|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego mamusiowego wątku dobiega końca, zapraszam wiec do głosowania | |||
Raczkuję coraz szybciej, mam zęby takie ostre, mamusiu popatrz tylko, jak ja cudownie rosnę. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 6,90% |
Raczkuję i siadam, i zęby mam dwa i z nimi wyruszam na podbój świata! |
1 | 1,72% |
Mam trzy zęby, chodze raczkiem, jestem dużym niemowlaczkiem. |
8 | 13,79% |
U boku swej mamy, lecz już na czworakach, wyruszyć zamierzam na podbój Wszechświata. |
6 | 10,34% |
Glutenu jedzenie i próby stawania to naszych bobasów codzienne zmagania. |
1 | 1,72% |
Już za chwilę, za troszeczkę, zdmuchną dzieci na torciku pierwszą świeczkę. |
11 | 18,97% |
Raczkowanie nam nie straszne, czekaj mamo jak ja chodzić zacznę! |
1 | 1,72% |
Bose stópki, gołe główki i nie straszne nam docinki pani staruszki |
1 | 1,72% |
Roczki świętujemy, mamy na krok nie odstępujemy-zębami gryziemy, w świat sami niedługo pójdziemy |
0 | 0% |
Pierwsze piegi na małych noskach, ach jakże słoneczna jest ta wiosna |
1 | 1,72% |
Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy-kuny |
11 | 18,97% |
Mamo,mamo Ja już stoję i niczego się nie boję |
8 | 13,79% |
Mam już ząbki, stoję ładnie i biorę to co popadnie. |
2 | 3,45% |
Ząbki dają się we znaki, bo my fajne wakacyjne dzieciaki. |
0 | 0% |
Żegnam zimę, witam wiosnę bo Ja szybko przecież rosnę. |
3 | 5,17% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
Dzień doberek.
Moje dziecię obudziło mnie dziś koło północy (tak, tak, ja już o tej porze śpi ![]() Podejrzewam, że i tak znaczną część tych akrobacji przespałam, bo jak otworzyłam czy Domek był całkowicie wybudzony ![]() Usypianie go trwało godzinę, bo syn chciał spać z mamą, a mama sama. Zdeterminowana wstawałam, przytulałam, głaskałam i odchodziłam. Zdeterminowany Dominik zamykał oczy, otwierał, przekręcał się na brzuch, dopadał szczebelków, podejmował próby przeciśnięcia się ![]() Zabawa przednia. Padł o 1. Chyba się nie wyspałam ![]() Lilka ![]()
#4802 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
Cytat:
co do drugiej części Twojego postu - wyobrazilam sobie te sytuację Marinko ![]() LiLi - Julka dziś wstała o 6 dokładnie, zapala sobie ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2012-05-08 o 07:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | |||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
super ![]() Jadę zaraz na zakupy, przypomniałam sobie że nie mam szpilek na sobotnie chrzciny ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
Cześć kochane.
Na wstępie powiem tyle, że mój bobas wstaje o 4.30 od kilku dni ![]() Tym sposobem, czuję się jakby był już środek dnia. Jeszcze pogoda taka du.pna. Dzięki kochane za miłe słowa, ale żadna ze mnie piękność, zresztą mielczanki mnie widziały wiele razy na naszych spotkankach, i mogą potwierdzić ![]() A z opalenizną fajna historia, bo ja z natury jestem typ królewny śnieżki ( biała twarz, czarne włosy ), a tam taka bura, bo udało mi się wygrać karnet na 2 opalania natryskowe w naszej lokalnej gazecie ( korso mielczanki ![]() alibany u mnei też nie ma wesel żadnych, podniecam się tym co nas czeka, bo ostatni raz byłam na weselu, gdy szłam do komunii ( serio!). Tak więc nawet nie wiem, jaki panuje odzieżowo-weselny dress kod, ale dobrze, że mam Was, to już wiem ![]() shirko kochana jesteś, ale pokombinuje z tą spódnicą, mam taką jedna bluzkę mgiełkę ( upolowałam w lumpku ![]() ![]() ![]() aniu przyjemnych ( a czy zakupy mogą być w ogóle nieprzyjemne? ![]() Boże, ależ się czuje beznadziejnie przez te pobudki przed 5. Jak flak jakiś. Beatko miłego zjazdu ![]() ![]()
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Edytowane przez Marina1 Czas edycji: 2012-05-08 o 07:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4805 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aniu doszły do Ciebie pieniążki? ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też nie potrafię CZASEM powiedzieć komuś wprost, że coś mi się nie podoba, żeby tak nie robił itp., ale jak powiem, to mam ogromną satysfakcję i czyste sumienie-spróbuj ![]() Ostatnio miałam taka sytuację z teściową( oj tak, znowu teściowa ![]() ![]() Musze właśnie z nim porozmawiać, żeby zwracał uwage swoim rodzicom ![]() ![]() Ale jakto brak? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień Dobry ![]() Dzisiaj słonecznie, ale tylko 5 stopni rano. Zauważyłam jak Natka pisała do Marzeny o Borysie ![]() ![]() Ale też go oddajemy rodzicom, jak tylko zjadą na stałe-nie dam rady z dwójką dzieci i psem, a sprzątania ile odejdzie ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
doszły, dziękuję ![]() Ten zestaw kołderka z poduszką to w Biedronce? Fajny artykuł, polecam http://www.dzieciowo.pl/2012/05/a-mo...ie-chodzi.html
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, ten zestaw w biedronce będzie od czwartku za 39,90 ![]() A za artykuł już się zabieram ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mierzyslismy Sare do Cybexa, to jej ledwo oczy wystawały ![]() Kolor nuny??? helołłłł jaki moglismy wybrać kolor dla Panienki Sarenki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Zakorzenienie
|
ja prawdopodobnie sprzedaje Nune
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Zakorzenienie
|
blondynka powariowałaś
![]() Co ci nie pasuje w nunce? |
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jej zalety regulowana rączka, łatwość składania.Ja każdy wózek porównuje bo Bugaboo i mam wysokie wymagania ![]() a druga sprawa zast się czy brać B na Rodos a wózek był w tym celu kupiony ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4812 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamy taki właśnie i Szymuś lubi z niego pić,innych nie używamy ![]() Cytat:
padłam bo sobie to wyobraziłam , wiem,że Tobie pewnie nie do śmiechu ale ja sie ubawiłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak dzisiaj Ala się czuje ?? ![]() Cytat:
a ja zazdroszczę możliwości zarabiania podczas wychowawczego , dla nas taka opcja to byłoby rozwiązanie wszystkich problemów finansowych. Cytat:
![]() hej mamuśki, mały zalicza drzemkę bo wstał jak prawie zawsze o 7 , ale nie narzekam bo śpi całe noce już chyba z 4 miesiąc . Shira daleko do siebie nie mamy, jakieś 80 km więc korepetycje jak najbardziej aktualne ![]() i oczywiście zapomniałam co miałam napisać dziś już słonecznie , choć chłodno ale na spacerek po południu wyruszymy ![]() no to w nagrodę mój łobuz ![]() Edytowane przez dziubek79 Czas edycji: 2012-05-08 o 09:14 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do zakupów to uwierz mi ,że mogą być nieprzyjemne ![]() ![]() Lilka sto lat glutku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 | ||||
Zadomowienie
|
Bry Kuny
![]() QUOTE=patik87;33946851] Shira to Cię syn wywiezie na łyżce teraz ![]() [/QUOTE] jak tak dalej będzie i nie da mi pospać to tak się to skończy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no mam kilka opcji ale cukiernie tylko ze swoich katalogów ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() nie no nie zacytowało mi połowy ![]()
![]() |
#4815 |
Zakorzenienie
|
laski w Biedrze beda wozki po
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4816 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4818 |
Zakorzenienie
|
raczej po wybuchu bomb
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam takie nagrody ![]() Cytat:
![]() Mam tak samo. Czasem nabiorę całe naręcze betów, a i tak nic nie pasuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4820 |
Raczkowanie
|
Hey przywitam się
![]() ktoś nas jeszcze pamięta ![]() powróciliśmy z działki po długim w sumie nie weekendzie a tygodniu ![]() nie dam rady nadrobic wszystkiego przejrzalam mam nadzieje, że wszystko dobrze na naszym wątku ![]() dzieciaczki śliczne, nie da się przejść obojętnie obok żadnego zdjecia ![]() ![]() pochłoneło mnie beztroskie życie na wsi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Zakorzenienie
|
Iustyna Ty kiedyś pisałaś, że używasz płynu micelarnego prawda?
Jakiej firmy? To są głównie płyny do demakijażu? Ja kupiłam ten: http://www.google.pl/imgres?q=p%C5%8...72&tx=28&ty=42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj tak , znam to dokładnie, mój mózg jeszcze nie zakodował chyba wiekszego rozmiaru i jak patrze na ciuchy to wydają mi się duże i że będą dobre a jak je zaczynam ubierać to się okazuje że nie ma na to szans ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak sluzy do demakijazu ale ją używam go po życiu twarzy mleczkiem do demakijazu bo fajnie zbiera pozostałości kosmetyków lepiej niż tonik, poszperaj w KWC Lili który ma dobre opinię, podobno jakiś nowy z ziaji jest oliwkowy chyba płyn micelarny i niedrogie ale czy dobry to nie wiem, wracam już z Rze, praca oddana, ufff....
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2012-05-08 o 14:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4824 |
Zakorzenienie
|
no i z głowy , teraz tylko obrona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() marzenko pw z numerem dotarł?? umawiamy sie jakos??
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
Wtajemniczenie
|
Używałam z Ziaji Płyn micelarny Sopot Spa: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...micelarny.html i wydawał mi się dobry, do czasu aż kupiłam ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...sibio-h2o.html. Droższy ale rewelacyjny! Sama poczytaj recenzje.
![]() |
#4827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4828 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ale mam nadrabiania... Mało mnie ostatnio, bo robimy sobie mały remont ( malowanie itp. ) Brumku ![]() ![]() Beatko ![]() Lili wózek bardzo fajny ![]() ![]()
#4829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za odpowiedzi odnośnie wózków, fotelików i płynu micelarnego ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
Zadomowienie
|
czesc
Lilianko - z okazji 10-tej miesięcznicy ![]() ![]() miłego dnia ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.