|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie wyszłam spod prysznica - uliczny murzyn [czyt. ja] spalił ramiona i dekolt na CZERWONO! To niemożliwe ![]()
![]() |
![]() |
#4082 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
zaraz Ci podeślę linka, bo nie ma necie
![]()
![]() |
#4083 |
Zakorzenienie
|
Agnesuk - znalazłam
![]() Robię moje BUNS, a potem lecę z Twoim TF ![]()
![]() |
#4084 |
Zadomowienie
|
Dodałam do albumu zdj włosów
![]() Tylko że od razu zaznaczam że nie były ułożone. Ba! nawet ich nie uczesałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4085 |
Wtajemniczenie
|
już patrzę
![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- o matko! jakie włosy ![]() piękność!!
![]() |
#4086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówiłam wiele razy, choć wstyd się przyznać - teraz 66 ![]()
![]() |
![]() |
#4087 |
Zadomowienie
|
sa jednojajowe wiec licze na dwie coreczki ale mam nadzieje ze beda zdrowe,to najwazniejsze....
a zeby bylo na temat to przytylam tylko 200 g :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, bliźniaki to takie podwójne szczęście dla rodziców ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4089 |
Wtajemniczenie
|
muminek jak tylko się dowiesz o płci pisz!
![]()
![]() |
#4090 |
Zakorzenienie
|
8 minut buns + 10 minut abs Turbo Fire = uśmiech na twarzy Laury
![]() Agnesuk powiedz mi dziewczę czy bolą Cię plecy od tego ABS, bo mój kręgosłup zaraz wyskoczy mi z ciała ![]() Ale nie powiem - przyjemne ćwiczenia ![]()
![]() |
#4091 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie sexowne wizażanki
![]() Dzis nie mialam czasu na jedzenie,obiad tak na szybko a wlasciwie to pozna kolacja. 220g czerwonej fasoli sok jednodniowy marchwiowy filet z kurczaka(gotowany),kasza gryczana,sałata z pomidorem kukurydza |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4092 |
Wtajemniczenie
|
Laura - nie, nie bolą
![]() ![]() Mysia - hej ![]() ![]()
![]() |
#4093 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Po prostu dzisiejszy dzień był soł medżik & soł fantastik, aj! Zaczęło się od tego, że w caaaaaaałej okolicy zabrali prąd, nie miałam jak wysuszyć głowy - wyszlam z domu z cieknącymi włosami ( ![]() po prostu cały system rozwaliła mi dzisiaj Agnes, która wyhaczyła mnie w CH! ![]() Agaaaaaaaaaaaa matko ta akcja była świetna ![]() ![]() ![]() 1. Oli jest różową kluską - dziewczyny, księżniczka z niej! 2. Aga ma superowe tatuaże na szyi, jest drobna, energiczna, odważna ![]() i w ogole piwo dla Ciebie - moj tz zupelnie nie zczail ocb xD a ja w ostatniej chwili ugryzlam sie w jezyk, bo nasuwal mi sie slowotok - uuuułaaaaa misiu to Aga z wątku dla grubasów, Aga, poznaj, to mój TZ xD i masz swietną cerę ! wyglądasz bardzo naturalnie! i w zyciu bym Cię nie poznala ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Bo ja miałam 13 lat jak mu wpadlam w oko, a on chyba z 20 xD poza tym moja kuzynka smiala się , że to Waldek ![]() Gienek lepsze ![]()
![]() |
![]() |
#4094 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() masz super wymiary ![]() Psyhe, jak Twoje stopy ![]() ![]() ![]() moje wymiary? ![]() nie chwalilam wam sie, ale przytylam ![]() ![]() Cytat:
![]() byłam go szukac, cos mi sie wydaje, ze dziwnie wygladalam chodząc jak sierota z psem na smyczy i wołając beztrosko kiiiiiici kici. kiiiiici kici byłam tez u tych zlodziei kotow, pani sie do mnie usmiechala, dawala cenne rady ze psu moznaby jeszcze zalozyc kaganiec ![]() i ta pani tez nazywa sama siebie pańcią i rozmawia ze swoim psem. pimpuniu pańcia już idzie, tylko pohaka O_O Cytat:
![]() gad demyt, alez ja Cie rozumiem ! 2. nie normalniej!!!!!!!!!!!!!!! !!!! dobra, nadrobilam pierwsza strone xD
![]() |
![]() |
#4095 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzis stwierdzilam, ze od jutra biegi, syrenka, i czas sie pozbyc cellulitu. kupila zolte portki i sa dla mojego tylke bezlitosne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
2. a ma jakies studia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4096 |
Zakorzenienie
|
Post edytowany, bo jestem gałganem i powieliłam post
![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-04-27 o 05:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4097 | ||
Zakorzenienie
|
![]() 14 kg do zrzucenia, sporo walki przed Tobą, ale będzie dobrze ![]() robi sie już coraż cieplej, to ostatni gwizdek, żeby zacząć działać! Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4098 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do jedzenia będzie grill (szaszłyki z kurczaka akurat dietetyczne XD, kiełbachy i karczku nie lubię...), ciasto (właśnie tu pojawia się problem), sałątki jakieś jedna z tortellini druga z brokułami... Babeczki z kajmakiem ![]() ![]() Maaaaaa......... psychologię skończyła ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale ja już to czuję, że wstrętne laski, które będą odwiedzać mojego bloga wypomną w większym stopniu, że mam krótkie nogi ![]() ![]() Moje stopy już bardzo ok ![]() A co? Założyłaś jakieś buty na gołą stópkę? xD Ładne masz gałganku wymiary xD Prawie takie jak ja, przy czym jesteś jakieś 4565786575 metrów wyższa ode mnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam fioletowe, lakierkowe szpilki - jak chcesz mogę Ci pożyczyć xDeeee! Hahaha, nie wyobrażam sobie Ciebie tolerującą tylko dziadka i bawiącą się robokopem! xD Aaa, kumam. Waldek mógłby pójść za Ciebie do kryminału... Ta miłość musiała zakończyć się niepowodzeniem... ![]() Jakie to życie jest przykre. Eugeniusz xD Gienek to takie pospolite ![]() Wyobrażacie sobie????? 'ochhhhh, och, taaaaaak, Gieneeeeeeek, mocniej!!!!!!!!!' ![]() ![]() Dzisiaj na wadze 46,1 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4099 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
2. no co, dla Małej były ![]() BŚ to chyba naljepszy zestaw na uczelnie, takie sałatki. A sukienki zawsze możesz kupić 3 i robic 3 wielkie wejścia na wesele ![]() Winyl jak Ty się ujawnisz w końcu to po szkole też Cię będę szukać po mieście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wstałam o 8.45 i jestem mega wyspana. Zaraz zjem owsiankę, idę na kawe i może na spacerek. Chyba zacznę jeździć na stacjonarnym rowerze, jest u ciotki i jak ide na kawe to moge porajdować ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() i widzisz jaka ładna waga ![]() u mnie 56,9 ale przy moim ostatnim żarciu mogło isć w górę.... ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4100 |
Zakorzenienie
|
Ja zaraz spadam biegać
![]() Bo jutro szkoła i nie dam rady ![]() Chociaż..... może dam ![]()
![]() |
![]() |
#4101 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4102 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj zrobię drugie podejście.. może coś źle zrobilam Ja też.. Krzysiu jest w niej taki MIĘSKI ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. No właśnie widzę jak dla Małej, właśnie widzę ![]() 3. Widzisz.. a niby tak mnie lubi, a podstawowych dni w roku nie zna.. Echhh jednak nie mogę się z Nim przyjaźnić - koniec tego dobrego. Zawiódł mnie ![]() Wstałam, zaraz wysuszę kudły i wyprasuję kieckę.. ![]() No, ale najważniejsze - większość zaczerwienienia zeszła z ramion ![]()
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI ![]() ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-04-27 o 09:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4103 |
Zakorzenienie
|
Biegałam!!!
![]() Teraz czas na śniadanie ![]() grahamka pół z szynką pastrami i ogórkiem, pół z gotowanym kurczakiem w galaretce z marchewką i ogórkiem ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Muszę się dzisiaj porozciągać, bo czuję taki przykurcz mięśni... ![]()
![]() |
![]() |
#4104 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4105 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam pompki 3x15
![]() Ćwiczenia na brzuch i nogi i pośladki xD A teraz zginacz ![]() ![]() Muminku, nie wiem czy dobrze kojarzę... Ty chyba masz już dwójkę dzieci? ![]() Podziwiam Cię strasznie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4106 |
Raczkowanie
|
Halouuuuuuuuuuuuuu
czytam was na bieżąco ale nie mam jak odpisywać, w moim życiu takie zamieszanie, że z niczym się nie mogę wyrobić, a jeszcze zazwyczaj marnuje głupio czas robiac niepotrzebne rzeczy. Muszę chyba zapisać się na zajęcia lepszej organizacji czasu ![]() Chciałąm się zapytać czy jak waże dziś 63,8 to mogę już mówić ludziom, że 63 ![]() ![]() Już 2 kg poszły sobie licze na więcej, muszę stracić dużo wiecej ![]() I jeszcze jedno pytanie do fachowców w dziedzinie odchudzania ![]() Jak to jest z tym piciem wody ![]() ![]() Boże jakie ja mam problemy w życiu masakra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4107 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ej nie smutaj sie - masz nas ![]() Cytat:
![]() Muminek zdrówka dla Ciebie i dzieciątek ![]() Zrobiłam sobie kawusie i lece na balkon póki jeszcze jest słońce bo cos sie chmurzy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4108 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich w ten sloneczny dzien.Nalezy mi sie dzisiaj
![]() ![]() wszystko przez brak czasu na zjedzenie obiadu,o sniadaniu juz nie wspomne.Co jecie zamiast slodyczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4109 |
Raczkowanie
|
A ja mam dzisiaj 18:30 - 20:00 trening (karate), a potem zabieram się za 8 min legs
![]() Dzisiaj: - kakao - minikanapka z żółtym serem ![]() - smoothies truskawkowo-jagodowy ![]() - jajecznica z 3 jaj, dwie małe kromki chleba razowego i odrobina szczypiorku z ogródka
1.12.2011 - 31 cm 1.04.2012 - 37 cm 1.05.2012 - 39 cm cel I --> 45 cm ![]() pokrzywa : 23.09 - 23.12 ![]() kuracja Radicalem Moje zdjęcia: http://photoyama.blogspot.com/ Edytowane przez lokalamuka Czas edycji: 2012-04-27 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4110 |
Zakorzenienie
|
Ja słodyczy nie jem i mnie ostatnio nie ciągnie
![]() A jak mnie ciągnęło to robiłam sobie kakao... Prawdziwe kakao, 1,5% mleko i łyżeczka miodu ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Dzisiejsze menu: I.grahamka z szynką pastrami i kurczakiem w galaretce z marchewką i ogórkiem + kawa z mlekiem bez cukru + 2 CLA II. grahamka z kurczakiem -"- + 2 CLA kawa z mlekiem bez cukru jabłko plaster arbuza kawa III. będzie wieśniak Aktywność fizyczna: bieganie ćwiczenia na brzuch, uda, pośladki pompki 3x15 zginacz x100
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.