Mamusie Wrześniowo- Październikowe część III - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy najlepsze wózki
x-lander 14 25,93%
Tako 16 29,63%
Graco 5 9,26%
Baby Design 5 9,26%
Roan 1 1,85%
Baby Merc 2 3,70%
Peg Perego 2 3,70%
Coneco 4 7,41%
ABC Design 1 1,85%
Maxi Cosi 8 14,81%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-25, 15:39   #2251
sandra23s
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Wrześniowo- Październikowe część III

witam nowe mamusie
no i oczywiscie dla Konczity duzo zdrowka zycze
ja dzis zaczynam 23 tydzien
najadlam sie kopytek z gulaszem i ide polezec bo brzuch mi peknie zaraz...

p.s.
śliczne wasze zwierzaki...ja kiedys mialam psa-takiego kundelka.kochany byl-taki pies zaczepno-obronny(najpierw inne psy zaczepial a pozniej trzeba bylo go bronic)

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 15:39   #2252
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
Co do ciała i nieatrakcyjnego wyglądu ja noszę rozmiar 40-42 w dolnych partiach a w górnych to nie chce wiedziec jaki ale czasem sie w 42 nie mieszczę Cieszę się z brzuszka bo jednak jest inny niż ciąża spożywcza i mam go dużego nawet bardzo zakłądam sobie lużne tuniki nie musze sie przejmować ze jestem gruba zamówiłam se koszulke nawet na allegro z namisem I'm not fat i'm pregnant sportową taką hehehe zresztą widać z daleka ze jezdem ciężarówką
Większość osób ,m ówi mi ze pięknie wyglądam głąszczą mnie po brzuszku i mówią ze duży i fajny ale są tacy co nazywają mnie grubaskiem, są tacy(czytaj moja matka) co ciągle mnie szkalują ze gruba jestem strasznie i ze mnie schudne po ciąży i w ogóle i to włąśnie wtedy czuje sie nieatrakcyjna i popadam w depresje gangstera i płącze ze jestem obrzydliwa ... ale mija to za chwile i znowu wystawiam brzuchhol i nech wszyscy wiedzą ze jestemw ciąży chodze dumna i uśmiechnięta a co! A TŻ codziennie obserwuje mój pępek bo mi się juz coraz płytszy robi i całuje brzuszek i patrzy czy juz "guzik zagłady " sie pojawił fascynuje sie biustem moim i mówi ze zazdrości juz naszemu dziecku ze sobie będzie ssało mnie i ogólnie skoro chce ze mną sex uprawiac to znaczy ze chyba mu sie podobam tak? i jak mam deprresje prezez ludzi co twierdzą ze jestem gruba on mi zawsze tłumaczy ze ślicznie wyglądam ze musze mieć brzusio bo tam dzidziuś mieszka i ze schudne po porodzie bedziemy chodzić na spacery i dsamy radę

no....
j też zazwyczaj noszę rozmiar 42 i nie jest mi z tym źle
a zdanie innych olej,a szczególnie mamy

Cytat:
Napisane przez Bafi@Home Pokaż wiadomość
Konczi wczuł się wczuł, notabene ukochany pies mojego dziecka, niestety w zeszłym roku odszedł od nas pokonany przez nowotwór, Klaudia często o nim mówi. Bo powiedzieliśmy, że Aresik skacze po chmurkach i bawi się z babcią Grażynką. Powiem jedno kiedy on był z nią na ogrodzie nie musiałam się martwić, bo jak chciałam wiedzieć gdzie jest Klaudia wystarczyło rozejrzeć się za psem, bo on zawsze był przy niej.
Piękna psinka
Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Tak a propos psów i dzieci Moja Jula i kochana sucza owczarka niemieckiego dlugowłosego
pieprzniete psisko konkretnie, wieczne dziecko, a przy malych- ideał.

