|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń-Dużo minerałów,perfumy YR,kolorówka,trochę bizuteri
Cytat:
![]() A jakich lakierów szukasz? |
|
|
|
|
#333 | |
|
Zakorzenienie
|
w wątku nic dla siebie nie znalazłam
![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
![]() A zauważyłaś Kleancolory? ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- U Ciebie znalazłam tylko odsypkę pigmentu Mac w kolorze Antique Green |
|
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic, to może innym razem.
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
w wątku nic dla siebie nie znalazłam
|
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, że zauważyłam.. Podobnie jak różne inne rzeczy
![]() Ale na tym pękaczu zależy mi najbardziej.. Po Tarnished Gold jestem w nich zakochana, a taki delikatny różyk to idealny dla mnie ![]() Glittery te które mam leżą i się kurzą, bo rzadko po nie sięgam.. Dobija mnie to zmywanie.. Z resztą aktualnie mam fazę na stemple i akrylowe malunki, a do tego glittery średnio mi pasują.. A Ty moja droga przejrzałaś już moje zbiory??
|
|
|
|
#337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- w wątku nic, ale może coś poza wątkiem? |
|
|
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
cos za nowy, nieotwierany krem do twarzy z miodem i mlekiem
- nowy nieotwierany krem do twarzy z granatem - nowy, nieużywany żel pod prysznic migdał i mleko - nowa, nieużywana mgiełka do ciała o zapachu arbuza lub ktores?
|
#339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
![]() Popiszę chwilę i zaraz zajrzę, ok? |
||
|
|
|
#340 |
|
Zadomowienie
|
Znajdziesz cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1335093101 [wszystkie oprócz oriflame] https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1335093101 [drugi i trzeci od lewej] https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1335093101 [wszystkie] https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1335093101 [wszystkie] https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1335093101 [biały] https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1335093101 [wszystkie] https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1335093101 [od lewej pierwszy trzeci i czwarty] Mam w zamian to co w wątku + mam jeszcze pędzelki dwa (nie wiem do czego one są, bo się nie znam). Podobne do tego na zdjęciu, tylko jeden jest z Bourjois a drugi z Maybelline. |
|
|
|
#341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
plasterki na wagry ![]() |
|
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
Na szczęście podobają mi się tylko te chinkowe.. Pozostałe aż tak nie kuszą..
|
|
|
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#344 |
|
Rozeznanie
|
Głównie zależy mi u Ciebie na pędzlach, o których pisałam.
Jeśli chodzi o wish... Mogę zaproponować odlewki: -Kallos - waniliowa odżywka -Scandic plus professional -maska z proteinami jedwabiu -Scandic plus professional - szampon z ceramidami -garnier -z trzema olejkami - oliwką, awokado, karite |
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
nieotwierany krem do twarzy z miodem i mlekiem
|
#346 |
|
Wtajemniczenie
|
a sama nie wiem, takich które wpadną mi w oko
ale raczej nie kawowych/jasnobrązowych/pudroworóżowych bo mam dużo, chyba że byłyby z firm, które chciałabym przetestować
|
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Super.. Jutro spakuję wszystko i wyślę na ten adres co zwykle..
![]() Nad cieniem pomyślę, ale obawiam się, że z zieleni to mam pewnie tylko te CS od Ciebie.. Przejrzę jeszcze jutro zbiory i w razie czego dorzucę
|
|
|
|
#349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak Seche Vite? Dobrze się sprawuje? |
|
|
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze to mało powiedziane
![]() Nie umiem już sobie bez niego wyobrazić życia ![]() Jak dla mnie ma tylko jedną wadę. Ściąga mi boki lakieru.. Nie wiem czy wiesz o czym mówię.. Tak jakby zewnętrzną krawędź zjadało.. Dziwne.. No i nie wiem skąd ale przy nakrętce był zanieczyszczony.. Pełno drobniutkich czarnych kropek tam było i pierwszy mani miałam w ciapki.. Nie mam pojęcia skąd to się wzięło.. Na szczęście udało mi się to z grubsza doczyścić i już jest ok..
|
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy znajdziesz cos u mnie?
|
#352 |
|
Wtajemniczenie
|
to jak, byłabyś chętna na "niewzruszenie"? może coś jeszcze Ci się u mnie w wątku podoba?
|
|
|
|
#354 |
|
Raczkowanie
|
naoglądałam się tego wszystkiego i teraz BZIKUJĘ
![]() Dziewczyno szperaj u mnie ile wlezie, bo ja wyszukałam tego mnóstwooooo. Podoba mi się rzeczy z dobry pierdyliard hahahah! ![]() [ps - w ogóle to super blog! Gratulacje się należą! Do rzeczy - marzy mi się: miałowe rzeczy: cienie: macaw, office party, kisses, blank check, starfruit, lights out, nutcracker, ice storm, armageddon, end game, vodoo, zombie podkład irish cream z blushe |
|
|
|
#355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może jakieś książki na wymianę, fajne lakiery, fajnie pachnące żele, peelingi, masła ? ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- A ile masz tych plasterkówna wągry? ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Twoją biżuterię ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
masło do ciała The Body Shop 50ml candied ginger, użyte raz na rękę Synergen, kokosowe masło do ciała, zostało więcej niż połowa ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- I dobrze Znalazłam: MAC rzęsy nieużywane, nowe (w zestawie z klejem?) PRÓBKI ZAPACHÓW NISZOWYCH wszystkie zostały kupione w perfumerii Quality Missala w większości to próbki fabryczne olivier durbano [jade] brosseau [ombre rose] frapin [1270] l'artisan parfumeur [mure et musc] lorenzo villoresi [teint de neige] 2 ml |
||
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
hej
chciałam Cię jeszcze zapytać jak długo ten eyeliner jest już otwarty?tak poza tym jestem skłonna się wymienić ![]() w komplecie z rzęsami nie ma kleju rzęsy wyglądają tak PB186504.jpg mam je z wymianki, są nowe, nigdy nie używane Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2012-04-25 o 11:25 |
|
|
|
#357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znalazłam: Soma ekstrakt z lukrecji Soma maseczka z acerolą i witaminą c Mazidła olej z amarantura Mazidła ekstrakt z ananasa Mazidła ekstrakt z truskawki Mazidła ekstrakt z papaji Mazidła ekstrakt z cytryny Mazidła ekstrakt z owoców dzikiej róży Mazidła ekstrakt z zielonej herbaty Mazidła keratyna hydrolizowana Mazidła jedwab hydrolizowany Mazidła olej z zielonej kawy 5ml Mazidła olej z orzecha włoskiego 5ml |
|
|
|
|
#358 |
|
Raczkowanie
|
No to super
a powiedz mi jeszcze taki szczegół - czy mozliwa jest wymiana osobista? Jak tak patrzę to mieszkamy pewnie bliziutko siebie
|
|
|
|
#359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Użyłam go doładnie 2 razy w ciągu kilku dni i od tego czasu leży dobrze zakręcony w lodówce. Nie umiem malować kresek eyelinerem w płynie i to się już nie zmieni ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
![]() Może jeszcze sobie coś dobierzesz, bo nie ma to jak obmacać towar
|
||
|
|
|
#360 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hhahahahaha!Świetnie! to ja może też ze sobą swój mały "straganik" wezmę ![]() hahahaah |
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.

?