|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
|
|
|
|
#2942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mieliśmy ambitne plany że cały tydzień będziemy jeździc z zaproszeniami bo akurat mamy wolne a tu się okazało że narzeczony pracował pół tygodnia a do tego popsuł się samochód a to nam bardzo pokrzyżowało plany bo mamy zaprosic 180 osób a możliwe jest to tylko i wyłącznie w soboty i to jeszcze co 2 tyg. a jeżdżenia będzie po całej PolsceCytat:
niestety bez rezultatuw avku jest fotka ze strony firmy jubilerskiej, my mamy odwrotne kolory, fotki zaraz poszukam
|
||
|
|
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2012-05-02 o 20:02 |
|
|
|
|
#2944 |
|
Zadomowienie
|
hej
Myslałam ,że z racji długiego weekendu będzie cisza i nie będę miała co nadrabiać ![]() Ja zaraz mykam na piwko ze znajomymi , może jutro uda mi się w końcu was "przelecieć" ![]() |
|
|
|
#2945 | ||
|
Rozeznanie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33870762]pełna już?
[/QUOTE][1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33870792]Kochana, weź...Dopóki nie będę miała dowodu to muszę chodzić z aktem małżeństwa, bo zgodnie z prawem mam już używać nazwiska małża, ale w dowodzie Panieńskie dalej. I będzie aż do połowy czerwca, bo dopiero wtedy mam termin a dowód:/ Jestem zła. Zrobiłam obiad i co? TŻ zostaje dłużej w pracy! Zawsze tak jest. Obiad na gazie a on będzie "godzinkę później" wrrrr[/QUOTE] pełna wody beczka , bo nie może stać pusta a nie chciałam na razie bimberku lać bo jeszcze tż podkusi i będzie podpijał i tym sposobem zostalibyśmy z niczym do czerwca oh ja też nie znoszę jak obiad na stole a tż nie ma , dzwonię a on że się spóźni wrrr ale już za parę dnni , za dni parę odbierzesz dokumenciki Cytat:
wzorowa Pm pojechała na przymiarkę cała wyszykowana Cytat:
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi się podobają Wasze obrączki! Są śliczne!
Chciałam mieć klasyczne-bez żadnych wzorków, nacięc....ale chyba zmienię moją wizję......Ty masz białe z żółtym złotem prawda?
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też zawsze brałam pod uwagę zwyczajne klasyczne i z takich wybierałam, dopiero jak jubiler mi zaproponował mieszane złoto bo ładnie będzie się komponowac z pierścionkiem to zaczełam oglądac inne no a w tych się zakochałam i narzeczony też no i tak zostało
|
|
|
|
|
#2948 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny co myślicie o tych butach http://moda.allegro.pl/victoria-dele...300279178.html ??
podobają mi się inne ale są raczej nie osiągalne
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
całkiem ładne
ja z moich butów jestem bardzo niezadowolona na plus to tylko tyle że są bardzo wygodne że biegac w nich można, poza tym zostałam normalnie oszukana były robione na zamówienie rozm.34 tylko że miały byc takie jak w załączniku a mi zrobili z jakiegoś zwykłego matowego materiału tak że są w rzeczywistości dużo brzydsze a model to wogóle inny mi się podoba ale jak się ma stópki jak krasnoludek to można pomarzyc...
|
|
|
|
#2950 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kasioonya już zapoznała się ze zmianami, które wprowadziłam, ale powtórzę m.in. koronka tylko do talii i beżowy szeroki pas, muszę go dopasować dopiero do butków, o takich:Aha, jeśli to nie problem+ możesz powiedzieć ile płaciłaś za tę suknię? Pytam z czystej ciekawości, bo pomiędzy Katowicami a np. Rzeszowem było 500 zł różnicy w cenie
|
|
|
|
|
#2951 |
|
Raczkowanie
|
Śliczna ta sukienka. Naprawdę bardzo, bardzo mi się podoba. Można ją fajnie wystylizować. Ja nie brałam takiej długości pod uwagę, bo do tego pasują wysokie, piękne buty, a mój narzeczony jest dosyć niski, więc głupio bym wyglądała.
Twoje buty również mi się podobają. Na pewno będą się super komponować z suknią. Wybrałaś już fryzurę i bukiet? Za sukienkę razem z bolerkiem zapłaciłam 2300zł. Edytowane przez stagnacja21 Czas edycji: 2012-05-02 o 22:07 |
|
|
|
#2952 |
|
Zadomowienie
|
Piękności tu wrzucacie PMki
|
#2953 | ||
|
Zakorzenienie
|
śliczne obrączki, zresztą wszystko fajne ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
jak robili na zamówienie to powinni zrobić takie jakie chcesz bez względu na rozmiar. Próbowałaś reklamować, że towar nie zgadza się z zamówieniem? ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
całkiem fajne tylko strasznie duży obcas, no i z przodu tylko pasek. Ja bym się bała że nie będą dobrze nogi trzymać
|
|
|
#2954 |
|
Raczkowanie
|
stagnacja21 No to cena ok, pociesze Cie, ze mierzyłam ja w salonie, w którym kosztowała 2700zl
Bukietu jeszcze nie wybrałam, a włosy mam krótkie wiec będzie coś pomiędzy M. Monroe a Dita von Teese ![]() A tak w ogóle to kiedy ślubujesz? wybOrOowa- moim zdaniem buty bardzo fajne i chyba nie maja wcale dużego obcasa (?) Edytowane przez e s Czas edycji: 2012-05-02 o 22:42 |
|
|
|
#2955 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Akwarium to duże to takie oczko w głowie mojego Tż-ta, wiecznie słyszę, że już nic nie będzie zmieniał, a za dwa dni już ma pomysł na ulepszenie. To mniejsze jest na młode rybki, żeby większe ich nie zjadły. Co do podróży to listopad troszkę późno, październik jeszcze Madera albo Teneryfa czy Gran Canaria... ale to wiadomo mały "re-search" trzeba zrobić, żeby dobrze wybrać... listopad krótkie dni... i z pogodą wiadomo już często w kratkę, chociaż w sumie wszędzie fajnie jak się jedzie z ukochanym Nam się deszczyk trafił w Tunezji w czerwcu (wszyscy zdziwieni uciekali) a my nie dość, że parę minut wcześniej lecieliśmy sobie na spadochronie i przez wiatr nie mogliśmy wylądować na plaży (awaryjnie w wodzie lądowaliśmy hahah), to jeszcze biegiem do hotelu i siup do basenu hahah ale mieli z nas ubaw ci co czekali aż deszcz przejdzie ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Mabi a gdzie zamawiałaś swoje buty?? |
||||||
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
tu kilka moich nabytków z dzisiaj ... jeden grzebyk z wczoraj ...
Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-05-02 o 22:52 |
|
|
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie próbowałam bo nie było takiej możliwości ogólnie mam bardzo małą stopę i buty były zamawiane w ciemno bo w salonie nie mieli ani 34 ani 35 więc nie wiedziałam jaki rozmiar zamówic bo z tym bywa u mnie różnie, wtedy pani mnie uprzedziła że jeśli zamówię 35 i będą niedobre to będę mogła je jeszcze zwrócic ale jak wezmę 34 to już nie przyjmą zwrotu bo 34 nie sprzedadzą...pokażę Wam te moje...i zobaczycie jaka różnicaw tym samym salonie co te moją "tajemniczą" suknie
Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2012-05-02 o 23:00 |
|
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
Magnusia - zapomniałam dodać, że ślicznie ci w tej sukience. Bardzo prosta z marszczeniami, czyli taka w jakich mi też dobrze. Czekam jedynie na efekt końcowy bo na razie za dużo tego wszystkiego na dole i to jakoś tak szeroko wygląda, ale widać, że trzeba to uciąć i już! Będzie super!
---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Mabi - jesteś po prostu nie z tej planety hahaha |
|
|
|
#2959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chamstwo normalnie ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
Już nie mogę doczekac się drugiej przymiarki- 26 maja się umówiłam
|
|
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
ee tam
![]() Cytat:
no ale chyba aż tak dużej wady wzroku nie mam...! Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2012-05-02 o 23:10 |
|
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Magnusia - wcale się nie dziwię, że nie możesz się doczekać, ja w sumie miałam tylko jedną przymiarkę w marcu i kolejna przed samym ślubem i zaraz tego samego dnia odbiór
![]() Mabi - ogólnie nie wyglądają źle, ale nie mam porównania... z tym, że nawet przy tej jakości zdjęcia to ja bym tego satyną nie nazwała. Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-05-02 o 23:05 |
|
|
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie buty nie są złe tylko jak miała być satyna to powinna być satyna.
|
|
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pocieszam się że właściwie buty są najmniej ważne bo i tak ich nie widac całe szczęście że chociaż rozmiarowo dobre i bardzo wygodne a to chyba najważniejsze
|
|
|
|
|
#2964 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
Cytat:
Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#2965 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
o tej porze aż przyjemnie wyjść na spacer - jeszcze nie za gorąco ale już ciepło.Beczka bardzo ładna kojarzy mi się z dostępną w sklepach wódką dębową, którą można kupić w podobnej beczce ale pewnie pojemność dużo mniejsza. Bardzo ładna ![]() Ja 2 tyg. temu zamówiłam 3,8 l. beczułkę szklaną na drewnianym stojaku z kranikiem dla moich rodziców na prezent dla mojego TŻ na 30-ste urodziny (oni z internetem raczej by nie podziałali). Ale jest na tyle delikatna, że po wlaniu wody, z kranika ledwie leciało niestety Sprawdzałaś jak działa kranik? Leci wartkim strumieniem płyn?Cytat:
bardzo mi się podoba to drapowanie na jedną stronę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zawsze marzyłam żeby nosić teo typu buty ale nie jest mi to dane przy moich skrajnie chudych i długich stopach ![]() Cytat:
Stópki jak krasnoludki to pewnie jest spory problem, ale jak na zamówienie... i jak wg konkretnego modelu to powinny być dokładnie takie, jak zapewniali powalczyłabym...---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Co do rozwożenia zaproszeń.... ech... ale harówa aż się nie spodziewałam takiego zmęczenia. Wczoraj rozwieźliśmy większość zaproszeń z mojej strony. Z racji tego, że jesteśmy z TŻ od 10 lat razem, wszyscy go mniej albo bardziej już znają. A że z reguły lubiana jest ta moja cholera to cóż.... byłam rzecz jasna kierowcą, za każdymi drzwiami czekało nas 'ramię wsparcia' i ... 'butelka otuchy' Tak się wszyscy cieszyli. Po 4 odwiedzinach mój TŻ oznajmił, że zanim zdążymy rozwieźć wszystkie zaproszenia przy takiej gościnności, do czasu wesela będzie musiał zorganizować sobie przeszczep wątroby. Wróciliśmy, odebraliśmy psa od rodziców TŻ (w taki upał nie chcieliśmy go targać samochodem mimo klimy) i poszliśmy spać - nawet kolacji nam się nie chciało zrobić. Dziś kolejny dzień (musimy porozwozić wszystko zanim znowu wyjedzie) już sobie wyobrażam. Póki co wszyscy potwierdzali nam od razu, co przyznam było bardzo miłe. Gotuję rosołek co by mojego przyszłego mężulka podratować na zdrowiu trochę a koło południa znowu w trasę. Nie spodziewałam się, że to taka ciężka robota może być przy rozwożeniu zaproszeń P.S. Kiedyś już wspominałam, ze mój TŻ jest większym misiem wczoraj mocno 'uszczęśliwiony' głosił cudowne teorie na temat właściwie wszystkiego niemniej jednak podzielę się kilkoma na temat jego własny (taka auto-ironia w jego wykonaniu):"Niuńka, zawsze powtarzałem, że powinienem trzymać linię, prawda? Nooo, al linia powinna być gruba i wyrazista przecież" "Moja przyszła MałaŻonko, czeka Cię przyszłość z facetem o boskim ciele... niewiele odbiegam przecież od samego Buddy..." "Swoje brzuszysko podkarmiam dla Ciebie, żebyś miała się do czego przytulić.." i wiele wiele innych.. ech ... mój miSZczunio
Zdawało mi się, ze widziałem kotecka. Dobze mi się zdawało... widziałem kotecka... ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818580214.html Edytowane przez Wariate Czas edycji: 2012-05-03 o 08:13 |
|||||
|
|
|
#2966 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a 34 to faktycznie mała stópka , ale ja bym chciała mieć mniejszą ![]() buty Cytat:
a obcas nie jest bardzo duży aż napiszę do sprzedawcy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
co do kraniku leci ok w sam raz nie za dużo i nie za mało tak aby kieliszki powoli się zapełniły ![]() ty mówisz chude stopy a ja się boje że moje chyba szerokie się nie zmieścił do tych butów Ciężka i żmudna robota z tym rozwożeniem
|
|
|
#2967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hehe świetne teksty Ja właśnie piję kawkę , wcianam śniadanko ![]() Po obiedzie jedziemy nad wodę ![]() Po południu jedziemy odwiedzić babcię tż-a m a wieczorem pewnie będziemy odpoczywać w ogrodzie
|
|
|
|
|
#2968 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
drugie najlepsze hehe![]() U mnie narzeczony chudzielec więc ja się przytulając tylko na kości nadziewam
|
|
|
|
|
#2969 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szkoda bo myślałam, że zupełnie mu ją od razu cytrynówką. Ale skoro sama woda ma problem się stamtąd wydostać, to cytrynówka z namiastką miąższu już w ogóle nie poleci pewnie ![]() Mam tak chude stopy, że przy WSZYSTKICH (poza ślubnymi robionymi na miarę), niezaleznie od tego ile pasków je trzyma i tak za wszelką cenę próbują wyleźć przodem buta ![]() 2 m-ce... nie strasz nawet.... nie wyobrażam sobie... w przyszłym tyg. dłuższy wyjazd w okolice Poznania a reszta niemalże na miejscu mieszka (do 120 km) ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
![]() Chwal się tak chwal, to w końcu poprosimy o adres i wszystkie się wbijemy na taką boską sielankę mam chody u samego buddy, mogę przyprowadzić jakby co.P.S. Dopiero teraz dojrzałam jak zabrzmiała moja wypowiedź 'z mojego kranika ...' ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
Swoją drogą nawet nie wiecie jak się cieszę, że ten mój miszczunio ma taki dystans do siebie. Można mu podokuczać żartobliwie a on zamiast się obrażac jak co niektórzy wiwatuje jeszcze i dokłada do pieca z żartami na swój temat. Bo przy mojej bratowej np. to słowa nie można by powiedzieć obdarłaby ze skóry tego, kto by się odważył, hehe.
|
|
#2970 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Kolorystycznie mamy takie same obrączki tylko zamiast fal pewnie zrobimy piaskowanie. Śliczne są
![]() Cytat:
Cytat:
ale nawet gdybym nie miała to i tak bym sie obawiała że na parkiet będą zbyt mało stabilneCytat:
![]() Pierwszy z lewej bardzo mi się podoba Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do rozwożenia zaproszeń to właśnie dlatego ja się nie dałam wrobić w rolę kierowcy bo u nas pewnie też by tak było... Wczoraj po krótkotrwałym marudzeniu że on się źle czuje i żebyśmy przełożyli wizytę na jutro byliśmy u jego ciotki więc pierwsze kroki postawione Oczywiści nie obyło się bez delikatnego podniesienia ciśnienia u mnie no ale nic. Dziś mamy jechać do 3 jego kolegów i może do mojego brata ciotecznego ale jeszcze nie wiemy. No i dziś dostałam wiadomość że 3 osoby ode mnie nie przyjadą z zagranicy Smutno mi się zrobiło bo wiem ze to dopiero początek...
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

wydane zaświadczenia w USC mają ważność tylko 3 miesiące od daty ich wystawienia
a to nam bardzo pokrzyżowało plany bo mamy zaprosic 180 osób a możliwe jest to tylko i wyłącznie w soboty i to jeszcze co 2 tyg. a jeżdżenia będzie po całej Polsce
niestety bez rezultatu
wzorowa Pm pojechała na przymiarkę cała wyszykowana

były robione na zamówienie rozm.34
różnicy w cenie

16.06.2012
myślałam że gorzej będzie wyglądała .
No chamstwo normalnie
ale harówa
a obcas nie jest bardzo duży aż napiszę do sprzedawcy