|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#12211 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#12212 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
Cytat:
ja coś tam mam, ale w kształcie rakiet jak to swiniaczek pisze w całą dłoń mi się cycek mieści
|
||
|
|
|
#12213 |
|
Raczkowanie
|
Ilove, ja mam cięcie na otoczkach (całe otoczki miałam wycinane). na początku była masakra- wygląd tragiczny, teraz już wygląda tak, że nawet gdyby miało tak zostać, to bym nie marudziła. od paru dni stosuję maść na blizny i z dnia na dzień widzę różnicę. dodam jeszcze, że mam tendencje do bliznowców, więc tym bardziej się bałam co to będzie. niepotrzebnie
|
#12214 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a komantarz do Twoich zdjęć napisałam stronę wcześniej mam nadzieję że przeczytałaś
|
|
|
|
|
#12215 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A panienki widać jak należy- i wcale ich na wierzchu nie miałaś! kochana są superaśne! Co dopiero latem jak tylko bluzeczką je okryjesz. Cytat:
Wieczorkiem jeszcze raz przestudiujej te tabelki Twoje i popatrze na wyjścióweczkę Cytat:
Myslę, że na prawdę pownnaś poznać kilka opini Dobrze by było gdyby jakiś z lekarzy do których idziesz miał praktykę z deformacjami piersi .
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-04-19 o 17:54 |
||||
|
|
|
#12216 |
|
Raczkowanie
|
Izzi ale Mune jest większa od Ilove i ode mnie więc w naszym przypadku większe to raczej 325 MAX
|
|
|
|
#12217 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
aż się tego boję po 2 tyg już widac było różnicę między tym co było po tygodniu. A po 3 tyg nie widziałam jak wyglądają bo nie było zdjątek![]() ![]() Cytat:
A rozstaw to 20cm. Pod piersiami 71cm. I jeszcze mam prośbę... Pokażesz mi jakieś zdjęcie jak te moje nowe piersi by mniej więcej mogły wyglądac przy tym 325? Wiem, że na pewno nie identyczny kształt itd ale żebym mogła miec jakieś rozeznanie na wielkośc po operacji...
|
||
|
|
|
#12218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tkanka się rozciągnie i rozłoży (zresztą po to jest najczęściej nacinana)
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#12219 |
|
Zadomowienie
|
MyaDiva bardzo, bardzo dziękuję za odpowiedz.Kurcze...to sporo tych poszkodowanych dziewczyn a ja się dopiero w tamtym roku dowiedziałam, że coś takiego mam.Kiedyś jak byłam bardzo młodziutką dziewczyną lekarz ogólny mnie opierniczył, że co ja zrobiłam! jak mogłam doprowadzić piersi do takiego stanu a mi było tak wstyd echhhh konował... tak jakbym miała na to jakiś wpływ - ale wiem to dopiero teraz. W każdym razie czas skończyć z kompleksami. Mieszkam w woj. swietokrzyskim wiec brałam pod uwagę Kraków ok. 130km. albo Warszawe ok. 180km. Jeśli możesz mi jeszcze kogoś polecić w tych okolicach to pisz a co do tych 2 lekarzy to pójdę w takim razie na obie konsultacje. Pisałam jeszcze do dr Szczyta ale on ma takie odległe terminy, że teraz jak wiem, że coś można zrobić to kolejnego roku już nie chce czekać.
|
|
|
|
#12220 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilove ja z pytaniem Mya tu napisała o promienistym cięciu gruczołu, czy dopytałaś doktora czy po takiej "masakrze" na nim można później karmić piersią?? czy ta kwestia jest teraz nieistotna dla Ciebie. wiem, że czasem nawet przy zwykłym montażu przez otoczke występują problemy mleczne bo kanaliki są pocięte i gruczoł pobliźniony. ja taka matka polka i dla mnie to ważna sprawa
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-04-19 o 18:03 |
|
|
|
#12221 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#12222 | |
|
Wtajemniczenie
|
widze, widze, kontrola ostra i skuteczna
---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
|
|
|
#12223 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale myślałam właśnie o tym jak wróciłam. Nagle sobie pomyślałam "kurczę przecież gdzieś czytałam, że później moga byc problemy z karmieniem"...No ale...teraz jakoś o tym nie myślę...Wychodzę z założenia, że nie wszystkie mamy karmią piersią...Podobno karmiąc piersią dziecko się lepiej rozwija itd, no ale...to chyba nie jest takie obowiązkowe? Nie wiem sama...Ale chyba w moim wypadku innej możliwości nie ma. |
|
|
|
|
#12224 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilove pewnie, że nie jest obowiązkowe to na szczęście tylko nasz wybór
tylko dobrze, mieć wiedze na ten temat przed operacją i pewność, że tak się właśnie chce żeby potem smutków nie było
|
|
#12225 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ojj, będzie dobrzeAle TZ nie powiem bo nie wiem czy by się zgodził w takim razie
|
|
|
|
|
#12226 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilove jakby co to własną piersią Cie poratuje
|
|
#12227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#12228 | |
|
Konto usunięte
|
joasi chyba tak by musiało byc
Cytat:
za bardzo się nie znam na tym
|
|
|
|
|
#12229 |
|
Zadomowienie
|
Olivkaa nie wiem czy ja mogę cokolwiek chcieć
szczególnie, że jeszcze do niedawna myślałam, że u mnie to się nic nie da zrobić. Jeśli uda się sprawić, że nie będą płaskimi woreczkami to już będę szczęśliwa - zobaczę co mi na konsultacji powiedzą i jeśli będę miała jakiś wybór to wówczas zaszaleję
|
|
|
|
#12230 |
|
Raczkowanie
|
o qurcze!
buziam Was wszystkie! ja wrocilam po tygodniu swiat i bezustannego obzarstwa. mam oprocz wiekszego tylka i brzucha TAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKIIIE EEE zaleglosci! ! !
|
#12231 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pierwszym lekarzem, do ktorego trafilam byl wlasnie dr Broma. Proponowal mi okraglaczki ok 400 ml. Ale dla mnie byl jakos zbyt szybki w decyzjach i zdecydowanie mnie wtedy przestraszyl. Juz nie poszlam do niego na powtorna konsultacje. Zreszta upieral sie na okraglaczkach a ja od samego pocztaku chcialam anatomki.
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-04-19 o 18:51 |
|
|
|
|
#12232 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#12233 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Tylko ja niższa jestem o 2 cm i chudsza o 2 kg, reszta idealnie się zgadza ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#12234 |
|
Raczkowanie
|
no ja laski....!zapodam streszczeniem
( byc moza ktoras tez ma zaleglosci z ostatnich dni ) cycki, diety, cycki,zeby madrosci, znowu cycki, czasem jakis stanik i juz tylko cycki, cycki, cycki. ![]() Joas, mi sie wydaje ze te "publiczne" zdjecia cos wrzucila na forum znieksztalcaja Ci troche te Twoja sylwetke. Dolne konczyny masz blizej aparatu (aparat mialas tez nisko) i wydaja sie wieksze.Nie wiem, jaki masz aparacik ale proste cyfrowki z serii -inteligentne- lubia deformowac to czy tamto Popros Mezczyzne o zrobienie zdjecia albo postaw aparat na wysokosci np. brzucha. ps. fajowa bielizna!podoba mi sie tez bluzeczka
|
#12235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
|
|
#12236 | ||
|
Wtajemniczenie
|
martka racja racja
to zwykła cyfrówka postawiona na szafce i zdjęcia z samowyzwalacza więc ciut dziwnie wyglądam i krzywe zdjęcia bo aparat ma okrągły brzeg i nie mogłam go postawić ale to tylko poglądowo miało być a nie do wyborów miss![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
a te 380 wcale nie bedą dużo większe, bo to anatomki i zupełnie inaczej się ułożą a 50cc to różnica 5 łyżek wody rozlana na całej wielkości piersi ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
![]() a skąd Ty jesteś? nie chciałabyś do Gdyni do Skwiercz pojechać? ona jest specjalistką od trudnych spraw i napewno nie bedzie miała problemu z nowym fałdem podpiersiowym bo stale to robi Broma raczej jest od prostej, szybkiej roboty
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-04-19 o 20:56 |
||
|
|
|
#12237 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#12238 |
|
Raczkowanie
|
no Joasi no!!! ale takie znieksztalcenie sylwetki powieksza nogi i pomniejsza cycki, wiec nie mozna proporcji calej sylwetki dobrze zobaczyc!!
a szkoda, bo zgrabna bestia jestes!!!
[ Edytowane przez martkka sz Czas edycji: 2012-04-19 o 21:19 |
|
|
|
#12239 |
|
Zakorzenienie
|
Joooasi nie zrozum mnie źle ale troche dziwnie zabrzmiało to zdanie
Jakos mi sie nie wydaje żeby taka operacja była czymś prostym a tym bardzej szybkim. Rozumiem że kazdy lekarz ma lepszy lub gorszy fach w reku. Oczywiscie to żaden atak na Ciebie żeby nie było Ale nie powiem smutno mi sie troszke zrobiło
|
#12240 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem jak sie cytuje ale to napisała jooasi belseno, szczerze to bzdury jakieś, chyba poprostu nie chciał się za to brać ![]() a skąd Ty jesteś? nie chciałabyś do Gdyni do Skwiercz pojechać? ona jest specjalistką od trudnych spraw i napewno nie bedzie miała problemu z nowym fałdem podpiersiowym bo stale to robi Broma raczej jest od prostej, szybkiej roboty [/QUOTE]jooasi czy ty troszkę oby nie przesadzasz z ferowaniem swoich ocen i recenzji pracy lekarzy? chyba cie dziewczyno odrobinę ponosi...skąd ty wiesz tyle o pracy innych . Ja rozumiem , że jestes po operacji i wydaje ci sie , ze coś tam kumasz ale bez przesady. Z twoich wypowiedzi na tym forum raczej nie wnosze, ze z medycyną masz cos wspólnego wiem, ze zaraz Mya Diva tu armaty przeciwko mnie wyciągnie w twojej obronie ale naprawdę przekaraczasz juz pewne granice i oczywiscie to zaden atak na ciebie nie był
dr Kasprzyk okrągłe natrelle 325 i 375 Edytowane przez basiak1234 Czas edycji: 2012-04-19 o 21:38 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.

ale będę pytac o większą wkładeczkę
zobacz ile ja miałam wyjściówki w takiej ocenie to pewnie z 300 i powinnam mieć teraz 600cc

A jak się goją cięcia na otoczce? Bo pokazał mi zdjęcie to jak to było świeże to był strasznie nieprzyjemny widok