|
|
#4711 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: mamusie listopad-grudzień 2011 cz.2
Hej
![]() U nas rano pogoda koszmarna, a teraz pięnie słonko świeci. Nie wiem czy któraś z was prócz mnie podaje mleko hipp, bo upolowałam dziś w auchan promocje, z 41,99 jest za 33,77. Więc polecam dla jedzących. Wogóle dzis poszwędałyśmy sie z małą po sklepach w chuście, mina innych ludzi.... bezcennna ![]() I wogóle miałam sie pożalic (( Najprawdopodobniej mam polipa do operacji w macicy buuuuuu, z amiesiac mam sie stawić na kontroli, 3majcie kciuki, żeby to nie było to.... wszystkie dziadostwa mnie dopadają ((((
Czas na marzeń spełnianie, czas na to co najlepsze.. http://www.suwaczki.com/tickers/relguay3w0a6i2sn.png http://s2.pierwszezabki.pl/046/0462819b0.png?8210 Edytowane przez zmyslkobiety Czas edycji: 2012-04-22 o 18:48 |
|
|
|
#4712 |
|
Wtajemniczenie
|
Elf chyba bromergon hamuje ale na recepte.Jedz na ip i powiedz ze goraczkujesz to Ci przepisza, ale wtedy nie mozna karmic.
|
#4713 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4714 | |
|
Zakorzenienie
|
Ggora tzta do kolonii karnej wyslij
![]() Okulary tez raz takie mialam ze widzialam ich krawedz- w takich bez oprawek A zreszta moze wkazdych przeszkadza na poczatku ? Ja tez trzeci dzien czekam na kupe soni ale jestem Dobrej mysli- wlasniesonia do mnie przyszla i mowi- mamo zrobilam sliczne siku dla ciebie chodz szybko zobaczyc Pytam czy kupy nie bylo- a ona ze nie niestety ale ODCZEP adama i chodz obejrzec Cytat:
---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Aha a jutro mamy kontrolna wizyte u neurologa z chlopcami z rana a potem chyba zahacze o zlobek i dowiem sie co i jak ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Zmysl a kiedy ci ten polip sie ujawnil? Bo ja mialam-tzn dowiedzialam sie ze mam na poczatku ciazy z sonia a potem wzial i sie wchlonal bez sladu Ja nie wiem czemu ludzie sie tak dziwia noszeniu w chuscie bo to fajny naturalny sposob
|
|
#4716 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A propos zyrafy, ja pamietam jak bylam dzieckiem to bylo mnostwo takich zabawek gumowych piszczacych, ja mialam slonika Ech, przetrwalam uczelnie, ale seminarium magisterskie bylo koszmarne |
||||
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze zrobilam bloka ale
Jakis taki niedobry wyszedl... Za slodki czy co? Mojej mamy byl znacznie lepszy... Moze dlatego ze zamiast tych pokruszonych herbatnikow nieco Zlezale platki chocapic dodalam ![]() Ggora jak sie udal tort i przyjecie Diega? Doszedl prezent na czas?
|
#4718 |
|
Rozeznanie
|
Zmysl a kiedy ci ten polip sie ujawnil?
Bo ja mialam-tzn dowiedzialam sie ze mam na poczatku ciazy z sonia a potem wzial i sie wchlonal bez sladu Ja nie wiem czemu ludzie sie tak dziwia noszeniu w chuscie bo to fajny naturalny sposob Glam miałam juz 4 okresy i wszystkie bardzo długie to jest około 20 dni i koszmarnie obfite, ciągle miałam okres tak naprawdę i ciągle nie było jak zrobić usg, teraz sie udało i wyszedł polip, po kolejnym okresie mam przyjsc zobaczyć co sie dzieje bo niby jest spory
|
#4719 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
po cc Ci się ten dziad zrobił? ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- dziewczyny polecicie te kaszki holle? bo czytam mieszane opinie a zależy mi na czymś zdrowym dla mojego alergika
|
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
ledwo żyję tak łeb mnie nawala
Glam oj ja Ci strasznie wspólczuję,ze Ty tak sama myślicie już nad nowym tytułem dla kolejnej części??
|
#4721 |
|
Rozeznanie
|
wygląda na to ze po ciazy, nie wiem czy to ma coś wspólnego z cc, na pewno ma wspólne z hormonami.
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze to straszne z okresami 20- dniowymi
zaden facet by tego nie przezyl ![]() Znalazlam wyszywanke ktora dostalam od swojej cioci- chcialam wkleic fotke dla fanek wyszywania glownie mojej hiro Eli ale gdzies posialam Kabel od lapka a z telefonu zdjecie sie laduje tylko na fejsa a ela Fejsa nie ma ![]() Ale sie wystraszylam, domisko sie na noc nazarl, spal na brzuszku ulal az mu sie noskiem wylalo i nie mogl tchu zlapac. Dmuchnelam mu w buzie i szybko z noska odciagnelam ale bidak sie rozplakal i oczywoscie obudzil adaska i wrzask ma dwie japy Boze niech juz wszyscy lacznie z sonia pojda wreszcie spac na dobre bo mi glowa odpada normalnie
|
#4723 |
|
Wtajemniczenie
|
elf a kapuste probowałas przykładac?
|
#4724 |
|
Raczkowanie
|
Elf moja mała te kaszki je i bardzo jej smakują - ale nie same tylko jak owoce dodam . A jak je kupowałam to mi sie taka kaszka dla alergików rzuciła w oczy
:http://allegro.pl/humana-kaszka-jabl...229814199.html poczytaj sobie
|
|
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
Elf polip mi sie zrobil jrszcze przed ciaza nie wiem z czego i dlaczego
A kolezanka miala kiedys polipy usuwane z nosa z tego co pamiwtam w znieczuleniu miejscowym
|
#4726 |
|
Raczkowanie
|
Elf Bidaku, udało się coś zrobić z piersiami? Mój je kaszkę Holle jaglaną od 3 tyg. Dziennie zużywam jej ok 10 czubatych łyżeczek i do końca miesiąca powinna mi jeszcze wystarczyć. Mieszam ją z własnym mlekiem i daję gęściochę łyżeczką, bez owoców. Raz je chętnie, raz mniej. Zależy na ile głodny jest.
My tez dzisiaj cały dzień na dworze u teściów. Pogoda dopisała i mogłaby taka pozostać. A zmieniając temat, na mniej przyjemny. Mam taki chlew w mieszkaniu, ze głowa mała. Dziewczyny, kiedy Wy sprzątacie??? Kiedy macie na to czas? ![]() :conf used: ugotować obiad jeszcze jeszcze, bo małego mam na oku, ale posprzątać to już grubsza sprawa, a przy nim nie chę używać tych śmierdzideł do sprzątania. Wieczorem, gdy śpi, już mi się nie chce nic (poza wizazem )
|
|
|
|
#4727 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
godzina pod prysznicem, cały dzień kapucha i maści i gniecenie moich babcinych skarpet (okropelne te cyki jak u 80latki) i odrobinę lepiej, okaże się jutro, na pewno nie będę dziadostwa przetrzymywać ze sprzątaniem mam identycznie, jakbym zaczęła się tłuc to od razu się budzi, więc chlew na maxa, podziwiam kobiety z błyszczącymi frontami i gromadką dzieci a domek lśni KASZKA jaglana jest dobra? właśnie myślę czy oprócz ryżowej mu nie podać jaglanej bądź kukurydzianej, nie wiem która mniej alergizująca dla takiego wrażliwca. W pediatrach oparcia nie mam, każą zaczynać od jabłka a mały jest na nie uczulony przecież... NO to się doigrałam, nie chciałam jechać do szpitala z piersiami to pojadę z nogą. Pośliznęłam się na macie eduk., wybiłam kolano i w locie uderzyłam o bujak i nie wiem KU^^A (!!!!$$$%^&$#@0 ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- jaaaaaaaakie fajne ![]() http://allegro.pl/smoby-jezdzik-bubb...275397662.html ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- oj te zębole - ciągnie się za uszy mops jeden, drapie i ciągle wybudza- idę go nażelować
Edytowane przez elf27 Czas edycji: 2012-04-22 o 23:04 |
|
|
|
|
#4728 |
|
Zadomowienie
|
jestem
![]() wiec plecak diego nie doszedl- licze na jutrzejszy dzien ![]() Filip w wannie zwalil kupola i zaraz wola- a teraz siku goni kupe.. ![]() Jakas ospala jestem- chyba mi za duza dawke leku na serce przepisal heheh....bo taki mul ze mnie. Impra sie udala- zrobilismy 2 blachy pizzy z chrzestnym Niki i wlasne sosy Filipek najpierw dmuchal 3 swieczki a pozniej nie pozwolil pokroic tortu poki nei zdmuchnie wszystkich,wiec dmuchal 12![]() elf az mnie bola moje ''flaki'' jak mysle o twoim klopocie tuszka ja czerpie przyjemnosc ze sprzatania- czyt. wyladowuje nerwy ![]() a oto tort i ''oryginal'' Umiwozu
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
5.30
|
#4730 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Dlugo nie pisalam,bo moj laptop umarl, (tak jak odkurzacz,odkurzacz pioracy,pralka,komorka). Pisanie na nowym telefonie kiepsko mi zie i ciagle probuje was nadrobic. Ggora zapraszam na kawe do Prestonpans Glam wspolczuje! Nie zasna jeszcze? Moja sie karmi i zaraz wraca spac Edytowane przez Lori22 Czas edycji: 2012-04-23 o 06:15 Powód: dopisek |
|
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
Ggora umiwoz boski
![]() A powiedz co jest w srodku? Sam bisKopt Czy go jalos przekladasz? ---------- Dopisano o 06:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:11 ---------- Lorri moze by usneli Ale adasko przesikal piwluche i mussialam go przebrac, rozbudzili sie obaj, wierca sie po lozku, gadaja, zjadaja kocyki a do spania ich nie moge namowic
|
#4732 |
|
Wtajemniczenie
|
6:00
,wczoraj tez 5:30 ...ja w zeszlym roku,(tzn grudzien 2010) robilam panom torty |
|
|
|
#4733 | |
|
Zakorzenienie
|
witam z rana
ja się obudziłam przed 5,a mała o 6 Cytat:
|
|
#4734 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
U nas nocka 4-5pobudek czyli nie jest zle ))jak widac zawiniła marchewka.
|
#4735 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydaje mi sie, ze ma duze te ziarenka kaszy i mocno je czuc w czasie jedzenia. Te sloiczkowe byly bardziej papkowate.---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Cytat:
bidula.... mam nadzieje, ze zaraz doczytam, ze i palec i cyce sa OK ![]() ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- ELF fajny jezdzik, zamontowac szmaty pod niego, puscic dziecia na podlogi i zapanuje czystosc ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Cytat:
10lat dla Filipka ![]() ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4736 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
My tez jeszcze w gondoli spokojnie sie miescimy, ale za 2 tyg juz przenosimy sie w spacerowke Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Elf dziewczyny polecicie te kaszki holle? bo czytam mieszane opinie a zależy mi na czymś zdrowym dla mojego alergika[/QUOTE] Hm no my jemy, z tego co wiem to pszenica uczula bardziej niz inne rzeczy z glutenem wiec juz z tego powodu warto siegnac po owsiana zamiast po kaszke manne, wspolczuje przejsc z piersiami, mam nadzieje, ze juz lepiej My po aktywnym weekendzie odpoczywamy, wczoraj byla wizyta 4 i 6 latki, Kasi pierwszy kontakt z takimi dziecmi. Fajnie, one sie bawily, a ona zapatrzona ![]() Wczoraj obnizylismy lozeczko, ciezko sie schylac ale mala juz prawie siedzi, wiec czas najwyzszy
|
|||||
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
Aniolina-to plastikowa tarka też mozna w takim razie zetrzeć jabłuszko??
A czemu akurat za 2 tyodnie przenosicie się do spacerówki??w sume to sie jeszcze nie zastanawiałam.W ogóle jestem jakaś do tyłu bo wielu rzeczy nie wiem ![]() ![]() Twoja córcia parę dni starsza od mojej a już zaczyna siadać
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedy dziecko na mm powinno dostawac gluten?
|
|
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
a kiedy dziecko na piersi powinno dostawać gluten
wkurza mnie brak wiedzy na temat żywienia dziecka
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.

(( Najprawdopodobniej mam polipa do operacji w macicy buuuuuu, z amiesiac mam sie stawić na kontroli, 3majcie kciuki, żeby to nie było to.... wszystkie dziadostwa mnie dopadają 

zaden facet by tego nie przezyl
:

,wczoraj tez 5:30