|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() :brzyda l: Smietanka, widze że szukasz BB kremu dla siebie, ja w tej chwili mam kilka probek. Na poczatek polecam Ci zamawiac z asianstore, albo allegro, wiem ze wychodzi drozej ale inaczej sie nie da. Bo w wizazowym zamowieniu dlugo sie czeka. Bralam udzial w zamawianiu odlewek w listopadzie - pierwsze probki dostalam w marcu, kolejne dopiero teraz . Juz myslalam ze sie nie doczekam ![]() ja celuje w beze albo zoltki, kupilam pelny wymiar face shop oil free bo winyl polecala, kolor ma super ale dlaczego ja sie po nim tak swiece strasznie ciekie - przynajmniej dla mnie. I raczej rozowe tony. Jarty są fajne, lioele, ostatnio ten mi podpasowal https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...spf30-pa-.html
|
|
|
#4172 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() 1. 2. a chudniesz? niewolno mało jeść! 3. to straszne, ze juz trzeba bedzie nosic bikini , jednak wole zime xD Cytat:
haha! ambitny plan, ale rzeczyiwście - nierealny 2. każdy spadek cieszy! Cytat:
więc wtedy wydam to co mam na plusie + to co miało sprawiać, że w maju byłabym na plusie xDja zaraz ide na zulernie ciastek. mam ochote na jakies pysznosci na wage. niech tata idzie szukac :P a pozniej tz ma mi kupic czekolade, o. o tak. xD 2. )2. tez tak mysle, jak mysle Monia w bikini, to widze sex bombe ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
ale dzieki za wskazowki, choc to do Śmietany było to i ja skorzystalam ;D
|
|
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra. Już się najeździłam dzisiaj na rowerze
Wiecie co??? Miałam się zważyć na czczo, ale zważyłam się po kawie, sałatce (a właściwie to dwóch) i paru łykach pepsi i na wadze 46,1 Czyli na czczo pewnie byłoby z 45,7-45,8 ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Aaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! Zmieściłam się w jedne krótkie spodenki i są na mnie ok!!! A wcześniej guziki zapinałam, ale suwaka już nie, a teraz są ok i nawet nie wyglądam jak pasztet!!! ![]() A założyłam te czerwone co kiedyś Wam mówiłam, że to mój cel iiiiiiii....... Jeszcze się nie mieszczę... Ale kiedyś brakowało mi do zapięcia guzików 3-4cm., a teraz się zapięłam, ale suwaka nie dało rady jeszcze zasunąć Ale mam dobry humor!!!!
|
|
|
#4174 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja coprawda nie mam odpowiedniej karty, żeby płacić na ebayu, ale zawsze poproszę kogoś ze znajomych i noł problem . O nie, nie pasuje Ci face shop , wyyyyybacz mi! O, właśnie się zastanawiam nad tym lioele, fajny jest mówisz? Żóltek, jasny, nie świecisz się po nim, kryje ładnie? Nie ma takiej lepko-klejącej się konsystencji? Cytat:
![]() nasza Psyhe! Jesteśmy z Ciebie dumne! ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
Tylko problem polega na tym, że ja nie jestem ta mądra I czemu jak zwykle muszę być tą brzydszą, grubszą i gorszą siostrą ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A o co poszło? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
.Mają z 13 lat A rower hmm ja przede wszystkim chcę holendra dlatego, że i tak się dużo garbię, więc jakbym nie musiała się garbić na rowerze to byłabym wniebowzięta. Niecierpię różu . Chciałabym jeździć na uczelnię rowerem
|
|
|
#4175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo pelny wymiar kremu to na ebayu wlasnie, zalozylam sobie paypalla i tak place ![]() face shop mi pasuje, jest lekki, ale tak jak pisalam troche sie po nim swiece, ale napewno nie zaluje ze go mam fajnie kryje. Teraz doszly do mnie probki skin79 i jakies eco, ciekawa jestem co to switny efekt u tej dziewczyny http://www.idaliablog.com/2011/09/li...eam-czyli.html u mnie wyglada ciemniej
|
|
|
#4176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ależ Ci zazdroszczę schudnięcia! No i gratuluję! Kiedy ja będę ważyć 56 .---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
NO ja myślę, marsz do kościoła, ale już! Czekam na solo z chórku!
|
|
|
#4177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w srody mam do pracy na druga zmiane i zawsze dziewczyny mi mowia ze super wygladam, wow i w ogole, i juz sie smieja ze to dlatego bo sie wyspalam dla mnie sen jest mega wazny! jak sie nie wyspie, wygladam jak kupa ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- 56,9 to dla mnie 57 uzywalyscie cos z helfy.pl ? przypadkiem znalazlam taki blog http://www.idaliablog.com/2012/04/ja...ona-maska.html ojaaa
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty jesteś szczuplak, nie musisz się bać sezonu bikini Ale jedz coś! Cytat:
Nie chcę na kolejnych wakacjach unikać zdjęć, marzyć o tym, żeby się zamknąć w jakimś ciemnym pokoju i nie pokazywać światu itp . Chcę wesoło paradować w szortach, bikini, robić milion zdjęć, cieszyć się życiem!
|
|
|
#4179 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Dołączę się do was 1. Wzrost: 174 cm 2. Waga: 59 kg 3. Wymiarów nie znam :P 4. Cel: 54 kg, kaloryferek na brzuchu 5. Nie układam sobie jadłospisu, bo taki szybko mi się nudzi. Po prostu ograniczam wysokokaloryczne rzeczy 6. Z ćwiczeniami podobnie: nie układam sobie zestawu ćwiczeń, bo szybko robi się to nudne. Jedynymi ćwiczeniami, jakie będę robić regularnie, to a6w. A tak poza tym, to bieganie, hula hop, może pływanie, ale to wtedy, jak będzie się nudziło ![]() Znacie może jakieś dobre ćwiczenia na boczki? |
|
|
|
|
#4180 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Chociaż ja zawsze kupuję od razu duże - 30 zł to majątek nie jest, a jak mi nie podpasuje to oddam siostrze i już . Przekonałaś mnie, zamawiam lioele! A na tym blogu zainteresował mnie też ten korektor bell, muszę go obczaić, bo wygląda na jaśniutki i żołtawy ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
Cytat:
No to piątka, ze mną jest dokładnie to samo! ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
. Ja chcę 52 Z helfy jeszcze nie używałam, ale planuję ! W ogóle teraz mam tyle wolnego czasu, podejrzewam, że zrobię sobie listę i pozamawiam różne cudeńka z helfy, biochemii urody, zsk itp.
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tez obczajam rozne cuda. Myslalam ze probki inaczej sie zamawia, tzn jestich tak malo, ze zadna osoba nie ma kilku ktore chce plus przesylka wychodzi drozej. Ale zaraz obczaje jak mowisz ze tak nie jest ![]() A masz jakis plan, diete zeby zrzucic te 14kg? musisz wcielic w swoje zycie te punkty o ktorych pisalas ostatnio klientka mnie zaciekawila syropem klonowym. Ona ogolnie miala glodowke 10 dni, bo przez 8 tygodni diety waga w ogole nie leciala w dol. Az w kocu ktos jej polecil. Na tej glodowce pije sie ten syrop + cytryna + imbir. Oczyszcza organizm z syfu. Mam ochote pozadnie oczyscic organizm, oczywiscie glodowka u mnie odpada ale zaciekawilo mnie to :P
|
|
|
#4183 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
może i Śmietanka jest naszym zaginionym rodzeństwem, tylko ją przyniósl bocian Cytat:
w ogole to chyba sa regulowane i moja siostra kupila je sobie z kasy ktora dostala w bialy tydzien, ale to nie wiem, czy dobrze kojarze. xD Winyl, Ty masz prawko?! A jaki jest Twoj ulubiony kolor? rozowy jest zayebisty Cytat:
Cytat:
ja bardzo lubie helfy; zamawiam stamtąd amlę , vatikę i jeszcze coś zamawiałam, ale amla jest przenajlepsza Cytat:
masz plany wakacyjne? ![]() Cytat:
witam wysoką chodzisz w szpilkach ;> ![]() na boczki wg mnie najlepsze jest hula hop! ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
a Ty napisalas wersję z imbirem, pewnie sa dwie, albo moja wersja zostala zmodyfikowana ;p nie wiem. podobno to mocno rusza metabolizm, ale ja bym umarla po pierwszym dniu :P
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-04-29 o 14:56 |
||||||||
|
|
|
|
#4184 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam właśnie taki plan jak pisałam no i ćwiczę z Ewką! Musi się udać! Co do tego "koktajlu " z syropem klonowym też o tym słyszałam i jeszzce tam się dodawało pieprz cayenne. Chciałam wypróbować i kupiłam pieprz, ale nie mogę nigdzie znaleźć syropu klonowego . Oczywiście żadnych głodówek nie planuję, ale chciałam sobie coś takiego popijać i zobaczyć jak to działa.---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
. Ale ja się absolutnie nie przejmuję tym, że są żałosne i dumnie w nich jeżdżę. Ba! Ja nawet jeździć nie umiem, non stop się potykam, nie umiem hamować i nie zjeżdżam z górek. Wiesz jak śmiesznie wyglądam na rolkach? Cytat:
Czerwony! Nie, nie, ja i różowy się nie lubimy. Cytat:
Cytat:
. Zastanawiam się tylko czy amla nie przyciemnia włosów? Albo czym sie różni amla od amli gold? Cytat:
Konkretnych nie, ale wiem, że po sesji pakuję walizki i szukam fajnej oferty i leeeecę, gdzieś, gdzie pięknie i ciepło . I najelpiej gdzieś, gdzie mnie jeszcze nie było . Cytat:
.Btw. a porpos beyonce. Ja generalnie nie słucham popu, nie jestem fanką tańca, ale jak widzę to: http://www.youtube.com/watch?v=Ob7vObnFUJc&ob=av2e to aaach . No i kurde, tym body i adidaskach wygląda jak milion dolarów!
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2012-04-29 o 15:05 |
||||||||
|
|
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
Cyknęłam, ale się załamałam
|
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pitol, tylko wrzucaj!
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
Winyl, Beyonce ogolnie dla mnie jest zjawiskowa i megakobieca. Jeszcze w teledysku "Dance for you" super wyglada i tak samo tanczy
|
|
|
|
|
#4188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czym się różnią, kompletnie nie pamiętam, nawet nie pamiętam czy mialam te 2 rodzaje ![]() włosy są swietne po amli, i pięknie błyszczą może amla zdziałałaby cuda i miałabyś jasne u góry i ciemne na spodzie? ajć! to jest taakie trendy i stylowe ![]() Cytat:
Ja nie lubię się z Beyonce, mój chłopak się nią jara i jak się upije, to mówi, że ona mu się podoba, kiedyś jej wygarnę wszystko co o niej myślę, o. xD co za pałsko z Ciebie, pol centymetra widac, wierzysz w to? dawaj zdjecie
|
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
Winylku, nie masz pojęcia, jak miło się czyta o Twoich postanowieniach i o tym, że w końcu wierzysz w to, że Ci się uda!
Amla Gold jest dla blondynek
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
Miszczu painta
Musiałam zatrzeć bałagan na stole i fotelu :cojest ![]() Ręce położone tak, żebyście myślały, że mam talię Zły pomysł wrzucania na główny. Znów ktoś będzie mnie szantażował, że mnie poznał po spodenkach
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-04-29 o 15:29 |
|
|
|
|
#4191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Po raz pierwszy od jakichś 3 lat mam jakąkolwiek chęć porzucenia złych nawyków itd. , więc to chyba dobry znak. Ostatnio jak miałam taki zapał to rzeczywiście chudłam Kocham Cię za uświadomienie z amlą, tak właśnie przypuszczałam, że taki jest sekret słowa gold w nazwie .
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki
Taak, szkoda, że ja się uświadomiłam już po zakupie.. ale u mnie z Amlą było śmiesznie, kupiłam w Egipcie za jakieś grosze, bo obiło mi się wcześniej o uszy, że daje fajne efekty, wróciłam do Polski i zaczęłam grzebać w internecie i okazało się, że kupiłam wersję dla blondynek
|
|
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Próba nadrobienia, podejście czwarte
![]() Cytat:
Chociaż ja bym ją założyła na imprezę a nie na maturę, sztywniak ze mnie Cytat:
Dojazd bardzo korzystny jeśli dojedziesz busem do Cieszyna i weźmiesz pociąg z Czeskiego Cieszyna, noclegi można znaleźć na gruponie/przez wakacje są tanie akademiki, a jedzenie- znam knajpy z typowym czeskim jedzeniem za niską cenę ![]() I w Pradze jest Lush ![]() Też dociera do mnie że jestem stara, mam ochotę dokonać jakiejś wielkiej zmiany w moim życiu Wyjechać gdzieś daleko i zmienić wszystko
|
||
|
|
|
|
#4195 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi nie smakował cytrynowy, ale resztę kocham. No dobra, porzeczki nie jadłam ![]() Też uważam, że Ewelka jest strasznie dzielna,bo tym bardziej- jeśli mogąc jeszcze studiować pracuje, utrzymuje się sama- jak taka osoba może sobie z czymś nie poradzić? ![]() A jakieś bezpłatne praktyki? Kursy? Praktyki wakacyjne? Ja się zapisuję na co popadnie, żeby powpisywać do CV WSZYSTKIE letnie ciuchy są na mnie za małe muszę zacząć ćwiczyć, ale tak strasznie nie mam na to ochoty...Głupoty są fajne, wiem co mówię ![]() Cytat:
u mnie tak samo, irytuje mnie to strasznie, bo lubię swoją niezależność Cytat:
Cytat:
Sprawdzę ![]() Cytat:
A w prenumeracie jest tanio, ED wychodzi po 6,50 miesięcznie ![]() Też lubię tę tematykę, a tam są fajne inspiracje. Chociaż właśnei uświadomiłam sobie że i tak na nic mi się prenumerata nie przyda, bo w październiku jadę
|
|||||
|
|
|
|
#4196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
|
|
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
Winyl, przemyślałam i usunęłam, bo później będzie, że właśnie ktoś mnie poznał po spodekach, kolorze ściany, bluzce itp
|
|
|
#4198 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Myślicie że jeśli będę ćwiczyła 20 minut dziennie to będzie jakikolwiek efekt? ![]() Cytat:
Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, mam jeszcze plan B, czyli Niemcy Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#4199 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
Na pewno! Ja ćwiczyłam kiedyś tylko 8min legs, ale religijnie codziennie! I po 10 dniach było -2cm w udziskach! Także każdy ruch coś daje!
|
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
A tak poza tym, to papa kobity
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:35.

strasznie ciekie - przynajmniej dla mnie. I raczej rozowe tony. Jarty są fajne, lioele, ostatnio ten mi podpasowal 

więc wtedy wydam to co mam na plusie + to co miało sprawiać, że w maju byłabym na plusie xD
, wyyyyybacz mi! O, właśnie się zastanawiam nad tym lioele, fajny jest mówisz? Żóltek, jasny, nie świecisz się po nim, kryje ładnie? Nie ma takiej lepko-klejącej się konsystencji? 

Dołączę się do was
. Ja chcę 52 
i tez obczajam rozne cuda. Myslalam ze probki inaczej sie zamawia, tzn jestich tak malo, ze zadna osoba nie ma kilku ktore chce plus przesylka wychodzi drozej. Ale zaraz obczaje jak mowisz ze tak nie jest