|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#12571 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
czesc mam 20 lat i niedorozwoj piersi.Ogolnie jestem zgrabna ale cale zycie w gąbkach chodze.Chcialabymm miec piersi pełne B
proporcjonalne do figury.ja sie opinia ludzi az tak bardzo nie przejmuje,chodze ciagle w push apach ...nigdy w dekoldach.Z reszta wkurza mnie wciskanie sie...w cudze sprawy; jesli ktos ma komleks wlosow t farbuje ,zeby prostuja ,twarze pudruja ale jak ktos ma problem z piersiami to jakies uwagi.Nie potrafie tego zrozumiec?bez sensu/ powiedzcie mi macie blizny po tej operacji?
|
#12572 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
lekarz Ci stwierdzil niedorozwoj piersi?jestes zdecydowana na operacje czy na razie orientujesz sie w temacie...
|
|
|
|
|
#12573 |
|
Raczkowanie
|
Witaj,
Blizny zawsze są, ale umiejętnie "zrobione" są praktycznie niewidoczne, kreseczki zostają. To oczywiście też zależy od tego jak się u kogo goi, czy jest skłonność do bliznowców itp. Ja należę do tych szczęśliwców, u których blizna wygląda na razie "jakby mnie kot podrapał" - według relacji przyjaciółki, która mi plasterki zmienia nie sądzę, żeby mnie oszukiwała, a mnie się na razie nie spieszy ich oglądać
|
|
|
|
#12574 |
|
Zadomowienie
|
hejos lasencje kochane
ANDZIKUS,KASIA POLAK I ISSABEL GRATULUJĘĘĘ strasznie sie cieszę że już jesteście z powrotem i jest wsio ok!!!![]() JOASIU a cóż to za bliźniaczka...moja a ładna przecież![]() JOASIU ale Ci naskrobałam wczoraj na PW..a dziś puszczam do Ciebie oko ![]() ![]() ![]() ja wróciłam do etapu oglądanie before and after mój tż nagle stwierdził że te 330 mogą być za duże..ha ha..a niedawno chciał mi zapakować 500 gust mu się zmienia czy cio??dziewczynki spokojnego wieczorku,mój chop idzie na mecz dziś,moja mala śpi,mój synal wraca z tenisa i idzie spać,a ja planuję ''you can dance ''w samotności obejrzeć..ot co ..moje plany wieczorne!! buziaki
|
#12575 |
|
Rozeznanie
|
lekarz nie,sama sobie stwierdzilam bo mam jakies tam 2 cm odstajace od normy .Jestem zdecydowana chociaz mam watpliwosci.Nie umiem byc dluzej w jakism zwiazku bo wstydze sie przed chlopakiem rozebrac,nie mowiac o wyjezdzie nad morze,basen..
![]() nie kupuje nigdy anweet stroju,bo i tak sie nie rozbiore.Watpie ,ze jeszcze urosna.
|
#12576 |
|
Raczkowanie
|
Ise, dziś z lewego cyca tylko 10 ml krwi zeszło więc jutro pewnie już z drenem się pożegnam ale prawy wciąż dość mocno podkrwawia. Cholera, z ta moją krzepliwościa. Moją mama ma zawsze to samo, brrr
|
#12577 |
|
Raczkowanie
|
wow!!!!!!!ale mamy urodzaj cyckowy!!
brawo dziewczeta!!! gratuluje Wam !!!!! teraz na zdjecia czekamy, bo to nasze hobby patrzec na nowe cycuchy ![]() ![]() u nas bylo dzisiaj 27 stopni! moje stroje kapielowe wystepuja juz na plazy! fajnie , bo teraz to jeszcze nie sezon turystyczny i nie ma duzo panow na plazy i TZ moze miec spokojna glowe ![]()
|
#12578 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
brzydkie ja mam chłopaka ponad 2 lata, ale rozbieranie się przy nim jest okropne i unikam jak ognia zawsze stanik jest na miejscu, no chyba, że już sam ściągnie choc nie wiem po co bo nie ma na co patrzec |
|||
|
|
|
#12579 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#12580 |
|
Wtajemniczenie
|
belseno bardzo ładnie wszystko mi wytłumaczyłaś wiem o co biega
Ty jak bedziesz miała tak cięte piersi jak piszesz napewno bedziesz miała dodatkowe obostrzeżnia ruchowe bo my łapkami możemy ruszać praktycznie od razu.rozumiem że to była konsultacja u Bromy a u tej kobitki kiedy masz? w Twoim wypadku dobrze zebrać więcej opinii. a o Szczycie myślałaś? ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Issabelka, Kasia odemnie też gratulacje wielkie fajnie, że łagodnie zniosłyście pierwszy etap, teraz tylko dużo cierpliwości pozostaje Wam życzyć na czas przekształcania sie "jeżowych nosków" w piękne piersi.normalnie wiosenny urodzaj tutaj mamy ![]() ![]()
|
|
#12581 |
|
Raczkowanie
|
belseno - ja mam 255 w obu piersiach przy wyjściówce totalne zero a nawet 'mniej niż zerooo'
Wyślę Ci zaproszenie, to będziesz mogła zobaczyć efekt. Jak dla mnie są za małe ale lepszy rydz niż nic.ilovesleeping - myślę, że po tygodniu spokojnie dasz radę wrócić i jest duża szansa, że nic nie zauważą. Nie będziesz miała jakiegoś ogromnego implantu i jesteś młodziutka więc myślę, że powinnaś całkiem nieźle to znieść. Ja po 10 dniach poszłam na imprezę i nikt nic nie zauważył. Powiedziałam tylko, że się przeziębiłam i szaleć nie mogę ![]() martkka sz - ależ ja Ci zazdroszczę! U nas ciągle zimno
|
|
|
|
#12582 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czyli siedziałaś sobie grzecznie przy stoliku i obserwowałaś resztę aa taką karę to mogę miec jakbym już cycunie miała
|
|
|
|
|
#12583 |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudek Ty mi tu oków nie puszczaj
stary to niech nie marudzi i tak z rozkoszą przyjmie wszystko co dostanie![]() a dziewczyna z buziaka od razu mi się z Tobą skojarzyła, komentarzy nie czytałam, nie robie tego bo ludzie straszny jad z siebie wylewają i to jest przykre
|
|
#12584 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#12585 |
|
Wtajemniczenie
|
martka jak bedziesz tak kusić to masowe odwiedziny Ci zrobimy
bardzo Ci zazdraszczam klimatu, jak dzieci odchowam i z domu wypuszcze i nie zejde w międzyczasie to może się wyniose z tej deszczowej zimnej krainy w jakieś bardziej słoneczne miesce takie moje marzenie na starość
|
|
#12586 |
|
Rozeznanie
|
ilovesleeping a jakie masz piersi?
wiadomo ,ze małe moga sie podobac jeszcze niektorym szcegolnie jesli ktos jest drobny i ma delikatna figure ale.....niedorozwoj nie ma juz zadnych zalet
|
#12587 |
|
Raczkowanie
|
joasi
zapraszam :P ale bedzie radocha na plazy jak sie caly autobus cycolinek "zwali" ! widze, ze wiekszosc ma juz nawet nowe bikini!!
[ Edytowane przez martkka sz Czas edycji: 2012-04-25 o 20:53 |
|
|
|
#12588 |
|
Raczkowanie
|
no to mamy kolejne trzy szczęśliwe forumowe cycolinki, gratulacje dziewczyny
![]() ale nam się wyliczanka skróciła lada moment będę pierwsza dzisiaj na USG byłam i wszystko super Mune dobrze że nie dałaś się przepędzić ja też się trzymam dzielnie i nigdzie się nie wybieram bo mi tu dobrze i jak któraś mi coś miałknie że mam zmiatać to...![]() i będzie zadyma ![]() Ilove ja też nie zamierzam się przyznawać rodzicom że robię piersi mimo że mam 36 lat i swoje własne życie to nie chcę żeby wiedzieli więc też mam nadzieję że się nie zorientują ![]() u mnie tylko mąż wie i dwie przyjaciółki którym ufam i mnie wspierają Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-04-25 o 21:02 |
|
|
|
#12589 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że wszystko gra z USG......i teraz to już tylko będziesz słyszeć tykanie zegara
|
|
|
|
|
#12590 |
|
Wtajemniczenie
|
Milenko Ty masz 36 lat ?? to tyla co ja
nie wiem czemu mi sie wydawało, że Ty z 10 mniej masz, pewnie przez Ilove Was juz całkiem w pare połączyłam![]() i pragne zaznaczyć że nikt Was nie bedzie próbował przegonić i Wy jako Wy nigdy złego słowa nie usłyszycie chyba za bardzo osobiście całą sprawe potraktowałyście ale skoro jesteście to jest dobrze wszystkie jesteśmy tu równe i tak samo mile widziane obojętnie kto nas kroił![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Milenko no właśnie, tak się zastanawiam jak to bedzie na pierwsze żelkowe Usg pójść, zetresuje się napewno mocno, ciekawe czy łatwiej byle jakie ale swoje pokazać czy piękne ale "sztuczne"
|
|
#12591 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak już mam tak się rozdrabniac hehe razem będziemy się ukrywacCytat:
stałam obok![]() Ooj Koleżanko może byś jakieś nowe fotki wrzuciła bo jak nie to ![]()
|
|||
|
|
|
#12592 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam sporo dystansu i luzu a takie "afery" jak ta która się rozegrała ostatnio raczej mnie śmieszą bo forum nie traktuję tak "śmiertelnie poważnie" i też uważam że forum jest publiczne, otwarte i każdy może tu wyrażać swoje poglądy i ma przede wszystkim służyć jako wsparcie i źródło dodatkowej wiedzy dla dziewczyn przed i po operacji sama wielu ciekawych rzeczy się tu dowiedziałam i zamierzam moimi doświadczeniami podzielić się z innymi dziewczynami jak już będę po
|
|
|
|
|
#12593 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Posiedz tu troche na forum , a zakochasz sie w E![]() ![]() ![]() Dziewczyny mam depresje dzisiaj
|
|
#12594 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
raczej lekarz robiący USG będzie się stresował nie mogąc opanować ślinotoku na ich widok ![]() ja tak sobie cichutko do Twojego albumiku czasami zaglądam i się bezczelnie gapię i gapię Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-04-25 o 21:46 |
|
|
|
|
#12595 | |
|
Konto usunięte
|
milenko będziemy miały siostrzane cycki jeśli mi się uda wziąc 325
tylko ciekawe czy będą podobnie wyglądac ![]() Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#12596 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Na poczatku gratulacje dla nowych cycolinek ![]() ![]() Nie zagladalam tutaj ale cale szczescie dzieki temu skonczylam pisac ta wstretna prace uf Coraz blizej konca i coraz blizej moich cycuszkówZabulku Ty i depresja? Co sie stało takiego
|
#12597 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fotki? no tak 5 miechów niedawno stuknęło ale że jakiś szczególnych zmian już nie widać to i fotek im nie popstrykałam, przy ostatnich się poryczałam bo jakieś paskudne wyszły i się zraziłam od tamtego czasu. ale zrobie bo pamiątka dla potomności być musi
|
|
|
#12598 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale muszę przetrwac![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#12599 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- jaka znowu depresja??!!! zaba! Ty jestes do wyzszych zadan stworzona! depresja jest taka przyziemna!
|
|
#12600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec to daje mi duzo motywacji ale ciesze sie ze juz koniec
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

proporcjonalne do figury.ja sie opinia ludzi az tak bardzo nie przejmuje,chodze ciagle w push apach ...nigdy w dekoldach.Z reszta wkurza mnie wciskanie sie...w cudze sprawy; jesli ktos ma komleks wlosow t farbuje ,zeby prostuja ,twarze pudruja ale jak ktos ma problem z piersiami to jakies uwagi.Nie potrafie tego zrozumiec?

strasznie sie cieszę że już jesteście z powrotem i jest wsio ok!!!
a ładna przecież

ale muszę przetrwac