Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-11, 10:47   #451
zubi89
Zakorzenienie

Dot.: Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
W naszych rodzinnych stronach też się komunie w domach robi. Nie byłam jeszcze na takiej, gdzie była w lokalu. Rozumiem jak ktoś mieszka w małym mieszkaniu i po prostu nie pomieści tyle osób, ale jak ktoś ma duży dom to jak dla mnie lokal jest zbędnym wydatkiem.

Jutro jedziemy do rodziny Tż w Bieszczady i zaprosimy około 23 osoby, a w niedziele następna partia tym razem już na miejscu. No i najważniejsze. W poniedziałek jedziemy kupić obrączki
zazdroszcze...kocham Bieszczady od 14 lat co roku jeździmy tam na wakacje do rodziny to mój "raj na ziemi"

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 10:49   #452
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
W naszych rodzinnych stronach też się komunie w domach robi. Nie byłam jeszcze na takiej, gdzie była w lokalu. Rozumiem jak ktoś mieszka w małym mieszkaniu i po prostu nie pomieści tyle osób, ale jak ktoś ma duży dom to jak dla mnie lokal jest zbędnym wydatkiem.

Jutro jedziemy do rodziny Tż w Bieszczady i zaprosimy około 23 osoby, a w niedziele następna partia tym razem już na miejscu. No i najważniejsze. W poniedziałek jedziemy kupić obrączki
Też wychodzę z założenia, że jeżeli ma się warunki w domu na zrobienie komunii to lokal jest zbędny. Zresztą każdy robi takie "imprezy" na jakie go stać i czy to jest dom, małe mieszkanko czy lokal to to nie ma znaczenia.
Widzę, że jutro zapowiada się pracowity dzień!
za obrączki

Cytat:
Ja byłam chłopczycą i bawiłam się klockami razem z moimi braćmi Lalki mnie nie rajcowały wtedy
No to domek musiał stać pusty...
Ja też lubiłam bawić się z bratem klockami i samochodami.

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość

Ach i zapomniałam wam wczoraj powiedzieć że wizaż przyczynił się do mojej dobrej oceny na wczorajszym kolokwium
Było pytanie o mechanizm działania ultradźwięków i wykorzystanie ich i były jakieś dziwne odpowiedzi, za bardzo nie kojarzyliśmy tego z zajęć żeby nam mówiła No i czytam te odpowiedzi i nie wiem, ostatnia odpowiedź było coś tam o kawitacji. I mnie olśniło PEELING KAWITACYJNY I tym oto sposobem dzięki zabiegom przedślubnym pm-ek zaznaczyłam dobrą odpowiedź
Wizaż jest dobry na wszystko!
Stary 2012-05-11, 10:49   #453
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Gosza u mnie w mieszkaniu 48m2 mieszka 6 osób w tym 3 dzieci i na prawdę nie mam gdzie zrobić tej cholernej komunii i do prestiżu to mi bardzo daleko. 140zł za osobę to ja też myślałam że na wesele ale obdzwoniłam wszystkie lokale w mieście i ceny sa mniej więcej takie same.... Oni na tym po prostu biznes robią i tyle..... A ja po rpostu nie mam wyjścia... i muszę zapłacić albo nie robić żadnej komunii
Stary 2012-05-11, 10:52   #454
kindziulindzia
Zakorzenienie

8 dni

a dziś panieński i kupiłam sobie wczoraj za☠☠☠iście różowiastą sukienkę z House tylko ni cholery nie wiem jakie rajstopy do tego?? jakieś propozycje??

19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 10:52   #455
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Wysłałam Ci PW
Już czytam i odpisuję

Dziewczyny tak mi się chce spać, że oczy mi się same zamykają...
Lece do pracy.
Eh mdłości przeżyłam to teraz senność muszę przeżyć

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 10:53   #456
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
8 dni

a dziś panieński i kupiłam sobie wczoraj za☠☠☠iście różowiastą sukienkę z House tylko ni cholery nie wiem jakie rajstopy do tego?? jakieś propozycje??

ja bym zalożyła cieliste ale to ja bo ogólnie nie lubie kolorowych nawet czarnych
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 10:55   #457
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:

Cielaki tylko i wyłącznie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 10:58   #458
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
o boziu przy tym to juz się poryczałam

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=178

Padłam

Cytat:
- 3l Ballentins'a
- 3 l Red Labela (Jaś wędrowniczek czerwony)
- 1 l jakiegos brendy ze stocka
- 2 litry jakiegoś whiskey z Francji (pisze że szkocka ale produkowana we Francji)
- z 10 litrów śliwowicy
wyciągneli to dziś z barku w pokoju gdzie remont nawet fotę strzeliłam

a jeszce wódka wino to będizemi mieli czym opijać miesiąc miodowy bo nie widze na moim weselu ludzi którzy by się jakoś na to połasili bardzo

wow! jaki zapas

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Jeszcze się zdziwicie po weselu, że od tych co nie mają wiele dostaniecie sporo, a od tych co za przeproszeniem pieniędzmi sraja dostaniecie bardzo mało. Tak to już niestety jest. My nie patrzyliśmy na koperty. Ale pewni ludzie, w tym ojciec męża, trochę nas zniesmaczyli. Bo żeby sie na slubie syna pochwalić nowym samochodem za 50 tys. euro to go było stać, ale żeby syna finansowo wspomóc z racji wesela, to już nie... Szkoda gadać!
Zgadzam się...

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie. Powiedzcie mi ile się teraz daje na komunie kasy dziecku?? Może takie trochę bezczelne pytanie ale my mamy 3 komunie. Moja chrześnica, Tż chrześnica i jego bratanica. Nie wiem ile dać i skąd nabrać tych pieniędzy.
Nie orientuję się w tym temacie, bo chrześniaków jeszcze nie mamy, a ostatnia komunia na której była to jakieś 10-12 lat temu...

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__;34038070
wiecie co ja chyba mam jakąś dziwną laskę na kursie...[COLOR=LemonChiffon
[/COLOR]
faktycznie jakaś dziwna

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Kto ma ochotę lecieć jutro na rewelacyjnego lasta?
http://www.easygo.pl/wycieczka/hiszp...18983741477890
Aż mam ochotę rzucić wszystko w cholerę i zacząć się pakować.
Ale ekstra cena!!

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak mi się chce spać, że oczy mi się same zamykają...
Lece do pracy.
Eh mdłości przeżyłam to teraz senność muszę przeżyć
Będzie dobrze, trzymaj się

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 11:01   #459
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:

ja bym zalożyła cieliste ale to ja bo ogólnie nie lubie kolorowych nawet czarnych
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
[/LEFT]

Cielaki tylko i wyłącznie.
dzięki
a z tyłu mam przez plecy chabrowy suwak też myślałam o cielistych ale wolę się upewnić i trochę się boję dzisiejszego wieczoru
19.05.2012
Stary 2012-05-11, 11:01   #460
ladystar
Zakorzenienie

JennyAniolku widze w podpisie ze jednak lecicie do Paryza

Cytat:
8 dni

ja bym wybrala jak zwykle bez

Milego dnia zmykam na podboj urzedow

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 11:10   #461
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Ale miałam koszmary. Najpierw śniło mi się że stoję pod kościołem z tata nikogo więcej nie ma a mi się gorset od sukni rozwiązał i prawie mi zleciala a tata nie chciał jej zawiązać. Potem śniła mi się msza ślubna. Już po przysiedze patrzę na palec mam za dużą obrączkę a mój TŻ ma swoją w połowie palca no ok. Wesle było w jakimś namiocie patrzę i nie widzę naszych fotografów chodzę szukam babki znalazłam ją ona taka w☠☠☠☠iona że złamaliśmy umowę bo mój tata jakiegoś fotografa wynajął i zdjęć nie będzie. Latałam po całym mieście i błagałan żeby zmieniła zdanie
Cytat:
Też miałam dziś koszmar ślubny że poszłam na przymiarkę sukni a okazało się, że brzuszek mi się ledwo mieści a tu jeszcze 2 miesiące do ślubu. i jakaś za krótka była i brzydka
a potem w dzień ślubu jeżździłam za welonem bo okazało się, że zapomniałam uszyć
Co za sny

Cytat:
Visaxinum ja miałam brzydką buzię po odstawieniu pigułek. Te tabletki mi pomogły
Dzięki za info, może przyda się na przyszłość

Cytat:
Tak, kupuję kolczyki w Aparcie, takie jak w załaczniku i zastanawiam się czy nie włożyć też posiadanej już bransoletki jako 'something old', ale zobaczę czy będzie pasować jak będę mieć je w domu.
Ładne kolczyki

Cytat:
w przyszłym tygodniu dostaniemy wycenę remontu mieszkania normalnie strach się bać
Oby cena Was nie powaliła

Cytat:
Powodzenia i miłego wypadu

Cytat:
Ach i zapomniałam wam wczoraj powiedzieć że wizaż przyczynił się do mojej dobrej oceny na wczorajszym kolokwium
Było pytanie o mechanizm działania ultradźwięków i wykorzystanie ich i były jakieś dziwne odpowiedzi, za bardzo nie kojarzyliśmy tego z zajęć żeby nam mówiła No i czytam te odpowiedzi i nie wiem, ostatnia odpowiedź było coś tam o kawitacji. I mnie olśniło PEELING KAWITACYJNY I tym oto sposobem dzięki zabiegom przedślubnym pm-ek zaznaczyłam dobrą odpowiedź

Cytat:
http://www.pudelek.pl/artykul/40161/..._maz_na_zamku/

wrześniówki no no sama smietanka bierze ślub we wrześni Brad i Angelina teraz ona no no
no no no

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-05-11, 11:11   #462
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
8 dni

Cytat:
dzięki
a z tyłu mam przez plecy chabrowy suwak też myślałam o cielistych ale wolę się upewnić i trochę się boję dzisiejszego wieczoru
Ja bym ubrała cieliste
Oj tam, oj tam lepiej niech TŻ się boi , bo jak impreza się Wam rozkręci jak w Kac Vegas to wiesz... A Ty masz się nie martwić i świetnie bawić i wyświętować swoje ostatnie 8 dni panieństwa

Stary 2012-05-11, 11:12   #463
malwus20
Wtajemniczenie

Witajcie w nowym watku

Kindziulindzia - wyglądasz przepięknie w swojej sukni, zmieniłaś się bardzo -- na lepsze Bedziesz piękną Panną Młodą
Madzia2306 - Wiem coś o tym madzia, mój Tż też sie stal bardziej troskliwy Ach jak ten slub zmienia
Stary 2012-05-11, 11:14   #464
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość

i wiecie co? niektórzy twierdzą że po ślubie wlaściwie w związku nic sie nie zmienia... tylko tyle że nosimy obrączki... w naszym przypadku dużo się zmienilo a raczej tż się zmienil... dawno go nie widzialam tak uczuciowego i troskliwego.. ja w domu jestem dopiero na 23 a on jeszcze po mnie wychodzi na przystanek żebym sama nie szla mimo że móglby isc spac bo wstaje o 5 rano, nie wspomnę o tym że poprostu zmienil się w kochającego męża... chwali się że ma żonę, nawet na fejsa dodal zdjęcie ze ślubu czego nigdy nie robil bo ma tylko jedno zdjęcie profilowe... normalnie nie ten czlowiek... i mnie się to podoba nawet jak wrócę o 23 z pracy to szykuje mi jedzonko bo wie że glodna jestem... no i na pytanie koleżanki jak się czuje po ślubie odpowiedzial że bardzo dobrze i że jest lepiej niż przed ślubem
Mmmm, urocze. Uroczy ten Twój mąż. Aż się wzruszyłam
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 11:16   #465
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Chwilę mnie nie było, a tu nowy wątek

I oczywiście zacytowałam z poprzedniego - wiadomość dla fabulous

Mamy teraz tyle do załatwiania, że chyba dopiero po ślubie wdrożę się w dyskusje na wątku. Nie zapomnicie o mnie do tego czasu?

Na 2 tygodnie przed nie mamy garniaka, butów, majtów, drugiej koszuli dla TŻeta, deko auta i jeszcze parę pierdół się robi.

Mam chwilkę na poczytanie, to idę na szybko przelecieć wątek

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 11:16   #466
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
w przyszłym tygodniu dostaniemy wycenę remontu mieszkania normalnie strach się bać

mi też wszyscy mówią że po ślubie to się wszystko zmienia na gorsze szczególnie jak się nie mieszka razem.... a ja myślę że jak ktoś wychodzi z takiego założenia to tak pewnie będzie w jego przypadku... ja jestem dobrej myśli... wiem że bałaganiarstwo mojego TŻ będzie duuuużym problemem ale damy radę w końcu trzeba starać się przezwyciężać przeciwności
Ja się nauczyłam przez te 3 lata, że to nie tylko moje mieszkanie ale też Jego i po mimo tego, że ma za☠☠☠isty burdel na biurku ja go nie mogę posprzątać po swojemu bo to Jego przestrzeń. Ciężko z tym na początku ale trzeba się nauczyć.

aleksandrettaa: Buty są spoko, jednak przód jest dość płytki i ja mam haluksy, po powoduje, że w jeden nodze ciut mnie obciera, ale to kwestia rozbicia ich trochę i rozchodzenia Ale tak to są spoko

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 11:16   #467
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Witajcie w nowym watku

Kindziulindzia - wyglądasz przepięknie w swojej sukni, zmieniłaś się bardzo -- na lepsze Bedziesz piękną Panną Młodą

czyżbym była wcześniej wielorybem
19.05.2012
Stary 2012-05-11, 11:21   #468
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość

[/COLOR]i wiecie co? niektórzy twierdzą że po ślubie wlaściwie w związku nic sie nie zmienia... tylko tyle że nosimy obrączki... w naszym przypadku dużo się zmienilo a raczej tż się zmienil... dawno go nie widzialam tak uczuciowego i troskliwego.. ja w domu jestem dopiero na 23 a on jeszcze po mnie wychodzi na przystanek żebym sama nie szla mimo że móglby isc spac bo wstaje o 5 rano, nie wspomnę o tym że poprostu zmienil się w kochającego męża... chwali się że ma żonę, nawet na fejsa dodal zdjęcie ze ślubu czego nigdy nie robil bo ma tylko jedno zdjęcie profilowe... normalnie nie ten czlowiek... i mnie się to podoba nawet jak wrócę o 23 z pracy to szykuje mi jedzonko bo wie że glodna jestem... no i na pytanie koleżanki jak się czuje po ślubie odpowiedzial że bardzo dobrze i że jest lepiej niż przed ślubem
woo super ! mam nadzieję że i z moim tak będzie
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 11:22   #469
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
aleksandrettaa: Buty są spoko, jednak przód jest dość płytki i ja mam haluksy, po powoduje, że w jeden nodze ciut mnie obciera, ale to kwestia rozbicia ich trochę i rozchodzenia Ale tak to są spoko
Dzięki za opinię. Wybiorę się w weekend do mokotowa to oblukam je.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 11:23   #470
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
A na czym one polegały?
Cytryny

Dj wybrał 5 czy 6 osób i każda trzymając w buzi cytrynę miała zaśpiewać jakąś piosenkę. Wszyscy uparli się na sto lat , ale zabawa ok - było dużo śmiechu

Marynarki

Dj wybrał 5 czy 6 par (nie pamiętam już ) i zabawa polegała na tym, że on puszcza muzykę, pary tańczą i jak zatrzyma to panie mają szybko zdjąć marynarkę partnera, obrócić ją na drugą stronę i założyć (raz marynarka była ubrana dobrą stroną, raz wewnętrzną); która para zrobi to jako ostatnia odpada. A w finale to pani miała ubrać jak najszybciej marynarkę

Miał być jeszcze test zgodności po oczepinach, ale chyba dj jakoś o nim zapomniał

Aha i jeszcze po pierwszym tańcu była zabawa zapoznawcza - były 2 kółeczka panie i panowie. Dj puszcza muzykę, tańczymy w kółku i jak przestaje to panie odwracają się do panów i przedstawiają, a znam jeszcze wersję, że pary muszą ze sobą chwilę zatańczyć, potem znowu wraca się do kółeczka, dj puszcza muzykę i znowu wita się/tańczy z kimś innym no chyba, że tak jak u nas 2 czy 3 razy trafiłam na tą samą osobę

Cytat:
Udanej zabawy , a rajtki to oczywiście cieliste

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
JennyAniolku widze w podpisie ze jednak lecicie do Paryza
Mamy taki plan
Póki co ustaliliśmy datę - 18/19.09 , teraz tylko upolować dobre loty () i odliczać dni

A dostałaś moją PW, bo nie dostałam odpowiedzi

---
U mnie zupka już nastawiona, mam smaka na ogórkową i czekam aż mąż wróci, a popołudniu mamy zamiar jechać na działkę/ogród i może będzie grill , bo pogoda póki co ładna

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-05-11, 11:24   #471
natka21
Raczkowanie

Eh, od rana czytam i w koncu udalo mi sie nadrobic zaleglosci co prawda w pracy jestem wiec to czytanie takie wlasnie przerywane..

jesli chodzi o komunie, to ja mialam dwa lata temu komunie chrzesniaka i dalam mu aparat cyfrowy. nie jakis tam bardzo drogi okolo 300 zlotych chyba kosztowal i do tego ksiazka o fotografowaniu, czekoladki i pamiatka. jestem przeciwniczka dawania dzieciom bardzo drogich prezentow, bo to uczy ich konsjupcjonizmu. Mam jeszcze 2 dzieci chrzestnych (chresniak ma niecale 4 lata a chrzesnica niecale 2) i mysle ze do tego czasu nie zmieni mi sie to bardzo. Teraz jak idziemy na komunie (dwie i to w dodatku tego samego dnia;/) to dla jedenj dziewczynki dajemy mp4 lub mp5, a drugiej kupujemy akwarium z tym wyposazeniem - ale takie nie za duze max 50 litrow.

a poaza tym to mnie najnormalniej nie stac zeby dawac po 1000 jako chrzestna czy nawet na zwykla komunie wiecej niz np 100-200 zlotych ..

Zaręczeni od 01.05.2008

Nierozłączni od 22.09.2012

Edytowane przez natka21
Czas edycji: 2012-05-11 o 11:28
natka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 11:28   #472
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
zazdroszcze...kocham Bieszczady od 14 lat co roku jeździmy tam na wakacje do rodziny to mój "raj na ziemi"
Mi tam się Tż oświadczył. Mieliśmy jechać w drugą rocznicę zaręczyn do tych rodzinek (1 maja) no ale Tż nie dostał wolnego w pracy i wyjazd się opóźnił. Tylko mam teraz dylemat w co się ubrać

Cytat:
8 dni

A po co Ci rajstopy. Jak impreza będzie udana to i tak je podrzesz

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 11:30   #473
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natka21 Pokaż wiadomość
Teraz jak idziemy na komunie (dwie i to w dodatku tego samego dnia;/) to dla jedenj dziewczynki dajemy mp4 lub mp5, a drugiej kupujemy akwarium z tym wyposazeniem - ale takie nie za duze max 50 litrow.

Jezusiczku jestem chyba zacofana. Co to jest mp5? Cóż więcej to jeszcze ma niż mp4?
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 11:30   #474
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:

A po co Ci rajstopy. Jak impreza będzie udana to i tak je podrzesz
no tak faceci zębami będą zrywać
19.05.2012
Stary 2012-05-11, 11:31   #475
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Dzięki za opinię. Wybiorę się w weekend do mokotowa to oblukam je.
ja swoje też tak kupiłam bo bliziutko mieszkam

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 11:32   #476
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Potrzebuje rady - byłyście kiedyś na weselu gdzie była zabawa w karetę? Jak to wychodzi, fajnie? Nie jest bardzo oklepane?
Ja tej zabawy nie rozumiem

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 11:34   #477
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:
dzięki
Pokaż sukienkę

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 11:35   #478
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
U mnie zupka już nastawiona, mam smaka na ogórkową i czekam aż mąż wróci, a popołudniu mamy zamiar jechać na działkę/ogród i może będzie grill , bo pogoda póki co ładna
Ja też właśnie ogórkową nastawiam

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 11:35   #479
bejb200
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Zostalo juz tylko 30 dni!!!!

W zwiazku z czym mam dla was zestawienie

Slub 09.06.2012 w stylu vintage
.
Kosciol: Kaplica Matki Bozej Krolowej Swiata (niestety strasznie kiepsko ze zdjeciami, mamy 3 koscioly, to jest ten drewniany na 3 zdjeciu od gory)
http://www.kamesznica.wiara.org. pl/i...=0&NrM=0&Poz=1

Restauracja, Karczma Ochodzita
http://www.ochodzita.com.pl/

Noclegi dla gosci zarezerwowane, w karczmie na pietrze.

Zespol, Singers Band
http://www.singers-band.com/

Oprawa muzyczna w Kosciele, w trakcie zyczen i przy obiedzie:
www.kapela.beskidy.pl

Samochod Lea Francis 1951
http://www.limuzynaweselna.com.pl/

Fotograf: znajomy

Obraczki Stelmach 215
http://www.jubilerskorpion.pl/obracz...5%9Blubne.html
(zakupione w www.taxor.pl)

Bukiet: piwonie ecru, anemony fioletowe, kraspedia zolta, roze brudny fiolet, dziurawiec ozdobny, mini chryzantemki zielone.

Fryzjer: Studio Trend Zywiec

Nauki, poradnia: zwolnieni

Protokol: podpisany

Sukienka: Justin Alexander 8465, dlugosc 7/8
http://www.thebridalshop.com/justina...ridal/8465.htm

Buty: Menbur ecru, Vivienki brudny fiolet, Zara pudrowe, balerinki biale

Wlosy: loki polupiete, do tego toczek z kwiatkiem, po kosciele zostaje sam kwietek.

Wodeczka zamowiona u znajomego w hurtowni, w razie jakby zostalo zawsze mozemy zwrocic.
80 butelek Finlandii na 90 os, ale nie sadze zeby zeszlo wiecej niz 50 bo polowa gosi bedzie z NL a oni wodki nie pija, dla nich bedzie piwo, wiono i jakies whiski ale jeszcze nie wiem jakie, bo ja to sie na tym kompletnie nie znam.

Makijaz: Kasia Sobocinska

Ciasto zamowione u miejscowej Pani Zosi, swojskie wypieki. Na stolach beda tylko drobniutkie ciasteczka a ciasto bedzie na szwedzkim stole wraz z owocami, fontanna czekoladowa i innymi slodkosciami.

Tort: trzypietrowy, udekorowany zywymi kwiatami

Zaproszenia: wlasny projekt

Podziekowania dla gosci: na powitanie lizaki, na pozegnaie ciasto
http://e-slodycze.com/22_Lizaki-okol...5%9Bciowe.html

Ksiega gosci: wlasnorecznie robiona

Podziekowania dla rodzicow: fotoksiazki ze zdjeciami z cywilnego

Podziekowania dla swiadkow i dwoch osob dzieki ktorym sie poznalismy: pyszne winko ze specjalna przez nas zrobiona etykietka, z przodu nasza fotka z tylu podziekowania.

Zostalo do zalatwienia:

-piosenka na pierwszy taniec,
-obgadac szcegoly z orkiestra
-obgadac szczegoly z fotografem
-dokupic brakujace rzeczy do kuferka
-umowic sie na pazurki
-pomyslec nad zabawami
-rozchodzic wszytskie 4 pary butow
-wieczor panienski
-podroz poslubna (wybrac last min)
Piękne zestawienie! Jestem w szoku że tak wszystko dopracowane.Ja mam za mało czasu by tu tak często zaglądać i potem muszę nadrabiać zaległości.
Ale mam już parę zdjęć z makijaży ślubnych i fryzur i obiecuje że wstawię na dniach;-)
bejb200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 11:37   #480
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Ja tej zabawy nie rozumiem
Nie jest to zbyt ambitna zabawa uczestnicy mają przydzielone role i siedzą na krzesłach, prowadzący czyta tekst i osoba o której mowa wstaje i obiega swoje krzesło.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości