|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() ![]() Smietanka, widze że szukasz BB kremu dla siebie, ja w tej chwili mam kilka probek. Na poczatek polecam Ci zamawiac z asianstore, albo allegro, wiem ze wychodzi drozej ale inaczej sie nie da. Bo w wizazowym zamowieniu dlugo sie czeka. Bralam udzial w zamawianiu odlewek w listopadzie - pierwsze probki dostalam w marcu, kolejne dopiero teraz . Juz myslalam ze sie nie doczekam ![]() ja celuje w beze albo zoltki, kupilam pelny wymiar face shop oil free bo winyl polecala, kolor ma super ale dlaczego ja sie po nim tak swiece ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4172 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() 1. ![]() ![]() 2. a chudniesz? niewolno mało jeść! ![]() 3. to straszne, ze juz trzeba bedzie nosic bikini , jednak wole zime xD Cytat:
![]() haha! ambitny plan, ale rzeczyiwście - nierealny ![]() 2. każdy spadek cieszy! Cytat:
![]() ![]() ja zaraz ide na zulernie ciastek. mam ochote na jakies pysznosci na wage. niech tata idzie szukac :P a pozniej tz ma mi kupic czekolade, o. o tak. xD 2. ![]() ![]() ![]() 2. tez tak mysle, jak mysle Monia w bikini, to widze sex bombe ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
ale dzieki za wskazowki, choc to do Śmietany było to i ja skorzystalam ;D
![]() |
![]() |
#4173 |
Zakorzenienie
|
Dobra. Już się najeździłam dzisiaj na rowerze
![]() ![]() Wiecie co??? Miałam się zważyć na czczo, ale zważyłam się po kawie, sałatce (a właściwie to dwóch) i paru łykach pepsi i na wadze 46,1 ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Aaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! Zmieściłam się w jedne krótkie spodenki i są na mnie ok!!! A wcześniej guziki zapinałam, ale suwaka już nie, a teraz są ok i nawet nie wyglądam jak pasztet!!! ![]() A założyłam te czerwone co kiedyś Wam mówiłam, że to mój cel iiiiiiii....... Jeszcze się nie mieszczę... Ale kiedyś brakowało mi do zapięcia guzików 3-4cm., a teraz się zapięłam, ale suwaka nie dało rady jeszcze zasunąć ![]() Ale mam dobry humor!!!! ![]()
![]() |
![]() |
#4174 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja coprawda nie mam odpowiedniej karty, żeby płacić na ebayu, ale zawsze poproszę kogoś ze znajomych i noł problem ![]() O nie, nie pasuje Ci face shop ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() Tylko problem polega na tym, że ja nie jestem ta mądra ![]() I czemu jak zwykle muszę być tą brzydszą, grubszą i gorszą siostrą ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A o co poszło? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A rower hmm ja przede wszystkim chcę holendra dlatego, że i tak się dużo garbię, więc jakbym nie musiała się garbić na rowerze to byłabym wniebowzięta. Niecierpię różu ![]() Chciałabym jeździć na uczelnię rowerem ![]()
![]() |
![]() |
#4175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() face shop mi pasuje, jest lekki, ale tak jak pisalam troche sie po nim swiece, ale napewno nie zaluje ze go mam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4176 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ależ Ci zazdroszczę schudnięcia! No i gratuluję! Kiedy ja będę ważyć 56 ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
NO ja myślę, marsz do kościoła, ale już! ![]()
![]() |
![]() |
#4177 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- 56,9 to dla mnie 57 ![]() uzywalyscie cos z helfy.pl ? przypadkiem znalazlam taki blog http://www.idaliablog.com/2012/04/ja...ona-maska.html ojaaa ![]()
![]() |
![]() |
#4178 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty jesteś szczuplak, nie musisz się bać sezonu bikini ![]() Ale jedz coś! Cytat:
![]() ![]() Nie chcę na kolejnych wakacjach unikać zdjęć, marzyć o tym, żeby się zamknąć w jakimś ciemnym pokoju i nie pokazywać światu itp ![]()
![]() |
![]() |
#4179 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() ![]() 1. Wzrost: 174 cm 2. Waga: 59 kg 3. Wymiarów nie znam :P 4. Cel: 54 kg, kaloryferek na brzuchu 5. Nie układam sobie jadłospisu, bo taki szybko mi się nudzi. Po prostu ograniczam wysokokaloryczne rzeczy 6. Z ćwiczeniami podobnie: nie układam sobie zestawu ćwiczeń, bo szybko robi się to nudne. Jedynymi ćwiczeniami, jakie będę robić regularnie, to a6w. A tak poza tym, to bieganie, hula hop, może pływanie, ale to wtedy, jak będzie się nudziło ![]() Znacie może jakieś dobre ćwiczenia na boczki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4180 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż ja zawsze kupuję od razu duże - 30 zł to majątek nie jest, a jak mi nie podpasuje to oddam siostrze i już ![]() Przekonałaś mnie, zamawiam lioele! A na tym blogu zainteresował mnie też ten korektor bell, muszę go obczaić, bo wygląda na jaśniutki i żołtawy ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
No to piątka, ze mną jest dokładnie to samo! ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() Z helfy jeszcze nie używałam, ale planuję ! W ogóle teraz mam tyle wolnego czasu, podejrzewam, że zrobię sobie listę i pozamawiam różne cudeńka z helfy, biochemii urody, zsk itp. ![]()
![]() |
![]() |
#4181 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A masz jakis plan, diete zeby zrzucic te 14kg? musisz wcielic w swoje zycie te punkty o ktorych pisalas ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4183 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() może i Śmietanka jest naszym zaginionym rodzeństwem, tylko ją przyniósl bocian ![]() Cytat:
![]() ![]() w ogole to chyba sa regulowane i moja siostra kupila je sobie z kasy ktora dostala w bialy tydzien, ale to nie wiem, czy dobrze kojarze. xD Winyl, Ty masz prawko?! A jaki jest Twoj ulubiony kolor? rozowy jest zayebisty ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja bardzo lubie helfy; zamawiam stamtąd amlę , vatikę i jeszcze coś zamawiałam, ale amla jest przenajlepsza ![]() Cytat:
masz plany wakacyjne? ![]() Cytat:
witam wysoką ![]() ![]() na boczki wg mnie najlepsze jest hula hop! ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
a Ty napisalas wersję z imbirem, pewnie sa dwie, albo moja wersja zostala zmodyfikowana ;p nie wiem. podobno to mocno rusza metabolizm, ale ja bym umarla po pierwszym dniu :P
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-04-29 o 13:56 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4184 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam właśnie taki plan jak pisałam no i ćwiczę z Ewką! ![]() Co do tego "koktajlu " z syropem klonowym też o tym słyszałam i jeszzce tam się dodawało pieprz cayenne. Chciałam wypróbować i kupiłam pieprz, ale nie mogę nigdzie znaleźć syropu klonowego ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Czerwony! Nie, nie, ja i różowy się nie lubimy. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Konkretnych nie, ale wiem, że po sesji pakuję walizki i szukam fajnej oferty i leeeecę, gdzieś, gdzie pięknie i ciepło . I najelpiej gdzieś, gdzie mnie jeszcze nie było ![]() Cytat:
![]() Btw. a porpos beyonce. Ja generalnie nie słucham popu, nie jestem fanką tańca, ale jak widzę to: http://www.youtube.com/watch?v=Ob7vObnFUJc&ob=av2e to aaach ![]() ![]()
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2012-04-29 o 14:05 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4185 |
Zakorzenienie
|
Cyknęłam, ale się załamałam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4186 |
Zakorzenienie
|
Nie pitol, tylko wrzucaj!
![]()
![]() |
#4187 |
Zakorzenienie
|
Winyl, Beyonce ogolnie dla mnie jest zjawiskowa i megakobieca. Jeszcze w teledysku "Dance for you" super wyglada i tak samo tanczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4188 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czym się różnią, kompletnie nie pamiętam, nawet nie pamiętam czy mialam te 2 rodzaje ![]() włosy są swietne po amli, i pięknie błyszczą ![]() może amla zdziałałaby cuda i miałabyś jasne u góry i ciemne na spodzie? ajć! to jest taakie trendy i stylowe ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja nie lubię się z Beyonce, mój chłopak się nią jara i jak się upije, to mówi, że ona mu się podoba, kiedyś jej wygarnę wszystko co o niej myślę, o. xD co za pałsko z Ciebie, pol centymetra widac, wierzysz w to? dawaj zdjecie ![]()
![]() |
![]() |
#4189 |
Zakorzenienie
|
Winylku, nie masz pojęcia, jak miło się czyta o Twoich postanowieniach i o tym, że w końcu wierzysz w to, że Ci się uda!
![]() Amla Gold jest dla blondynek ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4190 |
Zakorzenienie
|
Miszczu painta
![]() ![]() Ręce położone tak, żebyście myślały, że mam talię ![]() Zły pomysł wrzucania na główny. Znów ktoś będzie mnie szantażował, że mnie poznał po spodenkach ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-04-29 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kocham Cię za uświadomienie z amlą, tak właśnie przypuszczałam, że taki jest sekret słowa gold w nazwie ![]()
![]() |
![]() |
#4192 |
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki
![]() Taak, szkoda, że ja się uświadomiłam już po zakupie.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#4194 | ||
Zakorzenienie
|
Próba nadrobienia, podejście czwarte
![]() Cytat:
![]() Chociaż ja bym ją założyła na imprezę a nie na maturę, sztywniak ze mnie ![]() Cytat:
![]() ![]() I w Pradze jest Lush ![]() Też dociera do mnie że jestem stara, mam ochotę dokonać jakiejś wielkiej zmiany w moim życiu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4195 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi nie smakował cytrynowy, ale resztę kocham. No dobra, porzeczki nie jadłam ![]() Też uważam, że Ewelka jest strasznie dzielna,bo tym bardziej- jeśli mogąc jeszcze studiować pracuje, utrzymuje się sama- jak taka osoba może sobie z czymś nie poradzić? ![]() A jakieś bezpłatne praktyki? Kursy? Praktyki wakacyjne? ![]() ![]() WSZYSTKIE letnie ciuchy są na mnie za małe ![]() Głupoty są fajne, wiem co mówię ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Też lubię tę tematykę, a tam są fajne inspiracje. Chociaż właśnei uświadomiłam sobie że i tak na nic mi się prenumerata nie przyda, bo w październiku jadę ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4196 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4197 |
Zakorzenienie
|
Winyl, przemyślałam i usunęłam, bo później będzie, że właśnie ktoś mnie poznał po spodekach, kolorze ściany, bluzce itp
![]()
![]() |
![]() |
#4198 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Myślicie że jeśli będę ćwiczyła 20 minut dziennie to będzie jakikolwiek efekt? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4199 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
Na pewno! Ja ćwiczyłam kiedyś tylko 8min legs, ale religijnie codziennie! I po 10 dniach było -2cm w udziskach! Także każdy ruch coś daje!
![]() |
![]() |
#4200 |
Zakorzenienie
|
A tak poza tym, to papa kobity
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.