|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego mamusiowego wątku dobiega końca, zapraszam wiec do głosowania | |||
| Raczkuję coraz szybciej, mam zęby takie ostre, mamusiu popatrz tylko, jak ja cudownie rosnę. |
|
4 | 6,90% |
| Raczkuję i siadam, i zęby mam dwa i z nimi wyruszam na podbój świata! |
|
1 | 1,72% |
| Mam trzy zęby, chodze raczkiem, jestem dużym niemowlaczkiem. |
|
8 | 13,79% |
| U boku swej mamy, lecz już na czworakach, wyruszyć zamierzam na podbój Wszechświata. |
|
6 | 10,34% |
| Glutenu jedzenie i próby stawania to naszych bobasów codzienne zmagania. |
|
1 | 1,72% |
| Już za chwilę, za troszeczkę, zdmuchną dzieci na torciku pierwszą świeczkę. |
|
11 | 18,97% |
| Raczkowanie nam nie straszne, czekaj mamo jak ja chodzić zacznę! |
|
1 | 1,72% |
| Bose stópki, gołe główki i nie straszne nam docinki pani staruszki |
|
1 | 1,72% |
| Roczki świętujemy, mamy na krok nie odstępujemy-zębami gryziemy, w świat sami niedługo pójdziemy |
|
0 | 0% |
| Pierwsze piegi na małych noskach, ach jakże słoneczna jest ta wiosna |
|
1 | 1,72% |
| Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy-kuny |
|
11 | 18,97% |
| Mamo,mamo Ja już stoję i niczego się nie boję |
|
8 | 13,79% |
| Mam już ząbki, stoję ładnie i biorę to co popadnie. |
|
2 | 3,45% |
| Ząbki dają się we znaki, bo my fajne wakacyjne dzieciaki. |
|
0 | 0% |
| Żegnam zimę, witam wiosnę bo Ja szybko przecież rosnę. |
|
3 | 5,17% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
Dzień dobry
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dobry plan to podstawa ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4082 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
Cytat:
A na łóżeczko turystyczne to ok. Zabawki - > Kup grabki małe wiadereczko łopatkę. Ostatnio Kupiłam Emilie w Auchan taki zestaw za 5zł + konewkę za 2zł i ma frajdę a tak pewnie Malwinka będzie się bawiła samym piaskiem, bo to będzie jakaś nowość. Są jeszcze takie wiatraczka ala że sypiesz piasek i wiatraczek się kręci, ale Ja jestem zdania im mniej tym lepiej, nie lubię kiedy Emi ma mnóstwo pierdół i nie wie co wziąć do ręki i bierze wszystko tylko nie zabawki, chcę wzbudzić w niej kreatywność i pokaże jej że zabawki nie zawsze trzeba mieć żeby się świetnie bawić, ale to moje zdanie
|
|
|
|
|
#4083 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miłego wypoczynku i sto kolejnych wspólnych lat dla rodziców Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Ja od zawsze wiem, że Adam to największy wątkowy podrywacz i czaruś ![]() Cytat:
) wylazły ![]() Cytat:
![]() 2. Taaa, zakazane zabawy są najfajniejsze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
:glasiu
|
|
#4084 | ||
|
Raczkowanie
|
Pewnie wszystkie na spacerkach a my w domu siedzimy.. No ale byliśmy 20 min na balkonie chociaż trochę powdychać świeżego powietrza. Trochę boję się, bo na dworze mam straszny atak kaszlu i muszę z ta gorączką obserwować, bo wczoraj jak wróciłam ze spaceru to dostał 39. Babcia chciała wziąć D. po południu na krótki spacer, więc jak nie podniesie się temp. to chyba pozwolę. Teraz jest tak 37,6. Do tego niestety Dominik odmawia jedzonka i picia
dzisiaj zjadł rano 100ml kaszki i o 11 pół słoiczka jagód i biszkopta. Pić w ogóle nie chce, co chwilę próbuje mu wcisnąć chociaż łyczka.Ale pięknie na dworze, Miłego dzionka Wam życzę. Cytat:
Cytat:
|
|
#4085 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() wow. Ale masz dorosłego synka! Moja Asia nie potrafi gryźć ( chociaż ma czym!) Wyszły nam kolejne dwa zęby. Razem jest ich sześc- cztery jedynki i dwie górne dwójki. Czy to normalne, że mojemu dziecku zęby wychodzą parami? TAK! Nie tak dawno kończyła pół roku, a teraz za trzy dni skończy siedem miesięcy. Ale ten czas leci. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Biedak ! Musiało bolec. Madziulka Szymek Wogóle to dzień dobry ![]() Lecę zaraz do pracy Oby obyło sie bez ekscesów.
|
|
#4086 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzia1k1 ja też nie wytrzymałam i wzięłam małą na pół godziny pochodzić po ogrodzie. Na dworze ładniejsza pogoda niż w domu
Tylko Zuzia dzisiaj nie ma gorączki ![]() Jak nie ma gorączki to chyba mogę ją brać, nie?
|
|
#4087 |
|
Wtajemniczenie
|
mi za każdym pediatra mówi, że jak nie ma gorączki, a na dworze jest ładnie (tzn. nie wieje halny, nie pada itp) to można wyjść z dzieckiem. Hanka na aktybiotyku, ale już wczoraj bylam z nią 30 min, a dzisiaj godzinę. bo na dworze faktycznie fajnie. pilnuj tylko, żeby się mała ni spociła i żeby jej nie zawiało
![]() nie przyjęli nas do państwowego żłobka, który jest zaraz przy moim bloku i od klatki mam do niego 15m...jak nie urok to sraczka... co prawda nie wiem jak to będzie z Hanią po operacji, ale bardzo liczę na to, że będzie mogła normalnie mieć kontakt z dzieciakami i że będzie mogła wrócić do żłobka. ale nie uśmiecha mi się przez 3 lata płacić za prywatne, a wychodzi na to, że będzie trzeba.... Edytowane przez pieleszka Czas edycji: 2012-04-27 o 13:20 |
|
|
|
#4088 |
|
Zadomowienie
|
Witam!
Spóźnione życzenia dla Bliźniaczek i Wiki! Strasznie zakręcona jestem. Piękna pogoda, a my z gorączką w domu. Może potem go wezmę na chwilę. Badania moczu niby ok. Skonsultowałąm z innym lekarzem i zalecenia, by jednak powtórzyć badanie, a potem się zobaczy... Chyba, że nam jakaś wysypka wyskoczy albo co... Temperatura ponad 39 st. to nie od ząbków na pewno... Teraz miał 37,7... Śpi... Bardzo mi go szkoda. Mam wyrzuty sumienia, ze czasem się złościłam na niego... |
|
|
|
#4089 |
|
Rozeznanie
|
Po wizycie:
Dostalismy Zyrtec 2x po 5 kropli i coś na P do noska 3x dziennie. Uszka, gardło, płucka czyste ![]() Ja za to dostałam skierowanie na ekg ;/ (mam takie bóle po lewej stronie klatki piersiowej, duszące i albo toś od serca albo nerwoból). U nas strasznie ciepło.
|
#4090 |
|
Wtajemniczenie
|
Strasznie zazdroszczę Wam pogody
i weekendu majowego ![]() U mnie pada, pada i pada W niedzielę jadę kupić sobie kalosze.
|
#4091 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
(jak się pisze deszcz? )
|
|
#4092 | |
|
Zadomowienie
|
Jednak jestem...
Maja po spacerku dosypia na balkonie więc mam chwilę (choć powinnam się pakować ale straaasznie tego nie lubię )Iustyna to dobrze, że Zuzka dała mamie pospać po takich ciężkich dniach Brumek doczytałam o Twojej teściowej... Powiem tylko tyle... Wow! Takie rzeczy się prawie nie zdarzają ![]() Moje też Cytat:
No ja właśnie też nie wiedziałam za bardzo jak ją ubrać, ale stanęło na: body z krótkim rękawem, na to przewiewna bluza z kapturem, rajstopki i spódniczka. Ja upociłam się jak świnka i chyba jej też było trochę za gorąco
|
|
|
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
i my po spacerze.
Też miałam obawy jak ubrać dziecko, stanęło w większości jak u Was - body z krótkim, na to podkoszulek z długim rękawkiem, dżinsy, skarpety, adidasy no i na łepetynkę czapeczka z dziurkami. Mały bawił się w piaskownicy i oczywiście pierwsze co to kamienie do buzi, jak i u Was. Justyna kurde no, ależ się na Ciebie uparły te choróbka coś. Życzę Wam duuużo zdrówka, zobaczysz, jak się wychorują to potem będzie spokój. madziak Twoje podejście mi się podoba! do niedzieli na bank będzie po katarze kolinko ja nie pomogę, bo nigdy nie wyjeżdzałam z małym, ale myślę, że dziewczyny udzielą fajnych i użytecznych rad. madziulka tak u Was pada? przewalone, jeszcze jak tu taka za☠☠☠ista pogoda ![]() beatko czyli Julci katar może być alergiczny. No bo nie ma innych objawów ( na szczęście! ) nie? byłaś u gąsiorowej? polubiłam ją. I coś Ci miałam pisać jeszcze ale mi z łeba wypadło. Brumek nie no, powiedz, że to sobie wymyśliłaś, żeby zrobić nam gula takie teściowe nie istnieją przecież! wow!ania artykuł fajny wkleiłas o tych relacjach mama- synowa. I miałam dłuższą chwilę refleksji jak zaczęła się druga część artykułu - synowa widziana oczami teściowej - czasem faktycznie chyba trzeba się wczuć w jej myślenie, a wtedy można ją zrozumieć. A Adaś to będzie podrywacz jakich mało chociaż widzę, że na razie interesuja go tylko i wyłącznie dojrzałe kobiety ![]() A mówiłas kiedyś, że zamowiłas przyrząd Adasiowi do raczkowania. Nie jest nim zainteresowany? mamad może trzydniówka? który dzień gorączka? shirciu skąd Ty bierzesz te teksciory - hiciory? matko, też bym chciała być dowcipna, ale mi to chyba nigdy nie wyjdzie ![]() nadrabiam dalej
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#4094 | |||||
|
Rozeznanie
|
Witamy!
Cytat:
![]() Cytat:
...aż mnie zabolało...dzielny ten Twój Filip ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
My też juz po spacerze i wycieczce do Wrocławia...było tak gorąco, ze siedzimy teraz w domu...trzeba sie troche wychłodzic i uderzymy jeszcze na plac zabaw wieczorkiem. Dzisiaj wyciągnęłam wszystkie letnie chustki na głowe i kupiłam krem Nivea faktor 30-chyba za słaby...
|
|||||
|
|
|
#4095 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
z wzajemnością z resztą.Cytat:
u nas kazała tylko Fenistil bo Zyrtec juz silniejszy jest i raczej dla dzieci powyżej roku - chyba że objawy są silne i są wskazania ku temu by brać Zyrtec. - Cytat:
kiedy spotkanko organizujemy? może na łekendzie majowym teraz co? dużo wolnego jest
|
|
|
#4096 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U nas też piękna pogoda! 24 stopnie Ja Domka ubrałam w body z krótkim rękawem, spodnie i kaszkiet na głowę. Byliśmy u ginekologa i zrobić porządek w aucie. Teraz Domek ma drzemkę, jak wstanie to idziemy na podwórko ![]() Scio Agatka jest świtna ![]() Cytat:
Jejku jaki boroczek ![]() Cytat:
![]() Będzie bronił swojej kobiety! Możesz być spokojna Udanego wypoczynkuu rodziców Grila zazdroszczę ![]() Cytat:
Zuziak wie jak mamie ulżyć ![]() Cytat:
Król przedmieścia ![]() My też jeszcze na plac zabaw idziemy
|
||||
|
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
Beatko co do spotkania jestem jak najbardziej na TAK! mojemu już przeszło, także nie będzie zarażał.
Może Karolina by poszła z nami, bo jest w Mielcu? Myślę, że napewno byłaby chętna. Tylko gdzie ( oczywiście oferuję swoje mieszkanko z chęcią ) jak i kiedy? ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- i my też jak małe wstanie jemy i idziemy na plac zabaw
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#4098 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Jak gorąco, jak bosko
Ja ubrałam w body z długim plus rajstopki. Czyli tak jak i w domu Wzięłam i jemu i sobie swetry, ale nie dałoby się w nich wytrzymać. A główki u nas gołe A i tak się zgrzał, bo w wózku zawsze cieplej, wietrzyk nie owiewa. Zresztą jaki wietrzyk I tylko serce mi się kroi, że taka pogoda, a my w bloku się kisimy i tylko na spacer wychodzimy, a chciałoby się cały dzień przesiedzieć w ogrodzie. A na działkę w tym tygodniu męża na pewno nie namówię, skoro w poprzednią sobotę byliśmy Zastanawiam się, czy by samej nie pojechać, ale mam dylemat. Bo oni strasznie mało czasu ze sobą spędzają i szkoda mi zabierać Tymcia od taty na cały dzień. Tak to sobie chociaż raz na jakiś czas na siebie zerkną Ehhh.Ale jesteś A co tam u gina? Cytat:
Jest chory, to pewnie trzydniowka. Oczywiście, że go szkoda, ale tu nie ma mowy o żadnych wyrzutach sumienia, bo te rzeczy się nie łączą! Czemu Ty nie chcesz zrozumieć, że jesteś kochającą, dobrą, troskliwą mamą!!!Cytat:
Pociesz się, że u nas to dopiero początki ładnej pogody, do tej pory było brzydko ![]() Cytat:
Cytat:
A jednak! Cytat:
Już mam pewność, że to to, bo stracił apetyt. Od ponad tygodnia pochłaniał wszystko, co mu się dało, wczoraj jakoś zwolnił, a dziś całkowity strajk głodowy: normalnego jedzenia nawet nie chce wziąć do buzi, a mleczka ledwo possie...Ja krem kupiłam w końcu Mustela Bebe Sun z filtrem mineralnym, faktor 50.
|
|
#4099 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrze napisałaś rain
![]() Cytat:
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
hej mamuśki, wpadłam na chwilę.
Nie mam weny na odpisywanie, przepraszam ![]() byliśmy dziś w poradni patologii noworodka na kontroli, pani dr była bardzo zadowolona, powiedziała że mały rozwija sie pięknie. Oczywiście nie odpuścił sobie i musiał ją odpowiednio skomentować po swojemu i czarować szczerbatym uśmiechem. W sumie przedostatnia wizyta, jeszcze raz mamy przyjść jak zacznie chodzić. I wiecie co...załamałam się.....ubrałam małemu bodziaka, spodenki i czapkę z daszkiem. Miałam jeszcze wyrzuty do siebie że mu za ciepło jest, bo w samochodzie i w ogóle, a po mnie do poradni weszła matka z córką 9-miesięczną, dziecko w sweterku, czapce na uszy i kurtce na polarku! U mnie 28 stopni jest! a pani dr do mnie, że widać że mu jest ciepło. To się chyba później zdziwiła.... zmykam na spacer, bo pogoda cudna.
|
|
#4101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i Zapałeczka i Słoneczko i mywózek do auta zapakuje to pójdziemy na spacerek po mieście ![]() Cytat:
Julka dziś na spaceru była w bodziaku z długim i rajstopach - a i tak się zgrzała
|
|
|
#4102 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiem tak: to są jakieś jaja!!!
Zuza ma wysypkę na plecach ... No to chyba zaliczyłyśmy trzydniówkę...
|
|
#4103 | |
|
Zadomowienie
|
Boże jaki upał na zwenątrz...
Chyba jako jedyna nie lubię takiej pogody :P Jeszcze przeżyłam dziś chwile grozy, bo pół dnia nie miałam internetu ani telewizji i już zaczęłam godzić się z myślą całego weekendu bez dostępu do świata.... Ale na szczęście wrócił :PCytat:
![]()
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
helloł.
Ufff jak gorąco. Nie narzekam, podoba mi się to ![]() Sara miała body z długim, potem zmieniłam na body z krótkim i cieniutkie ogrodniczki, i kapelusz od słońca. Ale Aniaa sąsiadka ubiera dziecko 4,5 mca w kombinezon zimowy i przykrywa kocem Dziecko wcześniak i chuchają na małą ale ubieranie ..no same wiecie.Nie mogę obejrzeć filmików Scio i Alibany. Nie odnaleziono serwera ![]() Iustyna 3dniówka, coś Ty? dobre jaja... Jakie leki od gina dostałaś? Madzia zdrówka dla Ciebie i Dominika. ![]() Mamad dla Patryka również zdrówka, biedaczek .. chyba w podłym nastroju jesteś.. Zaneta pomyliłaś Kolinę z DaKaro piszesz Malwinka.Elika odwodnienie, zadbaj o siebie Brumek ale super teściowa, pozazdrościć. Kolina my wybieramy się w góry prawdopodobnie w okolicach 7 maja ( nie wiadomo, musze pogodę oglądać co nadają a z moim tż na 100% nigdy nie można zaplanować, na ostatnią chwile zawsze... i też mam dylematy bagażowe ![]() A głowa mnie tak boli że szok.
|
#4105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wizja długiego weekendu bez tv i neta - aaa no tak - w kombiaku wszystko się zmieści ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
![]() :conf used: powariowała... dziecko można przegrzać na amen...my w body z długim ale takie cienkie i cienkie rajty - jak po domu
|
|
|
#4106 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Dziewczynki.
Doszły mnie słuchy, że mnie poszukujecie Tak więc jestem i mam się... jakoś się mam. Dopadła mnie wiosenna depresja i nie umiałam się wbić w wątek, więc trochę Was zaniedbałam. Mam okrutne wyrzuty sumienia, bo ostatnio czuję się jakaś niespełniona. W domu wszystko robię na pół gwizdka, bo nie mam czasu. Okna dalej brudne, ledwo udaje mi się pomyć podłogi czy zetrzeć kurze. Mamą też jestem na pół etatu i to też mnie wkurza. Z Dominikiem spędzam niewiele czasu, a i to potrafię się na niego wkurzyć Np. dziś rano. Wstał o 5.40 i płakał do 7. Byłam zła, bo musiałam się szykować do pracy, a nie było jak bo Domin wył, a ja nie wiedziałam czemu. No i wybuchnęłam. O 7mej zasnął ( ) a ja szybko się umyłam, ubrałam i zła (na siebie) poszłam do pracy.A tam? A tam też na pół gwizdka. Kiedyś byłam liderem grupy (oficjalnie dalej jestem), nie było dla mnie problemem zostać po godzinach, szef mnie doceniał, klienci lubili, ogólnie 300 % normy. Teraz punkt 17 wybywam do domu, ku zaskoczeniu mojego przełożonego, bo przecież zawsze byłam dyspozycyjna. Przestało się liczyć, że w godzinach pracy jestem na pełnych obrotach, bo przecież czasem trzeba zrobić coś dodatkowo na już, a ja nie mogę. A czemu? Bo lecę do domu, żeby wykąpać dziecko i położyć spać. I tyle mojego. Niby nikt mi nie mówi wprost, że coś jest nie tak, ale mina czy docinki szefa mówią same za siebie. Koło się zamyka. Podsumowują: kiepska ze mnie matka, żona, gospodyni i pracownica. Kiepska jacieeeee. No więc po co mam z Wami tu siedzieć i takie smuty walić? ![]() Jutro jedziemy na długi weekend, może nabiorę dystansu, może podładuję akumulatory. Może. Z pozytywów: - 13kg.
|
#4107 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie meczacy dzien. Maly wisial na mnie, jesc nic nie chcial tylko pil. Takze albo jak u brumka zebiska albo infekcja. Zabralam malego na dwor, na trawke i fajnie sie bawil. Dostal knedla z truskawa do zjedzenia ale tylko pociamcial troche. I tak musze wam napisac pare dziwnych rzeczy o moim synu: -moj syn boi sie trawy nie chcial z kocyka zejsc na nia- moj syn potrafi wywinac jezyk o 180 stopni, czyli ulozyc pionowo (sama nie potrafie, trudna sztuka) - moj syn chodzi z wywalonym jezykiem non stop teraz - moj syn zachowuje sie jak menelik i pluje gdzie popadnie - i na koniec moj synek jak nie chce zejsc z raczek mamusi, to owija sie nozkami wokol tali, nogi itp. Moja mama mowi, ze pierwszy raz widzi takie dziecko
|
|
|
#4108 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla ZuzyŻanetka na razie nic się nie układa Cytat:
ja słyszałam ,że bez gorączki brać , nawet przewietrzenie wskazane niemożliwe ja ubrałam dziś dziecko cieniej niż Ty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
bzdura bzdura bzdura -odnośnie pogrubionego Cytat:
mój tak umie i tż też zdolny Szymula jest !!! no to hurtowo dla chorowitków zdrówkaaaa ale czytam ,że większość wraca do formy !! u nas też upał więc spacerujemy , huśtamy się itd , mały w body z krótkim i w spodniach ale jutro mu krótkie zakładam bo się gotuje . a to mały kierowiec
|
||||||
|
|
|
#4109 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
A jeszcze - wózek, który kupiłam jest do niczego bo nie ma usztywnianych pleców ![]() - nie zakładam dziecku czapki i jak mu uszy przewieje, to dopiero zobaczę Proszę zatem o odpowiedź: czy uszy dziecka są jakoś inaczej skonstruowane, że trzeba je koniecznie zakrywać i czemu jakaś obca baba mówi mi, co mam robić
|
#4110 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Oj, to był męczący dzień... Cytat:
A z ubieraniem dzieci prze rodziców to faktycznie masakra. Dziś na bazarze też z Tymciem widzieliśmy dziecko w wełnianej czapce(!) pod kołderką i tą plandeką na wózek. Tylko policzki i nocek wystawały A te policzki kolor czystej purpury miały Cytat:
![]() Nie wiem, czy się śmiać czy płakać ![]() Ale chyba śmiać, bo to już MUSI być koniec, prawda? ![]() Cytat:
Cytat:
Odpuść sobie kochana, bo się zamęczysz. Jesteś dobrą mamą, bo o nim myślisz i biegniesz do niego z tej pracy! Zresztą spytaj jego Popatrz, jak się do Ciebie uśmiecha, jak reaguje na Twój widok Będziesz miała odpowiedź ![]() A kilogramy robią wrażenie! Gratuluję ![]() Cytat:
![]() Moje cudo tez pluje jak opętane. Cała podłoga wypaćkana ![]() Cytat:
![]() Dziubku, on jest taki duży! nie mogę się nadziwić. Mój to jeszcze mimo wszystko bobasek, a Twój - chłopiec!
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.

i miałam potworne zawroty głowy. Lekarka stwierdziła odwodnienie 

)

:glasiu
wow ona skończyła niedawno 6 miesięcy tak? i wstaje no ambitna dziewczyna

Jest chory, to pewnie trzydniowka. Oczywiście, że go szkoda, ale tu nie ma mowy o żadnych wyrzutach sumienia, bo te rzeczy się nie łączą! Czemu Ty nie chcesz zrozumieć, że jesteś kochającą, dobrą, troskliwą mamą!!!