Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 2011 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tutuł
"Koko Koko Mamuśki wrześ-paź są spoko!" 0 0%
"Dzieciaczki nam po podłodze zasuwają, na kawę i wizaż nam czasu nie daja!" 10 31,25%
"pierwszy ząbek, pierwszy kroczek zbliża się dzieciaczków roczek" 13 40,63%
"dawno temu były brzuszki, a tu raczkują nam maluszki' 2 6,25%
"Pełzam sobie po pokoju, zabawki w rączki i do boju!" 4 12,50%
"Jestem bobo i wy nie wiecie ze mam najlepsza mame na swiecie!" 1 3,13%
"Mama pyszne zupki gotuje, a dziecku z radości pupka podskakuje' 0 0%
"Stawiamy pierwsze kroczki, za chwilę świętujemy roczki " 2 6,25%
Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-28, 12:42   #1741
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 20

Cytat:
Napisane przez martunia_199 Pokaż wiadomość
Wróciłyśmy wczoraj wieczorem ze wsi i się klimatyzujemy w domku

Jesteśmy już po pierwszym spacerku i nie rozebrałam Zuzi na kr rękaw jakoś mi tak zawiewało, ale za to na chwilę jej skarpetki ściągnęłam i miała radochę jak nie wiem. Kupiłyśmy czapę letnią - bo te kapelusze ani trochu mi się nie podobały - wyglądała jak w rondlu

a teraz padła w leżaczku ale pewnie za długo nie pośpi bo mało wygodnie ma a nie chcę już jej ruszać i przenosić do łóżeczka co by się nie obudziła

miłego weekendu tego długiego i tego krótkiego - my chyba dopiero w czwartek będziemy mieć dłuższy weekend i jedziemy najprawdopodobniej do teściów na podkarpacie
hej Martunia
Tobie również udanego weekendu odpoczywajcie ile wlezie

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
my kupiliśmy dziś parasolke na szybciora, co prawda inny kolor niż nasz wózek, bo kremowa byłaby dopiero za tydzień, a wtedy to pewnie się upały skończą

i co będziecie kupować?

za sprzątanko z rana

heeej
i u nas goRRRąco natalcia śi an brzuchu, na początku se bałam i co chwile chodziłam sprawdzać czy wszystko ok, a teraz to już luz

Jak już wspomniałam my siedzimy u teściówki, wzięłam mój mobilny internet i lapka z wymówką ze będe prace mgr pisac a teraz siedze na ogrodku pod parasolem, mam kawusie, natalcia z babcią na spacerku - no żyć nie umierać
jak natalcia się wyśpi to pójdziemy odwiedzić moją babcie bo jets tutaj w szpitalu na rehabilitacji, a że zabegów dziś nie ma to na szitalnym ogródku przesiaduje
ja też dziś kupiłam parasolke, bo chciałam mieć na ten wyjazd, żeby młodego słońce nie raziło a fotelik nie wiem. od tych spraw jest mąz i on studiuje 1000 razy , szuka, sprawdza, więc jak stwierdzi że oki to bierzemy ale coś wczoraj mówił że bierzemy bo to ferrari a on wielki fan formuły1

a takiej to dobrzese poleniuchuje

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 13:06   #1742
mama zosi
Zakorzenienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 20

Zośka na taką pogodę reaguje snem. A mnie już nosi w domu bo chciałabym wyjść!
mama zosi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 14:05   #1743
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Dzień dobry My po pierwszym spacerze. Wybraliśmy się od siebie z domu do centrum do dziadków i zeszło nam ponad 2h (samochodem 15minut) bo to auta, bo koparka, bo ptaszek, bo pić....
Stefka ubralam w body na kr. rękaw, lekką buzę, cienkie spodnie, i czapkę lekką. Rozebrałam mu bluzę, ale ubrałam spowrotem bo wiało. I miał mini chustkę bo się ślini i bałam się, że przez wiatr się zaziębi Spocony nie był więc było oki.
Mamy parasolkę więc siedział spokojnie w wózku i obserwował otoczenie

Kocham wiosnę i lato
Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Wklejam zdjęcie. Sorki za bałagan, ale jestem w trakcie generalnych, przedchrztowych porządków i na dodatek zmieniam kołdry na lżejsze i taki mały syfek wyszedł udajmy, że tego nie widać
Czerwoną linią zaznaczyłam gdzie się łóżko kończy
Padłam ładny sajgon (i nie o bałagan chodzi), ale widać mu się dobrze spało z nogą w garnuszku Agent mały

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
to dobrze, że już trochę lepiej może mu pomału przejdzie i wróci wszystko do normy trzymam mocno i ucałuj jutro Stefcia
u nas niestety nocki masakra, nie pamiętam kiedy ostatnio przespałam kilka godzin ciągiem, co chwilę się wybudza, płacze bo smok mu wyleci, muszę maszerować do jego pokoju, włoże i śpi dalej, czasem 1o minut czasem godzinę. Coś takiego jak Ty jeszcze niedawno opisywałaś. Mam nadzieje że te zębolki w końcu wyjdą, bo się wykończe jak bede chodzić do pracy

A katarek już minął, inhalacje też już zakończone, ale znowu mu oczko łzawi i ropieje, pewnie przez ten wiatr
no to ładny kawałek macie do pokonania. Oby podróż minęła spokojnie i się wylegujcie ile wlezie a na ile dni jedziecie??
Biedny Bartek. Tak mi szkoda dzieciaczków, że tak męczą ich te zęby i męczą.
A stosuje coś na oczko?
We wtorek zamierzamy wyruszyć - powrót w niedzielę. Co z tego będzie zobaczymy bo jeszcze noclegu nie mamy i ...łożeczka turystycznego o czym przypomniał mi pan z jednej kwatery gdzie dzwonilam Ale damy radę

Cytat:
kupiliśmy takie piankowe zabezpieczenie na stół, bo nato co chwile się o niego obijała i co? dziecko teraz sobie staje obok stolika i z pianki robi gryzak

Od poniedziałki w Netto będą takie foteliki za 239 zł
http://www.nerv.com.pl/bezpieczny-fo...i-9-36-kg.html
i się zastanawiam bo on ma testy adac, 3 gwiazdki wiec nieźle a w porównaniu do innych np. Recaro który kosztuje ok 750 zł to różnica w cenie duża. Chciałam właśnie recaro ale ze względu że tż jest od duższego czas na L4 nie możemy sobie na niego pozwolić, dopiero w czerwcu, a ten ferrari moglibyśmy kupić już. No i tak dumam od wczoraj
Poka te pianki
Mnie się ten fotelik podoba. Wygląda solidnie, testy ma, cena rewelacja

Cytat:
hejka dziś pobudka o 5:50 i mały na chwilę zasnął i mu się zabawa włączyła, wzięłam go do łóżka i se myśle, a zaśnie sobie ale gdzie tam, pogadał pośmiał się, pokrzyczał, spać nie chcial, więc go spowrotem do łóżeczka odłożyłam i śpi a ja już pościel zmieniłam, podłogi pozamiatałam i umyłam właśnie jem śniadanie i wstawiam warzywka do ugotowania obiadku dla małego mój debiut

A nocka lepsza o 23ej obudził się z płaczem więc mąż wymyślił że damy mu herbatki uspokajającej i wypił trochę na śpika i zasnął bez smoka i spał do 5tej sukces normalnie
Fiu fiu jaka pszczola pracowita
Teee Ty to masz myślącego małża normalanie oklaski

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość

a my dzis na basen idziemy
a popołudniu bedziemy spacerowac do oporu
Czekamy na relacje!

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość

No przy obcych to grają take słodziaki,ze koniec !

twóje tez widzę spaecjalna specjaloność
Aktorzynki
Eeee specjalne specjanosci, to wiesz...takie z apteki i wogóle o nazwach ktorych nie znam

Cytat:
o jak spotkam w tesco to kupię ten, za ile go dorwałaś???
Chyba cos kolo 20zl..nie mam paragonu i pamięci do cen
Stary 2012-04-28, 14:33   #1744
thelilah
Zadomowienie

hej hej

nie nadrobię, bo nie mam siły... wybaczcie
wpadłam tylko się przywitać i życzyć udanego długiego weekendu, bo tyle mi w oko wpadło... fajnie macie z tymi wolnymi dniami, tu niestety tego nie ma

ja już trochę ogarnęłam dom, spacerek zaliczyliśmy, Miśko sobie drzemie a mama w wolnej chwili zamiast leżeć na kanapie do góry brzuchem wpadła na szybko na wizaż... uzależnienie

wiecie co Wam powiem, już się nie mogę doczekać kiedy M. zacznie przesypiać całą noc, bo praca i ciągłe niewyspanie to nic dobrego. serio. jestem non stop zmęczona. jak siedziałam w domu to mogłam sobie kimnąć razem z M. w każdej chwili a teraz nie da rady. bo ciągle coś jest do zrobienia... a czasu to mi brak na wszystko...
Mamy pracujące też tak macie? Natka, Danika - jak jest u Was? czy to tylko ja taka niezorganizowana jestem?

dobra laseczki...
miłego weekendu...
odpoczywajcie ile się da!
buziaki dla maluszków!
thelilah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 15:53   #1745
agus1978
Wtajemniczenie

Dobry w ten piękny dzieńspacer zaliczony (body bez rękawów, bluzka z kr rękawem, legginsy, skarpetki i czapeczka), pranie zrobione, pokój posprzatany, obiadek dla dziecka zrobiony i nawet zjedzony przez nie ze smakiem (danie z brokułem) - normalnie jestem sama w szoku, że mnie natchnęło na gotowanie dla małej.teraz dziecię śpi a ja kawusie piję i się relaksuję ciszą i spokojemnp powiedzmy,że jest cisza, bo trawę koszą, ścinają, piłują itp za oknem
Cytat:
Hahah muszę wam pokazać jak mdziecie śpi.
Zwisa w połowie z łóżka, nogi w pudełku z zabawkami, jedna w garnuszku na klocuszka pozawijał się we wszystko co miał dookoła... Ciekawe czemu w cuągu dnia nie jest tak ruchliwy i się tak nie przemieszcza. Zupełnie mu nie przeszkdza pozycja. Śpi w najlepsze haha.
Wklejam zdjęcie. Sorki za bałagan, ale jestem w trakcie generalnych, przedchrztowych porządków i na dodatek zmieniam kołdry na lżejsze i taki mały syfek wyszedł udajmy, że tego nie widać
Czerwoną linią zaznaczyłam gdzie się łóżko kończy
gdzie ten bałagan?a Filipek słodki - widać, że mu tak się wygodnie śpi
Cytat:
Napisane przez Malgosia1983 Pokaż wiadomość
My wyjeżdzamy dopiero we wtorek Bo w pn Tż ma jeszcze spotkanie. A jedziemy nad morze w okolice trojmiasta

zazdraszczam....za wczasu udanego wyjazdu
Cytat:
Od poniedziałki w Netto będą takie foteliki za 239 zł
http://www.nerv.com.pl/bezpieczny-fo...i-9-36-kg.html
i się zastanawiam bo on ma testy adac, 3 gwiazdki wiec nieźle a w porównaniu do innych np. Recaro który kosztuje ok 750 zł to różnica w cenie duża. Chciałam właśnie recaro ale ze względu że tż jest od duższego czas na L4 nie możemy sobie na niego pozwolić, dopiero w czerwcu, a ten ferrari moglibyśmy kupić już. No i tak dumam od wczoraj
fotelik fajny, ale dla mnie jeden minus - nie ma regulacji oparcia, ale cena faktycznie atrakcyjna bardzo
Cytat:
Napisane przez mama zosi Pokaż wiadomość
Hello
u nas noc ciężka Zo zasypiała długo, obudziła się po niespełna godzinie i było marudzenie, płacz, śmiech, i tak w kółko do 2 godziny! I po godzinie snu znowu to samo. Stawiam na zęby bo jak oszalała gryzła smoczek. Ale do buzi zobaczyć sobie nie dała bo od razu ryk! Teraz odsypia a ja ratuje się kawą bo czeka mnie sprzątanie i wizyta u babci.
spróbuj jej może posmarować smoczek lub gryzak żelem na ząbki..Michasi to pomaga, uspokaja się na jakiś czas...
Cytat:
Napisane przez minio1984 Pokaż wiadomość
Ja zagotowuje jeszcze raz, daje do słoiczka, zakręcam i stawiam do góry dnem i jak wystygnie to robię klik i się zasysa. Tylko uważaj potem, bo jak się mocno zassie to ciężko odkręcić
dzięki za radę
Cytat:
Jak już wspomniałam my siedzimy u teściówki, wzięłam mój mobilny internet i lapka z wymówką ze będe prace mgr pisac a teraz siedze na ogrodku pod parasolem, mam kawusie, natalcia z babcią na spacerku - no żyć nie umierać
jak natalcia się wyśpi to pójdziemy odwiedzić moją babcie bo jets tutaj w szpitalu na rehabilitacji, a że zabegów dziś nie ma to na szitalnym ogródku przesiaduje
jakby to powiedzialy dzieci - full wypas
Cytat:
Napisane przez thelilah Pokaż wiadomość
dobra laseczki...
miłego weekendu...
buziaki dla maluszków!
i nawzajem
agus1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 15:57   #1746
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Mój też reaguje na pogodę sennością, ale niestety nie snem . Marudzi, wierci się , ale żeby spać to marzenie.

Jeszcze okazało się, że nasz strój na chrzest za duży- wygląda w nim jak taki menelik od wózków pod supermarketem więc na szybko dzwonię, załatwiam , zaraz jeszcze askot /

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 17:41   #1747
archinta
Zakorzenienie

Dzis machnęłam synkowi szparagowa a co

Cytat:
mam pytanko odnośnie gotowania. Jak wy to robicie że wam słoiki się zasysają. Najpierw gotuje to co chce, miksuje i co dalej?? zagotowuje jeszcze raz??w słoiczku czy jak?? bo ciemna jestem
Mi się zasysa- w sensie ,ze mocniej trzyma ale te denko na "klik" się nei wciąga- nie wiem jak Ancia to robi
Ja wkładam gorące, nie gotuję 2x
Cytat:
Napisane przez minio1984 Pokaż wiadomość
No chyba go już przebiorę bo mi zapaszek już zalatuje a dziecko szaleje na wyrku

Cytat:
my kupiliśmy dziś parasolke na szybciora, co prawda inny kolor niż nasz wózek, bo kremowa byłaby dopiero za tydzień, a wtedy to pewnie się upały skończą
ja mam wózek czerwono- czarny, a parasolkę zieloną
Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość

ugotowałam 3 zupke w życiu dzis buraczkowa z indykiem i manną pół duzego słoiczka zostało spożyte i padła spać.

Cytat:
Eeee specjalne specjanosci, to wiesz...takie z apteki i wogóle o nazwach ktorych nie znam

Cytat:
hej hej

nie nadrobię, bo nie mam siły... wybaczcie
wpadłam tylko się przywitać i życzyć udanego długiego weekendu, bo tyle mi w oko wpadło... fajnie macie z tymi wolnymi dniami, tu niestety tego nie ma

ja już trochę ogarnęłam dom, spacerek zaliczyliśmy, Miśko sobie drzemie a mama w wolnej chwili zamiast leżeć na kanapie do góry brzuchem wpadła na szybko na wizaż... uzależnienie

wiecie co Wam powiem, już się nie mogę doczekać kiedy M. zacznie przesypiać całą noc, bo praca i ciągłe niewyspanie to nic dobrego. serio. jestem non stop zmęczona. jak siedziałam w domu to mogłam sobie kimnąć razem z M. w każdej chwili a teraz nie da rady. bo ciągle coś jest do zrobienia... a czasu to mi brak na wszystko...
Mamy pracujące też tak macie? Natka, Danika - jak jest u Was? czy to tylko ja taka niezorganizowana jestem?

dobra laseczki...
miłego weekendu...
buziaki dla maluszków!
biedna Ty ja też sie tego strasznie obawiam bo Pio jednka budzi się w nocy min. 3x. Na razie w domu siedzę do końca maja- może jakos się wyrobi chłopak do tego czasu

Cotka
- a Wy jutro wyganiacie diabełka z Filipka tak? za strój i w ogóle
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 19:56   #1748
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Wlaaaaśnie Cotka za jutro!
Stary 2012-04-28, 19:59   #1749
aa2
Zakorzenienie

weekend majowy rozpoczety
dziś pochłonełam pierwszego grila

dziec ubrany w krótkie spodenki, bluzke na krótki i lekka czapka która co rusz lądowała w mojej kieszeni
a u znajomych na ogródku w samym bodziaku i koszulce

kciuki aby wszystkie chrzciny sie udały

Archi jak robiłaś szparagową? ze świezych czy mrożonki? bo mam mrozoną fasole i nei wiem czy na wyjazd małemu nie zrobic
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 20:02   #1750
agus1978
Wtajemniczenie

Cytat:

Mi się zasysa- w sensie ,ze mocniej trzyma ale te denko na "klik" się nei wciąga- nie wiem jak Ancia to robi
Ja wkładam gorące, nie gotuję 2x
mi się też nie robi klik...ale zasysa mocno zamknięcie...
Cotka- a Wy jutro wyganiacie diabełka z Filipka tak? za strój i w ogóle
sie dołączam... za jutro no i udanej imprezy
Stary 2012-04-28, 20:08   #1751
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Asia kupiłaś ten kapelusz?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-28, 20:14   #1752
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość

Archi jak robiłaś szparagową? ze świezych czy mrożonki? bo mam mrozoną fasole i nei wiem czy na wyjazd małemu nie zrobic
Szparagową robiłam że szparagów nie z fasolki szparagowej

Jakby co szparagi świeże, białe. Następnym razem kupię zielone
Stary 2012-04-28, 20:17   #1753
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
si
mam małego rybaka

a najlepsze jest to ze z szafki dzis wyciagłam inna czape która wczesniej mi sie nei podobałą, a dzis sie mi spodobało jak mały w niej wygląda i w niej pomykał bedzie miał na zmiane

a od kolezanki dostałam prawie identyczny kapelusz i jeden w moro-wiec teraz ma chyba z 5

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
Szparagową robiłam że szparagów nie z fasolki szparagowej

Jakby co szparagi świeże, białe. Następnym razem kupię zielone
hahaha pomyliło mi sie ale burak ze mnie

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Gosia wybierasz sie jutro na maciejów??? ma byc jakiś wyścig czy pokaz koni -chyba coś koło 11 czy coś
Stary 2012-04-28, 20:20   #1754
martunia_199
Zakorzenienie

Cytat:
dzien dobry

po pracowitym tygodniu odgruzowałam chałupke z Olgą u boku spała 40 min na zewnątrz a teraz znowu kima ale juz w domu bo jest 30C na dworze szok

ugotowałam 3 zupke w życiu dzis buraczkowa z indykiem i manną pół duzego słoiczka zostało spożyte i padła spać. Mysle, ze jak wstanie to doje bo chyba smakowało tylko spanie wygrało

ja nie zagotowywałam...ale robiłam tylko jednodniowe porcje. Mam nadzieje ze jej nie otruje

odwiedźcie nas po drodze gdzie jedziecie?

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Ci dobrze

moja gwiazda spi na brzuchu odkąd 3 m-ce skonczyła, teraz czasem na bok fiknie. Nawet pytałam pedi o to - ale powiedziała ze jak chce tak spać to niech spi bo i tak nic na to nie poradzimy słuszna racja - przeciez nie bedzie nikt dziecka przekręcał co chwila
ja też nie zagotowuję po zmiksowaniu - a to trzeba Zuzia też śpi na brzuszku a jedziemy do Mielca

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cotka za jutro

Ząbki
Synuś
+2
martunia_199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 20:28   #1755
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Cytat:
si
mam małego rybaka

a najlepsze jest to ze z szafki dzis wyciagłam inna czape która wczesniej mi sie nei podobałą, a dzis sie mi spodobało jak mały w niej wygląda i w niej pomykał bedzie miał na zmiane

a od kolezanki dostałam prawie identyczny kapelusz i jeden w moro-wiec teraz ma chyba z 5
hahaha pomyliło mi sie ale burak ze mnie

[/COLOR]Gosia wybierasz sie jutro na maciejów??? ma byc jakiś wyścig czy pokaz koni -chyba coś koło 11 czy coś
No jak masz za dużo, to wiesz
Byłam dzisiaj w hm i nie mogłam się zdecydować co ja tak naprawde dla Stefka chcę kupić Byly ciekawe czapki z daszkiem z takim jakby rozwijanym czymś co przykrywało uszy, a co można było zwinąć. Tylko nie wiem czy Stefek bedzie chciał w tym chodzić, czy go daszek nie będzie wnerwiał. Więc pojadę z nim w poniedziałek i przymierzymy.
Asia pojechalabym, a nawet poszłabym, ale jutro jedziemy do Ustronia do leśnego parku niespodzianek, a potem tz robi sesja zdj. tego nowego roweru bo potrzebują fotki na poniedzialek do jakiejs reklamy.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-28, 20:33   #1756
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
No jak masz za dużo, to wiesz
Byłam dzisiaj w hm i nie mogłam się zdecydować co ja tak naprawde dla Stefka chcę kupić Byly ciekawe czapki z daszkiem z takim jakby rozwijanym czymś co przykrywało uszy, a co można było zwinąć. Tylko nie wiem czy Stefek bedzie chciał w tym chodzić, czy go daszek nie będzie wnerwiał. Więc pojadę z nim w poniedziałek i przymierzymy.
Asia pojechalabym, a nawet poszłabym, ale jutro jedziemy do Ustronia do leśnego parku niespodzianek, a potem tz robi sesja zdj. tego nowego roweru bo potrzebują fotki na poniedzialek do jakiejs reklamy.
spoko tak pytam bo ja chyba pójde sie tam przejsc
ooo to potem napisz jak tam wrażenia po ustroniu-może tez sie wybierzemy
no w hm są fajne te czapy , zreszta w smyku tez były dwie fajne jedna taka z daszkiem i chcieliśmy ja wziac ale jednak na kapeluszu sie skończyło-wzieliśmy wiekszy wiec do konca lata powinno byc git

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

aaa jeszcze miałam pisac ze daszki w czapkach to jednak ekstra sprawa bo dzis mały miał i przynajmniej na słońce sie tak nie wściekał
Stary 2012-04-28, 20:35   #1757
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Cytat:
spoko tak pytam bo ja chyba pójde sie tam przejsc
ooo to potem napisz jak tam wrażenia po ustroniu-może tez sie wybierzemy
no w hm są fajne te czapy , zreszta w smyku tez były dwie fajne jedna taka z daszkiem i chcieliśmy ja wziac ale jednak na kapeluszu sie skończyło-wzieliśmy wiekszy wiec do konca lata powinno byc git
A ja w smyku nic nie umiałam znaleźć Weszłam i wyszłam.
To może jutro się wybierzecie
Asia zrób zdjęcie tego kaplusza
Stary 2012-04-28, 20:40   #1758
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Małgosia, zerknij jak możesz na nasze rozliczenia ok?
Bo się trochę pogubiłam

Wymianka.
Stary 2012-04-28, 20:50   #1759
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
A ja w smyku nic nie umiałam znaleźć Weszłam i wyszłam.
To może jutro się wybierzecie
Asia zrób zdjęcie tego kaplusza

bo w smyku pozmieniali i teraz ciuchy dla naszych bąbli sa na końcu też jak po zmianach byłam pierwszy raz to myslałam ze sie wściekne , tym bardziej ze ja wózkiem a tam ciasno-nie pomyśleli nic a nic
a kapelusz taki: ten na Marcelim to ten co dostaliśmy od kolezanki a ten na manekinie(pseudo hehehe) to ten co zakupiliśmy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg czapa.jpg (30,7 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01887.jpg (52,7 KB, 26 załadowań)
Stary 2012-04-28, 20:51   #1760
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Cytat:
Małgosia, zerknij jak możesz na nasze rozliczenia ok?
Bo się trochę pogubiłam
Pacze
Stary 2012-04-28, 20:57   #1761
agus1978
Wtajemniczenie

Cytat:
a kapelusz taki: ten na Marcelim to ten co dostaliśmy od kolezanki a ten na manekinie(pseudo hehehe) to ten co zakupiliśmy
Cytat:
aaa jeszcze miałam pisac ze daszki w czapkach to jednak ekstra sprawa bo dzis mały miał i przynajmniej na słońce sie tak nie wściekał
czapy fajne, a Marceli jeszcze bardziej tez chyba kupię młodej czapke z daszkiem, bo się łokropnie wścieka na słońce
mykam..miłej niedzieli i słodkich i kolorowych

Edytowane przez agus1978
Czas edycji: 2012-04-28 o 21:17
Stary 2012-04-28, 21:05   #1762
mama zosi
Zakorzenienie

Halo wieczorne,
ta pogoda sprawia, że padam na nos! Przysnęło mi się teraz na ponad godzinę z Zośką
Asia Marcel śliczny.
Cotka trzymamy kciuki by jutro poszło wszystko po Twojej myśli.
Stary 2012-04-28, 21:06   #1763
aa2
Zakorzenienie

Małgos a co do ustroni ato my jednak jutro nei bo jutro musimy sie spakowac itd ale szkoda bo byłoby fajnie na pewno hehe) no i mąż musi jescze cois w aucie zrobic wiec kaplica musze spacerowac tutaj )
Stary 2012-04-28, 21:50   #1764
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Cytat:
bo w smyku pozmieniali i teraz ciuchy dla naszych bąbli sa na końcu też jak po zmianach byłam pierwszy raz to myslałam ze sie wściekne , tym bardziej ze ja wózkiem a tam ciasno-nie pomyśleli nic a nic
Cytat:
Małgos a co do ustroni ato my jednak jutro nei bo jutro musimy sie spakowac itd ale szkoda bo byłoby fajnie na pewno hehe) no i mąż musi jescze cois w aucie zrobic wiec kaplica musze spacerowac tutaj )
Asik ja tam byłam po zmianach...a może poprostu dzisiaj miałam gorszy dzień na szperanie A, że mało miejsca to fakt.

Manekin pierwsza klasa Fajne te mycki. Poglad mam. W poniedziałek trzeba zakupic.

Pewno bedzie jeszcze okazja żeby gdzies sie wybrać razem
Ja dopiero dzisiaj zarezerwowałam nocleg. O pakowanie to nie myślę. Pomyslę w poniedziałek.
Macie łóżeczko turystyczne? Czy spicie z Marcelitkiem w łózku w Zakopcu?
Stary 2012-04-28, 22:12   #1765
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Asik ja tam byłam po zmianach...a może poprostu dzisiaj miałam gorszy dzień na szperanie A, że mało miejsca to fakt.

Manekin pierwsza klasa Fajne te mycki. Poglad mam. W poniedziałek trzeba zakupic.

Pewno bedzie jeszcze okazja żeby gdzies sie wybrać razem
Ja dopiero dzisiaj zarezerwowałam nocleg. O pakowanie to nie myślę. Pomyslę w poniedziałek.
Macie łóżeczko turystyczne? Czy spicie z Marcelitkiem w łózku w Zakopcu?
mielismy pozyczac łożeczko ale doszliśmy do wniosku że bedzie spał z nami on cały czas nocuje w łożeczku wiec bedzie okazja pospać razem z nim juz sie ni emoge doczekać

a zakupilismy dzis pamki do wody wiec wiesz jak wszystkich nei zużyjemy to na basen musimy sie wybrac hehe
Stary 2012-04-29, 01:36   #1766
cotynato
Zakorzenienie

Dzięki za kciuki

Jestem tak wkurzona, że szkoda gadać. Jutro o 12.30 chrzest. Ok 11 pojawią się pierwsi goście ( mama tż oczywiście) a my w lesie. Nienawidzę czegoś takiego. Tż chciał chyba sobie przyoszczędzić i teraz będziemy pewnie robić pół nocy a później nawet nie będę się cieszyła z tego co jest padając na twarz ;/ YYY!!!
Jestem już prawie pewna, że zrobie mu krzywdę .

Wymianka.
Stary 2012-04-29, 07:10   #1767
danika
Zakorzenienie

dzien dobry

zaraz łykamy śniadanko i gnamy nba wycieczkę do Szczawnicy siem cieszem jak dziecko, mam nadzieje ze młoda bedzie współpracować, uprasza się o kciuki

Cytat:
Mamy pracujące też tak macie? Natka, Danika - jak jest u Was?
identycznie tak samo, łącznie z permanentnym niedospaniem

Cytat:

Jeszcze okazało się, że nasz strój na chrzest za duży- wygląda w nim jak taki menelik od wózków pod supermarketem więc na szybko dzwonię, załatwiam , zaraz jeszcze askot /
ojoj no i udało sie?

Cytat:
ohoho to nie są tanie rzeczy

Cytat:
ja też nie zagotowuję po zmiksowaniu - a to trzeba Zuzia też śpi na brzuszku a jedziemy do Mielca
o to niedaleko ode mnie ale przez Tarnów nie bedziecie pewnie jechać

Cytat:

Jestem tak wkurzona, że szkoda gadać. Jutro o 12.30 chrzest. Ok 11 pojawią się pierwsi goście ( mama tż oczywiście) a my w lesie. Nienawidzę czegoś takiego. Tż chciał chyba sobie przyoszczędzić i teraz będziemy pewnie robić pół nocy a później nawet nie będę się cieszyła z tego co jest padając na twarz ;/ YYY!!!
kochana będzie dobrze, zobaczysz spróbuj wziąć na luz choć wiem, ze to trudne, trzymam mocno
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 08:15   #1768
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

ja sie odmeldowuje na kilka dni śmigamy zaraz w góry będę jak wrócę

miłej niedzieli i udanej pogody

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 09:29   #1769
mama zosi
Zakorzenienie

Dzień Dobry Kochane

Cytat:
Dzięki za kciuki

mimo wszystko życzę udanej imprezy! zobaczysz wieczorem, że nie było tak źle

Danika trzymam kciuki za współpracę !

Edytowane przez mama zosi
Czas edycji: 2012-04-29 o 09:31
Stary 2012-04-29, 10:10   #1770
archinta
Zakorzenienie

Cotka- będzie grejt

Cytat:

ja sie odmeldowuje na kilka dni śmigamy zaraz w góry będę jak wrócę

miłej niedzieli i udanej pogody
ale macie fajnie
Udanego wypadu!
Cytat:
dzien dobry

zaraz łykamy śniadanko i gnamy nba wycieczkę do Szczawnicy siem cieszem jak dziecko, mam nadzieje ze młoda bedzie współpracować, uprasza się o kciuki

Cytat:
Napisane przez mama zosi Pokaż wiadomość
Dzień Dobry Kochane
Dzień dobry- a Wy w domku na week?

My dziś chyba na grilla mykniemy- oby Pio miał tez na niego ochotę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości