Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.3 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-13, 17:23   #4291
Sondrina
BAN stały

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.3

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
Powiedz mi, po kiego wy ją do domu wpuszczacie? Bo to chyba nie pierwsza taka akcja, prawda?
Ona zawsze ma jakieś akcje... Ale o to, czemu ją wpuszczamy, to trzeba by zapytać rodziców...Jak wczoraj wróciłam z zakupów, to ona już była, a miała przyjechać tylko babcia z wujkiem...
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 18:25   #4292
Olivvek
Zadomowienie

Też mam taką całkiem sporą część rodziny jak oni są, to ja wychodzę
Choć kiedyś zostałam sama z ich dzieciakiem. Ale starszym, 7-8 lat; jak się zdenerwowałam to na krzyku się nie skończyło. Oczywiście zaraz zostałam wyklęta i nikomu już nie przychodzi do głowy podrzucać mi dzieci
Stary 2012-05-13, 19:41   #4293
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

A mnie rozwala pewna właścicielka sklepu. Starsza pani, podchodzi pod 65. Ma sklep z ekskluzywnymi ciuchami, drogimi, chociaż zdarzy jej się sprowadzić coś taniego. No i po 1. to rozwala mnie jej styl. Ubiera się w Chanel, Versace, Gucci, Armani, Prada, co w naszym miasteczku wygląda dość dziwnie. Moja mama ubiera się tam od daaawna. I teraz druga sprawa. Zawsze, gdy wchodzę tam z mamą, to próbuje mi coś wcisnąć. A to jakąś bluzeczkę, zwykłą szmatę, a to sukienkę, a to spodnie.. Mówię, "nie, dziękuję". Potem "nie, nie podoba mi się, dziękuję". A jak jeszcze coś chce mi wcisnąć, to mówię "w życiu bym czegoś takiego nie założyła". I jej argumentacja "bo ja wzięłam takie dla wnuczki, zobacz, może byś takie chciała?". I to wcale nie jest przyjemne pytanie, takie wciskanie na siłę. Mało tam klientek, ale jak już jest jakaś ważniejsza od mojej mamy, to ta Pani traktuje mą rodzicielkę jak śmiecia. Moja mama ją pyta o rozmiar czy kolor np. bluzki, a ona nic, tylko świergocze nad tą ważniejszą. Aha, i ona nie sprowadza DO SKLEPU sukienek, spódnic, bluzek tych wyżej wymienionych firm. Najwyżej rękawiczki, paski i jedne okulary przeciwsłoneczne, które tam leżą od 3 lat.
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 20:45   #4294
Bananalama
jestę wieszczę

Dziwią mnie ludzie, którzy są na tyle bezczelni, żeby mnie obgadywać, gdy stoję niedaleko . W ogóle dziwią mnie ludzie, którzy stale zajmują się cudzym życiem i czekają na cudze potknięcia.

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 21:03   #4295
Phoce
Flawless

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
Dziwią mnie ludzie, którzy są na tyle bezczelni, żeby mnie obgadywać, gdy stoję niedaleko . W ogóle dziwią mnie ludzie, którzy stale zajmują się cudzym życiem i czekają na cudze potknięcia.
Albo takie perfidne obcinanie od góry do dołu, nawet gdy stoi się pół metra od kogoś
Ostatnio jedna pani zaczęła od moich butów, przez spodnie, kurtkę i kończąc na twarzy, troszeczkę się speszyła, gdy zobaczyła moją minę
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 21:20   #4296
Olivvek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Albo takie perfidne obcinanie od góry do dołu, nawet gdy stoi się pół metra od kogoś
Ostatnio jedna pani zaczęła od moich butów, przez spodnie, kurtkę i kończąc na twarzy, troszeczkę się speszyła, gdy zobaczyła moją minę
A wiecie? Mnie ostatnio portier na maturę nie chciał wpuścić zawsze jadę luźno, a garnitur i buty mam w torebce- nie jestem masochistką, żeby drałować 2km w jedną stronę na przystanek i 2 na pks na obcasach - puścił mi taką miarę, że musiałam mu to powiedzieć, żeby łaskawie drzwi otworzył

Edytowane przez Olivvek
Czas edycji: 2012-05-13 o 21:21
Olivvek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 21:35   #4297
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Mnie też to spotykało w czasach szkolnych, na studiach już raczej nikogo to nie obchodziło.
Jak byliśmy z M. na urlopie w PL, to wszyscy przechodnie gapili się na mój brzuch. Niby jakaś strasznie mała nie jestm (164cm), ale ogólnie nie wyglądam na 25 lat. Jak się nie umaluję i ubiorę wesołą koszulkę i trampy, to wyglądam na jakieś 16 . Od razy wzrok takich z mojego brzucha kierował się ku obrączce, czy aby jest . Czyli, jakbym nie miała, to by znaczyło, że jestem gimnazjalistką, która się puściła i jest w ciąży
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 21:45   #4298
sayurii
Zakorzenienie

Cytat:
Też mnie to dziwi. Ludzie potrafią być okropni.
Ostatnio na fitnessie dziewczyna po mnie jechała. Stałam przed nią i siłą rzeczy słyszałam wszystko co mowiła swoim koleżaneczkom. Jak się odwróciłam i powiedziałam, że jak ma jakiś problem to niech mi to powie prosto w oczy a nie za plecami to ją zatkało. Chyba się nie spodziewała, że zareaguję i jej się głupio zrobiło.

Jak ktoś nie ma swojego życia to zajmuje się cudzym
sayurii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 06:02   #4299
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Szukam kogoś z obsługi, jakieś dwie malowane foki świergotają z macho z działu męskiego, inna zajęta jest plotkowaniem przez telefon...
Mnie to nawet nie tylko dziwi, ale do białej gorączki doprowadza . A już szczególnie rozmowy sprzedawców nad głowami klientów .
Bardzo często w takich wypadkach robię użytek ze swojego zmysłu mowy .

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
„Ładnie” nie jest synonimem „szczupło”.
Kwestia gustu. To, że Tobie się w tej wersji nie podobała, nie znaczy, że sobie się nie podobała. I wiesz, w jej mniemaniu to Ty się mogłaś oszpecić np. kolczykami.
Zgadzam się w stu procentach !
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 09:42   #4300
Karaluszysko
Wtajemniczenie

Cytat:
Również mnie to szalenie dziwi, zwłaszcza gdy robią to bez żadnych zahamowań.
Byłam kiedyś świadkiem takiej sytuacji w szkole. Otóż stałam w bibliotece, za mną w kolejce były dwie dziewczyny z mojej klasy. I jedna opowiadała tej drugiej o swojej "przyjaciółce", jaka ona to głupia i tępa bo jako jedyna dostała jedynkę z kartkówki. No ludzie, przecież wszystkie trzy wiedziałyśmy o kogo chodzi, jej nie przyszło nawet do głowy że któraś z nas mogłaby donieść tamtej dziewczynie, co jej "przyjaciółka" o niej sądzi
No naprawdę nie mieści mi się w głowie, żeby tak swobodnie obrabiać komuś cztery litery i nie liczyć się z konsekwencjami
Trzymajcie mnie z dala od takich ludzi.

Edytowane przez Karaluszysko
Czas edycji: 2012-05-14 o 09:43
Karaluszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 15:47   #4301
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Mnie to nawet nie tylko dziwi, ale do białej gorączki doprowadza . A już szczególnie rozmowy sprzedawców nad głowami klientów .
Bardzo często w takich wypadkach robię użytek ze swojego zmysłu mowy .
Zmysłu

Może nie tyle mnie dziwi, co śmieszy, że są ludzie, którzy potrafią się nie odzywać miesiącami a kiedy mają jakiś problem to nagle jest "Chciałam z tobą porozmawiać bo jesteś moją przyjaciółką".
Dobrze wiedzieć, że tak ma wyglądać przyjaźń
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 15:55   #4302
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Może nie tyle mnie dziwi, co śmieszy, że są ludzie, którzy potrafią się nie odzywać miesiącami a kiedy mają jakiś problem to nagle jest "Chciałam z tobą porozmawiać bo jesteś moją przyjaciółką".
akurat mnie to nie dziwi. nie muszę odzywać się nin stop do przyjaciółki, by wiedzieć, że jak się spotkam z nią po miesiącach braku kontaktu nadal będzie między nami to specyficzne zrozumienie.
Stary 2012-05-14, 16:00   #4303
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Przyjaźniłam się kiedyś z osobą, która perfidnie to wykorzystała - wynajmowaliśmy razem mieszkanie i ciągle byłam bankomatem, od którego ta osoba pożyczała kasę i szła na imprezy z innymi, na czynsz i na inne rzeczy. Tak zaczęła się ta osoba zachowywać po naszej przeprowadzce na studia, znaliśmy się i przyjaźniliśmy 8 lat, wcześniej nie było tak. Kiedy pewnego dnia powiedziałam, że nie wytrzymam już ciągłej obsuwy w płaceniu czynszu (było to normą), osoba ta się oburzyła, że SKĄD ONA MA WZIĄĆ PIENIĄDZE i się wyprowadziła, mając mnie gdzieś. Po roku dostałam telefon z prośbą. Po mojej odmowie usłyszałam: "Myślałem/am, że się przyjaźnimy"

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
Napisane przez tekila901 Pokaż wiadomość
akurat mnie to nie dziwi. nie muszę odzywać się nin stop do przyjaciółki, by wiedzieć, że jak się spotkam z nią po miesiącach braku kontaktu nadal będzie między nami to specyficzne zrozumienie.
Ja może jestem dziwna, ale przyjaciel to dla mnie ktoś, z kim potrzebuję mieć stały kontakt. Ze znajomymi czy dobrymi znajomymi mogę kontaktować się raz na kilka miesięcy i spotkać raz na pół roku, ale przyjaciel to ktoś, kogo potrzebuję w swoim życiu na stałe. Dla mnie to tak, jakby mieć faceta, z którym się kontaktuje raz na kilka miesięcy (mimo mieszkania obok siebie, bo co innego związek na odległość) i nie zmienia to faktu, że związek jest udany Mam przyjaciółkę, z którą potrafię pisać codziennie, a kiedy się spotykamy to i tak ciężko nam się rozstać, bo mamy tyle tematów. Nie wyobrażam sobie nie widzieć jej czy nie kontaktować się z nią miesiącami. Dla mnie kontakt odnawiany co kilka miesięcy to co najwyżej dobra znajomość, a nie przyjaźń.
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 16:33   #4304
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Ja osobiście nie mam przyjaciół, tylko grupę dobrych znajomych, z którymi mogę pogadać. Przyjaciółki zaczęły się wykruszać w momencie mojego zamążpójścia, a posypały się od momentu kiedy zaszłam w ciążę i wynieśliśmy się do innego kraju. Dlaczego tak uważam? Bo jeśli grupa, która wcześniej nie miałą problemu ze spotkaniem się, teraz nie może znaleźć czasu, jak przyjeżdżamy na około 3 tygodnie do kraju, to coś nie halo. Czas znalazły osoby nie mieszkające w naszej rodzinnej miejscowości, tylko 60 km od niej, a te, co są niby na miejscu, to cisza. Mam to w nosie, widać ile warta jest przyjaźń z osobami, które się zna paręnaście lat.
Stary 2012-05-14, 16:44   #4305
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tekila901 Pokaż wiadomość
Ok, ale ja z tą dziewczyną przyjaźniłam się od dziecka, po czym kontakt urwał się na kilka lat. Teraz mamy ze sobą do czynienia tylko kiedy idziemy na piwo z całą grupą znajomych. I nagle znów jestem jej przyjaciółką? No po prostu mamy inne definicje.

I ja uważam, że przyjaciel powinien być z nami (a my z nim) nie tylko w złych chwilach, kiedy trzeba się wyżalić ale też w tych dobrych i zwykłych, tak na co dzień.

A co do tego porozumienia... między mną a nią już tego nie ma, ja dorosłam, zmieniłam się, ona tak samo... No nie ma.
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 17:08   #4306
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Co mnie dziś zdziwiło na zajęciach. Siedziałam ja,obok jakiś chłopak, obok niego koleżanka. I słyszę w czasie zajęć jak ta dziewczyna mówi do niego: "Ej, masz chusteczkę?", on: "Nie", ona: "Zapytaj koleżankę obok", on do mnie: "Masz chusteczki?", ja: "nie".Za chwilę słyszę jak koleżanka otwiera swoją torbę i wyciąga z niej chusteczki. No rozwaliło mnie to.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 17:18   #4307
Karaluszysko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Bo jeśli grupa, która wcześniej nie miałą problemu ze spotkaniem się, teraz nie może znaleźć czasu, jak przyjeżdżamy na około 3 tygodnie do kraju, to coś nie halo. Czas znalazły osoby nie mieszkające w naszej rodzinnej miejscowości, tylko 60 km od niej, a te, co są niby na miejscu, to cisza. Mam to w nosie, widać ile warta jest przyjaźń z osobami, które się zna paręnaście lat.
Ech, dokładnie, to niestety bardzo powszechne zjawisko
Karaluszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 17:30   #4308
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karaluszysko Pokaż wiadomość
Ech, dokładnie, to niestety bardzo powszechne zjawisko
Na początku mnie to denerwowało, ale teraz mam na to wywalone. Rozumiem, że ludzie pracują itd., ale spora część tych przyjaciółek pracuje w szkolnictwie, więc w okresie, w którym my byliśmy, miały nieco więcej luzu. Widocznie nie jestem już atrakcyjną personą do spędzania czasu. Przecież nie zamierzam z nimi gadać o badaniach, porodach czy wydzielinach oddziecięcych. Dla mnie najlepszym przyjacielem, jest mój Mąż (wiem, że to brzmi dość tandetnie, ale tak jest). Więcej mi nie trzeba. Z innymi ludźmi mogę się kumplować.
Stary 2012-05-14, 17:36   #4309
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Na początku mnie to denerwowało, ale teraz mam na to wywalone. Rozumiem, że ludzie pracują itd., ale spora część tych przyjaciółek pracuje w szkolnictwie, więc w okresie, w którym my byliśmy, miały nieco więcej luzu. Widocznie nie jestem już atrakcyjną personą do spędzania czasu. Przecież nie zamierzam z nimi gadać o badaniach, porodach czy wydzielinach oddziecięcych. Dla mnie najlepszym przyjacielem, jest mój Mąż (wiem, że to brzmi dość tandetnie, ale tak jest). Więcej mi nie trzeba. Z innymi ludźmi mogę się kumplować.
Nawiążę do Twojej wypowiedzi: dziwią mnie młode matki (bo głównie one, a nie młodzi ojcowie tak robią), które gadałyby TYLKO o dziecku, tak jakby świat na dziecku się kończył. Ja rozumiem pierwszy czas po porodzie... Każdy się cieszy z długo wyczekiwanego dziecka. Ale ile tak można tylko dziecku? Tydzień, dwa? Ale nie kilka miesięcy
No i wiadomo, jak ktoś chce mówić tylko o dziecku, to jego sprawa, ma prawo, ale niech tym chociaż otoczenia nie zamęcza

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Co mnie dziś zdziwiło na zajęciach. Siedziałam ja,obok jakiś chłopak, obok niego koleżanka. I słyszę w czasie zajęć jak ta dziewczyna mówi do niego: "Ej, masz chusteczkę?", on: "Nie", ona: "Zapytaj koleżankę obok", on do mnie: "Masz chusteczki?", ja: "nie".Za chwilę słyszę jak koleżanka otwiera swoją torbę i wyciąga z niej chusteczki. No rozwaliło mnie to.
O rany Ludzie to mają tupet
Stary 2012-05-14, 17:40   #4310
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Nawiążę do Twojej wypowiedzi: dziwią mnie młode matki (bo głównie one, a nie młodzi ojcowie tak robią), które gadałyby TYLKO o dziecku, tak jakby świat na dziecku się kończył. Ja rozumiem pierwszy czas po porodzie... Każdy się cieszy z długo wyczekiwanego dziecka. Ale ile tak można tylko dziecku? Tydzień, dwa? Ale nie kilka miesięcy
No i wiadomo, jak ktoś chce mówić tylko o dziecku, to jego sprawa, ma prawo, ale niech tym chociaż otoczenia nie zamęcza

O rany Ludzie to mają tupet
Mnie też dziwią. Rozbraja mnie niedostosowanie rozmowy do partnera tejże rozmowy. Jeśli ktoś nie ma dzieci, to po co ma słuchać o pieluchach itp.?
Stary 2012-05-14, 17:58   #4311
Asji
Zadomowienie

Cytat:
Ok, ale ja z tą dziewczyną przyjaźniłam się od dziecka, po czym kontakt urwał się na kilka lat. Teraz mamy ze sobą do czynienia tylko kiedy idziemy na piwo z całą grupą znajomych. I nagle znów jestem jej przyjaciółką? No po prostu mamy inne definicje.

I ja uważam, że przyjaciel powinien być z nami (a my z nim) nie tylko w złych chwilach, kiedy trzeba się wyżalić ale też w tych dobrych i zwykłych, tak na co dzień.

A co do tego porozumienia... między mną a nią już tego nie ma, ja dorosłam, zmieniłam się, ona tak samo... No nie ma.
Ostatni fragment - to jest częsty powód, przez który długoterminowe przyjaźnie się urywają, zwłaszcza te zawiązane w dzieciństwie. Ja też mam taką znajomą: razem byłyśmy w podstawówce, spędzałyśmy wtedy mnóstwo czasu we dwie, w gimnzjum już troszkę mniej, a potem relacja zaczęła się rwać. Teraz z perspektywy czasu widzę, że po prostu obie dorosłyśmy, zmieniłyśmy się i "ewoluujemy" niekoniecznie w tym samym kierunku. Nie dogadujemy się tak jak za młodu, mamy różne poglądy na pewne sprawy.
Bywa Teraz widujemy się na kawie 1-2 razy na rok, więcej nie potrzebujemy.
Asji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 18:06   #4312
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety, ale ja chyba jestem "ofiarą" mówienia niemal wyłącznie o dziecku. Niemal 24h spędzam z dzieckiem, mąż większosć czasu spędza z dzieckiem. Jak mam okazję wyjść z domu i spotkać się z ludźmi, na ogól sa to także matki, które zalewają mnie potokiem pytań o dziecko, rozmawiamy wtedy o dzieciach. Męczy mnie to, ale co zrobić? Póki jestem na macierzyńskim tak będzie przez jakiś czas.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 18:33   #4313
mc266
Zakorzenienie

Cytat:
Też mnie to irytuje. W ostatni weekend odwiedziła mnie i moją rodzinę kuzynka z roczną córką. Oczywiście dziecko to był temat numer jeden, cały czas ona to, ona tamto. Jak by nie było też innych tematów do rozmowy.

mc266 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 18:52   #4314
Shinn
Zakorzenienie

Dziwi mnie zachowanie jak myślałam do niedawna mojej przyjaciółki.

Odezwała się dziś do kolezanki, z którą pracuje. Wszystkie trzy się znamy. I w rozmowie wyszła inicjatywa spotkania we trzy. Czego się dowiedziałam?
Może, lepiej S., niech z nami nie idzie bo teraz jest szczęśliwa ze swoim TŻ i na pewno będzie ciągle o nim gadać, a mnie się jej nie chce słuchać
Jakby ktoś mnie uderzył obuchem w głowę... Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło, żebym radośnie jej przez całe spotkanie ćwierkała na temat Tż. Zrobiło mi się zwyczajnie przykro, że tak o mnie myśli. I, że nienawidzi kogoś z kim jestem szczęśliwa, bo twierdzi, że to psychopata

Wiki Królikowska: Ładne nogi, płaski brzuch czy fajne cycki?
Jakub Żulczyk: Przede wszystkim jędrny mózg.

Shinn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 19:30   #4315
sayurii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
no może dziewczynie szkoda było wyciągać swoich
sayurii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 19:35   #4316
Stace
Zakorzenienie

Co do tego, że dziwi Was jak ktoś obgaduje kogoś kiedy ta osoba stoi niedaleko, ja też tak robię, ale tylko wtedy kiedy bardzo niecierpię tej osoby, i wiem, że ona robi wobec mnie tak samo .

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 19:47   #4317
matyldaaaa
Zakorzenienie

Mnie zdziwiła dzisiaj jedna starsza pani. Zaparkowałam pod sklepem, żeby spytać ludzi od drogę bo lekko zabłądziłam. Spytałam faceta, który nie wiedział gdzie jest ulica, o którą mi chodzi. Podsłuchiwała nas ta kobieta, podeszła i zaczęła tłumaczyć drogę temu facetowi. Facet mówi jej, że mogła by mi wytłumaczyć bo to ja się pytam. Chyba jednak nie uwierzyła, że takie dziecko (nie wyglądam na swój wiek) może jeździć autem i dalej mu tłumaczyła. W końcu facet stwierdził, że on mieszka niedaleko to mam jechać za nim i on mi pokarze jak jechać, według tego co ta babka powiedziała. Oczywiście na końcu drogi okazało się, że babka zrobiła nas w ch**a bo to wcale nie była ta ulica
matyldaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 20:24   #4318
Darkoz
Zakorzenienie

matyldaaaa, może coś jej się po prostu pomyliło?

Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 20:48   #4319
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Dziwi mnie zachowanie jak myślałam do niedawna mojej przyjaciółki.

Odezwała się dziś do kolezanki, z którą pracuje. Wszystkie trzy się znamy. I w rozmowie wyszła inicjatywa spotkania we trzy. Czego się dowiedziałam?
Może, lepiej S., niech z nami nie idzie bo teraz jest szczęśliwa ze swoim TŻ i na pewno będzie ciągle o nim gadać, a mnie się jej nie chce słuchać
Jakby ktoś mnie uderzył obuchem w głowę... Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło, żebym radośnie jej przez całe spotkanie ćwierkała na temat Tż. Zrobiło mi się zwyczajnie przykro, że tak o mnie myśli. I, że nienawidzi kogoś z kim jestem szczęśliwa, bo twierdzi, że to psychopata
Może o to samo chodzi z tymi, które nie chciały się ze mną spotkać i nawet nie raczyły odpowiedzieć na propozycję spotkania? Przykre, bo o ile nie zamierzałam gadać o swoich perypetiach ciążowych, to chciałam się pochwalić brzuszkiem. Z całej naszej grupki, ja jestem pierwsza w ciąży. No cóż... koniec końców, olałam to i uznałam, że lepiej nacieszyć się rodziną, niż narzucać komukolwiek.
Stary 2012-05-14, 20:53   #4320
Shinn
Zakorzenienie

Cytat:
Może o to samo chodzi z tymi, które nie chciały się ze mną spotkać i nawet nie raczyły odpowiedzieć na propozycję spotkania? Przykre, bo o ile nie zamierzałam gadać o swoich perypetiach ciążowych, to chciałam się pochwalić brzuszkiem. Z całej naszej grupki, ja jestem pierwsza w ciąży. No cóż... koniec końców, olałam to i uznałam, że lepiej nacieszyć się rodziną, niż narzucać komukolwiek.
Możliwe.. w każdym razie nie mam ochoty się z nią spotykać.

Wiki Królikowska: Ładne nogi, płaski brzuch czy fajne cycki?
Jakub Żulczyk: Przede wszystkim jędrny mózg.

Shinn jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości