cycki, cycki, cycki.

Joas, mi sie wydaje ze te "publiczne" zdjecia cos wrzucila na forum znieksztalcaja Ci troche te Twoja sylwetke. Dolne konczyny masz blizej aparatu (aparat mialas tez nisko) i wydaja sie wieksze.Nie wiem, jaki masz aparacik ale proste cyfrowki z serii -inteligentne- lubia deformowac to czy tamto
Popros Mezczyzne o zrobienie zdjecia albo postaw aparat na wysokosci np. brzucha.

ps. fajowa bielizna!podoba mi sie tez bluzeczka
Stary 2012-04-19, 20:29   #12235
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Olivkaa nie wiem czy ja mogę cokolwiek chcieć szczególnie, że jeszcze do niedawna myślałam, że u mnie to się nic nie da zrobić. Jeśli uda się sprawić, że nie będą płaskimi woreczkami to już będę szczęśliwa - zobaczę co mi na konsultacji powiedzą i jeśli będę miała jakiś wybór to wówczas zaszaleję
Trzymam w takim razie kciuki zebyś wybrała lekarza, który spełni Twoje marzenia

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Pierwszym lekarzem, do ktorego trafilam byl wlasnie dr Broma. Proponowal mi okraglaczki ok 400 ml. Ale dla mnie byl jakos zbyt szybki w decyzjach i zdecydowanie mnie wtedy przestraszyl. Juz nie poszlam do niego na powtorna konsultacje. Zreszta upieral sie na okraglaczkach a ja od samego pocztaku chcialam anatomki.
A ja myslalam ze doktor bardzej na anatomkach pracuje. Bałam sie ze mi wybrał anatomki bo włąsnie takie lubi. Ale jestes kolejnym przykładem ze jednak okraglaski jezeli mozna. Jestem spokojniejsza w takim razie anatomki u mnie to mus. Dziewczynki tez tak doradzily wiec spokojnie pojde korytarzem po swoje marzenia

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 20:55   #12236
jooasi
Wtajemniczenie

martka racja racja to zwykła cyfrówka postawiona na szafce i zdjęcia z samowyzwalacza więc ciut dziwnie wyglądam i krzywe zdjęcia bo aparat ma okrągły brzeg i nie mogłam go postawić ale to tylko poglądowo miało być a nie do wyborów miss

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
O kurde, jakbym siebie widziała . Tylko ja niższa jestem o 2 cm i chudsza o 2 kg, reszta idealnie się zgadza . Prócz cycków oczywiście

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Oj kochana, tyłek i brzuch to pestka, w porównaniu z zaległościami
Anika i co duże i wszyscy zobaczą, że zrobione?? a te 380 wcale nie bedą dużo większe, bo to anatomki i zupełnie inaczej się ułożą a 50cc to różnica 5 łyżek wody rozlana na całej wielkości piersi

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
belseno, szczerze to bzdury jakieś, chyba poprostu nie chciał się za to brać
a skąd Ty jesteś? nie chciałabyś do Gdyni do Skwiercz pojechać? ona jest specjalistką od trudnych spraw i napewno nie bedzie miała problemu z nowym fałdem podpiersiowym bo stale to robi Broma raczej jest od prostej, szybkiej roboty

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-04-19 o 20:56
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 21:01   #12237
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Andzikus to kto zdobył Twoje zaufanie, u kogo robisz? Z tego co widzę, to za 4 dni....ojojojjjj
Stary 2012-04-19, 21:17   #12238
martkka sz
Raczkowanie

no Joasi no!!! ale takie znieksztalcenie sylwetki powieksza nogi i pomniejsza cycki, wiec nie mozna proporcji calej sylwetki dobrze zobaczyc!! a szkoda, bo zgrabna bestia jestes!!!

Edytowane przez martkka sz
Czas edycji: 2012-04-19 o 21:19
martkka sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 21:17   #12239
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Broma raczej jest od prostej, szybkiej roboty
Joooasi nie zrozum mnie źle ale troche dziwnie zabrzmiało to zdanie Jakos mi sie nie wydaje żeby taka operacja była czymś prostym a tym bardzej szybkim. Rozumiem że kazdy lekarz ma lepszy lub gorszy fach w reku. Oczywiscie to żaden atak na Ciebie żeby nie było Ale nie powiem smutno mi sie troszke zrobiło

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 21:34   #12240
basiak1234
Raczkowanie

nie wiem jak sie cytuje ale to napisała jooasi
belseno
, szczerze to bzdury jakieś, chyba poprostu nie chciał się za to brać
a skąd Ty jesteś? nie chciałabyś do Gdyni do Skwiercz pojechać? ona jest specjalistką od trudnych spraw i napewno nie bedzie miała problemu z nowym fałdem podpiersiowym bo stale to robi Broma raczej jest od prostej, szybkiej roboty[/QUOTE]

jooasi czy ty troszkę oby nie przesadzasz z ferowaniem swoich ocen i recenzji pracy lekarzy? chyba cie dziewczyno odrobinę ponosi...skąd ty wiesz tyle o pracy innych . Ja rozumiem , że jestes po operacji i wydaje ci sie , ze coś tam kumasz ale bez przesady. Z twoich wypowiedzi na tym forum raczej nie wnosze, ze z medycyną masz cos wspólnego
wiem, ze zaraz Mya Diva tu armaty przeciwko mnie wyciągnie w twojej obronie ale naprawdę przekaraczasz juz pewne granice
i oczywiscie to zaden atak na ciebie nie był

Edytowane przez basiak1234
Czas edycji: 2012-04-19 o 21:38
basiak1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości