Rossmann - cz. XIII - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-07, 22:23   #2041
PoKaPoKa
Zadomowienie

Dot.: Rossmann - cz. XIII

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Pod wpływem opinii na KWC postanowiłam sobie zafundować dwa eliksirki ziołowe do włosów firmy Green Pharmacy. Wczoraj tak sobie czytałam opinie i zastanawiałam się, gdzie je mogę dostać. Wchodzę dziś do Rosska i oczom swoim nie wierzę - eliksiry stoją w ekspozycji jako nowość! No to od dziś testujemy. Pachną bardzo zachęcająco.

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...acniajacy.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...rbowanych.html

A jak ze składem??

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Emocja20 Pokaż wiadomość

Moja koleżanka uwielbia podkład z Make Up For Ever, ale ta cena mnie zabija. Może skuszę się na niego, jak już inne mnie zawiodą.
Co to za podkład i jaka cena???

MakeUp Artist www.annettea.pl
PoKaPoKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 22:25   #2042
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez PoKaPoKa Pokaż wiadomość
A jak ze składem??

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Przecież są wklejone zdjęcia ze składem na poprzedniej stronie... Nie spać mi tu

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 22:27   #2043
PoKaPoKa
Zadomowienie

Dziękuję za skład myślałam, że będzie gorszy

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Przecież są wklejone zdjęcia ze składem na poprzedniej stronie... Nie spać mi tu

Nie wiedziałam, że tak się rozpisałyście, a tu nagle zdjęcia

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Musiałam nadrobić dzienne zaległości

Stary 2012-05-07, 22:31   #2044
alikatena
Raczkowanie

Z tego co udało mi się odczytać do Parfum, no bo po tym to już śladowe ilości są, to mamy:

Aqua, Chamomilla recruita extract - wyciąg z rumianka, Triticum Vulgare (wheat) germ extracy - kiełki zbóż, Tussilado Farfara Flower Extract - podbiał pospolity, Acorus Calamus Root Extract - ekstrakt z korzenia tataraku, Polysorbate 20 - emulgator, Parfum - zapach

Diazolidinyl Urea- konserwant, Methylisothiazolinone - substancja konserwująca, Disodium EDTA - stabilizator, zmiękcza, Citric Acid - kwas cytrynowy, Methylparaben - konserwant, Propylparaben - konserwant

także nie ma alkoholu, są wyciągi z roślin - nie wiem jak z rumiankiem, bo może uczulać (chyba że tylko ja tak mam:P), no i trochę konserwantów pod koniec składu

Edytowane przez alikatena
Czas edycji: 2012-05-07 o 22:39
alikatena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 22:34   #2045
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Dobry jest ten kremik? Sama się nad nim niedawno zastanawiałam. To kremik tonujący?
Tak, tu go opisywałam i wrzucałam zdjęcia:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...84&postcount=7
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...9&postcount=15
Stary 2012-05-07, 22:36   #2046
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:

Dobry jest ten kremik? Sama się nad nim niedawno zastanawiałam. To kremik tonujący?
właśnie dlatego napisałam "brązujący" w cudzysłowie, bo on nie brązuje tylko właśnie jest tonujący jak dla mnie może być, kryje średnio, ale wyrównuje koloryt. Mam tylko 2 zastrzeżenia: za bardzo śmierdzi mi alkoholem (wiadomo, drugie miejsce w składzie, ale to chyba indywidualna kwestia odczuwania tego zapachu), a po drugie ciężko się rozprowadza (tak jakby szybko zastyga i trzeba naprawdę szybko nakładać i rozcierać żeby nie było smug). Podsumowując może być jak na okazjonalne używanie, a na razie nie wiem czy kupię go jeszcze kiedyś
Stary 2012-05-07, 22:38   #2047
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
jak się opalę trochę to zakupie, na razie jestem blada jak ściana;d
Stary 2012-05-07, 22:53   #2048
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alikatena Pokaż wiadomość
Z tego co udało mi się odczytać do Parfum, no bo po tym to już śladowe ilości są, to mamy:

Aqua, Chamomilla recruita extract - wyciąg z rumianka, Triticum Vulgare (wheat) germ extracy - kiełki zbóż, Tussilado Farfara Flower Extract - podbiał pospolity, Acorus Calamus Root Extract - ekstrakt z korzenia tataraku, Polysorbate 20 - emulgator, Parfum - zapach

Diazolidinyl Urea- konserwant, Methylisothiazolinone - substancja konserwująca, Disodium EDTA - stabilizator, zmiękcza, Citric Acid - kwas cytrynowy, Methylparaben - konserwant, Propylparaben - konserwant

także nie ma alkoholu, są wyciągi z roślin - nie wiem jak z rumiankiem, bo może uczulać (chyba że tylko ja tak mam:P), no i trochę konserwantów pod koniec składu
Dziękuję strasznie! Czyli nie taki skład straszny jakby się wydawał. Myślałam, że będzie gorzej.

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość
właśnie dlatego napisałam "brązujący" w cudzysłowie, bo on nie brązuje tylko właśnie jest tonujący jak dla mnie może być, kryje średnio, ale wyrównuje koloryt. Mam tylko 2 zastrzeżenia: za bardzo śmierdzi mi alkoholem (wiadomo, drugie miejsce w składzie, ale to chyba indywidualna kwestia odczuwania tego zapachu), a po drugie ciężko się rozprowadza (tak jakby szybko zastyga i trzeba naprawdę szybko nakładać i rozcierać żeby nie było smug). Podsumowując może być jak na okazjonalne używanie, a na razie nie wiem czy kupię go jeszcze kiedyś
Dzięki dziewczyny za recenzje!

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2012-05-07 o 22:55
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 22:53   #2049
yoanna1983
Raczkowanie

Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/producent.php?prod=1852
to zapewne któryś z tych....cena przeraża
yoanna1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 22:56   #2050
emememsik

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
jak się opalę trochę to zakupie, na razie jestem blada jak ściana;d
Ja też, ale jakoś daję sobie radę.
Stary 2012-05-07, 23:06   #2051
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość
mi on pachnie (tzn. śmierdzi) jak jakiś mocniejszy drink i mimo, że jest dość ciemny to i tak lubię bo się fajnie dopasowuje i jest leciutki

Cytat:
Kurcze, w nowej gazetce będzie BB krem z Garniera w promocji. Chyba zrobię sobie zapas, bo już pół swojego zużyłam.
czyli zadowolona jesteś bo ja też planuję kupić, a widziałam w profilu że masz cerę mieszaną jak ja no a obawiałam się, że będzie mnie tłuścić
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 23:08   #2052
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też, ale jakoś daję sobie radę.
Czy ten krem na dzień brązujący nadaje się jako baza pod podkład? Tak się zastanawiam... W obecnej sytuacji działanie podkładu Bourjois Healthy Mix mnie nie satysfakcjonuje i będę używać pod niego kremu BB prawdopodobnie (w celu większego krycia). Czy ten krem Alterry nada się do takiej "operacji"? Pewnie będzie za ciężki. W ogóle to czuć go na twarzy? Klei się po nim skóra?

Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
czyli zadowolona jesteś bo ja też planuję kupić, a widziałam w profilu że masz cerę mieszaną jak ja no a obawiałam się, że będzie mnie tłuścić
Tak, jestem z niego zadowolona. Krem BB stosuję z kremem matującym (Ziaja/Nivea) + puder matujący (Essence). Niestety mam tendencję do wydzielania się nadmiernego sebum w strefie T, więc muszę stosować takie specyfiki. Na temat kremu opinie są podzielone, poczytaj sobie na KWC. Nie chciałabym, abyś sugerowała się moją opinią, kupiła krem, a potem mnie przeklinała. Każdy może inaczej reagować na ten kremik.

Cytat:
mi on pachnie (tzn. śmierdzi) jak jakiś mocniejszy drink i mimo, że jest dość ciemny to i tak lubię bo się fajnie dopasowuje i jest leciutki
Kurcze, kusicie dziewczyny. Może zamiast kremu tonującego Garniera tym razem kupię Alterrę? Nie tłuści twarzy?

_________________________ _________________________ _______

Właśnie spryskałam włosy eliksirem ziołowym. Ten wzmacniający przeciw wypadaniu włosom pachnie rewelacyjnie - tak ziołowo. Ciekawe, czy będzie jakaś widoczna różnica po dłuższym stosowaniu tego specyfiku. Buteleczka bardzo mi się podoba, już widzę w niej moje przyszłe mgiełki własnej roboty, płukanki, itd. Buteleczka będzie wielofunkcyjna.

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2012-05-07 o 23:16
Stary 2012-05-07, 23:14   #2053
emememsik

Cytat:
Czy ten krem na dzień brązujący nadaje się jako baza pod podkład? Tak się zastanawiam... W obecnej sytuacji działanie podkładu Bourjois Healthy Mix mnie nie satysfakcjonuje i będę używać pod niego kremu BB prawdopodobnie (w celu większego krycia). Czy ten krem Alterry nada się do takiej "operacji"? Pewnie będzie za ciężki. W ogóle to czuć go na twarzy? Klei się po nim skóra?
Nie klei się i nie czuć go w ogóle, ale czasem ma tendencję do wałkowania się na twarzy, wiec nie wiem czy nada się pod inny podkład.
Stary 2012-05-07, 23:18   #2054
yoanna1983
Raczkowanie

[QUOTE=Asiuchal;33966148]Czy ten krem na dzień brązujący nadaje się jako baza pod podkład? Tak się zastanawiam... W obecnej sytuacji działanie podkładu Bourjois Healthy Mix mnie nie satysfakcjonuje i będę używać pod niego kremu BB prawdopodobnie (w celu większego krycia). Czy ten krem Alterry nada się do takiej "operacji"? Pewnie będzie za ciężki. W ogóle to czuć go na twarzy? Klei się po nim skóra?

Właśnie spryskałam włosy eliksirem ziołowym. Ten wzmacniający przeciw wypadaniu włosom pachnie rewelacyjnie - tak ziołowo. Ciekawe, czy będzie jakaś widoczna różnica po dłuższym stosowaniu tego specyfiku. Buteleczka bardzo mi się podoba, już widzę w niej moje przyszłe mgiełki własnej roboty, płukanki, itd. Buteleczka będzie wielofunkcyjna.

mnie też Bourjois Healthy Mix nie zadowolił, krycie żadne..podkreśla suche skórki także dobrze, że tylko miałam próbkę tego podkładu a nie kupowałam

podobno na wypadanie włosów są dobre jakieś kosmetyki naturalne np. z mydlarnii franciszka...sama jeszcze nie stosowałam ale może się wkońcu skuszę
Stary 2012-05-07, 23:24   #2055
PoKaPoKa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez yoanna1983 Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/kosmetyki/producent.php?prod=1852
to zapewne któryś z tych....cena przeraża
oj troszkę dużo

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

[QUOTE=yoanna1983;33966294]
Cytat:

mnie też Bourjois Healthy Mix nie zadowolił, krycie żadne..podkreśla suche skórki także dobrze, że tylko miałam próbkę tego podkładu a nie kupowałam

podobno na wypadanie włosów są dobre jakieś kosmetyki naturalne np. z mydlarnii franciszka...sama jeszcze nie stosowałam ale może się wkońcu skuszę

Ja używałam pod jasny podkład i było ok, wyrównuje koloryt, ale po paru godzinach buzia się świeci i schodzi z twarzy

Stary 2012-05-07, 23:31   #2056
lilouuu
Raczkowanie

Cytat:

Ten bloker, tak jak już pisały dziewczyny, przy pierwszym użyciu może szczypać. Mnie się to nie przytrafiło, ale teraz, kiedy stosuję go dwa razy na tydzień czasami szczypanie się pojawia. Raz było dość mocne, to po prostu go zmyłam, teraz jest już o wiele lepiej.

Raz się całą noc drapałam Aż koło trzeciej przyszło olśnienie i go zmyłam Tylko raz tak miałam, mam nadzieję, że to już nie wróci, bo bardzo go
Dałam mu szansę. Próbowałam metodę z rękami do góry, pomogło na chwilę. Teraz szczypie, choć nie tak jak w dwie poprzednie noce.

Teraz leże i pachnę dzidziusiem ;D Dobranoc dziewczęta
Stary 2012-05-07, 23:54   #2057
la_chica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lilouuu Pokaż wiadomość
link nie działa
A w stacjonarnym sklepie/ aptece?
cenzurowało adres
ja zawsze kupuję przez d.o.z, zamawiam przez internet (minimalne zamówienie 20zł) i sama wybieram, w jakiej aptece (d.o.z.u) chcę odebrać,
odbiór jest bezpłatny.
a jak nie masz u siebie tych aptek to oczywiście popytaj w innych, nie wiem jak z dostępnością ale może akurat trafisz
* lśniące włosy
* A6W 6 /42
* 8min. ABS 6, * 8min. buns 6
Dbam o siebie z Wizażankami
la_chica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 23:55   #2058
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś zakupiłam drożdże, a od jutra zaczynam stosować kurację drożdżową.

Cytat:
Ja używałam pod jasny podkład i było ok, wyrównuje koloryt, ale po paru godzinach buzia się świeci i schodzi z twarzy
Dziękuję, w takim razie i ja spróbuję. Może uda mi się coś wykombinować z HM Bourjois'a.
Stary 2012-05-08, 00:06   #2059
la_chica
Raczkowanie

Cytat:
za taką cenę to można w ciemno kupić i przetestować Jakoś w szafie Essence nigdy nie zwracałam uwagi na podkłady, zawsze kupuję lakiery do paznokci.
Też byłam średnio nastawiona, ale poczytałam KWC i się zdecydowałam, to mój pierwszy podkład w musie i w sumie pierwszy idealnie dobrany kolor podkładu na lato będzie ciut za jasny, zastanawiam się nad matt sand (chyba 04), i nad revlonem colorstay 110/150 na większe okazje ale essence jako codzienniak sprawdza się naprawdę ok, w weekendy i wolne dni robię sobie od niego przerwy i chodzę z Ziają - antybakteryjnym kremem tonującym na twarzy, wtedy Essence służy mi jako delikatny korektor. a w domu zmywam makijaż i często nawilżam twarz, dlatego raczej nie dotyczy mnie problem z suchymi skórkami

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Cytat:
Podkreśla mi suche skórki najgorsze jest to że jeden policzek mam taki suchy, że podkład to podkreśla i nie kryje go wcale, są prześwity, nie wiem co z nim jest bo nawilżam cały czas
no to szkoda, widocznie mamy inny typ cery. są dni że mi też "nie leży" ale to sporadycznie i jak mam spore niedoskonałości, albo nałożę rano w pośpiechu i zdarzy się niedokładnie

Co do podkładów... kusicie Manhattanem, a ja ciągle jestem niezdecydowana, Bourjois też kusił ale widzę niepochlebne opinie, kurcze nie znam kompletnie Manhattanu, nic nie mam z tej firmy, zajrzałam na KWC no ale teraz będę mieć dylemat Czy Essence ciemniejszy, czy Manhattan, bo Revlon tak czy siak

i mgiełki też kuszą ale ta rumiankowa - obawiam się - może rozjaśniać włosy, więc chętnie wypróbuję tę drugą
* lśniące włosy
* A6W 6 /42
* 8min. ABS 6, * 8min. buns 6
Dbam o siebie z Wizażankami

Edytowane przez la_chica
Czas edycji: 2012-05-08 o 00:12
la_chica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 00:33   #2060
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:

Kurcze, kusicie dziewczyny. Może zamiast kremu tonującego Garniera tym razem kupię Alterrę? Nie tłuści twarzy?

_________________________ _________________________ _______

ja bym była za Alterrą, przynajmniej skład ma super i cena też niższa
Ty za to kusisz tym eliksirem muszę go mieć, tym bardziej że wszystkie swoje psikacze wykończyłam, a sama sobie nie zrobię bo moja buteleczka ze spryskiwaczem zaginęła w akcji
Stary 2012-05-08, 01:24   #2061
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Tak, jestem z niego zadowolona. Krem BB stosuję z kremem matującym (Ziaja/Nivea) + puder matujący (Essence). Niestety mam tendencję do wydzielania się nadmiernego sebum w strefie T, więc muszę stosować takie specyfiki. Na temat kremu opinie są podzielone, poczytaj sobie na KWC. Nie chciałabym, abyś sugerowała się moją opinią, kupiła krem, a potem mnie przeklinała. Każdy może inaczej reagować na ten kremik.

Alterra jest na twarzy prawie niewyczuwalna. wydaje mi się ze Garnier ma tłustszą konsystencję (ale tylko raz sprawdzałam na testerze) dla mnie on daje efekt takiej cery po opalaniu - wyrównany kolor, ładna, odżywiona i nie czuć, że coś się ma na twarzy

i dzięki za opinię pełno ich wszędzie, ale są tak rozbieżne, że zawrotu głowy można dostać ale opinia Rossmanniaczki ma dla mnie większą wartość nawet jakby mi nie podpasowało to i tak. a swoją drogą to chyba nić nie przebije Under20. taki tłusty był, że ile bym pudru nie użyła to świeciłam się jak nie powiem co.

Cytat:
ja bym chciała zacząć pić drożdże, ale po pierwsze domownicy by się na mnie patrzyli chyba jak na kosmitkę, a po drugie codziennie trzeba stosować to co chwile bym musiała kupować, albo zrobić zapas, ale wtedy patrz punkt 1.

dziewczyny poratujcie znacie coś na bardzo szybki porost pazurków (pewnie w/w drożdże ) no ale coś drogeryjnego/aptecznego tak do 15 zł? właśnie musiałam spiłować dokładnie 0,5cm paznokci bo mi się na 1 zadzior zrobił i chcę żeby jak najszybciej urosły bo jak mam krótkie to mi się co chwile łamią, a długie mi chyba z 2 miesiące wytrzymały
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 01:40   #2062
jofka
Zadomowienie

Cytat:
Alterra jest na twarzy prawie niewyczuwalna. wydaje mi się ze Garnier ma tłustszą konsystencję (ale tylko raz sprawdzałam na testerze) dla mnie on daje efekt takiej cery po opalaniu - wyrównany kolor, ładna, odżywiona i nie czuć, że coś się ma na twarzy

i dzięki za opinię pełno ich wszędzie, ale są tak rozbieżne, że zawrotu głowy można dostać ale opinia Rossmanniaczki ma dla mnie większą wartość nawet jakby mi nie podpasowało to i tak. a swoją drogą to chyba nić nie przebije Under20. taki tłusty był, że ile bym pudru nie użyła to świeciłam się jak nie powiem co.

ja bym chciała zacząć pić drożdże, ale po pierwsze domownicy by się na mnie patrzyli chyba jak na kosmitkę, a po drugie codziennie trzeba stosować to co chwile bym musiała kupować, albo zrobić zapas, ale wtedy patrz punkt 1.

dziewczyny poratujcie znacie coś na bardzo szybki porost pazurków (pewnie w/w drożdże ) no ale coś drogeryjnego/aptecznego tak do 15 zł? właśnie musiałam spiłować dokładnie 0,5cm paznokci bo mi się na 1 zadzior zrobił i chcę żeby jak najszybciej urosły bo jak mam krótkie to mi się co chwile łamią, a długie mi chyba z 2 miesiące wytrzymały
Polecałabym cynk organiczny

25.08 Codzienny makijaż na lato.
28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem!
07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem.
08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej.

Loving & be loved by U
jofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 03:01   #2063
alikatena
Raczkowanie

Cytat:
A ja polecałam, i nadal polecam odżywki Eveline. Tą z diamentami: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...fessional.html

albo tą, którą część osób również poleca: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-paznokci.html

Ja miałam obie i jak dla mnie lepsza jest ta pierwsza. No ale co osoba to opinia. Jest bezkonkurencyjna!! Od kiedy jej używam paznokcie rosną jak szalone, są twarde, nie rozdwajają się, nie łamią a przy tym pięknie wyglądają, bo nadaje ona taki mleczny kolor i połysk! Serdecznie polecam!
Stary 2012-05-08, 07:15   #2064
PoKaPoKa
Zadomowienie

Cytat:

Dziękuję, w takim razie i ja spróbuję. Może uda mi się coś wykombinować z HM Bourjois'a.
Czy po tych drożdżach stan skóry bardzo się pogarsza?? Zastanawiam się nad tą kuracją, bo zapuzczam włosy

---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ----------

Dziewczyny a coś na rozdwojone paznokcie?? Używam odżywek, ale po nich stan paznokci się nie poprawił
A i poszukuję mocno kryjącego korektora na niedoskonałości stosowałabym na podkład, ostatnio kupiłam w inglocie, ale nie trafiłam z kolorem
A tą mgiełkę sama kupię

Stary 2012-05-08, 07:20   #2065
walk_on_air
Raczkowanie

Skad wiecie co bedzie w nastepnej promocji?
Przegladnelam kilka ostatnich stron ale nic nie znalazlam :P

A co do Healthy mix - to jakas masakra, bez podkladu wygladam lepiej niz z - a to dlatego ze podkresla albo moze inaczej uwidacznia kazda sucha skorke! Nawet te ktorych nie widac bez podkladu :/ Nakladam na krem nawilzajacy... Nawet przy Ingrid Mineral silk& lift nie ma takiego efektu a kosztuje tylko 6zl. Co z tego ze nie robi maski, nie zapycha i ladnie pachnie
I nie pokrywa zaczerwien itd. Nawet jak sie go nalozy duzo.

Edytowane przez walk_on_air
Czas edycji: 2012-05-08 o 07:22
walk_on_air jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 07:26   #2066
Adus_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiuchal Pokaż wiadomość
dziś zakupiłam drożdże, a od jutra zaczynam stosować kurację drożdżową. :d

dziękuję, w takim razie i ja spróbuję. Może uda mi się coś wykombinować z hm bourjois'a.
:d
Adus_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 08:34   #2067
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez walk_on_air Pokaż wiadomość
.
Przejrzyj jeszcze raz bo była wklejana gazetka Bodajże w sobotę
Stary 2012-05-08, 08:52   #2068
walk_on_air
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Przejrzyj jeszcze raz bo była wklejana gazetka Bodajże w sobotę
Dzieki Doszlam do 64 strony, a gazetka na 62;p jakby ktos jeszcze szukal
walk_on_air jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 09:45   #2069
monikaW88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alikatena Pokaż wiadomość

Mnie też rumianek uczula
monikaW88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 11:08   #2070
yoanna1983
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez walk_on_air Pokaż wiadomość

A co do Healthy mix - to jakas masakra, bez podkladu wygladam lepiej niz z - a to dlatego ze podkresla albo moze inaczej uwidacznia kazda sucha skorke! Nawet te ktorych nie widac bez podkladu :/ Nakladam na krem nawilzajacy... Nawet przy Ingrid Mineral silk& lift nie ma takiego efektu a kosztuje tylko 6zl. Co z tego ze nie robi maski, nie zapycha i ladnie pachnie
I nie pokrywa zaczerwien itd. Nawet jak sie go nalozy duzo.
zgadzam się H.M.to beznadzieja...też mam ingrid i jest o wiele lepszy a masz jakieś inne jeszcze sprawdzone podkłady?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości