|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tutuł
|
|||
| "Koko Koko Mamuśki wrześ-paź są spoko!" |
|
0 | 0% |
| "Dzieciaczki nam po podłodze zasuwają, na kawę i wizaż nam czasu nie daja!" |
|
10 | 31,25% |
| "pierwszy ząbek, pierwszy kroczek zbliża się dzieciaczków roczek" |
|
13 | 40,63% |
| "dawno temu były brzuszki, a tu raczkują nam maluszki' |
|
2 | 6,25% |
| "Pełzam sobie po pokoju, zabawki w rączki i do boju!" |
|
4 | 12,50% |
| "Jestem bobo i wy nie wiecie ze mam najlepsza mame na swiecie!" |
|
1 | 3,13% |
| "Mama pyszne zupki gotuje, a dziecku z radości pupka podskakuje' |
|
0 | 0% |
| "Stawiamy pierwsze kroczki, za chwilę świętujemy roczki " |
|
2 | 6,25% |
| Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 20
Cytat:
![]() Tobie również udanego weekendu odpoczywajcie ile wlezie---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
a fotelik nie wiem. od tych spraw jest mąz i on studiuje 1000 razy , szuka, sprawdza, więc jak stwierdzi że oki to bierzemy ale coś wczoraj mówił że bierzemy bo to ferrari a on wielki fan formuły1![]() a takiej to dobrze se poleniuchuje
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 20
Zośka na taką pogodę reaguje snem. A mnie już nosi w domu bo chciałabym wyjść!
|
|
|
|
#1743 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
My po pierwszym spacerze. Wybraliśmy się od siebie z domu do centrum do dziadków i zeszło nam ponad 2h (samochodem 15minut) bo to auta, bo koparka, bo ptaszek, bo pić.... Stefka ubralam w body na kr. rękaw, lekką buzę, cienkie spodnie, i czapkę lekką. Rozebrałam mu bluzę, ale ubrałam spowrotem bo wiało. I miał mini chustkę bo się ślini i bałam się, że przez wiatr się zaziębi Spocony nie był więc było oki. Mamy parasolkę więc siedział spokojnie w wózku i obserwował otoczenie ![]() Kocham wiosnę i lato Cytat:
Agent mały Cytat:
A stosuje coś na oczko? We wtorek zamierzamy wyruszyć - powrót w niedzielę. Co z tego będzie zobaczymy bo jeszcze noclegu nie mamy i ...łożeczka turystycznego o czym przypomniał mi pan z jednej kwatery gdzie dzwonilam Ale damy radę ![]() Cytat:
![]() Mnie się ten fotelik podoba. Wygląda solidnie, testy ma, cena rewelacja Cytat:
![]() Teee Ty to masz myślącego małża normalanie oklaski ![]() Czekamy na relacje! Cytat:
![]() Eeee specjalne specjanosci, to wiesz...takie z apteki i wogóle o nazwach ktorych nie znam Chyba cos kolo 20zl..nie mam paragonu i pamięci do cen
|
|
#1744 |
|
Zadomowienie
|
hej hej
nie nadrobię, bo nie mam siły... wybaczcie ![]() wpadłam tylko się przywitać i życzyć udanego długiego weekendu, bo tyle mi w oko wpadło... fajnie macie z tymi wolnymi dniami, tu niestety tego nie ma ja już trochę ogarnęłam dom, spacerek zaliczyliśmy, Miśko sobie drzemie a mama w wolnej chwili zamiast leżeć na kanapie do góry brzuchem wpadła na szybko na wizaż... uzależnienie wiecie co Wam powiem, już się nie mogę doczekać kiedy M. zacznie przesypiać całą noc, bo praca i ciągłe niewyspanie to nic dobrego. serio. jestem non stop zmęczona. jak siedziałam w domu to mogłam sobie kimnąć razem z M. w każdej chwili a teraz nie da rady. bo ciągle coś jest do zrobienia... a czasu to mi brak na wszystko... Mamy pracujące też tak macie? Natka, Danika - jak jest u Was? czy to tylko ja taka niezorganizowana jestem? ![]() dobra laseczki... miłego weekendu... odpoczywajcie ile się da! buziaki dla maluszków!
|
#1745 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dobry w ten piękny dzień
spacer zaliczony (body bez rękawów, bluzka z kr rękawem, legginsy, skarpetki i czapeczka), pranie zrobione, pokój posprzatany, obiadek dla dziecka zrobiony i nawet zjedzony przez nie ze smakiem .teraz dziecię śpi a ja kawusie piję i się relaksuję ciszą i spokojem np powiedzmy,że jest cisza, bo trawę koszą, ścinają, piłują itp za oknem![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
Mój też reaguje na pogodę sennością, ale niestety nie snem
Jeszcze okazało się, że nasz strój na chrzest za duży- wygląda w nim jak taki menelik od wózków pod supermarketem więc na szybko dzwonię, załatwiam , zaraz jeszcze askot /
|
|
|
|
#1747 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzis machnęłam synkowi szparagowa
a co ![]() Cytat:
![]() Ja wkładam gorące, nie gotuję 2x Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cotka- a Wy jutro wyganiacie diabełka z Filipka tak? za strój i w ogóle |
||||||
|
|
|
#1748 |
|
Wtajemniczenie
|
Wlaaaaśnie Cotka
za jutro!
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
weekend majowy rozpoczety ![]() dziś pochłonełam pierwszego grila ![]() dziec ubrany w krótkie spodenki, bluzke na krótki i lekka czapka która co rusz lądowała w mojej kieszeni ![]() a u znajomych na ogródku w samym bodziaku i koszulce ![]() kciuki aby wszystkie chrzciny sie udały Archi jak robiłaś szparagową? ze świezych czy mrożonki? bo mam mrozoną fasole i nei wiem czy na wyjazd małemu nie zrobic
|
|
|
|
#1750 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za jutro no i udanej imprezy
|
|
|
|
|
#1751 |
|
Wtajemniczenie
|
Asia kupiłaś ten kapelusz?
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1753 | |
|
Zakorzenienie
|
si
![]() mam małego rybaka ![]() a najlepsze jest to ze z szafki dzis wyciagłam inna czape która wczesniej mi sie nei podobałą, a dzis sie mi spodobało jak mały w niej wygląda i w niej pomykał a od kolezanki dostałam prawie identyczny kapelusz i jeden w moro-wiec teraz ma chyba z 5 ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
hahaha pomyliło mi sie ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Gosia wybierasz sie jutro na maciejów??? ma byc jakiś wyścig czy pokaz koni -chyba coś koło 11 czy coś
|
|
|
|
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zuzia też śpi na brzuszku a jedziemy do Mielca![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cotka za jutro |
|
|
|
|
#1755 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Byłam dzisiaj w hm i nie mogłam się zdecydować co ja tak naprawde dla Stefka chcę kupić Byly ciekawe czapki z daszkiem z takim jakby rozwijanym czymś co przykrywało uszy, a co można było zwinąć. Tylko nie wiem czy Stefek bedzie chciał w tym chodzić, czy go daszek nie będzie wnerwiał. Więc pojadę z nim w poniedziałek i przymierzymy. Asia pojechalabym, a nawet poszłabym, ale jutro jedziemy do Ustronia do leśnego parku niespodzianek, a potem tz robi sesja zdj. tego nowego roweru bo potrzebują fotki na poniedzialek do jakiejs reklamy.
|
|
#1756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo to potem napisz jak tam wrażenia po ustroniu-może tez sie wybierzemy ![]() no w hm są fajne te czapy , zreszta w smyku tez były dwie fajne jedna taka z daszkiem i chcieliśmy ja wziac ale jednak na kapeluszu sie skończyło-wzieliśmy wiekszy wiec do konca lata powinno byc git ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- aaa jeszcze miałam pisac ze daszki w czapkach to jednak ekstra sprawa bo dzis mały miał i przynajmniej na słońce sie tak nie wściekał |
|
|
|
|
#1757 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To może jutro się wybierzecie Asia zrób zdjęcie tego kaplusza
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
Małgosia, zerknij jak możesz na nasze rozliczenia ok?
Bo się trochę pogubiłam
|
|
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo w smyku pozmieniali i teraz ciuchy dla naszych bąbli sa na końcu też jak po zmianach byłam pierwszy raz to myslałam ze sie wściekne , tym bardziej ze ja wózkiem a tam ciasno-nie pomyśleli nic a nic a kapelusz taki: ten na Marcelim to ten co dostaliśmy od kolezanki a ten na manekinie(pseudo hehehe |
|
|
|
|
#1760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1761 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
tez chyba kupię młodej czapke z daszkiem, bo się łokropnie wścieka na słońce![]() mykam..miłej niedzieli i słodkich i kolorowych
Edytowane przez agus1978 Czas edycji: 2012-04-28 o 22:17 |
||
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
Halo wieczorne,
ta pogoda sprawia, że padam na nos! Przysnęło mi się teraz na ponad godzinę z Zośką Asia Marcel śliczny. Cotka trzymamy kciuki by jutro poszło wszystko po Twojej myśli. |
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
Małgos a co do ustroni ato my jednak jutro nei bo jutro musimy sie spakowac itd
ale szkoda bo byłoby fajnie na pewno hehe) no i mąż musi jescze cois w aucie zrobic wiec kaplica musze spacerowac tutaj )
|
|
|
|
#1764 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A, że mało miejsca to fakt. Manekin pierwsza klasa Pewno bedzie jeszcze okazja żeby gdzies sie wybrać razem ![]() Ja dopiero dzisiaj zarezerwowałam nocleg. O pakowanie to nie myślę. Pomyslę w poniedziałek. Macie łóżeczko turystyczne? Czy spicie z Marcelitkiem w łózku w Zakopcu?
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on cały czas nocuje w łożeczku wiec bedzie okazja pospać razem z nim juz sie ni emoge doczekaća zakupilismy dzis pamki do wody wiec wiesz jak wszystkich nei zużyjemy to na basen musimy sie wybrac hehe |
|
|
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za kciuki
![]() Jestem tak wkurzona, że szkoda gadać. Jutro o 12.30 chrzest. Ok 11 pojawią się pierwsi goście ( mama tż oczywiście) a my w lesie. Nienawidzę czegoś takiego. Tż chciał chyba sobie przyoszczędzić i teraz będziemy pewnie robić pół nocy a później nawet nie będę się cieszyła z tego co jest padając na twarz ;/ YYY!!! Jestem już prawie pewna, że zrobie mu krzywdę |
|
|
|
#1767 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() zaraz łykamy śniadanko i gnamy nba wycieczkę do Szczawnicy siem cieszem jak dziecko, mam nadzieje ze młoda bedzie współpracować, uprasza się o kciuki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ohoho to nie są tanie rzeczy ![]() Cytat:
ale przez Tarnów nie bedziecie pewnie jechać ![]() Cytat:
spróbuj wziąć na luz choć wiem, ze to trudne, trzymam mocno
|
||||
|
|
|
#1768 |
|
Wtajemniczenie
|
ja sie odmeldowuje na kilka dni śmigamy zaraz w góry będę jak wrócę![]() miłej niedzieli i udanej pogody
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Kochane
![]() Cytat:
Danika trzymam kciuki za współpracę ! Edytowane przez mama zosi Czas edycji: 2012-04-29 o 10:31 |
|
|
|
|
#1770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cotka- będzie grejt
![]() Cytat:
![]() Udanego wypadu! Cytat:
![]() Dzień dobry- a Wy w domku na week? My dziś chyba na grilla mykniemy- oby Pio miał tez na niego ochotę
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.

jakoś mi tak zawiewało, ale za to na chwilę jej skarpetki ściągnęłam i miała radochę jak nie wiem. Kupiłyśmy czapę letnią - bo te kapelusze ani trochu mi się nie podobały - wyglądała jak w rondlu 

udajmy, że tego nie widać 
i ucałuj jutro Stefcia
bo on ma testy adac, 3 gwiazdki wiec nieźle a w porównaniu do innych np. Recaro który kosztuje ok 750 zł to różnica w cenie duża. Chciałam właśnie recaro ale ze względu że tż jest od duższego czas na L4 nie możemy sobie na niego pozwolić, dopiero w czerwcu, a ten ferrari moglibyśmy kupić już. No i tak dumam od wczoraj 
Bo w pn Tż ma jeszcze spotkanie.
A jedziemy nad morze w okolice trojmiasta
a co 

szok
Zuzia też śpi na brzuszku a jedziemy do Mielca