Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-26, 19:27   #4081
Loriette
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Ale to sama prawda Głuptasie
Nie kuś nie kuś bo wkońcu się farbnę a miałam dbać o włoski
Użyłam szamponetki, bo szkoda mi włosów na farbę - ALEXIS DO IT! Ciągle cieszę buzię do lustra, hahaha!
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o ćwiczenia na brzuch baaaaardzo polecam 10 min abs z Turbo Fire!

gwarantowane zakwasy na drugi dzień
OOOOO! Zaraz znajdę, bo 8 minutówki już mnie nudzą..

Właśnie wyszłam spod prysznica - uliczny murzyn [czyt. ja] spalił ramiona i dekolt na CZERWONO! To niemożliwe

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-26, 19:29   #4082
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

zaraz Ci podeślę linka, bo nie ma necie

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-26, 19:31   #4083
Loriette
Zakorzenienie

Agnesuk - znalazłam
Robię moje BUNS, a potem lecę z Twoim TF

Stary 2012-04-26, 19:32   #4084
alexis77
Zadomowienie

Dodałam do albumu zdj włosów
Tylko że od razu zaznaczam że nie były ułożone. Ba! nawet ich nie uczesałam
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-26, 19:37   #4085
agnesuk
Wtajemniczenie

już patrzę

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

o matko! jakie włosy
piękność!!

Stary 2012-04-26, 19:51   #4086
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę sobie to zapamiętać
Winyl a Ty się przyznaj ile ważysz i jaki masz wzrost że ciągle mówisz że jesteś wielorybem? bo na pewno to wyolbrzymiasz
Zapamiętaj .
Mówiłam wiele razy, choć wstyd się przyznać - teraz 66 .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-26, 19:56   #4087
muminek88
Zadomowienie

sa jednojajowe wiec licze na dwie coreczki ale mam nadzieje ze beda zdrowe,to najwazniejsze....

a zeby bylo na temat to przytylam tylko 200 g :P
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-26, 20:03   #4088
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
sa jednojajowe wiec licze na dwie coreczki ale mam nadzieje ze beda zdrowe,to najwazniejsze....

Póki co
Kurcze, bliźniaki to takie podwójne szczęście dla rodziców
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-26, 20:05   #4089
agnesuk
Wtajemniczenie

muminek jak tylko się dowiesz o płci pisz!

Stary 2012-04-26, 20:06   #4090
Loriette
Zakorzenienie

8 minut buns + 10 minut abs Turbo Fire = uśmiech na twarzy Laury

Agnesuk powiedz mi dziewczę czy bolą Cię plecy od tego ABS, bo mój kręgosłup zaraz wyskoczy mi z ciała
Ale nie powiem - przyjemne ćwiczenia

Stary 2012-04-26, 22:05   #4091
mysia_23
Przyczajenie

Witam wszystkie sexowne wizażanki mam nadzieje,ze i ja niedlugo dolacze do tego grona i bede mogla pochwalic sie zgrabna figura.
Dzis nie mialam czasu na jedzenie,obiad tak na szybko a wlasciwie to pozna kolacja.

220g czerwonej fasoli
sok jednodniowy marchwiowy
filet z kurczaka(gotowany),kasza gryczana,sałata z pomidorem
kukurydza
mysia_23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-26, 22:32   #4092
agnesuk
Wtajemniczenie

Laura - nie, nie bolą ja dzisiaj też zrobiłam mój brzuch płonie! dawno nic z nim nie robiłam.

Mysia - hej a coś więcej o sobie?

Stary 2012-04-26, 23:25   #4093
aniabaniaa
Zakorzenienie

Po prostu dzisiejszy dzień był soł medżik & soł fantastik, aj!

Zaczęło się od tego, że w caaaaaaałej okolicy zabrali prąd, nie miałam jak wysuszyć głowy - wyszlam z domu z cieknącymi włosami () i musiałam znaleźć coś w ciemnej i mrocznej garderobie w 3 minuty, bo tz juz czekal, ale to wszystko nic!

po prostu cały system rozwaliła mi dzisiaj Agnes, która wyhaczyła mnie w CH! rozumiecie to?!

Agaaaaaaaaaaaa matko ta akcja była świetna ja byłam w takim szoku przez te kilka minut, wszystko dotarło do mnie po jakiejś godzinie cieszę się jak durna, bo nigdy w zyciu mnie nie spotkalo cos podobnego. zwlaszcza ze zupelnie nie mielismy dzis byc z tzem w lu, tylko w poznaniu, bo on mial tam ogladac jakies auto czy cos tam; a na dokladke - seria przypadkow skierowala nas do tamtego wyjscia i do rossmana przeznaczenie, mówię Ci!
1. Oli jest różową kluską - dziewczyny, księżniczka z niej!
2. Aga ma superowe tatuaże na szyi, jest drobna, energiczna, odważna - ani przez sekunde nie zwątpiła że ja to ja!
i w ogole piwo dla Ciebie - moj tz zupelnie nie zczail ocb xD a ja w ostatniej chwili ugryzlam sie w jezyk, bo nasuwal mi sie slowotok - uuuułaaaaa misiu to Aga z wątku dla grubasów, Aga, poznaj, to mój TZ xD

i masz swietną cerę ! wyglądasz bardzo naturalnie! i w zyciu bym Cię nie poznala aj law ju!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
nie wiem, mam nadzieje, że tak, bo tak sie zeschizowałam wczoraj że brak słów
Ej oddaj mi jakąś randkę też bym poszła gdzieś z TZ ale wraca z pracy ok 19, zje obiad i leci do wujka pomagać przy malowaniu. I tyle o widze a! i walę Cię w łeb
wiesz jak to pomaga, jak zwykłe spotkanie ze swoim facetem nazwiesz "randką" ? od kiedy spotkania z nim trwajace dluzej niz godzine nazywam randkami, zaczal sie starac urozmaicac nam ten czas, juz nie lezymy w gaciach przed kompem jak wspolczesni emeryci xD
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Baniol, to Ty wstawałaś bez powodu o 5 rano?
Naprawdę trochę współczuję Twoim domownikom

I czemu nie jesteś z Waldemarem teraz??
no jacha mama na mnie wtedy krzyczała ja byłam dziwnym, trochę autystycznym dzieckiem, najbardziej lubiłam towarzystwo swoje i kolorowanki, ew. tolerowalam dziadka i robokopa ;P

Bo ja miałam 13 lat jak mu wpadlam w oko, a on chyba z 20 xD
poza tym moja kuzynka smiala się , że to Waldek

Gienek lepsze

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-26, 23:28   #4094
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
do ud mam jakieś niewymiarowe.
O.o
o.O
W jednym mam niecałe 49, a w drugim mam 48,5 Prawie pół cm. różnicy
Talia 63... Biodra 87.
W sumie wagę mam większą o ponad kilogram, ale ćwiczę więc chyba to mięśnie
Przyjmijmy, że tak jest!
A Ty jakie masz teraz wymiary?
dzis nie wpadlam na to, zeby zmierzyc sobie dwa. a jak w jednym mam 49, a w drugim 53 zawsze bylam nieproporcjonalna jutro to zbadam.
masz super wymiary i biodra jakie wąskie! założysz blogaska modowego? jarałabym się. hm? hm? plis.

Psyhe, jak Twoje stopy Ty chyba miałaś z nimi schizy,ja tez mam, i sa w oplakanym stanie wesprzyj mnie

moje wymiary?
nie chwalilam wam sie, ale przytylam pewnie bylo to chwilowe +1,5 jednak wiecie jak to moze podlamac czlowieka. zeby sie pocieszyc, lub zalamac do reszty, pomierzylam sie i jest ok, w udzie przybylo mi 0,5= 49,5; talia 64, biodra 90; cyc 81
Cytat:
A co do kota... Jest nadzieja! Mojej babci kot wrócił po 3 tygodniach, a już były różne wersje jego tajemniczego zniknięcia.
1. Został zagryziony przez psy.
2. Chodził na gołębie i jakiś gołębiarz go zabił łopatą.
3. Był taki ładniusi, że ktoś go uwięził i sobie przywłaszczył.
4. Poszedł na panny i cholera wie kiedy wróci.
..
o fak , ten gołębiarz to hardcore
byłam go szukac, cos mi sie wydaje, ze dziwnie wygladalam chodząc jak sierota z psem na smyczy i wołając beztrosko kiiiiiici kici. kiiiiici kici

byłam tez u tych zlodziei kotow, pani sie do mnie usmiechala, dawala cenne rady ze psu moznaby jeszcze zalozyc kaganiec a ja przytakiwalam, ale w myslach mowilam - o ty wredna bijacz, oddwaj mi mojego kota.
i ta pani tez nazywa sama siebie pańcią i rozmawia ze swoim psem. pimpuniu pańcia już idzie, tylko pohaka O_O
Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
przerwa, bo już nie mogę na niego patrzeć

ja też nie rozumiem, ale jest fajnie, to co się będę przejmować A kiloramy nawet trochę lecą! W sensie- nie wiecie o tym, że ostatnio przed dietą znowu przytyłam, ale to była wina dodatkowo leków które brałam (i odstawiłam... aaaa jestem juz normalna no dobra, nie. )
1.
gad demyt, alez ja Cie rozumiem !
2. nie normalniej!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

dobra, nadrobilam pierwsza strone xD

Stary 2012-04-27, 00:02   #4095
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.seamsforadesire.com/

Znowu zabójczo wygląda

Chyba założę jej fanpejcz na fejsbuku
ech, jakie ona ma nogi. ciekawe ile ma w udzie, chyba 27
ja dzis stwierdzilam, ze od jutra biegi, syrenka, i czas sie pozbyc cellulitu. kupila zolte portki i sa dla mojego tylke bezlitosne
Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Nie ma tam niby cudów, niektóre ćwiczenia kojarzę z wfu czy innych 8 min legs , ale są bardzo rozsądnie połączone. No i myślę, że każdy jest w stanie je wykonać. Tyle tylko, że jak Ona każe spinać mięśnie brzucha to mam ochotę Jej powiedzieć "wtf?! tłuszczu się nie da spiąć,a mięśni nie mam A i zawsze miałam problemy z oddychaniem podczas ćwiczeń - tzn. albo nie oddychałam wcale albo na odwrót niż trzeba wdech/wydech, a tutaj się skupiłam i dałam radę . Brawo winylku, masz dauna, nauczyłaś się robić wdech i wydech w odpowiednim momencie
.

Cytat:
Napisane przez lokalamuka Pokaż wiadomość
Hej wszystkim
Postanowiłam do Was dołączyć, bo do wakacji, chcę schudnąć jakieś 3 kilo. Od dzisiaj zaczynam 8 min abs i legs. Mam 165 cm i ważę 53/54 kg. Najbardziej zależy mi na odchudzeniu ud, ale na brzuszku też bardzo Także od dzisiaj zabieram się za dietę i ćwiczenia!
WITAMY!
Cytat:
Powiedzcie mi, że się nie nażrę na urodzinach sisotry
A Co bedzie o jedzenia ?
Cytat:
Za rok widzimy się w Łodzi na jakimś faszyn łiku, wylaszczone, ubrane mega modnie, sączące jakiś dobry trunek
dobre xD
Cytat:
Napisane przez lokalamuka Pokaż wiadomość
No to ćwiczymy!!! A macie jakąś specjalną dietę, czy po prostu mniejsze porcje i częstsze, bez obżerania i słodyczy? EDIT: Czytam i czytam o tym ABS, ale piszą, że to wzmacnia mięśnie, ale nie spala tłuszczu
różnie, ale lepiej ne wnikac w szczegoly ;D
Cytat:
Ja się załamałam, bo gadałam z koleżankami i wiecie co? Laski mojego wzrostu ważą od 38 do 42-43 MAX. kilo
38, pos.ralo was calkiem
Cytat:
Aa no i co do włosów to mi się one wciąż wydają krótkie . Tzn. wiem, że należą do kategorii "długie", ale wcale nie wydaje mi się, że są jakieś spektakularne (może dlatego, że przez skręt są dużo krótsze). A dzisiaj dostałam tyyyle komplementów od takiej ładnej sprzedawczyni . Aż mi było głupio, ja taka gruba, paszteciarska, niewyspana, mejkap mi dawno spłynął, brzydko ubrana, zmęczona po uczelni, rozczochrana i ogóle obleśna i turbogruba , a ta kobietka szczuplutka, tak ładnie, świeżo wyglądała, pięknie i naturalnie i miała taki ładny miodowy blond kolor włosów, no ogólnie taka zadbana i och i ach i zaczęła mi mówić jak to pięknie wyglądam, czy te włosy to naturalne itd... ale mi było głupio! :|
a czy to swiadczy o Twoim paszteciarstwie, czy raczj o zeje.bistosci raczej o tym drugim! co kupowalas;>

---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość

Może być! Potem wygryzę Ibisza z reklamy - właśnie poczułam parcie na szkło!
kocham tą reklame!!!!
Cytat:
U mnie ostatnio biedra była zamknięta... Malowali.
Bez biedry to jak bez jedzenia

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Loriette, ona zawsze komplementuje
Nawet jakbym g*wnem ścianę pomalowała to by pochwaliła
1. u mnie tez, masakra! ale sie wscieklam!
2. a ma jakies studia
Cytat:
a kto dzisiaj spotkał wysoką, chudą pannę w różowych rajtach?

wybacz musiałam się pochwalić jak najprędzej

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
nieee, ja sie nie wzruszam na filmikach, w ogóle mnie to nie kręci,a jedynym sensownym powodem do wzięcia ślubu jest dla mnie konieczność brania kredytu hipotecznego, jako małżeństwo łatwiej uzyskać

Ale znalazłam kilka ładnych sukienek i potrzebuję teraz kilku mężów

A dasz znać jak sie pojawią?
hahahaahahahahah! dobre!

Stary 2012-04-27, 00:03   #4096
aniabaniaa
Zakorzenienie

Post edytowany, bo jestem gałganem i powieliłam post

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-04-27 o 05:18
Stary 2012-04-27, 05:16   #4097
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Zapamiętaj .
Mówiłam wiele razy, choć wstyd się przyznać - teraz 66 .

14 kg do zrzucenia, sporo walki przed Tobą, ale będzie dobrze

robi sie już coraż cieplej, to ostatni gwizdek, żeby zacząć działać!
Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość

narazie!
Cytat:
Napisane przez mysia_23 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie sexowne wizażanki mam nadzieje,ze i ja niedlugo dolacze do tego grona i bede mogla pochwalic sie zgrabna figura.
Dzis nie mialam czasu na jedzenie,obiad tak na szybko a wlasciwie to pozna kolacja.

220g czerwonej fasoli
sok jednodniowy marchwiowy
filet z kurczaka(gotowany),kasza gryczana,sałata z pomidorem
kukurydza
witamy!

Stary 2012-04-27, 08:26   #4098
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
ech, jakie ona ma nogi. ciekawe ile ma w udzie, chyba 27
ja dzis stwierdzilam, ze od jutra biegi, syrenka, i czas sie pozbyc cellulitu. kupila zolte portki i sa dla mojego tylke bezlitosne

WITAMY!

A Co bedzie o jedzenia ?

dobre xD

38, pos.ralo was calkiem

---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ----------

1. u mnie tez, masakra! ale sie wscieklam!
2. a ma jakies studia

hahahaahahahahah! dobre!
Bania, syrenka jest zabójcza i naprzemienne prysznice, ale i tak mi się nie chce wierzyć w Twój cellulit i sflaczałe uda

Do jedzenia będzie grill (szaszłyki z kurczaka akurat dietetyczne XD, kiełbachy i karczku nie lubię...), ciasto (właśnie tu pojawia się problem), sałątki jakieś jedna z tortellini druga z brokułami... Babeczki z kajmakiem Mam nadzieję, że mnie jeszcze wtedy nie bedzie i się na nie nie załapię

Maaaaaa......... psychologię skończyła (ale nie dziennie )
Cytat:
dzis nie wpadlam na to, zeby zmierzyc sobie dwa. a jak w jednym mam 49, a w drugim 53zawsze bylam nieproporcjonalna jutro to zbadam.
masz super wymiary i biodra jakie wąskie! założysz blogaska modowego? jarałabym się. hm? hm? plis.

Psyhe, jak Twoje stopy Ty chyba miałaś z nimi schizy,ja tez mam, i sa w oplakanym stanie wesprzyj mnie

moje wymiary?
nie chwalilam wam sie, ale przytylam pewnie bylo to chwilowe +1,5 jednak wiecie jak to moze podlamac czlowieka. zeby sie pocieszyc, lub zalamac do reszty, pomierzylam sie i jest ok, w udzie przybylo mi 0,5= 49,5; talia 64, biodra 90; cyc 81

o fak , ten gołębiarz to hardcore
byłam go szukac, cos mi sie wydaje, ze dziwnie wygladalam chodząc jak sierota z psem na smyczy i wołając beztrosko kiiiiiici kici. kiiiiici kici

byłam tez u tych zlodziei kotow, pani sie do mnie usmiechala, dawala cenne rady ze psu moznaby jeszcze zalozyc kaganiec a ja przytakiwalam, ale w myslach mowilam - o ty wredna bijacz, oddwaj mi mojego kota.
i ta pani tez nazywa sama siebie pańcią i rozmawia ze swoim psem. pimpuniu pańcia już idzie, tylko pohaka O_O

1.
gad demyt, alez ja Cie rozumiem !
2. nie normalniej!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

dobra, nadrobilam pierwsza strone xD
Bania, nie będzie żadnego bloga modowego chyba, że będę ważyć 40kg.
Ale ja już to czuję, że wstrętne laski, które będą odwiedzać mojego bloga wypomną w większym stopniu, że mam krótkie nogi

Moje stopy już bardzo ok
A co? Założyłaś jakieś buty na gołą stópkę? xD

Ładne masz gałganku wymiary xD
Prawie takie jak ja, przy czym jesteś jakieś 4565786575 metrów wyższa ode mnie
Cytat:

Po prostu dzisiejszy dzień był soł medżik & soł fantastik, aj!

Zaczęło się od tego, że w caaaaaaałej okolicy zabrali prąd, nie miałam jak wysuszyć głowy - wyszlam z domu z cieknącymi włosami () i musiałam znaleźć coś w ciemnej i mrocznej garderobie w 3 minuty, bo tz juz czekal, ale to wszystko nic!

po prostu cały system rozwaliła mi dzisiaj Agnes, która wyhaczyła mnie w CH! rozumiecie to?!

wiesz jak to pomaga, jak zwykłe spotkanie ze swoim facetem nazwiesz "randką" ? od kiedy spotkania z nim trwajace dluzej niz godzine nazywam randkami, zaczal sie starac urozmaicac nam ten czas, juz nie lezymy w gaciach przed kompem jak wspolczesni emeryci xD

no jacha mama na mnie wtedy krzyczała ja byłam dziwnym, trochę autystycznym dzieckiem, najbardziej lubiłam towarzystwo swoje i kolorowanki, ew. tolerowalam dziadka i robokopa ;P

Bo ja miałam 13 lat jak mu wpadlam w oko, a on chyba z 20 xD
poza tym moja kuzynka smiala się , że to Waldek

Gienek lepsze
Baniaaaaaaa, nie wierzyłam, że założysz różowe rajty
Mam fioletowe, lakierkowe szpilki - jak chcesz mogę Ci pożyczyć xDeeee!

Hahaha, nie wyobrażam sobie Ciebie tolerującą tylko dziadka i bawiącą się robokopem! xD

Aaa, kumam. Waldek mógłby pójść za Ciebie do kryminału... Ta miłość musiała zakończyć się niepowodzeniem...
Jakie to życie jest przykre.

Eugeniusz xD
Gienek to takie pospolite
Wyobrażacie sobie?????
'ochhhhh, och, taaaaaak, Gieneeeeeeek, mocniej!!!!!!!!!'

Dzisiaj na wadze 46,1
so trójka maybe.

Stary 2012-04-27, 08:36   #4099
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Ale ja wolałabym zmienić zdanie przed ciążą Nie po to się zabezpieczam, żeby zajść w nieplanowaną ciążę Bardzo prawdopodobne, że kiedyś mi się zachce mieć dziecko, ale teraz to dla mnie taka abstrakcja, że w ciągu najbliższych 10 lat nawet sobie tego nie wyobrażam Małżeństwo tak samo. Widzę moje kuzynki, które porodziły dzieci i tak naprawdę o niczym innym nie gadają, takie typowe matki polki. Nie wiem, gdzie się schowały ich zainteresowania, bo raczej wątpię, żeby kupy i jedzenie ze słoiczka należały do tego kręgu.
na wszystko w życiu jest czas i na zainteresowania i na kupe i obiadki w słoiczkach przyjdie i czas na Ciebie! Nie możesz mieć lżej od nas - mamusiek
Cytat:
Daj spokój Nie marudź! Ja mieszkam z rodzinką, mam za ścianą upierdliwego Młodego, nieskoszoną trawę w ogrodzie i perspektywę, że nie zdam matury i pójdę do policealnej, a w weekendy będę zarabiać tyłkiem na granicy, żeby zapłacić za czynsz!

Rany boskie! Mam ochotę się ubrać i pójść do Biedry po chipsy. MP, Ty potworze
1. spoko ja jestem w policealnej, pójdę pozarabiać z Tobą...
2. no co, dla Małej były

to chyba naljepszy zestaw na uczelnie, takie sałatki. A sukienki zawsze możesz kupić 3 i robic 3 wielkie wejścia na wesele

Cytat:
Dwa chudzielce z wątku się spotkały, jak fajnie!
Winyl jak Ty się ujawnisz w końcu to po szkole też Cię będę szukać po mieście
Cytat:
Zachłanne to takie! Od razu kilku mężów.. Wiesz ile to wydatków? Każdy ma urodziny, dzień mężczyzny, dzień faceta, dzień wzwodu i Bóg wie czego jeszcze! Ale z drugiej strony - Twoje prezenty są mnożone razy ilość mężów.. W sumie mogłabym to rozpatrzyć. Chociaż ja potrafię kochać tylko jednego - sama wiesz .To może tą resztę uznałabym za związki z rozsądku!?
dzień wzwodu?! Boże tego mój TZ jeszcze nie wymyslił
Cytat:
Dodałam do albumu zdj włosów
Tylko że od razu zaznaczam że nie były ułożone. Ba! nawet ich nie uczesałam
aa!!!!! super
Cytat:
domyslam się tylko u nas to już trudniej o takie wypady bo mieszkamy razem, TZ pracuje przez cały dzień, wieczorem terroryzuje nas Mała ale kiedyś w końcu to odbijemy....

Wstałam o 8.45 i jestem mega wyspana. Zaraz zjem owsiankę, idę na kawe i może na spacerek. Chyba zacznę jeździć na stacjonarnym rowerze, jest u ciotki i jak ide na kawe to moge porajdować

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
Eugeniusz xD
Gienek to takie pospolite
Wyobrażacie sobie?????
'ochhhhh, och, taaaaaak, Gieneeeeeeek, mocniej!!!!!!!!!'

Dzisiaj na wadze 46,1
QWA!!! Oplułam laptopa owsianką jak to przeczytałam hahahaha no nie mogę

i widzisz jaka ładna waga
u mnie 56,9 ale przy moim ostatnim żarciu mogło isć w górę....

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-27, 08:40   #4100
psyhe666
Zakorzenienie

Ja zaraz spadam biegać
Bo jutro szkoła i nie dam rady
Chociaż..... może dam
so trójka maybe.

Stary 2012-04-27, 08:48   #4101
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Ja zaraz spadam biegać
Bo jutro szkoła i nie dam rady
Chociaż..... może dam
a ja do szkoły idę dopiero 12 maja!! a 19 zaczynamy egzaminy

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-27, 09:14   #4102
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Laura - nie, nie bolą ja dzisiaj też zrobiłam mój brzuch płonie! dawno nic z nim nie robiłam.
Mnie dzisiaj boli tyłek i uda po BUNS, a po tym TF nic mnie brzuch nie boli - NO NIC. Czuję, że go mam, ale nie czuję bólu
Dzisiaj zrobię drugie podejście.. może coś źle zrobilam
Cytat:
kocham tą reklame!!!!
Ja też.. Krzysiu jest w niej taki MIĘSKI

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
1. spoko ja jestem w policealnej, pójdę pozarabiać z Tobą...
2. no co, dla Małej były

dzień wzwodu?! Boże tego mój TZ jeszcze nie wymyslił
1. No to jesteśmy umówione Ale musisz być na innej przecznicy, bo jesteś szczuplejsza i to odbiera mi klientów
2. No właśnie widzę jak dla Małej, właśnie widzę Mama podkradaczka!
3. Widzisz.. a niby tak mnie lubi, a podstawowych dni w roku nie zna.. Echhh jednak nie mogę się z Nim przyjaźnić - koniec tego dobrego. Zawiódł mnie

Wstałam, zaraz wysuszę kudły i wyprasuję kieckę.. Będzie mi brakowało tych gałganów (no może poza tym jednym, który wyzwał mnie od niemieckich dziwek).
No, ale najważniejsze - większość zaczerwienienia zeszła z ramion

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-04-27 o 09:38
Stary 2012-04-27, 09:42   #4103
psyhe666
Zakorzenienie

Biegałam!!!
Teraz czas na śniadanie
grahamka pół z szynką pastrami i ogórkiem, pół z gotowanym kurczakiem w galaretce z marchewką i ogórkiem + 2CLA

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Muszę się dzisiaj porozciągać, bo czuję taki przykurcz mięśni...
so trójka maybe.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-27, 10:50   #4104
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
izdek, żeby zacząć działać!

narazie!
jak na 13 tyg to nieźle ale to i tak pewnie zasluga tego ze duzo pilam...lekarz powiedzial ze nie musze wcale tyc jak nie chce byle by dzidzie rosly zdrowe :P
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-27, 10:56   #4105
psyhe666
Zakorzenienie

Zrobiłam pompki 3x15
Ćwiczenia na brzuch i nogi i pośladki xD
A teraz zginacz Przynajmniej 100 zgięć

Muminku, nie wiem czy dobrze kojarzę... Ty chyba masz już dwójkę dzieci?
Podziwiam Cię strasznie Ile trzeba mieć energii i cierpliwości do dzieci...
so trójka maybe.

Stary 2012-04-27, 11:54   #4106
biedroneczek
Raczkowanie

Halouuuuuuuuuuuuuu
czytam was na bieżąco ale nie mam jak odpisywać, w moim życiu takie zamieszanie, że z niczym się nie mogę wyrobić, a jeszcze zazwyczaj marnuje głupio czas robiac niepotrzebne rzeczy.
Muszę chyba zapisać się na zajęcia lepszej organizacji czasu

Chciałąm się zapytać czy jak waże dziś 63,8 to mogę już mówić ludziom, że 63
Już 2 kg poszły sobie licze na więcej, muszę stracić dużo wiecej

I jeszcze jedno pytanie do fachowców w dziedzinie odchudzania
Jak to jest z tym piciem wody Powinno się sporo pić, a jak to się ma do kurczenia żołądka?? Czy on mi się nie rozciągnie przez tą wode zamiast kurczyć

Boże jakie ja mam problemy w życiu masakra
biedroneczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-27, 13:46   #4107
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
1. No to jesteśmy umówione Ale musisz być na innej przecznicy, bo jesteś szczuplejsza i to odbiera mi klientów
2. No właśnie widzę jak dla Małej, właśnie widzę Mama podkradaczka!
3. Widzisz.. a niby tak mnie lubi, a podstawowych dni w roku nie zna.. Echhh jednak nie mogę się z Nim przyjaźnić - koniec tego dobrego. Zawiódł mnie

Wstałam, zaraz wysuszę kudły i wyprasuję kieckę.. Będzie mi brakowało tych gałganów (no może poza tym jednym, który wyzwał mnie od niemieckich dziwek).
No, ale najważniejsze - większość zaczerwienienia zeszła z ramion
ej Mala to sie ze mną dzieliła heh... ufff moge byc spokojna o TZta
Ej nie smutaj sie - masz nas
Cytat:
Napisane przez biedroneczek Pokaż wiadomość
Halouuuuuuuuuuuuuu
czytam was na bieżąco ale nie mam jak odpisywać, w moim życiu takie zamieszanie, że z niczym się nie mogę wyrobić, a jeszcze zazwyczaj marnuje głupio czas robiac niepotrzebne rzeczy.
Muszę chyba zapisać się na zajęcia lepszej organizacji czasu

Chciałąm się zapytać czy jak waże dziś 63,8 to mogę już mówić ludziom, że 63
Już 2 kg poszły sobie licze na więcej, muszę stracić dużo wiecej

I jeszcze jedno pytanie do fachowców w dziedzinie odchudzania
Jak to jest z tym piciem wody Powinno się sporo pić, a jak to się ma do kurczenia żołądka?? Czy on mi się nie rozciągnie przez tą wode zamiast kurczyć

Boże jakie ja mam problemy w życiu masakra
z tą wodą tez ostatnio tak zastanawiałam więc się podpinam pod pytanie

Muminek zdrówka dla Ciebie i dzieciątek

Zrobiłam sobie kawusie i lece na balkon póki jeszcze jest słońce bo cos sie chmurzy ide sie dotlenic

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-27, 15:22   #4108
mysia_23
Przyczajenie

Witam wszystkich w ten sloneczny dzien.Nalezy mi sie dzisiaj pala ,zjadlam lody .Niby nie duzo ale mialam nie jesc slodkiego,
wszystko przez brak czasu na zjedzenie obiadu,o sniadaniu juz nie wspomne.Co jecie zamiast slodyczy?
mysia_23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-27, 15:22   #4109
lokalamuka
Raczkowanie

A ja mam dzisiaj 18:30 - 20:00 trening (karate), a potem zabieram się za 8 min legs
Dzisiaj:
- kakao
- minikanapka z żółtym serem
- smoothies truskawkowo-jagodowy
- jajecznica z 3 jaj, dwie małe kromki chleba razowego i odrobina szczypiorku z ogródka
cel I --> 45 cm
pokrzywa : 23.09 - 23.12
kuracja Radicalem

Moje zdjęcia: http://photoyama.blogspot.com/

Edytowane przez lokalamuka
Czas edycji: 2012-04-27 o 15:28
lokalamuka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-27, 16:07   #4110
psyhe666
Zakorzenienie

Ja słodyczy nie jem i mnie ostatnio nie ciągnie
A jak mnie ciągnęło to robiłam sobie kakao... Prawdziwe kakao, 1,5% mleko i łyżeczka miodu

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Dzisiejsze menu:
I.grahamka z szynką pastrami i kurczakiem w galaretce z marchewką i ogórkiem + kawa z mlekiem bez cukru + 2 CLA
II. grahamka z kurczakiem -"- + 2 CLA
kawa z mlekiem bez cukru
jabłko
plaster arbuza
kawa
III. będzie wieśniak

Aktywność fizyczna:
bieganie
ćwiczenia na brzuch, uda, pośladki
pompki 3x15
zginacz x100
so trójka maybe.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości