|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24
Cytat:
|
|
|
#872 |
|
Rozeznanie
|
swterek miałam biały- robiła mi go na drutach mama kolezanki. taki delikatny rękawy 3/4, konczył się zaraz pod zebrami.
|
|
|
|
#873 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#874 | ||
|
Wtajemniczenie
|
nie,nie
chyba goscie by się obrazili gdyby o takiej porze zakończyc zabawę ![]() Cytat:
Cytat:
dopiero jak wychodziliśmy z sali około 6 rano, to poczułam zimno.
|
|
|
#875 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Masz Słońce jakieś rozeznanie w sferze sweterków takich? Szukam i szukam.. Widziałam w Mohito prześliczny miętowy, ale nie będzie mi pasował w razie W... Cytat:
współczuję,
|
|
#876 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlaczefo 75B jest jak Yeti ??? no nie istnieje Cytat:
no wlasnie dziewczyny na sam slub zapraszm duzo ludzi jak myslicie takie upominki dawac przy zyeczeniach czy na samej sali ?? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja juz sie naszego nie moge doczekac z drugiej strony jak sobie pomysle ze po panienski za 2 tygodnie slub to mi sie zelazny zad marszczy martini asti (ale to wino musujace jest )
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|||||||
|
|
|
#877 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a chcialabym go najpierw wymacac Najchetniej poszlabym bez niczego, ale proboszcz to by mnie chyba wyrzucil:/ sweterki jakoś mi sie zbytnio nie podobaja mi sie do suki ślubnych... Cytat:
|
||
|
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie! Nie wiem czy Wam się Kawka chwaliła, ale mamy wspólny panieński
![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Paulinka a co powiesz o takim szalu wpinanym w suknię? |
|
|
|
#879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
suknie szybciej znalazlam niż to zasrane bolerko |
|
|
|
|
#880 | |||||
|
Konto usunięte
|
dzień dobry
![]() Witam się ![]() Cytat:
super buty i biżuCytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a my ze ślubnych spraw kupiliśmy wyposażenie do kącika dla dzieci. Mówię dziś do teścia i tż że stół dla dzieci weźmiemy od nas z działki bo jest duży a teściu na to że na wesele musi być nowy uwielbiam swojego teścia |
|||||
|
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam z lasy, byłam z tz po bez
![]() narwalismy fioletowego, rozowego i białego ;D cala stancja juz pachnie
|
#882 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki. Wiem... już pewnie o mnie nie pamiętacie, ale naprawdę nie mam kiedy nawet Was poczytać
Tyle spraw na głowie. W pracy kocioł bo koleżanka na dłuższym zwolnieniu. No i projektujemy mieszkanko (czekamy na wstępny projekt od projektantki) i tak jakoś leci czas, a jak jestem w domu to tylko się kładę i odpoczywam.... Świetny tytuł wątku! Jesteście genialne!
|
|
|
|
#883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja Cie pamiętam
|
|
|
|
|
#884 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#885 | |
|
Zakorzenienie
|
Kiciu oglądając na YT tutoriale makijażowe znalazłam coś dla Ciebie, fiolet + pomarańcz
![]() http://www.youtube.com/watch?v=KKwRnjM3G2I&feature=plcp Katosu jest nieasmowita ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#886 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro wyciągnę TŻ i pojedziemy do krawcowej z moją kiecą, żeby mi +- powiedziała ile mnie będą kosztować poprawki no i zapytam odrazu o takie bolerko. Bardziej chodzi mi o takie jak w załączeniu:P Cytat:
byłam dzisiaj w Body & Senses w Galerii iiii oto jest 70 D![]() Cytat:
|
|
#887 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Przez ostatni tydzień nie miałam czasu wejść na wizaż bo miałam egzamin z rachunkowości i całe dnie siedziałam nad książkami ![]() Jesteśmy w trakcie zapraszania gości. Gdzieś około połowę mamy zaproszoną. Za tydzień mamy zamiar sporo gości objeździć także powinno się zbliżać ku końcowi. Dziś zakupiliśmy część prezentów na podziękowania dla chrzestnych. Dla każdego mamy po zestawie 6 kieliszków do białego wina i do tego mamy zamiar kupić jakieś dobre białe wino. A dla chrzestnej od mojego TŻa która ma problem z alkoholem wymyśliliśmy zestaw 6 szklaneczek z dzbankiem- wszystko spakujemy w jednakowe pudełka także nie zauważy, że ma coś innego . Myślę, że pomysł nie jest zły. Na pewno się im to przyda. Za 3 tygodnie jadę do salonu gdzie Panie mnie pomierzą, mam nadzieję, że uda mi się przymierzyć moje cudo (ostatnio na myśl o niej mam motylki w brzuchu ). I najważniejsze! Moja kuzynka (kiedyś się bardzo przyjaźniłyśmy) sama mi zaproponowała, że może czytać czytanie na naszym ślubie
|
|
#888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#889 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie PM i już mężatki i gratuluję pomysłu na nazwę wątku
- najlepszy ze wszystkich części i bardzo na czasie ![]() Ja ślubować będę (jak w stopce) w 2013. Aktualnie jesteśmy na etapie wyboru kościoła i przy tej okazji pojawił się problem... otóż osoby, które wybraliśmy na naszych świadków wg kościoła nie nadają się na to "stanowisko". Teoretycznie każdy może być świadkiem (ślub konkordatowy) o ile jest pełnoletni- w kościele powiedzieli nam że generalnie nawet osoba innego wyznania lub ateista mogą być świadkami; o dziwo większy problem jest z osobami, które są katolikami (są ochrzczeni) ale niepraktykującymi lub zgodnie ze stanowiskiem kościoła "żyją w grzechu" tj np maja tylko ślub cywilny... Nie wyobrażamy sobie innych osób niż dwoje naszych najlepszych przyjaciół jako świadków więc nie ma mowy że poprosimy kogoś innego i tu moje pytanie - czy miałyście / słyszałyście o podobnym przypadku? Jak sobie poradzić z tym problemem? - czy to jest tylko kwestia "dobrych chęci" i trochę bardziej liberalnego podejścia proboszcza do tej sprawy (zawsze możemy poszukać innej parafii) czy też absolutnie nie ma szans na zaakceptowanie takich osób jako świadków? Będę Wam wdzięczna za wszelkie informacje i podpowiedzi.
|
|
|
|
#890 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() mój tżcik też miał wczoraj kawalerki zwykłą popijawę przy ognisku z kiełbaskami. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
normalnie boski
|
|
#891 |
|
Zadomowienie
|
Umieram dzis....suszy...glowa bloli...maaasakra... Wczoraj spotkala mnie pewna niespodziewanka...bardzo mila zreszta...bylam umowiona z dziewczynami z pracy na pyjama party. Kiedys ktoras rzucila tematem zeby taka imprezke zorganizowac, i szczerze mowiac zupelnie o tym zapomnialam. Ale przypomnialy mi w piatek i mimo ze troche mi to pokrzyzowalo plany to jednak spakowalam pizame i pojechalam do Amsterdamu. Wchodze do domu, a tam nikogo w pizamie. Wszystkie wystronoje, pytam czemu jeszcze nie przebrane, a one wyskakuja z korona, balonikami i mowia ze to nie zadne pyjama party tylko moj panienski!!! Wcielo mnie tak ze nie wiem, wszystkie pozniej zgodnie stwierdzily ze moja mina byla bezcenna ![]() To chyba byla ostatnia rzecz na jaka bym wpadla Caly dom wystroily balonikami w serduszka, byly czaderskie prezenty no i oczywiscie zabawy. Nawet wyslaly liste z pytaniami do mojego TZ, ktory grzecznie na nie odpisal i na 30 zrobilam 6 bledow. Oczywiscie za kazdy blad byl karniak! Nie wspomne ze zabawa byla juz grubo po 24 i juz bylam mocno zrobiona, te karaniaki mnie dobily bo ja ogolnie nie pijam wodki, no ale w takie dni to nie wypada odmawiac. Ogolnie dziewczyny bardzo sie postaraly, wszystko przygotowaly w konspiracji...naprawde bylam w szoku! Zarezerwowaly jeszcze milego pana w clubie, ale juz bylam tak zrobiona ze nie dalabym rady tam dotrzec. O 3 przjechal po mnie moj naukochanszy TZ i zabral do domku....oj ale sie zle czulam dzis...nie chcecie wiedziec Ale takiej niespodzianki jeszcze nigdy w zyciu nie mialam, zupelnie sie nie spodziewalam. Az sie wzruszylam. No i bede niestandardowa panna mloda bo bede miec 2 panienskie w takim razie Drugi za dwa tygodnie z inna grupa dziewczyn ale tym razem zupelnie inny klimat, taki jak mi sie zawsze marzyl. Bedzie piknik w parku, z babeczkami, dobrym winkiem itd. Podczas pikniku bedzie panienska sesja zdjeciowa w stylu vinatage, a na koniec idziemy do mojej ulubionej restauracji Kubanskiej z przepyszna sangrija i tapas! Juz sie nie moge doczekac ![]() ![]()
|
|
|
|
#892 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w takim razie chcemy całą fotorelację ! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
za szalony panieńskii za przyszły, brzmi super
|
|
#893 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wyluzuj Jagodzia w dzień ślubu stres cię dopadnie tak czy tak więc wcześniej trzeba być wyluzowanym Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do fryzjerki idź zapytaj czy da radę ciebie uczesać i pozostałe panie bo ja w to wątpie choćby nie wiem jak dobra byłaby ta fryzjerka.Cytat:
jestem z WamiCytat:
|
|
#894 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję. nie pomyślałam o tym wcześniej. już sobie zamówiłam wszystkie niezbędne elementy na allegro, wyszło 4 razy więcej (już z przesyłką) niż myślałaś, ale i tak jest dużo taniej niż kupując gotowy komplet i co najważniejsze zrobię sobie zestaw taki, jaki będę chciała.pozdrawiam
|
|
|
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzwonił tż. Wczoraj usadzaliśmy gości oczywiście 3 godziny z życiorysu wyjęte. Teściowej nic nie pasuje i teściowi. Dzisiaj było usadzanie od nowa. JA mam to w d..... bo ja mam 1/4 ich gości więc moich się nie czepiają ale mają problem ze swoimi. A teraz zadzwonił tż że teściowa szaleje że wszytko chce zmieniać mówi że złą salę wybraliśmy bo są stoły dzielone i filary a trzeba było wybrać coś gdzie są 2 stoły ciągiem
matko ja już nie wiem.... czym ona się przejmuję bo jakaś tam jej koleżanka chce siedzieć razem ze swoimi dziećmi (23lata i 19). Przez co nigdzie nam nie pasuje ich usadzić ale nie możemy zrobić inaczej bo ta koleżanka tak chce i wszystko musi być pod nią
|
#896 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#897 |
|
Wtajemniczenie
|
zapomniałam Wam powiedzieć... TŻt przystał na ceremonię zaślubin bez mszy
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
Odmeldowuję, że Teściowa żyje i chyba jeszcze pożyje
|
#899 |
|
Konto usunięte
|
a ja po pracy zaraz sie wezme za nadrabianie
|
|
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
moi teściowe są takimi ludźmi że nie da się żeby się nie wtrącali..... a do tego płacą za swoją połowę więc mam ręce związane... ;/
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.

chyba goscie by się obrazili gdyby o takiej porze zakończyc zabawę 

Bo z tego co czytałam rozmiar A tak naprawdę nie istnieje.
Poinformował nas o tym kamerzysta który to zauważył a my nic o tym nie wiedzieliśmy. Było jescze kilka szczegółów ale nie warto sobie w tym dniu głowy zawracać. Ważne że goście byli zadowoleni my również 

super buty i biżu
i nas zgarnęli do domów

Tydzien przed slubem robilismy probe generalna
Moim zdaniem 5 osob to chyba max do czesania przez 1 osobe w 1 dzien. Musze tam pojechac i zrobic z tym porzadek