Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-29, 12:23   #4171
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Super, że jest spadek! Skończysz etap: "nic mi nie wychodzi, jestem gruba i brzydka"
wcale nie czuje sie brzydka :brzyda l:

Smietanka, widze że szukasz BB kremu dla siebie, ja w tej chwili mam kilka probek. Na poczatek polecam Ci zamawiac z asianstore, albo allegro, wiem ze wychodzi drozej ale inaczej sie nie da. Bo w wizazowym zamowieniu dlugo sie czeka. Bralam udzial w zamawianiu odlewek w listopadzie - pierwsze probki dostalam w marcu, kolejne dopiero teraz . Juz myslalam ze sie nie doczekam

ja celuje w beze albo zoltki, kupilam pelny wymiar face shop oil free bo winyl polecala, kolor ma super ale dlaczego ja sie po nim tak swiece napewno musisz uwazac na Mische PC, kryja jak dermacol strasznie ciekie - przynajmniej dla mnie. I raczej rozowe tony. Jarty są fajne, lioele, ostatnio ten mi podpasowal https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...spf30-pa-.html
Stary 2012-04-29, 12:37   #4172
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Jestem, żyję, jutro będę mogła Was porządnie nadrobić

Zazdroszczę Agnesukowo-Baniowego spotkania Też chcę Was spotkać i się z Wami spić

U mnie po staremu, zapisuję swoje jadłospisy,jem mało, nie mam kompletnie apetytu. W ogóle zapominam o jedzeniu. Za to strasznie dużo piję

Wczoraj byliśmy nad jeziorem, miałam w tym roku swój pierwszy raz w bikini przeżyłam ludzie obok też
MONIAAAAAAAAAAA! Gdzie Ty się podziewasz, dziewuszysko Ty

1.
2. a chudniesz? niewolno mało jeść!
3. to straszne, ze juz trzeba bedzie nosic bikini , jednak wole zime xD
Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
bylam trzezwa bo pewnie chcialam udowodnic komus i ssobie ze sie da - pamietam nawet z kim poszlam, po chwili stwierdzilismy ze sie nie da, szybko nadrobilismy przy barze

Dziewczyny moj spadek jest malutki, ale ciesze się ze przy niewielkim wysilku cos leci
1.
haha! ambitny plan, ale rzeczyiwście - nierealny
2. każdy spadek cieszy!
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
myślę że tak właśnie zrobie. Wyżule od rodziców ale w 1 kolejności na słodkie bo w tym miesiącu jestem, na minusie
To może Ci co teraz są na diecie i jedzą poniżej 2000 kcal dziennie dostaną drugą szanse, drugie życie i znów nie będzie trzeba się uporać z tylko wrednymi kaloriami

Monia przecież Ty jesteś chudzinkana pewno wszyscy patrzyli na Ciebie i zazdrościli Ci figury
1. ja jeszcze jestem na plusie! ale we wtorek lub w środę idę na miasto zemścic się na tzcie, niech on siedzi w domu a ja będę balowala więc wtedy wydam to co mam na plusie + to co miało sprawiać, że w maju byłabym na plusie xD
ja zaraz ide na zulernie ciastek. mam ochote na jakies pysznosci na wage. niech tata idzie szukac :P
a pozniej tz ma mi kupic czekolade, o. o tak.
xD
2. ja myślę, ze my tutaj wszystkie dostaniemy takie drugie życie, bo poczciwe i dobre z nas dziewki i mamy dobre serduszka pełne miłosci i słodyczy. (mam nadzieję, że przeczytałyście dobrze, tam było napisane "dziEwki" a nie inaczej, tak jak to kiedyś napisal na słodkim obrazku wredny Psyhol )

2. tez tak mysle, jak mysle Monia w bikini, to widze sex bombe

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:

Smietanka, widze że szukasz BB kremu dla siebie, ja w tej chwili mam kilka probek. Na poczatek polecam Ci zamawiac z asianstore, albo allegro, wiem ze wychodzi drozej ale inaczej sie nie da. Bo w wizazowym zamowieniu dlugo sie czeka. Bralam udzial w zamawianiu odlewek w listopadzie - pierwsze probki dostalam w marcu, kolejne dopiero teraz . Juz myslalam ze sie nie doczekam

ja celuje w beze albo zoltki, kupilam pelny wymiar face shop oil free bo winyl polecala, kolor ma super ale dlaczego ja sie po nim tak swiece napewno musisz uwazac na Mische PC, kryja jak dermacol strasznie ciekie - przynajmniej dla mnie. I raczej rozowe tony. Jarty są fajne, lioele, ostatnio ten mi podpasowal https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...spf30-pa-.html
ja marze o dobrym BB, ale nie wiem jak sie zabrac do dobierania ;(
ale dzieki za wskazowki, choc to do Śmietany było to i ja skorzystalam ;D

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-29, 13:02   #4173
psyhe666
Zakorzenienie

Dobra. Już się najeździłam dzisiaj na rowerze

Wiecie co??? Miałam się zważyć na czczo, ale zważyłam się po kawie, sałatce (a właściwie to dwóch) i paru łykach pepsi i na wadze 46,1 Czyli na czczo pewnie byłoby z 45,7-45,8

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Aaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!
Zmieściłam się w jedne krótkie spodenki i są na mnie ok!!! A wcześniej guziki zapinałam, ale suwaka już nie, a teraz są ok i nawet nie wyglądam jak pasztet!!!
A założyłam te czerwone co kiedyś Wam mówiłam, że to mój cel iiiiiiii....... Jeszcze się nie mieszczę... Ale kiedyś brakowało mi do zapięcia guzików 3-4cm., a teraz się zapięłam, ale suwaka nie dało rady jeszcze zasunąć
Ale mam dobry humor!!!!
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-29, 13:21   #4174
winyl
Zakorzenienie

Cytat:

No co Ty, duuużo lepiej na ebayu kupować! Tanio, jak zamawiasz z korei i od sprawdzonych sprzedawców to masz 100% pewności, że oryginał! A można też kupować próbki bez problemu .
Ja coprawda nie mam odpowiedniej karty, żeby płacić na ebayu, ale zawsze poproszę kogoś ze znajomych i noł problem .

O nie, nie pasuje Ci face shop , wyyyyybacz mi! O, właśnie się zastanawiam nad tym lioele, fajny jest mówisz? Żóltek, jasny, nie świecisz się po nim, kryje ładnie? Nie ma takiej lepko-klejącej się konsystencji?
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Hej

Jestem gałganem, pijakiem (nie wzięłam antybiotyku) i siostra mnie nienawidzi
nasza Psyhe! Jesteśmy z Ciebie dumne!

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
Winyl, chyba jestes moją siostrą bliźniaczka bo mam takie same rozkminy; Ty jesteś ta mądra, a ja - znaleziona w kapuście, chyba napiszę scenariusz i nakręcą o mnie film
odnalazłam moją siostrę bliźniaczkę!
Tylko problem polega na tym, że ja nie jestem ta mądra .
I czemu jak zwykle muszę być tą brzydszą, grubszą i gorszą siostrą .
Cytat:
tez tak czasami robie ze niby kupie cos drogiego i zjem tylko kosteczke. yhm yhm sranie w banie, i tak zjadam wszystko. a nawet jak wydam cala kase ktora mam, i zostawie jej tak na styk - na kawe, na serek , wydziele 2,20 na caly dzien xD czy inny tego typu farmazon, to i tak wydaje wszystko na slodycze, a pozniej tz i tata musza mnie przysponsorzyc jestem dnem. Ty tez! :P
czekolady już nie ma
Cytat:
dwa luzery ;(
w rzeczy samej.
Cytat:
1. tak! kultywowałam focha, niech widzi żem wściekła. i jeszcze nerw mnie dopadł że chciał mnie przekupić. ham i prostak. dzisiaj mu to powiem, o.

A o co poszło?
Cytat:
2. ja rozumiem Twoje gałgaństwa!!!!! nie krępuj się z okazywaniem go
ok!
Cytat:
Ja też lubię późno, ale Ty ze Śmietaną jesteście mistrze ;p jak Wy odpisujecie, to myślcie o mnie, wtedy śpię z głową w klawiaturze i wciskam nią jeden klawisz, i budzi mnie dopiero ograniczenie znakowe pippppiiiiiiippppp i wtedy się budze, robię dzień lasu i się nie myję. i wstaję o 6, przesypiam 4 godziny, dziękuję
Och, Śmietanka, Ona też jest moją bratnią duszą!!

Cytat:
czemu stwierdzilaś, że to jest najbardziej bezsensowna część wypowiedzi. ja bardzo się w niej odnajduje !
1. tez o tym marze, ale zwyczajnie szkoda mi na to czasu, nic nie zrobie spiąc.. a regenracja organizmu jest dla mnie mało przekonywująca ;p ile bym nie spala - i tak nie lubie momentu wstawania. kiepskie jest to, ze mam taka twarz i od razu widac, kiedy sie nie wyspie - z natury mam male oczy, a zapuchniete jeszcze bardziej "giną" ;D i wtedy wymowki typu "spoznilam sie" do nikogo nie przemawiaja, wszyscy są pewni że mam problem alkoholowy i duzo kasy, skoro tak ciagle baluję, wiec i znajomi nie uznaja wymowki n: nie ide nigdzie bo nie mam siana.
A ja mam takie coś, że jak śpię te 8h to mam dużo lepszą cerę, duuużo lepsze włosy, lepiej się czuję, prędzej wtedy się zdrowo odżywiam itd. Jak śpię za mało to cera straszna włosy straszne, zero motywacji do czegokolwiek, masakra!
Cytat:
2. też chce rolki i tez chce lanserski rower z koszyczkiem w ktorym bede wozila mojego zaginionego kota; rozowy ofc.
3. wszystko inne tez; ale nie chce juz nudzic ;p
Ja mam takie staaaare rolki, że wstyd w nich jeździć .Mają z 13 lat . Ale i tak je kocham, bo przecież nie kupię nowych, bo mnie nie stać .
A rower hmm ja przede wszystkim chcę holendra dlatego, że i tak się dużo garbię, więc jakbym nie musiała się garbić na rowerze to byłabym wniebowzięta.
Niecierpię różu .
Chciałabym jeździć na uczelnię rowerem . Albo samochodem, chce mi ktoś kupić? Anyone, anyone?

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-29, 13:22   #4175
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
No co Ty, duuużo lepiej na ebayu kupować! Tanio, jak zamawiasz z korei i od sprawdzonych sprzedawców to masz 100% pewności, że oryginał! A można też kupować próbki bez problemu .
Ja coprawda nie mam odpowiedniej karty, żeby płacić na ebayu, ale zawsze poproszę kogoś ze znajomych i noł problem .

O nie, nie pasuje Ci face shop , wyyyyybacz mi! O, właśnie się zastanawiam nad tym lioele, fajny jest mówisz? Żóltek, jasny, nie świecisz się po nim, kryje ładnie? Nie ma takiej lepko-klejącej się konsystencji?
nie umiem zamawiac probek na ebayu bo pelny wymiar kremu to na ebayu wlasnie, zalozylam sobie paypalla i tak place

face shop mi pasuje, jest lekki, ale tak jak pisalam troche sie po nim swiece, ale napewno nie zaluje ze go mam ten lioele jest najlzejszy z tych co mam czyli jart silver, jart detox, lioele beyond wiec mozesz sobie porownac fajnie kryje. Teraz doszly do mnie probki skin79 i jakies eco, ciekawa jestem co to switny efekt u tej dziewczyny http://www.idaliablog.com/2011/09/li...eam-czyli.html u mnie wyglada ciemniej
Stary 2012-04-29, 13:24   #4176
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
wiedzialam psyholu ze sie napijesz

raz bylam trzeźwa na imprezie i to w klubie, to bylo moje postanowienie. Jak ogladalam te wykrzywione mordy i wszystko mnie draznilo powiedzialam - nigdy wiecej

Laurka, sciskam

schudlam. a wadze 56,9 a bylo 58
Ja na trzeźwo jestem tak pi****lnięta, że nie przeszkadza mi jak inni są nietrzeźwi, a ja nie .

Ależ Ci zazdroszczę schudnięcia! No i gratuluję!
Kiedy ja będę ważyć 56 .

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Cytat:
Jeszcze do mnie nie dochodzi co się stało i mam nadzieję, że tak naprawdę się nie stało!

1. Ja tak jak wcześniej pisałam lecę na 16 i będę leżeć krzyżem, bo Winyl mi kazała, więc dołączę do tego dziewuszyska! U mnie są często fajni klerycy!
2. Nie wiem czy mam odwagę, bo mi wstyd - chociaż to nie moja wina
Coś się stało jeszcze, czy to o czym mi wczoraj pisałaś?

NO ja myślę, marsz do kościoła, ale już! Czekam na solo z chórku!

XOXO
Stary 2012-04-29, 13:27   #4177
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Wiecie co??? Miałam się zważyć na czczo, ale zważyłam się po kawie, sałatce (a właściwie to dwóch) i paru łykach pepsi i na wadze 46,1 Czyli na czczo pewnie byłoby z 45,7-45,8
psyhol Ty taka chudzina jestes, że nie wierze ze masz sie z czego ochudzac ale gartuluje ze weszlas w spodenki wiem jak to cieszy

Cytat:
A ja mam takie coś, że jak śpię te 8h to mam dużo lepszą cerę, duuużo lepsze włosy, lepiej się czuję, prędzej wtedy się zdrowo odżywiam itd. Jak śpię za mało to cera straszna włosy straszne, zero motywacji do czegokolwiek, masakra!
tez tak mam! w srody mam do pracy na druga zmiane i zawsze dziewczyny mi mowia ze super wygladam, wow i w ogole, i juz sie smieja ze to dlatego bo sie wyspalam dla mnie sen jest mega wazny! jak sie nie wyspie, wygladam jak kupa

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
Kiedy ja będę ważyć 56
56,9 to dla mnie 57 a ile wazysz? ja bym chciala 53 kg. Chociaz wazniejsze sa centymetry

uzywalyscie cos z helfy.pl ? przypadkiem znalazlam taki blog http://www.idaliablog.com/2012/04/ja...ona-maska.html ojaaa

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-29, 13:28   #4178
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Jestem, żyję, jutro będę mogła Was porządnie nadrobić

Zazdroszczę Agnesukowo-Baniowego spotkania Też chcę Was spotkać i się z Wami spić

U mnie po staremu, zapisuję swoje jadłospisy,jem mało, nie mam kompletnie apetytu. W ogóle zapominam o jedzeniu. Za to strasznie dużo piję

Wczoraj byliśmy nad jeziorem, miałam w tym roku swój pierwszy raz w bikini przeżyłam ludzie obok też

do jutra!

Ty jesteś szczuplak, nie musisz się bać sezonu bikini .
Ale jedz coś!

Cytat:
bylam trzezwa bo pewnie chcialam udowodnic komus i ssobie ze sie da - pamietam nawet z kim poszlam, po chwili stwierdzilismy ze sie nie da, szybko nadrobilismy przy barze

ooo Monia
ja bym w stroj nie wskoczyla o nie. Sporo przybralam glownie w udach.Ale do wakacji mam czas, planuje plazowac lipiec - sierpien

Dziewczyny moj spadek jest malutki, ale ciesze się ze przy niewielkim wysilku cos leci
Oj ja teraz też bym nie wskoczyła w strój . Trochę się boję, że do wakacji nic się nie zmieni, a planuję jechać raczej w pierwszej połowie lipca. Won, drogie 14kg, won, a kysz, sio ode mnie!!
Nie chcę na kolejnych wakacjach unikać zdjęć, marzyć o tym, żeby się zamknąć w jakimś ciemnym pokoju i nie pokazywać światu itp . Chcę wesoło paradować w szortach, bikini, robić milion zdjęć, cieszyć się życiem!

XOXO
Stary 2012-04-29, 13:30   #4179
Brodorex
Przyczajenie

Hej Dołączę się do was
1. Wzrost: 174 cm
2. Waga: 59 kg
3. Wymiarów nie znam :P
4. Cel: 54 kg, kaloryferek na brzuchu
5. Nie układam sobie jadłospisu, bo taki szybko mi się nudzi. Po prostu ograniczam wysokokaloryczne rzeczy
6. Z ćwiczeniami podobnie: nie układam sobie zestawu ćwiczeń, bo szybko robi się to nudne. Jedynymi ćwiczeniami, jakie będę robić regularnie, to a6w. A tak poza tym, to bieganie, hula hop, może pływanie, ale to wtedy, jak będzie się nudziło

Znacie może jakieś dobre ćwiczenia na boczki?
Brodorex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-29, 13:35   #4180
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
nie umiem zamawiac probek na ebayu bo pelny wymiar kremu to na ebayu wlasnie, zalozylam sobie paypalla i tak place

face shop mi pasuje, jest lekki, ale tak jak pisalam troche sie po nim swiece, ale napewno nie zaluje ze go mam ten lioele jest najlzejszy z tych co mam czyli jart silver, jart detox, lioele beyond wiec mozesz sobie porownac fajnie kryje. Teraz doszly do mnie probki skin79 i jakies eco, ciekawa jestem co to switny efekt u tej dziewczyny http://www.idaliablog.com/2011/09/li...eam-czyli.html u mnie wyglada ciemniej
Ale zamawianie próbek nie różni się niczym od zamawiania pełnowymiarowych produktów .
Chociaż ja zawsze kupuję od razu duże - 30 zł to majątek nie jest, a jak mi nie podpasuje to oddam siostrze i już .
Przekonałaś mnie, zamawiam lioele! A na tym blogu zainteresował mnie też ten korektor bell, muszę go obczaić, bo wygląda na jaśniutki i żołtawy .

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
psyhol Ty taka chudzina jestes, że nie wierze ze masz sie z czego ochudzac ale gartuluje ze weszlas w spodenki wiem jak to cieszy

Cytat:
tez tak mam! w srody mam do pracy na druga zmiane i zawsze dziewczyny mi mowia ze super wygladam, wow i w ogole, i juz sie smieja ze to dlatego bo sie wyspalam dla mnie sen jest mega wazny! jak sie nie wyspie, wygladam jak kupa

No to piątka, ze mną jest dokładnie to samo!

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:

56,9 to dla mnie 57 a ile wazysz? ja bym chciala 53 kg. Chociaz wazniejsze sa centymetry

uzywalyscie cos z helfy.pl ? przypadkiem znalazlam taki blog http://www.idaliablog.com/2012/04/ja...ona-maska.html ojaaa
Eghem, 66 . Ja chcę 52 .

Z helfy jeszcze nie używałam, ale planuję ! W ogóle teraz mam tyle wolnego czasu, podejrzewam, że zrobię sobie listę i pozamawiam różne cudeńka z helfy, biochemii urody, zsk itp.

XOXO
Stary 2012-04-29, 13:45   #4181
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Ale nie ma sprawy - będę leżała krzyżem, śpiewała najgłośniej ze wszystkich i w rezultacie przyjmą mnie do naszego kościelnego chóru NADZIEJA, w którym śpiewają moi dziadkowie
Moja babcia jest w kółku różańcowym Ale i tak mnie wkurza, nie jest kochana
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-29, 13:49   #4182
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:

Z helfy jeszcze nie używałam, ale planuję ! W ogóle teraz mam tyle wolnego czasu, podejrzewam, że zrobię sobie listę i pozamawiam różne cudeńka z helfy, biochemii urody, zsk itp.
ja mam akurat dzisiaj wolny dzien, zadnych planow jak narazie i tez obczajam rozne cuda. Myslalam ze probki inaczej sie zamawia, tzn jestich tak malo, ze zadna osoba nie ma kilku ktore chce plus przesylka wychodzi drozej. Ale zaraz obczaje jak mowisz ze tak nie jest

A masz jakis plan, diete zeby zrzucic te 14kg? musisz wcielic w swoje zycie te punkty o ktorych pisalas ja zawsze jem sniadanie, staram sie zeby bylo jak najwieksze, no i nie opycham sie na kolacje. w ciagu dnia jak najzdrowiej. Duuuuzo owocow! i warzyw. Tylko najgorzej chyba z ruchem u nas ostatnio klientka mnie zaciekawila syropem klonowym. Ona ogolnie miala glodowke 10 dni, bo przez 8 tygodni diety waga w ogole nie leciala w dol. Az w kocu ktos jej polecil. Na tej glodowce pije sie ten syrop + cytryna + imbir. Oczyszcza organizm z syfu. Mam ochote pozadnie oczyscic organizm, oczywiscie glodowka u mnie odpada ale zaciekawilo mnie to :P
Stary 2012-04-29, 13:55   #4183
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Aaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!
Zmieściłam się w jedne krótkie spodenki i są na mnie ok!!! A wcześniej guziki zapinałam, ale suwaka już nie, a teraz są ok i nawet nie wyglądam jak pasztet!!!
A założyłam te czerwone co kiedyś Wam mówiłam, że to mój cel iiiiiiii....... Jeszcze się nie mieszczę... Ale kiedyś brakowało mi do zapięcia guzików 3-4cm., a teraz się zapięłam, ale suwaka nie dało rady jeszcze zasunąć
musisz nam teraz pokazać foty raz dwa bo jak nie, to nie napiszemy Ci zadnych pochwal ani komplementow, co nie dziewczyny
Cytat:

odnalazłam moją siostrę bliźniaczkę!
Tylko problem polega na tym, że ja nie jestem ta mądra .
I czemu jak zwykle muszę być tą brzydszą, grubszą i gorszą siostrą .

Och, Śmietanka, Ona też jest moją bratnią duszą!!
no, chyba jestem kopciuszkiem w tym naszym siostrzanym zwiazku

może i Śmietanka jest naszym zaginionym rodzeństwem, tylko ją przyniósl bocian
Cytat:
Ja mam takie staaaare rolki, że wstyd w nich jeździć .Mają z 13 lat . Ale i tak je kocham, bo przecież nie kupię nowych, bo mnie nie stać .
A rower hmm ja przede wszystkim chcę holendra dlatego, że i tak się dużo garbię, więc jakbym nie musiała się garbić na rowerze to byłabym wniebowzięta.
Niecierpię różu .
Chciałabym jeździć na uczelnię rowerem . Albo samochodem, chce mi ktoś kupić? Anyone, anyone?
moje są sklejone szarą taśmą myslę, że moje hipsterskie podejscie do zycia pomaga mi w przezwyciezeniu poczucia zenady, i smialo moge w nich jezdzic
w ogole to chyba sa regulowane i moja siostra kupila je sobie z kasy ktora dostala w bialy tydzien, ale to nie wiem, czy dobrze kojarze. xD

Winyl, Ty masz prawko?!
A jaki jest Twoj ulubiony kolor? rozowy jest zayebisty
Cytat:
Ja na trzeźwo jestem tak pi****lnięta, że nie przeszkadza mi jak inni są nietrzeźwi, a ja nie .
mam to samo, ale i tak lubie sie na.ebac, znalezc sie na wyzynie, lubie kiedy drin za drinem plynie - lubicie tedego? ;D
Cytat:
ooooooooooo ja! jaki blask O_O

ja bardzo lubie helfy; zamawiam stamtąd amlę , vatikę i jeszcze coś zamawiałam, ale amla jest przenajlepsza polecam! jest niedrogo, a produkty mają świetne!
Cytat:
Oj ja teraz też bym nie wskoczyła w strój . Trochę się boję, że do wakacji nic się nie zmieni, a planuję jechać raczej w pierwszej połowie lipca. Won, drogie 14kg, won, a kysz, sio ode mnie!!
won i akysz to śmieszne! ;D
masz plany wakacyjne?
Cytat:
Napisane przez Brodorex Pokaż wiadomość
Hej Dołączę się do was
1. Wzrost: 174 cm
2. Waga: 59 kg
3. Wymiarów nie znam :P
4. Cel: 54 kg, kaloryferek na brzuchu
5. Nie układam sobie jadłospisu, bo taki szybko mi się nudzi. Po prostu ograniczam wysokokaloryczne rzeczy
6. Z ćwiczeniami podobnie: nie układam sobie zestawu ćwiczeń, bo szybko robi się to nudne. Jedynymi ćwiczeniami, jakie będę robić regularnie, to a6w. A tak poza tym, to bieganie, hula hop, może pływanie, ale to wtedy, jak będzie się nudziło

Znacie może jakieś dobre ćwiczenia na boczki?
hejjjjjj!
witam wysoką chodzisz w szpilkach ;>

na boczki wg mnie najlepsze jest hula hop!

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Cytat:
A masz jakis plan, diete zeby zrzucic te 14kg? musisz wcielic w swoje zycie te punkty o ktorych pisalas ja zawsze jem sniadanie, staram sie zeby bylo jak najwieksze, no i nie opycham sie na kolacje. w ciagu dnia jak najzdrowiej. Duuuuzo owocow! i warzyw. Tylko najgorzej chyba z ruchem u nas ostatnio klientka mnie zaciekawila syropem klonowym. Ona ogolnie miala glodowke 10 dni, bo przez 8 tygodni diety waga w ogole nie leciala w dol. Az w kocu ktos jej polecil. Na tej glodowce pije sie ten syrop + cytryna + imbir. Oczyszcza organizm z syfu. Mam ochote pozadnie oczyscic organizm, oczywiscie glodowka u mnie odpada ale zaciekawilo mnie to :P
Beyonce chyba stosuje taka dietę i zostala ona dość mocno rozpowszechniona, ale jest krytykowana - jesli chodzi nam o to samo. przez iles tam dni pije się tylko wodę z syropem klonowym, pieprzem tureckim i cytryną.
a Ty napisalas wersję z imbirem, pewnie sa dwie, albo moja wersja zostala zmodyfikowana ;p
nie wiem. podobno to mocno rusza metabolizm, ale ja bym umarla po pierwszym dniu :P

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-04-29 o 13:56
Stary 2012-04-29, 14:03   #4184
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam akurat dzisiaj wolny dzien, zadnych planow jak narazie i tez obczajam rozne cuda. Myslalam ze probki inaczej sie zamawia, tzn jestich tak malo, ze zadna osoba nie ma kilku ktore chce plus przesylka wychodzi drozej. Ale zaraz obczaje jak mowisz ze tak nie jest

Na tym blogu znalazłam informacje o czymś takim jak bombaybazar i znalazłam tam 8 rzeczy do włosów, które muszę kupić (głownie oleje). Tylko nie znam nikogo kto by tam zamawiał i nie wiem czy warto tej stronie zaufać :P: .

Mam właśnie taki plan jak pisałam no i ćwiczę z Ewką! Musi się udać!
Co do tego "koktajlu " z syropem klonowym też o tym słyszałam i jeszzce tam się dodawało pieprz cayenne. Chciałam wypróbować i kupiłam pieprz, ale nie mogę nigdzie znaleźć syropu klonowego . Oczywiście żadnych głodówek nie planuję, ale chciałam sobie coś takiego popijać i zobaczyć jak to działa.

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:
musisz nam teraz pokazać foty raz dwa bo jak nie, to nie napiszemy Ci zadnych pochwal ani komplementow, co nie dziewczyny
no, chyba jestem kopciuszkiem w tym naszym siostrzanym zwiazku

może i Śmietanka jest naszym zaginionym rodzeństwem, tylko ją przyniósl bocian
Trojaczki!!
Cytat:
moje są sklejone szarą taśmą myslę, że moje hipsterskie podejscie do zycia pomaga mi w przezwyciezeniu poczucia zenady, i smialo moge w nich jezdzic
w ogole to chyba sa regulowane i moja siostra kupila je sobie z kasy ktora dostala w bialy tydzien, ale to nie wiem, czy dobrze kojarze. xD
Moje się trzymają same z siebie, aż się im dziwię . Ale ja się absolutnie nie przejmuję tym, że są żałosne i dumnie w nich jeżdżę. Ba! Ja nawet jeździć nie umiem, non stop się potykam, nie umiem hamować i nie zjeżdżam z górek. Wiesz jak śmiesznie wyglądam na rolkach?
Cytat:
Winyl, Ty masz prawko?!
A jaki jest Twoj ulubiony kolor? rozowy jest zayebisty
No pewnie, że mam! Uwielbiam jeździć . Ale nie mam własnego samochodu także rzadko mam okazję :/.

Czerwony! Nie, nie, ja i różowy się nie lubimy.
Cytat:
mam to samo, ale i tak lubie sie na.ebac, znalezc sie na wyzynie, lubie kiedy drin za drinem plynie - lubicie tedego? ;D
pjooooooooona!
Cytat:
ooooooooooo ja! jaki blask O_O

ja bardzo lubie helfy; zamawiam stamtąd amlę , vatikę i jeszcze coś zamawiałam, ale amla jest przenajlepsza polecam! jest niedrogo, a produkty mają świetne!
Ja właśnie chcę te rzeczy z bombaybazaar zamówić . Zastanawiam się tylko czy amla nie przyciemnia włosów? Albo czym sie różni amla od amli gold?
Cytat:
won i akysz to śmieszne! ;D
masz plany wakacyjne?
To nie jest śmieszne, niech sp.ieprzają ode mnie!
Konkretnych nie, ale wiem, że po sesji pakuję walizki i szukam fajnej oferty i leeeecę, gdzieś, gdzie pięknie i ciepło . I najelpiej gdzieś, gdzie mnie jeszcze nie było .
Cytat:
---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Beyonce chyba stosuje taka dietę i zostala ona dość mocno rozpowszechniona, ale jest krytykowana - jesli chodzi nam o to samo. przez iles tam dni pije się tylko wodę z syropem klonowym, pieprzem tureckim i cytryną.
a Ty napisalas wersję z imbirem, pewnie sa dwie, albo moja wersja zostala zmodyfikowana ;p
nie wiem. podobno to mocno rusza metabolizm, ale ja bym umarla po pierwszym dniu :P
No tak, dieta, która polega na samym piciu tego świństwa (btw. ciekawe czy to jest tak obleśne w smaku jak sobie wyobrażam, czy może właśnie dobre?) na pewno jest krytykowana. Ale ja słyszałam, że to jest dobry dodatek do zdrowo-żywieniowej diety, więc chętnie bym spróbowała, bo co mi szkodzi .

Btw. a porpos beyonce. Ja generalnie nie słucham popu, nie jestem fanką tańca, ale jak widzę to: http://www.youtube.com/watch?v=Ob7vObnFUJc&ob=av2e to aaach . Sama mam ochotę tak tańczyć . No i kurde, tym body i adidaskach wygląda jak milion dolarów!

XOXO

Edytowane przez winyl
Czas edycji: 2012-04-29 o 14:05
Stary 2012-04-29, 14:05   #4185
psyhe666
Zakorzenienie

Cyknęłam, ale się załamałam Widać, że jedno udo mam grubsze!
so trójka maybe.

Stary 2012-04-29, 14:07   #4186
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Nie pitol, tylko wrzucaj!

XOXO
Stary 2012-04-29, 14:10   #4187
agniesikk
Zakorzenienie

Winyl, Beyonce ogolnie dla mnie jest zjawiskowa i megakobieca. Jeszcze w teledysku "Dance for you" super wyglada i tak samo tanczy
Stary 2012-04-29, 14:18   #4188
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie chcę te rzeczy z bombaybazaar zamówić . Zastanawiam się tylko czy amla nie przyciemnia włosów? Albo czym sie różni amla od amli gold?
mi amla konkretnie przyciemnila włosy
a czym się różnią, kompletnie nie pamiętam, nawet nie pamiętam czy mialam te 2 rodzaje
włosy są swietne po amli, i pięknie błyszczą ale Ty masz jasne, to rzeczywiście nie wiem jak to będzie wygladalo..

może amla zdziałałaby cuda i miałabyś jasne u góry i ciemne na spodzie? ajć! to jest taakie trendy i stylowe

Cytat:
No tak, dieta, która polega na samym piciu tego świństwa (btw. ciekawe czy to jest tak obleśne w smaku jak sobie wyobrażam, czy może właśnie dobre?) na pewno jest krytykowana. Ale ja słyszałam, że to jest dobry dodatek do zdrowo-żywieniowej diety, więc chętnie bym spróbowała, bo co mi szkodzi .

Btw. a porpos beyonce. Ja generalnie nie słucham popu, nie jestem fanką tańca, ale jak widzę to: http://www.youtube.com/watch?v=Ob7vObnFUJc&ob=av2e to aaach . Sama mam ochotę tak tańczyć . No i kurde, tym body i adidaskach wygląda jak milion dolarów!
ja tez juz chce to sprobowac

Ja nie lubię się z Beyonce, mój chłopak się nią jara i jak się upije, to mówi, że ona mu się podoba, kiedyś jej wygarnę wszystko co o niej myślę, o. xD
Cytat:
co za pałsko z Ciebie, pol centymetra widac, wierzysz w to? dawaj zdjecie

Stary 2012-04-29, 14:18   #4189
Sunday Rose
Zakorzenienie

Winylku, nie masz pojęcia, jak miło się czyta o Twoich postanowieniach i o tym, że w końcu wierzysz w to, że Ci się uda!

Amla Gold jest dla blondynek zwykła może przyciemniać włosy, wersja Gold nie ma tego składnika

tęsknię za Wami, gałgany, wyobrażam sobie spotkanie AGnes- Banna iii uczę się , kuuuu. No nic, muszę w tym tygodniu się wykuć, odpocząć, schudnąć i wpisach w grafik 5 różnych spotkań grillowyc, hm, chyba o 3 pozycje za dużo
Stary 2012-04-29, 14:19   #4190
psyhe666
Zakorzenienie

Miszczu painta Musiałam zatrzeć bałagan na stole i fotelu :cojest
Ręce położone tak, żebyście myślały, że mam talię

Zły pomysł wrzucania na główny. Znów ktoś będzie mnie szantażował, że mnie poznał po spodenkach
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-04-29 o 14:29
Stary 2012-04-29, 14:24   #4191
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Winylku, nie masz pojęcia, jak miło się czyta o Twoich postanowieniach i o tym, że w końcu wierzysz w to, że Ci się uda!

Amla Gold jest dla blondynek zwykła może przyciemniać włosy, wersja Gold nie ma tego składnika

tęsknię za Wami, gałgany, wyobrażam sobie spotkanie AGnes- Banna iii uczę się , kuuuu. No nic, muszę w tym tygodniu się wykuć, odpocząć, schudnąć i wpisach w grafik 5 różnych spotkań grillowyc, hm, chyba o 3 pozycje za dużo
No bo ileż można. Chcę żeby to było już raz, konkretnie i porządnie, nie chcę się z tym męczyć do końca życia. Będę ćwiczyć i się zdrowo odżywiać, jak to nic zupełnie nie da to wtedy się będę martwić co dalej, ale póki co, muszę zrobić co w mojej mocy . Po raz pierwszy od jakichś 3 lat mam jakąkolwiek chęć porzucenia złych nawyków itd. , więc to chyba dobry znak. Ostatnio jak miałam taki zapał to rzeczywiście chudłam .

Kocham Cię za uświadomienie z amlą, tak właśnie przypuszczałam, że taki jest sekret słowa gold w nazwie .

XOXO
Stary 2012-04-29, 14:26   #4192
Sunday Rose
Zakorzenienie

Trzymam kciuki

Taak, szkoda, że ja się uświadomiłam już po zakupie.. ale u mnie z Amlą było śmiesznie, kupiłam w Egipcie za jakieś grosze, bo obiło mi się wcześniej o uszy, że daje fajne efekty, wróciłam do Polski i zaczęłam grzebać w internecie i okazało się, że kupiłam wersję dla blondynek
Stary 2012-04-29, 14:31   #4193
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki

Taak, szkoda, że ja się uświadomiłam już po zakupie.. ale u mnie z Amlą było śmiesznie, kupiłam w Egipcie za jakieś grosze, bo obiło mi się wcześniej o uszy, że daje fajne efekty, wróciłam do Polski i zaczęłam grzebać w internecie i okazało się, że kupiłam wersję dla blondynek
No tak, ale dla blondynek nie rozjaśnia, więc i tak mogłaś użyć i mieć dobre efekty bez przyciemniania włosów. Gorzej by było na odwrót, gdybyś kupiła przyciemniającą mając blond i chcąc zachować blond :P:.

XOXO
Stary 2012-04-29, 14:31   #4194
bita smietana
Zakorzenienie

Próba nadrobienia, podejście czwarte

Cytat:
Wróciłam z zakupów
Kupiłam w H&M kieckę ze złotymi dżetami [hue hue.. ta która ma fason WYSZCZUPLĘ CIĘ] oraz przeźroczystą i przewiewną bokserkę. Patrzcie i cieszcie si ęze mną
Ładna
Chociaż ja bym ją założyła na imprezę a nie na maturę, sztywniak ze mnie

Cytat:
tez mam rozkmine na temat swojego wieku, tego jaka jestem stara i co ja w zyciu osiagnelam a pieprzyc to!

ja ne bylam nawet w Pradze
ale czad, przypomniala mi sie klientka, ale z niej numer opowiadala mi jak w Pradze paliła trawe i piła absynta i ją nieźle wygieło Praga podobno cholernie droga
Jeśli będziecie chcieli pojechać to daj znać, Praga nie jest droga jak się pokombinuje Dojazd bardzo korzystny jeśli dojedziesz busem do Cieszyna i weźmiesz pociąg z Czeskiego Cieszyna, noclegi można znaleźć na gruponie/przez wakacje są tanie akademiki, a jedzenie- znam knajpy z typowym czeskim jedzeniem za niską cenę

I w Pradze jest Lush

Też dociera do mnie że jestem stara, mam ochotę dokonać jakiejś wielkiej zmiany w moim życiu Wyjechać gdzieś daleko i zmienić wszystko
Stary 2012-04-29, 14:32   #4195
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Nie było sorbetu gruszkowego w sklepie . Kupiłam z czernej porzeczki, ale jest strasznie kwaśny :P:

Ewelka, no co Ty, Ty w ogóle masz jakieś takie rozkminy? Moim zdaniem jesteś bardzo zaradną dziewczyną, świetnie sobie radzisz, pacujesz w zawodzie i dobrze zarabiasz, jest dobrze! Wiele osób marzy o tym, zeby tak mieć . A że szefowa jest jaka jest ... no cóż, mam wrażenie, że trzeba przywyknąć do tego, że w pracy/szkole/na uczelni/gdziekolwiek zawsze znajdzie się ktoś, kogo trzeba jakoś znosić i to, że Tobie się trafiła taka szefowa tylko Cię wzmocni, jak sama zauważyłaś . Nie daj się! Twardym trzeba być a nie miętkim!

A ja marzę o pracy, żeby mieć coś na weekendy, tak żeby cokolwiek zarabiać, żeby nie mieć takiego pustego CV ... Ale wszędzie szukają studentów zaocznych, a jak już jest jakaś perspektywa to potrzebują kogoś na pełny etat :/. A ja w tygodniu mam tyle zajęć, że nie ma opcji ... i tak powinnam całymi weekendami się uczyć itp, ale skoro tego nie robię to może bym chociaż popracowała

A tymczasem beztrosko się lenię, byłam na zakupach i się załamałam .
W ramach dietetycznych zakupów oprócz owoców kupiłam sobie czekoladę 70% z pomarańczą Lindt .

Nie, nie, koniec, gadam głupoty, później mi będzie wstyd .
Porzeczka kwaśna?
Mi nie smakował cytrynowy, ale resztę kocham. No dobra, porzeczki nie jadłam

Też uważam, że Ewelka jest strasznie dzielna,bo tym bardziej- jeśli mogąc jeszcze studiować pracuje, utrzymuje się sama- jak taka osoba może sobie z czymś nie poradzić?

A jakieś bezpłatne praktyki? Kursy? Praktyki wakacyjne? Ja się zapisuję na co popadnie, żeby powpisywać do CV

WSZYSTKIE letnie ciuchy są na mnie za małe muszę zacząć ćwiczyć, ale tak strasznie nie mam na to ochoty...

Głupoty są fajne, wiem co mówię

Cytat:
1. no co Ty :P też chciał wiedzieć wszystko, czym doprowadzał mnie do szału. Interesowała go każda kartka na biurku, wszystko co mam w torebce - nie z jakieją nadmiernej ingerencji w moje sprawy, tylko, o, taki zryty nawyk trochę się o to kłóciliśmy, moze dzięki temu chce wiedzieć mniej, nie wiem
Serio? u mnie tak samo, irytuje mnie to strasznie, bo lubię swoją niezależność

Cytat:
Tak myślisz? nie wiem jak to się potoczy, ale kibicuję Ci
mnie męczy związek. jak ja nienawidzę zobowiązań, przejmowanie się kimś, rezygnowanie z czegoś... dzisiaj cały dzień marudzilam, nie wiem, z powodem czy bez niego, efekt jest taki, że się pokłóciliśmy, ja siedzę w domu i się wściekam
no mam podobnie, strasznie nie nadaję się do bycia z kimś, mój nastrój i podejście do życia zmieniają się co chwilę, mam coraz to nowe priorytety, generalnie ciężko ze mną być i mnie ciężko być z kimkolwiek...

Cytat:
2. własnie nie bolało, bo ona była dość luźna, nie ściskała mu szyjki nie pozwoliłabym na to! i mruczał
Mówisz? Sprawdzę

Cytat:
a po co Ci prenumerata tego ;> babcia Barbara ma kilka numerow, ona jest dodatkowo fanką "dekoratorni" i wydawania kasy na nowe wypoczynki narożniki i inne pierdy; po jakimś czasie stwierdzila, ze ED jest zbyt drogie ;p
fajna gazeta, lubie tą tematyke i w ogole to mysle zeby zajac sie aranzacja wnetrz ;p
nie wiem, często jak mi się jakieś czasopismo spodoba to je prenumeruję, nie lubię tracić czasu na bieganie po kioskach A w prenumeracie jest tanio, ED wychodzi po 6,50 miesięcznie

Też lubię tę tematykę, a tam są fajne inspiracje. Chociaż właśnei uświadomiłam sobie że i tak na nic mi się prenumerata nie przyda, bo w październiku jadę
Stary 2012-04-29, 14:34   #4196
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Miszczu painta Musiałam zatrzeć bałagan na stole i fotelu :cojest
Ręce położone tak, żebyście myślały, że mam talię

Zły pomysł wrzucania na główny. Znów ktoś będzie mnie szantażował, że mnie poznał po spodenkach
Coprawda sweet foci już nie ma, ale powiem Ci - nie lubię Cię chudzielcu !

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Próba nadrobienia, podejście czwarte

Ładna
Chociaż ja bym ją założyła na imprezę a nie na maturę, sztywniak ze mnie

Jeśli będziecie chcieli pojechać to daj znać, Praga nie jest droga jak się pokombinuje Dojazd bardzo korzystny jeśli dojedziesz busem do Cieszyna i weźmiesz pociąg z Czeskiego Cieszyna, noclegi można znaleźć na gruponie/przez wakacje są tanie akademiki, a jedzenie- znam knajpy z typowym czeskim jedzeniem za niską cenę

I w Pradze jest Lush

Też dociera do mnie że jestem stara, mam ochotę dokonać jakiejś wielkiej zmiany w moim życiu Wyjechać gdzieś daleko i zmienić wszystko
Ooo to może i ja bym się wybrała do pragi? Ale myślę, że w jakiś wakacyjny weekend! Jak coś to mogę Cię zamęczać prośbami o pomoc?

XOXO
Stary 2012-04-29, 14:34   #4197
psyhe666
Zakorzenienie

Winyl, przemyślałam i usunęłam, bo później będzie, że właśnie ktoś mnie poznał po spodekach, kolorze ściany, bluzce itp
so trójka maybe.

Stary 2012-04-29, 14:36   #4198
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Mam w planach jedno wyjście na zakupy, na którym pozbędę się całej reszty pieniędzy i będę żyć w nędzy i głodzie - naturalny sposób na odchudzanie, oh yeah!
Ja i mój studencki budżet odpowiadamy: nie, to nie wychodzi

Cytat:
Skoro lubisz moje bezsensowne długie posty, to opowiem Ci jaki jest mój plan na najbliższy tydzień:
- nauczyć się spać 7/8 godzin i to nie od 5 rano. (tu już wyczuwam drobny fail)
- nauczyć się jeść śniadanie. Solidne i konkretne (nie herbata, nie banan albo jabłko, a już z pewnością nie kawałek szarlotki). I to od razu po przebudzeniu.
- przyzwyczaić się do codziennego ćwiczenia
- znaleźć rolki
- rozejrzeć się za tanim, fajnym rowerem (mój jest gratem, chcę stylową holenderkę )
- przemyśleć kwestię mojego ubioru, gdyż to, że jestem tłustą wielorybią kulką nie musi oznaczać, że mam się ubierać hooyowo
- nadrobić zaległości (aha, jasne)
- wyżyć się artystycznie , bo tyyyyyle jest ciągle planów, a na wykonanie nie ma czasu
- pierdyliard innych, bo w sumie nie chce mi się już pisać.

Loriette, widzę Cię! Po pijaku na wizażu siedzisz?! Nieładnie! I jeszcze się nie odzywa, gałgan jeden!
Plan jest idealny! Mam prawie taki sam, do tego jeszcze nauka

Myślicie że jeśli będę ćwiczyła 20 minut dziennie to będzie jakikolwiek efekt?

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
ekstra zazdroszczę ja cały majowy weekend spędzę w domu

nigdy nie sprawdzałam ale wczoraj specjalnie dla Ciebie zmierzyłam. Wyszło mi ok 54 cm ale nie wiem czy to było krótsze pasemko czy dłuższe
No i nie ma czego zazdrościć, bo przyjaciółka właśnie odwołałą wyjazd z powodów rodzinnych Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, mam jeszcze plan B, czyli Niemcy

Cytat:
Hej

Jestem gałganem, pijakiem (nie wzięłam antybiotyku) i siostra mnie nienawidzi
Powiedz powiedz co nagadałaś przyjaciółeczce
Stary 2012-04-29, 14:38   #4199
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Porzeczka kwaśna?
Mi nie smakował cytrynowy, ale resztę kocham. No dobra, porzeczki nie jadłam
No właśnie też się zdziwiłam . Nigdy nie kupuję cytrynowych, bo i tak są skazane na porażkę u mnie, fuj .
Cytat:
Też uważam, że Ewelka jest strasznie dzielna,bo tym bardziej- jeśli mogąc jeszcze studiować pracuje, utrzymuje się sama- jak taka osoba może sobie z czymś nie poradzić?
Dokładnie!
Cytat:
A jakieś bezpłatne praktyki? Kursy? Praktyki wakacyjne? Ja się zapisuję na co popadnie, żeby powpisywać do CV
Ciężko się załapać na coś takiego, bo wszędzie biorą facetów, którzy mają doświadczenie .
Cytat:
WSZYSTKIE letnie ciuchy są na mnie za małe muszę zacząć ćwiczyć, ale tak strasznie nie mam na to ochoty...
Na mnie też. A w całym wszechświecie nie ma szortów, w które wbiłabym swoje grube cielsko. Także wesoło.
Cytat:
Głupoty są fajne, wiem co mówię

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
Winyl, przemyślałam i usunęłam, bo później będzie, że właśnie ktoś mnie poznał po spodekach, kolorze ściany, bluzce itp
Wiem, wiem, ale wrzuć do albumu, żeby inne dziewczyny razem ze mną mogły Cię nie lubić za chude nogi!

Cytat:
Ja i mój studencki budżet odpowiadamy: nie, to nie wychodzi

Plan jest idealny! Mam prawie taki sam, do tego jeszcze nauka

Myślicie że jeśli będę ćwiczyła 20 minut dziennie to będzie jakikolwiek efekt? e
Na pewno! Ja ćwiczyłam kiedyś tylko 8min legs, ale religijnie codziennie! I po 10 dniach było -2cm w udziskach! Także każdy ruch coś daje!

XOXO
Stary 2012-04-29, 14:40   #4200
agniesikk
Zakorzenienie

A tak poza tym, to papa kobity
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości