|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy najlepsze wózki
|
|||
| x-lander |
|
14 | 25,93% |
| Tako |
|
16 | 29,63% |
| Graco |
|
5 | 9,26% |
| Baby Design |
|
5 | 9,26% |
| Roan |
|
1 | 1,85% |
| Baby Merc |
|
2 | 3,70% |
| Peg Perego |
|
2 | 3,70% |
| Coneco |
|
4 | 7,41% |
| ABC Design |
|
1 | 1,85% |
| Maxi Cosi |
|
8 | 14,81% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo- Październikowe część III
Cytat:
---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
Dzięki.
|
||
|
|
|
#1862 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lucia walcz o swoje ![]() Almariel gratuluję kopniaczków. Spioszka trzymam kciuki za badania. Tęsknię za Konczi ![]() Werka to my mamy w tym tygodniu półmetek?? ![]() Ja z ciążowych ciuchów mam tylko spodnie, bluzki na razie noszę te co przed ciążą.
|
|
#1864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję
|
|
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
Agnus wiem że nie wolno. Tylko chciałąm wiedzieć, czy przy kanałowym zdjęcie jest konieczne, bo jeśli tak to muszę chyba wyrwać, bo do porodu nie wytrzymam z tym zębem, bo boli :/
|
|
|
|
#1866 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
wiec jak boli to idz, powiedz ze jestes w ciazy, on juz cos zaradzi a ja własnie byłam odebrac moja sukienke
|
||
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
Kalpana no w tej ciąży same problemy z tymi zębami niestety :/
Wydaje mi się że zdjęcie jest nie konieczne... bo kobiety w ciąży mają leczenie kanałowe na NFZ za free nawet.
|
#1868 | |
|
Konto usunięte
|
Witajcie dziewczynki po weekendze!
Ja całe dwa dni spędziłam na świeżym powietrzu i babrałam sie w ziemi dotleniając Leosia ![]() Dziś rano byłam na długim spacerku a teraz wcinam na obiad łazanki Cytat:
Ide Was podczytać jeszcze bo troche pobieżnie to zrobiłam |
|
|
|
|
#1870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No włąśnie byłam dzisiaj i muszę wziąć od gina zaświadczenie, że mogę leczyć.... Niestety, tym bardziej, że ja długi czas nie leczyłam i mam 2 do kanałowego i 2 do wyrwania :/ Muszę się teraz tym zająć, bo po porodzie będzie katastrofa, jak dzidzia mi zabierze to co dobre z zębów i mi się wszystkie połamią a i tak mam strasznie kruche.... |
|
|
|
|
#1871 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak w ogóle jestem chora i czuję się okropnie. |
|||
|
|
|
#1872 |
|
Zadomowienie
|
Iwoncia gratuluję, dostałaś się na główną
Biedna Konczi... tyle czasu w szpitalu o co tu chodzi?Kalpana współczuje... ja idę 8 maja do dentysty... obym usłyszała lepsze wieści niż Ty. |
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
No ja idę w czwartek do dentysty ... 4 zęby mam z próchnica więc będzie miała dentystka co robić... chociaż pewnie teraz mi zrobi tylko jednego
|
#1874 |
|
Zadomowienie
|
zamowilam taka fototapete do pokoju mojego synka
http://tapex2000.pl/foto/allegro/big/130392986641.jpg doradzcie mi na jki kolor pomalowac reszte scian???moze błekit???jak myslicie???
|
#1875 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
własciwie kazdy kolor bedzie pasował.najlepiej jakiś niebieski albo zielony mysle
|
|
|
|
|
#1876 | |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny.
Jakoś źle bez was więc od rana podczytuje. u mnie kolejny dzień niepewności, czas pokaże, próby wyjaśnienia były, czy to się klei wszystko do kupy.. nie wiem, jeszcze musze to troche poprzegryzać, jak będzie czas pokaże. Okropnie boli mnie głowa przez to wszystko mam jakiś rozmazany obraz przed oczami, czuje się jakbym przynajmniej przez tydzień po 12godzin dziennie zapierdzielała w polu. nie mam siły na nic, naczynia od wczoraj w zlewie leżą. ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
|
|
#1877 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1878 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1879 |
|
Zadomowienie
|
i dziękuje wam bardzo za wsparcie i za te wszystkie słowa na mailu.. na prawdę chcę uwierzyć bo kocham dupka niemiłosiernie. oby wszystko się jakos ulozylo
---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- aa no to dla 5cio latka super ![]() hehe myslalam ze dla maluszka to bym Cię opierniczyła że zbyt krzykliwe jak dla maluszka ktory potrzebuje raczej stonowanych barw dla spokojnego snu
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1881 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() sojeczko a ja jak bylam w pierwszej ciazy to ze swoim przerabialam cos podobnego...naszczescie sie ulozylo i tobie tez tego z calego serca zycze.dbaj o siebie i maluszka
Cała sztuka polega na tym,żeby będąc sobą być kimś wyjątkowym ! ![]() Edytowane przez sandra23s Czas edycji: 2012-04-23 o 15:07 |
|
|
|
|
#1882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawkręcałam sobie okrutnie.Sojka jak się kochacie i nawet facet się pogubił, a będziecie chcieli być razem to będzie dobrze. Wszystko od Was zależy |
|
|
|
|
#1884 |
|
Rozeznanie
|
Witam kochaniutkie. Nadrobiłam Was po weekendzie.
Dziś trochę późno pisze ale strasznie słaba jestem. Wczoraj mieliśmy pierwszego grila w sezonie i zaszkodziła mi kiełbasa, bo rzygałam wieczorem jak kot. Wszyscy inni pili wódeczkę to zdrowi. Dziś jest dobrze, ale nie mam apetytu. Bałam się że to jakaś jelitówka. Sojka moim zdaniem musisz dowiedzieć się prawdy. Jeśli go kochasz i on Ciebie też to będziecie razem i tego Wam życzę. Może to tylko jakieś początki jego gry więc jest szansa aby to wszystko zastopować. Ja tam męża kontoluje, nie mam wyjścia. Facet to facet, nie można mu ufać bezgranicznie ![]() Konczitko trzymam kciuki, lepiej leż w tym szpitalu, żeby dzidziuś miał się dobrze. Ciekawe co ze mną będzie po kolejnej wizycie, ale chyba mały jest już wyżej bo czuje go w okolicach pępka czasami. tamlin Twoje wyprawka zapisana. Z tych trzech które pojawiły się na forum zrobie sobie jedną dla mnie Ja też jestem zdania, że im więcej tym lepiej. Nie będę prała codziennie. Tylko obawiam się jednego, że mój maluszek urodzi się długi jak mój mąż. Miał 59 cm. Więc pewnie w najmniejsze ciuszki nie wejdzie ![]() Lukrecjo nic się nie martw, dzidzia napewno zapuka w Twoim brzuszku już niegługo Niegrzeczna śliczna panna młoda z Ciebie Tym ślubem przypomniałaś mi, że muszę swoją suknie ślubną wystawić, może sprzedam, bo chyba się w nią więcej raczej nie ubiorę Trzymam kciuki za wizyty ja też jutro mam wizytę tylko, że u dentysty, szał normalnie... Ile mnie te zęby już kosztują... prawie 1000 już poszedł. A we wrześniu wszystkie ząbki były zdrowe
|
#1885 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
.Nie było mnie tu dzisiaj i nawet nikt o mnie nie wspomniał I martwie się o Konczi...coś za długo leża,jak im nic nie jest
|
||||
|
|
|
#1886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. taki baardzo intensywny błękit jak te chmurki może się szybko znudzić albo drażnić. fajne są też takie brudne błękity a na drugim zdjęciu fajny 'myk' jak ktoś chciałby ściny np w dwóch kolorach. Nie patrzcie na kolory ścian i ten pasek bo to były wymuszenia niezależne (mam tylko taki projekt) ale chodzi mi o to że jak łączymy dwa kolory to fajnie jest dać od rogu tak z 5cm białego paska z jednego i drugiego roku. Widziałam to na żywo i wygląda rewelacyjnie! o wiele lepiej niż np jak dwa kolory się stykają. Sama będę tak malować mój pokój za miesiąc to jak będziecie chciały mogę wam wrzucić tak wygląda to na żywo
|
|
|
|
|
#1887 |
|
Rozeznanie
|
Tak patrze na moje ściany i dochodzę do wniosku, że muszę chyba zrobić malowanie, bo biały sufit po rogach jest czarny
Przeraża mnie tylko to sprzątanie po... ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- a biały kolor między łączeniami kolorów super pomysł, pokaże męzowi i w czerwcu musimy wziąć się za malowanie dla dzidziusia musi być czyściutko i pachnąco
|
#1888 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziś byłam na wizycie, niestety bez usg, ale się nie upierałam, że musi być, za to słuchałam sondą serduszka i biło pięknie 159 razy na minutę Wyniki mam dobre, oprócz bakterii w moczu, więc jak większość z was z tym problemem mam brać urosept i żurawit i przed następną wizytą znowu badanie moczu. Ciśnienie mam książkowe i morfologię w normie, z glukozą też ok, więc jestem bardzo zadowolona. Martwię się o Konczitę i jej maluszka ![]() Sojka oby wasza miłość okazała się silniejsza niż wszystkie przeciwności . |
|
|
|
|
#1889 |
|
Konto usunięte
|
jakos tak się zrobiło depresyjnie na naszym wątku
|
|
|
|
#1890 |
|
Raczkowanie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;33730271]jakos tak się zrobiło depresyjnie na naszym wątku[/QUOTE]
Nom dokładnie ![]() Ja siedzę sama w domu, bo mężuś został dłużej w pracy, pada deszcz i nic mi się nie chce, a wczoraj taki fajny dzionek był |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

jestem załamana po piątkowej wizycie
teraz muszę czekac do 11maja
minął już tydzień, a moje spodnie ciężarówki z all nie przyszły. Sprzedałam też suknie ślubną i zero kontaktu z kupującym to jakiś koszmar