Ja wychowywałam się z psami i tego samego chciałabym dla dzieci, zeby zawsze zwierz w domu był.
My mamy psa ale takiego,że go prawie nie widac hehe,pomieszanie sarenki z ratlerkiem,mąż mi kiedyś pod choinkę kupił

Cytat:
Napisane przez Orchid_87 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Mamusie

Od jakiegoś czasu Was podczytuję i w końcu odważyłam się odezwać Nie ładnie tak "podsłuchiwać", dlatego postanowiłam się do Was przyłączyć. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona. Nie raz uśmiałam się do łez czytając Wasze rozmowy a czasem to nawet łezka się w oku zakręciła. Jedno jest pewne, jestem już od Was uzależniona i codziennie rano tutaj zaglądam (czy też przed południem - dla mnie dzień zaczyna się o godzinie 9.00).

A teraz coś o sobie - o NAS
Jak tam sobie liczę to właśnie dziś zaczynam 15t Termin mamy na 17 października, czyli w moje urodzinki
Od dwóch tygodni wiem, że Fasolka w 90% jest chłopcem - Marcelem, jeśli będzie dziewczynką to nie będzie żadnego problemu Dla dziewczynki też już imię jest wybrane

No, a tak poza tym to siedzę sobie w domku na L4 już prawie dwa miesiące i jest mi z tym cudownie! A teraz uciekam pisać pracę mgr (a powiem, że idzie mi to jak krew nosa liczę więc na wsparcie i może chociaż jedna z Was będzie za mnie trzymać kciuki).

Miłego dnia i do jutra
Witaj serdecznietrzymam kciuki za prace
Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
mi tez było szkoda dac za spodnie więcej niż 50zł, więc szukałam okazji i udało mi się wylicytowac za 15 zł te, z przesyłką 30zł i czekam na nie z niecierpliwoscia, bo dopiero w tym tyg wysłałam pieniądze.
http://allegro.pl/g232-dla-modnej-ma...252672678.html
ma może je któraś z was? jak rozmiarówka? wziełam rozmiar większe i teraz już wiem, że na pewno będą za duże o tyle dobrze, że teściu złota rączka i mi je za free zmiejszy
ja mam te spodnie,wzięłam ten sam rozmiar i na mnie są za duże,ale gumkami pościągałam i jakoś się trzymają,chociaż nogawki maja troche za luźne.

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Wstawiam zdjęcia spodni.
Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
hallo ,chcialabym do was dolaczyć...jestem mamą dwóch skarbów a w listopadzie dolączą do nas dwa kolejne moj termin porodu to 9.11 ale ze wzgledu na ciaze bliźniaczą i problemy z miednica zapewne bede mama październikową
Bliźniakiwitaj serdecznie i jak się czujesz??

U Nas po deszczu świeci słońce.

Ja już nie wiem co mam o tym brzuchu myśleć. Boli mnie podbrzusze i kłuje. Wzięłam dwie nospy i duphaston i teraz jak leże to troszke mniej boli. A przeszłam się do sklepu to nie dość,że bolał to jeszcze ciągnał w dół okropnie

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 15:39   #2253
Sojka1990
Zadomowienie

aa i jak kto chce zmian na liście na 1wszej stronie to slijcie priva, bo tak miedzy wypowiedziami cięzko ogarnąć
Stary 2012-04-25, 15:41   #2254
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
jejuuuu Luna jaka słodka bosze zjadła bym ją

a kotki to co nie fajne?? ze psiaki a moje grube kotecki takiekochane Ariel tłuścioch ONY ją przechrzcił na bomba bo taka gruba jest i woła na nią bomba, pyza, a ja myszka i na to reaguje najbardziej i ona jest dama taką siada zawsze na parapecie po dziewczęcemu nóżka na nóżke założona zwisają z parapetu

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

albo ci sie ciąża rzuciła na mózg i nie dodałas zdjęć albo mnie sie rzuciła na wzrok i nie widze
No słodka, słodka, ale potrafi dać do wiwatu.
A koty kocham, kiedyś miałam na raz 7, bo moja kotka która miała być kotem urodziła
A zdjęć mi nie chciało dodać, to wizażowi rzuciło na łącza a mi nam na oczy czy mózg
Stary 2012-04-25, 15:41   #2255
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Zapomniałam dodać zdj psiaka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_0190.jpg (78,7 KB, 12 załadowań)

Gracjanek

Fabianek
Stary 2012-04-25, 15:43   #2256
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość
p.s.
śliczne wasze zwierzaki...ja kiedys mialam psa-takiego kundelka.kochany byl-taki pies zaczepno-obronny(najpierw inne psy zaczepial a pozniej trzeba bylo go bronic)
To jak Luna, bohater na odległość

Edytowane przez tamlin111
Czas edycji: 2012-04-25 o 15:45
tamlin111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 15:44   #2257
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
witam nowe mamusie

p.s.
zdechłam

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 15:45   #2258
weronika_91
Zakorzenienie

Chciałam Was pokazać jak mi się marszczą na girach spodnie z allegro... strasznie wyglądają :/ ale coś nie mogę zdjęć robionych aparatem tu wrzucać i nie wiem dlaczego
Stary 2012-04-25, 15:47   #2259
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
Chciałam Was pokazać jak mi się marszczą na girach spodnie z allegro... strasznie wyglądają :/ ale coś nie mogę zdjęć robionych aparatem tu wrzucać i nie wiem dlaczego
Moźe musisz zmniejszyć

Gracjanek

Fabianek
Stary 2012-04-25, 15:49   #2260
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:
witam nowe mamusie

p.s.
to ci agent
Stary 2012-04-25, 15:51   #2261
lukrecja_25
Wtajemniczenie

dobra ja zbieram zabawki i do domu się pakuję na zakupy własciwie bo mi sie chce steków z grila na obiad i musze se je kupić zimno troche no ale mi sie chce grila więc będę go paliła :P
papapappapapapapapappapap apapa

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 15:53   #2262
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Moźe musisz zmniejszyć
Próbowałam już w tym zmniejszaczu online ale dupcia :/
Stary 2012-04-25, 15:54   #2263
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
dziewczyny a kupowała która ostatecznie te leginsy
http://allegro.pl/spodnie-ciazowe-le...269086855.html

???? bo wiem, że link tu sie pojawił na forum. wydaja sie mocne i tak sie zastanawiam
Ja je kupiłam i są bardzo wygodne i to tyle plusów ... mogłyby być z innego materiału, ten nie jest w ogóle elastyczny. I są grube, napewno jak zrobi się cieplej nie sprawdzą się. Ten rozmiar jest raczej L, bo trochę mi wiszą, no i kosmacą się, nie polecam, może weź z innego materiału. Widziałam też aukcje u tego samego sprzedawcy z bawełną zamiast wiskozy

Cytat:
matko u mnie to był zwierzyniec w domu ja miałam tak: chomika, wróbelka, rybki, swinke morską potem znowu choika potem kolejnego kota w międzyczasie i psa owczarka niemieckiego, sunie pudla miniature(odeszła w zeszłym roku), królika i psa w między czasie ( nadal jest ma sie świetnie) mieszanka labradora z bokserem kolor biszkopt , kota zenona, kota gluta, kota tacława przybłędę (przyszedł i poszedł po zimie) kota kotke krówcie, psa suke jadzie, kotke ariel pewnie pominęłam jakies zwierze bo tyle tego było ze nie zliczę... no i aktualnie zostały te dwie kotki i pies suka Bianka temn mieszanic boksera z labradorem aaaa i koszatniczki dwie były a włąściwie dwa został sie jeden bo jeden odszedł zimą kosz...
Takie mam skojarzenie Ciebie z tą Elmirką od Królika Baksa Ona też tak zwięrzątka lubi, tyle ich ma
Stary 2012-04-25, 15:56   #2264
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolluki Pokaż wiadomość
Muminek witamy w naszych skromnych progach
Kalpana też mnie czeka wizyta u dentysty i mam takiego stracha jak stąd do Ameryki Ale zapisałam się do dentysty do którego chodził mój mąż i podobno bardzo fajny facet i porządny stomatolog. A ja mam od dziecka uraz do dentystów, bo jak byłam mała to u mnie w ośrodku zdrowia przyjmowała taka stara jędza dentystka, nie dość że wyglądała jak czarownica, to jeszcze była taka sadystka że masakra, prawie się mdlało z bólu na fotelu a ona się dalej wwiercała w zęba Jak sobie przypominam te wizyty u niej to mam ciary na plecach, okropieństwo.
Mam nadzieję że u tego faceta będzie lepiej
Współczuję... Ja też nie mam miłych wspomnień z dentystami, ale aż tak tragicznie nie było. A później po takich traumach chodzi to za człowiekiem do końca życia Mam nadzieję, że tym razem nic nie będzie bolało
Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Ona nie ma panela? Może się marszczyć jak pod brzuszek dasz, a jak na brzuszek to będzie odstawać. Przynajmniej mi tak się wydaje.
No właśnie nie ma panela i dlatego się zastanawiam, czy się nadaje....
Cytat:
mamy na osiedlu basseta, Gordon sie zwie bardzoo spokojne i takie flagmatyczne psiaki
Właśnie to, że są flegmatyczne dodaje im takiego uroku Cudowne stworzenia i w dodatku bardzo przyjazne dla dzieci. Lubią być w towarzystwie ludzi, a ich wadą jest to, że jak coś do jedzenia leży na stole, to zaraz tego nie ma Ale i tak są boskie Ja bym swojego nazwała Borys
Weronika może za mało zmniejszyłaś, albo masz jakiś dziwny format zdjęć?

A ja zajadam kiełbachę smażoną z chlebkiem i musztardą.... mmmmmm

K

Sz

Edytowane przez Kalpana
Czas edycji: 2012-04-25 o 15:58
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 15:57   #2265
Orchid_87
Raczkowanie

Cytat:
Witamy w naszym gronie Ciebei i Marcelka ile masz lat i jak masz na imię?
Iwona i za pół roku stuknie mi ćwierćwiecze
Miło mi
Orchid_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 15:59   #2266
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
Ja je kupiłam i są bardzo wygodne i to tyle plusów ... mogłyby być z innego materiału, ten nie jest w ogóle elastyczny. I są grube, napewno jak zrobi się cieplej nie sprawdzą się. Ten rozmiar jest raczej L, bo trochę mi wiszą, no i kosmacą się, nie polecam, może weź z innego materiału. Widziałam też aukcje u tego samego sprzedawcy z bawełną zamiast wiskozy
dziekuje Ci bardzo za odpowiedz !! ja nosze M to tez pewnie by wisiało no i jak material gruby to pewnie bym sie ugotowała

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 16:04   #2267
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość

No właśnie nie ma panela i dlatego się zastanawiam, czy się nadaje....
Mam podobną, z takiego materiały i jak wezmę ją pod brzuch to się marszczy, ale nie tak mocno, a jak wezmę nad brzuch to między brzuchem a kurde no kroczem, no wiesz jak ubierzesz to taka pusta przestrzeń jest. Niewiem czy wiesz o co mi chodzi Nie lepiej dołożyć kilka złotych i kupić ciążówkę?
Stary 2012-04-25, 16:13   #2268
tamlin111
Zakorzenienie

Miałam jeszcze dodać moją fotkę z brzuchem
W jeziorze w stroju to był początek 9-tego miesiąca, a to drugie to 7,5 miesiąca ciąży było - majówka.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00306 [HDTV (1080)] [HDTV (720)].jpg (182,1 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00387 [HDTV (1080)].jpg (82,6 KB, 63 załadowań)
Stary 2012-04-25, 16:14   #2269
tamlin111
Zakorzenienie

A teraz zawartość brzuszka chwilę po porodzie i na drugi dzień
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00105.jpg (38,5 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Na drugi dzień....jpg (28,7 KB, 58 załadowań)
Stary 2012-04-25, 16:36   #2270
mala mysz
Raczkowanie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=Taw_ND7aMOg twister, czyli paneirka jak z kfc i placki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=105988

placki właśnie usmażyłam z 8 zostało mi 6, bo pierwsze dwa smażyłam za długo i po zrobieniu łamały się w środku muszą byc krótko na patelni. W smaku jak te ze sklepu kurczaka będę robiła za godzinę, żeby było jeszcze ciepłe jak tżet wróci. Teraz szamam rosołek mniam

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...&ars_rule_id=5 zamawiała może któraś z was tą spódnicę? ja mam podobny fason ale zwykłej, bez panela i oczywiscie już się w nią nie mieszczę
Dzieki za linki
mala mysz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 16:45   #2271
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Orchid_87 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Mamusie

Od jakiegoś czasu Was podczytuję i w końcu odważyłam się odezwać Nie ładnie tak "podsłuchiwać", dlatego postanowiłam się do Was przyłączyć. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona. Nie raz uśmiałam się do łez czytając Wasze rozmowy a czasem to nawet łezka się w oku zakręciła. Jedno jest pewne, jestem już od Was uzależniona i codziennie rano tutaj zaglądam (czy też przed południem - dla mnie dzień zaczyna się o godzinie 9.00).

A teraz coś o sobie - o NAS
Jak tam sobie liczę to właśnie dziś zaczynam 15t Termin mamy na 17 października, czyli w moje urodzinki
Od dwóch tygodni wiem, że Fasolka w 90% jest chłopcem - Marcelem, jeśli będzie dziewczynką to nie będzie żadnego problemu Dla dziewczynki też już imię jest wybrane

No, a tak poza tym to siedzę sobie w domku na L4 już prawie dwa miesiące i jest mi z tym cudownie! A teraz uciekam pisać pracę mgr (a powiem, że idzie mi to jak krew nosa liczę więc na wsparcie i może chociaż jedna z Was będzie za mnie trzymać kciuki).

Miłego dnia i do jutra
Heloł Mamuśka!
Cytat:
pokaże wam moją Najunie
śliczna jest
ja marze o dalmatyńcu.musze zadziałać coś w tym wzgledzie jak mały przyjdzie na świat

sliczne miałyscie dziewczyny te brzuchy pod koniec ciąży.ja jestem ciekawa jak bede wygladac w 9 miesiacu bo za cholere nie moge siebie zwizualizowac z takim wielkim brzusiem
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 17:17   #2272
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Ale się tu wspominkowo zrobiło, te dzieciaczki chwile po porodzie takie podobne do siebie są niesamowite to jest. Ogólnie moment gdy dzieciaczek jest na świecie jest taki wspaniały. Tamlin brzuszek miałaś bardzo zgrabny

Jejku patrze na te temperatury jakie mają być od piątku i się doczekać nie mogę

"Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"
ks. Jan Twardowski
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 17:23   #2273
kraven
Zakorzenienie

Słodkie te Wasze psiaki. Ja marze o labradorze ale dopiero jak będziemy mieć domek, bo w bloku nie ma sensu męczyć psa.

Ja jem głównie w pierwszej części dnia i wtedy to bym konia z kopytami wciągnęłą. A popołudniu zaczynają się mdłości i koniec jedzenia

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 17:37   #2274
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam jeszcze dodać moją fotkę z brzuchem
W jeziorze w stroju to był początek 9-tego miesiąca, a to drugie to 7,5 miesiąca ciąży było - majówka.
brzusio śliczny miałaś ale zawartośc jeszcze piękniejsza

my idziemy z psem i poleżakowac. UMIERAM!! zjadłam 1,5 tortilli i pękam tżet zjadł dwa i najadł się, że masakra pycha był więc przepis śmiało mogę polecic tylko placki na drugi raz będę musiała tuż przed zjedzeniem, bo od 14h trochę stwardniały ale mimo tego zjedzone zostały z apetytem wraz z sosem czosnkowym maleństwo normalnie oszalało, po jedzeniu zrobiło mi balangę w brzuchu i pierwszy raz poczułam kopniak nie tylko od środka, ale trzymając rękę na podbrzuszu normalnie z 3 razy pod rząd poczułam mocne kopniaki,a nie jak dotychczas delikatne smyranie, boskie uczucie
do zobaczyska jutro kochane miłego późnego popołudnia i wieczorku

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 17:52   #2275
Katee27
Zadomowienie

Cytat:
A tu jeszcze biegające po niebieskiej łące: królik Bazyl i pies Clifford
t ak to jeszcze się tu nie śmiałam,Clifford jest cudnie ubrany.Ciekawe czy było mu wygodnie?i czapa mu nie spadała.
A pieska Waszego widziałam na mailu jak prezentowałaś swoje zdobycze,od razu wpadł mi w oko.Nasz Juruś też chce psiaka,ale ja mam wątpliwości i narazie mamy tylko chomika Franka.
śliczne zdjęcia,uwielbiam takie!!!

Colds ja też mam tą spódnicę tylko w rozmarze M i szczerze byłam trochę zdziwiona,ze ona taka "dresowa",dokładnie jak napisałaś
ale nawet ją lubie,ale myślę o tej http://allegro.pl/spodnica-ciazowa-c...289921180.html wygląda na szarą,ale jest czarna,tylko chyba wezmę M,bo dziś zakupiłam spodnie ciążowe czarne rurki materiałowe L i jutro idę je wymienić na M,bo zciągnęłam całą gumkę z obu stron a one się zsuwają
Z tej firmy limone mam też leginsy (L-za duże znowu kupiłam) i odstają w kolanach,w dodatku się prują-nie polecam.
Kupiłam te http://allegro.pl/spodnie-legginsy-c...269373145.html tylko coś wpłata przez PayU się ociągai jeszcze taką sukienkę wczoraj wylicytowałam,ciekawa jej jestem
http://allegro.pl/hmmama-cudna-ciazo...290784084.html

Idę robić kolację,bom głodna.
I witam nowe Mamusie!!!

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...

Edytowane przez Katee27
Czas edycji: 2012-04-25 o 18:05
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 18:10   #2276
weronika_91
Zakorzenienie

Katee27 to dobrze że nie kupiłam tych leginsów bo rozważałam między tymi właśnie, a tymi na które czekam a sukienka całkiem fajna

Edytowane przez weronika_91
Czas edycji: 2012-04-25 o 18:11
weronika_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 18:45   #2277
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
t ak to jeszcze się tu nie śmiałam,Clifford jest cudnie ubrany.Ciekawe czy było mu wygodnie?i czapa mu nie spadała.
Kochana wiesz jaki był problem żeby go rozebrać. Nie chciał gaci i sweterka ściągnąć i tak pół dnia chodził Ale to był w ogóle wybitny pies. A głupi, matko Miski się bał, bo za głęboka była i chyba przerażało go że nie może z wierzchu ocenić dna. Musiał jeść z talerza albo z kociej. Jak pralka prała to do kuchni nie wszedł. Ale może miał coś z głową bo jak miał 2 lata to biegł i upadł i lekarz mówi że najprawdopodobniej tętniak jakiś w mózgu mu pękł. Może stąd te jego odchyły. Bo na prawdę był zwichrowany. Ale kochany.
Stary 2012-04-25, 18:52   #2278
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

witam was kochane pamietacie mnie jeszcze?
dziekuje za wszystkie gratulacje i komplementy na temat naszych zdjec slubnych
nie jestem was w stanie nadrobic przepraszam,bo troche sie posypalo u mnie mame mam w szpitalu w Poznaniu i samopoczucie moje spadlo do 0. Z przyjemniejszych rzeczy napisze ze bylismy w pon na wizycie i wszystko jest w porzadku bedziemy mieli córeczke lekarz powiedzial ze na 100% widzi tu kobiete wiec mam nadzieje ze sie nie pomylil, a wiec bedzie IGA
lece was troche podczytac bede miala niezle lekture
witam wszystkie nowe mamusie

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 19:00   #2279
weronika_91
Zakorzenienie

niegrzeczna88 Gratuluję córci!
Oj to faktycznie nieciekawie skoro mama w szpitalu... myślę, że to nic poważnego... 3 maj się kochana i bez nerwów proszę
Stary 2012-04-25, 19:02   #2280
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
witam was kochane pamietacie mnie jeszcze?
dziekuje za wszystkie gratulacje i komplementy na temat naszych zdjec slubnych
nie jestem was w stanie nadrobic przepraszam,bo troche sie posypalo u mnie mame mam w szpitalu w Poznaniu i samopoczucie moje spadlo do 0. Z przyjemniejszych rzeczy napisze ze bylismy w pon na wizycie i wszystko jest w porzadku bedziemy mieli córeczke lekarz powiedzial ze na 100% widzi tu kobiete wiec mam nadzieje ze sie nie pomylil, a wiec bedzie IGA
lece was troche podczytac bede miala niezle lekture
witam wszystkie nowe mamusie
Gratuluje córeczki
A mamusi zdrówka życzę i szybkiego powrotu do domciu

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości